counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Вагітні жінки = вагітні тварини?

23:39, 16.07.2021

Вагітні жінки = вагітні тварини?

Напевно, тема ковіда вже набридла всім. Спочатку весь світ був охоплений панікою. Люди вмирали сотнями. Ніхто не знав, як боротися з цією хворобою і чого від неї чекати. Пройшов цілий рік і вже встигли створити різні вакцини. Щеплення - це, звичайно, не панацея. Може заразишся, може немає. Ще не пройшло досить багато часу, щоб з упевненістю можна було заявити: "Ліки від COVID-19 знайдено. Воно пройшло всі випробування і показано всім".

Але наш МОЗ пішов далі і закликає вакіцініроваться вагітних жінок. Лікар-імунолог Федір Лапій з упевненістю сказав, що вагітні жінки повинні вакцинуватися і бути впевненими, ніяких загроз їх здоров'ю не буде. Адже вакцину вже проверелі на вагітних тварин і всі вони благополучно народили здорових нащадків! Як мило! Не, ну раз у тварин все нормально, то і жінкам в положенні можна колоти то, що не підтверджено ще часом і не має доведеної ефективності.

Вакцинація - справа добровільна. Доросла людина сама несе відповідальність за своє здоров'я, і ​​сам в праві вирішувати, щепитися йому чи ні. Але це доросла людина. Як можна змушувати жінок, які готуються стати матерями до того, щоб вони ризикнули і своїм життям і життям свого ще не народженої дитини? Чи готове МОЗ взяти на себе відповідальність за майбутніх громадян нашої країни? Хто довів нешкідливість вакцинації для вагітної жінки, чий організм і так ослаблений і піддається атакам різних хвороб?

Так, від COVID-19 померло досить велика кількість людей. Так, багато хто з нас втратили рідних і близьких в боротьбі з цією сучасною заразою. Так, напевно, варто вакцинуватися, щоб хоча б для себе бути впевненим, що ти зробив все можливе на даний момент щоб убезпечити себе і своїх рідних. АЛЕ! Не можна змушувати! Не можна звільняти! Не можна залякувати! І, вже тим більше, не можна підштовхувати до таких рішень вагітних жінок, які і так на нервах.

Перш ніж закликати до такого відповідального кроку, небхідно бути впевненими, що ризик мінімальний. МОЗ, Ви впевнені? Ви готові відповідати за безпеку людей? Судячи з усіх реформ за останні пару років в системі охорони здоров'я, наше міністерство не готове ні до чого. Тоді і не треба робити гучних заяв і закликів. Розберіться там у себе спочатку, а потім диктуйте свої умови людям.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 12



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів




/-0,24279808998108-/ /-pc-/
Top