counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Кращі професії для кожного знака Зодіаку


Переглядів: 247


Кращі професії для кожного знака Зодіаку

Вибір професії - один з ключових виборів, які робить людина протягом життя. Від нього залежить не тільки фінансовий достаток і особисте благополуччя, а й здоров'я людини, його емоційний фон, бажання розвиватися і вдосконалюватися. Навпаки, неправильно обрана професія може позбавити людину мрії і перетворити його радісну і повну надій життя в сумовите існування. Тому, щоб не розчаруватися у своєму виборі, пропонуємо вивчити гороскоп професій для кожного знака Зодіаку і вибрати для себе найбільш підходящу стезю.

Овен
Овен - енергійний знак, який не звик сидіти склавши руки. Його активності і ентузіазму можна позаздрити, а значить і професія йому потрібна така, яка дозволить постійно розвиватися і освоювати щось нове. Овен занадто амбітний і досить упертий, а значить, постійно прагне нагору і легко займає управлінську посаду. Цьому сприяє прекрасний аналітичний розум, безстрашність у прийнятті рішень і здатність брати на себе відповідальність.

З Овнів виходять відмінні управлінці, бізнесмени і політики. А з огляду на прекрасні ораторські дані, ці люди виростають в відмінних лекторів або викладачів.

Телець
У більшості Телець асоціюється з працьовитістю і відповідальним ставленням до справи. Дійсно, цих людей відрізняє неймовірна завзятість, відмінна сила волі і величезне прагнення до фінансової незалежності. Щоб жити ні в чому не потребуючи і здійснити свою мрію, цим людям потрібно працювати і працювати. І ці особистості готові рити землю заради своєї мрії, причому, в прямому сенсі. Варто лише зауважити, що Тельці не люблять брати на себе відповідальність і незатишно почуваються в ролі керівника.

Тельцю близькі всі робітничі професії, адже він любить працювати руками. Ця людина може стати відмінним фермером або висококласним будівельником. А завдяки високій старанності Телець може працювати заступником хоч у президента.

Близнюки
Близнюкам легко даються науки, а тому вони можуть освоїтися буквально в будь-якій професії. Однак ці люди не здатні довго сидіти на одному місці, а тому вибирають собі професії, які дозволяють постійно перебувати в русі. Підопічних Меркурія відрізняє неймовірна контактність, завдяки якій ці особистості знаходять спільну мову буквально з будь-якою людиною.

З Близнюків виходять ідеальні дипломати. Вони можуть стати відомими політиками, бізнесменами або репортерами. Уміння складно висловлювати свої думки допомагає цим людям стати письменниками і сценаристами. Чи не загубляться Близнюки і в сфері туризму, так як за своє життя встигають об'їздити десятки країн.

Рак
Раки - не самі рухливі особистості. Вони вважають за краще триматися ближче до дому, а тому і роботу вибирають осіле, яка потребує постійних переміщень. І в цьому можна відшукати чимало переваг. Раки скрупульозні, розважливі і досить обережні, а значить, їм можна довіряти і на них завжди можна покластися. Вони не надто амбіційні, але роботу роблять справно і досягають в своїй справі максимального професіоналізму, що стає приводом для призначення їх на більш високу посаду.

Раки стають відмінними вихователями та няньками. З них виходять розумні бухгалтери, банківські працівники і представники податкової інспекції, адже робота з паперами це їх сфера. До того ж Рак може стати ресторатором, дизайнером або кухарем.

Лев
Левами управляє Сонце, а тому не дивно, що ці люди звикли завжди перебувати в центрі уваги. Можливо, саме ця особливість штовхає особистостей даного знаку на сцену. Дійсно, на естраді, серед акторів, телеведучих та інших представників богеми неймовірно багато Львів. Просто їм подобається загальне обожнювання і блиск софітів. При цьому слід зважати на лідерських якостей Льва. Цей представник стихії Вогню є природженим керівником, він практичний, розумний і знає собі ціну, а значить, здатний пробитися до вершини з самих низів.

Левам гармонійно підійдуть всі управлінські професії, він може знайти себе в педагогіці, політиці чи юриспруденції. Більш того, Льву по плечу стати режисером або письменником.

Діва
Прагнення до самовдосконалення, притаманне всім Дівам, постійно підштовхує цю людину працювати над собою і розвиватися в обраній справі. Представники стихії Землі володіють потужними аналітичними здібностями, при цьому у них непогано розвинене самолюбство, а значить, відчувши себе «у своїй тарілці» Діви можуть просунутися по кар'єрних сходах. Але роблять вони це вимушено, тому що амбіцій з приводу кар'єри у цих особистостей немає.

Чіпкий розум і неймовірна посидючість роблять Діву ідеальним бухгалтером, гідним працівником медустанови або сфери торгівлі. Діви знаходять себе у фармакологічній галузі, в інспектуючих органах, а з огляду на любов до тварин, здатні присвятити себе ветеринарної справи.

Терези
Урівноважені особистості з даром дипломатії і аналітичними даними, Терези знаходять себе в тих професіях, де важлива точність і тверезий розум. Ваги прекрасні менеджери, вони здатні знайти підхід до будь-якій людині і налаштувати колектив для досягнення мети. А вміння зважувати всі «за» і «проти» позбавляє цих людей від промахів і помилок, які часом трапляються в будь-якій справі. При цьому Ваги тяжіють до професій, які дозволяють постійно вдосконалюватися і рости як особистості.

З Терезів виходять відмінні викладачі, юристи та політики. Ці люди можуть проявити себе на дипломатичній ниві, в сфері викладання або в мистецтві.

Скорпіон
Скорпіони - безкомпромісні особистості з жорстким і категоричним характером. Ці люди звикли ставити перед собою перешкоди, а потім героїчно долати їх. Їм просто необхідно постійно отримувати адреналін, завдяки якому в організмі Скорпіонів акумулюється енергія, що робить їх ще більш активними. Напевно, тому представники цього знака частіше вибирають для себе професії, пов'язані з ризиком для життя.

Скорпіони легко погодяться стати військовими, особливо якщо робота буде пов'язана з бойовими діями. Ці люди готові присвятити себе медицині, щоб рятувати людські життя. Скорпіон піде працювати військовим кореспондентом, детективом або каскадером. Більш того, підопічні грізного Марса можуть досягти висот в народному цілительстві і екстрасенсориці.

Стрілець
Під знаком Стрільця народжуються цілеспрямовані особистості, які в цьому житті хочуть домогтися грандіозного успіху. Для цього у них є всі необхідні якості: терпіння, непохитність і відмінна комунікація з оточуючими людьми. Стрільці знають все і про все, у них безліч зв'язків і різноманіття інтересів, а значить, вони в курсі найсвіжіших новин та здатні все тримати під контролем.

З Стрільців можуть вирости відомі спортсмени, журналісти або представники рекламного бізнесу, фахівці з продажу, актори і телеведучі. Що вже говорити, якщо Стрілець в рівній мірі може стати, як суддею, так і освоїти ряд кримінальних професій.

Козеріг
Козеріг - кар'єрист, і навіть якщо не говорить відкрито, мріє про посаду управлінця. До слова, ця людина заслуговує високої посади як ніхто інший. Козеріг великий трудяга, а дивлячись на нього працювати починають і всі навколишні. Додайте до цього сильний і упертий характер, а також високе почуття справедливості, і ви зрозумієте, що кращого керівника годі й шукати.

Козеріг здатний впоратися з будь-яким колективом. Він може вирости в «акулу бізнесу», очолити підприємство або командувати аналітичним центром, вибудувати кар'єру юриста, соціолога або ювеліра. Посидючість і чіпкий розум цієї людини можуть стати в нагоді в архітектурі, фармакології або точних науках.

Водолій
Водолій, бажав би ніколи не працювати, але при цьому допомагати людям. В ідеалі йому б підійшла посаду амбудсмена. Напевно, тому багато Водолії вибирають своєю шляхів юриспруденцію і стають адвокатами. Правда дуже часто побудови кар'єри заважає непосидючість підопічних Сатурна. Ці особистості мають нестандартним мисленням і довго не можуть сидіти на місці, а тому вибирають для себе роботу, що дозволяє об'їздити весь світ або, хоча б, не сидіти в задушливому офісі.

З Водоліїв виходять відмінні конструктори і винахідники, вони можуть вирости в вчених, стати філософами або духовними наставниками. Ці особистості проявляють себе в IT-сфері та комп'ютерних технологіях, можуть викладати мистецтво або природознавство.

Риби
Риби дуже талановиті і досить рано починають проявляти себе в поезії або малюванні. Трохи пізніше, коли фантазії Риб набувають осмисленість, ці особистості можу почати писати книги або сценарії. Представники даного знака знаходять себе в модельному бізнесі, стаючи відомими дизайнерами, або пробують свої сили в журналістиці. При цьому підопічні Нептуна не обмежуються одними лише творчими професіями. Вони можуть вибрати будь-який напрямок розвитку, головне, щоб поруч був наставник, якому Риби можуть довіряти.

Риби мають схильність до медицини, а значить, можуть присвятити себе психіатрії. Ці люди нерідко віддаються окультних наук, стаючи відомими хіромантами або астрологами. Нарешті, володіючи унікальною інтуїцією і знанням людської психології, Риби можуть стати шулерами і освоїти інші кримінальні професії.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-1,2971470355988-/ /-pc-/
Top