counter
Архів Повернутись назад 17 Лютого 2023
17 Лютого
Сонник Українським енергетикам вдалося відновити значну частину знищеної росією інфраструктури 26-а місячна доба. Почалися вони 16 лютого о 6-й ранку, а завершаться 17 лютого о 7:04. У снах, що приснилися в ніч 26-ї місячної доби, як правило, демонструються наші "шкідливі" звички - те, що заважає нам розвиватися (як духовно, так і фізично). Цієї ночі можна побачити як найпростіші сигнали (на зразок куріння або зловживання спиртним), так і складніші. Наприклад, якщо у снах, побачених у ніч із 16 на 17 лютого, ви виступите у своїй звичній ролі, потрібно оцінити, чи задоволені ви були собою чи ні. Так, якщо вам сподобалася власна поведінка уві сні, значить, насправді ваші "шкідливі" звички працюють на вас (скажімо, впертість допомагає досягати цілей). Якщо ж у самому сні ви залишилися розчарованим у собі, а після пробудження відчули тривогу – у житті вам слід поставитися уважно до своїх вад і по можливості викорінити їх. Причому що швидше, то краще. У ніч із середи на четвер можуть снитися і конкретні образи: блискавка скаже про те, що необхідно позбавитися марнославства, бойовий півень - гордині, темна хустка - заздрості, а комахи - порожніх турбот.
Культура Народные приметы на 17 февраля 2023 года: что нельзя делать в этот день Православні цього дня згадують преподобного Миколи, ігумена Студійського. У народі 17 лютого називали Миколою Студеним та говорили, що у цей день погода може різко зіпсуватися. Тому 17 лютого не можна одягатись легко, навіть якщо на вулиці світить по-весняному тепле сонце. Також наші діди помічали: "На Студеного Миколу сніг навалить гору". І не радили цього дня ходити до лісу. Сліди помітить – дорогу додому не знайдеш, попереджали батьки. Вони ж не рекомендували незаміжнім дівчатам у цей день довго лежати у ліжку та лінуватися. В іншому випадку майбутній чоловік буде частим гостем у чужому будинку (тобто буде гуляючим), вважали предки. Краще не ходити до лазні 17 лютого. За повір'ями, цього дня там париться Банщик (аналог Домового). Якщо йому завадити, він може ошпарити непроханого гостя. У ванні, до речі, теж не слід залежатись, інакше можна "змити" захист згори. Якщо ж цієї п'ятниці стригти нігті або волосся - повік укоротиш. Тому на 17 лютого краще не планувати походів до салонів краси. Якщо їх скасувати не можна, необхідно обмежитися фарбуванням.
Гороскоп Любовний гороскоп на 17 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо ви перебуваєте у сварці з коханою людиною, у цей день можете навіть не намагатися помиритися, кажуть зірки. І радять вам 17 лютого займатися своїми справами – тоді все складеться якнайкраще. ТЕЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 17 лютого можете їх призупинити. Зірки кажуть, цієї п'ятниці ви ризикуєте зробити невірну ставку. Краще почекати з рішеннями. БЛИЗНЮКИ 17 лютого вам необхідно бути готовим до провокацій із боку партнера, кажуть зірки. Не розслабляйтесь протягом дня – підступне питання може пролунати несподівано. РАКИ Якщо поряд з вами буде велика кількість представників протилежної статі, спробуйте стежити за своєю мовою. Цього дня він може бути остріватим, попереджають зірки. ЛЬВИ Не спізнюйтеся на зустріч із коханою людиною, закликають зірки. І попереджають: цього дня ваша поведінка може розглядатися ним під мікроскопом. ДІВИ Якщо на вас чекає серйозна розмова з обранцем, підготуйте про всяк випадок трохи більше аргументів, ніж потрібно. Цього дня ви не повинні програти у словесному батлі. ТЕРЕЗИ Якщо є можливість, проведіть цей день нарізно, радять зірки. А якщо ні, то ризикуєте наговорити партнеру зайвого і наробити непоправного. СКОРПІОНИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, у цей день можете ґрунтовно просунутися у цьому питанні, кажуть зірки. Щоправда, попереджають: для цього доведеться вийти із зони комфорту. СТРІЛЬЦІ 17 лютого тільки від вас залежатиме погода у будинку, кажуть зірки. Якщо ви встанете не з тієї ноги, то й обранець порине у затяжну депресію. Звинувачувати потім у цьому не буде кого. КОЗЕРІГИ 17 лютого друга половинка може застати вас зненацька, кажуть зірки. І закликають цього дня бути готовим дати їй переконливу відповідь. А для цього слід оцінити ризики заздалегідь, щоб підібрати правильні аргументи. ВОДОЛІЇ Кохана людина не зможе вам допомогти цього дня. Зірки закликають вас проявити самостійність 17 лютого, інакше відносини можуть бути зіпсовані, як і результат. РИБИ Якщо обранець досі не поділяв ваших поглядів, 17 лютого ви знову можете підступитися до теми, що вас цікавить, кажуть зірки. І закликають вас не проґавити цей момент.
Головне за день війни, що пройшов 358 Начинается новый 359-й день войны. Коротко о некоторых событиях и заявлениях прошедшего дня в быстром осмотре: В ночь со среды на четверг фашистская россия выпустила 32 ракеты. Половину ракет удалось перехватить. Несколько вражеских снарядов попали в нефтеперерабатывающий завод в Кременчуге. Парламент Словакии назвал действующий российский режим террористическим, а россию — государством, поддерживающим терроризм. На территории Молдовы после атаки страны-агрессора опять обнаружили обломки ракеты. Из рашистского плена домой вернулись 100 Защитников Украины и один гражданский — заместитель мэра Энергодара Иван Самойдюк Президент Украины Владимир Зеленский в интервью Би-би-си еще раз заявил, что ни на какие территориальные уступки России Украина не пойдет. Россияне нанесли новый ракетный удар по Харькову. По словам главы Харьковской областной администрации Олега Синегубова, применялись ракеты С-300, они попали в некие объекты инфраструктуры. Одновременно из российского Белгорода, расположенного в 70 км через границу от Харькова, сообщили о нескольких взрывах. Что взрывалось, пока не ясно. Заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд сказала, что к годовщине начала войны страны G7 готовят новый пакет санкций против России, в котором, кроме прочего, будут и меры против тех, кто помогает России обходить эмбарго на высокотехнологичную электронику. Лидер главной британской оппозиционной партии, Лейбористской, Кир Стармер приехал в Киев и заявил, в частности, что если лейбористы сменят у власти консерваторов, Британия все равно будет так же деятельно помогать Украине. Европейский парламент принял резолюцию, в которой призвал лидеров западных стран серьезно рассмотреть вопрос отправки украинской армии истребителей и ракет, а также значительно увеличить число поставляемых боеприпасов. Украина национализировала заводы попавшего под санкции российского магната Олега Дерипаски. Общую стоимость национализированного имущества украинцы оценивают более чем в 10 млрд гривен (270 млн долларов США).
Гороскоп Гороскоп на 17 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овнам можна сильно не напружуватися цього дня, кажуть зірки. Від ваших рухів тіла 17 лютого мало що залежатиме - все складеться так, як заплановано долею. ТЕЛЬЦІ 17 лютого Тельцям треба буде звернути пильну увагу на свої плани. Швидше за все, ви неправильно розставили пріоритети, кажуть зірки. І закликають вас у цей день не боятися відмовляти, навіть собі. БЛИЗНЮКИ Близнюки можуть опинитися у непростій ситуації. Якщо не боїтеся викликів - вставайте раніше і дійте. Якщо ж хочете поберегтися – не активуйте 17 лютого. РАКИ 17 лютого Раки мають бути трохи коректнішими, ніж зазвичай. Зірки попереджають: якщо цієї п'ятниці поруч з вами виявляться провокатори, постарайтеся стримувати емоції. Тільки так вдасться зберегти своє обличчя. ЛЬВИ Левам треба буде зібратися з самого ранку 17 лютого. Якщо у цей день ви довго розгойдуватиметеся, фортуна може від вас відвернутися. ДІВИ 17 лютого Діви повинні будуть будь-що просунути свою точку зору. Зірки кажуть, цієї п'ятниці ваше життя може змінитися. Нехай це відбуватиметься під вашим контролем. ТЕРЕЗИ 17 лютого Терезам знадобиться тиша та спокій, щоб почути голос інтуїції. Зірки кажуть, тільки вона зможе підказати вам правильне рішення цієї п'ятниці. СКОРПІОНИ Скорпіони можуть займатися чим завгодно, головне – не лінуватися, кажуть зірки. І попереджають: якщо 17 лютого ви проваляєтеся на дивані або просидите в гаджетах – пропустіть важливий шанс у житті. СТРІЛЬЦІ 17 лютого Стрільцям знадобиться почуття гумору. Не всі події цього дня будуть приємними і веселими, але якщо не виявити мудрість і не звести частину з них жартома, наслідки можуть бути плачевними. КОЗЕРІГИ 17 лютого Козерогам потрібно буде стримати емоції. Причому налаштуватися на терплячість необхідно з самого ранку – у процесі цього зробити не вийде, попереджають зірки. ВОДОЛІЇ 17 лютого Водоліям потрібно буде зайнятися самоосвітою. Зірки кажуть, вам може не вистачити якихось знань, а скористатися допомогою збоку цього дня не вдасться. РИБИ Риби зможуть цього дня навернути когось у свою віру. Для цього важливо бути з "жертвою" відвертим та уважним, кажуть зірки. Інакше нічого не вийде.
Економіка Бангладеш приєднався до санкцій та закрив порти для російських судів Уряд Бангладеш заборонив 69 російським кораблям заходити до своїх портів відповідно до санкцій ЄС та США. Судна не зможуть завозити вантажі, зупинятися для дозаправки, кидати якір та використовувати морські шляхи у цьому районі Заборона поширюється на широкий спектр суден, включаючи нафтові танкери та вантажні судна, що експлуатуються сімома компаніями. Жодна компанія не може ввозити товари з будь-якої країни з використанням цих суден. Посольство фашистської росії в Бангладеш підтвердило пропагандистам із ТАРС цю інформацію, пишуть на сторінках агенції.У посольстві зазначили, що заборона на захід суден не впливає на постачання пшениці. Також постачання необхідного обладнання в Бангладеш для будівництва АЕС "Руппур" йде за графіком.
Події Землетрясение в Турции: в Антакье нашли живым подростка, находившегося 260 часов под руинами В ночь на 17 февраля стало известно, что в Антакье (Хатай, юг Турции), в районе Экинджи в ходе поисково-спасательных работ на руинах жилого комплекса "Букет" был извлечен живым из-под завалов подросток 12-14 лет. Этот ребенок был спасен на 260-й час после землетрясения, в результате которого обрушился его дом. Об этом сообщает телеканал TRT Haber. Сообщается также, что в Кахраманмараше была найдена живой 29-летняя Неслихан Кылынч, находившаяся 258 часов под завалами обрушившегося дома. Ранее сообщалось, что в турецкой провинции Адыяман на 11-е сутки после землетрясения была спасена 17-летняя девушка, она провела под завалами 248 часов. В провинции Хатай был спасен 13-летний Мустафа, который ждал помощи 228 часов. По состоянию на утро 17 февраля Управление по чрезвычайным ситуациям Турции (AFAD) подтверждает гибель в этой стране более 38000 человек в результате серии землетрясений. Свыше 81000 получили ранения и травмы. Обрушились или были значительно повреждены около 25000 зданий. Тысячи людей были спасены из-под завалов. Более 216 тысяч были эвакуированы. Власти Сирии заявляют о более 2200 погибших и тысячах пострадавших в результате серии землетрясений, которые ощущались на севере страны. Но мониторинговая группа SOHR заявляет о более 5800 погибших (учитываются также жертвы на территориях, не контролируемых режимом Башара Асада) и свыше 6000 раненых и травмированных. Наблюдатели ООН также заявляют о более 5800 погибших в Сирии. По оценке SOHR, с учетом пропавших без вести, число жертв превысит 7000. Таким образом, в общей сложности в Турции и Сирии жертвами землетрясений стали около 44000 человек. Поисково-спасательные работы в основном завершены. Только в Турции из-под завалов были спасены около 8000 человек. Иностранные миссии покидают зону землетрясения.
Суспільство Погода на 17 лютого 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наши предки говорили: "На Николу Студёного (17 февраля) будет студёный день - снова шубу надень". И предупреждали: даже если накануне было тепло, 17 февраля могут вновь ударить морозы.Также предки замечали: если 17 февраля ярко светят звезды, значит, лето будет жарким.Существовала в народе и такая примета: если ночью 17 февраля вокруг луны появилось и исчезло кольцо, наутро погода резко испортится. Пятница принесет мокрый снег на юго-восток, Донбасс, Запорожье. Местами мокрый снег пройдет в северных областях. Преимущественно дождь ожидается в западной части. В центральных областях, большинстве восточных и южной части Украины - без осадков. Об этом написала в своих социальных сетях народный синоптик Наталка Диденко. Температура воздуха сегодня, 17 февраля, будет в широком диапазоне: от зимнего до весеннего. Ночью на востоке ожидается 7-12 градусов мороза, на остальной территории от 2 тепла до 4 мороза. В течение дня пятницы в западных областях и на юге (кроме Запорожья, где холодновато) предполагается +4+9 градусов. На востоке ощутимо свежее, 0,-3 градуса. На остальной территории Украины ожидается 0+3 градуса. В Киеве 17 февраля местами мокрый снег, временами дождь. В течение дня температура воздуха будет около +2 градусов. В субботу погода будет более активной - дожди, сильный ветер, но вместе с тем потеплеет в Киеве до +6+8 градусов. В дальнейшем будет преобладать влажная погода.  
Сводка с фронта от Генштаба ВСУ на утро 359-го дня войны 17 февраля 2023 года Оперативна інформація станом на 06.00 17.02.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста п’ятдесят дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник застосував 41 ракету різних типів по території нашої країни, 5 з них, перероблені ЗКР С-300, по Харкову. 16 ракет збито нашими захисниками. Крім того, окупанти завдали 24 авіаційних удари та здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є поранені та загиблі серед цивільного населення. Загроза завдання ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки російських загарбників у районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка Херсонської області; Стельмахівка, Кремінна, Діброва і Білогорівка - Луганської та Роздолівка, Федорівка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Сєвєрне, Водяне, Мар’їнка, Новомихайлівка і Вугледар га Донеччині. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки противник продовжує утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах, однак його наступальних угруповань не виявлено. На полігонах республіки білорусь триває підготовка підрозділів російських військ. Противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів позицій наших підрозділів, а також населених пунктів вздовж державного кордону України. Протягом минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Попівка, Бачівськ та Партизанське Сумської області, а також Ветеринарне, Гранів, Світличне, Стрілеча і Вовчанськ на Харківщині. Куп’янський та Лиманський напрямки противник обстріляв населені пункти Новомлинськ, Дворічна, Гряниківка і Кучерівка Харківської області; Стельмахівка, Невське і Червонопопівка на Луганщині та Берестове Донецької області. Бахмутський напрямок вогневого впливу зазнали Спірне, Виїмка, Білогорівка, Веселе, Роздолівка, Федорівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Предтечине, Олександро-Шультине, Курдюмівка та Озарянівка. Авдіївський та Шахтарський напрямки противник здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка, Вугледар, Богоявленка, Пречистівка, Велика Новосілка, Времівка та Нескучне Донецької області. Запорізький напрямок вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Зелене Поле і Новопіль Донецької області та Малинівка, Гуляйполе, Залізничне, Білогір’я, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка і Кам’янське на Запоріжжі. Херсонський напрямок від ворожого артилерійського вогню потерпали Зміївка, Токарівка, Антонівка та Херсон. Постраждали мирні люди. У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області виявлено роботу додаткової вежі мобільного зв’язку, встановленої противником. За допомогою неї російські спецслужби мають можливість прослуховувати телефонні розмови абонентів GSM операторів. До тимчасово окупованого Луганська нещодавно прибула чергова команда інструкторів з Ірану для навчання російських військових застосуванню ударних безпілотних літальних комплексів. Щоб поповнювати втрати в живій силі, противник різними способами заманює до лав російських окупаційних військ різні категорії суспільства, зокрема так званих «гастарбайтерів». Так, нещодавно, нашим захисникам, які тримають оборону у Волноваському районі Донецької області, здався у полон один із таких заробітчан. Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також один - по позиції зенітно-ракетного комплексу. Підрозділи ракетних військ і артилерії в той же час уразили 4 райони зосередження живої сили противника, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, 2 позиції зенітно-ракетних комплексів, склад боєприпасів, а також ще 2 інших важливих об'єкти окупантів. Вірте у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Політика Виктория Нуланд: США поддерживают удары украинцев по российским военным объектам в Крыму Независимо от того, когда и как закончится нынешняя российско-украинская война, необходимо обеспечить гарантии для того, чтобы Россия не развязала ее снова, заявила заместитель госсекретаря США по политическим делам Виктория Нуланд. Верить в слово Путину или тому, кто встанет во главе России после него, нельзя будет даже после окончания войны, полагает она. "Мы ни в коем случае не должны верить - пока Владимир Путин или кто-то типа его находится во власти, - что это действительно окончено. отбить у Путина всякую охоту замыслить что-нибудь в дальнейшем", - сказала Виктория Нуланд. В ходе онлайн-дискуссии в вашингтонском Фонде Карнеги Нуланд сказала, что США смотрят не только на то, какие вооружения можно отправить на поле боя в Украине прямо сейчас, но также на то, что понадобится для надежного сдерживания России в дальнейшем. Отвечая на вопрос ведущего, не опасаются ли в Вашингтоне пересечь какие-либо проводимые Кремлем "красные линии", оказывая поддержку Украине, в частности, если в Киеве решат вернуть военным путем захваченный Россией в 2014 году Крым, замглавы американской дипломатии сказала, что США никогда не признавали Крым российским и Украине принадлежит вся ее территория в пределах международно признанных границ. По словам Нуланда, после оккупации Крыма Россия превратила полуостров в свой военный плацдарм, разместив там боевые мощности, составы вооружений и командные центры, которые угрожают и будут угрожать безопасности Украины до тех пор, пока там находятся. Эти военные объекты, которые Россия разместила в Крыму, США рассматривают как легитимные цели и поддерживают нанесение украинской армией ударов по ним, сказала замгоссекретаря. "Это законные цели. Украина наносит по ним удары. И мы поддерживаем это. Украина никогда не будет в безопасности, пока Крым – как минимум – не демилитаризован", - сказала Нуланд. При этом Нуланд добавила, что прежде чем подойти к вопросу о Крыме, украинским военным необходимо вернуть значительные территории. "И именно на этом они сейчас сосредоточены", – заключила она.
Події Жертвами землетрясений в Турции и Сирии стали около 44000 человек Станом на ранок 17 лютого Управління з надзвичайних ситуацій Туреччини (AFAD) підтверджує загибель у цій країні понад 38 000 людей внаслідок серії землетрусів. Понад 81000 отримали поранення та травми. Обрушилися або були значно пошкоджені близько 25 000 будівель. Тисячі людей врятували з-під завалів. Понад 216 тисяч було евакуйовано. Влада Сирії заявляє про понад 2200 загиблих і тисяч постраждалих внаслідок серії землетрусів, які відчувалися на півночі країни. Але моніторингова група SOHR заявляє про понад 5800 загиблих (враховуються також жертви на територіях, не контрольованих режимом Башара Асада) та понад 6000 поранених та травмованих. Спостерігачі ООН також заявляють про понад 5800 загиблих у Сирії. За оцінкою SOHR, з урахуванням зниклих безвісти кількість жертв перевищить 7000. Таким чином, загалом у Туреччині та Сирії жертвами землетрусів стали близько 44000 осіб. Пошуково-рятувальні роботи в основному завершені. Лише у Туреччині з-під завалів було врятовано близько 8000 людей. Іноземні місії залишають зону землетрусу. СЕРІЯ ЗЕМЛЕТРЯСІВ 6-7.02.2023 6 лютого на півдні Туреччини, неподалік кордону з Сирією, стався землетрус магнітудою 7,8. Про це повідомляв Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр (EMSC) ). Епіцентр підземних поштовхів знаходився за 37 кілометрів від Газіантепа, населення якого становить близько 1,7 млн осіб. Осередок залягав на глибині 10 кілометрів. Після першого потужного землетрусу були тисячі повторних підземних поштовхів. Причому підземні поштовхи відчувалися не лише на півдні, а й у центрі та на сході Туреччини. НАСЛІДСТВА Обвалилися тисячі будинків у десяти турецьких провінціях, у тому числі Адана, Адьянман, Діяабакір, Газіантеп, Хатай, Кіліс, Малатайя, Османіє, Санліурфа, а також у сирійському місті Алеппо. Загальна кількість постраждалих від землетрусу – близько 13 мільйонів людей. Аеропорт "Хатай" на південному сході Туреччини виведений з ладу через руйнування злітно-посадкової смуги. Зруйновано дороги на півдні Туреччини. Пошкоджено тисячі автомобілів. Найсильніші землетруси в регіоні в минулому За оцінкою влади Туреччини, нинішній землетрус найруйнівніший за останнє століття. Раніше таким вважався землетрус у Туреччині 27 грудня 1939 року, коли загинули близько 33 тисяч людей. У 1999 році жертвами землетрусу в Ізміті стали понад 17 тисяч людей. Того ж року землетрус у Дзюджі забрав життя майже 900 людей.
Суспільство ISW. Аналітики не впевнені, що путін скаже щось серйозне у своєму "посланні" У міру наближення річниці повномасштабного вторгнення фашистської росії, коли кремлівський карлик розв'язав війну проти України українського народу, аналітики дедалі частіше обговорюють спитч кремлівської молі, який відкладається вже кілька разів, перед так званими федеральними зборами на росії. Незважаючи на те, що промова путіну анонсована на 21 лютого, експерти авторитетного американського Інституту вивчення війни (ISW) не очікують від бункерних заяв про будь-яку подальшу ескалацію війни в Україні. У своїй промові кремлівське непорозуміння, швидше за все, не оголошуватиме ні про нову хвилю мобілізації, ні про якісь інші значні політичні рішення, прогнозують вони. Нагадаємо, що й рік тому правитель сучасної фашистської росії кілька разів відкладав своє традиційне звернення до обох палат російського парламенту, мабуть, сподіваючись у ході його урочисто оголосити про великі перемоги своєї окупаційної амії вбивць, ґвалтівників та мародерів у війні проти України, але цього так і не відбулося – як через відсутність таких перемог, так і у світлі наростаючої критики у бік Кремля з приводу ведення ним цієї війни, пише ISW у своєму черговому зведенні.Такій думці експертів також сприяє те, що він в останні кілька місяців здійснив низку невражаючих виступів на ознаменування тих чи інших пам'ятних дат і, судячи з усього, своє відкладене звернення до Федеральних зборів вирішив приурочити до перших роковин визнання фашистською росією Донецької та Луганської «народних». республік». Цілком ймовірно, путін має намір подати в новій упаковці вжиті за минулий рік заходи щодо інтеграції окупованих територій у фашистську росію, піднісши їх як свіже досягнення, вважають в ISW. На думку аналітиків, російські військові провали в Україні, як і раніше, не дають путіну можливості поділитися своїми успіхами з російською громадськістю. Після захоплення Сєвєродонецька у липні минулого року російські військові не зуміли досягти жодного великого оперативного успіху. За цей час українські війська змогли звільнити майже 18 тисяч кв. км. території. Можливо, путін обрав дату свого послання до Федеральних зборів на очікуваннях, що його армія досягне хоча б тактичного успіху в районі Бахмута, незважаючи на те, що з 4 липня російські війська ціною неймовірних втрат змогли зайняти лише близько 500 кв. км території у цьому районі. Бункерна міль міг би оголосити початок чергової хвилі мобілізації, хоча більшість індикаторів та експертних оцінок говорять про те, що він не робитиме цього зараз. Російська армія вже кинула значну частину своїх військових формувань на посилені наступальні дії в Україні, і дефіцит великих незадіяних резервів, ймовірно, утримає путіна від оголошення про початок абсолютно нового великомасштабного наступу, вважають експерти ISW. Швидше за все, путін продовжить виступати перед публікою з малозмістовними промовами, оскільки відсутність військових успіхів в Україні позбавляє його можливості проголосити або хоча б пообіцяти хоч хоч якусь значну перемогу. Стійка оборона українцями самого Бахмута, незважаючи на втрати в людях та матеріально-технічних ресурсах, не дозволить Путіну заявити навіть про захоплення цього міста в річницю початку війни, що дало б йому самому, російським військовим та населенню нову надію на перемогу і, можливо, підвищило б готовність Кремля вимагати більшого від своїх громадян, роблять висновок експерти ISW.
Економіка Европа отказалась от планов ввести санкции против "Росатома" Европейская комиссия отказалась от намерения ввести санкции против российского ядерного сектора или его представителей в своем ближайшем пакете. Предпосылкой, по данным издания, стали возражения со стороны Венгрии и Франции. Будапешт заявил, что АЭС "Росатома" крайне важно для энергосистемы страны, обеспечивая примерно 50% ее потребностей в электроэнергии. В свою очередь французские представители напомнили, что российское сырье используется на многих АЭС по всему миру. В качестве компромиссного рассматривался вариант введения персональных санкций против представителей российского атомного сектора, но в итоге от него тоже отказались, пишет Politico. Информацию о том, что в 10-м пакете европейских санкций не рассматриваются меры против российской атомной отрасли, подтвердила глава гендиректората Еврокомиссии по энергетике Дитте Юль Йоргенсен, выступая в комитете по энергетике Сената США. Киев не раз призывал лидеров ЕС ввести санкции против российского атомного монополиста, мотивируя это тем, что его деятельность приносит Кремлю огромные доходы, позволяющие финансировать войну против Украины. Позицию Киева поддержал президент Литвы Гитанас Науседа, призвавший Евросоюз включить в новый пакет санкций Росатом, предприятия алмазной отрасли и банки. В среду глава Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен и глава европейской дипломатии Жозеп Боррель представили в Брюсселе проект десятого пакета санкций. Упоминания о российском атомном секторе в нем не было. По их словам, 10-й пакет будет включать в себя экспортные ограничения, в первую очередь на электронные компоненты и технику двойного назначения, которая может быть использована для производства оружия. Кроме того, под новые санкции попадут некоторые российские СМИ, ряд банков и порядка 100 физических и юридических лиц.
Закон і Право "Набір випадкових людей": що говорять адвокати та близькі заарештованих за вибух Кримського мосту - ВВС За звинуваченням у вибуху Кримського мосту російські силовики заарештували вісім людей. Адвокати обвинувачених, з якими поговорила кореспондент Бі-бі-сі Ніна Назарова, не змовляючись, кажуть одні й ті самі речі: "набір випадкових людей", "кого спіймали, грубо кажучи, ось їх і притягнули до кримінальної відповідальності". За версією ФСБ, вибуховий пристрій міг бути схований у вантаж із будівельною поліетиленовою плівкою загальною вагою майже 23 тонни. Але це неточно: результати експертиз будуть готові лише у майбутньому. Проте всіх, хто мав відношення до вантажу, заарештували за статтею про тероризм. При цьому, як з'ясувала Бі-бі-сі, багато обвинувачених вперше було опитано відразу після вибуху і відпущено без будь-яких претензій. Бі-бі-сі розповідає історії цих заарештованих. Наприклад, заарештовано водія Артура Терчаняна, найнятого на частину маршруту. Дорогою він проїжджав кордони трьох країн, де вантажівку сканували та оглядали митники. "Вибухова речовина не могли виявити навіть сучасні технічні засоби. Яким чином Терчанян мав перевірити, чи є вона чи ні? Ну це абсурд", – сказав його адвокат. Серед заарештованих був підприємець Олександр Билін. Має трьох дітей, в одного з яких інвалідність, і дружина, яка зіткнулася з онкодіагнозом. На прохання свого партнера з ринку Билін дав йому контакт логістичної фірми. Тепер його звинувачують у тому, що він доручив знайти машину для перевезення вибухового пристрою. “Але чим це вони підтверджують? А, власне, нічим”, — сказав Бі-бі-сі адвокат Биліна. Також заарештували фермера Романа Соломка із окупованої частини Херсонської області. Його викликали до Сімферополя до слідчих органів телефоном. У готелі він жив три дні і вільно ходив на слідчі дії, допоки спецслужби вирішували, що робити далі. Потім його заарештували. "Слідство не діє, жодних заходів зі мною не проводять, просто сиджу і гнію у в'язниці, - написав дружині із СІЗО ще один заарештований, Олег Антипов, наприкінці січня. - Висновок: прос*али теракт, спіймати нікого не можуть, взяли перших, хто попався". щоб відзвітувати верховному і народу".  
Наука і технології На россии сломался корабль, который должен был спасти космонавтов с другого сломанного корабля Ничего нового не происходит на россии и в особенности в космической отрасли. Все уже давно привыкли к поломками космических кораблей, взрывам ракетоносителей и масштабам воровства  в управляющем ведомстве. Поэтому информация о том, что «Роскосмос» отложил запуск спасательной экспедиции на неопределенный срок в связи с утечкой на корабле «Прогресс 82» не вызывает практически никаких эмоций: а чего вы собственно ожидали? Спасательная экспедиция должна была вернуть на Землю экипаж корабля «Союз 22», тоже пострадавшего от утечки. Запуск «Прогресса» был запланирован на 19 февраля. Но 11 февраля инженеры Роскосмоса обнаружили на нем утечку. Старт был отложен — вначале на март, но в официальном обращении НАСА 15 февраля эта информация не подтвердилась. Получается, спасательная миссия переносится на неопределенный срок. Экипаж «Союза» отправился на орбиту в сентябре и должен был вернуться в марте, но в декабре корабль «Союз МС-22» дал течь и после длительного расследования причин и масштабов поломки стало понятно, что возвращать команду на нем на Землю нельзя. США начали рассматривать вариант спасения экипажа, состоящего из россиян Сергея Прокопьева и Дмитрия Петелина, а также американца Фрэнка Рубио, с помощью Crew Dragon.
Интервью
Битва за Київ: як це було
Спогадами про деталі оборони Києва в період 24.02-02.04.2022 поділився командувач Сухопутних військ Збройних Сил України – командувач оборони Києва та оперативного напрямку, Герой України генерал-полковник Олександр Сирський. – Як ви оцінюєте операцію з оборони Києва? – Всіх цілей, які ставили під час операції, ми досягнули. Вже у квітні не залишилось жодного ворожого солдата на території Києва, Київщини та інших областей, за які було відповідальне наше угруповання. – Який епізод на початку битви за столицю України ви вважаєте найгарячішим? – Це був буквально четвертий або п’ятий день повномасштабної агресії. Момент, коли противник захопив плацдарм в районі Мощуна. Там дуже небезпечна ділянка. Найменша відстань безпосередньо до Києва, що забезпечувало прохід аж до площі Шевченка та вхід у місто. Ситуація дійсно ставала критичною. Були вжиті всі заходи, ми майже добу працювали на командно- спостережному пункті батальйону. Були висунуті всі резерви, які ми мали на той час. Ціною неймовірних зусиль ситуацію було переломлено. Обстановка змінилася на нашу користь, і ворог не зміг прорватися. – Як оцінювали наші дії з оборони Києва зарубіжні партнери? – За оцінками американських фахівців доволі високого рівня – вони вважали, що ми не зможемо утримувати Київ більше ніж три-чотири доби. Ми про це знаємо. Я спілкуюсь і з командувачем Сухопутних військ Сполучених Штатів у Європі генералом Каволі, і з командувачем Сухопутних військ НАТО генералом Клутьє. Вони тоді писали: «Ми молимось за вас, ми пишаємось вами, ми вражені вашою стійкістю і ми віримо у вас». У важкі часи, коли вони це писали, і потім, коли ситуація кардинально змінилась на нашу користь, вони багато що зрозуміли про Україну та український народ. – Чи можна успіх у київській стратегічній операції вважати моментом корінного перелому в російсько- українській війні? – Звичайно. Саме вона показала, що ми будемо опиратися – і будемо робити це з усією затятістю і майстерністю. Ми розуміємо, що це тільки невеличкий епізод загальної битви за Україну, але це надзвичайно важливий епізод. Зараз у нас є інші завдання на сході, і там доволі непроста ситуація. Але завдяки проведеним заходам на Київщині ми змогли вивільнити частину наших військ і спрямувати їх туди, де важко, поступово звільнити Харківщину, частину Херсонщини, місто Херсон. Значною мірою, саме завдяки успішній обороні Києва світові лідери повірили у силу українського народу й могутність українського війська та стали значно активніше допомагати нам озброєнням, військовою технікою, усім необхідним. Нас безумовно чекають важкі і криваві місяці. Але кожен наступний світанок наближає момент, коли на всій території України, як і в Києві, не залишиться жодного російського солдата – принаймні, живого.
Економіка Япония на 90% сократила закупки российской нефти во второй половине 2022 года Япония во второй половине 2022 года на 90% уменьшила закупки российской нефти, следуя политике сокращения зависимости от энергоресурсов фашистской россии. Об этом на регулярной пресс-конференции заявил генеральный секретарь кабинета министров Японии Хирокадзу Мацуно. "Наша страна следует курсу на сокращение зависимости от российских энергоносителей, включая нефть и уголь. Объемы закупок нефти из России во второй половине 2022 года сократились примерно на 90% по сравнению с тем же периодом позапрошлого года, угля - примерно на 60%", - отметил он. Мацуно подчеркнул, что Япония продолжит делать все необходимое для сохранения собственной энергетической безопасности в тесном сотрудничестве со странами Группы семи. Закупки нефти и нефтепродуктов из России были доведены Японией до нуля в июне прошлого года, после чего в июле и августе она приобрела у РФ небольшой объем, а в сентябре опять полностью прекратила импорт этого вида энергоресурсов. Позднее Токио присоединился к механизму потолка цен на российскую нефть. В результате импорт этого вида топлива из РФ в 2022 году упал на 56,4%.
Суспільство Велике свято 17 лютого, основні прикмети і заборони. У цей день моляться за зцілення У середу, 17 лютого, згідно з церковним календарем, вшановується пам'ять Миколи Студеного. Також в світі святкується День спонтанного прояву доброти. Про те, які традиції, прикмети і заборони існують в цей день. Цей день прозвали Студений неспроста, адже наші предки відзначали завжди сильні морози. Люди особливу увагу приділяли спостереження за деревами, по ним вони визначали погоду. А знахарі здійснювали змови на вітер, а також проводили різні привороти. Ті, у кого є проблеми зі здоров'ям, молилися святому з проханням про зцілення від хвороб. Прикмети: Якщо гілки ялини хиляться до землі, значить скоро буде снігопад і заметіль; Листяний ліс з далека здається чорним - потрібно чекати відлигу; Якщо вночі приснилася птах - чекайте хороших новин; Народженим в цей день протегує Микола Угодник, що вважається дуже хорошим знаком; Приснилася уві сні свиня - доведеться зіткнутися з життєвими труднощами. Заборони: У цей день небажано збиратися в довгий шлях. Якщо поїздку ніяк чи не перенести, слід помолитися святому Миколаю Студеному та попросити заступництва; Краще в цей день не стригтися і обрізати нігті; Наші предки намагалися не прясти нитки, так як вірили, що льон і коноплі тоді не виростуть. Однією з нових традицій в цей день стало святкування "Дня спонтанного прояву доброти". Незважаючи на те, що це свято запроваджено недавно, його вже відзначають у багатьох країнах. Він заснований за пропозицією благодійних організацій. Поки в Україні це свято маловідомий. Люди роблять добрі вчинки від чистого серця, не чекаючи нічого взамін. Навіть невеличкий внесок на лікування людини або ж передача речей потребують не тільки допоможуть ближньому, а й подарують позитивні емоції.
Здоров`я Куди витікає наша енергія, або 10 секретів енергійних і успішних людей Чому в одних людей все виходить легко і швидко, а у інших - з працею? Ми з'ясували, куди витрачається наша енергія, а головне - знайшли методи її поповнювати. У США кілька років тому бурхливо обговорювали книгу професора психології Світи Кіршенбаум, директора міжнародного центру психологічної допомоги The Chestnut Hill Institute, «Фактори емоційної енергії» (The Emotional Energy Factor). Кіршенбаум - автор декількох бестселерів з популярної психології - аналізує досвід свого дитинства. Вона росла в Нью-Йорку в бідній іммігрантської сім'ї. «Мама і всі, хто мене оточував в дитинстві, працювали на знос, по 12 годин на добу, - пише вона. - Деякі і жили теж на знос, в постійній боротьбі, в тривогах, в жалості до себе і жорстокості до світу. Погляд таких людей був тьмяним, немов у солдатів, які занадто багато часу провели на полі бою. Але були серед нас і ті, хто все сприймав абсолютно по-іншому. Вони мріяли, будували плани і знаходили сили їх здійснювати. У них була якась особлива внутрішня енергія, завдяки якій вони вміли не тільки залишатися на плаву, а й бути щасливими ». Міста і всі їхні скарби дістаються вершникам, які не просто знають, куди їдуть, а й з інтересом дивляться по сторонам, думають і роблять висновки. Миру Кіршенбаум провела дослідження, опитала безліч фахівців і з'ясувала, що секрет «високовольтних» - так вона називає енергійних людей - в високому рівні їх емоційної енергії. Щоб просто функціонувати, потрібно їсти, пити і спати. А щоб відчувати повноту життя, потрібно інше паливо - драйв, запал, легкість, метелики в животі і вогонь в очах. Де ж, власне, брати цю енергію? Як її накопичувати й як не витратити через дрібниці? Ось, що радить автор: Збирайте позитивну енергію кожен день Емоційну енергію неможливо помацати, але коли вона б'є через край, ми цим активно користуємося і дуже гостро відчуваємо її брак. Індуси називають її «прана», китайці - «ци», буддисти - «кундаліні». Ще існує ментальна енергія, похідна емоційної, - це здатність аналізувати інформацію, приймати рішення і придумувати стратегію. Ментальна і емоційна енергія, як стверджує професор Кіршенбаум, - це як мінімум 70% нашої життєвої сили. Решта 30% - груба фізична енергія, яку можна підзарядити їжею і сном. А емоційні батареї заряджати потрібно дві години на день - рівно стільки професор рекомендує займатися тим, що приносить особисто вам величезне задоволення. Працює безвідмовно! Забудьте про чужих (батьківських) установок на невдачу Є версія, що ми з'являємося на світ з уже заданим рівнем енергії, з певним ресурсом, який допомагає протистояти труднощам, адаптуватися до складних обставин і творити. У кого-то цей ресурс величезний, у кого-то він посередній, а у кого-то практично відсутній. У східній філософії це називають кармою, а в західній психології - родовий програмою. Також психологи вважають, що величезна кількість енергії багато з нас розбризкують в дитинстві. Наприклад, через негативні установки батьків ( «Ти нічого не можеш», «Ти некрасива», «Грошей завжди мало» і т.п.), які потім перетворюються на внутрішніх енергетичних вампірів. Тому, якщо ви, наприклад, відчуваєте складнощі з ухваленням рішень (що теж забирає багато енергії) або боїтеся змін, запитайте себе, що або хто вас насправді обмежує - чий (мамин? Татів?) Голос у вас всередині нашіптує всяку негативну дурниці . Але майте на увазі: якщо енергії немає зовсім, це вже депресія. У неї три головні ознаки: уповільнення мислення (бідність асоціацій, важко думати), уповільнення рухів (навіть міміка завмирає) і поганий настрій. Вона лікується - але її треба лікувати. Перестаньте грати в багатозадачність Ми втрачаємо моторошне кількість енергії, намагаючись робити кілька справ одночасно. Якість роботи при цьому нікуди не годиться, а незавершені справи вижірают душевну енергію. Тому робіть тільки те, що в даний момент найважливіше. Це не втомить вас - навпаки, додасть нових сил, тому що будь-який завершена справа додає позитивних емоцій. Для початку зробіть щось невелике і неважка (але обов'язково термінове!) - ви це швидко закінчите і порадієте результату. А якщо на щось часу ніколи немає, значить, для вас це не важливо і ви не хочете займатися дурницями. Турбуючись про дрібниці, ми втрачаємо енергію, а займаючись важливими для нас речами, накопичуємо її. Розберіться з психосоматикой Аюрведа вважає, що негативні емоції - страх, занепокоєння і гнів - створюють в тілі блоки, які не дають життєвої енергії текти вільно. Коли нам страшно, майже завжди автоматично стискаються м'язи живота - це напружується сонячне сплетіння (в Індії це місце називають «маніпура» - третя чакра, яка відповідає за наші відносини зі світом). Якщо це відбувається часто, утворюється спазм, який з часом може давати фізичні симптоми - в шлунку, кишечнику, грудній клітці та інших м'язових органах, діяльність яких ми не здатні свідомо контролювати, виникає запальний процес і біль. До речі, все більше лікарів схиляються до думки, що мігрень, астма, високий тиск, запор, гастрит та інші шлунково-кишкові розлади, остеохондроз і багато інших поширені хвороби - це чистої води психосоматика. А значить, легко лікується. У якій би сім'ї ми не народилися і яке б не було у нас дитинство, людський організм має неймовірним самоісцеляться потенціалом. Щоб відновити вільний потік енергії, треба навчитися спостерігати за своїми емоціями, усвідомлювати їх і не ототожнювати себе з ними, особливо якщо вони вам не подобаються. Проженете енергетичних вампірів Миру Кіршенбаум в своїй книзі називає таких людей toxic people. Енергетичні вампіри - це перш за все любителі скаржитися на здоров'я, безгрошів'я, погоду і ціни на бензин. Вони розповідають вам жахливі історії про те, як зарізали знайомих далеких знайомих, вони переказують вам новини з каналу НТВ, вони обов'язково будуть знімати на телефон сцену аварії і негайно запостив фотографії в Facebook. У Бредбері про таких навіть розповідь є - «Натовп» - вони там витягають життя з потерпілого, і він помирає. Ще один різновид вампірів - drama queen. Це дівчата, які зі звичайної ситуації створюють драму, загострюючи без приводу емоції. Оскільки енергетичні вампіри, як крові, жадають вашої уваги і часу (це можуть бути і улюблені люди - наприклад, батьки), після спілкування з ними майже завжди відчувається неймовірний занепад сил. Якщо доводиться час від часу контактувати з «токсичними», не копіюйте їх жести і манеру розмовляти. Ви - це не вони. Не прагніть бути ідеальною (дочкою, дружиною, начальницею) Мама дзвонить десятий раз за сьогоднішній день, хоча завтра у відрядження і у вас купа справ, але ви - як гарна дочка - берете трубку. Няня дає вам нескінченні поради, які ви - як ввічлива людина - вислухуєте. І так далі. Будьте доброю, уважною, щедрою, але тільки якщо людині дійсно потрібна ваша допомога, а ви бачите в цьому сенс, в який щиро вірите (і він, відповідно, буде підживлювати вас енергією), а не просто боїтеся, що без цього вас не будуть кохати. І обережніше з перфекционизмом: занадто висока планка - дуже енергоємна річ. Випрямитеся і почніть правильно дихати Неправильна постава вимикає потік щасливою енергії. Коли ми сутулимося, велика кількість сил іде на підтримку м'язових затискачів. Ще більше енергії витікає, якщо ми при цьому ще й неправильно дихаємо. Неправильно - це через рот (рот - для їжі, а не для повітря), поверхнево і якщо вдих довший видиху (повинно бути навпаки, до того ж дихати треба розмірено і краще животом). Проблеми зі спиною - це, як правило, сигнал, що в тілі є неусвідомлені енергетичні блоки, а хребет в цьому випадку грає роль амортизатора. Позбутися від тілесних блоків можна за допомогою йога-Нідра (вона легка і приємна, складається в основному з розслаблюючих медитацій), гімнастики цигун, тай-чи, різних технік усвідомленого дихання - ребефинга, чакрова і тантричного дихання. Можна ще сходити до хорошого остеопатія - вони все трохи психологи, трохи чаклуни. Менше говоріть про свої плани і обіцянки Ділитися мріями - прекрасно, це може допомогти розібратися в собі і ще більше надихнутися задуманим. Але якщо часто і детально базікати про плани, цілі і важливих проектах - особливо, якщо до їх виконання ви ще не приступили, - розплескати енергію. Не факт, що вас наврочать, але який-небудь коментар може здорово позбавити ентузіазму. Ще, коли ми занадто багато про щось говоримо, виникає ілюзорне відчуття, що півсправи вже зроблено. А воно не зроблено. І обережніше з обіцянками. Чи не суліте золоті гори, якщо на 100% не впевнені, що зможете їх доставити. Невиконані обіцянки теж забирають енергію. Не заздріть Заглядати в чуже життя і оцінювати власну спроможність через те, що є у інших, - абсурд. У кожного свій шлях. З боку чуже життя може здаватися ідеальною, але хто знає, що дійсно відбувається у людей, яким ми заздримо. Порівнюючи себе з іншими, ми втрачаємо енергію, яку могли б витратити для вирішення своїх проблем. Краще подякувати світобудову за те, що у вас вже є. Швидше за все, це вже немало. Навчіться себе прощати (на ділі, а не на словах) Миру Кіршенбаум в своїй книзі радить наступне: якщо ви відчуваєте почуття провини - особливо, коли мова йде про щось, що трапилося в минулому, і вже нічого не змінити, - припиніть «качати» в цю подію енергію і влаштуйте сама собі суд. За яких обставин ви вчинили саме так, а не інакше? Чи був у вас взагалі вибір? Ви розуміли, що робите? Простіть себе, а якщо не виходить, зробіть що-небудь хороше. І перестаньте про це думати. Шкодуючи про щось, повертаючись в минуле - як і нескінченно мріючи про майбутнє, - ми теж розтрачуємо емоційну енергію. Життя существет тільки тут і зараз.
Дозвілля Як захистити свою ауру від негативу Аура людини може бути дуже сильною, але все одно важливо підходити з максимальною відповідальністю до її захисту. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як можна захистити свою ауру від нападок з боку недоброзичливців та від негативних подій. Навіть найактивніші та найенергійніші люди можуть негативно впливати. Це означає, що наведені нижче поради будуть актуальними для всіх без винятку. Уникайте конфліктних ситуацій Так, уникнути їх часом буває неможливо, але якщо є можливість не лаятись і не з'ясовувати стосунки, краще їй скористатися. Особливо важливо це у відносинах з тими, кому ми не подобаємось і хто нам не подобається. Намагайтеся не звертати уваги на випади ворогів. Так ви заощадите час, сили та нерви, а ваша енергетика залишиться сильною. Відпочивайте регулярно Йдеться про відпочинок щодня, щотижня та про тривалий відпочинок раз на півроку. Коли людина зовсім не відпочиває, вона перенапружується, позбавляючи себе енергії. Деколи це призводить до так званого вигоряння, коли продуктивність падає до нуля через неможливість відновити втрачену енергію. Рідше спілкуйтеся з негативними людьми Зруйнувати нашу ауру може не лише заклятий ворог, а й добрий знайомий, який зла нам зовсім не бажає. Наприклад, ця людина може бути глибоко переконана в тому, що життя — це нескінченні страждання та випробування. Він ненароком заряджає нас своїм негативом, що руйнує нашу ауру і позбавляє нас удачі, віри в краще, успіхів у коханні та роботі. Користуйтесь оберегами Срібло. Срібні прикраси допоможуть значно знизити вплив на вашу енергетику ззовні. Такі прикраси захистять вас від зла будь-якої форми та сили. Найсильнішими є браслети та кільця з цього металу. Раніше експерти сайту dailyhoro.ru розповідали про всі його корисні властивості. Прикраси з дерева та кераміки. Дерево та кераміка — це два додаткові потужні захисні матеріали. Вони працюють трохи інакше, ніж срібло. Їхнє першорядне завдання — захист людини від пристріту та псування, прокльонів та негативного впливу енергетичних вампірів, маніпуляторів та інших токсичних людей. Найчастіше будьте на природі Коли ви вибираєтеся в ліс, до моря, на дачу або просто виїжджаєте погуляти за містом, це дуже сприятливо впливає на вашу енергетику. Вона не просто стає кращою і чистішою, але й набуває деяких інших корисних властивостей. Наприклад, після такого відпочинку вона сама відштовхуватиме негатив. Підтримуйте зв'язок із вищими силами Це дуже важливо. Медитуйте, читайте молитви, мантри, відвідуйте церкву. Це дуже важливо, тому що наше спілкування з вищими силами, світобудовою та Богом допомагає встановлювати захист. Коли ми просимо щось у долі чи у Всесвіті, ми це отримуємо. Головне, щоб ваші бажання були світлі та нікому не шкодили. Приймайте контрастний душ Коли людина приймає контрастний душ щодня, його аура стає сильнішою, тому що вона звикає до стресу, спричиненого перепадами температур. Це дуже корисно, тому приймайте такий душ не тільки в моменти, коли вас вже щось засмутило, але й просто так. щоранку.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,43395781517029-/ /-pc-/
Top