counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Олексій Кошель
Олексій Кошель

Перенесення виборів на Донбасі підтвердило, що «ДНР» і «ЛНР» - це маріонеткові режими РФ


Заяви представників терористичних організацій про перенесення виборів підтвердили, що терористичні організації «ЛНР» та «ДНР» - це маріонеткові режими офіційної влади РФ. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова Комітету виборців України (КВУ) Олексій Кошель.

«Не варто оцінювати паризькі домовленості в цілому, їх часткове втілення - в заяві терористичних організацій про перенесення виборів, виключно в чорно-білому форматі. Тут велику роль відіграють саме відтінки. Насамперед ми побачили фактичну зовнішньополітичну поразку Володимира Путіна, який підтвердив, що терористичні організації «ЛНР» і «ДНР» - маріонеткові режими офіційної влади РФ», - заявив він.

Голова КВУ наголосив, що напередодні місцевих виборів має місце багато спроб перенесення результатів паризької зустрічі в політичний передвиборний формат, і тому з'являються заяви про зраду національних інтересів, про поразку України тощо.

«Питання виборчого законодавства тут другорядне. Адже в разі виконання домовленостей організувати сам процес виборів - це справа логістики, техніки. У 97-му році в Чечні вибори відбулися лише за кілька тижнів з моменту закінчення збройного протистояння», - додав експерт.

Кошель наголосив, що демократичні вибори можливі за умови повернення «ЛНР» і «ДНР» в інформаційний простір України. Йдеться про повне відновлення функціонування ЗМІ, включаючи друковані, інтернет-ЗМІ. І про виконання вимог законодавства про припинення трансляції російських телеканалів. Крім того, необхідно забезпечити можливість ведення виборчої кампанії політичними партіями.

«Лідери українських політичних партій мають отримати можливість вільно, безперешкодно перебувати на нині окупованих територіях, спілкуватися з виборцями», - сказав Кошель.

«Паризькі домовленості зафіксували Мінські, де чітко сказано про повернення «ЛНР» і «ДНР» у правове поле України. Зараз має місце тривала епопея з узгодженням, сумнівами, критикою. Буде пошук великого компромісу. Процес буде тривалим. Він може затягнутися на місяці або навіть на роки», - резюмував Кошель.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 24



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
більше матеріалів


/-0,20810294151306-/ /-pc-/
Top