counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Юрій Береза
Юрій Береза

Росія завжди забувала про своїх солдатів, цього разу буде так само


Росія не визнає затриманих на Донбасі солдатів ГРУ РФ своїми співвітчизниками і відхрещується від них. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив командир полку «Дніпро-1», народний депутат Юрій Береза.

«Росія - це країна, яка завжди забувала про своїх солдатів. У всіх збройних конфліктах, де брав участь СРСР, а потім і повноправний спадкоємець Росія, вони ніколи не переживали за долю своїх співгромадян. Якщо людей брали в полон, то держава завжди говорила: «я не я, і хата не моя». Зараз буде повторення. Насправді - це приклад великого політичного цинізму, який звучить із вуст сьогоднішніх керівників російської держави. Від цих теж відхрестяться, придумають, що це відпускники, що завгодно або що були на лікуванні», - зазначив Береза.

Що стосується обміну льотчиці Савченко на російських солдатів, то Береза в це не вірить.

«Хотілося б щоб наша льотчиця повернулася в Україну. Вони зараз настільки підняли високо рейтинг свого придуманого правосуддя, вони ж намагаються судити Надію за якісь неіснуючі злочини. Це шоу для громадян Росії, тих 80%, які підтримують Путіна, це шоу для світу, хоча всі розуміють. Але я думаю, що вони не визнають, що це їхні громадяни і, відповідно, навіть не будуть вести переговори з приводу обміну на Надію Савченко», - сказав Береза.

Головне в цій ситуації, за словами Берези, це відкритий процес над затриманими солдатами ГРУ РФ.

«Тепер наш крок, наші дії - ми повинні максимально витягнути з цієї ситуації. По-перше, звернутися до батьків і близьких затриманих. По-друге, запросити їх в Україну і розпочати судовий процес над затриманими - відкритий, найняти їм адвокатів і засудити за міжнародними законами або взагалі - передати їх до Гааги. Але навіть якщо вони будуть засуджені за українськими законами і ми почнемо процес - це буде одним із доказів для Гааги проти Путіна. Зараз велике питання до юстиції України щоб ми провели цей процес дуже чітко згідно з українськими законами. Тут треба судити за тероризм. Ми повинні діяти чітко крок за кроком», - сказав комбат.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 42



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів


/-0,29284811019897-/ /-pc-/
Top