counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Карина Бобко

Холодно? Помилуйся на фонтан!

10:30, 27.11.2020

Холодно? Помилуйся на фонтан!

21 століття. Століття нових технологій. Інтернет є навіть в метро, ​​в той час як раніше неможливо було собі уявити, що стільниковий зв'язок взагалі буде існувати. Придумали автомобілі, які можуть їхати без водія; розумні годинник, які контролюють твій пульс і серцебиття; з'явилася можливість закип'ятити чайник, перебуваючи в сусідній кімнаті за допомогою однієї лише кнопки. Прогрес - річ велика. Здорово, що світ не стоїть на місці, а розвивається. Але це світ, не Україна.

Нещодавно по батьківським чатах шкіл і дитячих садків Харкова вихователі розіслали повідомлення з проханням не приводити дітей до навчальних закладів. Причина цих прохань проста - немає опалення. Вихователі і шкільні вчителі, стурбовані здоров'ям дітей, попередили, що діти просто замерзнуть в кабінетах. Ця інформація не афішувалося на якомусь офіційному рівні, не було заяв з боку міської влади. Це просто людський рада від викладачів.

Просто вдумайтеся! Ці навчальні заклади працюють не перший рік. І щороку відбуваються подібні речі. Начебто дуже «несподівано» для місцевих комунальників те, що в листопаді холодно. Начебто вони не знали, що скоро прийде зима. Головна заковика в тому, що ніхто з представників міського господарства не вважає це проблемою. Керуюча компанія говорить: «це не в нашій компетенції». Котельні рапортують: «Все справно. Чекайте. Скоро буде тепло ». А чого чекати? Температура повітря в квартирах досягає 15 градусів, при нормі 24 градуси. Як жити в таких умовах тим більше якщо в сім'ї є діти і літні, немічні люди?

І це, між іншим, Харків. Чи не село де-небудь в Закарпатті. Це величезний, розвинене місто! Зате там з'явилися нові фонтани і лавочки, на які були витрачені мільйони з міського бюджету. Спасибі, Кернес! Століття тебе люди не забудуть! Будуть з дому на лавочки виходити і грітися, милуючись фонтанами. Навіщо опалення, коли є гарні і облаштовані сквери і парки. У холоді люди довше молодими залишаються, факт. Нехай мешканці Харкова загартовуються. Прям з дитинства.

Ще якихось 70 років тому, буквально за півтора місяці Харків створив унікальну техніку, яка дозволила підкорити весь Південний поліс. А сьогодні в Харкові не можуть вирішити питання з теплом в оселях.

Ось вам і 21 століття. Століття технологій. Навчилися їздити без водія, літати на Місяць, запускати чайник сидячи в туалеті, а опалення давати в будинку і освітні установи, так і не навчилися.

Ось вона, міць країни ...

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 16



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів




/-0,4460620880127-/ /-pc-/
Top