counter
Архів Повернутись назад 22 Січня 2023
22 Січня
Сонник Сон у ніч з 21 на 22 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 29-та місячна доба розпочнеться 21 січня о 9:16, а завершиться цього ж дня о 23:53, далі розпочнеться 1-а місячна доба. Сни, побачені на стику 29-го та 1-го місячної доби, будуть неймовірно важливими. По-перше, вони продемонструють проблеми підсвідомості, а по-друге, покажуть, як їх позбутися. Якщо у вас є питання, їх потрібно подумки поставити перед відходом до сну. Енергетика цього періоду буде неймовірно сильною – є шанс отримати максимально правдиву відповідь. Правда, щоб змусити цю ніч "працювати" на вас, потрібно правильно налаштуватися на сон. Так, необхідно відключити усі гаджети та інші джерела інформації. Важливо засипати в хорошому настрої. Якщо перед сном ви з кимось посваритеся, душевні муки завадять вам вийти в тонкі світи. Після пробудження слід одразу записати все, що вдалося запам'ятати зі сну. Протягом 1-х місячних діб слід спостерігати за поведінкою оточуючих та його словами. Вважається, що це буде день осяянь - якщо ви дійсно готові отримувати відповіді (навіть не найприємніші). Загалом цієї ночі рідко сняться кошмари. Якщо ж сновидіння, побачені в ніч із суботи на неділю, були легкими та безглуздими, значить, у вашому житті дуже скоро можуть відбутися приємні зміни.
Гороскоп Любовний гороскоп на 22 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ У цей день друга половинка може бути надто вимогливою. Зірки кажуть, ситуація не коштуватиме виїденого яйця. Тож будьте мудрішими 22 січня і не ведіться на провокації. ТЕЛЬЦІ Якщо кохана людина проситиме вас про щось, постарайтеся не розчарувати її. Зірки кажуть, 22 січня вам потрібно буде справити на нього яскраве враження. БЛИЗНЮКИ Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, у цей день розслабтеся і пливете за течією. Зірки кажуть, доля може викинути на амурний берег зовсім несподівано. РАКИ Якщо друга половинка в чомусь сумніватиметься чи вагатиметься, візьміть ситуацію в свої руки. 22 січня залагодження питань даватиметься краще вам, ніж їй. ЛЬВИ Якщо кохана людина вас критикуватиме цього дня, прислухайтеся до неї, радять зірки. 22 січня погляд з боку вам буде просто необхідним. ДІВИ Тримайтеся цього дня подалі від прекрасних представників протилежної статі. Зірки кажуть, 22 січня ви можете виявити не найкращі свої людські якості. ТЕРЕЗИ Зірки попереджають: якщо хочете, щоб друга половинка вас зрозуміла, говоріть її мовою. Якщо ви спробуєте "продавити" її в цей день, отримаєте зворотний результат. СКОРПІОНИ Цього дня ви маєте побути трохи егоїстом, кажуть зірки. І попереджають: якщо ви про себе не подбаєте, цього не зробить ніхто, зокрема й партнер. СТРІЛЬЦІЗірки радять вам почекати з зізнаннями та пропозиціями. Реакцію коханої людини важко буде передбачити. Ви ж 22 січня ризикуєте не стримати емоцій. КОЗЕРІГИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цього дня маємо визначитися з вибором, кажуть зірки. Якщо розпалюватиметеся на кількох "жертв", ризикуєте не спіймати жодної. ВОДОЛІЇ Зірки кажуть, 22 січня вам потрібно буде тримати безперервний зв'язок із другою половинкою. Вам може знадобитися її допомога у найнесподіваніший момент. РИБИ Якщо ви посваритеся із обранцем, розраховувати на вибачення з його боку не варто. 22 січня тільки ви будете спроможні виправити ситуацію, кажуть зірки.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 333-го дня війни 22 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 22.01.2023 щодо російського вторгнення Речник Генерального Штабу Збройних Сил України Олександр Штупун https://youtu.be/0QxRFIpDBg4 Слава Україні! Розпочалася триста тридцять третя доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом доби противник завдав 1 ракетний та 27 авіаційних ударів. Також здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза завдання ударів з використанням ракет наземного та повітряного базування і “дронів-камікадзе” залишається по всій Україні. Окупанти вели безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Лиманському напрямках. Продовжують спроби наступу на Бахмутському напрямку, нарощують інтенсивність застосування авіації. На інших напрямках - обороняються. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки загарбників у районах населених пунктів Новоселівське Луганської області та Терни, Серебрянське лісництво, Верхньокам’янське, Білогорівка, Красна Гора, Бахмут, Первомайське,  Мар’їнка і Побєда на Донеччині.. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки наступальних угруповань противника не виявлено. Від ворожого мінометного та артилерійского вогню постраждали райони населених пунктів Бруски Чернігівської області, Сопич - Сумської, а також Ветеринарне, Стрілеча, Пильне, Стариця, Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна та Куп’янськ на Харківщині. Куп’янський напрямок обстрілів зазнали Синьківка, Петропавлівка, Табаївка і Крохмальне Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині. Лиманський напрямок ворог обстріляв Макіївку, Площанку, Червонопопівку, Кузьмине і Серебрянське лісництво Луганської області. Бахмутський напрямок вогневого ураження зазнали позиції наших військ в районах понад 15 населених пунктів. Серед них - Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Дружба і Залізне Донецької області. Авдіївський напрямок під ворожий вогонь потрапили Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Георгіївка, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині. Новопавлівський напрямок обстріляно Богоявленку та Микільське Донецької області. Запорізький напрямок від артилерійського вогню постраждали райони понад 15 населених пунктів. Зокрема, це – Времівка, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Оріхів, Новоданилівка, Кам’янське, Зелений Гай і Новосілка на Запоріжжі. Херсонський напрямок окупанти знову обстріляли з усього спектру артилерії Білозерку, Дніпровське, Янтарне, Берегове та Херсон. Авіація Сил оборони протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів та 3 - по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 райони зосередження загарбників. Вірте у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Гороскоп Гороскоп на 22 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овнам потрібно буде активізувати якісь свої давно забуті здібності. Зірки радять вам діяти поступово, без поспіху, інакше все може почати падати з рук. ТЕЛЬЦІ 22 січня Тільцям треба бути уважними, особливо в тому випадку, якщо доведеться підписувати якісь папери. Зірки кажуть, що зміни цього дня можуть вас розчарувати. БЛИЗНЮКИ 22 січня Близнюки мають з чимось визначитися. Покладіться у цьому питанні на фортуну. Зірки кажуть, людські поради цього дня працюватимуть проти вас. РАКИ Раки можуть опинитися у непростій ситуації. Зірки радять вам із самого ранку налаштуватися на оперативне вирішення питань. Тоді потрясінь 22 січня буде менше. ЛЬВИ Леви повинні зупинитися та подивитися на результат своєї роботи з боку. Можливо, ви почали повертати не в той бік. Зірки закликають вас бути максимально самокритичним 22 січня. ДІВИ Діви можуть дати слабину цієї неділі, кажуть зірки. І настійно рекомендують вам 22 січня уникати джерел спокуси. ТЕРЕЗИ Якщо Терезам доведеться комусь щось пояснювати 22 січня, потрібно робити це правильно. Намагайтеся розмовляти мовою опонента. Інакше всі ваші умовляння виявляться марними. СКОРПІОНИ Якщо Скорпіонам протягом 22 січня доведеться напружуватись трохи більше звичайного, день потрібно завершити правильно: похвалити себе за старання та нагородити за працю. Тоді віддача організму буде ще вищою. СТРІЛЬЦІ У Стрільців очікується день ідей. Не всі їх потрібно буде реалізовувати негайно, кажуть зірки. І радять вам цієї неділі більше накопичувати, ніж витрачати. КОЗЕРІГИ 22 січня Козероги мають зробити вибір, поставити крапку, відмовити чи погодитися. Словом, після цього дня у вашому житті має щось змінитись. Не помилитеся із рішенням. ВОДОЛІЇ 22 січня Водолії можуть опинитися не на той час не там. Зірки радять вам цього дня не розслаблятися. Можливо, рішення доведеться приймати негайно. РИБИ 22 січня Риби мають бути чесними перед собою. Зірки кажуть, цього дня у вас може з'явитися бажання сховати голову в пісок. Але цього робити в жодному разі не можна.
Політика "Щодня зволікання – це смерті українців" - Подоляк розкритикував нерішучість заходу "Ваша нерішучість вбиває все більше наших людей. Щодня зволікання - це смерті українців. Думайте швидше". Цей заклик, з яким радник президента України в суботу звернувся до країн Заходу, не сходить з вуст українських та багатьох західних політиків. "Ви все одно допоможете Україні потрібною зброєю і зрозумієте: немає жодного варіанта закінчити війну, не рахуючи поразки росії", - написав у "Твіттері" Михайло Подоляк. Йдеться про постачання ЗСУ німецьких танків Leopard 2, які стоять на озброєнні багатьох європейських країн. Про необхідність якнайшвидше поставити танки, щоб українська сторона змогла розпочати ефективний наступ, часто говорить і сам президент Зеленський, і інші сусіди країни окупанта. Готовність відправити Leopard-2 в Україну виявляли Польща та Фінляндія, а міністр закордонних справ Нідерландів заявила, що її країна готова сплатити за транспортування техніки. Міністр закордонних справ Фінляндії Пекка Хаавісто сказав Бі-бі-сі, що його країна має пару сотень "Леопардів", і вона готова стати частиною того, що він назвав "екосистемою" постачання танків Україні. "У нас завжди була така мета - Україна має отримати в тому числі і танки, - сказав він. - У той же час ми знаємо, що створення екосистеми для таких моделей танків, як "Леопарди", може зайняти місяці, і навіть рік, поки все гармонізується, особовий склад пройде навчання і таке інше". "Так що на сьогодні дуже важливо надавати Україні іншу зброю, яка може бути використана негайно", - сказав міністр. Схоже заяви зробили спільно міністри закордонних справ Естонії, Латвії та Литви. "На Німеччину як на країну, яка лідирує в Європі за своєю могутністю, лягає особлива відповідальність", - йдеться у спільній заяві глав МЗС трьох країн. We, LV EE LT Foreign Ministers, call on Germany to provide Leopard tanks to Ukraine now. This is needed to stop Russian aggression, help Ukraine and restore peace in Europe quickly. Germany as the leading European power has special responsibility in this regard. — Edgars Rinkēvičs (@edgarsrinkevics) January 21, 2023 "Постачання танків "Леопард" необхідні, щоб зупинити російську агресію, допомогти Україні та швидко відновити мир у Європі", - написав глава МЗС Латвії Едгар Рінкевич. Проте незважаючи на тиск на Берлін, "Леопарди" в Україну поки що не їдуть. Єдиним союзником України, який офіційно заявив про те, що поставить ЗСУ танки, залишається Британія з машинами Challenger 2. Джерело
Здоров`я Чому не можна терпіти запори? За даними ВООЗ, з періодичними або хронічними запорами стикається приблизно кожен п'ятий житель планети. Це один із найпоширеніших розладів роботи травної системи. У групі підвищеного ризику — жінки та літні люди. Але останнім часом від хронічних запорів страждають навіть діти. Що спричиняє цей розлад і чому миритися з тривалими застоями в кишечнику небезпечно? Небезпека запорів Медицина давно знайшла ефективне вирішення такої проблеми, як запор. Сьогодні кожен може підібрати проносний препарат з огляду на особливості свого організму. А жителі України можуть ознайомитись із практично повним асортиментом таких медикаментів на сайті медичної інформаційної системи Аптека 9-1-1. На цьому порталі зібрана найповніша і достовірніша інформація про склад, принцип дії, спосіб застосування різних послаблюючих. І навіть вказані ціни та адреси аптек, де можна вигідно купити потрібні ліки з доставкою додому. Проте багато українців продовжують терпіти запори. І роблять це вкрай необачно. Відсутність дефекації протягом лише 2 днів викликає зміни у роботі всього організму. Чим довше триває цей період, тим небезпечніше, тому що виникає загальна інтоксикація, яка в особливо тяжких випадках призводить до смерті. Не менш небезпечні й регулярно повторювані запори, оскільки можуть спричинити: геморою; випадання прямої кишки; онкологічних захворювань. Не кажучи вже про те, що кожного разу за відсутності дефекації протягом декількох днів людина відчуває біль у животі, здуття. У деяких з'являється неприємний присмак у роті. Адже вирішити проблему дуже просто — достатньо прийняти проносне. Як вибирати проносне? Асортимент препаратів із проносною дією дуже широкий, що дозволяє кожному підібрати для себе найбільш комфортний варіант. Вони бувають у вигляді таблеток, капсул, рідких розчинів для орального застосування, ректальних супозиторій, мікроклізм. Розрізняються і за принципом дії. Деякі повільно діючі. Їх приймають, наприклад, на ніч, щоби отримати дефекацію вранці. Інші можуть діяти через короткий час — від кількох хвилин до кількох годин після застосування. Більш детально про проносні препарати різних типів, які продаються без рецепта, можна дізнатися на сайті МІС Аптека 9-1-1 і вибрати оптимальний для себе варіант.    
Суспільство Ситуація з передачею танків Україні до 333 дня війни У п'ятницю міністр оборони України Олексій Резніков повідомив у "Твіттері" про "відверту розмову" з новим міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом. "У нас була відверта розмова щодо "Леопардів-2". Буде продовження", - написав український чиновник після чергової зустрічі союзників України на авіабазі Рамштайн. В інтерв'ю "Голосу Америки" Резніков сказав, що прорив на "Рамштайні" все ж таки стався. "Маємо прорив - це можливість для країн, які володіють "Леопардами", розпочинати навчальні місії, курси для наших танкових екіпажів. З цього ми почнемо, а потім далі рухатимемося", - заявив він. "Захищати нашу землю - означає мати можливість її деокупувати, звільнити наші території. Для цього нам потрібні важкі танки та бронетехніка", - сказав Резніков. Танк Leopard 2 може суттєво вплинути на баланс сил в українському конфлікті. Він легкий в обслуговуванні та розроблений спеціально для боротьби з російськими Т-90, які армія РФ активно застосовує у ході свого вторгнення. Більшість танкового парку ЗСУ – це ще радянські машини. Російські танки перевершують їх і числом, і за вогневою силою. У країнах Європи, за відкритими даними, зараз є понад 2000 танків Leopard. В українському керівництві вважають, що приблизно 300 танків може бути достатньо для перелому під час війни. За словами міністра оборони Німеччини Пісторіуса, Німеччина готова діяти швидко, якщо союзники дійдуть консенсусу щодо поставок Leopard 2. Однак сама Німеччина через кілька факторів, включаючи спадщину Другої світової, опинилася у складному та делікатному становищі. До російського вторгнення Німеччина принципово не постачала зброю до зон конфлікту, проте після лютого 2022 року цю політику було скасовано. Наприкінці минулого року генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Німеччина стала одним із лідерів у постачанні Україні військової, гуманітарної та фінансової допомоги. Цього року бундесвер другим після Франції заявив, що надасть Україні БМП "Мардер". Але Німеччина не хоче посилати "Леопарди", якщо вони не будуть частиною ширшого пакету допомоги від усіх країн НАТО. Бажано, щоб до нього увійшли й американські танки "Абрамс". Втім, ув'язування "Абрамсов" з "Леопардами" відкидають міністри оборони як Німеччини, так і США. Борис Пісторіус говорив, що йому невідомо про такі умови постачання, а міністр оборони США Ллойд Остін у п'ятницю після "Рамштайну" заявив, що не вважає розблокування постачання танків проблемою. Дебати йдуть по всій Європі та в самій Німеччині. Один із лідерів опозиційного Християнсько-демократичного союзу Німеччини, Йоханн Вадерфуль, днями засудив "політику відмови" уряду Олафа Шольца. "Чого чекає Шольц?" - спитав він. Голова МЗС Польщі Збігнєв Рау теж розкритикував Німеччину за нерішучість. "Зброїти Україну для відображення російської агресії - це не складна вправа у прийнятті рішень. Кров українців - справжня. Це ціна нерішучості у постачаннях "Леопардів". Ми повинні діяти. Зараз", - написав він.   Arming Ukraine in order to repel the Russian aggression is not some kind of decision-making exercise. Ukrainian blood is shed for real. This is the price of hesitation over Leopard deliveries. We need action, now. — Zbigniew Rau (@RauZbigniew) January 20, 2023   У суботу німецький тижневик Spiegel повідомив, посилаючись на джерела в уряді Німеччини, що міністерство оборони країни ще кілька місяців тому склало список усіх наявних у його розпорядженні танків Leopard різних моделей. Також у цьому списку позначено танки, які могли б бути поставлені Україні. Посилаючись на отриманий журналістами документ, видання повідомляє, що у розпорядженні бундесверу є 212 функціонуючих "Леопардів" різних моделей. Ще близько ста танків, станом на початок літа 2022 року, перебували у ремонті. У міноборони ФРН, за даними Spiegel, вважають, що для відправки в Україну найбільше підходять 19 танків Leopard-2A5, які зараз використовуються для навчання солдатів, зображуючи умовного супротивника під час маневрів. Однак у Spiegel уточнюють, що йдеться лише про "Леопарди", які перебувають у Німеччині. Разом із цим постачанням в Україну можуть вирушити "Леопарди", які стоять на озброєнні інших країн, наприклад Польщі. Схваливши постачання Україні "Леопардів", Берлін формально дасть зелене світло своїм європейським партнерам, які давно кажуть, що хочуть і готові постачати "Леопарди" Києву. Існування списку газета інтерпретує як чинник тиску на канцлера Олафа Шольца, який, незважаючи на зростаюче роздратування серед союзників, поки не дав згоди на постачання танків в Україну. Це опосередковано підтверджує інформація видання Business Insider, яке повідомило (теж із посиланням на анонімні джерела), що проти інвентаризації "Леопардів" виступала колишня міністр оборони, Христині Ламбрехт. Джерела видання кажуть, що Ламбрехт, яка подала у відставку минулого понеділка на тлі серії скандалів та різкої критики на її адресу через нездатність модернізувати німецькі збройні сили, віддала пряме розпорядження не проводити інвентаризацію танків саме тому, що вважала, що її проведення чинитиме зайвий тиск на Шольца і може бути витлумачено як готовність Німеччини дати танки Україні.   Джерело
Суспільство Разведка Великобритании высказалась о заявлении оккупантов нарастить численность свое армии убийц до 1,5 млн человек Британська військова розвідка у своєму щоденному треді в "Твіттері" міністерства оборони Великобританії обговорює оголошені 17 січня керівником російського міністерства вбивств (оборони) Сергієм Шойгою плани збільшити чисельність збройних сил і відновити деякі організаційні структури. Головний оленяр окупантів оголосив про плани збільшити чисельність російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів до півтора мільйона людей за період з 2023 по 2026 роки. А це приріст в 11% до оголошеного всього кілька місяців тому збільшення штатної чисельності до 1,35 млн. дол. Розвідники Великобританії звертають увагу, що збільшення чисельності особового складу тягне за собою модернізацію бюджету відомства, з якого нараховується забезпечення. Також міністр, який ні дня не служив в армії, оголосив про відтворення так званих "Московського" і "Ленінградського" військових округів, що, як вказують британські військові, означає "часткове повернення до організації сил на заході Росії в радянську епоху". У Карелії біля кордону з Фінляндією планується створити новий армійський корпус. "Плани шойгу сигналізують, що російське керівництво з високою ймовірністю оцінює, що підвищена неядерна військова загроза збережеться багато років і після нинішньої війни з Україною. Однак Росії з високою ймовірністю буде важко укомплектувати та оснастити це заплановане розширення штатів", - пише військова розвідка Великобританії. Цей скепсис поділяють багато незалежних спостерігачів. Перше, на що вони звертають увагу - це якими способами та з яких ресурсів набиратиметься особовий склад. Друга проблема, з якою зіткнеться армія вбивць при виконанні цього завдання - навчання командного складу. Згідно існуючим нормативним актам країни окупанта, щоб командувати одним взводом, потрібні один офіцер і п'ять сержантів, для роти - шість офіцерів і 15 сержантів, для батальйону - 18 офіцерів і 45 сержантів. В реальності командирів потрібно більше. По-перше, зазначена цифра бралася за мінімальним штатним розкладом підрозділів. По-друге, у міру укрупнення потрібно все більше допоміжних підрозділів - інженерно-саперних, протитанкових, протиповітряних, мінометників, зв'язківців, розвідників, операторів БПЛА тощо. Третє завдання - компенсувати нестачу озброєння та техніки. Нагадаємо, наприкінці минулого тижня міністр шойгу запропонував наступне Створити два стратегічні територіальні об'єднання - Московський та Ленінградський військові округи. Сформувати три мотострілкові дивізії, у тому числі у складі загальновійськових об'єднань у Херсонській та Запорізькій областях, а також армійський корпус у Карелії. Переформувати сім мотострілкових бригад у Західному, Центральному, Східному військових округах та на Північному флоті на мотострілецькі дивізії. Додатково сформувати дві десантно-штурмові дивізії ВДВ. Сформувати п'ять дивізій морської піхоти на базі існуючих бригад Військово-Морського Флоту. Кожну загальновійськову та танкову армію забезпечити змішаною авіадивізією та бригадою армійської авіації чисельністю 80-100 бойових вертольотів. Додатково сформувати три управління авіаційних дивізій, вісім бомбардувальних авіаційних полків, один винищувальний авіаційний полк, шість бригад армійської авіації. Сформувати п'ять артилерійських дивізій військових округів та артилерійські бригади великої потужності на стратегічних напрямках. Сформувати три ремонтні заводи та посилити ремонтні підрозділи у військовій ланці. Поетапно підвищити вік призову громадян на строкову службу з 18 до 21 року, граничний - до 30 років. Довести чисельність Збройних сил до 1,5 млн військовослужбовців, у тому числі військовослужбовців за контрактом - до 695 тисяч.
Політика На Росію знову загрожують ядерною зброєю союзникам України за постачання зброї На Росії, яка практично рівно рік тому розв'язала повномасштабну війну проти України та українського народу, обурилися заявам західних союзників нашої країни про нові постачання озброєння. Спікер державної думи країни, яка лякала весь світ "другою армією світу", вкотре пригрозив "глобальною катастрофою" через постачання зброї в Україну Один із провідних політиків країни-вбивці в'ячеслав Володин (володин - це прізвище, а не приналежність до холопів путіна) заявив, що постачання Україні наступального озброєння призведе до глобальної катастрофи. Незважаючи на те, що видимий злочинною верхівкою країни-окупанта бліцкриг "за три дні візьмемо Київ" триває вже триста тридцять третій день, Володар черговий раз почав лякати світову спільноту застосуванням ядерної зброї, продовживши поширювати озвучену днями головним клоуном країни-окупанта про те, що "ядерна держава не повинна програвати у війні" "Аргументи, що ядерні держави раніше не використовували зброю масової поразки у локальних конфліктах, неспроможні. Тому що ці держави не стикалися із ситуацією, коли існувала загроза безпеці їхніх громадян та територіальній цілісності країни", - написав він. За версією владина, рішення Вашингтона і Брюсселя "ведуть світ до страшної війни" та "зовсім іншим бойовим діям". "Якщо Вашингтон і країни НАТО поставлять озброєння, яке буде використане для завдання ударів по мирних містах і спроб захоплення наших територій, як вони загрожують, - це призведе до заходів у відповідь з використанням більш потужної зброї", - написав він у своєму телеграм-каналі. У 2022 році Росія частково окупувала та формально анексувала Херсонську, Запорізьку, Донецьку та Луганську області України. У 2014 році те саме сталося з Кримом. Тоді багато хто висловлював побоювання, що, визнавши ці території своїми, Росія може застосувати ядерну зброю у разі українського контрнаступу. З того часу Україна повернула собі значну частину Херсонської області. Цього тижня у Німеччині відбулася чергова зустріч союзників у форматі "Рамштайн", створеному після російського вторгнення в Україну. Ще напередодні саміту було оголошено про велике постачання озброєння Києву. Зокрема, нова партія озброєнь від США на суму в 2,5 млрд доларів включає 90 бронетранспортерів Stryker, 59 бойових машин піхоти Bradley, боєприпаси для ракетних систем HIMARS і ЗРК NASAMS, 8 систем протиповітряної оборони Avenger і 350 машин HMMWV і т.д. буд.
Гороскоп "Поціловані богом": Тамара Глоба попередила єдиний знак зодіаку про початок нового життя вже у січні Популярний астролог Тамара Глоба назвала єдиний знак Зодіаку, у житті якого розпочнеться біла смуга у 2023 році. Астролог упевнена, що представники знака можуть розраховувати на прихильність небесних світил. У січні у їхньому житті почнеться біла смуга.Телець Представники цього знаку вже з січня 2023 стануть справжніми фаворитами зірок. Всесвіт приготував для Тельців цікаві поїздки, пікантні знайомства, нові стосунки. На тельців чекають цікаві поїздки, пікантні знайомства, нові стосунки. Крім того, представникам знака пощастить потоваришувати з людиною, чиї численні зв'язки допоможуть просунутися кар'єрними сходами. Представники знаку знайдуть товариша, чиї численні зв'язки допоможуть просунутися кар'єрними сходами. Глоба радить не втрачати жодного шансу. Зірки підтримають будь-які починання Тельців. 2023 стане прекрасним часом для того, щоб створити власний бізнес або змінити місце проживання.
Дозвілля 22 січня 2023 - день позбавлення Урану від ретроградності: що нас чекає в майбутньому 22 січня 2023 року Уран починає прямий рух. Це буде дуже сприятливий і тривалий період, у який на нас чекає багато нових можливостей. Астрологи розповіли, що нас з вами чекає в найближчому майбутньому. Для початку варто зазначити, що початок прямого руху даної планети відкриває найсприятливіший період 2023 року, оскільки Уран стане останньою планетою, яка закінчить ретро-фазу. На найближчі пару місяців не буде жодного космічного об'єкта зі зворотним рухом, що говорить нам про настання найсприятливішого періоду в році. Триватиме він до 20 квітня включно. Сам Уран буде в хорошому становищі аж до 28 серпня. Що можна і потрібно робити, поки Уран рухається у правильному напрямку З 22 січня по 28 серпня можна і потрібно буде всебічно та повністю розвиватися. Бажано займатися здобуттям нових знань та навичок. Уран допоможе всім нам стати сильнішими та зібранішими. Слухайте інтуїцію. Це робити не тільки можна, а й навіть потрібно. Уран у ретро-фазі блокує наші здібності до передбачення майбутнього і не дає шостому почуттю працювати на повну силу. Наприкінці зими та на початку весни інтуїція буде не просто корисною, а в багатьох питаннях навіть визначальною. Можна змінювати обстановку. Наприклад, можна зайнятися пошуками нової роботи, нового місця проживання. Уран любить, коли люди шукають щось нове та змінюють світ навколо себе. Можна вирушати у подорожі та відрядження. У цьому плані Уран чудово поєднується з Меркурієм. Чого не можна робити, поки Уран рухається у правильному напрямку Не потрібно лінуватися. Найголовніша заборона пов'язана з неробством. Поки Уран сильний і рухається у прямому напрямку, не варто ухилятись від роботи, справ по дому. Чим більше ви займатиметеся справами, тим краще будуть ваші успіхи. Не можна втрачати контроль над ситуацією. Це дуже важливий момент. Якщо ви хочете залишатися продуктивними, вам просто доведеться пам'ятати про всі свої завдання і не пускати нічого на самоплив. Потрібно братися за те, що немає змоги відкласти на потім. Смуток. Уран ненавидить, коли люди сумують без причини. Якщо ви любите займатися самокопанням, доведеться відмовитись від цієї жахливої звички. Залишайтеся оптимістами, адже Уран цінує у людях життєлюбство. Самотність. Уран не проти того, щоб люди працювали або відпочивали поодинці, але головне в цьому напрямі не заграватися надто сильно. Спілкування має бути присутнім у житті кожного з нас. Що дійсно любить Уран, так це прагнення людей до незалежності, але незалежність не дорівнює самотності та самотньому способу життя. Пам'ятайте про це. Також під час прямого руху урану можна займатися своїм зовнішнім виглядом. Астрологи радять міняти зачіску, оновлювати гардероб. У цілому шопінг буде хорошим способом ощасливити себе, тому експерти  радять частіше користуватися змовами на вдалу покупку.
Дозвілля Як дізнатися, хто пристрів: 3 ефективні способи При бажанні кожна людина може розпізнати порчу, а найголовніше - дізнатися, хто її навів. У цьому вам допоможуть три дуже дієвих способи. З давніх часів ритуали наведення порчі і пристріту користувалися особливою популярністю. У наш час багато людей роблять різні обряди, здатні зруйнувати біополе людини, а іноді і його життя. Володіючи знаннями, які допоможуть вирахувати того, хто навів на вас порчу, можна раз і назавжди позбутися від негативного впливу, а заодно і покарати кривдника. Спосіб перший: обряд з ключамиЩоб зрозуміти, хто саме навів порчу, необхідно провести цей ритуал. Для нього буде потрібно кілька старих ключів, бажано з іржею, і каструля. Наповніть каструлю водою і, довівши її до кипіння, киньте в неї все ключі. Після цього прочитайте спеціальні слова: «Хто посмів (ваше ім'я) образити, у того повна хата буде чортів. Не буде цій людині умиротворення і радості від життя, а диявол ніколи не залишить його в спокої. Амінь». На наступний день чекайте незваного гостя: ймовірно, це саме та людина, яка навела порчу. Другий обряд вважається дуже ефективним, але його виконання вимагає особливої ​​обережності. Щоб самостійно дізнатися, хто ж навів порчу, слід знайти дуже старий цвях, найкраще принесений з вулиці. Залізний цвях вбийте в поріг будинку, читаючи спеціальні слова: «Нехай з'явиться мій ворог і зловмисник прямо на поріг свого дому через три дні, а якщо не прийде - біда до нього тут же в будинок увійде». Людина, яка навела на вас порчу, прийде, навіть якщо ви її не запрошували. Ви відразу впізнаєте її, бо через виконаний вами ритуал з цвяхом її буде долати втома і хандра. Спосіб третій: обряд зі свічками Принесіть з храму пару церковних свічок. Перебуваючи вдома, одну з них запаліть, а другу зламайте навпіл, поклавши на тарілку. Воском з першої свічки капніть на дві половинки і прочитайте слова: «Прийди до мене, гість непроханий, обруш на себе всі злодіяння, що зробив, і сам від них постраждав. Як ти бажаєш мені зла, так і тобі це все відгукнеться». Коли свічка догорить, залиште дві зламані половинки на тарілці на всю ніч. На ранок ваш кривдник може з'явитися на ваш поріг.
ISW озвучив свою версію важливості для України оборони Бахмута Оборона Бахмута, ймовірно, є "стратегічно обґрунтованою" операцією, незважаючи на її витрати для України, вказує Американський Інститут вивчення війни (ISW) у своєму щоденному звіті. Напередодні неназваний американський чиновник із Білого дому заявив журналістам, що Україні треба зосередитися на підготовці до весняного контрнаступу, а не на обороні Бахмута за всяку ціну. Експерти ISW у свою чергу визнають, що оборона Бахмута спричиняє значні витрати, зокрема, можливо, заважає Україні вести контрнаступні операції в інших районах. Однак вони наголошують, що Україні довелося б також заплатити значну ціну, якби вона дозволила російським військам легко взяти Бахмут. Сам собою Бахмут немає ні оперативного, ні стратегічного значення для військових, але якби російські війська взяли його щодо швидко і з малими витратами, вони могли б розраховувати на розширення наступальних операцій. Внаслідок цього Україні довелося б спішно будувати оборонні позиції на менш сприятливій місцевості, пише ISW.   Не можна також скидати з рахунків "політичну" доцільність дій української влади, яка взяла на себе зобов'язання щодо захисту Бахмута. Російські сили окупували вже понад 100 тисяч кв. км української території, включаючи кілька міст, та скоюють злочини щодо українського мирного населення на окупованих територіях. Політичні та військові лідери цілком розумно враховують ці фактори під час прийняття рішень. Американцям не доводилося робити такий вибір із 1865 року, і можна припустити, що ці міркування були б для них вельми значущими, якби з такими ж погрозами зіткнулися американські міста, наголошують експерти. Поступове виснаження Українські сили вже використали аналогічну модель поступового виснаження противника, змушуючи російських військових кілька місяців зазнавати великих втрат в особовому складі та техніці заради незначних тактичних успіхів. На початку літа 2022 року російські війська місяцями намагалися прорвати ефективну українську оборону у Сєвєродонецьку та Лисичанську, і захопили Лисичанськ лише після контрольованого відходу українців із цього району. Однак незабаром виявилося, що захоплення Лисичанська не принесло російським військовим оперативних успіхів, російський наступ у цьому районі фактично захлинувся. Українська оборона Бахмута, ймовірно, сприятиме аналогічному результату - російські сили перекидають у цей район військових та техніку з травня 2022 року, але поки не досягли якихось значних успіхів в оперативному відношенні. Зараз, за оцінками ISW, українські сили фактично утримують російські війська та техніку в районі Бахмута, звертаючи туди всю увагу російського командування.Таким чином, вони не дають Росії продовжувати наступ в інших районах. Основна причина, через яку Україна не може скористатися цією ситуацією, полягає в надто повільному постачанні зброї від союзників, вважають в ISW.
Гороскоп 22 січня - 20 квітня 2023 року: найсприятливіший період року без ретроградних планет Як відомо, найбільшу небезпеку для нас із вами становлять ретроградні планети. На щастя, у 2023 році буде період, коли абсолютно всі планети Сонячної системи рухатимуться в правильному напрямку. Згідно нашій статті про ретроградні планети в 2023 році, 22 січня Уран завершить ретро-фазу. Це буде остання з планет, яка позбавиться такого стану. Астрологи зазначають, що не буде жодної ретроградної планети до 20 квітня. 21 квітня у зворотному напрямку почне рухатися Меркурій, чим і перерве цей сприятливий період. Настав час дізнатися, чим же буде такий гарний цей часовий відрізок. Підвищення продуктивності людей Без ретро-планет люди будуть набагато ефективнішими у своїй роботі та справах. Ніщо не стримуватиме їх на шляху до успіху. Це буде час, коли нам з вами стане простіше приймати складні рішення, оскільки планети не будуть плутати карти. У нашій свідомості буде найменша кількість сумнівів та страхів. Працювати стане простіше, причому більшою мірою це стосується інтелектуальної праці. Фізична праця теж даватиметься легше, але залишиться другорядною. Допомога в очищенні карми Цей час астрологи називають періодом кармічного очищення. Всесвіт буде надсилати нам прості випробування, які підуть у залік нашої карми. Також у нас з вами з'явиться можливість не чекати нових випробувань та завдань, адже ми зможемо закрити всі кармічні завдання за допомогою добрих справ та вчинків. У цей час треба чинити по совості, щоб залучати до свого життя більше успіху. Успіхи в коханні Справа в тому, що відсутність ретроградних планет, як було сказано вище, означає, що ніщо не тягтиме нас вниз в інтелектуальному плані. Ми мислитимемо ясно, а це означає, що всі ті, хто хоче знайти другу половинку, зможуть швидше зрозуміти, хто саме їм потрібен. Це допоможе звузити зону пошуків та прискорити наближення щастя. Людям буде простіше розуміти одне одного. Особи, які схожі та сумісні, досить швидко прийдуть до взаєморозуміння та налагодять контакт. Допомога у зміні курсу Якщо вам дуже хочеться змінити своє життя, змінивши роботу або змінивши місце проживання на інше місто, чекайте на просування в цих справах. Можливо, що в період з 22 січня по 20 квітня ви зможете нарешті вибрати майбутню професію, набратися сміливості, щоб звільнитися з поточного місця роботи, а також розробити ефективний план зміни життя на краще. АСН-Україна щиро бажає вам усього найкращого, а також бажають, щоб ви використали найсприятливіший час 2023 року максимально ефективно. Намагайтеся нікому не розповідати про свої плани  і діяти впевнено.
Дозвілля Три сильних заговора на счастье и удачу Ми все мечтаем о счастье, не подозревая о том, что достичь його не так уж складно. При допомоги дійових заговорів ви можете притягнути до себе удачу і стати щасливим і успішним людиною. У сучасному світі заговори, обряди і ритуали на зв'язку не воспринимаються в серйозні, і дуже зря. Скептицизм в цьому випадку є наступним тим, що люди розучилися вірити в те, що все можливо. Ми самі відкриваємо від себе можливість отримати благополуччя і щастя, в той час, як наші предки були впевнені, що отримати удачу, любов і процвітання можна завдяки силам слова. Быстрые заговори на удачу и счастьеГоловним помічником у справах, спрямованих на притягнення капризної фортуни і процвітання, є виключно білою магією. Подібні заговори можна використовувати самостійно, не прибегая до допомоги третіх осіб і не бояться негативних останніх. Якщо ви твердо вирішили притягнути до себе счастью, прочитайте наступний заговор (винесіть слова про себе): «От зла ​​меня убереги, удачу крепкую верни, меня защити, счастье принеси». Якщо необхідно притягнути удачу в потрібний момент, то перед важливою справою прочитайте напівшепотом наступні слова: «Удача ко мені, неудач від мене». У випадках, якщо потрібна денежна вдача, її можна отримати через гроші. Чаще всього саме матеріальне вознаграждение дарит нам счастье. Знайдіть три різні купюри (чем більше їх номінал, тим більше притягніть счастье) і покладіть їх за порог власного будинку, прошептав: «Счастье к счастью, успех к успеху, деньги к деньгам, за порог и в карман». Заговор на удачу і избавление от проблемЦе заговор, який допоможе не тільки повернути удачу, але і припинити полосу неприємностей. Возьмите невелику емкость (блюдце або неглубокий тарелку), засипте дно солью (лучше, якщо це буде четвергова соль). Поверх не розсипте цукровий песок, останній шар повинен бути з риси або манної крупи. Тепер вам потрібно потужний оберег від усіх ліжок — булавка. Ее потрібно откнути острием в цю горку і залишити в такому положенні на всю ніч. З утра, як проснеться, приколіть булавку до одежі і прочте заговор: «Вместе с Солнцем проснусь, удачей от него заряжусь. Солнечный свет — счастья исток, удачи поток. Солнышко, долго свети, горе и зло от меня отверни!». Булавку потрібно носити, не знімає, або надевати від випадку до випадку. Наприклад, коли вам потрібна стопроцентна удача або ви ощущаєте острую потребу в счастьі. Сильный ритуал на везіння і счастьеЩоб стати щасливим і навсегда притягнути до себе удачу, потрібно повірити в свої сили. Як би багато ви ні проводили обрядів, ритуалів і заговорів, спрямованих на притягнення счастья, без віри в свій майбутній успіх їх можна рахувати безрезультатними. Важливо не то, як часто ви намагаєтеся притягнути удачу, а то, наскільки сильно ви вірите, що все вийде. Для ритуалу вам потрібні три ключа від трьох різних замків і червона нить. Красный цвет — символ удачи и изобилия. Проденьте через кожен ключ, затяните тугим узлом і прочитайте заговор: «Все, що моє, від мене не вийде. Все, что хочу, со мной произойдет. Все, о чем мечтаю, к себе привлекаю. На три замка запираю, ключи в море бросаю». Після цього ключі необхідно приховати в укромному місці, бажано під ліжко в голові або під душею, на якій ви спите. Счастье и удача — поняття растяжимые, но нероздільно пов'язані. Без них нам сложно насолоджуватися життям. Щоб вони були вашими постійними супутниками, користуйтеся запропонованими заговорами, адже це старовинний спосіб, який завжди допомагав людям мене жити на лучній стороні.

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Хара....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,39911913871765-/ /-pc-/
Top