counter
Архів Повернутись назад 16 Березня 2016
16 Березня
За кордоном У США бомж отримає 100 тисяч доларів винагороди від поліції У США, в Каліфорнії, влада округу Оріндж віддасть безпритульному винагороду у 100 тисяч доларів. Про це повідомляє ВВС. Бомж з Сан-Франциско надав інформацію для поліції, завдяки якій вдалося зловити двох злочинців-утікачів. Як зазначається, Метью Хей-Чапмен побачив білий фургон, який раніше показували в новинах по ТБ. Чоловік повідомив про це до поліції. 22 січня зцентральної чоловічої в'язниці округу Оріндж у Санта-Ана втекли троє в'язнів. Один з них здався поліції через тиждень. Інших двох помітив безпритульний. Крім нього ще 50 тисяч доларів нагороди поділять між собою власник фургона, який викрали ув’язнені, і два співробітники супермаркету. Вони дали поліції наводку на втікачів. Злочинці тримали в заручниках водія таксі тиждень. Але йому винагороду не дадуть.
Суспільство У Києві поліцейського спіймали за привласнення 11 тисяч доларів У Києві спіймали командира роти патрульної поліції за те, що він привласнив 11 тисяч доларів. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції. «Як зазначається, 14 березня до керівництва Національної поліції України від співробітників патрульної поліції надійшла інформація про факт зловживання службовим становищем з боку окремих співробітників Управління патрульної поліції Києва. Зокрема, йшлося про протиправне заволодіння під час виїзду на місце пригоди коштами в іноземній валюті на загальну суму близько 11 тисяч доларів США. Перевірку цієї інформації було доручено Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції», - сказано у повідомленні. Внаслідок проведених заходів протиправні дії поліцейського було задокументовано. Його знайшли і вилучили гроші. Поліцейського затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Після інциденту прийнято рішення про звільнення з лав поліції чотирьох співробітників, двоє з яких - керівники.
Суспільство Геращенко: У полоні бойовики утримують 124 українців, ще 693 людини зникли безвісти У полоні у бойовиків продовжують перебувати 124 громадянина України і 693 людини вважаються зниклими безвісти. Про це заявила під час пленарного засідання Верховної Ради народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Ірина Геращенко, повідомляє прес-служба політичної партії УДАР. Народний депутат зазначила, що в цих списках як військові, так і цивільні особи, а також дев'ятеро осіб, які перебувають у в'язницях Росії. Вона зауважила, що найближчим часом має розпочатися робота з пошуку зниклих безвісти. «Українська влада домагається допуску представників Червоного Хреста на окуповані території. Наше завдання - знайти їх», - сказала Геращенко. За словами нардепа, наступний раунд переговорів про звільнення заручників відбудеться 23 березня в Мінську, під час роботи груп. «Переговори про звільнення заручників надзвичайно складні. Але у нас є прямі директиви Президента - всіх заручників має бути звільнено», - додала Геращенко.
Політика Сюмар: Політична криза затягнеться ще мінімум на два тижні Переговорний процес щодо виходу з політичної кризи в Україні триватиме ще мінімум два тижні. Про це заявила в кулуарах парламенту заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар, передає РБК-Україна. «За ці два-три місяці, скільки фактично триває криза, уряд підвішено і він не може нормально працювати, ми не бачимо варіантів виходу з цієї ситуації. Що буде далі? Наступний тиждень не сесійний. Наскільки я розумію... зібрати позачергову сесію буде надзвичайно складно. Це означає, що ми підвішуємо ситуацію знову на два тижні», - повідомила Сюмар. За словами народного депутата, зараз у парламенті є достатньо голосів для голосування за соціальні законопроекти. «Парламент заблоковано не цим питанням (обговоренням щодо законопроекту про спецконфіскацію майна. - Ред). У парламенті сьогодні внесено законопроекти виключно соціального спрямування та питання, пов'язані з ратифікацією. Це єдине, що знаходить сьогодні голоси. Голоси не знаходяться через те, що немає рішення проблеми, пов'язаної з політичною кризою», - наголосила Сюмар. Нагадаємо, що недавно спікер ВР України Володимир Гройсман зазначив, що за три тижні перерви в роботі парламенту рішення виходу з політичної кризи так і не було знайдено.
Суспільство Ситник: Відставка Шокіна не гальмуватиме антикорупційні розслідування Питання, пов'язані з відставкою глави ГПУ Віктора Шокіна, не гальмують розслідування кримінальних справ, які стосуються корупції на найвищому державному рівні. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє прес-служба відомства. «Скажу відверто, посада генпрокурора має лише опосередковане значення для НАБУ. Зараз для нас, для детектива антикорупційний прокурор - це остання інстанція, якщо ми говоримо про розслідування кримінальних проваджень», - зазначив він. Ситник пояснив, що було введено спеціальну норму, а також передбачено гарантії незалежності НАБУ, в тому числі й неможливість генпрокурора давати вказівки з приводу антикорупційних розслідувань. Нагадаємо, що вчора директор НАБУ заявив, що його західні колеги заздрять тому, що в Україні є так багато справ, пов'язаних із корупційною складовою у найвищих ешелонах влади.
Суспільство оформление ленты  У Рівненській області викрито підприємців, які ухилилися від сплати податків на більш ніж 3,7 мільйона гривень У Рівненській області співробітники податкової міліції викрили підприємців, які ухилилися від сплати податків у розмірі понад 3,7 мільйона гривень. Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, відритого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів), встановлено, що посадові особи підприємства, яке займається вирощуванням свиней та оптовою торгівлею живими тваринами, вказали в податковому та бухгалтерському звітах операції з продажу свиней фіктивним підприємствам. «Як показала перевірка, у «покупців» немає офісних та складських приміщень для здійснення самостійної фінансово-господарської діяльності, транспортних засобів, комп'ютерної техніки, найманих працівників», - ідеться в повідомленні. Як зазначили у ДФС, фактично тварин продавали компаніям, які є платниками єдиного податку і займаються виготовленням м'ясних виробів. Використовуючи схему «реконвертації» готівкових коштів, посадові особи підприємства ухилилися від сплати ПДВ у розмірі понад 3,7 мільйона гривень. На підставі постанови суду співробітники податкової міліції провели три обшуки в офісних та виробничих приміщеннях підприємства, а також за місцем проживання його директора. В результаті було знайдено та вилучено понад 61 тисячу доларів США, 605 євро, понад 1,3 мільйона гривень, 17 печаток підприємств, комп'ютерну техніку, фінансові документи і «чорнову» бухгалтерію. Наразі слідчі дії тривають.
За кордоном Генсек ООН розповів про умови припинення війни в Сирії Якби влада Сирії п'ять років тому задовольнила б вимоги мирних демонстрантів, а міжнародне співтовариство допомогло б Сирії, то збройного конфлікту в цій країні вдалося б уникнути. Про це заявив генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, передає Центр новин ООН. «Сирійська влада могла б відповісти на законні вимоги свого народу мирним шляхом, пішовши на діалог та реформи. Регіональні та міжнародні «гравці» могли б об'єднатися і допомогти домогтися стабілізації ситуації в Сирії замість того, щоб перетворити її на поле битви за свої регіональні та геополітичні інтереси», - наголосив глава ООН. Проте генеральний секретар зазначив і позитивні зрушення: це створення Міжнародної групи підтримки Сирії. Її члени, користуючись своїм впливом на сторони конфлікту, домоглися забезпечення гуманітарного доступу до жителів обложених міст і встановлення режиму припинення вогню. «Нарешті ми перейшли від закликів до сторін конфлікту виконувати свої зобов'язання в рамках міжнародного права до узгоджених конкретних дій, покликаним скоротити масштаби насильства і допомогти нужденним. Нарешті сирійці побачили плоди дипломатичних зусиль у повсякденному житті», - зазначив Пан Гі Мун. Він додав, що в міру того, як затихає насильство, сирійці знову виходять на вулиці і влаштовують мирні протести - як п'ять років тому. Водночас генеральний секретар попередив, що досягнуті успіхи не означають, що конфлікт у Сирії вирішено. Він переконаний, що цього можна досягти лише шляхом всебічного політичного врегулювання, яке спирається на загальнонаціональне припинення вогню і враховує прагнення сирійського народу.
Суспільство В Україні зареєстровано понад 900 мільйонерів Станом на 11 березня 2016 року доходи в сумі, що перевищує один мільйон гривень, у 2015 році отримали 903 громадянина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби України. Як зазначають у ДФС, загальна сума задекларованого ними доходу становить 4,6 мільярда гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб, яку «мільйонери» самостійно визначили до сплати в бюджет, - 8,42 млн гривень, військового збору - 9,8 млн грн. Загалом громадяни подали майже 105 тисяч декларацій про майновий стан і доходи. Активно декларували свої доходи жителі Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та Полтавської областей. Загальна сума задекларованого громадянами доходу становить 8,2 мільярда гривень. За даними ДФС, це на 1,1 млрд грн, або на 15% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Суспільство У Польщі вилучили партію українського бурштину на 170 мільйонів гривень Прикордонники і митники Польщі затримали рекордну партію бурштину з України загальною вагою 1,5 тонни, вартість якої оцінюється в 24 млн злотих (167 млн ​​гривень). Про це повідомляє польський телеканал TVN24 із посиланням на слова прес-секретаря митної служби РП Мажена Семенюк. «Вантажівку затримали в пункті пропуску «Дорогуськ» уже після того, як вона успішно проїхала українську частину пункту пропуску в Ягодині Волинської області, де українські митники та прикордонники не помітили півтори тонни контрабандного бурштину. Під час перевірки вантажівки митники помітили під легальним товаром мішки та картонні коробки. Виявилося, що вони були заповнені бурштином», - повідомляє пані Мажена Семенюк. Після того як митники оглянули весь товар з вантажівки, з'ясувалося, що в Польщі намагалися ввезти 1,5 тонни бурштину. Як кажуть польські митники, це рекордна партія, яку затримували на кордоні. За весь 2015 рік митниця в Бялій Подлясці затримала 900 кг бурштину. Під час допиту водія та експедитора, в контрабанді не зізнався ані польський водій, ані його помічник - громадянин України.
Політика Депутати Одеської міськради винесли з залу Сашка Боровика Депутат Одеської міської ради Сашко Боровик отримав посвідчення депутата під час сесії міськради, однак після цього його на руках із залу винесли двоє депутатів. Про це повідомляє одеське інформагентство Трасса Е-95. «Мені пощастило жити в багатьох містах світу, і скажу, що Одеса - це найгірше місто, де я будь-коли жив», - почав він свою промову, взявши після цього слово з трибуни. Також він додав, що раніше він не приходив на сесії міськради, аби не легітимізувати владу, яка сфальсифікувала вибори в жовтні 2015 року. «Але зараз я вирішив, що оскільки за мене голосували 75 тисяч одеситів, я представлятиму їхній голос», - повідомив він. Після цього Боровик звинуватив міську владу в корупції та лобіюванні приватних інтересів. Коли він закінчив виступати, до нього підбігли двоє його колег по фракції «Блок Петра Порошенка», до якої він належить. Депутат Дмитро Палпатін схопив Боровика за талію і за допомогою депутата Дениса Григор'єва виніс його з сесійної зали.
оформление ленты  Блог: 
Політика Борислав Береза Ми ще не бачили заповнених електронних декларацій, помилки точно будуть Після того як народні депутати України ухвалили в редакції Президента Петра Порошенка законопроект про запровадження електронного декларування для чиновників, у деяких експертів з'явилися побоювання, що і в цій редакції можуть бути якісь заковики. Заступник голови парламентського Комітету з питань запобігання та протидії корупції Борислав Береза ​​вважає, що потрібно почекати, аби проявилися можливі нюанси цієї редакції законопроекту, про що він і сказав «Аналітичній службі новин» (АСН). «Почекаймо: я впевнений, що якісь нюанси будуть. Але, слава Богу, що хоча б ухвалили цей законопроект. Тим паче що начебто й більшість його підтримала, і громадськість. Але, з іншого боку, ми ще не бачили заповнених декларацій. Як їх буде заповнено. Сто відсотків помилки будуть. Тож треба почекати і подивитися, як і кому відгукнуться ці декларації», - сказав нардеп. Береза ​​наголосив, що ухвалення цього законопроекту ще не є гарантією безвізового режиму з Європейським союзом. «Нам ніхто не казав, що цей законопроект дасть нам безвізовий режим. Йшлося про те, що законопроект допоможе нам його отримати. Але він не є гарантом, наприклад, голосування щодо Асоціації на референдумі у Голландії. Якщо воно буде негативним, це теж може вплинути», - зазначив політик.
За кордоном Лавров звинуватив Туреччину в порушенні кордонів Іраку та Сирії Туреччина порушує суверенітет і територіальну цілісність сусідніх країн - Іраку і Сирії. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров під час брифінгу в Москві, передає російське видання РИА Новости. «Звісно, це жахливо, коли щось (порушення прав людини. - Ред.) відбувається в рамках внутрішніх конфліктів. Але не менш серйозні випадки, коли подібне відбувається з порушенням суверенітету і територіальної цілісності інших держав», - сказав Лавров. Глава дипломатичного відомства зазначає, що останнім часом Туреччина є одним з головних порушників територіальної недоторканності кордонів Сирії та Іраку. «На жаль, і в цьому контексті Туреччина теж фігурує. Ми знаємо, що відбувається в діях турецьких збройних сил на території Іраку, що відбувається з обстрілами з турецької території позицій курдського ополчення в Сирії», - додав глава російського зовнішньополітичного відомства.
Суспільство Викрито злочинну групу, яка легалізувала іноземців Правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася легалізацією іноземців, переважно громадян РФ, на території Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. Як повідомляє прес-служба СБУ, жителі Дніпропетровська, працівники Придніпровської залізниці, колишні та чинні співробітники Харківського прикордонного загону поставили на потік незаконну схему легалізації, ціна якої коливалася від двох до чотирьох тисяч гривень за людину. «Іноземець, перебуваючи на території України, через посередників передавав гроші і паспорт провіднику поїзда. Потім прикордонники проставляли в документі дату-штамп про перетин державного кордону та вносили фіктивні відомості до відомчої бази даних», - ідеться в повідомленні. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 201 (контрабанда) та ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією) Кримінального кодексу України.
За кордоном Україна в рейтингу щасливих країн ООН посіла 123-тє місце з 157 Україна в рейтингу щасливих країн посіла 123-тє місце з 157. Такими є результати дослідження World Happiness Report Update 2016, проведеного компанією Sustainable Development Solutions Network на замовлення ООН, передає РБК-Україна. Торік, згідно з рейтингом, Україна була більш «щасливою» - займала 111-те місце, а в 2013 році - 87-ме. Таким чином, Україна увійшла до десятки країн, де було зафіксовано зниження відчуття щастя. Крім нас до групи увійшли Індія, Венесуела, Саудівська Аравія, дві країни Північної Африки, Єгипет, Ємен, а також Ботсвана. Як виявилося, найщасливішою стала Данія. З нею до першої десятки увійшли Швейцарія, Ісландія, Норвегія, Фінляндія, Канада, Нідерланди, Нова Зеландія, Австралія і Швеція. Найнещасливішими країнами рейтингу стали Бурунді, Сирія, Того, Афганістан, Бенін, Руанда, Гвінея, Ліберія, Танзанія, Мадагаскар. Росія займає 56-те місце в рейтингу, Білорусь - 61-ше, Грузія - 126-те.
оформление ленты  Блог: 
Політика Ігор Курус Влада не може відмовитися від кумівства та корупційних схем Донбас можна повернути за трьох умов: високий рівень життя в країні, справедлива держава і наявність сучасної армії. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління Українського центру прямої демократії Ігор Курус. На його думку, Україна перебуває у стані війни, і влада повинна діяти рішуче, тому що будь-які домовленості з агресором - це лише затягування часу і демонстрація слабкості. «По-перше, потрібно підвищити рівень життя громадян в Україні. Це стане потужним стимулом для жителів Донбасу і Криму припинити підтримувати агресора і вірити російській пропаганді про «манну небесну». Два роки тому український народ обрав курс на євроінтеграцію, тому потрібно впровадити в життя дійсно європейські цінності. По-друге, українська влада має забезпечити справедливу державу та стійкий її розвиток. Там, де майорить український прапор, мають бути безпека, законність і порядок. По-третє, має бути сильна модернізована армія, яка здатна очистити територію України від російських диверсантів і найманців і захистити український кордон», - наголосив експерт. Якщо ці позиції, переконаний Ігор Курус, владою буде виконано, шанс на припинення війни є. «Українська влада має провести в країні реальні реформи, які дозволять повернути довіру до влади і зробити так, щоб громадяни країни захотіли в ній жити і захищати її», - зазначив Курус. Зараз же, за його словами, виглядає так, що нинішня влада не здійснює ефективних дій або у неї немає бажання поставити крапку в цій війні. «Влада не готова до радикальних реформ, не може відмовитися від кумівства та корупційних схем. Я завжди думав, що війна змінює людей. Кого ламає, кого надихає, кого загартовує, але в будь-якому випадку не залишає таким самим. Але, на жаль, це не про українську владу», - резюмував глава правління Українського центру прямої демократії.
За кордоном ЗМІ: РФ вивела з Сирії менше половини своїх військових літаків Російська Федерація вивела з Сирії менше половини своїх військових літаків. Про це свідчать дані аналізу, заснованого на трансляціях телеканалів, повідомляє видання Reuters. Як зазначає агентство, аналіз супутникових знімків, кадрів авіанальотів РФ і заяви міноборони РФ дозволяють припускати, що Росія тримала близько 36 військових літаків на своїй базі Хмеймім у сирійській Латакії. Судячи з кадрів зйомок, принаймні 15 з цих літаків, включаючи Су-24, Су-25, Су-30 і Су-34, вилетіли до Росії за останні два дні. Відзначається і той факт, що наразі складно з'ясувати, чи не прилетіли на місце виведених літаків інші. Нагадаємо, 14 березня ввечері президент РФ Володимир Путін наказав почати виведення російських військ з Сирії. На думку глави Росії, завдання, поставлені перед міністерством оборони, загалом виконані.
оформление ленты  Блог: 
Політика Оксана Сироїд Території Донбасу треба офіціально визнати окупованими Території Донецької й Луганської областей, які нині непідконтрольні Києву, треба офіційно визнати окупованими. У такому разі можна буде керуватися нормами міжнародного права. Поки ж що жодних механізмів, щоб повернути ці території за рік, немає. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд. «Я не бачу реальних механізмів повернення окупованих частин Донецької й Луганської областей. Тому що немає зацікавленості в деескалації конфлікту, і немає сьогодні тих механізмів, навіть дипломатичних, які дають змогу це зробити. Будь-які перспективи проведення виборів на окупованих територіях не мають нічого спільного із поверненням у лоно України територій, що знаходяться під окупацією. Такі дії можуть тільки погіршити становище України», – пояснила Сироїд. На її думку, це навіть може призвести до внутрішнього загострення. Тож треба діяти більш рішуче і визнати частини Донбасу окупованими територіями на офіційному рівні. «Наша позиція – визнати ці території окупованими і повернути їх у площину міжнародного права. Тоді ми матимемо змогу застосувати міжнародне право щодо окупованих територій, яке буде діяти на території України», – підсумувала Сироїд.  
Політика оформление ленты  Кримський десант у Києві На Софійській площі мовчазний протест. У другу річницю анексії Криму громадські активісти вийшли в центр Києва в пам'ять про першу жертву окупації - кримського татарина Решата Аметова. «Решат був нестандартною людиною, постійно домагався якихось принципових речей, - каже сусідка Аметова Леране Хайбулаєва. - 3 березня 2014 року пішов на центральну площу Сімферополя, до будівлі Ради міністрів Криму, з українським прапором сам. Таким чином висловив свою позицію, що він проти окупації. Він вийшов заради своїх діток, які залишилися без батька». Через тринадцять днів, 15 березня, його знайшли мертвим за шістдесят кілометрів від Сімферополя, за добу до того, як у Криму відбувся так званий референдум. «Сьогодні багато хто говорить про те, що Крим було взято без жодної краплі крові, - сказала потім координатор організації Крим SOS Таміла Ташева. - Це неправда. Смерть Решата Аметова була першою смертю від рук окупантів на території Криму. Молодий чоловік 39 років, у якого залишилося троє дітей, він вийшов на одиночний пікет біля будівлі уряду Криму, його схопила так звана самооборона, «зелені чоловічки», і вивезли в невідомому напрямку. Потім було знайдено тіло зі слідами тортур». Сьогодні в руках людей у Києві, серед яких і кримські татари, картонні чоловічки. На них - імена людей. Ними учасники акції хочуть показати, що кожен повинен і може боротися за справедливість. «Це наш десант, який два роки тому перебував у Криму, - продовжує сусідка Решата. - Це ті люди, котрі висловлювали своє єднання з ним, з намірами і метою кримських татар і українців - повернути Крим. Сьогодні в Криму день так званого референдуму, там свято, а особисто в мене - траур», - каже Леране. «Ми вийшли з цією акцією, аби нагадати, що люди, які живуть в усьому світі, можуть бодай щось зробити для звільнення Криму. Вони навіть можуть читати казочки кримськотатарською мовою для своїх дітей і таким чином демонструвати свій протест», - пояснює Ташева.
Економіка Великі платники Луганської області сплатили понад 122 мільйони гривень єдиного внеску Платники, які перебувають на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у Луганську, з початку 2016 року переказали в систему загальнообов'язкового державного соціального страхування 122,1 мільйона гривень єдиного внеску. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Як зазначається, єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування для платників, зазначених у статті 4 Закону України від 8 липня 2010 року №2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», встановлюється в розмірі 22% статтею 7 закону №2464 бази нарахування єдиного внеску (частина 5 статті 8 закону №2464).
Суспільство Чиновник з міграційної служби погорів на хабарі В Одеській області на хабарі затримано чиновника Державної міграційної служби. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України. За інформацією правоохоронців, зловмисник систематично вимагав гроші у жителів за видачу національних і закордонних паспортів. Ціни на послуги хабарника коливалися від півтора до трьох тисяч гривень за паспорт. «Щоб убезпечити себе від уваги правоохоронців, зловмисник залучив до своєї схеми посередника - працівника відділу надання адміністративних послуг місцевої райдержадміністрації. Спільник проводив з «клієнтами» підготовчі бесіди і отримував готівку за видані паспорти», - йдеться в повідомленні. Корупціонерів було затримано під час одержання чергового хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-1,139456987381-/ /-pc-/
Top