counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Остерігайтеся цих помилок: чому зраджують різні чоловіки


Переглядів: 709


Остерігайтеся цих помилок: чому зраджують різні чоловіки

Людське серце — це загадкова посудина. Наповніть її до країв, а вона все одно буде хотіти більшого. Коли у ваших стосунках закриваються одні двері, вам, швидше за все захочеться відкрити ще як мінімум сім. Тому що ви побачили за другими дверима, що відкрилися те, чого не побачили за першими. Іншими словами, якщо ваш партнер не може задовольнити ваші емоційні, фізичні і психологічні потреби, ви захочете знайти іншого партнера, з яким буде це під силу. У сучасному світі це називається зрадою. Хочете вірте, хочете ні, але деякі люди знаходять виправдання своїм зрад.

Для них це наче міст, який дозволить їм наблизитися до того, чого їм бракує: любові, секcу або просто приємних відчуттів. Астрологію можна використовувати для того, щоб визначити можливі причини чоловічих зрад. Слід пам'ятати, що ці причини не є універсальними. Всі люди різні. Нижче представлені узагальнені причини для чоловіків кожного знака зодіаку. Насправді у чоловіків можуть бути свої причини для зради.

1. Рак (22 червня — 22 липня)
Раки — вірні партнери в будь-яких відносинах. Зради — це не для них. Їм складно відпускати і тому вони вибирають собі одну партнерку і залишаються вірні їй незважаючи на всі труднощі. Імовірність того, що Рак вам зрадить, досить низька, але все ж існує. Раки вибирають собі в партнерки тих, з ким відчувають емоційний зв'язок. Отже, чоловік-Рак може зважитися на зраду, якщо між вами не буде зв'язку, або якщо він буде сумніватися в тому, що ви розумієте його емоційну сторону.

Почуття для Раків — найважливіше. Дуже малоймовірно, що вони відправляться на пошуки іншої партнерки, тому що почуття провини в такому випадку зведе їх з розуму. З цієї причини Раки намагаються уникати зрад.

2. Риби (19 лютого — 20 березня)
Риби — справжні романтики. Вони безкорисливі, їх любов ніжна і безмежна, і в ліжку вони далеко не жадібні. Вони не егоїсти і для них важливо задоволення партнера. Якщо поруч з вами чоловік-Рак відчує, що його не цінують, то відразу ж вирішить, що ви не задоволені його стараннями і зрадить вам. Нова партнерка зможе подарувати йому ту ніжність і визнання, яке він заслуговує. У відносинах Рибам потрібна впевненість. Вона для них немов паливо.

Якщо у відносинах з вами Риби не відчувають себе впевнено або ж сумніваються, що ви підтримаєте їх у важкі часи, то почнуть замислюватися про те, щоб знайти вам заміну. Зрада своєму партнеру все ж залишиться для Риб крайнім заходом.

3. Скорпіон (23 жовтня — 22 листопада)
Чоловіки-Скорпіони відомі своєю пристрасною натурою. У відносинах для них важлива чуттєвість. Скорпіони почнуть відносини тільки в тому випадку, коли будуть впевнені в тому, що їх партнерка зможе задовольнити всі їхні потреби. Вони намагаються зберігати вірність якомога довше, але це зовсім не означає, що у них буде це виходити. Жага божевільної пристрасті часом зводить їх з розуму.

Коли їм стає недостатньо близькості зі своєю партнеркою, вони починають шукати їй заміну і дуже часто їй стає та дівчина, якій вони довіряють, наприклад, подруга, колишня і т.д.

4. Овен (21 березня — 19 квітня)
Чоловіки-Овни прямо заявляють про свою любов. Коли вони закохуються, то закохуються по вуха і оточують свою обраницю любов'ю і довірою. Через це у неї з'являється помилкове відчуття безпеки. Чоловіка-Овна складно задовольнити через його постійне прагнення до нових пригод, яке, в свою чергу, є основною причиною зрад представників цього знака зодіаку.

Вони не завжди зраджують через те, що хочуть поранити свою партнерку, а скоріше тому, що ненавидять нудне і монотонне життя і потребують гострих відчуттів. З'являється велика ймовірність того, що Овни знайдуть це в когось іншого, якщо не знайдуть цього в вас. Незважаючи на все це, чоловік-Овен буде продовжувати демонструвати свою любов і буде здаватися, ніби в стосунках і немає ніяких проблем. Відповідно якщо він і зрадить, то це виявиться величезною несподіванкою для його партнерки.

5. Лев (23 липня — 22 серпня)
Відомі своїми просунутими навичками виживання і безмежною енергією, що дозволяє їм залишатися незалежними і успішними, чоловікам-Левам також вдається бути веселими, товариськими, відважними, а також трохи егоїстичними і манірними. Вони знають, чого хочуть, а також знають, як це отримати. Це стосується і відносин, незалежно від того, що вони шукають: любов або секc. Левам необхідно бути незалежними і успішними практично в будь-якій життєвій сфері, через що, в свою чергу, зростає їх его, яке не всі можуть винести.

Разом з цим, Леви знають, як провести тонку грань між любов'ю і ceксом, що, в свою чергу, робить їх ідеальними кандидатами для відносин без зобов'язань. В силу свого его і потреби отримувати завжди те, чого вони хочуть, почуття провини для Львів — марна емоція. Якщо в один момент ваш чоловік-Лев почне бурхливо виявляти свої почуття до вас, але при цьому не зможе задовольнити інші потреби в ваших стосунках, або ж навпаки, не дивуйтеся, якщо зловите його на зраді.

6. Стрілець (23 листопада — 21 грудня)
Чоловіки-Стрільці відомі своєю спонтанністю. Їх постійна готовність експериментувати в житті та відносинах означає, що вони досить досвідчені і в минулому встигли переспати з багатьма жінками, перш ніж зав'язали відносини з вами. Як тільки Стрільці знаходять відповідну партнерку, то їх відданість буде безмежна. Відносини для них важливі і тому представники цього знака зодіаку будуть намагатися не зраджувати і не завдавати болю своїй другій половинці. Проте, головна якість чоловіка-Стрільця стає одночасно його основним недоліком.

Їм необхідні спонтанність і зміни, які, в свою чергу, змушують Стрільців поміняти напрям, в якому вони рухаються. Згодом їм стає нудно і бажання знайти когось нового опановує ними настільки, що вони просто не можуть зберегти вірність своїм поточним партнеркам.

7. Телець (20 квітня — 21 травня)
Тельці хочуть відчувати приналежність, безпеку і впевненість, де б вони не були і чим би не займалися. Для них це вкрай важливо, особливо якщо мова йде про те, щоб впустити в своє життя людину і зав'язати з нею відносини. Представники цього знака досить вперті, і щоб відкритися їм необхідно багато часу і зусиль. Коли Телець все-таки відкривається, то потребує того, щоб його партнерка подарувала йому відчуття безпеки. Якщо вони його не отримують, то починають замислюватися про зраду. Любов Тельців глибока і пристрасна.
Коли їм починає здаватися, що вся та любов, яку вони віддають своїй партнерці не знаходить відгуку, то скористаються першою ж можливістю піти від неї до іншої.

8. Діва (23 серпня — 22 вересня)
Тихі і мовчазні чоловіки-Діви не люблять висловлювати відкрито свої почуття, але роблять це чудово в ліжку. З них виходять хороші коханці, оскільки вони самі прагнуть бути бажаними і коханими. У відносинах їм важлива стабільність. Дівам також потрібно бути впевненими в тому, що вони займають важливе місце в житті своєї партнерки. Для декого це може виявитися несподіванкою, але чоловіки-Діви прихильники моногамних відносин.
Хоч вони в основному і залишаються вірні своїм партнеркам, але як тільки у відносинах починається хаос, вони починають шукати когось на стороні. Зазвичай після суперечок і конфліктів представники цього знака відчувають себе вразливими і починають сумніватися в своїй цінності і значущості в стосунках. Якщо в кінцевому рахунку їх не переконати в зворотному, то Діви зважаться на зраду.

9. Козеріг (22 грудня — 20 січня)
Чоловіки-Козероги вважають за краще діяти з обережністю, чим би вони не займалися. Час для них дуже важливий. Вони ретельно обмірковують, куди їм варто його витратити. Серед всіх інших знаків зодіаку, Козеріг з найменшою вірогідністю вам зрадить. Серце Козерога складно завоювати. Мало що може їх вразити, хоча на перший погляд може здатися протилежне. У них дуже високі стандарти. Але як тільки вам вдасться завоювати його симпатію, то це назавжди. Вони завжди чесні, дбайливі і ніколи не зруйнують те, що так довго будували в стосунках.

Проте, все ж є одна ситуація, в якій чоловік-Козеріг найімовірніше вам зрадить і це зрада його другої половинки. В такому випадку, зрада для них це скоріше відплата тією ж монетою.

10. Близнюки (22 травня — 21 червня)
Чоловіки-Близнюки люблять фліртувати і з великим ентузіазмом ходять на побачення. Вони вважають за краще не поспішаючи вибрати відповідну тактику і спробувати всі можливі варіанти, щоб врешті-решт знайти собі стабільну ідеальну партнерку, з якою вони будуть пов'язані на інтелектуальному і енергетичному рівні. Якщо вони і дарують людині свою довіру, то це назавжди. Проте, спілкування в будь-якому вигляді дуже важливо для Близнюків. Проблеми можуть початися, коли в стосунках не буде чесного і відкритого спілкування. В цьому випадку, представник цього знака найімовірніше відправитися на пошуки нової партнерки.

11. Терези (23 вересня — 22 жовтня)
Чоловіки-Терези — це партнери на все життя. Вони жадають стабільності сильніше усього іншого, оскільки в таких умовах вони відчувають себе як риба у воді. Для них важлива гармонія у відносинах, і тому вони ставлять свою другу половинку понад усе. Їм не подобається самотність. Якщо партнерка чоловіка-Терезів залишить його надовго одного або ж буде ним нехтувати, то він почне шукати когось на стороні.

12. Водолій (21 січня — 18 лютого)
Чоловікові-Водолію необхідні інтелектуальні і мотивуючі бесіди зі своєю другою половинкою. Представників цього знаку складно назвати власниками. Вони дають своїй партнерці стільки свободи, скільки ніколи не дасть їй жоден інший знак зодіаку. Проте, якщо ви почнете приймати це як належне, то Водолій відповість вам тим же і зважитися на зраду. У серйозних відносинах для Водоліїв важлива рівність. Джерело.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-1,1498990058899-/ /-pc-/
Top