counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Євген Магда
Євген Магда

Порошенко змінив голів областей, щоб посилити блокаду Донбасу


Президент Петро Порошенко змінив на посту голови обласної Донецької військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка на Павла Жебрівського, щоб посилити блокаду Донбасу. Таку думку «Аналітичній службі новин» висловив директор Центру суспільних відносин, політолог Євген Магда.

«У Донецьку з 2002 року була суцільна Партія Регіонів на всіх рівнях. Порошенко, як і кожна людина, хоче, щоб йому було в цьому сенсі комфортно. З Кіхтенком, очевидно, не було того комфорту, якого б він хотів. І я так розумію, що призначення Жебрівського пов'язано з можливим посиленням блокади Донбасу.

Це, власне, те, що робить Москаль на Луганщині. У Жебрівського є одна перевага - він встиг побувати сержантом в зоні АТО і побачив, що це таке не з генеральського командного пункту, а з бліндажа. У цьому аспекті таке призначення правильне», - зазначив Магда.

За словами політолога, не можна сказати, що у Президента довга «лава запасних». Він зазначив, що після Майдану з'явилася така тенденція, що ідеал нового призначенця - бомж або сирота.

«Тому що у всіх інших людей є якийсь бекграунд - людина з кимось перетиналася, працювала, в західних компаніях або компаніях олігархів. Працювала в політиці і десь піднімалася, а при цьому були президентами Кучма, Ющенко чи Янукович. У будь-якому випадку людина повинна була працювати у когось із міністрів, головою якоїсь районної чи обласної адміністрації.

Ну не може жодна країна знайти кілька тисяч бомжів-парашутистів, які без роду і без племені, а знають винятково свої функціональні особливості, щоб їх можна було призначати на всі місця, критично важливі для держуправління», - розповів Магда.

Політолог підкреслив, що не буде так, що ці люди одразу сядуть в крісла, натиснуть правильні кнопки і держава почне розгортатися на 180 градусів.

«У нас з одного боку поєднуються величезна недовіра і з іншого - величезні очікування. Я не заздрю ​​людям, які у нас на держслужбі. Я не бачу великого сенсу в подальшому параді призначень. Що він дасть за великим рахунком?», - сказав Магда.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 41



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
більше матеріалів


/-0,29985785484314-/ /-pc-/
Top