counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Руслан Сольвар
Руслан Сольвар

Ми повинні забезпечити стійкий мир, врегулювавши кризу на Донбасі


Для того, щоб Європейський союз скасував візи для наших громадян, Україні слід виконати великий обсяг роботи. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Руслан Сольвар.

За його словами, успішна реалізація технічної частини Плану дій візової лібералізації, безумовно, важливий, але не головний компонент проблеми. Він зазначив, що багато формальних аспектів реалізації плану потребуватимуть бюрократичної вправності. Ключові вимоги ЄС до України - ефективна боротьба з корупцією і реформа сектора безпеки - не можуть бути втілені в життя без політичної волі керівництва держави.

«Якщо Україна зможе осилити свою частину безвізового плану, у нас є всі можливості досягти результату, до якого ми рухаємося вже 5 років. Зі свого боку, європейські політики запевняють, що впливові партії Європарламенту, зокрема Народна партія і соціал-демократи, підтримають запровадження безвізового режиму з нашою країною», - зауважив Сольвар.

Депутат наголосив, що парламент уже ухвалив у першому читанні пакет «візових» законів, але в листопаді народні депутати мають ухвалити ще низку важливих актів з цього приводу. Тому зараз украй важливо, щоб різні політичні сили не намагалися розхитувати ситуацію в цілому, перешкоджаючи, таким чином, здійсненню чергового кроку до зближення України з Євросоюзом.

«Слід особливо наголосити, що, крім формальних вимог європейських партнерів, є також неформальні, але дуже серйозні застереження, пов'язані з мігрантською кризою в Європі. Річ у тім, що для того, аби гарантувати в європейському співтоваристві відсутність такої загрози з боку українського кордону, ми повинні забезпечити стійкий мир на нашій території, врегулювавши кризу на Донбасі. Без цього пункту жодна антикорупційна прокуратура чи бюджетне фінансування політичних партій не служитимуть реальним індикатором готовності ЄС відкрити двері для України», - резюмував Сольвар.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 35



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів


/-0,27788496017456-/ /-pc-/
Top