counter
Архів Повернутись назад 28 Жовтня 2018
28 Жовтня
Спорт оформление ленты  Бокс: Дерев'янченко за очками програв Джейкобсу Український боксер Сергій Дерев'янченко (12-1, 10 КО) зазнав першої поразки, програвши за очками американця Даніелю Джейкобсу (35-2, 29 КО) бій за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF (до 72,6 кг). Бій на Madison Square Garden в Нью-Йорку тривав усі 12 раундів. Судді роздільним рішенням (113: 114, 115: 112, 115: 112) віддали перевагу американцю. В кінці першого раунду 31-річний Джейкобс зміг відправити українця в нокдаун. Сергій Дерев'янченко дуже повільно почав цей поєдинок і програвши першу половину бою. У другій половині поєдинку українець почав боксувати активніше, сподіваючись відправити суперника в нокаут, але американець добре захищався і при можливості грамотно контратакував. Саме нокдаун у першому раунді і вирішив долю вакантного чемпіонського пояса за версією IBF. По завершенні бою стало зрозуміло, що шансів на перемогу за очками у Сергія Дерев'янченка немає.
Події Генпрокурор вимагає стратити стрілка, що напав на синагогу в Піттсбурзі Прокуратура Західного округу американського штату Пенсільванія висунула звинувачення по 29 пунктам 46-річному Роберту Боуерсу, який 27 жовтня в синагозі в Піттсбурзі застрелив 11 осіб і поранив ще шістьох осіб, в тому числі чотирьох співробітників поліції. Про це повідомляє CNN. Роберту Боуерсу за 11 пунктами висунуто звинувачення в перешкоджанні виконанню релігійного культу. Також його по 11 пунктам звинувачують в застосуванні вогнепальної зброї з метою вбивства. Крім того, вбивці висунули звинувачення в нанесенні фізичної шкоди співробітникам поліції. Генеральний прокурор США Джефф Сешнс заявив, що вимагатимуть для стрілка смертну кару. Нагадаємо, нападник був поранений в перестрілці з співробітниками поліції, після чого його госпіталізували.
Політика Грузія в останній раз всенародно обирає президента У Грузії 28 жовтня почалися вибори президента. На цю посаду претендують відразу 25 кандидатів. Однак найбільше шансів у двох кандидатів - це кандидат від опозиційного об'єднання «Сила в єдності» і Григол Вашадзе і незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі, яку підтримує правляча партія «Грузинська мрія». Обидва ці кандидати були міністрами закордонних справ при президентові Михайлові Саакашвілі. Їх об'єднує курс на зближення з ЄС і НАТО, а також відсутність симпатій до РФ. Поки що чинний президент Грузії Георгій Маргвелашвілі на другий термін своєї кандидатури не висунув. Сьогоднішні вибори президента в Грузії стануть останніми, коли главу країни обирають шляхом загального голосування. У 2017 році парламент Грузії затвердив нову Конституцію, яка перетворила країну на парламентську республіку. За новою конституцією вибирати президента в 2024 році виборча колегія зі 150 депутатів парламенту і 150 представників місцевої влади.
Події В Ірпені скоєно замах на власника будівельного бізнесу У ніч на 27 жовтня в Ірпені невідомі скоїли напад на бізнесмена і власника великого будівельного бізнесу Валерія Пішого. Бізнесмен отримав два ножових поранення і потрапив в реанімацію. За словами медиків, Валерій Піший дивом залишився живий, так як лезо ножа пройшло поруч з сонною артерією і серцем. Про це повідомляє «Зоря Приірпіння». Як повідомляється, пізно ввечері 27 октября Валерий Піший вийшов зі свого офісу в Ірпені і сів в авто, в цей момент в його машину кинули запальну суміш. Бізнесмен вийшов з авто на вулицю, де на нього накинулися двоє чоловіків, які завдали бізнесменові кілька ударів ножем. Потерпілий був екстрено госпіталізований в реанімацію в несвідомому стані. Лікарям вдалося стабілізувати стан бізнесмена і вранці він прийшов до тями. Зараз правоохоронці перевіряють усі версії і мотиви нападу на Валерія Пішого. Раніше Валерій Піший керував земельною комісією Ірпеня, а також був депутатом місцевої ради. Піший займається будівельним бізнесом, проте має численні конфлікти з інвесторами, які в його будинках купили квартири.
Політика Саміт щодо Сирії: лідери чотирьох країн вимагають перемир'я У Стамбулі 27 жовтня пройшли переговори російського президента Путіна, канцлера Німеччини, Ангели Меркель, президента Туреччини Реджепа Ердогана і французького лідера Еммануеля Макрона. За підсумками цих переговорів сторони заявили про необхідність тривалого перемир'я і формування конституційного комітету Сирії до кінця 2018 року. За словами президента РФ Путіна, для того щоб комітет Сирії зміг ефективно працювати, він повинен бути визнаний легітимним усіма сторонами конфлікту в Сирії. Президент Туреччини Реджеп Ердоган зазначив, що кроки по врегулюванню конфлікту в Сирії повинні робитися не тільки в рамках астанинського процесу, а й у більш розширеному форматі, так як основною причиною розростання цього конфлікту стало зневажливе ставлення всього міжнародного співтовариства.
Події Названа причина смертельної авіакатастрофи з президентом ФК «Лестер» Причиною катастрофи вертольота власника футбольного клубу «Лестер Сіті», мільярдера Вішая Шрівадданапрабха стала поломка хвостового гвинта повітряного судна. Про це повідомляє BBC. Як повідомляється, вертоліт відразу після зльоту став обертатися навколо власної осі і звалився на парковку, після чого загорівся. Мільярдер загинув разом з дочкою і двома пілотами. Трагедія сталася ввечері 27 жовтня поруч зі стадіоном команди через 45 хвилин після закінчення матчу «Лестерна» з лондонським «Вест Хемом» (1: 1) в рамках 10-го туру чемпіонату Англії. У клубі пообіцяли пізніше випустити офіційну заяву з приводу того, що сталося. Співчуття родині Вішая Шрівадданапрабхі вже висловили мер Лестера, члени футбольного клубу «Вест Хем», колишні і діючі футболісти «Лестера».
Суспільство оформление ленты  Це плюс, а це жирний плюс. Зеленський розповів про участь у виборах президента України Лідер «Студії 95 квартал» Володимир Зеленський не зміг точно сказати, чи буде він брати участь у виборах президента України в наступному році. Про імовірну участь у виборах Зеленський заговорив на недавньому концерті «Вечірнього кварталу» в київському палаці «Україна». Володимир Зеленський розповів, що його життя зараз перетворилося на справжній кошмар, бо багато хто у нього запитує, чи буде він брати участь у президентських виборах. «У мене є юридична освіта, і це плюс. Однак у мене немає ніякого політичного досвіду, і це жирний плюс!» - сказав шоумен. Пофантазували на тему «Зеленський - президент» і актори «Студії», поцікавившись у глядачів, чи хочуть вони бачити Володимира Зеленського главою держави. «Хто за те, щоб я не пішов у президенти, а вам повернули гроші за квитки?», - запитав Зеленський. «Ти серйозно хочеш повернути гроші за квитки?», - запитують у нього колеги. «Ні, звичайно», - відповідає той. «Тоді ти точно готовий», - відповідають актори «Студії».
Політика Дуда: Польща зажадає від Німеччини нових репарацій Польща зажадає від уряду Німеччини виплати нових репарацій за руйнування, заподіяні під час Другої світової війни. Про це в інтерв'ю німецькому виданню Bild заявив польський президент Анджей Дуда. «Ми не вважаємо повністю закритим питання про репарацію, повністю це питання ще не закрите. У Сеймі і парламенті цю тему ретельно вивчає група експертів. Депутати незабаром детально обговорять цю тему, а потім приймуть рішення про наші подальші кроки», - заявив президент Польщі. Також Анджей Дуда звернув увагу на те, що під час Другої світової війни польська столиця Варшава була зруйнована вщент. «Перші результати роботи нашої експертної групи показують, що ці величезні втрати ще не були компенсовані. Це питання чесності і відповідальності», - сказав польський лідер.
Культура оформление ленты  На «Дискотеку 80-х» у Києві прийшли піонери-провокатори У київському Палаці спорту пройшла «Дискотека 80-х», відвідувачами якої також стали люди з червоними піонерськими краватками та пілотками. Цю дискотеку відвідав народний депутат Володимир Ар'єв, який назвав «піонерів» провокаторами і викликав співробітників поліції. Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook. «Пішов з дружиною до Палацу спорту на "Дискотеку 80-х", де через провокаторів, які прийшли із забороненою комуністичною символікою, довелося викликати поліцію. Вели себе, як типові «совки». Що ще має статися в нашій країні, щоб таки зрозуміли, скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?» - написав Володимир Ар'єва. Також він додав, що поліція прибула на місце події і оформила інцидент. А «піонери» намагалися наїхати на правоохоронців, але потім познімали свої краватки і пілотки.
Економіка Пенсії для українців із «ЛДНР»: Кабмін введе жорсткі обмеження Уряд анонсував кілька значних обмежень на отримання соціальних виплат для жителів окремих територій Донецької та Луганської областей України. Про це повідомив заступник міністра соціальної політики України Микола Шамбір. «Частина пенсіонерів на окремих територіях Донецької та Луганської областей, тимчасово непідконтрольних Україні, отримують свої пенсії через посередників. Через що неможливо простежити, куди саме йдуть ці гроші, вони можуть потрапляти в руки представників угруповань «ЛДНР». Для недопущення цього уряд зараз готує механізм контролю за соцвиплатами, який заборонить видачу пенсій третім особам. Наше головне завдання - виплата пенсій безпосередньо тій людині, яка має її отримувати. Якщо ми будемо платити за дорученням, то існує ризик, що людина ці гроші не отримає. Саме з цим пов'язаний контроль», - заявив Микола Шамбір.
Події оформление ленты  У Києві банда грузинів намагалася пограбувати квартиру і влаштувала масову ДТП Вранці 28 жовтня на вулиці Бальзака в Києві правоохоронці затримали чотирьох іноземців, які намагалися пограбувати квартиру, всередині якої був господар, який викликав поліцію. Злочинці спробували втекти на автомобілі «Мерседес», однак водій не впорався з керуванням і влаштував масове ДТП, після чого всіх, хто грабує вдалося затримати, повідомляє dtp.kiev.ua. «Беспредел на Троєщині: на вулиці Бальзака четверо громадян Грузії спробували пограбувати квартиру, не знаючи, що всередині господар. Чоловік чинив опір грабіжникам і викликав поліцію. Злочинці спробували втекти на автомобілі «Мерседес», але на Бальзака, 63 водій не впорався з керуванням і врізався в п'ять авто. Після цього всі злочинці були затримані», - сказано в повідомленні.
Економіка Держрегулятор не погодив постанову про підвищення ціни на газ Державна регуляторна служба України не погодила проект постанови про підвищення ціни на газ для домогосподарств, яка повинна вирости в три етапи. Як повідомляє Регулятор, проект постанови був отриманий 18 жовтня, а на наступний день цей проект був прийнятий Кабміном. Однак проект з такою ж назвою розглядався Державної регуляторної службою і був узгоджений 10 жовтня. Але за результатами повторного розгляду було встановлено, що запропонований 18 жовтня проект відрізняється від раніше узгодженого. «У представленому Державної регуляторної службі на узгодження проект відсутній аналіз регуляторного впливу, яке буде надавати регуляторний акт на ринкове середовище, забезпечення прав та інтересів усіх суб'єктів господарювання, держави і громадян. Також немає обґрунтування відповідності проекту принципам регуляторної політики. Крім того, розробники постанови не дотримувалися певних законом принципів державної регуляторної політики», - сказано в повідомленні. Також у Регуляторній службі відзначили, що зазначена редакція проекту не відповідає раніше досягнутим збалансованим угодами між усіма учасниками ринку природного газу.
Події Штаб ООС: жителів Краматорська закликають не панікувати і сидіти вдома У Краматорську Донецької області буде проведена масштабна спецоперація командування Об'єднаних сил, спрямована на пошук диверсантів. Операція буде проходити з 31 жовтня по 1 листопада, повідомили в прес-службі штабу ООС. У зв'язку з цим жителів міста Краматорськ закликали не панікувати, не залишати будинки без зайвої необхідності і дотримуватися правил поводження з підозрілими предметами. При відвідуванні інших районів міста жителям необхідно мати при собі посвідчення особи державного зразка. Також городян закликали повідомляти правоохоронцям будь-яку інформацію про причетність невідомих до ДРГ або банд бойовиків. Всіх, хто має відомості про диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, просять повідомляти в чергові служби СБУ в Краматорську по телефону 6 264-30 333 і міськвідділ поліції Краматорська за телефонами 102 і 6 264-70 247.
Політика Лавров назвав Китай причиною виходу США з Договору про РСМД Виходом з договору про нерозповсюдження ракет середньої і малої дальності (РСМД) США хочуть компенсувати наявність такого зброї у азіатських країн. Про це в ефірі телеканалу «Росія 1» заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. «Під час зустрічі у Москві радник президента США з національної безпеки Джон Болтон дав зрозуміти, що виходом з договору про нерозповсюдження ракет середньої і малої дальності Вашингтон намагається компенсувати наявність таких ракет у азіатських країн ракет. Нагадаю, у Вашингтоні, ще до візиту в Москву Джона Болтона, оголошували про намір вийти з цього Договору РСМД, і прямо згадали Китай », - заявив глава МЗС РФ. Також Сергій Лавров розповів про нібито інтересі США до залучення в новий Договір про РСМД Китаю, Ірану, Пакистану та Індії.
Політика Матвієнко закликала відродити в Росії комсомол Вище керівництво Росії продовжує занурюватися в риторику СРСР. Слідом за прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, розповів про кризу і низькі зарплати людей у країнах Заходу, ностальгія за радянським минулим спіткала і спікера Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко. «Відсутність у Росії організації на зразок Всесоюзної ленінської комуністичної спілки молоді (ВЛКСМ) викликає величезне співчуття. Я впевнена, що ми все з вдячністю згадуємо проведені роки в комсомолі. Шкодую, що зараз немає такої організації, яка могла б підтримувати молодих робітників, службовців і вчених», - заявила Валентина Матвієнко. Також вона розповіла, що до 100-річного ювілею ВЛКСМ, який буде відзначатися 29 жовтня, присвячена виставка в Раді Федерації, на якій будуть представлені плакати з 40-80-х років, що відображають «славний» шлях комсомолу.
Спорт оформление ленты  Як Світоліна розгромила Стівенс у фіналі Підсумкового турніру WTA У неділю, 28 жовтня, українська тенісистка Еліна Світоліна у фіналі Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі перемогла американську тенісистку Слоан Стівенс, ставши першою українкою, яка виграла цей престижний турнір. Матч тривав 2 години 23 хвилини. Початок цього матчу склався для нашої тенісистки дуже погано, з ходу Світоліна віддала свою подачу і в першому сеті не змогла відігратися, програвши його з рахунком 3:6. У другому сеті українка переламала хід гри, блискуче вигравши його 6:2. У вирішальному третьому сеті Світоліна відразу пішла у відрив 3:0 і, не віддаючи переваги, виграла його з рахунком 6:2. Цей титул став найбільшим e спортивній кар'єрі Еліни Світоліної. За перемогу в фіналі Підсумкового турніру WTA українка отримає 1,5 тисячі рейтингових очок і вже з наступного тижня підніметься з 7-го на 4-е місце в рейтингу WTA.
Дозвілля Найточніший гороскоп на тиждень з 29 жовтня по 4 листопада. Вдалі і невдалі дні для кожного знака ОВЕН Особливу увагу в ці дні приділіть партнерським відносинам - гріх не скористатися можливістю стерти деякі шорсткості, а також зміцнити або відновити довіру до себе. Знайдіть час і для чужих проблем. Не виключено, що ви зможете утримати когось зі свого оточення від помилкових кроків. На жаль, в понеділок у Овнів першої декади квітня можливі сварки з близькими або якісь втрати.Сприятливий день - четвер.Несприятливий день - понеділок. ТЕЛЕЦЬ Багато сил і нервів піде на з'ясування відносин: і з колегами доведеться посперечатися, і з домашніми. Причому всі, на ваш погляд, стануть такими впертими і незговірливими! Але насправді це просто невідповідний період, оскільки багатьох так і потягне зачепити за живе, вколоти чи розворушити бджолиний рій минулих образ. До того ж, ймовірно, ви не впораєтеся зі справами і не вирішите жодної задачі в особистому житті. Тому візьміть на цей час відпустку і проведіть її якомога спокійніше.Сприятливий день - немає.Несприятливі дні - середа, четвер. БЛИЗНЮКИ Уміння працювати на результат дозволить вам в ці дні закласти непоганий фундамент для майбутнього благополуччя, а спостережливість і акуратність вбережуть від помилок. В особистому ж житті ваші близькі готові будуть оточити вас теплом, увагою і любов'ю. Ви теж будете налаштовані добродушно і не станете занадто строго оцінювати чужі промахи і провини, тому постарайтеся знаходити більше часу для спілкування: між вами душевний контакт - а це так важливо.Сприятливий день - четвер.Несприятливий день - п'ятниця. РАК У більшості Раків в особистому житті стануть переважати теплота і ніжність один до одного, а досягти успіху на роботі вам допоможе творчий підхід до справи. Хоча у червневих Раків у кінці тижня може загостритися обстановка в сім'ї. Можливо, ви приділяєте занадто мало часу і уваги своїм близьким і це починає негативно позначатися на ваших відносинах - інакше з чого виникають вимоги та образи. Тому якщо ви помітите, що ваші рідні часто чимось незадоволені, значить, вам пора переглянути свій графік, адже мало що в житті важливіше, ніж погода в домі.Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця.Несприятливий день - неділя. ЛЕВ Для багатьох з вас це і так непростий час, а тут ще накопичилися образи або невдоволення ситуацією, що склалася можуть стати причиною нових конфліктів. Оточуючих же в вас почне дратувати те, що, нічого не пояснюючи, ви станете гнути свою лінію. Будьте більш поступливими. І лише Леви середини знака в четвер зможуть домогтися успіхів на хвилі загального обожнювання. Ваш гарний настрій, товариськість і щедрість душі як магніт стануть притягати до вас людей.Сприятливий день - четвер.Несприятливі дні - понеділок, неділя. ДІВА Народженим в кінці знака бажано обходити стороною всі конфліктні ситуації. І найкращий вихід - на все, що відбувається дивитися крізь пальці: якщо щось піде не так, то зараз тільки внутрішній спокій не дозволить вам сумувати, хвилюватися і переживати. У решти Дев контакти з оточенням складуться жваво, тепло і емоційно, а з отриманої інформації ви безпомилково виберете потрібне. У сім'ї ж по достоїнству оцінять вашу мудрість і прозорливість.Сприятливі дні - понеділок, вівторок, субота.Несприятливий день - середа. ТЕРЕЗИ Для багатьох з вас добре було б присвятити ці дні планування витрат і пошуку нових джерел доходу. Скористайтеся тим, що допомога і підтримка можуть прийти самі собою, а контакти з впливовими людьми принесуть вагомі плоди. Ви теж у боргу не залишитеся: у справах ваш ентузіазм буде захоплювати інших і надихати на співпрацю, а в особистому житті вам вдасться приємно здивувати близьких щедрістю.Сприятливий день - середа.Несприятливий день - понеділок. СКОРПІОН У ці дні жовтневих Скорпіонів стануть відволікати від роботи перешкоди й збої. Не піддавайтеся на провокації несприятливих обставин: своєчасно знімайте напругу. Для інших Скорпіонів благотворно позначиться на душевному стані спілкування з близькими: воно забезпечить вас позитивним зарядом на цей і наступний тиждень. Скорпіони середини знака можуть включити свою активність на повну потужність вже з вівторка: вам вдасться продемонструвати світу свої блискучі здібності. Ну а близьких ви приємно здивуєте неординарним вчинком.Сприятливі дні - вівторок, субота.Несприятливий день - середа. СТРІЛЕЦЬ Тиждень сприятливий і продуктивний. Причому для успіху в справах вам знадобляться уміння швидко аналізувати те, що відбувається навколо, найсвіжіша інформація і здатність піти на поступки. І все це зараз у вас буде! В особистому ж житті ви станете більш щасливими, якщо постараєтеся вгадувати потреби і потреби оточуючих вас людей. Вам дуже стане в нагоді прокинулася здатність схиляти близьких до відвертості. Використовуйте це для налагодження відносин.Сприятливий день - середа.Несприятливий день - п'ятниця. КОЗЕРІГ Більшість із вас на цьому тижні буде перебувати в прекрасній формі. Плюс щасливих збігів обставин теж виявиться більше звичайного. І хоча вам досить часто доведеться відстоювати свою думку, зараз ви зумієте швидко розставляти всі крапки, зберігаючи при цьому на належному рівні і відносини, і свою нервову систему. І тільки грудневих Козерогів в кінці тижня може вибити з колії необхідність з'ясовувати стосунки і проводити виховні заходи, оскільки ви навряд чи зумієте повернути ситуацію в потрібному напрямку.Сприятливий день - п'ятниця.Несприятливий день - неділя. ВОДОЛІЙ Тиждень чревата зривами і нестійкістю настрою. Не дозволяйте емоціям взяти гору над розумом. Інакше ви не зумієте правильно оцінити ситуацію і зробите дії і вчинки, за які потім вам буде дуже соромно. Тримайте також себе в руках, коли навколишні стануть провокувати вас на конфлікт. У січневих Водоліїв у другій половині тижня різко зростуть самовпевненість і активність, і не виключено, що ви здатні будете зробити навіть щось неможливе.Сприятливий день - немає.Несприятливі дні - понеділок, четвер. РИБИ Березневим Рибам в ці дні багато в чому буде щастити, а ваш оптимізм і гарний настрій виявляться заразними для вашого оточення - і, мабуть, тому весь світ навколо вас стане набагато яскравішим і цікавішим. У лютневих Риб обставини в п'ятницю можуть скластися не на вашу користь, тому внутрішньо будьте готові до будь-яких несподіванок. А ще не поспішайте слідувати чужих порад, як би переконливо вони не звучали. У цей день навіть кращі друзі можуть вільно чи мимоволі вас підвести.Сприятливі дні - понеділок, вівторок.Несприятливий день - п'ятниця.
Політика Призовникам з Криму розповіли, як уникнути служби в ЗС РФ Жителі анексованого Росією Криму призовного віку можуть уникнути служби в російській армії, якщо зареєструються в українських військкоматах. Про це повідомив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв. «Зареєструвавшись у військових комісаріатах ​​в Україні, кримські юнаки призовного віку зможуть уникнути служби в російській армії, так як військкомати на тимчасово окупованій території Криму не мають права закликати таких молодих людей. При наявності такої реєстрації кримчан не будуть закликати і в ЗСУ, оскільки згідно із законом про тимчасово окупованих територіях, призовники з Криму звільняються від проходження строкової служби в Україні», - розповів Ескендер Барієв. За його словами, Російська Федерація, проводячи заклик на території включеного Криму, порушує своїми діями Женевську конвенцію.
Здоров`я На початку листопада на Землю обрушиться сильна магнітна буря. До чого готуватися З 3 по 6 листопада 2018 року імовірна одна з найбільших магнітних бур цього року, повідомляє прогноз магнітних бурь на листопад 2018 року. Вчені відзначають, що коливання магнітного поля почнуться рано вранці 3 листопада, в цей час буря досягне сили 5 балів з дев'яти можливих). Згідно з оптимістичним сценарієм вона повинна вщухнути до ранку 6 листопада, проте є висока ймовірність посилення до магнітної бурі силою 6-7 балів. Листопадова магнітна буря носить загальнопланетарного характеру і буде спостерігатися відразу декількома світовими магнітними обсерваторіями, розташованими на різних географічних координатах. Згідно з прогнозами магнітна буря з 3 по 6 листопада 2018 року може стати другою за силою в цьому році і поступиться лише магнітної бурі від 26 серпня, коли сила магнітних збурень досягала 8 балів. Таким чином, на початку листопада Земля зазнає один з найбільш сильних космічних ударів цього року. Відзначається, що в даний час Земля проходить через щільний потік сонячного вітру зі складною структурою. За прогнозами вчених, повністю відчувати наслідки магнітної бурі ми перестанемо тільки до середини місяця. Магнітні бурі можуть негативно відбитися на самопочутті метеозалежних людей, а також тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань. У цей період лікарі радять пити зелений чай для підняття тонусу, більше ходити пішки, не брати участь в конфліктах і мати під рукою всі необхідні ліки, а також утриматися від далеких поїздок.
Кримінал оформление ленты  "Їм так буде краще": Переселенка з Криму втопила в Києві двох дітей Розведена переселенка з Криму втопила своїх дітей. Про зникнення хлопчика і дівчинки в поліцію повідомив батько, який брав їх до себе на вихідні. Тіла убитих дітей знайшли в озері в Дарницькому районі Києва. Їхню матір затримали поліцейські неподалік від Чернігова, куди вона йшла пішки в неадекватному стані. Трагедія трапилася 26 жовтня. Батько звернувся в Дарницьке управління поліції, заявивши, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей (дівчинка, 2012 р.н., та хлопчик 2013 р.н.) і зникла. Поліція за описом батька знайшла жінку аж під Черніговом, але вже без дітей. Затримана пояснила, що разом з дітьми вони пішли купатися, діти потонули, а вона, не дивлячись на бажання накласти на себе руки, не змогла. При цьому жінка зауважила, що «так буде краще для них». Поліція каже, що на сім'ю не було ніяких скарг. Слідчі намагаються встановить, що штовхнуло жінку на вбивство двох маленьких дітей. Призначено судові експертизи, в тому числі і психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки. За вбивство дітей їй загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Відомо, що сім'я переїхала до Києва з Криму. Подружжя розлучилося, чоловік завів іншу сім'ю, але завжди підтримував колишню дружину і дітей: орендував їм квартиру і допомагав фінансово. Сусіди і колеги жінки, яка працювала вихователем в дитячому саду, який раніше відвідували загиблі діти, кажуть, що жінка була замкнутою, майже ні з ким не спілкувалася. Однак її діти завжди були доглянуті, займалися плаванням, айкідо і фігурним катанням.
Суспільство Вік спокуси: Названа незвичайна причина подружніх зрад Двоє американських психологів - Адам Алтер з Нью-Йоркського університету і Хел Хершфілд з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, вирішили провести дослідження: в якому віці люди найчастіше зраджують своїм половинкам? Вони проаналізували сайти знайомств і з'ясували, що вік 18% людей, які перебувають у шлюбі, але, тим не менш, шукають нові знайомства, закінчується на цифру 9. Тобто 29, 39, 49 років. Психологи проаналізували ці дані і прийшли до висновку, що ймовірність зрад в цьому віці збільшується через те, що на стику десятиліть людям властиво ставити собі питання про сенс життя і своє призначення. Чи зміг я знайти себе? Чи домігся я того, чого хотів? По вірному шляху я йду? Може я щось пропускаю? Насправді, цими питаннями задаються дуже багато людей. І не обов'язково вони повинні приводити до зрад. А ось до депресії - запросто. Адже люди часто не знаходять гідної відповіді на питання про сенс життя.
Дозвілля Шанс виправити помилки і подолати розлуку. Жіночий гороскоп на тиждень з 29 жовтня по 4 листопада Наступний тиждень з 29 жовтня по 4 листопада, подарує масу можливостей представницям прекрасної статі. Поліпшити своє життя і стати щасливіше буде простіше, ніж зазвичай, але для цього слід прислухатися до рекомендацій астрологів. Для фінансової сфери цей тиждень виявиться не найвдалішим. Через конфлікт Місяця, Меркурія, Венери й Урана 31 жовтня багатьом буде складно сконцентруватися на головному, приймати правильні рішення, тому астрологи радять бути обережнішими з покупками, підписанням документів, складанням звітів, переговорами і цифрами. Також в середині тижня ретроградна Венера повернеться в Терези, а разом з нею в життя увірвуться минулі ситуації, які будуть переграні. Це подарує шанс виправити помилки минулого або відновити відносини. А от чи потрібен цей шанс чи ні, вирішувати тільки вам. Жінка-Овен Овнам на цьому тижні абсолютно протипоказані великі покупки. Астрологи рекомендують обмежитися необхідними витратами і уникати великих грошових перерахувань і будь-яких інших операцій, пов'язаних з грошима. У пріоритеті буде вміння контролювати емоції. Овнам важливо подбати про те, щоб їх настрій був підвладний їм, а не іншим людям або життєвим ситуаціям, здатним його зіпсувати. Сонце, яке продовжить своє перебування в Скорпіоні і на цьому тижні, буде змушувати жінок-Овнів гостро реагувати на почуте і побачене. Але чим спокійніше і завбачливі вони будуть, тим простіше буде керувати емоціями, причому не тільки своїми. Жінка-ТелецьСитуація на роботі може зупинитися, а ось сил на те, щоб рухати її вперед, у Тельців може не вистачити. Краще рішення для них, за словами астрологів, — зайнятися своїм здоров'ям і повернути собі життєві сили. Жінкам, які представляють Тельця, важливо пам'ятати про те, що на цьому тижні їх душевні і фізичні сили будуть обмежені. Виною тому нестабільна енергетика Місяця. Важливо вчасно і регулярно поповнювати свої ресурси, шукати додаткові джерела енергії і стежити за режимом дня. Саме тому астрологи рекомендують знаходити час в першу чергу для того, що доставляє Тельцям задоволення, а вже потім для всього іншого. Жінка-БлизнюкиЖінок-Близнюків чекає непростий тиждень, коли можуть руйнуватися всі плани і переноситися домовленості. Астрологи радять заздалегідь налаштуватися на філософський лад і погодитися з усіма змінами, які обіцяють зірки. На чолі активних планет виступить Меркурій, який на цьому тижні розташовується в Знаку Стрільця. Воювати з впливом цього сузір'я — не тільки енергозатратно, але і дуже небезпечно. Тиждень під впливом ослабленого покровителя добре підходить для домашніх робіт і творчості, для відпочинку далеко від дому або відряджень. Все залежить від того, чи будуть у жінок-Близнюків сили і бажання активно працювати. Якщо непереборна сила буде схиляти до веселощів і розваг, віддаляючи від роботи, сім'ї і зобов'язань, то астрологи рекомендують віддатися течії і присвятити цей тиждень реалізації своїх бажань. Жінка-РакНаступний тиждень може здатися Ракам найскладнішим за осінь. Причина тому — спадний Місяць, вальсуючий із сузір'я в сузір'я. На початку тижня нічне світило перебуватиме в Раку, чим викличе хвилювання в особистій сфері. Астрологи радять приділити підвищену увагу родині і постаратися залучити в будинок благополуччя і щастя. Середина тижня пройде під впливом Місяця в Леві. В цей час Раки можуть почати жити за чужою вказівкою, однак відповідальність у будь-якому випадку доведеться нести самим Ракам. Важливо пам'ятати про це і критично ставитися до всіх порад і рекомендацій, що надходять від інших людей. В іншому випадку на роботі або в особистому житті авторитет жінок-Раків можуть поставити під сумнів. Жінка-ЛевУ діловому та особистому житті Львів на цьому тижні можуть з'явитися деякі складності, оскільки це поставить в безвихідну ситуацію. Попереджений — значить озброєний: Левицям важливо правильно прийняти несподівані зміни, новини або вчинки начальства або членів сім'ї. Астрологи також радять тримати під контролем свої емоції і не зганяти злість на людях. Така поведінка може тільки нашкодити. На тижні, позначеним впливом Сонця в Знаку Скорпіона, Львів чекають справи, які ніяк не можна назвати цікавими. Рутина і суєта — це постанова наступаючих днів. Дуже важливо не дозволяти емоціям брати верх, оскільки є ризик припуститися помилки, забути щось важливе або зіпсувати з кимось стосунки. Коханому чоловікові краще показати турботу: бунтарський настрій він не пробачить. Жінка-Діва Дівам астрологи обіцяють складні дні. На цьому тижні Меркурій не потішить своїм переходом в Знак Стрільця, навпаки, різка зміна енергетики покровителя змусить Дів зменшити обороти і відвернутися від головних справ на користь дрібних завдань. Необхідно продумати запасний план і бути готовою до того, що правила гри можуть кардинально змінитися, причому не на користь Дів. Незважаючи на те, що наступний тиждень не обіцяє нічого цікавого, Дівам вдасться провести його в піднесеному настрої. Справи, якими вони будуть зайняті практично весь тиждень, будуть мати очевидне рішення і зажадають великих енергетичних витрат або творчого підходу. Відносини в родині, з колегами і дітьми також будуть складатися спокійно: навіть якщо невдоволення виникнуть, вони навряд чи переростуть у відкриту конфронтацію. Жінка-ТерезиТруднощі наступаючих днів в першу чергу будуть пов'язані з настроєм, думками і самопочуттям жінок-Терезів. Не виключено, що перехід ретроградної Венери назад в сузір'я Терезів змусить представниць цього Знака відчути себе не в своїй тарілці, розгубити плани і заплутатися в життя. Як вчинити в конкретній ситуації, як бути і куди при цьому рухатися, підкаже інтуїція. Астрологи радять довіряти своїм почуттям і не вплутувати в свої внутрішні проблеми оточуючих. Прийдешній тиждень — не найкращий час для того, щоб йти з головою в свій внутрішній світ. На горизонті виразно маячить кар'єра і особисте життя. Події цих днів зажадають від жінок-Терезів активної участі у вирішенні складних питань, що стосуються грошей і ділових відносин. Погано те, що часу на роздуми Венера не залишить — діяти доведеться чітко і швидко, повністю покладаючись на свою інтуїцію і досвід. А ось надмірна довірливість і небажання слухати себе можуть дорого обійтися Терезам. Жінка-СкорпіонХвилюючі ситуації на роботі, в бізнесі або в особистих відносинах можуть викликати сильні емоції. Астрологи повідомляють, що вони будуть тимчасовими і незабаром зникнуть, але залишать після себе осад, особливо якщо жінки-Скорпіони зважаться щось міняти під їх впливом. Їм важливо пам'ятати, що астрологічні тенденції наступаючого тижня працюватимуть далеко не на їх користь. Біля керма буде перебувати ретроградний Уран, який готується перейти в Овна. Це не додасть порядку в життя Скорпіонів, тому необхідно взяти себе в руки і холоднокровно приймати рішення. Планувати тиждень потрібно так, щоб рішення найбільш гострих питань доводилося на кінець тижня. На початку тижня ділова активність буде знижена, і жінки-Скорпіони навряд чи будуть готові до трудових подвигів і видатних звершень. Їм варто почекати, поки неспокійна енергетика Урана трохи «устаканиться». Жінка-СтрілецьЖінкам-Стрільцям час взяти своє життя в свої руки. У листопаді Юпітер перейде в їх Знак, чим активізує кардинальні зміни в долі. Наступний тиждень — відмінний час для того, щоб підготуватися до цих самих змін. Думки будуть конструктивні, а Стрільці будуть йти в потрібному напрямку, і їм вдасться добре просунутися у вирішенні складних питань і закриття старих проблем. А ось з новими проектами і перетвореннями краще почекати. Непогано на цьому тижні, якщо вірити астрологам, пройдуть переговори, проте приймати важливі рішення поки що занадто рано. Доцільніше зайнятися пошуками потрібної інформації. Сприятливий емоційний фон, який забезпечить помірний Юпітер, дозволить зберегти відмінний настрій протягом усього тижня. Представниці Знака Стрільця будуть відмінно ладити з домочадцями, колегами і керівництвом. Жінка-КозерігСатурн буде перебувати в Знаку Козерога і при цьому брати участь в позитивних аспектах з Марсом (29 жовтня) і Меркурієм (4 листопада). У зв'язку з цим жінки-Козероги відчують приплив сил, енергійність, ясність думок і оптимізм. Це буде результат резонансу енергетики планет з їх власної. Астрологи радять використовувати можливість для здійснення своїх планів і бажань. Небезпеки чекають в особистих відносинах. Козерогам бажано бути гранично обережними в спілкуванні з людьми, які нав'язують їм своє товариство. Щоб вистояти і не піддатися чужому впливу, доведеться відстояти свої позиції і дати відсіч не тільки явним конкурентам, а й тим людям, які приховують свої справжні наміри, ховаючи їх за маскою дружби. Все це буде дуже вимотувати Козерогів, тому тиждень стане справжнім випробуванням для їх нервової системи. Жінка-ВодолійНе найкращий тиждень чекає Водоліїв, особливо якщо вони займають керівну посаду або підтримують близькі стосунки з начальством. На цьому тижні під впливом агресивного Марса погляди жінок-Водоліїв можуть кардинально змінитися, що викличе сильний опір з боку колег. Даний період схиляє до гнучкості і вмінню лавірувати в складних питаннях, пошуку компромісів. Незважаючи на те, що на роботі буде повна невизначеність, вплив планети-покровителя допоможе реалізувати плани за межами ділового життя. Не виключено, що Водолії зможуть наблизитися до головної мрії. Головне — не боятися брати своє, не звертати з шляху і не задовольнятися малим, і тоді всіе перемоги будуть дійсно реальними і значимими. Жінка-Риби Відрядження, подорожі і поїздки в цей період принесуть тільки зайвий клопіт. Якщо ж Риби все ж змушені виїхати, астрологи радять їм бути максимально уважними та обережними в дорозі. Прикмети на удачу перед виходом з дому допоможуть налаштуватися на дорогу. В іншому тиждень буде схожий на той, що Риби переживали в минулому. Ретроградна Венера змусить представниць цього Знака вдатися до спогадів. Це можна використовувати для того, щоб виправити помилки минулого, відновити відносини або переграти сценарій, змінивши майбутнє. Однак жінкам-Рибам важливо навчитися перемикати свою увагу: важливі події, які будуть відбуватися з вами на цьому тижні, не повинні відволікати від виконання ваших прямих обов'язків. Джерело.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,70575594902039-/ /-pc-/
Top