counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

Крим стане кооперативом пенсіонерів


За час російської окупації Крим очікує розвал економічної моделі та інфраструктури. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт Аналітичного центру «Політика» Володимир Цибулько.

«Крим чекає розвал і демонтаж тієї економічної моделі, яка йому дісталася у спадок від Радянського Союзу. Росії бракує коштів для ведення там повноцінної економічної діяльності. Тому за час окупації  забезпечуватимуть лише військову інфраструктуру. Місцеве населення не дуже цікавить російську владу», — сказав він.

За його словами, поступово інфраструктура півострова занепадатиме. Крім того, політолог зазначив, що з Криму виїде багато молодих фахівців.

«Вони переберуться в Україну, Туреччину або навіть до Росії. Фактично, відбудеться вимивання продуктивного класу населення. Його чекає одна доля — кооператив пенсіонерів на півострові» — додав він.

Разом з тим, експерт пояснив, що управління міліції по Криму могли створювати для того, щоб на момент звільнення від російської окупації готовий підрозділ відразу мав би змогу розпочати свою діяльність на території півострова.

«Взагалі Україна має створити кадрові підрозділи всіх міністерських вертикалей», — сказав Цибулько. Що стосується повної блокади Криму, то, на думку політолога, цього робити не потрібно, оскільки там проживають громадяни України і повністю створити на півострові мертву зону ми не маємо морального права.

«Але якщо окупант нам продає газ за високими тарифами, то ми мінімум повинні підвищити ціни на воду та електроенергію, не говорячи вже про продукти харчування», — додав він.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 42



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів


/-1,308876991272-/ /-pc-/
Top