counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Феміда чи Афродіта? Яка богиня прихована в тобі за знаком Зодіаку


Переглядів: 153


Феміда чи Афродіта? Яка богиня прихована в тобі за знаком Зодіаку

Образи грецьких богинь знаходять своє відображення і в сучасних жінок, особливо якщо розглядати їх крізь призму зодіакальних сузір'їв. Давайте уявимо, яка з грецьких богинь могла б відповідати вашому знаку Зодіаку?

1. Овен - Афіна

Богиня Афіна - справжня войовниця і сама бойовита представниця слабкої статі на грецькому Олімпі. Як і представниці знака Овен, Афіна сповнена рішучості, завжди йде напролом і домагається свого за рахунок неймовірної самовідданості і гнучкого розуму. До слова, це єдина богиня, яка користується чоловічий атрибутикою: списом і військовою зброєю.

Афіну не можна назвати кровожерливою. Як і панянки знаку Овен, вона не жадає крові, а воює виключно за справедливість. Крім цього, дочка Зевса є богинею мудрості, а також покровителькою мистецтв і ремесел, наук і майстерності. Це ми можемо помітити і у представниць знаку Овен, які нерідко досягають висот в управлінській сфері і вибирають для себе шлях викладача.

2. Телець - Деметра

Хто як не Деметра - богиня родючості та землеробства, міг стати втіленням представників знака Телець? Деметра є покровителькою людей, зайнятих важкою працею, яких прийнято називати «сіллю землі». Про її працьовитість ходять легенди, що дуже ріднить її з представницями знака Телець. При цьому жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, також миловидні і скоромної. Вони вміють знаходити радості життя в найпростіших речах - в гарній роботі, смачній їжі і спілкуванні з близькими.

Але не варто вважати Деметру тихою і нерішучою. Коли справа стосується сім'ї, богиня може поставити на місце будь-кого. Судячи з міфів, гнів Деметри сповна відчув на собі бог підземного царства Аїд, який викрав доньку Деметри Персофону. Так, що в питаннях, що стосуються сім'ї, Тельці відважні та категоричні.

3. Близнюки - Ірида

З плеяди олімпійських богів Близнюкам найближче Ірида - весела, рухлива і неймовірно товариська служниця Зевса і Гери. Це вона могла запросто увійти в покої до Зевсу або спуститися в підземне царство до Аїду, щоб набрати води з мертвої річки Стікс. Чи знаєте ви більш легких на підйом і більш авантюрних представниць знака Зодіаку? Близнюки також погоджуються на найбожевільніші вчинки тільки тому, що їх вабить жага пригод і набрид розмірений побут.

Крім іншого, Ириду називають берегинею веселки, що говорить про легкий характер цієї мешканки Олімпу, її добродушність і здатності нести радість оточуючим. Як веселка після дощу, Близнюки опромінюють всіх своєю легкістю і чарівністю. Це їх головна зброя і ключі від будь-яких дверей!

4. Рак - Гея

Богиня Гея - та сама Мати-земля, з якої бере свій початок все живе і куди йде людина по закінченню свого віку. Так і представниці знака Рак є уособленням всіх матерів, символом любові і турботи. Жінки, народжені під цим знаком, прийшли в цей світ для продовження роду і вважають свою місію найважливішою на землі. Вони є еталоном материнства і в турботі про власну дитину готові віддати всю себе.

При цьому слід зважати на самовідданість Геї. Безмірно люблячи своїх дітей - титанів, Гея підняла повстання проти верховного бога Зевса. І тут також простежується незримий зв'язок з жінками знака Рак. Ці представниці слабкої статі можуть ставати неймовірно сильними і дуже небезпечними, коли доводиться захищати свою сім'ю.

5. Лев - Гера

Гера - верховна богиня, дружина великого Зевса Громовержця. Її по праву можна назвати «першою леді» Олімпу, що дуже ріднить її з характером з представницями знака Лев. Адже вони теж обирають собі за чоловіка найкращих чоловіків і в будь-якому суспільстві поводяться як справжні королеви. До слова, з міфології Гера була третьою дружиною Зевса, однак куди поділися дві перші, ніхто не пам'ятає. Все тому що Гера, як і представниця знака Лев, дуже ревнива і не терпить суперниць.

Незважаючи на владну натуру і суворий характер, богиня Гера є покровителькою шлюбу і всіляко охороняє материнство. Ці риси проявляються і у Левів, які по своїй натурі дуже віддані родині і є зразковими матерями.

6. Діва - Феміда

Феміда - богиня справедливості, і це саме та якість, яка ріднить цю представницю Олімпу з жінкою, народженої під знаком Діва. Згідно міфології, Феміда була голосом Зевса і озвучувала його волю простому народу, а значить, доносила до людства істину в останній інстанції. Точно так само і Діва не сумнівається в тому, що говорить. З нею неможливо сперечатися, адже всі її слова засновані на фактах і неспростовні докази.

До того ж, Феміда - зразок порядності і справедливості, що також ріднить її з Дівою. Представниця цього знака Зодіаку прийшла в цей світ, щоб знищувати хаос і приводити світ в порядок.

7. Терези - Персефона

Дочка Зевса і Деметри, найвродливіша Персефона була завидною нареченою, дістати яку намагалися і Арес, і Аполлон. 

Правда, інфантильна панянка не могла зробити вибір між завидними женихами, через що довго залишалася одна. І в цьому є подібність з Терезами, яким теж дуже важко дається вибір. Ваги романтичні, ранимі, але абсолютно не пристосовані для суворої реальності.

У підсумку прекрасну Персефону полонив бог підземного царства Аїд. На подив, пара знайшла своє щастя в обіймах один одного. І в цьому немає суперечності з представниками знаку Терези, адже панянки даного знаку теж люблять, щоб хтось взяв їх долю в свої руки і все вирішував за них.

8. Скорпіон - Геката

Геката - богиня Пекла, яка, з одного боку, полонить оточуючих своєю красою, а з іншого, відлякує потенційних шанувальників своєю внутрішньою силою і містичним образом. І тут простежується паралель з представницями знака Скорпіон. Ці жінки мають особливий магнетизм, який приковує чоловіків. У той же час Скорпіони - це «самки богомола», що, не замислюючись, відкушують голову партнеру, ледь отримавши бажане.

За своїм профілем богиня Царства Мертвих повеліває відьмами, навчає чорної магії і водить дружбу з мертвими душами. Скорпіонші теж славляться своїми здібностями до чорної магії і чаклунства, через що оточуючі ставляться до них з особливою обережністю.

9. Стрілець - Артеміда

Багато хто знає Артеміду як юну і сміливу богиню полювання. Такі якості як не можна краще відповідають представницям знака Стрілець. Це справжні мисливці за любов'ю і щастям. До того ж душею вони завжди юні і свіжі, це підтвердять близькі друзі і подруги Стрільця, яких у цієї панянки дуже багато.

Що цікаво, Артеміда поєднує в собі відразу кілька абсолютно різних якостей. Будучи богинею полювання, ця мешканка Олімпу є богинею родючості і берегинею жіночої цнотливості. Єдиним знаком Зодіаку, який поєднує в собі настільки суперечливі якості, є Стрілець. Зачаровуючи чоловіків своєю красою і жіночністю, Стрільці також нерідко залишаються самотніми, адже вони немов богиня Артеміда є «вічними дівами», мандрівних в пошуках свого щастя.

10. Козеріг - Гестія

Богиня Гестія, вона ж берегиня жертовного вогню, за своїми якостями нагадує представників знака Козеріг. Гестії приносили жертву перед кожним священнодійство, а до мудрих Козерогам поспішають за порадою і благословенням, адже таких жінок відрізняє природна мудрість. Ці жертовні особистості нерідко кладуть своє життя на вівтар допомоги людству. Вони відмовляються від власного щастя, щоб вчити інших, щоб ділитися своїми знаннями і робити оточуючих щасливими.

До слова, Гестія хоч і була покровителькою сімейного вогнища, але дала обітницю безшлюбності, внаслідок чого відмовляла усім своїм шанувальникам, в тому числі і Аполлону. І тут ми знову знаходимо паралель з Козерожка, яка всією душею бажає обзавестися сім'єю, але в силу складного характеру нерідко залишається одна.

11. Водолій - Ніка

Ніка - богиня перемоги, вона націлена на результат і завжди прагне до заповітної мети. Точно так само поводяться Водолії, які заради мрії готові буквально на все. Зображена божественна войовниця з крилами і в позі літаючої німфи. Так і Водолії знаходяться в постійному русі і ніколи не сидять на місці.

Ніка - свавільна особа, яка відрізняється непокірним характером і не підпорядковується вищим богам. Це дуже нагадує Водолія з його незалежним думкою і власним шляхом, що веде до перемоги. У будь-якому випадку ці люди домагаються свого, а значить, якщо ви бажаєте успіху, варто триматися жінок даного знака.

12. Риби - Афродіта

Якщо співвідносити Афродіту з одним із знаків Зодіаку, то це, без сумніву, Риби. Судіть самі: Афродіта - богиня любові і краси, а значить, неймовірно чуттєва особа. У той же час вона сама страждає особа на Олімпі, адже від гірких страждань по своєму коханому, загиблому Адоніса, вона кинулася в море з високих скель. Риби такі ж велелюбні і настільки ж чуттєві. Вони не уявляють свого життя без закоханості, але часто страждають через це.

Афродіта приковує до себе увагу божественного Олімпу своєю таємничістю і красою. Дівчата знака Риби в цьому відношенні такі ж таємничі і загадкові. І кожного чоловіка, на якому зупиняє свій погляд Рибка, тягне цю таємницю розгадати.

Источник


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-1,1178588867188-/ /-pc-/
Top