counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Можливість позбутися чорної смуги. Гороскоп на тиждень з 28 січня по 3 лютого


Переглядів: 1201


Можливість позбутися чорної смуги. Гороскоп на тиждень з 28 січня по 3 лютого

Овен
Овнам варто остерігатися емоційного застою, який, якщо його ігнорувати, призведе до негативних наслідків. Найважче доведеться Овнам, які знаходяться в пошуках другої половинки: вони не зможуть змусити себе налаштуватися на позитивну хвилю, якщо тільки не звернуться по допомогу до третіх осіб. Щоб життя заграло фарбами, потрібно показувати оточуючим своє прагнення до позитиву і не уникати дружніх зустрічей.

Енергетика планет чинитиме сприятливий вплив на тих Овнів, які будуть намагатися досягти успіху в домашніх справах і в питаннях, що вимагають максимальної посидючості. Багатьох представників цього Знака не влаштовуватиме розвиток подій, але змінити долю завжди допоможуть три ефективні практики. Всесвіт вносить свої корективи, але тільки ми самі можемо змінювати долю, приймаючи остаточне рішення з того чи іншого питання.

Телець
Тельцям не варто відсиджуватися в тіні, ховаючись від променів слави і успіху. Скромність - не найкращий помічник для цих людейу період з 28 січня по 3 лютого. Негативний вплив негативних думок на цих людей буде дуже потужним, тому варто оточувати себе тими, кому можна довіряти, а також робити те, що подобається найбільше. Улюблені заняття - джерело удачі і порятунку від депресивних думок.

Планети постараються схилити Тельців до усамітнення і навіть смутку. Астрологи і фахівці радять Тельцям не піддаватися песимістичним настроям, намагаючись оточувати себе близькими людьми і не замикатися в собі. Це буде не проста пересічна тиждень, а справжня перевірка на міцність.

Близнюки
Близнюкам цей тиждень принесе багато позитиву, особливо в перші три дні, коли активність планет і зірок буде максимально сприятливої. На цьому тижні корисними будуть подорожі і дорогі придбання. Ніяких обмежень астрологи не відзначають, що означає повну свободу, можливість експериментувати і братися за амбітні справи.

Зірки радять Близнюкам спиратися у важких ситуаціях на свою інтуїцію. Використання одного з п'яти талісманів для активізації шостого почуття допоможуть приймати правильні рішення в любові і в справах. Це буде одна з найбільш позитивних тижнів за останній місяць-півтора, але варто розподіляти свої сили відповідно до пріоритетів.

Рак
Настав час переходу в наступ в амурних справах і на роботі або в бізнесі. Пора задуматися про те, як підвищити енергетику і життєвий тонус. На цьому тижні витрата внутрішнього «палива» буде максимальним, тому що можуть відбутися деякі важливі і незворотні зміни. Астрологи радять боротися з втомою усіма можливими способами.

У ці сім днів Ракам належить зрозуміти, що любов - це не угода, а почуття глибокої поваги до партнера. Всесвіт постарається також дати зрозуміти представникам даного Знака, що життєві пріоритети міняти не варто. Постійність в цьому напрямку дуже важливо для майбутнього, для гарного настрою і для правильного світовідчуття. На цьому тижні корисними будуть також духовні пошуки, фізичні вправи і відпочинок.

Лев
Ймовірно, Леви на стику двох місяців продовжать розпочаті раніше справи. Не варто ризикувати, демонструвати оточуючим свої переваги, а також невдоволення або обурення. Нейтральна поведінка в даний період стане кращим вибором для всіх, хто хоче залишитися на плаву. Будь-який прояв імпульсивності може привести до розчарувань і інших негативних наслідків, в тому числі до енергетичного виснаження.

Астрологи не радять витрачати багато грошей, брати на себе зайву відповідальність, займатися неважливими справами на роботі і вдома. Потрібно максимально обережно витрачати сили і час, намагаючись займатися тільки тими завданнями, які не можна відкладати на завтрашній день. Не рекомендується давати гроші в борг і брати кредити.

Діва
Дівам варто побоюватися енергетичних вампірів на цьому тижні. Багато людей будуть намагатися скористатися почуттям обов'язку Дев, що абсолютно неприпустимо для самих представників цього Знака. Дівам потрібно більше спокою і усамітнення. У важких ситуаціях головним якістю стане логіка. Не варто спиратися тільки на інтуїцію або волю випадку - Всесвіт не стане сильно балувати Дів удачею.

Це буде прекрасний час для пошуку нових талантів, захоплень, нових джерел доходу. Можна змінити імідж або обстановку на вихідних. Перші три дні через підвищену енергетики планет важливо присвятити роботі, тому що потім настане період спокою і безініціативної незворушності. Всесвіт немов завмре, дозволивши Дівам самим вирішувати свою долю.

Терези
Максимально динамічно події будуть розвиватися у вівторок: в цей день зірки і планети будуть активними і гармонійними, а світ для Терезів зміниться, причому, можливо назавжди. Це можуть бути приємні зміни на кшталт зустрічі другої половинки, а можуть бути і не найприємніші, тому готуватися слід до будь-якого результату. Головне - не допускати страхів, так як вони будуть найсильнішими ворогами на шляху до щастя.

Цілком можливо, що Всесвіт зіштовхне Терезів з проблемою вибору. Доведеться прийняти важливе рішення, від якого буде залежати багато, з холоднокровністю і без поспіху. Це не так-то й просто, тому не потрібно посилювати справу конфліктом.

Скорпіон
Скорпіонам доведеться покластися на силу позитивного мислення. З його допомогою Скорпіонам вдасться привернути увагу протилежної статі і зміцнити вже існуючі відносини. Доленосним і воістину важливим днем ​​стане неділю, так як активність планет зросте. У недільний день можна знайомитися з батьками своєї другої половинки, планувати весілля, зізнаватися в коханні.

Щирість допоможе Скорпіонам вистояти перед натиском проблем. Люди оцінять подібні якості, так що краще проявляти чесність. На жаль, деяким з недоброзичливців захочеться вставити палки в колеса Скорпіонам, і навіть якщо їх плани не зможуть втілитися в життя, негатив відчують багато людей цього Знака.

Стрілець
Стрільцям, які знаходяться в пошуках другої половинки, слід ретельніше перевіряти любовну сумісність з потенційними партнерами. В іншому випадку підвищиться ймовірність розчарувань і стресів. Харизма і чарівність Стрільців будуть на висоті: можна справити враження на роботодавців і потенційних клієнтів або партнерів.

Астрологи радять побоюватися стереотипів і шаблонів: через них на горизонті можуть виникнути серйозні негаразди в сфері любові. Краще зберігати оригінальність мислення, не беручи до уваги загальноприйняті судження і забобони. Зірки також зажадають від Стрільців участі й уваги до людей. Не варто давати порожніх обіцянок і тиснути емоційно на улюблених людей.

Козеріг
Козерогам астрологи рекомендують сфокусуватися на домашніх справах. Можна займатися ремонтом, здійснювати переїзди, покупку майна. Будинок буде місцем сили, в якому можна сховатися від будь-яких проблем і небезпек. Зірки зроблять представників цього Знака сентиментальними. Тиждень відзначиться підвищеною емпатією, емоційністю. Разом з цим покращиться пам'ять і допитливість, які допоможуть Козерогам в навчанні і здобутті знань.

Варто продумувати плани заздалегідь і не ризикувати. На цьому тижні найбільш позитивним днем ​​буде неділя. Планети і зірки зроблять його яскравим і насиченим, а як його провести, вирішать самі Козероги.

Водолій
Початок тижня буде максимально спокійним і сприятливим, а ближче до кінця почнуть активізуватися різні планети, тому прийде удача і гарний настрій. Сприятливий енергетичний фон буде мати у своєму розпорядженні до плідної роботи над собою. Варто проявити наполегливість, показати самим собі наявність сильного і непорушного характеру.

Якщо на початку тижня астрологи радять Водоліям бути скромними, то з п'ятниці можна сміливо позбуватися від зайвої дипломатичності. Потрібно намагатися отримати свій заслужений шматок пирога, не йти на компроміси, особливо з тими, хто цього не заслуговує - недоброзичливцями або заздрісникам.

Риби
Позитивними стануть домашні справи. На цьому тижні необхідно посунути амбітність  і зайнятися тими питаннями, які не вимагають показувати силу характеру. Правити світом для Риб будуть послідовність, обережність і розважливість. Астрологи радять не ділитися ні з ким своїми планами і нікого в них не присвячувати без потреби.

Потрібно постаратися позбутися від злості чи образи, якщо вони виникли за цей січень. П'ять ефективних способів допоможуть зробити це в найкоротші терміни. Рибам потрібно більше спілкування і тепла. Шлях буде тернистим, але призведе представників цього Знака до перемог.

Навіть якщо січня почав не дуже вдало, в кінці цього місяця можна взяти справу в свої руки і позбутися від чорної смуги в житті. Цей тиждень підкаже, як налагодити дружбу з самими собою і зрозуміти, чого вам дійсно хочеться від життя.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-1,3437230587006-/ /-pc-/
Top