counter
Архів Повернутись назад 23 Жовтня 2018
23 Жовтня
Кримінал оформление ленты  М'ясорубка молола тиждень. У Росії ховають жертву озвірілого найманця з Чечні Житель Пермського краю Росії жорстоко розправився з молодою коханкою після сварки. Кілька місяців її останки ідентифікували і правда виявилася настільки жахливою, то що місцеві жителі не скоро опам'яталися. Жахіття трапилося в місті Губаха Пермського краю. 36-річний одружений чоловік після сварки з 27-річною коханкою вбив її. А щоб замести сліди розчленував тіло, відокремив м'ясо від кісток, пропустив його через м'ясорубку і змив в унітаз. Кістки вбитої він виварив і викинув в річку. Пошуки дівчини велися в місті з 22 липня. Дівчину поховали тільки зараз, в закритій труні. За три місяці, що пройшли з моменту вбивства, криміналісти провели більш десятків різних експертиз, але навіть досвідчені слідчі зізнаються, що були шоковані від того, що вчинив з прекрасною молодою дівчиною її вбивця. Озвірілий коханець задушив свою жертву, приніс її тіло у ванну і розрізав на безліч шматків. А потім почав позбуватися від тіла - різав його на шматки, м'ясорубку вимикав після 23:00 і цілий тиждень перемелював тіло, спускаючи останки в унітаз, розповів пресі убитий горем батько. Коли від тіла залишилися тільки кістки, він придумав, як позбутися і від них. Він частинами склав їх у величезний чан і поставив на вогонь. Чотири години нелюд виварював кістки в надії, що потім дівчину неможливо буде впізнати. Зараз він перебуває під вартою. Все, що відомо про 36-річного нелюда - він проходив курс профілактичного обстеження у військовому госпіталі в Пермі, відставний ВДВшник, воював в Чечні на стороні Росії. Також виявилося, що свідком вбивства був його друг.
Кримінал «Я відволікся на Марину». Водій автобуса «Дизель шоу» розповів подробиці смертельного ДТП У момент зіткнення з вантажівкою водій мікроавтобуса "Дизель шоу" Михайло Манюк відволікся на Марину Поплавську, яка сиділа поруч з ним. Про це він розповів журналістам перед початком судового засідання в Шевченківському районному суді Києва, передає кореспондент УНН. "У момент обгону, можливо, відволікся на Марину, і пізно побачив габаритні вогні вантажівки", - зазначив водій. Він також додав, що пам'ятає, як Марина Поплавська підійшла до нього і сказала, що дуже хоче в Житомир, поспішає додому. За його словами, актриса погано себе почувала - у неї боліла спина, вона міряла тиск у водія. При цьому він запевнив, що практично завжди їздить з оптимальною швидкістю - від 90 до 95 км/год. Також водій зізнався, що крім "Дизель шоу" возив також ФК "Маестро" - переважно вночі. Кожні півтори години відпочиває, як це належить за нормативами. "Я досвідчений водій. І 450-500 км дозволяється одному водієві", - додав він. При цьому, за його словами, фатальний для шоу маршрут був прорахований заздалегідь - між Луцьком і Львовом, Львовом і Житомиром повинні бути ночівлі в готелі. Однак плани керівництва помінялися, і він отримав наказ виїжджати без належного відпочинку. Шевченківський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт водія автобуса Михайла Манюка, обвинуваченого в скоєнні ДТП. Відзначається, що Манюк також зобов'язаний інформувати слідчого і прокурора про місце лікування і надавати відповідні довідки. Нагадаємо, 20 жовтня, актриса шоу Марина Поплавська загинула в ДТП по дорозі зі Львова до Києва, ще два актори госпіталізовані "без загроз для життя". За попередніми даними, водій автобуса "Неоплан", в якому їхали артисти "Дизель шоу", не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. За даними поліції, ДТП сталося о 5:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила.
Здоров`я Магнітні бурі у листопаді: в які дні варто бути особливо обережними Поінформованість про геомагнітну обстановку на найближчий місяць дозволить вам заздалегідь підготуватися до несподіванок і капризам Сонця, а також поберегти здоров'я і загальне самопочуття. Протягом усього листопада 2018 року Сонце помітно активізується, очікується кілька незначних, але тривалих магнітних сплесків. А тому всім чутливим людям слід бути напоготові, щоб магнітні перепади не застали зненацька і не зіпсували стан здоров'я в останній осінній місяць. Магнітні бурі у листопаді 2018 року по числах очікуються 5, 6, 9, 11, 14, 16, 18 і 22 числа. Магнітні бурі у листопаді можливі 3, 4, 15 і 30 числа. Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, а також зміни настрою, стреси і депресії. Як легше пережити магнітні бурі в листопаді 2018 року: обмежте серйозне фізичне навантаження; відкладіть на більш відповідний час роботу, що вимагає підвищеної уваги; намагайтеся уникати стресових ситуацій, скандалів, з'ясування відносин; частіше відпочивайте і бувайте на свіжому повітрі в ранкові та вечірні години; уникайте тривалого перебування на відкритому сонці, особливо влітку; стежте за своїм самопочуттям, артеріальним тиском і виконуйте рекомендації лікарів; харчуйтеся правильно, особливо в дні магнітних бур, щоб знизити рівень холестерину в крові. Рекомендується рослинна дієта, натуральні соки і відвари, молочна дієта і нежирне м'ясо. відмовтеся від алкогольних напоїв в період магнітних бур.
Культура оформление ленты  Красива старість. Як зараз виглядає "граф Де Пейрак" з фільмів про Анжеліку В кінці 60-х початку 70-х років минулого століття на світові екрани вийшов п'ятисерійний серіал французького режисера Бернара Бордері про пригоди красуні Анжеліки, яку зіграла зірка Мішель Мерсьє, а її партнером став Робер Оссейн, який блискуче втілив героя картини графа Жофрея де Пейрака. Після прем'єри «Анжеліка - маркіза янголів» досі маловідомий актор став суперзіркою. Оссейн став зніматися у найкращих режисерів, а потім і сам почав робити постановки. Сьогодні Робер Оссейн знаменитий, багатий і щасливий. Він одружений вчетверте, у нього чотири дорослих сини. До слова, його мати Ганна Міневська - українська єврейка, а батько - азербайджанець Амінулла Гусейнов. Оссейн в 1955 році знімає свій перший фільм «Негідники відправляються в пекло», запропонувавши в ній роль Марині Владі, з якою у тому ж році одружився. В майбутньому пара розлучиться і вона вийде заміж за співака Володимира Висоцького.
Здоров`я Продукти, які захищають від втрати зору 15-річне дослідження австралійських вчених з Вестмідського інституту медичних досліджень продемонструвало, що вживання багатих на нітрати овочів сприяє зниженню ризику розвитку ранньої стадії дегенерації жовтої плями (макулодистрофії). Подробицями цього проекту поділився MedicalXpress. Об'єктом спостереження вчених стали понад 2 тисячі осіб старше 49 років. Дослідники виявили: ті учасники, які щодня вживали від 100 до 142 міліграмів нітратів у складі овочів, на третину знижували свій ризик постраждати через дегенерацію жовтої плями. У процесі руйнування жовтої плями відмирають клітини судин, а також сітківки. Це відхилення є поширеною віковою недугою, при якій погіршується гострота зору. Вікова дегенерація макули - причина майже половини випадків сліпоти у людей старше 55 років. Факторами ризику цього захворювання, крім віку, можуть бути куріння, серцеві захворювання, приналежність до жіночої статі, зайва вага. Ліки від цієї хвороби немає: лікарі можуть лише допомогти затримати настання сліпоти. Продукти, що захищають від макулодистрофії, багаті азотистими сполуками. До них відносяться листові овочі, зелень і буряк.
Дозвілля Інь і Янь: Знаки Зодіаку, які ідеально доповнюють один одного ВІСЬ РИБИ - ДІВАПредставники мутабельної (мінливої) енергії Інь, які схильні підлаштовуватися під життєві ситуації, відповідають за таке поняття, як визначеність. Риби - це люди-мрійники, для яких основою життя є відсутність визначеності, особиста свобода, насолоди і можливість тікати у власні мрії і розчинятися в фантазіях. Діви, як головні антагоністи, але кращі партнери Риб, відповідають за такі сфери, як особиста відповідальність, схильність до критики, вміння перебувати в теперішньому і заземлюватися в обставинах та сьогодення. Діви - це перш за все дисципліна, увага до деталей і любов до систематизації. З точки зору глобальних питань Вісь Риби-Діва завідує релігією, жертовністю і умінням вкладати власні сили на благо інших людей. Риби символізують віру, різні ідеології і релігійність, а Діви заземляють ці теорії і втілюють їх у матеріальні об'єкти. Умовно кажучи, Риби - це поети, а Діви - це ті, хто допомагає надрукувати вірші і продати ці твори іншим. ВІСЬ ОВЕН-ТЕРЕЗИПредставники кардинальної (рішучої) енергії відповідають за такий аспект, як дія. Овен символізує поняття «Я дію», а Терези - «Інші діють разом зі мною». Обидва знаки відповідають за прийняття рішень і вміння налагоджувати контакти з людьми в той момент, коли відбувається якийсь ініціативний вчинок, спрямований на досягнення успіху. Овен - знак, який вважається справжнім гейзером і перш за все допомагає прояву особистості, в той час як Ваги піклуються про партнерські питаннях цієї дії. Наскільки комфортно іншим буде поруч зі мною? Овен - саме вперте й нетерпляче сузір'я - завжди діє заради коханих людей і сім'ї. Проявити своє «Я» для того, щоб отримати вигоду і віддати її на користь самим близьким. Ваги в цьому дуеті грають роль дипломатів і естетів, допомагаючи Овнам відточувати свою майстерність, прикрашаючи і вдосконалюючи створені шедеври. ВІСЬ ТЕЛЕЦЬ - СКОРПІОНПредставники фіксованої енергії Інь відповідають за такий аспект, як майно і те, чим володіє кожна людина. З точки зору астрології Телець - найбільш матеріальний знак у гороскопі, який символізує повну чашу, власне благополуччя і тіло. У той час як Скорпіон - це сузір'я, завідувало грошима і тією владою, яку вони дають. Додам, що обидва знаки керують цінностями людей - матеріальними і духовними, - які в кінцевому рахунку є головними ресурсами, що забезпечують існування людини. Його матеріального тіла і невловимої, тонкої душі. Телець вважається одним з найсильніших консерваторів гороскопу і найбільше любить визначеність (енергія Землі), а його антагоніст Скорпіон (енергія Води) належить до тих людей, які постійно фонтанують ідеями і відрізняються непередбачуваністю. Головний фактор, який пов'язує цих людей, - найсильніше почуття власної гідності, власництва і приголомшлива старанність, яка сприяє трансформації енергії в матеріальні складові. ВІСЬ  БЛИЗНЮКИ - СТРІЛЕЦЬОбидва знаки, які, як і Риби-Діва, відносяться до мінливої, мутабельної енергії, відповідають за таке поняття, як знання. В цьому випадку Близнюки - це учень, який постійно знаходиться в пошуку відповідей на питання і інтелектуальних пошуках. Стрілець ж вважається учителем, або гуру, тим, хто відкритий всьому новому і сприймає світ таким, яким він є, передаючи отриманий досвід в маси. Система цінностей обох знаків зодіаку базується на підвищенні власного кругозору і любові до життя у всіх її проявах. Близнюки - знак сприйнятливості, і представники цього Сузір'я є тими, хто перш за все збирає та аналізує інформацію, часто не відрізняючись особливою вибірковістю. Стрілець, в свою чергу, більше сортує і вибирає корисну інформацію, відрізняючись від Близнюків великим прагматизмом і умінням зосереджуватися на єдиній меті. ВІСЬ РАК-КОЗЕРІГПредставники кардинальної енергії, Рак і Козеріг, в своєму тандемі відповідають за статус і час. В цьому випадку статус Рака - це зв'язок з родиною і корінням (роль матері, дочки, брата), а статус Козерога - це посада і місце в суспільстві (роль директора, глави держави, менеджера). Рак, що володіє потребою піклуватися про інших, завідує відносинами з родичами і потребує близького зв'язку з землею і рідними коренями. Козеріг, що володіє фантастичною надійністю і працездатністю, в цьому дуеті виконує роль кар'єриста і завідує енергією відповідальності перед іншими. Обидва знаки все життя вчаться балансу між сімейними і соціальними обов'язками, являючи приклад того, як правильно витрачати свій дорогоцінний час. ВІСЬ  ЛЕВ-ВОДОЛІЙФіксовані представники цих сузір'їв відповідають за творчість і всі форми творення, які допомагають проявити себе і вплинути на інших людей. У цій парі Лев - творець і справжній практик, який виражає себе і демонструє свої амбіції, часто авторитарно підпорядковуючи собі інших і драматизуючи обставини. На противагу Льву, Водолій вважається теоретиком, часто залишаючись сірим кардиналом, і, поважаючи чужу свободу, він буде вимагати такого ж ставлення до себе. Представники знаків Лев-водолій відрізняються щирістю, креативні і в усьому вітають творчий підхід. У цьому тандемі обидва знака відрізняються терплячістю і поблажливістю, готові довго чекати і виконувати дії заради досягнення результату - трансформації навколишнього світу через творчий процес. Источник.
Дозвілля Речі, які несуть в оселю проблеми Існують речі, які згідно з Фен-шуй, несуть негативну енергію. Перебування таких речей сприяє поганому самопочуттю, депресії і нещасним випадкам. Але Фен-Шуй також допомагає людині правильно підібрати предмети, які потрібні в приміщенні, щоб позитивна енергія домінував, і вся аура в оселі була збалансована. ЛюстеркоЗвернене до ліжка дзеркало порушує сон і створює проблем в інтимних відносинах. Як результат, це розмиті і розколоті відносини. Ще дзеркало, звернене до ліжка, це невидима присутність третьої особи в ліжку. І цей третій погляд, призводить до розриву відносин. Гострота і буйствоЗазубрені предмети всередині приміщень несуть негативну енергію і доводять людей до небезпечної межі, а іноді і до нещасного випадку. Яскраві і соковиті рослини також негативно впливають на енергію. Чорні дверіТон вхідних дверей регулюється по стороні неба, до якої вона звернена. Темні встановлюються тільки на північ, а то інакше вони принесуть біду. КалендарКалендар, що висить біля вхідних дверей, говорить про швидкоплинність життя і негативно впливає на мешканців. Картина корабельної аваріїМотиви такого малюнка,викликають страх і занепокоєння. Подібні зображення відображають негативну енергію, яка впливає на поведінку і благополуччя всіх, хто живе під одним дахом. Позитивні предмети, що поліпшують життя Свіжі квіти Коли в приміщенні стоять свіжі квіти, стан мешканців, як правило, на підйомі. І не важливо, поставили ви рослини у вазоні або свіжий букет, головне, щоб у рослини не було шипів. Кольорові дверіЯкщо двері дивляться на південь, нехай вони будуть червоних або помаранчевих відтінків. Ну а якщо північна сторона, тоді бути їм блакитними. Дивляться на захід - пофарбуйте в світлі тони, а тим, що виходять на схід, підходять зелені відтінки. МебліКругові меблі здатні посилювати потоки позитивної енергії.  Ліжко в спальні не можна ставити спинкою до вікна, тільки до стіни, щоб енергія тіла не витекла через стекла. ПідковаУ більшості культур вважають, що підвішена підкова на стіні над вхідними дверима зсередини приносить удачу. Повернути її слід ріжками до низу, щоб щастя залишалося всередині. Талісман «Dream Hunter»Амулет, що знаходиться в спальні, захищає від страхів і кошмарів, регулює потоки сну й акумулює позитивну енергію.
Культура Таїнство хрещення: кого ніколи не беруть у куми Деякі люди з різних причин за все своє життя так і не стають батьками. Часом так відбувається не за їхнім власним рішенням, тому складно звинувачувати себе і шукати способи все виправити. І все ж, майже у кожного є шанс стати хрещеним батьком! Вибір хресних батьків - серйозне завдання перед тими, хто планує хрестити свою дитину. Потрібно ретельно все обдумати і вибрати тих людей, які дійсно підходять на цю роль, спираючись як на власну думку, так і на християнські правила. Сьогодні ми розповімо вам про тих людей, яким НЕ МОЖНА бути хрещеними батьками. Запам'ятовуйте, до них відносяться:• психічно нездорові люди; самі батьки цієї дитини;• дівчата віком до 13 років і юнаки віком до 15 років;• монахи і монахині;• подружні пари (вони можуть хрестити різних дітей, але не одного і того ж); • жінка під час критичних днів не може брати участь в обряді хрещенняЦе офіційні заборони, які встановлює сама християнська церква. Є й просто прикмети, які придумали не священик, а люди. На їхню думку, не може хрестити дітей:• незаміжня дівчина (якщо хрестять дівчинку), неодружений чоловік (якщо хрестять хлопчика);• вагітна жінка (нібито це може нашкодити як її дитині, так і хрещенику). До слова, якщо з якихось причин ви вирішили змінити хрещених батьків для своєї дитини, то вам варто знати, що це строго заборонено! Тільки перший обряд Таїнства Хрещення вважається дійсним і воістину священним.Якщо ви збираєтеся вибирати хресних батьків для своєї дитини або ж ставати хресним, то врахуйте всі ці поради, щоб заздалегідь уникнути непорозумінь.
Кримінал оформление ленты  "От суки!" Російські fake news взяли інтерв'ю у загиблої в Керчі Російський канал зганьбився, видавши в ефір "інтерв'ю" із загиблою студенткою. Бажаючи будь-яким способом отримати ексклюзив, телеканал, очевидно, видав сторонню дівчину за студентку коледжу, яка в ефірі описала жахи нападу. Однак рідня і друзі справжньої Аліни Керової заявили, що дівчина була вбита в той страшний день і ніяк не могла давати інтерв'ю журналістам. Виявилося, що ведучі російського пропагандистського телеканалу «Россия 1» в ефірі програми «60 хвилин» представили дівчину саме цим ім'ям і попросили її розповісти про той жахливий день. Одногрупниця жертви Вікторія Жукова каналу "Дождь" заявила, що свідок - не Аліна, а швидше за все - підставна особа. «Ось суки. Аліна загинула. Звичайно, це не вона і голос не її. Немає у нас в коледжі нікого більше з таким прізвищем. Голос Аліни я б впізнала по-любому», - сказала обурена подруга. Через кілька днів телеканал так і не визнав помилку і не вибачився перед рідними.
Дозвілля Чим гостріше, тим гірше: прикмети та повір'я про кути Пам'ятайте прикмету: "Хто на кутку сидить, сім років заміж не вийде"? Так чому ж не догодив людям цей таємничий кут? Справа в тому, що видатний кут, такий як у столу або з зовнішнього боку будівель, створює свого роду «енергетичний вітер», який «здуває» з людини її енергетику, що тягне за собою втому, ослаблення імунітету та особисті невдачі. А ось кути, що впадають, такі як у будь-якій з квартир, навпаки, вбирають в себе енергію, як позитивну, так і негативну, саме тому при енергетичному чищенні квартири особливу увагу приділяють кутам. Знали про це наші предки чи ні, але покарання, при якому дитину ставили в кут, діяло практично безвідмовно. Адже дитя, будучи поставленим у кут, швидко заспокоювалося. Однак саме через «відкачуючі» властивості людину не можна довго залишатися в кутку, особливо дитину. Малюк може втратити занадто багато енергії й у нього почнеться нездужання. Так як же застосувати цей кут у «мирних цілях»? Наприклад, якщо ви відчуваєте, що отримали великий заряд негативної енергії в громадському місці, то постійте біля кута, що впадає,протягом декількох хвилин, і він вбере в себе шкідливий негатив. Можна поставити для цих цілей у кут крісло для відпочинку від таких обставин. Якщо ж ви, вставши в кут, прочитаєте молитву «Отче наш», тоді ваш організм і ваше біополе будуть буквально промиті освіжаючою енергією.А щоб ліквідувати негативний вплив виступаючого кута (якщо, звичайно, у вас такий є), протягніть уздовж нього будь-яку нитку, мотузку або шнур - тоді потік енергії буде прагнути по ньому до підлоги і буде розтікатися по ній.
Події Торнадо підняв у небо шланг канадських пожежних. Кумедне відео У канадській провінції Британська Колумбія торнадо «вкрав» у пожежних шланг. Рятувальники зняли невдалу спробу подолати стихію на відео. Інцидент трапився за 160 кілометрів на захід від міста Прінс-Джордж, в околицях Вандерхофа в середині вересня. Пожежники прибули в ліс, щоб зупинити поширення вогню, але до «водних процедур» справа так і не дійшла, оскільки налетів торнадо, підхопив розтягнутий по землі рукав і підняв його у небо. Повернути інвентар на місце у рятувальників вийшло далеко не відразу - стихія ніби знущалася з людей, затягуючи шланг у вогненний торнадо. Незабаром пожежні махнули рукою на свої спроби. Їм довелося чекати, поки вихор не вляжеться.        Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от M. C. Schidlowsky (@mar.lowsky) 15 Сен 2018 в 1:32 PDT
Суспільство оформление ленты  Розтовстіла і спивається: колишня наречена Кличка вдарилася у всі тяжкі Після розлучення з українським боксером Володимиром Кличком, американська актриса Гейден Панеттьєр так активно веде "світське життя", що іноді не здатна вести себе адекватно на людях, її неодноразово бачили п'яною після бурхливих вечірок. До того ж не на краще почала змінюватися і зовнішність у минулому красуні. Артистка втратила колишню крихкість, розповніла, а обличчя набуло одудловатого вигляду. Як повідомляє Life & Style, рідні та друзі актриси вже вимагають у неї взятися за розум. Актриса напивається до безпробудності зі своїм новим кавалером - актором-початківцем Брайаном Хікерсоном. Актриса блювала просто на вулиці, привертаючи увагу шокованої публіки. «Володимир мав на неї заспокійливий вплив. Тепер, коли його немає поруч, вона втратила контроль», - розповідає джерело видання. Родичі раді, що Кличко забрав собі на виховання їхню 3-річну дочку.
Дозвілля Кому вірити, кому - ні: рейтинг найбільш брехливих знаків Зодіаку Як можна в сучасному світі, повному секретів, бути впевненим у тому, що людина говорить вам правду? Є люди, які дійсно хочуть вам допомогти. Але в той же час у нашому житті трапляються і особистості, які віддають перевагу ховати своє справжнє «я» під маскою, свідомо вказуючи вам неправильний напрямок. ОвенРівень брехливості: 1 з 5Овни, як правило, дуже прямолінійні. Тому коли ви щось у них питаєте, будьте готові до щирої відповіді. І не чекайте, що ця відповідь буде на вашу користь, тому що Овни ніколи не відступають перед можливими конфліктами. ТелецьРівень брехливості: 2 з 5Телець - дуже працьовитий знак Зодіаку. Ці особистості щиро вірять, що якщо вони будуть добрими і продовжать йти по правильному шляху, то в кінцевому підсумку досягнуть успіху. Якщо ви маєте справою з Тельцем, то можете не боятися зради з його боку. БлизнюкиРівень брехливості: 3.5 з 5Близнюків можна назвати брехунами в прямому сенсі цього слова. Але вони точно знають, що правда не може панувати вічно і в будь-якій ситуації. Саме в таких випадках Близнюки вдаються до допомоги брехні, щоб адаптуватися до нових умов і зайняти правильну позицію. РакРівень брехливості: 3.5 з 5Рак точно не належить до категорії брехунів. Проте не можна ігнорувати той факт, що це дуже емоційні особистості. І це змушує Раків розповідати про будь-який випадок тільки зі своєї точки зору. А настільки однобоке пояснення часто робить з Рака брехуна в очах інших людей. ЛевРівень брехливості: 2.5 з 5 Лева навряд чи назвеш вмілим брехуном. Але він добре вміє перебільшувати. Саме це робить усіх Левів одними з кращих казкарів усіх часів, яких від статусу брехуна відокремлює лише один крок. Діва Рівень брехливості: 1 з 5Діва є тим знаком Зодіаку, який ніколи не буде відчувати себе комфортно в ролі брехуна. Якщо уважно придивитися, то можна помітити, що народжені під цим знаком видають свій намір збрехати виразом обличчя. Таким чином, з Дівою виразно точно можна ділитися своїми секретами. ТерезиРівень брехливості: 1 з 5Терези не можна назвати брехунами в принципі. Але вони не дуже рішучі, коли мова заходить про те, щоб виплутатися зі складної ситуації. Тому для вирішення своєї проблеми Ваги все ж можуть збрехати. Скорпіон Рівень брехливості: 5 з 5Скорпіон знає напевно, як використовувати політичні маневри в своєму щоденному житті. Він вміє виставити себе в кращому світлі, не вдаючись при цьому до поганих вчинків. Це часто змушує Скорпіонів брехати, щоб убезпечити себе. Технічно бажано не ділитися з цими особистостями ніякими секретами, тому що ви не знаєте, коли саме ці секрети можуть бути використані проти вас. СтрілецьРівень брехливості: 2 з 5Стрілець хоч і не самий доброзичливий чоловік, але це безумовно не робить його брехуном. Насправді, народжені під цим знаком в принципі не стануть плести проти кого-то змови або руйнувати репутацію іншої людини. І якщо Стрілець починає брехати, то обов'язково заплутається в павутині своїх власних слів. КозерігРівень брехливості: 1.5 з 5Козеріг це один з тих людей, які знають, як впоратися з важкою ситуацією. Це людина ніколи навіть не задумається про використання брехні заради успіху або розвитку. Тому ви може сміливо ділитися з Козерогами своїми найпотаємнішими бажаннями і розраховувати на те, що вони допоможуть вам в момент відчаю. ВодолійРівень брехливості: 3 з 5 Водолій хоч і не маніпулює оточуючими, але добре знає, як можна використовувати заборонені методи з метою висловлення своєї думки. І коли справа доходить до брехні заради визнання, Водолій вміє відмінно домагатися свого. РибиРівень брехливості: 3.5 з 5 Як правило, всі Риби - дуже творчі особистості. Уява і новаторський підхід переносять їх в своє власне вимір. І коли вони намагаються описати цей ідеальний і прекрасний світ іншим людям, на них дивляться як на брехунів і тих, хто не відповідає за свої слова.
Закон і Право Українцям перерахують пенсії за новою формулою: хто і скільки отримає В Україні в 2019 році вперше проведуть індексацію пенсій за новими правилами. Вона, як заявили в Міністерстві соціальної політики, торкнеться 10 млн осіб. Як і під час торішнього "осучаснення", чиновники перерахують усі виплати за формулою. І якщо в минулому році показник заробітної плати просто прирівнювали до актуального, цього разу його підвищать за новими правилами. Відповідні нововведення вже розроблені і прийняті в чинному законі. Як розповідає Обозреватель, з посиланням на Міністерство соціальної політики, точний розмір надбавок ще невідомий, проте приблизно оцінити розмір нової пенсії може будь-який українець. Як і кому перерахують пенсії В Україні вже багато років пенсії підвищують на рівень інфляції. Якщо ціни в країні зросли на 10%, то і мінімальна пенсія повинна додати десяту частину. У такої системи є кілька великих "але". Головне з яких - абсолютно всім українцям на заслуженому відпочинку збільшували виплату практично на одну і ту ж суму: відсоток від мінімальної пенсії. Нова система цю норму змінить. Для прикладу розрахуємо, яку пенсію може отримувати українець із середньою заробітною платою, що вийшов у цьому році на заслужений відпочинок. Так, при розрахунку середню зарплату за два роки (5,4 тис. гГрн) у формулі повинні помножити на стаж, 1% і коефіцієнт заробітку (при середній зарплаті він буде складати одиницю). При 35 роках стажу пенсія становитиме близько 1,8 тис. грн. При перерахунку співробітники Пенсійного фонду підвищать середню зарплату в 5,4 тис. На 50% середньої інфляції і 50% від зростання зарплат на три роки. Припустимо, що інфляція в Україні буде на рівні 10%, а середнє зростання заробітних плат складе 18%. В такому випадку зарплату в формулі збільшать на 14% (10%/2 + 18%/2) - до 6,1 тис. грн. У той час як загальний розмір пенсії після перерахунку становитиме 2,1 тис. грн. Тобто надбавка складе близько 300 грн. Для порівняння, в цьому році пенсії українців підвищували двічі, і обидва рази збільшення склало всього лише близько 60 грн. У той же час, якщо пенсіонер, який виходив на пенсію за тими ж правилами (в 2018 році з 35 роками стажу), мав зарплату в два рази вище середньої, зараз його пенсія може становити 3,7 тис. грн, а після перерахунку - 4,3 тис. тобто в такому випадку надбавка буде на рівні 600 грн. "Буде проходити персональний перерахунок. Зараз ніхто не може сказати, як вам підвищать пенсію. Потрібно дивитися на дані з інфляції та середнього зростання заробітної плати, поки цих цифр немає, ще триває рік", - пояснили на гарячій лінії Пенсійного фонду. Старший науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень Лідія Ткаченко також зазначає: нові правила перерахунку будуть більш вигідними для українських пенсіонерів. "У законі сказано, що після ліквідації дефіциту Пенсійного фонду надбавка може скласти 100% від зростання заробітної плати. Тоді це буде дійсно достатня підвищення", - відзначає вчений. Згідно з оцінками Міністерства соціальної політики, нові правила перерахунку торкнуться близько 10 млн українців (всього пенсії отримують менше 12 млн осіб). Єдині, хто не потрапить під зазначені правила, - ті, хто вийшов на заслужений відпочинок за пільговими умовами. Це можуть бути судді, військові. Також перерахунок не торкнеться українців з маленьким стажем (менше 15 років). Середній розмір їхніх пенсії, як і раніше, буде меншим ніж мінімальний. В Україні в наступному році дефіцит Пенсійного фонду сягне рекордної позначки в 166 млрд грн. У Міністерстві соціальної політики відзначають: в цю суму входять, зокрема, невластиві витрати. Тобто надбавки до мінімалки, пенсії суддів, соціальні пенсії тощо. Однак, так чи інакше, всю цю суму доведеться компенсувати з державного бюджету. В умовах дефіцитного Пенсійного фонду проблемою можуть стати навіть незначні затримки, наприклад через касові розриви. Кілька місяців тому платежі єдиного соцвнеску затримали, в результаті українці на заслуженому відпочинку більше тижня сиділи без виплат. Кілька років тому прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував: дефіцит Пенсійного фонду повністю ліквідують за 6 років. Однак поки "дірка" тільки зростає. Якщо в цьому році вона складе близько 140 млрд, то в наступному - майже на 16 млрд більше. Однак збільшення бюджету дозволить, наприклад, провести другий етап осучаснення пенсій військовим і ввести нові правила перерахунку. Експерт у сфері пенсійного забезпечення Галина Третьякова впевнена: тільки чинна система високі пенсії українців забезпечити не може. Третьякова вважає, що в країні необхідно ввести "другий" рівень і частину внеску із зарплати накопичувати на особистому рахунку. Зібрані кошти приватні фонди повинні будуть інвестувати, інакше їх просто з'їсть інфляція. Найчастіше для таких інвестицій вибирають державні цінні папери, нерухомість, банківські депозити. При цьому, якщо нічого не змінювати, пенсії, на думку експерта, будуть з кожним роком скорочуватися. "Справа в тому, що солідарна система за показниками демографії праці не може дати нам можливість зробити пенсію, яка б замістила трудові доходи на рівні 40% і більше. Це означає, що наші доходи на пенсії впадуть на 60% мінімум", - розповіла Третьякова .
Дозвілля Dan Balan у Києві. Де купити квитки Коли говориш "Dragostea Din Tei", то в голові відразу ж пригадується нестримна, весела і запальна мелодія цієї пісні. Змусити танцювати під неї весь світ зміг талановитий хлопець з Молдавії Dan Balan. Він має неймовірну здатність - кожну свою композицію перетворювати на топові перлини світових чартів. Людина, яка вже двадцять років тримає руку на пульсі музичної індустрії і завжди йде з нею в ногу, підкорила не тільки рідну Молдову, але і змогла звернути увагу на свою творчість мільярдів прихильниць Великоъ Британії, Америки, Японії, Росії, Франції тощо. Так що там говорити? Якщо в цифрах, то та сама "Dragostea Din Tei" в 2004 році очолила вершини чартів в 32 країнах і стала найбільш продаваним синглом у Європі, розійшовшись тиражем в 12 мільйонів копій. Серед його найвідоміших композицій стали "Despre Tine", "Chica Bomb", "Justify Sex", дует з Вірою Брежнєвою "Лепестками слез", "Freedom", "Лишь до утра" тощо. Його творчість, незгасна енергія і чарівна зовнішність не залишилися без уваги таких премій, як "Золотий грамофон", "Fashion People Awards" "Муз-ТВ", "RU.TV". Цієї осені Dan Balan подарує можливість здійснити свою мрію й українським шанувальникам його творчості. Він виступить у Києві у Палаці спорту, представивши свій новий альбом під назвою "Ventigo". Його шоу - це завжди неймовірне поєднання душевності, сексуальності і танцювальних ритмів. Dan Balan завжди знає і відчуває, що потрібно його публіці. Тому вибух емоцій гарантовано! Ventigo - в перекладі означає рух. І цієї осені в Києві будуть рухатися в такт його пісням не тільки ноги, але і "мурашки" пробіжаться по тілу від його динамічного, експресивного і яскравого виступу! У Палаці спорту прозвучать як нові композиції артиста, так і любителі творчості Dan Balan отримають можливість підспівувати його всесвітньо відомі хіти. Якщо ви думаєте, що майданчик Палацу спорту величезний і місць вистачить усім, то доведеться Вас розчарувати. Співак має настільки величезну кількість прихильниць у Києві, що квитки розлітаються з блискавичною швидкістю. Але в цьому є і хороша новина! Купити можливість почути його виступ наживо можна просто зараз. Квитковий сервіс TicketsBox   дозволяє це зробити з легкістю всього за кілька хвилин. Кілька кліків - і заповітний квиток у Вас у кишені. Точніше, на електронну пошту. Таким чином, Вам не потрібно стояти в черзі квиткових кас або телефонувати, намагаючись забронювати місце або замовити кур'єрську доставку. Сервіс із продажу онлайн-квитків TicketsBox - це економія Вашого часу та нервів. Тим більше, електронний квиток неможливо втратити, бо він завжди буде на пошті Вашого акаунта. Так що не втрачайте можливості скрасити свій осінній вечір потоком запальної енергії любові від Dan Balan. Місце зустрічі: Київ, Палац спорту. Він чекає цієї зустрічі! А Ви готові? Буде спекотно!
Дозвілля оформление ленты  Гола Волочкова вже рекламує освіжувачі в туалеті Російська танцівниця Анастасія Волочкова знову "роздраконила" передплатників вульгарним фото, яким рекламує освіжувачі для туалету та ванної. Світська діва виклала знімок із ванної кімнати в напівпрозорому боді, і, судячи з ракурсу зйомки, фотограф в цей час сидів на унітазі. "Нещодавно я була в салоні і мені дуже сподобався аромат електричного дифузера у ванній кімнаті. Адміністратори поділилися контактом і тепер в основних ванних кімнатах мого будинку (а у мене їх багато і вони всі великі) ми вмонтували цю зручну і легку конструкцію. Я вибрала аромати карамель, шоколад із кавою,корицю, ваніль. Дякую співробітникам компанії за швидкий приїзд і монтаж. Тепер весь будинок пахне!" - похвалилася Волочкова, відпрацьовуючи рекламою послуги компанії. Завбачливо Анастасія закрила коментарі до пікантних фото.
Політика Російським хакерам дадуть по руках: США почали зарубіжну кібероперацію У США почалася перша кібероперація з протидіъ організованим групам російських хакерів. Основна мета - запобігти всім спробам впливу Росії на інформаційне поле США і втручанням в американський виборчий процес, пише The New York Times. Це вперше, коли США проводять кіберопераціъ за кордоном. На рішучі кроки влади США пішли в світлі наближення проміжних виборів до Конгресу. Вони відбудуться в листопаді. Деталі операції не відомі, але видання говорить, що російські хакери отримали листи з повідомленням. Також американські кіберспеціалісти виїхали до країн ЄС для протидії атакам загрозам з Росії. Нагадаємо, раніше Комітет з розвідки Сенату США підтвердив висновки розвідки про втручання Росії в президентські вибори в 2016 році. Зусилля Росії по дезінформації спрямовані на розкол думок в політичних партіях і підготовку грунту до виборів президента США 2020 року.
Здоров`я 10 продуктів, які можна їсти на ніч На жаль правило «не їсти після 18.00» працює вкрай рідко. Відмовитися від їжі, принаймні жирної і калорійної, слід за 1,5-2 години до сну — і цього виявиться цілком достатньо. Але чи варто терпіти голод, якщо вам хочеться з'їсти що-небудь прямо перед сном? Дієтологи сходяться на думці, що це зовсім не обов'язково. Інша справа, що вибирати для пізньої вечері найкраще правильні продукти, тобто, ті, які поліпшать якість сну і не зрушать стрілку на вагах. У цьому матеріалі — відразу десять варіантів нічного перекусу без шкоди для фігури. Темний шоколад часто розглядають як заборонену їжу, але не всі види шоколаду в цьому сенсі рівні. Між шоколадним батончиком з горіхами і плиткою темного шоколаду існує вагома поживна різниця. Темний шоколад, зокрема, містить мінімальну кількість цукру і безліч корисних антиоксидантів, які знижують кров'яний тиск, борються із запаленнями і покращують настрій. Фісташки — відмінний вечірній перекус, особливо якщо вам вдасться знайти варіант без солі. Справа в тому, що вони містять клітковину (необхідна для оптимального травного процесу), а також біотин, вітамін B6, тіамін, фолієву кислоту, ненасичені жири і рослинні стерини, що робить їх вкрай поживними, а заодно забезпечує організму масу приємних бонусів. Суп. Навряд чи ви сподівалися виявити його в цьому списку, і тим не менш. Справа в тому, що будь-які теплі рідини чинять на нас заспокійливу дію, але якщо ви впевнені, що вам потрібно щось більш ситне, ніж чашка чаю, курячий бульйон або овочевий суп виявиться дуже до речі. Важливе зауваження: уникайте в складі супу таких овочів, як сочевиця або квасоля. Вони досить важко перетравлюються, а це зробить ваш сон неспокійним, що точно не є кінцевою метою. Гарбузове насіння — хороша нічна їжа — та, яка впорається з голодом, але в той же час допоможе вам розслабитися і підготуватися до сну. Одна порція насіння гарбуза містить майже 50% рекомендованої добової норми магнію, а магній, як відомо, важливий для спокійного і глибокого сну. Тепле молоко давно використовується в якості снодійного, що робить його гарним вибором для вечірньої закуски, якщо у вас є проблеми з засинанням. Цікаво відзначити, що, незважаючи на дослідження, що підтверджують ефективність цього методу, все це може бути наслідком нашого психологічного сприйняття. Проте, амінокислоти, які містяться в молоці, призводять до вироблення гормону серотоніну, що допоможе вам впоратися зі стресом і «поганими думками», що заважають заснути. Додавання ложки меду, звичайно, збільшить кількість цукру в напої, але одночасно вплине на рівень серотоніну, що також не буде зайвим для м'якого засипання. Чорниця багата антиоксидантами (причому, заморожені ягоди тут не поступаються свіжим), а, крім того, містить поживні речовини, які, згідно з численними дослідженнями, можуть поліпшити функцію мозку і загальні показники здоров'я. Якщо ви не дотримуєтеся суворої дієти і можете дозволити собі додаткові калорії, додайте до ягід дві столові ложки вершків, щоб отримати неймовірно смачний десерт. Рис. Нові дослідження PLoS One показують, що дієта, основним компонентом якої є рис, пов'язана зі зменшенням безсоння до 46%, в порівнянні з хлібом (не було ніяких змін) і локшиною (сон став тільки гірше). Продукти з високим глікемічним індексом (ГІ), до яких відноситься і рис, здатні прискорити процес виробництва триптофану і мелатоніну - гормонів, вкрай важливих для якісного сну. Мигдаль. Горіхи вважаються не найкращою закускою для тих, хто прагне позбутися зайвої ваги, в основному через вміст в них жиру. Однак дослідження, опубліковане в 2012 році в American Journal of Clinical Nutrition, виявило, що люди, які споживали мигдаль протягом 18 місяців, втратили ту ж вагу, що і люди, які відмовлялися від мигдалю в рамках дієти (за інших рівних умов). Додамо до цього й те, що мигдаль стабілізує рівень холестерину і тригліцеридів - двох основних факторів ризику серцево-судинних захворювань. І, звичайно, не будемо забувати про зміст в мигдалі магнію, який вважають справжньою «таблеткою сну». Ролл з сиром. Звучить неймовірно, чи не так? І, тим не менше, якщо ви з якихось причин не їли протягом дня і тепер вкрай голодні, приготуйте собі рол з сиром (і, за бажанням, з курячою грудкою). Не будемо говорити тут про калорії, але тільки про практичну користь. Так, сир багатий казеїном - складним білком, який, за інформацією British Journal of Nutrition, не тільки забезпечить вам відчуття насичення, але й прискорить метаболізм. Імбирний чай. Нагадаємо, що наш організм іноді працює таким чином, що спрага маскується під голод. Втім, випивати кілька склянок води - особливо, якщо вам не хочеться - зовсім не обов'язково. Як щодо імбирного чаю? Крім очевидних переваг для імунітету, імбир позбавить вас від стимулюючого нервову систему кофеїну, який міститься в чаї. А значить, допоможе заснути швидше.
Дозвілля Не знімати сплячих: 10 речей, які не можна робити з фотографіями З фотографіями пов'язано безліч прикмет і забобонів, багато з яких правдиві. Знання того, що саме ні в якому разі не можна робити з фотографіями, допоможе вам уникнути небезпеки. Багато людей вірять, що фотографія містить в собі частину їх душі. На фотографії залишається слід енергетики людини, яка там зображена. За допомогою цього відбитка люди, наділені екстрасенсорними здібностями, можуть дізнатися тип енергетики зображеного на фото і навіть впливати на нього. Що не можна робити з фотографіями Перший заборона стосується портретів і сформульована так: не можна фотографувати сплячих людей. Це пов'язано з тим, що той, хто лежить найбільш сприйнятливий до негативних впливів через фото. Виходить, що якщо в руки до недоброзичливця потрапить фотокартка сплячої людини, то при належному вмінні не важко навести на нього порчу або приворожити. Друга заборона звучить так: не можна фотографувати дітей до року. А якщо фотографуєте, то не показуйте нікому з малознайомих людей, і вже тим більше не рекомендується викладати такі фотографії в мережу. Це пов'язано з тим, що захисне поле дітей до року вкрай вразливе, і вони абсолютно беззахисні перед енергетичними ударами будь-якого роду. Третя заборона накладається на фотографії в дзеркалі. Дзеркала здатні як губка вбирати наш енергетичний слід. Фотографуючи себе в дзеркалі, ми перетягуємо на себе негативну енергію, зібрану в дзеркалі, і приміряємо її на себе. Особливо інтригує минуле у старих дзеркал: фотографування себе або когось навпроти такого дзеркала може привести до непередбачуваних наслідків. Четверта заборона пов'язана зі створенням фото в покинутих будівлях і «нехороших» місцях: фотографії в таких місцях цілком можуть забезпечити величезне відбирання життєвих сил позуючого і вічну прив'язку до цього місця, поступово знижує рівень енергетики. П'ята заборона стосується світу мертвих: практики та екстрасенси категорично забороняють фотографуватися на кладовищі і цвинтарях. Якщо зробити подібну фотографію, то цілком можливо отримати енергетичну прив'язку до цвинтаря і, як наслідок, сильно захворіти, аж до смертельного результату. Шоста заборона теж належить до світу мертвих: не рекомендується зберігати фотографії померлих родичів разом з фотографіями живих. Енергетика фото перемішується, і у живих може погіршитися самопочуття. Сьома заборона накладає табу на фотографії тяжкохворих людей та людей на порозі смерті. Такі фото є провідниками в світ духів, і якщо людина помре, вона імовірно не зможе піти: фотографія буде тримати її в світі живих. Восьма заборона стосується знищення фотографій: не рекомендується псувати, рвати, протикати голками або спалювати фото. Такі дії робляться при наведенні порчі на смерть, і повторюючи їх, ви можете завдати шкоди тому, хто зображений на цьому фото. Дев'ята заборона стосується публічності особистих фото. Якщо ви підозрюєте, що вам можуть бажати зла, що не виставляйте свої фото на загальний перегляд. З поширенням соціальних мереж дістати «свіжу» фотографію стає дуже просто. Дбаючи про свою особисту безпеку люди по мінімуму обмежують кількість фотографій, або зовсім прибирають їх з мережі. Десята заборона накладається на фотографії під годинником: вважається, що це погана прикмета, яка говорить про те, що людині залишилося жити зовсім небагато часу.
Кримінал оформление ленты  Підлітки намагалися згвалтувати подругу і відрізати голову 16-річна жертва ґвалтівників і головорізів з Тернопільщини, якій перерізали горло одногрупники, дивом вижила. При цьому по відношенню до цієї дівчинки справедливість не восторжествувала - її батьки взяли у батьків гвалтівників відкупні і не подавали заяву в поліцію. Дівчина прийшла на програму «Один за всіх» на каналі СТБ, щоб захистити себе. Адже після того, як мати нещасної Маші взяла гроші від родичів одного з підозрюваних, вона написала розписку, що претензій до підлітків не має. Тепер їх батьки стверджують, що дівчина сама чіплялася до хлопчиків і провокувала їх, так що сама винна в те, що трапилося. Нагадаємо, під час дружніх посиденьок два тижні тому, двоє друзів Маші намагалися згвалтувати її, потім - побили її кийками і перерізали горло розбитою пляшкою.
Дозвілля Не дарувати, не залишати на ніч: найцікавіші народні прикмети про кухонні ножі Більшість людей просто не звертає увагу на те, як правильно потрібно користуватися ножем. Як говорить народна мудрість, даний предмет є досить небезпечним, причому не тільки у фізичному, а й у енергетичному плані. Народні прикмети спрямовані на збереження удачі і успіху у всіх сферах життя, так що не обділяйте їх своєю увагою. Енергетика ножаНіж є негативним предметом, якщо його використовувати і зберігати неправильно. У східній культурі будь-які гострі предмети дуже небезпечні і можуть викликати негативні емоції, придушити які найчастіше буває дуже важко.Ніж ще з давніх-давен вважався в першу чергу зброєю, а вже потім об'єктом домашнього начиння. Це створило певний образ дволикого кухонного приладу, який вимагає до себе особливого ставлення. Народні прикмети допоможуть вам уникнути проблем. Прикмети про ножіНародні прикмети, про які ми розповімо, суттєво полегшать ваше життя і підкажуть, як не накликати біду на себе або близьких. • Не ставте ніж гострим кінцем до людини, коли сидите за одним столом.Так ви налаштуєте її проти себе. Ви можете посваритися в процесі прийому їжі, тому покладіть краще ніж так, щоб його гострий кінець не було направлено до кого з тих, хто сидить за столом. Якщо людей занадто багато, краще зовсім прибрати ножик зі столу. • Не залишайте ніж на ніч на столі. Він буде збирати негативну енергетику, виплескуючи негатив на людей вранці. Люди частіше сваряться, коли не надають значення ножу, що лежить на столі, гірше висипаються і відчувають нездужання. Це погано позначиться на роботі, навчанні і будь-яких інших справах протягом дня. • Не їжте з ножа. Кажуть, що так можна стати злим. Дійсно, це діє на людину дуже дивним чином. Люди ще в давнину помітили, що, коли їмо з ножа, а не з вилки, важче контролювати спалахи емоцій. • Зламаний ніж. Коли ніж ламається, необхідно абсолютно в усьому бути більш обережними і акуратними, інакше є ризик потрапити в аварію або отримати травму. Люди вірять, що ніж ламають розлючені духи. Вони ж і роблять все те зло, яке можна зустріти, зламавши ніж. • Якщо ви знаходите ніж, то ні в якому разі не беріть його собі як трофей. Історія зберігає безліч прикладів, коли трофейний клинок ставав бідою свого нового володаря, і кухонний ніж теж може стати нещасливим придбанням, якщо ви десь його підібрали. • Лезо ножа завжди потрібно ховати. Якщо цього не робити, то негативна енергія буде витати в повітрі, заважаючи отримувати задоволення від життя і позбавляючи людей фінансової і любовної удачі. • Якщо ніж впав на підлогу, то чекайте додому гостей. У східній філософії завжди вірили, що ніж, який впав на підлогу — це знак того, що біда вас обійшла стороною. • Якщо вам дарують ніж, то він може перерізати вашу дружбу або любов, так що завжди, отримуючи ніж в подарунок, даруєте що-небудь у відповідь або символічно відкуп дрібною монетою. Так буде краще, адже ви позбудетеся від негативних наслідків. • Ніж може бути відмінним оберегом від злих духів. Для цього його потрібно класти гострим кінцем в сторону вулиці на підвіконні. Так в ваш будинок не проникне ні одна зла сутність, збережеться домашній затишок. Так робили наші предки в давнину. Вони завжди мали спеціальний ножик, який завжди лежав на підвіконні.
Події оформление ленты  Ридали всі від малого до великого. Як прощалися з актрисою Мариною Поплавською У понеділок, 22 жовтня, в Житомирі провели в останню путь актрису гумористичного проекту «Дизель шоу» Марину Поплавську. Церемонія прощання із зіркою, яка трагічно загинула в ДТП 20 жовтня, проходила в будівлі житомирського музично-драматичного театру імені Кочерги. Перед театром зібралося безліч людей. Багато з них прийшли з квітами, багато хто не міг стримати сліз, розповідає Житомир.інфо. Труну з покійною було встановлено на другому поверсі театру. У приміщенні також розташовувався великий портрет Поплавської, на якому вона посміхається, і екран, на якому транслювалися її кращі гумористичні номери. О 13:00 почалося відспівування Поплавської в Кафедральному Соборі Святої Софії. О 15:00 Поплавську поховали на Корбутовскому кладовищі. Її могила розташована на центральній алеї. 21 жовтня з Мариною Поплавською попрощалися в Києві.
Закон і Право Штрафи заплатять всі: податківці радять власникам "євроблях" не розслаблятися Багато ЗМІ розтиражували «сенсаційну» новину про те, що Верховний cуд визнав законним використання в Україні «євроблях» — нерозмитнених автомобілів з іноземною реєстрацією. Приводом до появи новин в українських ЗМІ послужило рішення Верховного суду України від 1 жовтня 2018 року по справі № 689/1980/16-а на користь нашого співвітчизника, який використав нерозмитнений автомобіль з єврономерами. У рішенні суду зазначено, що користування або розпорядження транспортними засобами особистого користування, що ввозяться з метою транзиту через митну територію України, не є адміністративним правопорушенням, передбаченим конкретною статтею, зазначеною в постанові про накладення штрафу (ч. 2 ст. 469 Митного кодексу України (МКУ ). До такого висновку суд вищої інстанції прийшов, розглядаючи позов власника нерозмитненої машини, оштрафованого митницею на 8 500 гривень. Позивач, будучи власником автомобіля Toyota RAV-4 з реєстраційним номером Естонії, 26 лютого 2016 року ввіз цю машину на територію України на підставі митної декларації з метою транзиту. У суді позивач визнав, що ввіз транспортний засіб для тривалого використання на території України, а режим «транзит» заявив, щоб уникнути митного оформлення автомобіля та сплати відповідних платежів. Суд першої інстанції визнав його правоту, але в апеляції гору взяли аргументи фіскалів. «Євробляхер» оскаржив рішення апеляційного суду в касаційному порядку у Верховному суді. Постанова Верховного Суду України не звільняє власників автомобілів з європейськими номерами від обов'язку дотримуватись вимог законодавства при переміщенні транспортних засобів особистого користування в транзитному режимі. Про це повідомляє Державна фіскальна служба України. У ДФС відзначили, що рішення Верховного Суду стосується одного конкретного випадку, коли водія оштрафували за використання автомобіля з іноземними номерами, митне оформлення якого не було завершено, розповідає Ліга. "Жодним чином це рішення не може бути підставою для звільнення від відповідальності інших осіб за порушення термінів транзитного ввезення транспортних засобів, передбаченого статтею 470 Митного кодексу України "Недоставлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до органу доходів і зборів призначення, видача їх без дозволу органу доходів і зборів або втрата", - повідомили в ДФС. Крім того, якщо автомобіль, ввезений в транзитному режимі, правоохоронці мають всі підстави для складання протоколу про порушення митних правил. Зокрема, за використання товарів, для яких надані митні пільги, в інших цілях передбачений штраф в розмірі 300% несплаченої суми митних платежів.
Дозвілля Повнолуння 24 жовтня — найнебезпечніший день в місячному періоді. 24 жовтня астрологи радять взяти на озброєння рекомендації місячного календаря, щоб знизити ризики і уникнути проблем.Повний Місяць дуже часто асоціюють з нечистю, відьмами, шабашами. У жовтні це особливо актуально, адже наближається Хеллоуїн. Однак є й інша сторона медалі. Період повного місяця — час, коли енергетика оновлюється. Повний Місяць надає нам можливість пережити моменти просвітління і навіть змінити життя на краще. Особливості повного місяця в жовтні Місяць відображає енергетику Сонця і планет. 24 жовтня відбудеться дебют Повного Місяця в Знаку Овна, який відобразить енергетику Урана. Саме тому на жовтневий Повний місяць астрологи прогнозують зміни і хвилювання. Сонце, яке 24 числа буде розташовуватися навпроти Урана, сфокусує ці зміни на нашому особистому житті, кар'єрі і любові. В цей же час відбудеться аспект Сатурна і Венери, який поглине негативні хвилі нестійкого і агресивного Урана. Ці астрологічні тенденції віщують несподівані зміни і підвищення впевненості в собі. Планети, які 24 жовтня будуть впливати на нас разом з Повним Місяцем, створять як скопище проблем, так і безліч рішень. Аспекти Урана, Сатурна і Повний місяць можуть внести в життя раптові зміни, які вкажуть на наші больові точки. На щастя, Сатурн завжди показує актуальні рішення проблем, а буйна вдача Овна допоможе вдарити прямо в ціль. Головне — проаналізувати свій стан, постаратися знайти вади і можливості виправити ситуацію, що склалася. Рекомендації астрологів на 24 жовтняНаступає Повний місяць — період духовного піднесення. Пік енергії Місяця в Знаку Овна сприятливо вплине на думки, життєві сили. На думку астрологів, цей день буде найкращим часом для того, щоб поставити нові цілі і знайти шляхи до них. Але не варто забувати про те, що хоч 24 жовтня всі ми відчуємо потужний енергетичний підйом, ми все ж не станемо всемогутніми, так що краще не переоцінювати себе. Час від часу себе варто зупиняти, а краще і зовсім обмежитися плануванням, відклавши активні дії на більш спокійний час. З точки зору фахівців, Повний місяць — не дуже вдалий час для активної розумової і фізичної роботи. Повний місяць у жовтні не буде винятком. 24 жовтня астрологи радять людям привнести в своє життя трохи гармонії, натхненності і розміреності. Цей день буде дуже неоднозначним, енергетично потужним і навіть лякає. І лише внутрішня гармонія допоможе нам поліпшити життя. Чим небезпечне Повнолуння в жовтніДень повного місяця пов'язаний з низкою небезпек. Вони можуть виникнути в особистій та діловій сферах, але це будуть лише наслідки негативного впливу Місяця і аспектів планет. 24 жовтня ми можемо зіткнутися з критикою, конфліктами, грошовими втратами, лінню, ревнощами, стресом і авантюрами. Сузір'я Овна і Повний Місяць можуть підштовхнути до прийняття неправильних рішень. Керувати людьми буде его, імпульсивність, жорстокість і цілеспрямованість. Ми яскраво відчуємо на собі вплив Овна, який поділиться з нами своїми якостями. Джерело.
Події оформление ленты  На труну не вистачило. Українець віз мертву дружину на пасажирському сидінні 23 жовтня прикордонники зупинили машину, в якій на пасажирському сидінні був пристебнутий труп жінки. Інцидент трапився на автомобільному пункті пропуску Гоптівка з боку Росії. Росіянин на автомобілі Ford їхав з Росії разом з сином, а на задньому сидінні віз тіло жінки в сидячому положенні, пристебнуте ременем безпеки, як звичайний пасажир. Як розповіли в прес-службі Східного регіонального управління ДПСУ, водій автомобіля, який виявився чоловіком мертвої жінки, пред'явив співробітникам прикордонної служби свідоцтво про смерть за 22 жовтня, видане в РФ. За словами чоловіка, таким чином вони з сином хотіли доставити тіло в Україну, щоб поховати в Запорізькій області. При цьому російських прикордонників такий спосіб транспортування трупа нітрохи не здивував і вони без зайвих питань пропустили авто-труну, розповідає місцевий телеканал АТН. Українські ж прикордонники направили повідомлення в Нацполіцію про вчинення правопорушення, передбаченого ст.115 КК "Умисне вбивство".

Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів




/-0,96717095375061-/ /-pc-/
Top