counter
Архів Повернутись назад 18 Січня 2022
18 Січня
Суспільство 18 січня: Водохреща. Цілющий сніг та табу на лайку: що можна і не можна робити Одне з важливих зимових свят настає найближчого вівторка. 18 січня православні відзначають Хрещенський святвечір. До 5 століття було прийнято згадувати народження і хрещення Сина Божого в один день - 6 січня, називалося це свято Феофанією - Богоявленням, що говорило про втілення Христа у світ, і про явлення Трійці у Йорданських водах. Перенесене свято Різдва Христового на 25 грудня (за Юліанським календарем, або старим стилем) було вже пізніше, в 5 столітті. Так було започатковано нове церковне явище – святкам, що закінчуються навечір'ям, або Святвечір свята Хрещення. Святки — веселе народне свято, яке триває з Різдва до Хрещення Господнього. У православних Святки починаються 7 січня і закінчуються 18 січня, у Хрещенський Святвечір — цей період знаменний народними традиціями та звичаями. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Якою буде погода в цей день, такою вона буде на Масляну; снігова і хуртовина почалася – врожай буде рясним; гілки дерев гнуться під вагою снігу – буде багато меду та ягід; снігу зовсім немає – урожай буде скупим; сильний південний вітер – до частих літніх гроз; небо усіяне яскравими зірками – у овець буде великий приплід; щоб кури добре мчали, їх треба нагодувати снігом; щоб бути красивими та здоровими, треба сходити в лазню; повня – навесні буде повноводдя; першим зустрічним виявився молодий хлопець – до заміжжя. Що можна і потрібно робити 18 січня на Хрещенський святвечір: ходити до церкви на службу; займатися пранням та прибиранням у будинку; постити до настання вечора, а потім готують і їдять сочиво; набирати освячену у водоймах воду; збирати сніг, у якого такі ж цілющі властивості, як у водохресної води; останній раз колядувати та влаштовувати гуляння; загадувати бажання, вийшовши надвір після появи першої зірки. Що ж категорично не можна робити 18 січня 2022 року, або робити не заведено: не сваряться із близькими людьми; не злиться; не гніваються; не лаються з родичами; не зловживають спиртними напоями; не думають у поганому; не обдурюють; не лихословлять; не займаються рукоділлям; не виносять сміття з дому; не дають у борг гроші; не наїдаються увечері; не влаштовують галасливі гуляння; не займаються тяжкою фізичною працею. І ще важливі нагадування на 18 січня. Піст у Святвечір витримують для того, щоб очиститись тілесно та духовно перед Хрещенням. Тому в єдиний прийом їжі, які проходить увечері, дозволяється вживати виключно шукання рослинного походження, оскільки м'ясні та молочні страви мають ефект заземлення. До архіважливих правил відносять і вживання святої води на Святвечір. Освячена в храмі 18 січня вона мало не поступається за своїми властивостями тією, що набирають у Хрещення 19 січня, тому різниці немає. Перед їжею потрібно обов'язково випити освячену воду. Спершу на неї можна прочитати спеціальну молитву.
Дозвілля Дні сили у січні 2022 року Днями сили є ті дні, в які нам супроводжує удача і в які ми відчуваємо себе краще, ніж звичайно. Причиною можуть бути різні події. Експерти розповіли, які сприятливі дні на нас чекають у перший місяць року. У перелічені нижче дні корисно займатися тими справами, які приносять вам радість. Щоб підвищити собі настрій та продуктивність протягом такого дня, можна спробувати скористатися найефективнішим ранковим ритуалом для підвищення працездатності. У такому разі вирішити проблеми, що накопичилися, буде ще простіше. 1 січня - дзеркальна дата01.01 — це важливий день, коли багатьом з нас посміхнеться успіх у нових справах. Перший день року корисно проводити у справах, тому не варто відволікатися на щось негативне. Якщо якась справа не приносить вам задоволення, не займайтеся ним у перший день 2022 року. 2 січня - перехід Меркурія на Знак Водолія2 січня планета опиниться в одинадцятому будинку гороскопу, де пробуде до 25 січня. Цей день та наступні три тижні стануть сприятливими для роботи, покупок, спілкування, закладу нових знайомств. Присвятіть цей день романтиці та спільним справам. 3 і 4 січня - максимум потоку КвадрантідиКвадрантиди будуть активні з початку року, але на 3 і 4 січня випаде пік їх активності. Цей зорепад має дуже потужну енергію. З астрологічного погляду третій та четвертий дні року стануть дуже сприятливими для початку будь-яких важливих справ, вирішення накопичених завдань. 18 січня - закінчення ретроградного руху Урану18 числа різко зникне негативна енергія, яка накопичувалася у нас довгий час. Починаючи саме з цього дня багатьом з нас вдасться забути минуле і подивитися на майбутнє. Уран допоможе очиститись від страхів, комплексів. Цей день буде насичений приємними випадками. 24 січня - день переходу Марса на Знак Козерога24 січня планета перейде до Знаку Козерога, де пробуде до 5 березня. Фінансова сфера процвітатиме, оскільки перебування Марса в десятому будинку гороскопу створює чудові умови для роботи, прийняття важливих рішень. У багатьох з нас вдасться вийти із зони комфорту та почати діяти. 29 січня - закінчення ретроградного руху ВенериУ цей день Венера розпочне свій прямий рух, через що ми наситимось енергією та позитивом. Ця планета дасть нам сильний позитивний імпульс. Багато людей стануть у рази продуктивнішими, причому не тільки 29 числа, але й протягом усіх одинадцяти місяців року, що залишилися. 30 січня - перигею спадного Місяця в Козерозі30 січня Місяць перебуватиме у перигеї щодо Землі. Це означає, що її відстань до нас скоротиться до мінімальної. Це суттєво підніме силу нічного світила. Якщо врахувати, що в цей день спадаючий Місяць перебуватиме в дружньому для нього сузір'ї Козерога, можна зробити висновок про те, що день виявиться дуже продуктивним.
Гороскоп Подивіться на свої стосунки тверезим поглядом – буде корисно. Любовний гороскоп на 18 січня Сьогоднішній день ідеальний для того, щоб подивитися на свої стосунки тверезим поглядом – іноді це дуже корисно. Зірки обіцяють перемогу розуму над почуттями. Скористайтеся цим, щоб взяти ситуацію під контроль або на свіжу голову розробити подальший план дій. Кохання – це теорема, яку щодня треба доводити, і сьогодні у вас є шанс зайвий раз у цьому переконатись. ♈️ Овен Якщо друга половинка почне вказувати на ваші недоліки, не поспішайте контратакувати. Можливо, 18 січня вам варто до неї дослухатися, кажуть зірки. ♉️ Телець 18 січня зірки рекомендують вам не втрачати голову та не поспішати. Особливо в тому випадку, якщо ви знаходитесь у відносинах з людиною, яка має вибуховий характер. ♊️ Близнюки Якщо кохана людина приголомшить вас якоюсь новиною, добре подумайте, перш ніж давати їй зворотний зв'язок. Можливо, в серцях ви скажете зовсім не те що відчуваєте. ♋️ Рак Якщо обранець буде тиснути на вас і вимагати змін, візьміть тайм-аут. Зірки кажуть, 18 січня ви повинні робити лише те, у чому цілком упевнені. ♌️ Лев Якщо 18 січня кохана людина візьметься за якусь важливу для вас справу, проконтролюйте кожен її крок. Інакше на вас обох чекатиме розчарування. ♍️ Діва Зірки попереджають: 18 січня ви можете бути надто сприйнятливими до компліментів. Тримайтеся подалі від прекрасних представників протилежної статі - вони можуть стягнути вас у вир. ♎️ Терези Зірки закликають вас вирішувати завдання у міру їх надходження. Якщо всередині робочого дня виникне питання, пов'язане з партнером, не відкладайте його в довгий ящик - він може там загубитися. ♏️ Скорпіон Якщо друга половинка 18 січня попросить вас про допомогу, не відмовляйте, радять зірки. У цей день від вашої чуйності залежатимуть подальші стосунки. ♐️ Стрілець Якщо у цей день за вами доглядатиме той, хто зазвичай не виявляє до вас інтересу, напружіться, радять зірки. Можливо, йому щось потрібне від вас. Загалом у цей день необхідно підвищити пильність. ♑️ Козеріг Якщо вам хтось подобається, 18 січня можете сміливо зізнатися у своїх почуттях. Зірки кажуть, це буде дуже вдалий день для вас - у всіх сенсах. ♒️ Водолій Зірки кажуть, 18 січня вам вдасться уникнути конфліктів із коханою людиною. Більш того, цього дня ви зможете по-новому поглянути на його переваги. Це дозволить вам провести вівторок в атмосфері кохання та порозуміння. ♓️ Риби Якщо у вас є питання до обранця, озвучте їх цього вівторка. Зірки кажуть, це буде надзвичайно плідний день, який допоможе розставити всі крапки над "i".
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 18 січня 2022 року Нумерологія - наука, яка займається вивченням сакрального значення чисел та їхнього впливу на нашу долю. Експерти розповіли, яким буде другий день цього тижня з погляду енергетики. Сьогодні входить до списку днів сили січня. Варто зазначити, що деякі експерти називають його найважливішим у січні та загалом на початку року, адже сьогодні від ретроградності позбавляється Уран. Залишилося лише дізнатися, наскільки корисними будуть цифри. Забігаючи наперед, варто відзначити, що вони допоможуть Урану зробити наше життя кращим. Число-покровитель 18 січня 2022 рокуНастає 18 день день року. Щоб дізнатися, під заступництвом якого числа він пройде, потрібно зробити найпростіші розрахунки: скласти всі цифри дати і додати до отриманого результату порядковий номер дня тижня, тобто 2: 1+8+0+1+2+0+2+2+2 =18. 1+8=9. Це день правління Дев'ятки. Це число подарує нам велику кількість удачі, сміливості та витримки. Воно пробуджує в людях оптимізм, як і Уран, тому його дія буде вкрай позитивною. Енергетика Дев'ятки тісно переплетена з робочою сферою та фінансами, але не гроші сьогодні найважливіше. Важлива свобода вибору та продуктивність у тих справах, які близькі до завершення. Якщо ви зараз перебуваєте на роздоріжжі, Дев'ятка допоможе прийняти рішення. У такі дні, як сьогодні, важливо залишатися цілісними та зібраними. Символ цілісності та зібраності – сфера. Події 18 січня з минулого18 січня 1654 року відбулася Переяславська рада. Це зустріч, де було прийнято рішення про приєднання території Війська Запорізького до Російського царства. Дев'ятка зробить усе можливе для того, щоб наші переговори пройшли успішно. 18 січня 1778 року Джеймс Кук відкрив Гавайські острови. Це прекрасний день для подорожей, відвідування нових місць. 18 січня 1919 - день початку Паризької мирної конференції, на якій був прийнятий статут Ліги Націй. Дев'ятка любить ділові зустрічі - не проґавте своїх можливостей. 18 січня 1943 року було прорвано блокаду Ленінграда. Сьогодні немає нічого неможливого, особливо для тих, хто багато місяців і років йшов до своєї мети. Цей день може стати для вас часом тріумфу. Поради нумерологів цього вівторкаДев'ятка цінує у людях стриманість. Якщо вас намагатимуться вивести з себе, не йдіть на поводу у провокаторів. Це пряма дорога до проблем та невдач. Ті, хто хоче змінити своє життя, повинні самі докласти цього зусилля. Не варто чекати, поки за вас зробить вибір хтось інший, а успіх чудовим чином не допоможе вам. Поки Дев'ятка біля керма, намагайтеся доводити справи до кінця. У жодному разі не кидайте почате, інакше ризикуєте нажити собі багато проблем. Утримайтеся від критики на адресу оточуючих. Якщо ваші спонукання будуть чистими та добрими, скажіть людині про її помилки максимально м'яко. Не варто також втручатися у життя оточуючих. Кожен сам господар свого життя. Нехай ваші діти, друга половинка чи друзі самі вирішують, що для них важливе, а що ні. Впевненість сьогодні важлива, але в жодному разі не переоцінюйте свої можливості. Займайтеся тим, що найкраще вмієте, і не давайте нікому порожніх обіцянок. Талісмани удачі на 18 січняЗолоті прикраси. Золото – метал успіху. Він чудово поєднується з енергією Дев'ятки. Носіть такі прикраси сьогодні, щоб отримати щастя і не втратити мотивацію. Цитрін. Цей мінерал стихії Вогню та Повітря має дуже корисну властивість: він підвищує нашу енергетику та концентрацію. Сьогоднішній день обіцяє бути досить енерговитратним, тому використання цитрину є доречним.  
Сонник Сон у ніч з 17 на 18 січня: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч з 17 на 18 січня, покликані зняти вашу внутрішню напругу. Якщо ви цього потребуєте, налаштуйтеся на очищення і протягом 16-х місячних діб зберігайте спокій. Тоді сни цієї ночі стануть по-справжньому цілющими. Крім того, якщо в ніч з понеділка на вівторок вам насниться той, кого ви давно не бачили в реальності, значить, ця людина потребує вашої підтримки. Необхідно зв'язатися з ним та запропонувати свою допомогу. Якщо в ніч з 17 на 18 січня вам насниться жах, у жодному разі не можна нікому розповідати про нього. Цього дня весь негатив має особливу силу. Що ще не можна робити в Хрещенський святвечір, читайте ЗДІЙ. Якщо в ніч, що передує Хрещенському святвечір, побачити воду, потрібно звернути увагу на її якість. Якщо вони чисті і прозорі, попереду на вас чекають якісь хороші події, вдалі збіги обставин, радісні звістки. Якщо у снах 16-ї місячної доби вода була брудною або застиглою (наприклад, наснився ковзанка), значить, в даний час ви робите неправильно. Ваші кроки можуть призвести до невідворотних наслідків. Перегляньте свої найближчі плани, пов'язані зі змінами у житті.
Суспільство Народні прикмети на 18 січня: що не можна робити у голодний вечір Сьогоднішній день має у народі багато назв. Сьогодні закінчуються Святки і день називається на честь завтрашнього Хрещення - Водохреща або Святий вечір Богоявлення. У народі також прозвали голодний вечір або напередодні Хрещення. Протягом 18 січня, до заходу сонця, потрібно завершити всі домашні справи, оскільки в ніч на Водохреще вода стає святою і використовувати її в побуті вже не можна буде. Як і в Різдвяний святвечір, 18 січня не слід прийматися за їжу до появи першої зірки. При цьому на столі має стояти парна кількість страв. Починати хрещенську трапезу необхідно зі святої води та сочива - пісної страви зі зварених зерен пшениці, приправлених медом, сухофруктами та іншими солодощами. А ось алкоголю на столі бути не повинно – його вживання у Водохреща вважається великим гріхом. Необхідно стежити за своїми словами, вимовленими 18 січня, особливо під час святкової вечері. Під суворою забороною в цей день не лише сварки та з'ясування стосунків, але й лихослів'я, лайка та поминання чорта. Під табу 18 січня потрапляє і брехня. У народі вірили в те, що будь-яка погана думка цього дня може обернутися проти того, у чиїй голові вона зародилася. Прикмети та звичаї: напередодні Хрещення господиня повинна крейдою чи олівцем накреслити хрестики над дверима та вікнами, щоб уберегти свій будинок від Сатани. У цей день варто запастися водохресною водою, за якою ходять опівночі на річку або до джерел. Така вода має дивовижну цілющу силу. Хрещенським снігом можна зцілити оніміння в ногах, судоми та запаморочення. Предки відзначали такі прикмети: Якщо у хрещенську ніч небо чисте – буде багато гороху. Якщо у ніч на Хрещення на деревах багато інею – рік буде врожайним. Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Якщо зірок на небі не видно – гриби вродять. Якщо вранці йде сніг – уродиться рання гречка, опівдні сніг іде – вродиться середня, увечері піде – пізня. Повний місяць – на превеликий розлив, сильні вітри з півдня – літо буде грозове. Яскраві зірки в хрещенську ніч – до гарного приплоду овець.   Хто мріє довго не старіти, повинен принести в будинок таз чистого снігу, розтопити його та вмиватися цією водою зі словами: Вода з неба все виправить. І мені, рабе Божій (ім'я), краси на біло личко додасть. В ім'я Отця і Сина та Святого Духа. Амінь. Побачені цього дня сни завжди бувають пророчими. Не можна плакати в день Богоявлення, інакше ви будете весь час сльози лити. У цей день не можна ні хвалити, ні сварити будь-кого. Не можна цього дня поминати небіжчиків, щоб не накликати нових.   У ніч на Водохреща загадують про своє довголіття. Для цього поставте чашу з водохресною водою на стіл, застелений новою білою скатертиною. У лівій руці тримайте запалену осинову лучину, а правою рукою перехрестіться, після чого скажіть: Лучина-мати, прошу тебе знак подати: Померти або процвітати. Після цих слів потрібно швидко опустити лучину у воду. Якщо вона відразу ж згасне, то ваше життя буде недовгим, якщо ж скіпка яскраво спалахне і вогонь піде вгору – ваш вік буде довгий, і ви не впізнаєте тяжких хвороб.
Політика NYT: Росія почала евакуювати сім'ї дипломатів із посольства та консульств в Україні. Тривожна інформація надійшла від видання The New York Times, яке, посилаючись на високопоставленого співробітника СБУ, опублікувало інформацію про те, що дипломатам російських консульств у Києві та Львові наказано підготуватися до виїзду з території України.Як повідомило джерело видання, 18 людей, здебільшого діти та дружини російських дипломатів, сіли в автобуси та вирушили до Москви 5 січня. Слідом за ними поїхало ще близько 30 співробітників російських дипмісій, решті наказано приготуватися до від'їзду. У статті The New York Times стверджується, що у Вашингтоні знали про евакуацію. "У нас є інформація, що вказує на те, що російський уряд готувався до евакуації членів їхніх сімей з посольства Росії в Україні наприкінці грудня та на початку січня", – цитує видання одного американського чиновника. Видання звертає увагу на те, що скорочення чисельності співробітників посольства Росії може бути "частково пропагандою, частково підготовкою до конфлікту, що насувається, або частково вивертом, або всі три сценарії відразу".При цьому у Вашингтоні вважають, що керівник країни окупанта Володимир Путін ще не ухвалив рішення про вторгнення, йдеться у статті.
Дозвілля Змови на воду для схуднення Завдяки своїм корисним якостям вода сприяє швидкому схуднення без згубних наслідків для здоров'я. Енергетичні властивості води допоможуть досягти бажаних результатів. З давніх-давен жінки приділяли увагу своїй зовнішності та фігурі. Однак у кожній епосі поняття про красу значно відрізнялися. Сучасні стандарти краси жорсткі, особливо це стосується зайвої ваги. Багато власників такої проблеми готові піти на будь-які жертви, щоб позбутися ненависних кілограмів і надати своїй фігурі витонченості та красивих вигинів. Щоб досягти ідеальної фігури, не обов'язково мучити себе і свій організм строгими дієтами і спортивними вправами, що виснажують.  Змова для схуднення на склянку води Якщо ви вже довгий час намагаєтеся схуднути, але ваші старання досі не позначилися на фігурі, то вам допоможе дієва змова на склянку води, завдяки якій ви скоро досягнете бажаних результатів. Перед тим, як лягати спати, візьміть гранований стакан, до країв наповніть його водою, а потім промовте: «Все, що мене повнить і розпирає, нехай водичка вбирає в себе і забирає. Нехай зайва вага, як вода, струменем з мене скотиться, тільки при мені краса залишиться». Після вимовлених слів залиште склянку поруч зі своїм ліжком, а вранці вилийте її у дворі. Повторюйте ритуал раз на тиждень, і тоді зайві кілограми не лише назавжди покинуть вас, а й ніколи не повернуться. Змова на убуваючий Місяць Для бажаючих схуднути період Місяця є найсприятливішим часом. Саме під час цієї фази відбувається активне очищення організму за рахунок виведення шлаків, токсинів та зайвої рідини, а також знижується апетит. Тому змова на спад Місяць допоможе вам скинути вагу в максимально короткий час. Відкрийте вікно або вийдіть на вулицю і, дивлячись на небо, промовте: «Місяць йде на спадання, а тіло моє — на схуднення. Як світило нічне зменшується, так і вага пропадає. Нехай цариця-місяць буде кругла і сильна, а я — струнка і красива». Повторюйте цю змову протягом усього періоду Місяця, і вже до наступу Молодика ви не дізнаєтеся своє відображення в дзеркалі. Змова на воду для схуднення під час купання Змова при купанні не тільки допоможе позбавитися від зайвої ваги, але й захистить вас від проблем зі здоров'ям. Щоб проведений ритуал максимально подію під час прийняття водних процедур, повністю пориньте у воду, а потім вимовте: «Вода мене обволікає, моя зайва вага забирає. Стану я худою, красивою, здоровою та щасливою. Вода під камінь витікає, все зайве з мене забирає. Так і нехай воно залишається на віки вічні там, а не зі мною». Слід проводити ритуал щодня під час дієти – це допоможе прискорити ефект, а також захистить здоров'я від проблем, які можуть виникнути на тлі дієти. Щоб дієти принесли бажаний результат, слід мати силу волі і не нехтувати фізичними вправами. А змови для схуднення допоможуть вам швидше знайти фігуру вашої мрії без шкоди для здоров'я. Щоб їжа не тільки приносила вам задоволення, але й не шкодила фігурі, харчуйтеся правильно відповідно до вашого Знака Зодіаку. Будьте щасливі
Політика На Росії відповіли на публікацію NYT про евакуацію сімей дипломатів із Києва та Львова У МЗС на Росії у відповідь на прохання прокоментувати публікацію заявили, що російське посольство у Києві працює у штатному режимі, повідомляє "Інтерфакс". Інших деталей підлеглі Лаврова не уточнили. Нагадаємо, як раніше повідомила АСН-Україна, видання The New York Times з посиланням на високопоставленого співробітника СБУ, написала, що Росія евакуює дипломатів та їхні сім'ї з посольства та консульств в Україні.За даними видання, це може бути підготовкою до можливого вторгнення Росії та «почасти пропагандою чи хитрощами». Військових та техніку до кордонів з Україною російське командування почало перекидати ще навесні 2021 року. Дослідники Conflict Intelligence Team у березні писали, що російська армія перекидає артилерію та танки, мотострілецькі та десантні частини. У Росії Воронезької області, що межує з Україною, навесні помітили навіть ракетні комплекси "Іскандер". У січні 2022 року в CIT розповіли про нові свідчення перекидання російських військових та техніки в західні регіони Росії. Раніше Міноборони повідомило про проведення навчань на полігонах у областях, що межують з Україною – Воронезькій, Білгородській та Брянській, а також у Смоленській області. Туди направлено близько трьох тисяч військових та 300 одиниць військової техніки. Якщо проросійські сили спробують настати, Джо Байден пообіцяв Володимиру Путіну, що це обернеться "руйнівними наслідками для його економіки".
Політика Хусіти заявили про запуск своєї причетності до теракту в аеропорту в Дубаї Правлячі на півночі Ємену шиїти з руху "Ансар Алла" (хусіти) заявили, що випустили балістичну ракету по аеропорту в Дубаї. У понеділок в аеропорту столиці Абу-Дабі сталася невелика пожежа, причиною якої, за версією поліції Абу-Дабі, стало влучення безпілотника. Влада Дубая не підтверджувала обстріл міжнародного аеропорту Дубая хуситами або перебої в його роботі, незважаючи на заяву хуситів. "Нафтопереробний завод Ель-Мусаффа та аеропорт Абу-Дабі були обстріляні чотирма крилатами ракетами "Кудс-2", а аеропорт Дубая - балістичною ракетою "Зульфікар", - повідомив у вівторок в ефірі телеканалу "Аль-Масіра" представник збройних сил хуситів Яхья ас" -Саріа.МЗС ОАЕ в понеділок засудило обстріл хуситами цивільних об'єктів в Еміратах і пригрозило відповісти на це. Збройне протистояння між урядовими силами та хуситами продовжується в Ємені з серпня 2014 року. На стороні уряду також з 2015 року воює арабська коаліція на чолі із Саудівською Аравією та ОАЕ. Незважаючи на те, що ОАЕ раніше оголосили про завершення участі у військових операціях у Ємені, вони залишили своїх військових на створених ними військових базах у єменських портах. Протягом останніх тижнів ОАЕ брали участь у боях на боці уряду проти хуситів у кількох єменських провінціях, у тому числі за їх участі вдалося повернути під контроль уряду райони у південно-східній провінції Шебва МЗС ОАЕ в понеділок засудило обстріл хуситами цивільних об'єктів в Еміратах і пригрозило відповісти на це.
Спорт «Дженоа» уволил Шевченко после поражения в Кубке Италии Клуб «Дженоа» із італійської Серії А оголосив про припинення співпраці з українським тренером Андрієм Шевченком. Це сталося за два дні після вильоту «грифонів» з Кубка Італії. У четвер команда Шевченка зустрічалася з «Міланом» у 1/8 фіналу Кубка Італії та поступилася у додатковий час із рахунком 1:3. Суперник міланців по чвертьфіналі поки що не відомий, натомість «Аталанта», за яку виступає український півзахисник Руслан Малиновський, точно зустрінеться з «Фіорентиною» за право виходу до півфіналу. На сайті Рейтинг Букмекерів ви зможете знайти відповідну БК для ставки на цей поєдинок. Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко працював на чолі генуезького колективу 69 днів. За цей час «Дженоа» під керівництвом українського фахівця провів 11 матчів у Серії А та Кубку Італії. В італійському чемпіонаті «грифони» зазнали шести поразок і тричі зіграли внічию. Колишній клуб Шевченка після 21 матчу має в активі 12 очок і посідає передостаннє, 19-те місце у турнірній таблиці Серії А. Від «рятівного» 17-го рядка його відокремлюють шість очок. Єдину перемогу за Шевченка генуезці здобули в 1/16 Кубка Італії, мінімально обігравши 20-у команду Серії А «Салернітану» (1:0). Генеральний директор «Дженоа» Йоханнес Шпорс розповів, що керівництво вирішило звільнити українського фахівця, оскільки за нього «покращень у грі та результатах команди не сталося».
Політика У Фінляндії кількість прихильників вступу до НАТО стала рекордною Згідно з опитуванням HS-GALLUP, проведеним у перші два тижні 2022 року, приєднання до альянсу підтримали рекордні 28%. Частка супротивників вступу до НАТО склала 48%, хоча за всю історію такого опитування з 2002 року ніколи не опускалася нижче за 53%. Влада Фінляндії заговорила про це через переговори Москви із Заходом, коли російським дипломатам пояснили, що ніхто ніякого «ультиматуму Путіна» не виконуватиме. Президент Фінляндії розкритикував вимоги Росії, проте МЗС країни пізніше уточнило, що конкретних планів вступати до НАТО поки що немає. Президент Республіки Саулі Ніїністе також виступив з новорічною промовою, яка привернула велику увагу незадовго до початку акції Геллапа, в якій він підкреслив, що Фінляндія може подати заявку на членство в НАТО, якщо вона цього забажає. Крім того, в останні тижні деякі відомі фінські політики висловилися за членство в НАТО, а деякі також оголосили про зміну своєї позиції щодо НАТО. Зелені та соціал-демократи, наприклад, передумали або, принаймні, задумалися про це. Аналогічне коливання прихильників та противників курсу в НАТО відбулося у 2014 році, коли Росія окупувала Кримський півострів.
Політика оформление ленты  Казахстан. Назарбаєв живий і звернувся до народу Вчасно та після трагічних подій у Казахстані на початку січня 2022 року ходило багато чуток про стан здоров'я колишнього президента країни Нурсултана Назарбаєва. Його відсутність в інформаційному полі породило багато чуток, зокрема про хворобу 81-річного лідера нації, про його можливий від'їзд і конфлікт із чинним президентом Касим-Жомартом Токаєвим і аж до його загибелі. Проте сьогодні ситуація щодо його стану вже прояснилася. У вівторок 18 січня 2022 року на YouTube-каналі його прес-служби з'явилося відеозвернення першого президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва. Назарбаєв традиційно звернувся до казахів казахською, а потім російською мовами. Він сидить за столом на фоні державних прапорів. Він сказав, що перебуває "на заслуженому відпочинку" в Нур-Султані, нікуди їхати не збирається. Назарбаєв підкреслив, що нинішній глава держави Касим-Жомарт Токаєв має «всю повноту влади», і «ніякого протистояння в еліті немає».«Я у 2019 році передав повноваження президента Касим-Жомарту Токаєву і з того часу є пенсіонером, і зараз перебуваю на заслуженому відпочинку в столиці Казахстану і нікуди не їхав», - сказав Назарбаєв.Колишній президент заявив, що Касим-Жомарт Токаєв «має всю повноту влади», «він голова Ради безпеки», а «незабаром буде обраний головою партії "Nur Otan"». «Тому жодного конфлікту чи протистояння в еліті немає. Чутки на цю тему абсолютно безпідставні», - зазначив Назарбаєв.
Політика АНАЛІТИКА - Про ризики війни на тлі зростання напруженості між Києвом та Москвою Гарантії неприйняття України до складу НАТО, відмова від курсу на розширення Північноатлантичного альянсу на схід разом із забороною на розміщення військ поблизу кордонів Росії, так само як і відхід блоку НАТО до кордонів 1997 року - все це означає фактичне перекреслення архітектури безпеки Європи, що сформувалася в період після завершення Холодної війни. «Гарантії безпеки» у разі їх схвалення посилять позиції Росії на міжнародній арені та серйозно похитнуть статус США, НАТО та євроструктур. Тому стає очевидним, що подібні «поступки» апріорі малоймовірні. У випадку, якщо сторони дійдуть висновку, що дипломатичні зусилля в цьому напрямі є безглуздими, можливі три військові сценарії кроків Росії в Україні. Очевидно, що військового ресурсу, зібраного Росією біля кордону України, є недостатнім для логістичної підтримки масштабної операції, яка могла б охопити українські райони за річкою Дніпро. У разі реалізації такого сценарію серйозно зросте навантаження на російський бюджет. При цьому важко передбачити масштаби гуманітарних наслідків. Активні вуличні бої у густонаселених районах України також є малоймовірним сценарієм для Москви. Другий сценарій – захоплення окремих районів, стратегічно важливих з логістичної точки зору. Тобто може йтися про часткову окупацію України - або всього Донбаського регіону України, або про сухопутну зону, що з'єднує Донбас із Кримом. Обидва сценарії можуть продемонструвати рішучість Росії перед Заходом і довести чітку відданість «червоним лініям», окресленим Москвою. При цьому другий сценарій пов'язаний для Росії з «вирішенням» проблеми водопостачання Криму та забезпеченням повного контролю над Азовським морем. Третій варіант розвитку подій найменш витратний для Москви. Можливі авіаудари з метою завдання максимальної шкоди інфраструктурі України. Цей сценарій, за припущенням його прихильників, призведе до зростання протиріч в українському суспільстві, поширення атмосфери паніки та безвиході. При цьому Москва дасть зрозуміти Заходу, що те, що відбувається в Україні, – лише початок, і тим самим посилити позиції на дипломатичному фронті. Водночас варто визнати, що наслідки будь-якого з трьох сценаріїв повною мірою передбачити неможливо. Російські політики будуть змушені максимально повно проаналізувати політичні та економічні втрати від дій в Україні. Варто визнати, що сьогодні напруження протистояння досягло такого рівня, при якому будь-яка відмова Москви від своїх вимог пов'язана з серйозним ударом для іміджу Росії. На тлі безуспішності зусиль досягнення консенсусу між РФ і Заходом контури війни стають більш ясними. Враховуючи досвід 2008 року в Грузії та 2014 року в Україні, ймовірність нового «російського вторгнення» є цілком реальною.  
Політика На Росії висловили невдоволення поставками озброєння від партнерів України На Росії прес-секретар глави країни-окупанта Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання журналістів, заявив, що у Путіна в Кремлі вважають, що поставки озброєння в Україну від її західних партнерів не сприяють зниженню напруженості. "Це все в руслі наших занепокоєнь у зв'язку з освоєнням території України з боку різних постачальників озброєнь, які часто-густо не тільки є оборонними, а й наступальними. Тим більше, нібито згадувалися ПЗРК, циркуляція ПЗРК - це взагалі окрема субстанція, яка регулюється міжнародним правом. Це надзвичайно небезпечно і не сприяє зниженню напруженості", - відповів він на питання про постачання. Нагадаємо, у понеділок 17 січня міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес заявив, що Лондон поділиться з Україною оборонним озброєнням та надасть протитанкові системи. Після цієї заяви стало відомо, що в ніч на 18 січня, що британські транспортні літаки C-17 перекинули легке протитанкове озброєння в Україну на тлі все більш загрозливої ​​поведінки Росії.   BREAKING NEWS | British C-17 transport aircraft are currently ferrying anti-armour weaponry to Ukraine in the face of increasing Russian rhetoric. pic.twitter.com/ZsMyDQoZPw — George Allison (@geoallison) January 17, 2022
Дозвілля З якими стихійними лихами можна порівняти кожен знак Зодіаку Кожен знак Зодіаку можна порівняти з певним стихійним лихом, адже відмінностей між ними, образно кажучи, не так вже й багато. Овен Упертих Овнів можна порівняти з вулканами, бо ці люди досить непередбачувані і можуть "вивергатися" в будь-який час дня і ночі. При цьому, якщо Овна розлютити або довести до краю, це може призвести до руйнівних наслідків. Телець Тельці схожі на землетрус. Не варто їх відчувати або намагатися зрозуміти, де закінчується їхнє терпіння, бо можна отримати удар такої сили, що втекти і сховатися вже не вийде. Близнюки Поведінку Близнюків можна порівняти з піщаною бурею. Представники цього знака є спонтанними, неконтрольовані, тому зловити їх неможливо. Гнів їхній сильний, тому краще не розлючувати їх, бо це обіцяє неприємності. Рак На вигляд спокійні і тихі Раки мають дуже вразливу душу. Вони ласкаві і чуйні, якщо з ними обходити так само. Але якщо Раків доводити до сказу або перейти їм дорогу, то відповідь їхню можна порівняти з хвилею, бо сила Раків змиє кривдника з берега і віднесе в темні безодні. Лев Львів розлютити досить складно, однак гнів їхній вкрай небезпечний. У цьому випадку їх можна порівняти з пожежею, так як сила Львів у злобі моментально поширюється навколо і знищує повністю все. Діва Діви схожі на лавину. Саме завдяки цій раптовості реакції вони змітають все на своєму шляху і домагаються успіху. Терези Терези - майстри затишшя перед бурею. Найбільше вони схожі на тропічний мусон, адже їхній кривдник ніколи не знає, коли Терези обрушать на нього плоди свого гніву. Скорпіон Уїдливі Скорпіони схожі на грім. Образивши або поранивши їх, можна практично, в символічному плані, оглухнути від реакції Скорпіонів. Стрілець Зі Стрільцями, можливо, як і з раками - все добре, поки не образити або не зачепити цих людей. Стрільці - це справжнісінькі торнадо. Якщо людей цього знака розлютити, то потрібно ховатися якнайдалі від них. Козеріг Козероги не виносять зради, тому якщо їм зрадити, то тепло і чуйність зміняться на зарозумілість і холод. Козероги - це заметіль, вони змусять свого кривдника замерзнути. Водолій Водоліїв можна порівняти тільки з астероїдами, адже їхня реакція в люті настільки непередбачувана і в той же час небезпечна, що наслідки передбачити вкрай складно. Риби Реакція Риб схожа на повінь, адже цей знак вкрай емоційний. Отримавши образу, Риби змиють і знесуть повністю все навколо себе. Джерело: cluber.com.ua.
Політика Президент Турции назвал маловероятной оккупацию Россией Украины Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган назвав далеким від реальності сценарій окупації України з боку Росії, пише Daily Sabah. У бесіді з журналістами, які супроводжували главу держави під час візиту до Албанії, президент Ердоган зазначив, що «для ухвалення такого кроку в Москві мають проаналізувати ситуацію у світі та всередині країни». Президент Туреччини повідомив, що має намір обговорити ситуацію в Україні із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, який буквально напередодні перебував у Києві. «Я поговорю з Ільхамом Алієвим. Безперечно, важливо обговорити ці питання з [главою держави агресора Володимиром] Путіним. Тому що ці регіони не можуть нести навантаження нової війни. Це було б неправильно. Настав час для повного виключення сценарію війни з політичного порядку денного», - сказав Ердоган. Президент Туреччини наголосив, що у сучасному світі прагнення до окупації чужих земель не призведе до бажаного. «Наприклад, які кроки зробила Росія в Україні, Криму. Під час кожної розмови з Путіним я заявляю, що Туреччина проти окупації Криму. Цю ж позицію доводить до російської сторони зовнішньополітичне відомство Туреччини. Тобто позиція Туреччини щодо цього питання однозначна», - сказав Ердоган.
Здоров`я Як стрибок з тарзанки: експерт - про хрещенські купання у крижаній воді Поринути на Хрещення у крижаній воді – не привід для загартовування, селфі та бажання екстриму. Для організму з медичної точки зору - це і зовсім колосальний стрес, майже як стрибок з тарзанки або парашутом. Від бездумних купань у ополонці категорично застерігають лікарі.Обряд хрещенських купань не повною мірою відноситься до класичної церковної традиції, але гартуванням це не можна вважати жодною мірою, кажуть фахівці.- З медичної точки зору – це схоже на стрибок з тарзанки або з парашутом, це не добре і не погано. Можна сказати, що це різновид екстриму, який декому подобається.Лікарі зазначають, що любителям екстремальних відчуттів слід пам'ятати про ризики, особливо це стосується непідготовлених людей. І що важливіше, на тлі нового штаму коронавірусу "омікрон", який прийшов в Україну, ризики захворіти після переохолодження зростають у рази. Лікарі назвали абсолютними протипоказаннями для купання в хрещенському ополонці: - захворювання сечостатевої сфери, легенів та бронхів;- будь-який, навіть найменший лихоманковий стан та підвищення температури;- нездужання;- вагітність;- Дитячий вік. Вони рекомендують тричі подумати, перш ніж занурюватися у крижану воду. - Перед купанням необхідно прийняти білкову їжу, приблизно за годину-дві до занурення у воду. Продумати одяг: він повинен легко зніматися, бути теплим і зручним. Важливо мати із собою заряджений мобільний телефон. Перед зануренням можна зробити вправи, наприклад, присідання. Щоб мінімізувати ризики переохолодження та отримання травм – жодних селфі та фотосесій. Краще не поринати з головою.Після купання треба витертися, одягнутися у сухий одяг та випити гарячий чай. Алкоголь не сумісний з жодним зануренням, та його поєднання із зимовим купанням смертельно небезпечно. Крім того, православна церква нагадує, що під час купання у свято Хрещення Господнього треба бути тверезим, віруючим та розуміти, що робиш. Це спогад рятівного дійства, здійсненого на водах Йордану. - Якщо ми хочемо поринути, то біди не трапиться, але й користі особливої ​​теж не буде, тому що головне в церковному торжестві Хрещення Господнього – це божественна літургія, покаяння, віра, надія на Господа Бога.
Дозвілля Закінчення ретроградного руху Урана 18 січня 2022: що зміниться на краще 18 січня відбудеться дуже важлива астрологічна подія. Уран перестане бути ретроградним. Це відкриє перед нами багато дверей і допоможе змінити життя на краще. 18 січня входить до днів сили січня. Це справді дуже сприятливий час, оскільки Уран дуже довгий час перебуває у ретроградному статусі. За багато місяців планета встигла накопичити в собі багато негативної енергії, але цього вівторка вона разом зникне. Почнеться період позитивних змін, головні з яких можуть статися 18 числа. Оновиться наша енергетикаВсе найгірше швидко піде. Йдеться про образи, ненависть, негатив. Усі погані спогади залишаться у минулому. Звісно, ​​однієї енергії Урана тут буде недостатньо. Прийде докласти частину зусиль і зі свого боку. Займайтеся приємними справами та не бійтеся розважатися, спілкуватися з цікавими людьми. Якщо у вас були сумніви та негативні думки, вони, швидше за все, підуть геть. З'явиться бажання зробити щось хороше. Оскільки це бажання буде властиво багатьом, можна чекати загальної радості та сплеску позитиву. Вийде поставити нові ціліУран - планета майбутнього, а не минулого, тому у багатьох людей вдасться поставити перед собою нові цілі, знайти мотивацію, пристрасть до улюбленої справи, впевненість у собі. Настає воістину сприятливий час, а сам день початку прямого руху планети можна вважати ідеальним для нових починань. Наша продуктивність суттєво підвищиться, причому не лише в інтелектуальному, а й у фізичному плані. Підуть комплексиЯкщо ви самі себе накручували або хтось із вашого оточення намагався знищити вашу впевненість у собі, 18 січня разом із сприятливою енергетикою Урану підуть усі страхи. Якщо ви сумнівалися, що вам вдасться подолати труднощі, ці сумніви теж зникнуть. Ця планета дасть нам віру в краще і не допоможе просто знайти її, а вкаже нам на причини того, чому саме варто повірити в себе. З'явиться більше успіхуМожна буде сподіватися, що у важких ситуаціях все вирішиться само собою. 18 числа Уран допоможе нам вийти сухими з води, вирішити всі проблеми та стати щасливішими. Планета надаватиме нам допомогу як у дрібницях, так і в чомусь дуже важливому. Тим не менш, це не привід ризикувати і влазити в авантюри фінансового характеру. Уран не любить людську безрозсудність. Йому подобається допомагати тим, хто не зловживає його допомогою та прихильністю. Ця подія допоможе правильно розпочати новий тиждень. Якщо все-таки станеться щось неприємне, не нудьгуйте. Спробуйте звернутися по допомогу до сили оптимізму та позитивного мислення. Експерти сайту dailyhoro.ru бажають вам вдалого вівторка та нових перемог на початку сприятливого періоду, позначеного сильним Ураном.
Дозвілля Хрещенські народні ворожіння: як ворожити у 2022 році Ворожіння на Хрещення вважаються одними з найправдивіших. Народні способи допоможуть дізнатися про те, що чекає в майбутньому, а також залучити в життя благополучні зміни та оминути неприємні події. Водохреща - час ворожінь і пророцтв, і експерти сайту рекомендують використовувати цей час з користю. Правдиві пророцтва допоможуть правильно розставити пріоритети і легко ухилитися від ударів долі. У цей день також важливо запам'ятовувати сновидіння, які вважаються пророчими. Водохрещене ворожіння на нареченогоТаке ворожіння можна проводити по-старому, запитавши ім'я першого-ліпшого перехожого чоловіка, або ж по-сучасному. Для цього треба задати вголос поріс: «Наречений мій, ім'я своє назви, таємницю мені розкажи», а потім набрати навмання номер телефону. Якщо першим відповість чоловік, то цього року відбудеться доленосна зустріч. Його ім'я збігається з тим, як звати нареченого. Ворожіння на майбутнєНайвідомішим і правдивішим залишається ворожіння з воскових фігур. Для нього потрібна воскова свічка, широка ємність із крижаною, а краще натопленою зі снігу, водою та тиша. Свічку запалюють і дають їй трохи прогоріти, а потім акуратно ллють віск у воду. По фігурах, що утворилися, тлумачать події, які відбудуться незабаром.Ворожіння на долюДля цього ворожіння можна взяти предмети, що позначають гроші, любов, успіх та інші аспекти, а також написати на листках паперу події, які можуть статися. Предмети поміщають у мішечок або контейнер, перемішують, а потім дістають із заплющеними очима той, який першим підвернувся під руку. Ворожіння на бажанняДізнатися про те, чи справдиться заповітна мрія в 2022 році, можна за допомогою простого гадання. Для цього формулюють саме бажання або записують його на листку, потім запитують: «Чи справдиться?». та набирають номер телефону. Якщо в трубці відповіли: «Так», то мрія втілиться в життя незабаром. У Хрещенський Святвечір можна погадати різними способами, у тому числі вдавшись до ворожіння по книзі. Для того, щоб отримати найбільш точні відповіді, важливо вірити у свої сили і залишитися в тиші, щоб ніхто не збивав з пантелику.
Політика Алієв поговорив телефоном з Путіним. У розмові торкнулися питання України Між президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та Путіним відбулася телефонна розмова. Про це повідомили у прес-службі Кремля. У прес-службі зазначили, що з огляду на нещодавній візит президента Азербайджану в Україну Путін не міг не зупинитися на цьому питанні. Продовжуючи називати російську окупацію українських територій «проблематикою внутрішньоукраїнського врегулювання», прес-служба звернула увагу, що Путіна цікавило це питання, з урахуванням нещодавнього візиту президента Азербайджану в Україну. Сам же герой пісні харківських ультрас розповів Алієву « про контакти зі США та їхніми союзниками з питань надання гарантій, що забезпечують безпеку Росії», - йдеться в повідомленні. Прес-служба не забула згадати про те, що на її думку в окупації українських територій, що триває, винен сам Київ.Згідно з повідомленням, з огляду на нещодавній візит Ільхама Алієва в Україну обговорювалася проблематика «внутрішньоукраїнського врегулювання». «Володимир Путін розповів про контакти зі США та їхніми союзниками з питань надання гарантій, що забезпечують безпеку Росії», - йдеться в повідомленні. Зазначається, що сторони висловили задоволення стабілізацією ситуації у Казахстані. «Підтверджено настрій на подальше зміцнення російсько-азербайджанського стратегічного партнерства», - додали у прес-службі.
Гороскоп Гороскоп на 19 січня 2022 року. Тільці, довіряйте своїй інтуїції. Водолії, вас затягне вир подій, але це ваша стихія 19 січня 2022 року середа. 17, 18 місячний день. Місяць у знак Лев ♌ . Сприятливий день за місячним календарем. День відчуття радості від буття, набуття внутрішньої свободи. Ідеальний для укладання шлюбу, розкріпачення, сублімації статевої енергії. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 19 січня пише, що в цей день на допомогу з боку розраховувати не варто, так як обіцянок буде набагато більше, ніж конкретних дій. Доведеться взяти на себе багато обов'язків, про які ви навіть не здогадувалися. Не займайтеся самообманом, пора перестати закривати очі на погане ставлення людей до вас. ♉️ Телець Астрологи для Тельців на 19 січня впевнені, що ви буквально інтуїтивно будете відчувати вигоду. Сьогодні відмінний день для комерційних угод і торгових операцій. Увечері сходіть з друзями в караоке-бар, де зможете весело і невимушено провести час. ♊️ Близнюки Гороскоп для Близнюків на 19 січня стверджує, що сьогодні врахуйте, якщо щось не виходить і не клеїться - знак, який підказує вам, що рухатися в цьому напрямку не варто. Не намагайтеся довести свою силу і витривалість, це нікому не потрібно і в першу чергу вам же. ♋️ Рак Місяць для Раків на 19 січня радить в роботі може виникнути цілий ряд перешкод, подолати який виявиться досить важко. Запасіться терпінням і не робіть поспішних висновків. Всі припинити зможете в будь-який момент, а от якщо не поникне, то обов'язково знайдете відповідь. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 19 січня вважає, що сьогодні необхідно доставляти собі якомога більше приємних емоцій. Варто покладатися на власну інтуїцію, оскільки ваша енергетика на досить високому рівні. Не беріться за справи, які вганяють вас в тугу і депресивний стан. ♍️ Діва Зодіакальний прогноз для Дев на 19 січня каже, що сьогодні не можна дозволяти кому б то не було порушувати правила вашого життя. Через це можливі розбіжності. Попередьте близьких людей і колег, щоб вони були поблажливими і не ображалися на ваші зриви. ♎️ Терези Місяць для Терезів на 19 січня каже, що сьогодні ви можете намітити найсерйозніші справи, за які довго не хотіли братися. Поспостерігайте за колективом, слухайте їх розмови, тоді ви будете готові до будь-яких несподіванок. Є ймовірність підхопити легку форму застуди. ♏️ Скорпіон Зодіак для Скорпіонів на 19 січня каже, що сьогодні каже, що сьогодні сприятливий час не для того, щоб відпочити, - а серйозно взятися за справу ви завжди встигнете. Будьте терплячими до своїх друзів і прийміть той факт, що у них є достатньо проблем, крім вас. Потрібно регулювати режим харчування і є більше корисної їжі. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 19 січня прогнозує, що сьогодні в особистому житті сімейних представників даного знаку цей день буде періодом боротьби. В роботі доведеться задіяти всі свої знання і навички. Щоб залучити інвесторів, робіть ставку на контакти та інформацію. ♑️ Козеріг місяць для Козерогів на 19 січня каже, що сьогодні буде, як марафон, в кінці якого ви або понесе трофей, або здастеся на самому початку. Рухайтеся вперед, поки є міць! І не соромтеся просити про допомогу у близьких. Емоційна сприйнятливість в цей час опиниться досить високою. ♒️ Водолій Зодіак для Водоліїв на 19 січня говорить, що ви поринете у вир подій. Нове знайомство може не мати очікуваного продовження, але допоможе відволіктися від насущних справ. Не ігноруйте знаки долі, які бачите буквально у всьому. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 19 січня каже, що сьогодні пам'ятайте, в справи, які стосуються суто вашої родини присвячувати навколишніх не варто. Намагайтеся все конфлікти і непорозуміння вирішувати самостійно, тільки так зможете зберегти гармонію і спокій в своєму будинку.
Дозвілля Як загадати бажання в повний місяць Повня завжди вважалася містичним періодом часу. У цей час Місяць особливо впливає на людину: ми стаємо більш ранимими, чутливими, імпульсивними, сприйнятливими. Саме завдяки таким внутрішнім змінам всі сказані в повний місяць слова і думки набувають особливої ​​сили. Ось тому повня як ніякий інший день підходить для того, щоб загадати бажання. Загадуємо бажання в повний місяць Є кілька рекомендацій, як загадати бажання в повний місяць. Наслідуючи їх, ви краще зрозумієте весь механізм виконання бажання за допомогою Місяця і зможете в найкоротші терміни втілити свої мрії в реальність. Виберіть одне найсильніше бажання. Від думки про нього вас має переповнювати лише позитивними почуттями. Чому не можна загадувати кілька бажань чи щомісяця загадувати на Місяць за одним бажанням? Все просто — концентруючись на чомусь одному, ви спрямовуєте всю свою енергію в одну мету і відповідно швидше її досягаєте. Мало кому вдається наздогнати двох зайців, так що краще вибрати якесь одне бажання. Найвдаліший час для загадування бажань у повний місяць - це час, коли Місяць добре видно в небі. Зоровий контакт з Місяцем не особливо важливий, але все ж таки він допомагає налаштуватися на свої думки і направити свою енергію Місяцю. Всі знають, що Місяць впливає на стан води на Землі. Вона із величезною силою притягує до себе воду, над якою перебуває. Не є винятком і організм людини, що не 60% складається з води. Саме в період повні нас мало не розпирає від енергії та почуттів. Такий час просто необхідно використати для виконання бажань! Візьміть склянку води та поставте її перед собою. Нашіпчіть на воду своє бажання. Зробіть це емоційно, глибоко та чітко. Можна навіть описати у думках, як бажання вже здійснилося. Під час цього ритуалу в повний місяць на бажання, ваші долоні повинні стосуватися склянки, щоб води змогла зарядитися вашою енергією. Після вимовлення бажання випийте воду. Обряд зроблено! Пам'ятайте, що сила повного місяця зможе зіграти з вами злий жарт — неправильно сформульоване або необдумане бажання може втілитися зовсім не найкращим для вас чином, а також те, що є й інші дієві техніки виконання бажань.

Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів




/-0,48981881141663-/ /-pc-/
Top