counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Карина Бобко

Не дайте им повод превознести себя!

12:02, 24.06.2022

Не дайте им повод превознести себя!

Майже чотири місяці наша країна чинить опір російській агресії. Весь цей час тривають запеклі бої за незалежність та свободу нашої держави. Рашисти зустрічають сильний опір з усіх боків. І бійці ЗСУ, і представники тероборони, і навіть звичайні мирні жителі хоробро відбивають напад ворога. Звісно, ​​є й втрати. Гинуть люди. І військові та цивільні. Але мужність нашого народу не зламати. Ніхто з наших західних партнерів і подумати не міг, що Україна вистоить. А ми змогли. Ми вже показали та довели усьому світу, наскільки ми згуртована нація!

Але життя продовжується. Випускники закінчили свої школи. Хтось святкував випускний на руїнах колись рідний альма-матер. Наші артисти продовжують гастролі. Ми навіть виступили на Євробаченні та втретє за 19 років посіли перше місце. Наші спортсмени успішно виступили на Олімпіаді, посіли друге місце у паралімпійських іграх. Все це говорить про стійкість не лише наших солдатів, які перебувають на передовій, а й силі духу звичайних громадян, які можуть адаптуватися до будь-яких обставин.

Днями дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на каное Юрій Чебан заявив, що у зв'язку зі ситуацією, що склалася в Україні, російських спортсменів, а також іноземних спортсменів, які погодилися брати участь в іграх, що проводяться в Росії, необхідно жорстоко карати. Санкцій щодо представників спорту має бути більше. Усі спортсмени мають бути дискваліфіковані у своєму виді спорту та більше не мати права на виступ на міжнародній арені.

З одного боку, напевно, він у чомусь і правий. Ми розуміємо, що Росія є агресором. Що вона напала на Україну та розпочала повномасштабну війну. Усі країни Заходу підтримали нас запровадженням санкцій. Це правильно. Але з іншого боку, ще наприкінці 19 століття П'єр де Кубертен, фундатор сучасних олімпійських ігор проголосив принцип "спорт поза політикою". І, мабуть, цей принцип має бути збережений.

Можна ненавидіти країну за той біль, що вона нам завдала. Можна ненавидіти путіна за початок війни на нашій землі. Можна проклинати всіх і все, але до чого тут спорт? По-перше, не всі спортсмени підтримують цю війну. По-друге, не всі російські апріорі погані. Будь-який спортсмен, щоб мати який-небудь титул, вколював все своє життя, проводячи його у вічних тренуваннях. То чому він, тільки через те, що російська, має втратити сенс свого життя? Адже для людини спорту втратити можливість брати участь у змаганнях рівносильно позбавленню життя. А по-третє, своїм висловом Юрій дав привід росіянам вивернути цю ситуацію у свій бік. Зараз росіяни з гордістю заявляють: "Нас усунули, тому що ми сильні конкуренти, і решта всіх країн просто бояться наших спортсменів".

Не потрібно давати привід Росії піднести себе.

Слава Україні!

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 21



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
більше матеріалів




/-0,3495659828186-/ /-pc-/
Top