counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

У російському суспільстві ще довго житимуть за встановленим Путіним порядком


Навіть якщо російський президент Володимир Путін піде зі свого поста і політики, в російському суспільстві ще довго житимуть за встановленим ним порядком. Адже в РФ люди вже дуже зомбовані, а модель країни перетворилася на суміш режимів Ірану та Північної Кореї. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт Аналітичного центру «Політика» Володимир Цибулько.

«Оскільки населення зазомбували, то інерція путінізму триватиме. Адже рівень зомбованості населення просто зашкалює. Це взагалі повна патологія як для європейської свідомості, так і для російської. Це дуже нагадує рівень зомбованості Північної Кореї. У цьому сенсі Росія - це суміш Ірану і Північної Кореї, хоча в Ірані є конкурентні вибори, а в Росії немає. З одного боку, інформаційна модель північнокорейська, а рівень клерикалізації іранський. Суміш гірших двох особливостей авторитаризму Росія натягнула на себе. При цьому ще РФ залишається в комуністичній парадигмі, навіть певній сталіністській парадигмі. Тому для Росії є єдиний вихід - це повний демонтаж країни, доведення її до конфедеративної системи устрою», - розповів політолог.

На думку експерта, Україні в такому разі варто почати розвиток формату політичного міжмор'я.

«Такий союз буде значним за обсягами економіки, а якщо ще приєднається Туреччина, то союз цих трьох країн буде на пострадянському просторі найбільшим і найпотужнішим утворенням - економічним і військовим. Тому фактично Стара Європа отримає як щит для себе переформатовану Східну і Центральну Європу. У РФ можуть виникнути внутрішні конфлікти, які можуть виплеснутися в чергову зовнішню агресію. Тому ситуація така, що в очікуванні переформатування Росії світ повинен бути у всеозброєнні. Світ повинен захистити себе від сплесків агресії. З іншого боку, потрібно пропонувати російському населенню в цей період різні форми співпраці. Адже, очевидно, будуть потоки біженців, буде хаос, і в Росії рівень життя впаде до критичного, що і спричинить велику міграцію», - підсумував Цибулько.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 43



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів


/-0,30047702789307-/ /-pc-/
Top