counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Віталій Бала
Віталій Бала

Абромавичусу не варто повертатися


Міністру економічного розвитку і торгівлі Айварасу Абромавичусу не варто повертатися на свою посаду, адже поліпшення економічної ситуації в країні за час його керівництва відомством не відбулося. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала.

«Що стосується повернеться чи не повернеться. Мене, як громадянина України, це не дуже турбує. За великим рахунком, всі забули, що це міністерство називається Міністерство економічного розвитку і торгівлі. Якщо є певні успіхи (але це зовсім не реформи), пов'язані з торгівлею, закупівлями, то говорити про економічний розвиток або умови, що мають сприяти економічному розвитку, не доводиться. Ми остання країна в Європі за рівнем економічної свободи - 167-ме місце. У такій ситуації міністр зробив добру справу, публічно озвучив усе і сподівався, що його заява стане каталізатором для очищення. Але що стосується його повернення, вважаю це не зовсім правильним», - розповів експерт.

На думку політолога, всі міністри, які підписали заяви про звільнення, не повинні були відкликати їх.

«Вони ні з того ні з сього заявляють, що забирають свої заяви. Це, по-перше, безвідповідально політично, це несерйозно і схоже на якісь політичні ігрища, а не на реальні спроби щось змінити. У них було досить часу. Далі потрібно визначитися, який порядок денний для втілення програми реформ може запропонувати та чи інша політична сила або коаліція. Саме виходячи з цього стану речей і треба обирати тих людей, які здатні це зробити. Реформатори ніби говорять, що вони щось роблять, але за відсутності спільної лінії роботи саме цього уряду на чолі з Яценюком нічого не відбувається. Або це уряд не бачить, або вони не вміють проводити реформи, або вони просто цього не усвідомлюють, але, на мою думку, нинішній склад не повинен бути на чолі міністерств і уряду в цілому», - підсумував Бала.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 23



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів


/-0,28046107292175-/ /-pc-/
Top