counter
Всі новини...

Карина Бобко

Вагітні жінки = вагітні тварини?

23:39, 16.07.2021

Вагітні жінки = вагітні тварини?

Напевно, тема ковіда вже набридла всім. Спочатку весь світ був охоплений панікою. Люди вмирали сотнями. Ніхто не знав, як боротися з цією хворобою і чого від неї чекати. Пройшов цілий рік і вже встигли створити різні вакцини. Щеплення - це, звичайно, не панацея. Може заразишся, може немає. Ще не пройшло досить багато часу, щоб з упевненістю можна було заявити: "Ліки від COVID-19 знайдено. Воно пройшло всі випробування і показано всім".

Але наш МОЗ пішов далі і закликає вакіцініроваться вагітних жінок. Лікар-імунолог Федір Лапій з упевненістю сказав, що вагітні жінки повинні вакцинуватися і бути впевненими, ніяких загроз їх здоров'ю не буде. Адже вакцину вже проверелі на вагітних тварин і всі вони благополучно народили здорових нащадків! Як мило! Не, ну раз у тварин все нормально, то і жінкам в положенні можна колоти то, що не підтверджено ще часом і не має доведеної ефективності.

Вакцинація - справа добровільна. Доросла людина сама несе відповідальність за своє здоров'я, і ​​сам в праві вирішувати, щепитися йому чи ні. Але це доросла людина. Як можна змушувати жінок, які готуються стати матерями до того, щоб вони ризикнули і своїм життям і життям свого ще не народженої дитини? Чи готове МОЗ взяти на себе відповідальність за майбутніх громадян нашої країни? Хто довів нешкідливість вакцинації для вагітної жінки, чий організм і так ослаблений і піддається атакам різних хвороб?

Так, від COVID-19 померло досить велика кількість людей. Так, багато хто з нас втратили рідних і близьких в боротьбі з цією сучасною заразою. Так, напевно, варто вакцинуватися, щоб хоча б для себе бути впевненим, що ти зробив все можливе на даний момент щоб убезпечити себе і своїх рідних. АЛЕ! Не можна змушувати! Не можна звільняти! Не можна залякувати! І, вже тим більше, не можна підштовхувати до таких рішень вагітних жінок, які і так на нервах.

Перш ніж закликати до такого відповідального кроку, небхідно бути впевненими, що ризик мінімальний. МОЗ, Ви впевнені? Ви готові відповідати за безпеку людей? Судячи з усіх реформ за останні пару років в системі охорони здоров'я, наше міністерство не готове ні до чого. Тоді і не треба робити гучних заяв і закликів. Розберіться там у себе спочатку, а потім диктуйте свої умови людям.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 12



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сумісність Знаків Зодіаку у коханні: таблиця
Сумісність Знаків Зодіаку у коханні: таблиця
Знайти ідеального супутника життя допоможе таблиця сумісності Знаків Зодіаку Завдяки рекомендаціям астрологів ....
Щастя любить тишу: чи це так і чому не варто нікому говорити про свої досягнення
Щастя любить тишу: чи це так і чому не варто нікому говорити про свої досягнення
Багато хто чув фразу про те, що мовчання і щастя часто йдуть пліч-о-пліч «Щастя любить тишу» — це не просто сл....
Місячний день сьогодні 21 жовтня 2024 року
Місячний день сьогодні 21 жовтня 2024 року
Кожен новий день унікальний за своєю енергетикою Астрологи розповіли про те, що нас чекає в цей понеділок, яки....
Сон в ночь с 20 на 21 октября 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 20 на 21 октября 2024 года: толкование по лунному календарю
Сни в ніч з 20 на 21 жовтня, що припадають на 20-й місячний день, можуть розкривати ваші глибоко приховані баж....
Гороскоп на 21 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам варто бути уважнішими до деталей Не поспішайте з рішеннями, осо....
більше матеріалів




/-0,32198309898376-/ /-pc-/
Top