counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Павло Різаненко
Павло Різаненко

Онищенко не такий, як Луценко чи Тимошенко, які заради своїх переконань сіли у в'язницю


Народний депутат Олександр Онищенко навряд чи повернеться в Україну, бо він відразу вибрав собі шлях - ховатися. Засудити Онищенка буде можливо завдяки інституту заочного засудження. Втім, поки ті, хто пропонує зняти недоторканність з усіх нардепів на три місяці, просто користуються популістською риторикою, оскільки знають, що це неможливо зробити. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Павло Різаненко.

«У нас є інститут заочного засудження, тому засудити Онищенка буде можливість. Інша справа, що він ховатиметься. Думаю, у нього такий план. Він не Юрій Луценко чи Юлія Тимошенко, які, по суті, погодилися піти у в'язницю заради переконань або свого розуміння подій. Ця людина, навпаки, відразу ховається, я не вірю в те, що Онищенко повернеться. У Раді ми проголосували три постанови, врахували будь-які моменти, які б дали можливість скасувати рішення про затримання і арешт Вищому адміністративному суду України. Був врахований минулий досвід», - розповів нардеп.

Різаненко вважає, що думка про те, щоб позбавити всіх нардепів на три місяці недоторканності, - це просто чистий популізм, який не відповідає Конституції. Крім того, ті, хто робить такі заяви, прекрасно розуміють, що голосів під це не знайдеться.

«У нас є Конституція, в якій недоторканність передбачена. Депутати, які це пропонують, знають, що триста голосів на це зараз немає. Що значить на три місяці? Якщо ми говоримо про перегляд недоторканності, то у нас вже є проголосований в першому читанні проект змін до Конституції. Але до другого читання поки не повертаються, бо голосів немає. Дуже легко кричати про те, що треба знімати недоторканність, при цьому знаючи, що немає голосів. Таке повторюється весь час, коли вибори, всі заявляють, що «ми прийдемо - знімемо недоторканність», але цього не відбувається. Немає законної можливості призупинити дію Конституції на три місяці», - підсумував Різаненко.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 38



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів


/-0,23360586166382-/ /-pc-/
Top