counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Twitter

Путін заявив своєму близькому колу, що застосування ядерної зброї у цій війні швидше за все буде неминучим.

13:16, 30.09.2022

Путін заявив своєму близькому колу, що застосування ядерної зброї у цій війні швидше за все буде неминучим.

До інформації російських пабліків в інтернеті можна ставитися по-різному, можна їм довіряти, можна перевіряти їхню інформацію, але даний текст, вважаємо, заслуговує на вашу увагу.

Інформація від Телеграм-каналу "Генерал СВР", який зазвичай транслює кремлівську інсайдерську інформацію. Цей ресурс часто видає досить правдоподібну інформацію, зокрема з недавнього - саме цей медіаресурс повідомив про початок мобілізації в Росії (фашистській Росії) за кілька днів до того, як про це було оголошено офіційно. Тому просто ознайомтеся, а рішення довіряти чи ні цієї інформації нехай залишається за вами
За інформацією телеграм-каналу "Генерал СВР", вчора бункерний провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії (росії фашистської). Після розіграного кремлівським карликом уявлення, під час якого він демонстративно зажадав вирішити питання та навести лад у рамках процесу «часткової» мобілізації. Зробивши посил у народні маси, мовляв, заспокойтеся, «добрий» президент наказав у всьому розібратися і навести лад, стежити за виконанням якого доручено цілому генеральному прокурору, було проведено вже закрите засідання. Під час цієї частини путін дав пояснення до цієї вимоги своїм виконавцям, рекомендувавши продовжувати так само, зобразивши реакцію на її вимогу і демонстративно, з максимальним висвітленням у ЗМІ повернути «людина сто бідолах» і закрити цю тему.

Після основної частини наради мерзенний карлик продовжив розгляд питань у вузькому колі.

Обговорюючи перспективи військових дій путін сказав, що основним варіантом розглядає необхідність, після зміцнення оборони за рахунок мобілізованих, по всій лінії фронту переходити до «звільнення» нових територій, які на їхню думку до складу Росії, одночасно посилюючи тиск у Харківському та Миколаївському напрямах.

Він також обговорив інші варіанти, які він тримає в запасі. Так, за одним із сценаріїв, після оголошення про входження до складу Росії чотирьох нових областей, вимагати в ультимативній формі у Києва вивести війська з «нових територій Росії», і при відмові з боку України застосувати тактичну ядерну зброю з варіантами цілей.

У процесі обговорення кілька осіб висловилися на користь основного варіанту, викладеного бункерним, що не передбачає спочатку ультиматумів і застосування ядерної зброї. На це путін досить жорстко відреагував, висловивши впевненість, що треба змиритися з думкою про те, що для досягнення поставленої мети застосування ядерної зброї в цій війні швидше за все буде неминучим.

Путін впевнений, що військової відповіді не буде, а США і країни-союзники віддадуть перевагу санкціям, які «болючим чином» позначаться на економіці, але будуть змушені змиритися з «новою реальністю».

За даними телеграм-каналу "Генерал СВР", після цього путін не захотів вислуховувати заперечення і закрив нараду.

 

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 169



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Фен-шуй є найдавнішим вченням про гармонію та щастя, причому не тільки душі, а й тіла Які талісмани допоможуть....
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
більше матеріалів




/-0,15354895591736-/ /-pc-/
Top