counter
Архів Повернутись назад 18 Серпня 2021
18 Серпня
Дозвілля Здеруть три шкури: найжадібніші знаки Зодіаку Гроші є необхідною частиною нашого життя. Однак багато людей сприймають їх як основну мету і готові зробити все, щоб знайти незліченні багатства. В цьому випадку в людині зароджується користь — одна з тих негативних якостей, що не тільки відштовхують інших людей, але і позбавляють корисливу людину можливості пізнати духовні радості, хоча темна сторона характеру є у кожного Знака Зодіаку. Астрологи стверджують, що з дванадцяти Знаків Зодіаку три володіють цією якістю в повній мірі і абсолютно не приховують цього. СтрілецьСтаранні і цілеспрямовані Стрільці вміють заробляти і завжди знають, як збільшити свій дохід. Однак таке трепетне ставлення Знака Зодіаку до грошей нерідко виставляє їх не в найкращому світлі. Справа в тому, що ці представники зодіакального кола ставлять фінанси понад усе. Вони знають, як важко дістаються гроші, і тому намагаються ставиться до них дбайливо, часом перегинаючи палицю із зайвою економією. Їх корисливу натуру можна розпізнати з першої ж зустрічі. Якщо вони дізнаються, що людина, що знаходиться поруч з ними, має невелику зарплату і займає нижчу посаду, вони відразу ж дадуть зрозуміти, що вона не заслуговує знаходитися в їх товаристві. Незважаючи на це, Стрільці можуть бути вірними друзями і надійними помічниками, але лише доти, поки ви не зважитеся позичити у них гроші. ТелецьНа перший погляд Тельці здаються доброзичливими, чуйними, а головне, щедрими людьми. Однак мало кому захочеться дізнатися, що ховається під маскою цього милого тихоні. Представник цього Знака Зодіаку найбільше в житті цінує фінансову стабільність. Одне усвідомлення того, що він завжди може заглянути в свій гаманець, набитий грошима, дарує йому справжнє задоволення. Незважаючи на пристрасть до економії, Тельці готові витратити будь-яку суму грошей, аби задовольнити свої примхи. На свою біду вони завжди тягнуться до розкоші і обожнюють перебувати в оточенні красивих і дорогих речей. На себе вони не пошкодують ніяких коштів, а ось близьким людям не варто розраховувати на їх матеріальну підтримку. Щоб зрозуміти, наскільки корисливі Тельці, спробуйте попросити у них в борг. У більшості випадків ви отримаєте відмову. РакДуже часто астрологи приписують Ракам такі позитивні якості, як доброта, чуйність і вміння поважати оточуючих. Але мало хто розглядає жадібність Знаків Зодіаку, а цей представник зодіакального кола ще й корисливий. Однак це негативна якість полягає головним чином в ощадливості. Не варто дивуватися, якщо Рак почне записувати кожну витрачену копійку, адже йому це здається абсолютно нормальним. Ймовірна причина такого ставлення до грошей — страх втратити свого доходу. Представники цього Знака Зодіаку дуже бояться, коли в їхньому житті трапляються зміни, особливо якщо в результаті страждає матеріальне становище Раків. Цей Знак Зодіаку вважає ганебним заняттям позичати гроші у інших людей, тому йому простіше зайвий раз заощадити, ніж потім просити про фінансову допомогу оточуючих.
Політика Прес-секретар "Талібану" дав ексклюзивне інтерв'ю ізраїльському телеканалу Прес-секретар руху "Талібану" Сухайл Шахін дав ексклюзивне інтерв'ю ізраїльському телеканалу "Кан-11" у вівторок, 17 серпня. Сам представник Талібану знаходиться в даний момент не в Афганістані, а в Досі. Інтерв'ю велося англійською мовою. У бесіді з ізраїльським журналістом Сухайл Шахін заявив, що мета "Талібану" - врятувати народ Афганістану, не завдаючи шкоди людям. "Люди не повинні боятися і втікати. Закони шаріату повинні допомогти навести порядок і привести до стабільності, а не до загибелі людей", - заявив офіційний представник руху. Він також пообіцяв, що "Талібан" подбає про те, щоб не було завдано збитків майну афганців, а самі громадяни країни зможуть продовжити звичайне життя. Він пообіцяв, що жінки продовжать працювати вчителями, а також зможуть вчитися. Сухайл Шахін заявив, що він не розуміє, чому багато афганців хочуть покинути країну. "Протягом 20 років американці воювали на нашій території. Це була окупація. Афганський народ мріяв про свободу", - заявив він. Прес-секретар угруповання пообіцяв, що всі національні меншини отримають можливість сповідувати свою релігію. Коли йому було поставлено питання про те, яка доля чекає Звулона Сімантова, єдиного єврея, що залишився в Афганістані, Шахін відповів, що він не знає цієї людини, але може запевнити, що "Талібан" не заподіє шкоди представникам національних меншин. Інтерв'ю у представника "Талібану" брав журналіст Рой Кейс. На сайті телеканалу зазначається, що Кейс повідомив, що являє корпорацію "Кан Хадашот", але не уточнив, що мова йде про ізраїльське ЗМІ.
Дозвілля Зірки говорять: що потрібно зробити різним знакам Зодіаку прямо зараз, щоб стати щасливим Як ви себе почуваєте? Радісно? Сумно? Десь посередині? Хочете дізнатися, що ви можете зробити, щоб знову повернути відчуття щастя, згідно з вашим зодіакальним знаком?  1. Овен. Відновіть своє внутрішнє бажання і прагнення до пригод. Витратьте час, щоб спланувати поїздку або екскурсію хоча б на день. Літо не буде тривати вічно, і у вас є шанс трохи підбадьорити себе новими враженнями. 2. Телець. Організуйте і приберіть свій простір. Ви пишаєтеся своїм будинком, і коли ваш простір виглядає акуратно і чисто, ви відчуваєте себе більш зібраними. Викиньте деякі старі речі, а потім підіть в магазин за новими. 3. Близнюки. Впустіть і прийміть новизну в своєму житті. Сміливіше спробуйте нові речі і випробуйте нові відчуття. Ви любите зміни, тому ризикніть і перебудуйте щось в своєму щоденному способі життя. 4. Рак. Віддайте пріоритет часу для себе. Люди часто тягнуть вас в різних напрямках, і у вас є потужне бажання бути хорошим для всіх. Пора виділяти час тільки для себе. 5. Лев. Почніть новий проект або візьміть на себе ініціативу, плануючи дозвілля з друзями. Ви творча людина, і вам подобається розважати і вражати інших своєю просунутістю. Будь-який план, який ви зараз розробите, обов'язково закінчиться успіхом. 6. Діва. Спробуйте нове хобі або спорт. Ваш надмірно організований розум час від часу потребує перерви. Витратьте свій час на приємну діяльність: наприклад, кулінарію, живопис або плавання. 7. Терези. Хоча у вас є дивовижне коло друзів, виділіть час, щоб побути з самим собою і погуляти на самоті. Це не тільки дозволить вам здобути незалежність і особистий простір, але також дасть вам можливість познайомитися з новими людьми. 8. Скорпіон. Почніть відкрито висловлювати свої почуття і думки. Ви глибоко емоційна людина, і ви, як правило, тримайтеся замкнуто. Дозвольте собі вивчити свої емоції і опустити їх на волю, а не вічно ховати глибоко всередині себе. 9. Стрілець. Знайдіть способи втихомирити свій надактивний характер і кипучу діяльність. Виділіть час на спокійну прогулянку, пізнавальну поїздку, відвідування музею або вивчення нових місць у вашому регіоні. 10. Козеріг. Проведіть більше часу з близькими друзями і сім'єю. Хоча ваша увага до роботи похвально, але вона забирає у вас людські відносини. Зверніть увагу на дорогих вам людей. 11. Водолій. Ви вважаєте, що навчання - це ваш основний життєвий проект. Проте, читання нової книги або перегляд нового документального фільму не завжди повинні бути у верхній частині списку ваших пріоритетів. Приділяйте час дрібницям у своєму житті. 12. Риби. Почніть експериментувати з новими формами самовираження. Ви неймовірно артистична душа. Продовжуйте розвивати свої здібності і займіться новими творчими проектами, розповідають Flytothesky.
Дозвілля Єврейський зодіакальний гороскоп. Дуже точний опис всіх знаків Євреї, як і багато древніх народів залишили свій гороскоп. Всім відомі самобутній і щирий гумор цього народу і ще більше іскрометна мудрість. Так і знаки зодіаку у них самобутні і «прямо в точку»! Кожному знаку зодіаку, до яких ми звикли, відповідає певний місяць. Для того, щоб знайти опис себе і своїх друзів – просто знайдіть знак зодіаку і прочитайте який саме єврейський місяць йому відповідає. Козеріг – місяць ТеветКозеріг – земний знак, дуже добре пов'язаний з матеріальним світом. Його внутрішня енергія відноситься до стихії води. Цим пояснюється бажання Козерогів бути корисними, допомагати і піклуватися. Народжені в цьому місяці відчувають потребу в матеріальному достатку і дуже переживають про завтрашній день. Вони довіряють тільки своїм органам відчуттів, ускладнюючи сприйняти все, що виходить за межі видимого і відчутного. Козероги за єврейським зодіаку чудові сім'янини, піклуються про будинок.Найчастіше вони нерелігійні, не вірять в Бога, тому що знаходяться під сильним контролем матеріальної частини світу. Люди, що народилися в місяці Тевет, надійні, відповідальні, турботливі, ощадливі, пунктуальні, адже час – це гроші. З Козерогів виходять відмінні підприємці, бухгалтери, інженери, адвокати та представники інших професій, що вимагають дисципліни. Рак – місяць ТамузЗгідно єврейському зодіаку, Раки більше потребують турботи, любові, відданості, ніж люди інших знаків. Крім того, вони повинні докласти всіх зусиль для того, щоб не думати про минуле, відійти від тієї ситуації, яка турбує, і дивитися вперед, залишивши позаду болючі спогади і душевні рани. Для них це єдиний спосіб знайти щастя і любов. Їх гасло «Мій будинок – моя фортеця». Вони дуже прив'язані до сім'ї і дому, люблять історію і астрономію, все, що нагадує про минуле. Лев – місяць АвЦе п'ятий місяць єврейського календаря. Згідно єврейському зодіаку, Лев отримує свою енергію прямо від Сонця, і це єдиний знак, що знаходиться під його впливом. Тому Леви вважають, що весь світ обертається навколо них. Будучи впевнені в своїх силах і можливостях, вони проектують цю впевненість на весь світ. Вони хочуть, щоб їх поважали, і якщо це не так, вони починають мститися. Як царі вони можуть бути гордими і вишуканими. Вони не такі, як усі. Вони – Леви!Слабке місце у Львів за єврейським гороскопом – це серце, вони схильні до серцево-судинних захворювань. Леви нелегко надають довіру, але коли це відбувається, порадників і партнерів підбирають мудро. Однак вони мають намір покладатися повністю на себе, практично ніколи не просять про допомогу, тому що не вважають, що вона їм потрібна. Але якщо і попросять, не слухають порад. Колеги і друзі – не помічники Льву і не рівні йому. Леви, природжені лідери, люблять організовувати всіх навколо себе, навіть коли їх про це ніхто не просить. Можна зустріти Львів в політиці, в системі освіти і на високих постах в бізнесі. Вони завжди шукають те, чим можна управляти. Діва – місяць ЕлюльОсобливість Дів – їх постійна гонитва за порядком і ідеальністю. Нічого так не заважає Діві, як безлад. Їх робочі столи, будинки і машини – це приклади ефективності та акуратності. У Діви для всього є своє місце. Діви надійні і відповідальні, для них виконати завдання – справа честі. Діви за єврейським гороскопом вважають, що фізичний світ вимагає досконалого порядку, підтримувати який їх спеціально послали на Землю. З їх схильністю до акуратності і чіткості Дів часто можна зустріти серед редакторів, бухгалтерів і хірургів. Як правило, від них частіше почуєш критику по дрібницях. Не те щоб вони ставили завдання завдати болю іншим; просто помилки і недоліки зачіпають їх почуття порядку, і вони кидаються затикати щілину, чим швидше, тим краще. Терези – місяць ТишрейТерези, за єврейським гороскопом, борються за рівновагу і єдність у взаєминах і в своєму оточенні, вони зазвичай знаходяться в заплутаному стані. Міркують про справи, ретельно зважуючи кожен аспект проблеми, в спробах досягти рівноваги. Терези завжди бачать дві сторони спору, і обидві здаються їм однаково чесними. Вони бояться зробити помилку або неправильний вибір. Терези товариські, доброзичливі, відкриті, теплі, співчувають чужим проблемам і спонукають інших довіряти їм. Турбота про інших – ось, що стоїть на першому місці у Терезів. Скорпіон – місяць ХешванСкорпіони не люблять змін. Вони бажають контролювати своє життя і життя близьких. Втратити контроль – їх найбільше побоювання. Для максималістів Скорпіонів любов – це все. І якщо відчувають, що їхні почуття без взаємності, любов перетворюється в ненависть. Скорпіонам нелегко пробачити або забути. Типовий Скорпіон не знайде собі місця, поки не помститься зрадившому його. Згідно єврейському гороскопу, Скорпіони – толкові бізнесмени. Вони люблять гроші, тому що гроші дають їм контроль і владу. Вони чудові лікарі, фізіологи, астрологи і фінансисти. Володіють хорошими окультними здібностями та інтуїцією. Вони сильні містики і мають великий потенціал духовного розвитку. Ті, що вибирають «невірний шлях», можуть стати смертельно небезпечними і безжальними. Стрілець – місяць КіслевЛюдина, народжена під знаком Стрільця – оптиміст з пелюшок. Йому все подобається, все приводиться в порядок в найкращому вигляді. Такі люди розуміють, що самі можуть дозволити будь-яке завдання і зроблять для цього максимум. Найчастіше Стрільці надмірно оптимістичні, мають схильність до перебільшення, іронії, азартних ігор, безпечності. Вони вроджені філософи, вчителі, коханці, посередники, друзі. Згідно єврейському зодіаку, вони люблять подорожувати, люблять свободу і великі простори, захоплюються дослідженнями в світовому масштабі, пізнанням інших культур і релігій. Вони з великим задоволенням діляться цими знаннями з будь-ким, хто зацікавиться. Водолій – місяць ШватМісяць Шват, за єврейським гороскопом, відповідає знаку Водолій, який належить до стихії повітря. Водолії по натурі бунтарі, тому що їх найчастіше турбує особисте життя, її унікальність і індивідуальність. Вони використовують всю свою силу волі, щоб зламати старі кордони. Минуле для Водолія лише швидкоплинне, від якого вони намагаються позбутися, щоб знайти щось нове і невідоме. Нову істину, більше підходящу новим часам. Водолії за єврейським зодіаку стають чудовими вченими, хакерами, соціальними працівниками. Вони досягають успіху в справах, пов'язаних з чимось революційним. Водолії унікальні. Вони виділяються з натовпу і не залишаються непоміченими.Подаючи великі надії вже в дитячому віці, в зрілості вони - ідеалісти, які своїми незвичайними уявленнями намагаються змінити світ. Вони дбають за добробут всього людства і знаходять шляхи вирішення світових проблем. Найвища перепона, яку їм потрібно подолати – їх власне «я». Водолії виявляють винятковий і унікальне вплив на історію людства, вони можуть взяти все під контроль, обмежити і приборкати своє его, бути милосердними і стриманими, жити дуже скромно і просто. Риби – місяць АдарЛюди знаку Риб, за єврейським зодіаку, благополучні в будь-якій справі, в прибутку і багатстві, добробут, шлюбі... Вони особливо чутливі і вразливі, мають хорошу інтуїцію в порівнянні з іншими знаками. Серйозні у всьому, будь то їхня думка, або захоплення. Багато Риб наділені талантами математиків, вчених, фізиків (наприклад, Альберт Ейнштейн народився під знаком Риб). Символ знака Риб за єврейським гороскопом – це дві риби, що пливуть в протилежних напрямках, одна за течією, а інша проти течії.Люди знаку Риб зазвичай дуже спокійні. Вони вбирають проблеми інших, як губки. З цієї причини мають схильність до повноти, їх організм легко засвоює воду. Фізика, хімія, філософія і психологія – друга натура Риб. Вони вміють розуміти, поступатися і прощати, підтримувати без заздрості, не бути палкими, віддавати і любити – те, до чого всім необхідно прагнути. Овен – місяць НісанНароджені під знаком Овна люди – сміливі, рішучі, сильні, мають свої погляди, прогресивні і одночасно агресивні, войовничі, впевнені. Встаючи в боротьбу, вони зроблять все, щоб бути переможцями, першими наносять удар і вбивають свого ворога. Історично місяць Нісан знаменує собою вихід євреїв з Єгипту, початок переходу від внутрішнього рабства до позбавлення від гріховності, від фізичної залежності – до свободи. Телець – місяць ІярМісяця Іяр, за єврейським зодіаку, відповідає знак зодіаку Тілець (на івриті - Шор, тобто, бик, віл). Слово «шор» в івриті означає доросла самостійна тварина, а «Талі» – мала і слабка. Бик і віл – це крок до самостійності, прояву індивідуальної сутності. Близнюки - місяць СиванБлизнюки – інтелектуали, які бажають все знати, тому що для них знання – це сила, і чим більше інформації отримано сьогодні, тим простіше буде зробити вибір в майбутньому. Їм важко бути відданими одній справі, у них часто змінюється настрій, як вітер, змінює силу і напрям. Тому Близнюки, відповідно до єврейського зодіаку, кожен день можуть бути різними. Джерело.
Здоров`я Лікар розвінчав міф про те, що тополиний пух є алергеном Тополиний пух сам по собі вкрай рідко може викликати алергію, оскільки складається з досить великих часток. Про це  заявив лікар алерголог Олександр Назаренко, передає кореспондент АСН. «Єдине, чому тополя іноді викликає алергію, це пов'язано з її пухом, тому що він є транспортером, він на себе чіпляє і несе пилок і різні забруднювачі. Тому просто потрібно прибирати весь цей пух, який є, по суті, фільтром», - пояснив лікар. У свою чергу еколог Володимир Борейко вважає, що в містах, особливо в Києві, потрібно збільшити насадження тополі. «Саме тополя може рости в супер забрудненій атмосфері, саме тополю не потрібно поливати, саме тополя більше інших дерев збирає на собі пилу і випускає різні фітонциди. Тому тополі потрібно саджати замість каштанів. Також білу акацію і клен татарський», - підкреслив еколог. Варто зазначити, що три види дерев, які виробляють пух, а це тополя, верба і осика, складають 40% зелених насаджень Києва.
Суспільство У відсіку шасі прибулого з Кабула літака ВПС США знайшли людські останки У Сполучених Штатах почалася перевірка після того, як у відсіку для шасі військово-транспортного літака Boeing C-17 були знайдені людські останки. Як повідомили представники Військово-Повітряних Сил США, останки знайшли у відсіку шасі літака, який рухався по аеродрому на зліт, коли оточили сотні людей в кабульському аеропорту. Виявити останки вдалося вже на авіабазі Аль-Удейд в Катарі. У прес-релізі ВВС повідомляється, що слідчі вивчать відеоролики і публікації в ЗМІ, а також знайдені останки. Вранці 16 серпня AFP з посиланням на очевидців повідомило, що американські військові почали робити попереджувальні постріли в повітря після того, як великий натовп прорвалася на льотне поле аеропорту Кабула. Також ЗМІ повідомили, що три людини впали з літака, що виконував виліт з аеропорту афганської столиці. У мережі опублікували кадри з аеропорту Кабула, на яких десятки людей забираються на шасі і фюзеляж, при цьому повітряне судно не знижує швидкості.
Спорт оформление ленты  Україна без результату виступила на Чемпіонаті світу серед юніорів з вільної боротьби, що проходить на Росії Поки весь світ відвернувся на події в Афганістані, в понеділок 16 серпня, на Росії в Уфі (Республіка Башкортостан) стартував Чемпіонат світу з вільної, жіночої та греко-римської боротьби серед юніорів, спортсменів віком до 21 року. У юніорському чемпіонаті світу приймають участь 1500 спортсменів з 55 країн світу, в тому числі і з України. Почнуть Першість Планети-2021 борці вільного стилю у вагових категоріях: 57, 65, 70, 79, 97кг. У складі збірної України в Уфу приїхали 3-е борця вільним стилем, які виступили на змаганні згідно розкладу вчора, у вівторок 17 серпня. До складу української команди увійшли три борця вільного стилю: Нарек Погосян, Руслан Ахметханов, Давид Мчедлідзе. На жаль спортсмени не показали видатних результатів. У ваговій категорії 65 кг на етапі кваліфікації не пройшов Нарек Погосян, поступившись на туше (дотик лопатками до землі як момент поразки) індійському спортсмену Rohit ROHIT. У ваговій категорії 79 кг Руслан Ахметханов програв борцю з Казахстану з рахунком 9-6 Давид Мчедлідзе у ваговій категорії 97 кг дійшов до 1/8 фіналу, де поступився спортсмену з Молдови. На Чемпіонаті Світу серед юніорів були представники Алжиру, Вірменії, Австралії, Австрії, Азербайджану, Республіки Білорусь, Бразилії, Бахрейну, Болгарії, Канади, Чилі, Республіки Конго, Хорватії, Чехії, Еквадору, Єгипту, Іспанії, Естонії, Фінляндії, Франції, Грузії , Німеччини, Греції, Гватемали, Угорщини, Індії, Ірану, Ізраїлю, Італії, Казахстану, Киргизії, Латвії, Литви, Молдови, Монголії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, ПАР, Росії, Сербії, Шрі-Ланки, Швейцарії , Словенії, Швеції, Таджикистану, Філіппін, Тунісу, Туреччини, ОАЕ, України, США та Узбекистану.  
Здоров`я Алергія - не вирок. Лікарі розповіли про прорив у лікуванні захворювання Близько 20% захворювань на алергію мають сезонний характер, а проявляються загострення переважно навесні і влітку, коли відзначається цвітіння дерев, кущів і трав, а також виділяється пилок. Про це 18 серпня під час прес-конференції розповіла лікар імунолог Алла Волоха, передає кореспондент АСН. «Переважно алергічна реакція - це надмірна реакція імунної системи на якусь речовину, тому вона найчастіше проявляється у людей без будь-яких інших супутніх порушень в імунній системі. Просто це підвищена чутливість до цієї речовини», - пояснила лікар. Сезонна алергія найчастіше проявляється у вигляді запалення слизової оболонки носа або очей і дуже рідко у вигляді бронхіальної астми. При цьому при алергії дуже знижується противірусний і протибактеріальний імунітет. «Якщо є запалення слизових оболонок, особливо слизових оболонок носа, які є, по суті, «воротами» для вірусів та інфекцій в організм, люди, які мають алергії, хворіють частіше, наприклад, респіраторними інфекціями», - підкреслила імунолог. Що стосується побутових алергенів, які найчастіше викликають алергію, на першому місці кліщ домашнього пилу, на другому - коти, а на третьому - цвіль. За словами лікаря алерголога Олександра Назаренка є два види терапії: - неспецифічна - це коли обмежується контакт з алергеном. Сюди входить і медикаментозне лікування. Як зазначив Назаренко, всі протиалергенні препарати лише прибирають симптоми алергії, але не лікують її. - специфічна - дозволяє виявити білок, що провокує алергію, і вилікувати людину. «Сьогодні в алергології стався величезний, космічний крок: з'явилася великий новий напрям - молекулярна алергологія. Найчастіше з'ясування білка алергії дає зцілення 80% алергій», - зазначив алерголог. Виявити, що саме викликає алергію, можна за допомогою спеціального обладнання. Таких приладів в Україні 14. Однак через нестачу фінансування реактивів з них працюють лише 8. Та й володіють ними переважно приватні клініки. Після виявлення збудника алергії хворому потрібно пройти тривалий курс лікування спеціальними вакцинами. «На жаль, сьогодні наші алергії-вакцини залишилися на рівні 90-х років. Ними потрібно лікувати людину 5-7 років. Однак сьогодні вже є вакцини, які можуть вилікувати людину за 1,5-2 року», - констатував Назаренко. В місяць за таке лікування доведеться віддати близько 1 тис. грн. А в сумі 1,5-2 роки лікування обійдеться в 18-20 тис. грн. Лікарі запевняють, що, пройшовши необхідний курс, про алергію можна буде забути на 10-20 років.
Коронавірус Україна доповнила список вакцин для COVID-сертифікату Після того, як на початку липня МОЗ України зареєстрував вакцину Janssen (Johnson & Johnson) проти COVID-19 для екстреного медичного застосування, на засіданні Кабінету Міністрів України цей препарат був внесений до списку вакцин від COVID, після вакцинації якими можна отримати відповідний сертифікат. З даним рішенням можна ознайомитися у відповідних матеріалах засідання уряду. Згідно з ухваленим рішенням, до переліку вакцин, після яких Україна видає COVID-сертифікат, до препаратів Pfizer, Moderna, CoronaVac, AstraZeneca, Vaxveria (AstraZeneca), CoviShield додалася вакцина Janssen (Johnson & Johnson). При цьому сертифікат після вакцини Janssen буде доступний через два тижні з дня щеплення. особливістю даної щеплення є те, що для повного курсу вакцинації потрібна всього одна доза. Як говорив головний санітарний лікар Ігор Кузин, ця вакцина з'явиться в країні ще нескоро, оскільки вона проводиться не в таких великих кількостях як інші. Незважаючи на це, майже 400 українців були вакциновані цим препаратом. Але щеплення робилися саме українським співробітникам компанії з США.
Суспільство Пункти вакцинації повинні працювати на вихідні і на свята, - Шмигаль Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що центри вакцинації повинні працювати постійно, без перерв на вихідні і святкові дні. Про це повідомляє Аналітична Служба Новин, цитуючи заяву прем'єр міністра України Дениса Шмигаль на засіданні уряду. За словами прем'єр міністра, люди повинні мати можливість вакцинуватися в зручний час. "Важливо, щоб на вихідні і в святкові дні люди могли вакцинуватися. Протягом вихідних і святкових днів пункти повинні працювати постійно і безперебійно", - заявив Шмигаль. Нагадаємо, глава МОЗ України Віктор Ляшко видав нове розпорядження щодо ліквідації наслідків COVID-19. Він дав розпорядження керівникам обласних і Київської міської державної адміністрації забезпечити: перегляд і продовження графіків роботи центрів вакцинації населення від коронавируса, недопущення закриття центрів вакцинації на вихідні, постійне інформування про місця розміщення, графіку роботи та будь-які зміни в роботі центрів вакцинації.  
Дозвілля Позичите щастя, назад повернуть - біди: 5 речей, які не можна давати або брати в борг Тим, хто вже встиг взяти в борг одну із заборонених речей, захистити себе і близьких від негативної енергетики допоможуть три надійних способи. Якщо ви зробили помилку, постарайтеся не робити цього надалі, тому що енергетичні проблеми позбавляють людей удачі у всіх сферах життя. СільСіль забороняється позичати під будь-яким приводом. Якщо ваші сусіди попросили у вас солі, то дайте її тільки за умови, що це подарунок. Небезпека полягає в її енергетичні властивості солі, вплив на долю.Сіль є одним з найважливіших магічних компонентів, тому приймати її від інших людей просто не можна. Багато людей давали сіль в борг, а потім, отримавши її назад, втрачали удачу, захворювали, розлучалися з коханими. Це дуже небезпечно. ПосудПосуд заряджається енергією будинки, в якому знаходиться постійно. Якщо хтось хоче зробити погано іншій людині, він може дати йому покористуватися своєю чашкою, тарілкою, кухлем, ложкою, каструлею і так далі. Не давайте нікому посуд і не просіть її, щоб не вплинути негативно на життя іншої людини або власну долю. Позичений посуд може привести до втрати здоров'я, до набуття нових страхів, невдач і багатьох інших негативних наслідків. Можна користуватися посудом разом з чужою людиною, якщо ви живете разом, наприклад, в гуртожитку, але тут теж слід бути якомога обережнішими. Ще більшою небезпекою володіє ушкоджений або розбитий посуд, який не слід тримати вдома взагалі. ОдягБагато чоловіків і жінки вважають абсолютною нормою обмінюватися речами на деякий час, але краще цього не робити. Якщо ви купуєте річ, що була у вжитку, в цьому нічого страшного немає, тому що ви за неї платите, проте і в цьому випадку не завадить провести енергетичну чистку.Одяг - це особисте, тому, навіть взявши її у рідних, які точно не будуть бажати вам зла, краще що-небудь дати натомість. Не беріть речі в борг - вони можуть принести вам невдачі. Найбільшу небезпеку становить взуття. Воно вбирає в себе найбільшу кількість негативної енергетики. Прикраси, коштовностіКатегорично заборонено позичати коштовності. Прикраси заряджаються енергією людини, якій належать, тому на того, хто буде ними користуватися, вони вплинуть вкрай негативно. Трюк з даруванням теж не проходить - метали і камені є в більшості своїй досить «категоричними».Одягнувши каблучку або сережки, що належали іншій людині, ви можете ввібрати в себе її проблеми. Фахівці в галузі біоенергетики відзначають, що коштовності захисного характеру можуть «заразити» чужу людину хворобами, зробити невдахою. З металів варто побоюватися срібла і платини. З каменів-талісманів найнебезпечнішими магнітами нещасть для чужої людини будуть місячний камінь, алмаз, гірський кришталь. ВіникЯкщо людина віддає або бере на час чужий віник, то, згідно з прикметами, її можуть наздогнати розчарування в сфері фінансів. Може початися чорна смуга, яка веде до випадкових фінансових втрат, проблем на роботі. Віник ні в якому разі не повинен залишати ваше житло. Це допустимо тільки в тому випадку, якщо він вам більше не потрібен. Якщо ви берете його в борг, то вас також можуть наздогнати проблеми.
Політика ЗМІ: Посольство Афганістану в Таджикистані просить Інтерпол затримати Гані Посольство Афганістану в Таджикистані попросило Інтерпол затримати колишнього афганського президента Ашрафа Гані за розкрадання громадських коштів. Про це з посиланням на джерело повідомляє в середу телеканал TOLOnews, пише ТАСС. Також посольство вимагає затримати за аналогічним звинуваченням колишнього радника з національної безпеки Хамдулла Мохіба і колишнього главу адміністрації президента Фазл Махмуда Фазлі. На думку посольства, цей захід повинен допомогти поверненню викрадених коштів в Афганістан. У понеділок, 16 серпня, співрозмовник ТАСС в посольстві РФ в Кабулі повідомив, що Гані покинув Афганістан на вертольоті, набитому грошима. Після оголошення США про закінчення збройної операції в Афганістані і початок виведення військ рух «Талібан» розвернуло наступ на урядові сили і до 15 серпня увійшло без бою в Кабул. Гані, знявши з себе повноваження, покинув країну. Західні держави евакуюють з Афганістану своїх громадян, в тому числі дипломатів.
Дозвілля 10 прикмет про обручку, про які ви не знали Обручка - не просто прикраса з дорогоцінного металу - це магічний символ життя і смерті. Як відомо, у неї немає ні кінця, ні початку, крім того вона має можливість зберігати енергетичну інформацію свого власника. З цієї причини батькам молодят не рекомендується віддавати їм свої обручки, особливо якщо шлюб батьків не вдався. Крім того, нікому не можна давати міряти або носити свою обручку. Бажано також не знімати її без вагомих на те причин, щоб зберегти в родині добрі відносини. Неправильно вважати, що обручка може бути використана двічі - на заручини і на весілля. Якщо Ви обмежені в засобах, краще не даруйте дорогий перстень на сватання, обмежтеся просто не дорогоцінним виробом або взагалі обійдіться без оного. Більшість повір'їв пов'язано з обручками, якими обмінюються молоді в день розпису (вінчання), тому краще приділити пильнішу увагу вибору даних реліквій. Як правильно вибрати обручки• Поверхня виробів обов'язково повинна бути рівною. Гладкі обручки - спокійні, гладкі сімейні відносини. Наносити гравіювання на обручалку прикмети і забобони також не радять. Таким чином, Ви самі піддаєте своє подальше щастя випробуванням. • Віддайте перевагу прикрасам з благородних металів. Кращим варіантом буде золото (червоне, жовте або біле - не має значення), воно символізує матеріальний достаток. У моді також платинові обручки, так як міцність даного металу в народі символізує міцність, непорушність шлюбу. • Прикраси повинні бути з одного матеріалу. Оскільки прикраси купуються в парі, вони повинні бути відлиті з одного матеріалу і виконані в одному стилі • Не використовуйте бувші у вжитку. Утримайтеся від затії використовувати персні, що були вживанн, навіть якщо це дорогі вінтажні прикраси. Адже будь-яка річ вбирає енергетику свого власника і Ви ризикуєте повторити долю колишніх господарів прикрас. Купувати необхідно тільки нові ювелірні вироби. • Винятком можуть стати лише батьківські обручки, які пройшли через багато років щасливого життя в родині. Така реліквія може передаватися не одному поколінню нащадків. • Обручки можна переплавляти. Сімейну реліквію переплавляти не можна, щоб накопичене в виробах щастя не зникло. Такий символ вічної любові носиться лише в первісному вигляді. • Вибираючи обручки для весілля, орієнтуйтеся на свій смак, а не на віяння моди. Адже мода мінлива, а прикраса має залишатися на пальці власника завжди. • Обидві обручки для молодят повинен купити наречений. Вибирати їх Ви можете разом, але оплачувати придбання зобов'язаний тільки чоловік. • За покупкою вирушайте лише в хорошому настрої. Немає настрою - краще відкласти цю справу на потім. • Після вдалої покупки обручок необхідно перед тим, як переступити поріг рідної домівки, сказати вголос: «На щасливе життя, на міцну сім'ю! амінь»
Дозвілля Любить, але не одружиться: Найволелюбні чоловіки Зодіаку Чоловіки цих Знаків Зодіаку найбільше на світі цінують свою свободу. Вони часто надовго залишаються холостяками, оскільки не бажають втрачати такої дорогої для них свободи. Ось хто з чоловіків по Знаку Зодіаку - найволелюбні з усіх. ВодолійЧоловік Водолій дуже любить свою свободу і незалежність, тому шлюб для нього - це одночасно і велика радість і величезна трагедія. Водолії навіть не намагаються якось змінити свою поведінку заради іншої людини і вважають за краще жити так само, як і раніше. Водолії схильні йти звідти, де хоч якось ущемляється і обмежується їх право на особистий простір, свободу, можливість бути собою. СтрілецьЧоловік Стрілець зовсім не бажає втрачати настільки важливої для нього свободи і незалежності, тому він не поспішає одружуватися. Найчастіше Стрільці одружуються через інтерес до того, що ж відбувається там, в житті після весілля. При цьому чоловіки під Знаком Стрілець не бажають якось змінювати свій спосіб життя і відмовлятися від особистої свободи і переконань заради сім'ї. БлизнюкиЧоловік Близнюки є дуже мінливою і непостійною людиною. Його бажання, настрій і думки можуть змінюватися по кілька разів на день. Він цінує свою свободу і незалежність, любить спілкування з різними людьми і не терпить одноманітності та сталості. Представники цього Знака Зодіаку завжди залишаються таємницею і не дають іншим людям позбавити їх такої важливої ​​свободи. ДіваЧоловіки під Знаком Діва часто так і залишаються холостяками, оскільки дуже люблять свою свободу і прекрасно почувають себе на самоті. Багато представників цього Знака Зодіаку так і не знаходять ту жінку, яка стала б їх ідеалом. Діви люблять жити вільним життям і присвячувати всі свої успіхи тільки собі, це досить скупі і раціональні натури. РибиЧоловіки Риби досить прохолодно ставляться до шлюбу і сім'ї, вони не прагнуть швидше зв'язати себе узами будь-яких зобов'язань. Риби не бажають брати на себе зайву відповідальність і обтяжувати себе тяготами, пов'язаними з роллю чоловіка. Чоловіки під цим Знаком Зодіаку люблять свою свободу, оскільки є досить непрактичними і людьми, які часто літають в хмарах, розповідає "Луна".
Дозвілля Павуки, бульбашки і багато копійок: 8 містичних знаків, що передвіщають багатство Існує кілька вірних ознак того, що Всесвіт скоро пошле вам грошову винагороду. Багато з них сягають корінням в стародавні часи і побудовані на окремих спостереженнях. Можливо, ці знаки також підкажуть вам, коли краще зробити вкладення або почати нову справу. 1. Ви постійно зустрічаєте цифру 8 Історично так склалося, що числу 8 приписували важливе значення. Наприклад в Китаї воно вважається одним з найщасливіших, і його пов'язують з везінням. На дати 8.08.08 дуже багато пар призначають день весілля, а будинки з номерами, що містять вісімку, користуються великим попитом. Цікаво, що форма числа 8 абсолютно симетрична і символізує рівновагу матеріального і нематеріального світу. В нумерології число 8 пов'язано з грошима і владою. Якщо ви починаєте часто помічати число 8 на на дверях, телефонних номерах або номерах машини, то вас чекає несподівана фінансова удача. 2. Ви отримуєте гроші в певний день За фен-шуй, якщо ви отримуєте гроші у вигляді подарунка, чайових або виграшу в певний день, то в наступні тижні або місяці вас чекає ще більший достаток. Так, якщо ви отримуєте гроші в перший день молодика або повного місяця, то незабаром вас чекає повний достаток. 3. Ви чекаєте дитину За стародавнім китайським повір'ям жінка, яка очікує дитину, також виношує в собі добробут. Звідси пішла прикмета, за якою не радять грати проти вагітної жінки в азартні ігри. Сама присутність вагітної жінки поруч привертає в ваше життя матеріальний достаток. Вважається, що якщо ваша дружина, подруга чи сестра перебуває в положенні, то частина добробуту і удачі перейде на вас. 4. У будинку завелися комахи Звичайно, мало кому сподобається виявити в своєму будинку комашок, але комахи коричневого кольору, особливо коники або павуки є символами наближається багатства. У Китаї наприклад, деякі люди тримають цвіркунів в клітках, щоб привернути удачу і добробут. Крім того, метелики темного кольору вважаються вісниками хороших новин, що стосуються кар'єри, а це, як правило, говорить про підвищення заробітку. 5. Бульбашки в кави Якщо ви хочете дізнатися, яким буде ваше фінансове становище найближчим часом, погляньте на свою чашечку кави. Вважається, що бульбашки на поверхні кавового напою вказують на позитивні зміни в фінансах. Якщо ж ви зловили кавові бульбашки ложкою, не лопнувши їх, то це вважається вірним знаком того, що вас чекає грошова винагорода. 6. У вас багато дрібноти Якщо в будинку у вас є багато дрібних монет, наприклад, ви тримаєте їх у великій скарбничці, то це привертає значний достаток у ваше життя. За фен-шуй особливо вдалим вважається зберігати дрібноту на кухні. За російськими прикметами вважається, що монетки потрібно тримати в шафах і сумках по всьому будинку. 7. Вас позначив птах Якщо на вас нагадив птах, не варто засмучуватися, тому що це означає, що в найближчому майбутньому вас чекає велика удача і поліпшення матеріального становища. Якщо птах наклав на голову, це є особливо доброю прикметою, що обіцяє збільшення доходів. При цьому, чим більшу пляму залишив птах, тим більше грошей вам варто очікувати. 8. Ви побачили свої ініціали в павутині Такий знак вважається особливим, так як ви навряд чи побачите його часто. Якщо ж ви помітили букви свого імені і прізвища на павутині, зверніть на них увагу. Вважається, що з того моменту, як ви помітили свої ініціали на павутині, вас чекає тільки удача і багатство. Ви без зусиль зможете залучити все, що захочете (гроші, успіх), так само, як павук притягує в своє павутиння здобич. 
Дозвілля 4 знака, якими вас попереджають ангели Коли ви робите свідомий вибір і вирішуєте працювати з ангелами, вони періодично дають вам знаки, які допомагають вам зрозуміти, що ви перебуваєте на правильному шляху, або ж просто направляють вас. Ангели також дають нам певні сигнали небезпеки, що насувається або попередження, що нам потрібно звернути увагу на те, що відбувається навколо нас. 1. Гучні голосиБагато людей кажуть, що хотіли б чути негучний голосок своїх ангелів, який говорить їм, яким шляхом рухатися, що робити або не робити! Зазвичай гучний голос - це попереджувальний знак від ваших ангелів, що щось має статися. Як правило, це попередження про те, що вам потрібно чогось уникнути. 2. Сни або передчуттяОдин з найпростіших способів спілкування наших ангелів з нами - це наші сни. Зазвичай ми більш відкриті до повідомлень від духу, коли наше его спить.Якщо ви бачите сни про якусь подію до того, як вона сталася, - наприклад, до того, як трапилася авіакатастрофа, або якщо ви маєте сильне передчуття, що щось «погане» повинно трапитися може привести в замішання, якщо не сказати в жах. Також передчуття може викликати занепокоєння через сильну внутрішню тривогу, тому що ви можете думати, що перебуваєте в небезпеці!Багато вижилих з авіакатастроф повідомляють, що їм снились кошмари за кілька тижнів до нещасного випадку.Якщо ви бачите емоційно заряджені сни або у вас є погані передчуття, вам потрібно звернути на це увагу. Це ще один загальний знак попередження від Бога і ангелів. Сни і передчуття покликані допомогти вам розібратися в своїх думках і почуттях, а потім вирішити, які дії зробити! 3. Дивні затримки або механічні збоїНезрозумілі механічні збої - один з найпоширеніших попереджувальних знаків, які ангели використовують, щоб привернути вашу увагу.Ангели використовували тактику затримки, щоб уповільнити вас і привернути вашу увагу. Автокатастрофи, які уповільнюють ваші поїздки на роботу, навчання і тд., іноді трапляються для того, щоб ви не доїхали вчасно в пункт призначення, щоб уникнути якоїсь катастрофи. Все це можуть бути попереджувальні знаки від ваших ангелів.Використовуйте всі ці знаки або події, щоб розслабитися і знайти більш глибокий сенс. 4. Раптові хвороби або зловісні попередження від інших Було кілька повідомлень від сімей жертв 911, в яких говорилося, що їхні близькі прокинулися з раптовими болями і проігнорували їх. В одному з оповідань згадується, що людина прокинулася з жахливим запамороченням. Будучи здоровим чоловіком, він проігнорував ці симптоми і вирішив піти на роботу, незважаючи на прохання його дружини залишитися вдома і відпочити. Подібні історії були задокументовані людьми, які пропустили роботу в той день після пробудження, не відчуваючи себе добре, тому вважали за краще залишитися вдома, і згодом вижити, в той час як багато хто з їхніх колег цього не зробили. Ангели часто використовують інших людей, щоб попередити вас про можливі небезпеки; це можуть бути друзі і сім'я, або незнайомці. Хтось може відмовляти вас від визначеного маршруту. Хтось уявляє вам побоювання щодо вашого нового хлопця або подруги. Прийміть ці знаки! Коли ви отримаєте застережливий знак від ваших ангелів, не хвилюйтеся! Зупиніться і подумайте про це. Це справжній дар від ангелів. Якщо це повідомлення про неминучу небезпеку, дійте оперативно. Ваші ангели не хочуть плутати вас або ускладнювати вам життя, вони існують, щоб підтримати вас і допомогти вам знайти найкраще рішення!
Дозвілля Чи правда, що павині пір'я приносять невдачу Павичі уособлюють багато, наприклад хорошу погоду, щастя, безпеку і тд. Вважається, що день може бути щасливим, якщо ви хоча б один раз за день побачите павича. Останнім часом, однак, було помічено, що павичі і павині пір'я були зведені до поганих знамена і вважалося, що павичі і їх пір'я, приносять невдачу тим, хто їх бачить, але це не так! Давайте спробуємо розібратися в цьому питанні. В індуїзмі завжди високо цінувалися павичі. Вони були визнані розповсюджувачами удачі, але слід зазначити, що є багато інших культур, які вважають павича символом всього, що пов'язано з шахрайством і обманом. Чому так склалося? Павині пір'я вважалися схожими на риси Ліліт в Месопотамії, і люди почали боятися пір'я через репутації Ліліт в міфології. Вони говорили, що «очі» на пір'ї незвично схожі на очі Ліліт, які, як відомо, приносять нещастя. При цьому павині пір'я займають зовсім інше становище в грецькій міфології. У грецькій міфології ці очі, як кажуть, представляють очі Аргуса, захисника Гери, якого вона дуже поважала. Представники інших культур: перси, вавілоняни, християни і буддисти, - також високо цінують павині пір'я, оскільки вони уособлюють мир, братство і навіть аристократію. Тому абсолютно абсурдно говорити, що павині пір'я приносять невдачу. Це підтверджується історією і тим що в багатьох культурах, павині пір'я розглядаються як символи чистоти і любові!
Дозвілля Вони про вас вже забули: знаки Зодіаку, які не страждають по колишнім Якщо людина заподіяла вам біль, не дає вам рости і розвиватися або характеризується токсичною поведінкою, її, ймовірно, найрозумніше буде викреслити зі свого життя. Однак це далеко не завжди так легко зробити. І такий рішучий вчинок вдається не всім людям, що нерідко обумовлено їх зодіакальним знаком. Одні здатні вчинити так з «нульовим» жалем. Інші трохи коливаються, тому що старі зв'язки можуть бути їм по-своєму дорогі, а треті просто відверто бояться зважитися на такий крок.Розставання з кимось не обов'язково є ознакою безсердечності, жорстокості або товстошкірості. Це просто означає, що вам не потрібні у вашому житті токсичні люди, які сіють тільки хаос. Які ж п'ять знаків зодіаку вміють це робити досконало? 5. ОвенОвен не тримається за щось зайве і непотрібне в своєму житті. Якщо ви дуже сильно його зачепили або, що ще гірше, зрадили, ви для Овна фактично померли. Цей знак навіть не стане витрачати свій час, щоб з'ясовувати причини, мотиви або думати про те, чи давати вам ще один шанс. При першій же вашій грубій помилці, ви для Овна назавжди відрізані. І це на краще для нього. 4. ТелецьНа відміну від Овна, Телець буде приділяти час і увагу ухваленню рішення про те, як буде далі розвиватися ваша дружба і відносини. Але як тільки воно прийняте не на вашу користь, Телець коливатися не стане і зробить це з легкістю. Він просто зникне з вашого горизонту і відфрендить у всіх соціальних мережах, не озираючись назад. 3. ЛевЛев схильний викреслювати людей зі свого життя, але не тому, що хтось його образив, а тому, що він зазвичай вважає за краще бути собою. Причому Лев зовсім не бажає завдавати кому-небудь біль своїм вчинком. Цей знак любить бути першим серед перших, а тому наполегливо дереться на вершину. І якщо заради цієї вершини Льву доведеться відмовитися від якихось людей у ​​своєму житті, він не особливо буде роздумувати над своїм вибором. 2. СкорпіонУ питаннях дружби Скорпіон неймовірно вибірковий, і друзів у нього, власне, зовсім небагато. Він вважає за краще дотримуватися невеликого кола людей, яким може довіряти. Тому, якщо Скорпіон вас викинув зі свого життя, ви дійсно повинні були зробити щось дуже погане по відношенню до нього. Коли це станеться, Скорпіон не посоромиться так і вчинити, але подібні ситуації він дуже не любить і намагається їх не допускати. 1. ВодолійВодолій - знак товариський, але своєрідний, і йому нерідко стає нудно в дружніх відносинах. Він досить швидко постарається позбавитися від тих людей, які не поділяють його ідеї і сприймають його не надто серйозно, вважаючи ексцентричним диваком. Ні, Водолій - не грубіян. Цей знак просто не бачить сенсу тримати когось поруч в якості друга, якщо він не відчуває, що ви дійсно його розумієте.
Дозвілля 8 ознак відносин, у яких немає майбутнього Буває, партнерство розвалюється на очах, емоцій від людини нуль, радості теж, але ми наполегливо тримаємося за відносини, як за рятувальний круг. І нехай мрії давно пішли на дно, ми продовжуємо брехати собі, що проблеми «тимчасові». Чи довго ще грати в ці ігри? Представляємо 8 ознак мертвих відносин, які давно час відпустити. 1. Партнер не викликає гордості, одне розчарування Коли перша хвиля закоханості проходить, ми вчимося бачити реальну людину, з усім набором її плюсів і мінусів. У хороших відносинах плюси продовжують переважувати - ми раді бути разом, з'являються нові приводи для гордості, нам хочеться хвалитися половинкою перед усім світом, нахвалюючи його доброту або проект, на який він витратив так багато сил. Якщо партнер викликає одне незадоволення, критику і навіть гидливість - це вірна ознака кінця. 2. Відносини можна охарактеризувати фразою «нічого особливого»Ви стали ловити себе на думці, що без партнера жилося на порядок краще, ніж з ним - було більше свободи, грошей, можливостей, відкриттів. Колись ви розвивалися, подорожували, багато чого хотіли від життя, а тепер все кануло в невідомість. Ви не відчуваєте себе живим, не спілкуєтеся по душам, не влаштовуєте свят, просто співіснуєте, як два сусіди. Ще гірше - якщо людина напружує, створює постійні проблеми і негативні переживання, майбутнього поруч з такою не буде. 3. Ви керуєтеся стратегією «будь що буде»Вашій парі випало багато тривог і хвилювань, ви занадто часто сперечалися і зраджували один одного, так що не залишилося сил боротися за любов. У якийсь момент прийшло рішення зняти з себе відповідальність за ваше майбутнє, просто плисти за течією, довірившись долі. Таке байдуже ставлення до ситуації говорить тільки про те, що любов справді згасла, а сам партнер втратив для вас своє колишнє значення. І якщо це так, то який сенс продовжувати жити разом? 4. Ловите себе на фантазіях про інших людейКоли у відносинах є любов, нам не хочеться уявляти себе поруч з іншими, і вже точно ми не відчуваємо потягу до чужих половинок. Відзначати зовнішні дані оточуючих - одне. Подумки спати з ними, шукати реальних зустрічей - явна ознака, що ваш партнер вас обтяжує, ви мрієте звільнитися від надокучливих обов'язків і сковуючих рамок. А буває, шлюб давно себе вичерпав, не задовольняє реальних потреб, ось і доводиться шукати те, чого не достає на стороні. Значить, час ставити крапку, так хоча б чесніше. 5. У стресові моменти мрієте позбутися від партнераУ мирні часи відносини не особливо вас напружували, все було тихо і гладко. Але раптом настала криза - звільнення, страшний лікарський діагноз, переїзд в іншу країну - все життя пролетіло перед очима, а з цим прийшло розуміння, що партнер - не ваш чоловік. Від нього немає ні допомоги, ні словесної підтримки, ні розуміння, він вас дратує, пригнічує, викликає напади люті. І це показник, що ви вже давно не пара, хоч і тільки що це помітили. Не варто тягнути далі, самотність в рази краще, ніж жити не з тим. 6. Втрачаєте себе у відносинах, деградуєте Кохані люди повинні бути найвідданішою підтримкою, вірити в наші мрії, надихати на звершення, допомагати в реалізації проектів. Це негласне правило міцних відносин. Якщо партнер вас висміює, пригнічує, відмовляє від того, що ви так любите, нав'язуючи комплекси і почуття провини, - швидше за все, ви зв'язалися не з тим. На яке майбутнє можна розраховувати, якщо людина тягне вас на дно, відбиваючи охоту рости, змінюватися, прокачувати навички? Вирішуйте самі, що вам важливіше - сидіти разом на дні, припадаючи мулом, або звільнитися від баласту. 7. Думки про розставання дарують відчуття полегшенняЯкщо ви вже не раз допускали ідею розставання, перспектива якого приносила дивне почуття радості і задоволення, швидше за все, ваш корабель відносин давно дав тріщину. Коли людину любиш, то взагалі не хочеш уявляти, як можна жити без неї, світ стає порожнім і сірим, безглуздим. Нікому не хочеться втрачати того, хто дарує радість, спокій, почуття опори і стабільності. Але якщо картинка розриву не лякає, а в чомусь навіть спокушає... то що ви взагалі робите поруч? Майбутнього в таких відносинах немає. 8. Ви більше не відчуваєте позитивних почуттівІноді люди живуть разом навіть без любові, уявляючи її відсутність «природним» етапом в житті будь-якої сім'ї. Але це брехня! З роками на зміну закоханості приходить прихильність, а пристрасть поступається місцем дружбі, і все-таки любов залишається, ви як і раніше хочете піклуватися один про одного, вам цікаво проводити час разом, займатися сексом, готувати, виховувати дітей. Відсутність таких бажань - показник нелюбові, коли з партнером нудно, нецікаво, його не хочеться ні обіймати, ні доглядати за ним, ні робити йому щось приємне. Це не норма. І важливо вчасно це зрозуміти, щоб не поховати себе разом з тухлими відносинами, розповідає Flytothesky.
Дозвілля Як носити шпильку, щоб привернути удачу, любов і захиститися від негативу Щоб залучити в життя благополуччя і удачу, потрібно задіяти різноманітні ресурси. І, якщо справа стосується магії, ми не рекомендуємо звертатися до відьом, екстрасенсів та іншим вихідцям з сумнівною чаклунський знаті. Гроші на вітер в кращому випадку. Наші предки самостійно проводили захисні ритуали, а деякі з них відомі досі. Замовляння зі шпилькою:Всі обряди потрібно проводити на зростаючу місяць, після заходу сонця, наодинці з собою в кімнаті. Заговорену шпильку слід прикріпити до внутрішньої сторони одягу. Замовляння на удачу Купи в церкві велику воскову свічку, а в магазині нову червону нитку і шпильку. У кімнаті запали свічку і прочитай «Отче наш». Просмикни червону нитку крізь отвір в шпильці і, зав'язуючи 12 вузлів, промовляй цей текст: «Дванадцять сил, дванадцять щитів, і все навколо мене, (ім'я), міцно стоять, службу несуть - відведіть, щити, від мене всі біди, нещастя, зло та негода, будьте мені оберегом від століття до століття! Слово моє міцно, а справа ліплення! » Коли закінчиш говорити, запечатай останній вузол воском. Замовляння від пристрітуЯкщо в будинку часто сваряться і відносини з чоловіком не ладяться, не поспішай розривати відносини. Можливо, у вашій сім'ї з'явилися заздрісники, які не хочуть, щоб ви були разом. В такому випадку допоможе шпилька від пристріту і псування. І ще тобі знадобиться цибуля - одне з найсильніших захисних рослин. Щоб підготуватися до ритуалу, купи на ринку великий лук. Під час ритуалу проткни цибулю шпилькою, піднеси до губ і читай текст на відкриту частину шпильки: «Лук-борець, захисту вінець, відверни від (ім'я) злі наділи, чорта прибудови. Захисти, обереги, біду будь-яку відверни. Ключ, замок, мову, амінь». Після обряду зарой цибулину в землю. Замовляння на грошіУ суботу вранці розміняй гроші так, щоб у тебе було 12 дрібних купюр. Візьми шпильку, бажано золоту або жовтого кольору, поклади її в святу воду, а тим часом читай «Отче наш». Потім вийми шпильку з води, проткни нею купюри і застебни. Промовляй такий текст: «Булавка гостра та спритна, грошики знайшла, собі прибрала. Міцно в них вчепилася, до мене з прибутком повернулася».Бережи амулет там, де зберігаєш справжні гроші або носи з собою в гаманці. Витрачати заговорені гроші не можна ні в якому разі.Якщо зачарована шпилька загубилася, значить вона виконала свою роботу. Зроби нову, це не важко. Але буває і так, що недоброзичливці підкидають розстебнуті, зігнуті шпильки або голки під вхідні двері, в волосся, одяг, взуття. Що робити в таких випадках? Очищення, якщо взяв у руки знайдену шпильку:Ні в якому разі не чіпай її руками! Одягни рукавички або візьми папір і обережно прибери предмет подалі. Бажано його спалити разом з рукавичками. Будинки прочитай молитву: «Матушка, Мати Пресвята Богородиця Трехручная, весь народ праведний ти оберігаєш, помолись і за мене перед Богом. Так накрий ж ти своїм покровом чудотворним мене від усіх недругів і злих супостатів. Нехай так буде віднині і довіку. Амінь». Потримай руки над полум'ям церковної свічки або обполосни святою водою.Як показує досвід, випадковості не випадкові. Незалежно від віри або невіри у вищі сили, незрозумілі речі продовжують відбуватися в нашому житті. Ніхто не знає, звідки береться низка невдач і надзвичайний успіх. Збіг обставин чи воля долі? Якщо є надія, що замовляння на шпильку від пристріту допоможе, чому б не спробувати?
Гороскоп Гороскоп на 19 серпня 2021 року. Леви не беріть близько до серця негатив навколо. Скорпіони намагайтеся не сваритися з оточуючими 19 серпня 2021, четвер. 11, 12 місячний день. Місяць у знаку Козеріг ♑. Сприятливий день за місячним календарем. Один з найбільш позитивних і енергетично потужних днів місячного місяця. Втілення будь-яких планів і задумів призведе до бажаних результатів з найменшими витратами сил з вашого боку. Можна сміливо відправлятися в довгу подорож. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua   ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 19 серпня прогнозує, що сьогодні що б не відбувалося навколо, не опускайте руки і активно продовжуйте рухатися до своєї мети, ні в якому разі не втрачаючи віри в себе і свої сили. Увечері влаштуйте романтичну вечерю, за яким ви можете поворковать з коханою людиною. ♉️ Телець Місяць для Тельців на 19 серпня говорить, що ваші емоції можуть взяти верх над розумом, а щоб цього не сталося, не ігноруйте фізичні навантаження, прогулянки на свіжому повітрі, різні медитативні практики. У другій половині дня порадуйте себе покупкою чогось приємного. ♊️ Близнюки Зірки для Близнюків на 19 серпня вважають що ваші стосунки з другою половинкою придбають зовсім інший забарвлення, наповняться теплотою і турботою, але для цього постарайтеся не ставити свої інтереси понад усе. Не плануйте на цей день багато всього, у вас може просто не вистачити сил. ♋️ Рак Астропрогноз для Раків на 19 серпня каже, що сьогоднішній день проведіть активно, більше гуляйте, рухайтеся, грайте в рухливі ігри, займайтеся домашніми справами. Увечері приділіть достатньо часу для планування наступного дня і постановці цілей. ♌️ Лев Загальний гороскоп для Львів на 19 серпня каже, що сьогодні всіма силами намагайтеся створити хороші і гармонійні відносини з оточуючими. Не беріть близько до серця інформацію, яка витає навколо вас. Надсилайте свої сили на творення і допомогу іншим. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 19 серпня вважають, сьогодні у вас з'явиться можливість провести більш ніж достатньо часу з користю для справи. Тому не лінуйтеся, візьміть себе в руки і дійте, а ввечері розслабтеся в приємній компанії коханої людини або друзів. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 19 серпня радить постаратися зробити максимум для того, щоб ваші рідні та близькі відчули себе комфортно. Даруйте їм свою турботу, дивуйте несподіваними, але приємними сюрпризами, різними смаколиками. ♏️ Скорпіон Загальний гороскоп для Скорпіонів на 19 серпня каже, що сьогодні намагайтеся не сваритися з оточуючими, особливо з близькими вам людьми, пам'ятайте, наслідки конфліктів можуть виявитися абсолютно непередбачуваними. Самопочуття буде прекрасним, а значить, всі свої сили краще направте на корисну справу, активне дозвілля або прибирання квартири. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 19 серпня каже, що сьогодні енергія буде буквально бити через край, а значить, вам залишиться тільки направити її в правильне русло. Краще сьогодні сконцентруватися на чомусь важливому, ніж розпорошувати свої сили на дрібниці. ♑️ Козеріг Зірки для Козерогів на 19 серпня пророкують, що сьогодні у вас з'явиться можливість більше часу присвятити собі і зайнятися улюбленими справами, а також відправитися за приємними покупками для будинку. Скористайтеся цим рідкісним і дивним моментом! ♒️ Водолій Місяць для Водоліїв на 19 серпня каже, що сьогодні збільште витрата своєї енергії, інакше невикористана буде негативно відбиватися на ваших взаєминах. Обов'язково стежте сьогодні за своїм харчуванням, обмежтеся вживанням виключно корисною і здоровою їжі. ♓️ Риби Зірки для Риб на 19 серпня кажуть, що сьогодні ви будете проявляти себе як великодушний, мудрий і чуйна людина, правда, будьте обережні, тому що цим можуть скористатися навколишні, щоб перекласти на вас свої турботи, проблеми і зобов'язання.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,45237302780151-/ /-pc-/
Top