counter
Архів Повернутись назад 15 Жовтня 2016
15 Жовтня
Політика Лещенко: Санкції, введені Україною проти Росії, місяць не діють Народний депутат України від фракції «БПП» Сергій Лещенко заявив про корупцію при формуванні списку санкцій України щодо громадян і компаній Росії. З 16 вересня в Україні не діють санкції проти РФ, написав Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook. «16 вересня минулого року указом президента України Петра Порошенка були введені санкції терміном на один рік щодо громадян і компаній Росії. 16 вересня цього року санкції закінчилися. І вже місяць немає указу президента про відновлення цих санкцій. Тобто США, Канада, ЄС тримають санкції проти Росії, а Україна ні. За інформацією джерел, продовження санкцій немає, так як тривають торги. Це чергова корупційна схема. За певну суму є можливість викреслити себе з списку санкцій. Або включити в цей список свого конкурента - і отримати монополію на ринку», - написав Сергій Лещенко.
За кордоном Укроборонпром представив унікальний бойовий модуль «Тайпан» На міжнародній виставці «Зброя і Безпека», що проходить в Києві, представлений бойовий модуль «Тайпан», розроблений підприємством «Спецтехноекспорт», сказано в повідомленні на сайті «Укроборонпрому». «Бойовий модуль «Тайпан» має технічні характеристики, що відповідають кращим зразкам країн Заходу. Модуль автоматично наводить зброю на обрану мету і утримує гармату в заданому положенні незалежно від зміни положення корпусу бойового автомобіля під час руху. Таким чином, новий модуль здійснює автоматичний супровід цілі. Система прицілювання може налаштовуватися, як відповідно до лінії ствола, так і по лінії горизонту. Вага бойового модуля «Тайпан» становить 350 кілограмів, його можна встановлювати на мобільні платформи і оснащувати ним фортифікаційні споруди. Керувати модулем можна дистанційно, використовуючи його як автономну вогневу точку без подачі електроживлення. У такому режимі «Тайпан» може працювати три години», - сказано в повідомленні.
Суспільство Ізраїль розірвав співпрацю з ЮНЕСКО через Стіну плачу Члени ЮНЕСКО ухвалили резолюцію, в якій засудили обмеження доступу мусульман до святих місць Єрусалиму і заявили про відсутність зв'язку між іудеями і їх святинями - Стіною плачу і Храмовою горою. Такі заяви обурили міністра освіти Ізраїлю Нафталі Беннет, який направив гендиректору ЮНЕСКО Ірині Боковій лист, звинувативши організацію в ігноруванні тисячолітніх зв'язків іудеїв з Єрусалимом. Про це Нафталі Беннет написав на своїй сторінці в Facebook. «Західний світ стоїть на боці ЮНЕСКО і проти терору. Точно так же вони повинні об'єднатися проти дипломатичного терору в Єрусалимі, так, як і проти терору в сирійському Алеппо. Після ганебного рішення ЮНЕСКО проігнорувати тисячолітій зв'язок єврейського народу з Єрусалимом і Храмовій горою я повідомив Нацкомісії Держави Ізраїль у справах ЮНЕСКО про припинення всіх видів діяльності з цією міжнародною організацією», - написав Нафталі Беннет.
Події Полторак: У зоні АТО залишаться тільки контрактники За дев'ять місяців поточного року на контрактну службу в Збройні сили України вступили понад 57 тисяч осіб. А після демобілізації останньої черги в зоні АТО залишаться тільки військові за контрактом. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив глава Міноборони України Степан Полторак. «За цей рік ми призвали на службу за контрактом понад 57 тисяч чоловіків і жінок. Після завершення останньої черги демобілізації, яка до кінця жовтня буде завершена, в зоні проведення АТО і на лінії зіткнення не залишиться жодного військового по мобілізації, там будуть служити тільки військовослужбовці за контрактом», - заявив міністр оборони України. Раніше в міністерстві оборони України повідомили, що зараз в ЗСУ проходять службу за контрактом 156,5 тисяч військовослужбовців - 47,5 тисяч офіцерів і 109 тисяч військовослужбовців сержантського і рядового складу.
Політика Ще дві жінки звинуватили Трампа в сексуальних домаганнях Ще дві жінки звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуальних домаганнях. Про це 14 жовтня повідомляє агентство Reuters. Як повідомляє інформаційне агентство, 46-річна Крістін Андерсон з Каліфорнії розповіла, як в 1990 році в нічному клубі на Манхеттені до неї підійшов незнайомий чоловік і запустив руки їй під спідницю. Вона впізнала в цьому чоловікові Дональда Трампа. Американка Саммер Зервос, що знімалася в 2006 році в 5-му сезоні реаліті-шоу Дональда Трампа «Учень», у Лос-Анджелесі на прес-конференції за участю її адвоката Глорії Олред заявила, що інцидент стався в 2007 році, коли вона зустрілася з Трампом, щоб обговорити своє працевлаштування. «Трамп попросив мене сісти поруч з ним, а потім схопив мене за плече, почав агресивно мене цілувати, поклав свою руку мені на груди», - заявила Саммер Зервос. Сам Дональд Трамп, виступаючи 14 жовтня перед виборцями в Північній Кароліні, назвав себе «жертвою найбруднішої політичної кампанії в історії США, яка організована Клінтонами і їх союзниками».
Політика Президент передав ЗСУ понад 150 одиниць техніки Президент України Петро Порошенко 15 жовтня в ході робочої поїздки в Харківську область на військовому аеродромі в Чугуєві взяв участь у церемонії передачі озброєння і військової техніки особовому складу ЗСУ, повідомляє прес-служба глави Української держави, пише ТСН. Президент України Петро Порошенко передав Збройним силам України близько 150 одиниць потужної військової техніки і озброєння. Українській армії передані штурмовики і винищувачі Су-25, Су-27, МіГ-27, вертольоти Мі-8 і Мі-24, військово-транспортний літак Ан-26, танки, легкоброньовані бойові машини, різні системи залпового вогню і міномети. «Яким чином найкраще зустріти День захисника України - допомогти армії. Зараз Держава робить все для того, щоб зразки нової бойової техніки регулярно надходили в армію. Вітчизняний оборонно-промисловий комплекс відіграє ключову роль у підтримці високого рівня бойової готовності нашої армії», - заявив Петро Порошенко.
Події Луценко: Колишній бухгалтер «Укрспирту» затриманий за розкрадання Генпрокуратура України у справі про розкрадання державних коштів затримала колишнього головного бухгалтера ДП «Укрспирт» Романа Волощука. Про це в Facebook повідомив Генпрокурор України Юрій Луценко. «Сьогодні в результаті роботи Державної фіскальної служби і Генпрокуратури України затриманий колишній головний бухгалтер ДП «Укрспирт» Роман Волощук (період роботи 2012-2014 роки), який підозрюється в розкраданні державних коштів. Роман Волощук за змовою з головою ДП «Укрспирт» Олександром Хартом перерахував державні кошти в сумі 750 мільйонів гривень на рахунки фіктивних підприємств, що не здійснювали поставки продукції. Крім того, Волощук підозрюється в ухиленні від сплати податків шляхом формування податкового кредиту від «Атлас груп», що має ознаки фіктивності, на суму 175 мільйонів гривень», - написав Юрій Луценко.
Політика ABC News: Кремль готує росіян до ядерної війни Президент Російської Федерації Володимир Путін готує росіян до масштабної ядерної війни з США. Про це 15 жовтня у своїй статті пише журналіст ABC News Патрік Рівеллі. «Зараз напруженість у відносинах між Росією і США досягла максимального рівня з часів холодної війни. На тлі зростання напруженості між США і Росією щодо сирійського питання і на тлі заяв Вашингтона про готовність завдати удару по військах Башара Асада, російські ЗМІ проводять опитування про готовність росіян до ядерної війни. «Якщо ядерна війна станеться, кожен повинен знати, де знаходиться бомбосховище», - сказано в сюжеті на НТВ, який присвячений атомному бункеру в Москві. Російські пропагандисти по ТБ розповідають про варіанти ядерної відповіді на нахабство США в Сирії», - сказано в статті. Крім того, особливу увагу в матеріалі приділено великим ученням із цивільної оборони на півдні Росії, в ході яких відпрацьовувалася підготовка і до ядерної катастрофи. У цих навчаннях взяло участь понад 40 мільйонів мирних громадян. Президент Российской Федерации Владимир Путин готовит россиян к масштабной ядерное войне с США. Об этом 15 октября в своей статье пишет журналист ABC News Патрик Ривелл.«Сейчас напряженность в отношениях между Россией и США достигла максимального уровня со времен холодной войны. На фоне роста напряженности между США и Россией по сирийско вопросу и на фоне заявленный Вашингтона в готовности нанести удар по войскам Башара Асада, российские СМИ проводят опросы в готовности россиян к ядерное войне. «Если ядерная война произойдет, каждый должен знать, где находится бомбоубежище», - сказано в сюжете на НТВ, який посвящен атомной бункера в Москве. Российские пропагандисты по ТВ рассказывают о вариантах ядерного ответа на наглость США в Сирии », - сказано в статье.Кроме того, особое внимание в материале уделено крупным учениям по гражданской обороне на юге России, в ходе которых отрабатывалась подготовка и к ядерное катастрофе. В ЭТИХ учениях приняло участие более 40 миллионов мирных граждан.
Суспільство У Києві відбувся наймасовіший вертикальний забіг на 110 поверхів Сьогодні в Києві стартував перший вертикальний забіг RUNUP на кубок «Київміськбуду», в ході якого 88 учасників з чотирьох країн (України, Німеччини, США та Польщі) змагаються в швидкості підняття на 110 поверхів. Про це повідомив організатор акції Ігор Кретов, пише «УНН». «Це перший забіг на дах будівлі, який проводиться в Україні. Наше головне завдання показати всім, що ви можете займатися спортом навіть в своєму будинку. Просто йдіть або біжіть сходами - і ви будете у відмінній фізичній формі. Організатори - холдингова компанія "Київміськбуд" і біговий клуб New Balance Top Runners. Так як 110-поверхової будівлі в Україні немає, учасники змагаються у два тури забігів по 36 поверхів, після чого буде визначена п'ятірка фіналістів серед жінок і чоловіків. І вже третій забіг визначить двох фіналістів, які фінішують на вертолітному майданчику», - повідомив Ігор Кретов.
Події Розвідка: військові навчання РФ в Криму загрожують повторенням трагедії MH17 В окупованому Росією Криму можливе повторення трагедії малайзійського «Боїнга» рейсу МН17, яка сталася в Донецькій області влітку 2014 року. Причиною цього можуть стати дії протиповітряної оборони ЗС РФ над акваторією Чорного моря в Криму, що загрожують безпеці міжнародного авіаційного сполучення, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України. «Угруповання протиповітряної оборони Збройних сил Росії 14 жовтня на території окупованого Криму були приведені в повну бойову готовність. Бойові розрахунки радіотехнічних підрозділів здійснювали виявлення та супроводження повітряних цілей, передачу цілевказівки дивізіону зенітно-ракетних комплексів і наведення бойової авіації. Екіпажі винищувальної авіації і розрахунки ЗРК відпрацьовували перехоплення і знищення повітряних цілей. Проведення всіх цих заходів загрожує повторенням трагедії малазійського «Боїнга», який був збитий російським зенітно-ракетним комплексом «Бук» над Донбасом в липні 2014 року», - сказано в повідомленні.

Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Як знайти в будинку річ, заговорену на псування та неприємності
Дуже часто псування або пристріт приходять разом з людиною Він залишає вдома того, на кого хоче навести псуван....
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися
Різні шкідливі установки часто дістаються нам від батьків, від друзів та від суспільства, а іноді ми вселяємо ....
Як нейтралізувати погані прикмети та уникнути неприємностей
Як нейтралізувати погані прикмети та уникнути неприємностей
Наші предки століттями помічали знаки Долі, що вказують на швидке нещастя Найвірніші з ознак дійшли донині раз....
більше матеріалів




/-0,61091208457947-/ /-pc-/
Top