counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Шанс виправити помилки і подолати розлуку. Жіночий гороскоп на тиждень з 29 жовтня по 4 листопада


Переглядів: 741


Шанс виправити помилки і подолати розлуку. Жіночий гороскоп на тиждень з 29 жовтня по 4 листопада

Наступний тиждень з 29 жовтня по 4 листопада, подарує масу можливостей представницям прекрасної статі. Поліпшити своє життя і стати щасливіше буде простіше, ніж зазвичай, але для цього слід прислухатися до рекомендацій астрологів.

Для фінансової сфери цей тиждень виявиться не найвдалішим. Через конфлікт Місяця, Меркурія, Венери й Урана 31 жовтня багатьом буде складно сконцентруватися на головному, приймати правильні рішення, тому астрологи радять бути обережнішими з покупками, підписанням документів, складанням звітів, переговорами і цифрами. Також в середині тижня ретроградна Венера повернеться в Терези, а разом з нею в життя увірвуться минулі ситуації, які будуть переграні. Це подарує шанс виправити помилки минулого або відновити відносини. А от чи потрібен цей шанс чи ні, вирішувати тільки вам.

Жінка-Овен

Овнам на цьому тижні абсолютно протипоказані великі покупки. Астрологи рекомендують обмежитися необхідними витратами і уникати великих грошових перерахувань і будь-яких інших операцій, пов'язаних з грошима. У пріоритеті буде вміння контролювати емоції. Овнам важливо подбати про те, щоб їх настрій був підвладний їм, а не іншим людям або життєвим ситуаціям, здатним його зіпсувати. Сонце, яке продовжить своє перебування в Скорпіоні і на цьому тижні, буде змушувати жінок-Овнів гостро реагувати на почуте і побачене. Але чим спокійніше і завбачливі вони будуть, тим простіше буде керувати емоціями, причому не тільки своїми.

Жінка-Телець
Ситуація на роботі може зупинитися, а ось сил на те, щоб рухати її вперед, у Тельців може не вистачити. Краще рішення для них, за словами астрологів, — зайнятися своїм здоров'ям і повернути собі життєві сили. Жінкам, які представляють Тельця, важливо пам'ятати про те, що на цьому тижні їх душевні і фізичні сили будуть обмежені. Виною тому нестабільна енергетика Місяця. Важливо вчасно і регулярно поповнювати свої ресурси, шукати додаткові джерела енергії і стежити за режимом дня. Саме тому астрологи рекомендують знаходити час в першу чергу для того, що доставляє Тельцям задоволення, а вже потім для всього іншого.

Жінка-Близнюки
Жінок-Близнюків чекає непростий тиждень, коли можуть руйнуватися всі плани і переноситися домовленості. Астрологи радять заздалегідь налаштуватися на філософський лад і погодитися з усіма змінами, які обіцяють зірки. На чолі активних планет виступить Меркурій, який на цьому тижні розташовується в Знаку Стрільця. Воювати з впливом цього сузір'я — не тільки енергозатратно, але і дуже небезпечно. Тиждень під впливом ослабленого покровителя добре підходить для домашніх робіт і творчості, для відпочинку далеко від дому або відряджень. Все залежить від того, чи будуть у жінок-Близнюків сили і бажання активно працювати. Якщо непереборна сила буде схиляти до веселощів і розваг, віддаляючи від роботи, сім'ї і зобов'язань, то астрологи рекомендують віддатися течії і присвятити цей тиждень реалізації своїх бажань.

Жінка-Рак
Наступний тиждень може здатися Ракам найскладнішим за осінь. Причина тому — спадний Місяць, вальсуючий із сузір'я в сузір'я. На початку тижня нічне світило перебуватиме в Раку, чим викличе хвилювання в особистій сфері. Астрологи радять приділити підвищену увагу родині і постаратися залучити в будинок благополуччя і щастя. Середина тижня пройде під впливом Місяця в Леві. В цей час Раки можуть почати жити за чужою вказівкою, однак відповідальність у будь-якому випадку доведеться нести самим Ракам. Важливо пам'ятати про це і критично ставитися до всіх порад і рекомендацій, що надходять від інших людей. В іншому випадку на роботі або в особистому житті авторитет жінок-Раків можуть поставити під сумнів.

Жінка-Лев
У діловому та особистому житті Львів на цьому тижні можуть з'явитися деякі складності, оскільки це поставить в безвихідну ситуацію. Попереджений — значить озброєний: Левицям важливо правильно прийняти несподівані зміни, новини або вчинки начальства або членів сім'ї. Астрологи також радять тримати під контролем свої емоції і не зганяти злість на людях. Така поведінка може тільки нашкодити. На тижні, позначеним впливом Сонця в Знаку Скорпіона, Львів чекають справи, які ніяк не можна назвати цікавими. Рутина і суєта — це постанова наступаючих днів. Дуже важливо не дозволяти емоціям брати верх, оскільки є ризик припуститися помилки, забути щось важливе або зіпсувати з кимось стосунки. Коханому чоловікові краще показати турботу: бунтарський настрій він не пробачить.

Жінка-Діва

Дівам астрологи обіцяють складні дні. На цьому тижні Меркурій не потішить своїм переходом в Знак Стрільця, навпаки, різка зміна енергетики покровителя змусить Дів зменшити обороти і відвернутися від головних справ на користь дрібних завдань. Необхідно продумати запасний план і бути готовою до того, що правила гри можуть кардинально змінитися, причому не на користь Дів. Незважаючи на те, що наступний тиждень не обіцяє нічого цікавого, Дівам вдасться провести його в піднесеному настрої. Справи, якими вони будуть зайняті практично весь тиждень, будуть мати очевидне рішення і зажадають великих енергетичних витрат або творчого підходу. Відносини в родині, з колегами і дітьми також будуть складатися спокійно: навіть якщо невдоволення виникнуть, вони навряд чи переростуть у відкриту конфронтацію.

Жінка-Терези
Труднощі наступаючих днів в першу чергу будуть пов'язані з настроєм, думками і самопочуттям жінок-Терезів. Не виключено, що перехід ретроградної Венери назад в сузір'я Терезів змусить представниць цього Знака відчути себе не в своїй тарілці, розгубити плани і заплутатися в життя. Як вчинити в конкретній ситуації, як бути і куди при цьому рухатися, підкаже інтуїція. Астрологи радять довіряти своїм почуттям і не вплутувати в свої внутрішні проблеми оточуючих. Прийдешній тиждень — не найкращий час для того, щоб йти з головою в свій внутрішній світ. На горизонті виразно маячить кар'єра і особисте життя. Події цих днів зажадають від жінок-Терезів активної участі у вирішенні складних питань, що стосуються грошей і ділових відносин. Погано те, що часу на роздуми Венера не залишить — діяти доведеться чітко і швидко, повністю покладаючись на свою інтуїцію і досвід. А ось надмірна довірливість і небажання слухати себе можуть дорого обійтися Терезам.

Жінка-Скорпіон
Хвилюючі ситуації на роботі, в бізнесі або в особистих відносинах можуть викликати сильні емоції. Астрологи повідомляють, що вони будуть тимчасовими і незабаром зникнуть, але залишать після себе осад, особливо якщо жінки-Скорпіони зважаться щось міняти під їх впливом. Їм важливо пам'ятати, що астрологічні тенденції наступаючого тижня працюватимуть далеко не на їх користь. Біля керма буде перебувати ретроградний Уран, який готується перейти в Овна. Це не додасть порядку в життя Скорпіонів, тому необхідно взяти себе в руки і холоднокровно приймати рішення. Планувати тиждень потрібно так, щоб рішення найбільш гострих питань доводилося на кінець тижня. На початку тижня ділова активність буде знижена, і жінки-Скорпіони навряд чи будуть готові до трудових подвигів і видатних звершень. Їм варто почекати, поки неспокійна енергетика Урана трохи «устаканиться».

Жінка-Стрілець
Жінкам-Стрільцям час взяти своє життя в свої руки. У листопаді Юпітер перейде в їх Знак, чим активізує кардинальні зміни в долі. Наступний тиждень — відмінний час для того, щоб підготуватися до цих самих змін. Думки будуть конструктивні, а Стрільці будуть йти в потрібному напрямку, і їм вдасться добре просунутися у вирішенні складних питань і закриття старих проблем. А ось з новими проектами і перетвореннями краще почекати. Непогано на цьому тижні, якщо вірити астрологам, пройдуть переговори, проте приймати важливі рішення поки що занадто рано. Доцільніше зайнятися пошуками потрібної інформації. Сприятливий емоційний фон, який забезпечить помірний Юпітер, дозволить зберегти відмінний настрій протягом усього тижня. Представниці Знака Стрільця будуть відмінно ладити з домочадцями, колегами і керівництвом.

Жінка-Козеріг
Сатурн буде перебувати в Знаку Козерога і при цьому брати участь в позитивних аспектах з Марсом (29 жовтня) і Меркурієм (4 листопада). У зв'язку з цим жінки-Козероги відчують приплив сил, енергійність, ясність думок і оптимізм. Це буде результат резонансу енергетики планет з їх власної. Астрологи радять використовувати можливість для здійснення своїх планів і бажань. Небезпеки чекають в особистих відносинах. Козерогам бажано бути гранично обережними в спілкуванні з людьми, які нав'язують їм своє товариство. Щоб вистояти і не піддатися чужому впливу, доведеться відстояти свої позиції і дати відсіч не тільки явним конкурентам, а й тим людям, які приховують свої справжні наміри, ховаючи їх за маскою дружби. Все це буде дуже вимотувати Козерогів, тому тиждень стане справжнім випробуванням для їх нервової системи.

Жінка-Водолій
Не найкращий тиждень чекає Водоліїв, особливо якщо вони займають керівну посаду або підтримують близькі стосунки з начальством. На цьому тижні під впливом агресивного Марса погляди жінок-Водоліїв можуть кардинально змінитися, що викличе сильний опір з боку колег. Даний період схиляє до гнучкості і вмінню лавірувати в складних питаннях, пошуку компромісів. Незважаючи на те, що на роботі буде повна невизначеність, вплив планети-покровителя допоможе реалізувати плани за межами ділового життя. Не виключено, що Водолії зможуть наблизитися до головної мрії. Головне — не боятися брати своє, не звертати з шляху і не задовольнятися малим, і тоді всіе перемоги будуть дійсно реальними і значимими.

Жінка-Риби

Відрядження, подорожі і поїздки в цей період принесуть тільки зайвий клопіт. Якщо ж Риби все ж змушені виїхати, астрологи радять їм бути максимально уважними та обережними в дорозі. Прикмети на удачу перед виходом з дому допоможуть налаштуватися на дорогу.

В іншому тиждень буде схожий на той, що Риби переживали в минулому. Ретроградна Венера змусить представниць цього Знака вдатися до спогадів. Це можна використовувати для того, щоб виправити помилки минулого, відновити відносини або переграти сценарій, змінивши майбутнє. Однак жінкам-Рибам важливо навчитися перемикати свою увагу: важливі події, які будуть відбуватися з вами на цьому тижні, не повинні відволікати від виконання ваших прямих обов'язків. Джерело.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-1,0951669216156-/ /-pc-/
Top