counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Тарас Березовець
Тарас Березовець

Ситуація з «чорною касою» Партії регіонів більше схожа на шантаж


Можливо, що так званої чорної бухгалтерії Партії регіонів узагалі не існує в природі. Вся ситуація схожа на шантаж і на елемент брудної боротьби. Ситуація, швидше за все, використовується для того, щоб тиснути на колишніх регіоналів. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політтехнолог, директор компанії персонального та стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець.

«По-перше, невідомо, що це за списки, чи реальні вони взагалі. Цілком можливо, що це просто форма тиску і шантажу. Чому про ці списки згадали саме зараз? Це виглядає так: багато нинішніх депутатів раніше були в опозиції, інформацію, що з'явилася, використовують для тиску на них. По суті, їх шантажують: мовляв, «якщо ви не погодитеся на щось, ми опублікуємо цю інформацію про вашу співпрацю з Януковичем, коли він був президентом». Варто зазначити, що немає гарантій, що документи було реально одержано. Зараз іде хвиля інформації про регіоналів - не випадково Ландик заявив, що готовий дати свідчення проти Єфремова. Систематично зливається інформація. Якщо ці записи взагалі існують у природі, то вони не могли з'явитися без сприяння людей з керівництва Партії регіонів. Тобто це був цілеспрямований злив. Я не виключаю, що відбувається боротьба між колишніми регіоналами, частина яких зараз у «Волі народу» і «Відродженні». Сьогодні є проблеми в Опозиційному блоці, і їхні колишні однопартійці з «Відродження» або «Волі народу» хочуть, грубо кажучи, їх втопити. Це може бути елементом брудної боротьби», - зазначив політолог.

Березовець цілком переконаний, що документів «чорної каси» ми можемо так і не побачити. Його насторожує те, що про них згадали лише через два роки після втечі Януковича.

«Це нагадує кампанію тиску на політиків, суддів. Проти кого це може бути? Проти тих політиків, які раніше були в опозиції, а зараз - у владі. Хто це може бути? Ті, кого ще раніше звинувачували у співпраці з регіоналами. В першу чергу це партія «Свобода», це можуть бути радикали і можуть бути колишні члени «Батьківщини», які зараз входять до інших партій», - резюмував експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 17



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів


/-0,31312108039856-/ /-pc-/
Top