counter
Архів Повернутись назад 15 Лютого 2021
15 Лютого
Здоров`я Болі в спині у чоловіків Найчастіше болі в спині і суглобах виникають через неправильну техніки виконання вправ. Невміння утримувати нейтральне положення попереку і відсутність досвіду включення м'язів стабілізаторів в роботу під час виконання вправ тягнуть за собою наслідки. Набагато простіше їм запобігти, аніж потім лікувати. Як уникнути травмування? Важливо приділяти достатньо уваги техніці виконання вправ і стежити за амплітудою руху в суглобах. Уникати надмірного згинання суглобів. Якщо не впевнений, чи правильно ти виконуєш якусь вправу - звернися до тренера. Куди простіше з самого початку розібратися в техніці вправи і робити все правильно, ніж зрозуміти, що робив його не так, коли травмуєш себе, вірно? Розминка і заминка - кращі захисники від болів в спині і суглобах. Обов'язково розминаються перед кожним тренуванням і після неї. Недбало ставитися до розминки або зовсім її не робити - це поширена помилка новачків, яку вони усвідомлюють тільки коли виникають проблеми з суглобами. Якщо ти будеш приділяти достатньо уваги розвитку гнучкості і відновленню, то уникнеш неприємних наслідків. Якщо ти все ж постійно займаєшся спортом, то швидше за все дотримуєшся збалансованого харчування і стежиш за вживанням достатньої кількості води, але все ж не завадить нагадати про це ще раз. Систематичність тренувань. Будь-які фізичні навантаження повинні бути регулярними. Якщо ти був змушений зробити тривалу перерву - не поспішай набирати обертів, так ти можеш пошкодити суглоби. Що ж робити, якщо все таки з'явилися болі в спині або суглобах? По-перше, не тренуватися перемагаючи біль. Так ти тільки погіршать ситуацію і нанесеш ще більшої шкоди своєму здоров'ю. Потрібно зробити паузу в тренуваннях до того часу, як ти розберешся з проблемою. По-друге, ні в якому разі не займатися самолікуванням. Як і в першому пункті - це може тільки погіршити ситуацію. Незалежно від того, вперше ти зіткнувся з цією проблемою чи ні - самостійно поставити діагноз неможливо. А без нього - не можна призначити правильне лікування, не зашкодивши при цьому здоров'ю ще більше. Якщо почала даватися взнаки гостра біль в спині або суглобах - необхідно відразу звернутися до лікаря. Це кращий спосіб вчасно вилікувати травму і запобігти хронічне запалення. До якого лікаря звертатися з такою травмою? До ревматолога. Саме він повинен поставити діагноз і визначити стан суглоба, щоб призначити оптимальну схему лікування. Якщо біль у спині або суглобах проявляється протягом більш ніж одного тижня - слід відразу ж записатися на прийом до ревматолога. Розкажи лікаря про причини виникнення болю - це також допоможе поставити точний діагноз. Пам'ятай, чим ретельніше ти будеш дотримуватися вказівок лікаря з приводу лікування і відновлення, тим швидше зможеш повернутися до тренувань без шкоди для власного здоров'я.
Події Вантажівки продовжують "робити" трафік на київських дорогах У Києві вранці 15 лютого на вулиці Грінченка сталося дивне ДТП з самоскидом. Вантажівка зачепився кузовом за шляхопровід, проїхав кілька метрів і завис у повітрі. Про це повідомляє Київ-оперативний.Після ранкового ДТП в сторону центру утворилася серйозна пробка. Повідомляється, що водій міг знати, що його відкидний кузов опущений не до кінця, але вирішив проскочити. У підсумку він зачепився за шляхопровід, кабіна почала підніматися, і авто виявилося висячим у повітрі. Частина кузова і задній міст вперлися в асфальт. Тепер комунальники борються за те, щоб звільнити самоскид з-під мосту, і при цьому не "впустити його". На допомогу комунальним службам прибув поліцейський БТР. Станом на 9:30 ранку самоскид все ще висів на шляхопроводі. "Так багато питань і так мало відповідей. Київ, вулиця Грінченка, в сторону центру. Утворюється пробка", - йдеться в повідомленні.
Суспільство Погода продовжує брати реванш. Снігопади змінять морози Українські синоптики продовжують генерувати новини для читачів. Мало хто зараз не стежить за станом погоди і, здавалося б, уже нікого не здивувати ні снігом ні ожеледицею, але погода нагадала - хто вдома господар. Після сніжної тижні в Україну прийде довгоочікуване сонце. Сонячно то буде, але і мороз місцями до мінус 24 градусів теж. Тому готуватися до весни ще рано. Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Опадів до кінця поточного тижня не очікується по всій території країни. Згідно з даними синоптиків, завтра до -24 градусів вночі температура повітря опуститься в Сумській області. Вдень тут очікується до -15. У Чернігівській області вночі прогнозують до -22 градусів, вдень - до -14. Нічні морози від -14 до -19 завтра очікуються на сході країни, в деяких західних регіонах і на півночі. Нагадаємо, минулого тижня Україну накрив снігопад. Снігом засипало практично всю країну, що призвело до обмеження руху в деяких областях. Зокрема, Київ був закритий для вантажівок. Крім того, в Києві через снігопади на два дні закривали школи і дитячі сади. Подібні заходи також вводилися у Львові і в Черкасах. Як писало РБК-Україна, морозна погода в Україні протримається весь тиждень.
Суспільство В Україні повертають зонований адаптивний карантин Стало відомо, що до 18 лютого в країні мають намір повернути адаптивний карантин з поділом на епідемічні зони. Планується знову поділити країну на чотири колірні зони, однак принцип поділу буде новим. Введення адаптивного карантину в Україні з поділом на зони Кабмін планує розглянути вже на цьому тижні. Як повідомив головний санлікар Віктор Ляшко, рішення про повернення до адаптивного карантину уряд повинен прийняти до 18 лютого. Нові зони адаптивного карантину Україна знову розділять на чотири зони. При поділі, будуть враховувати такі показники: завантаженість лікарень - більше 65%; менше 300 ПЛР-тестів за 7 днів на 100 тис. населення; більше 60 госпіталізованих з підтвердженням або підозрою COVID за 7 днів на 100 тис. населення; коефіцієнт виявлення випадків COVID методом ПЛР і тестуванням на антиген - більше 20%; більше 50% госпіталізацій за 7 днів в порівнянні з попереднім аналогічним періодом. Зелена зона передбачає скасування всіх обмежень. Жовта зона передбачає ті обмеження, які діють на даний момент. Тоді як згідно з попереднім поділу, діючі обмеження відповідали помаранчевої зоні. Після повернення до адаптивного карантину вся Україна буде саме в жовтій зоні. Помаранчева зона буде вводитися при перевищенні одного з п'яти показників. Червона зона з обмеженнями як під час січневого локдауна буде вводитися при перевищенні двох з п'яти контрольних показників. Карантин в Україні продовжать Згідно з рішенням Кабміну, карантин в Україні діє до 28 лютого. Однак, приймаючи таке рішення, уряд залишив за собою право продовжити обмеження.
Події У Києві задимлення: горить парк Дружби народів В Киеве в парке "Дружбы народов" начался масштабный пожар. Там горят деревянные строения одного из комплексов. Отмечается, что загорелся парк "Муромец". Площадь огня 100 кв. метров. Пострадавших нет. На странице Киев Оперативный в Facebook опубликовали видео мощного возгорания. "Что-то очень серьезно полыхает в парке Дружбы Народов. Будем надеяться, что это не расчистка земли под новое строительство", - написали под видео. На видео можно увидеть, как большие столбы черного дыма идут со стороны парка и простираются до проезжей части. На некоторых участках даже ограничена видимость для водителей. Также видео пожара появилось и на странице dtp.kiev.ua в Facebook. "В Киеве в парке Дружбы народов, на территории X-Park масштабный пожар: горят деревянные строения одного из комплексов "Байдики Бити", - написали под видео.
Дозвілля 5 способів підняти свій настрій Якщо ці поради здадуться тобі дивними, то ти їх ще не встиг застосувати. Іноді потрібно дозволяти собі подібне, щоб не пропадала тяга до життя. Всі ці поради працюють. Я спілкувався з сотнями чоловіків і не було жодного, хто сказав би, що після цих справ не відчув позитивного ефекту. Цей пост можеш вважати якоюсь пам'яткою і повертайся до неї, коли стане погано. Приготуй нове блюдо. Експериментуй з їжею. У свій час я був упевнений, що я ненавиджу готувати і дуже консервативний по відношенню до їжі. Але після пари спроб я змінив своє ставлення. Кожен раз, коли якесь нове блюдо виходить смачним, це надає нереальний ефект на тебе. І навіть якщо ти один і готуєш тільки для себе, настрій від цього не стає гірше. Плюс до всього, це розвиває тебе і ти можеш похвалитися цим навиком на побаченні, а після запросити до себе на дегустацію) Прийми холодний душ. Іноді, коли відчуваю, що ти не в гуморі і прокрастинація вже дихає за спиною, беру в кулак всі сили, що залишилися і йду в душ на одну-дві хвилини постояти під прохолодною водою. Це сильно оживляє. Щось на зразок природного енергетика. Це працює через гормонів, але тут немає стільки місця, щоб пояснити це все. Тому просто повір на слово. Звичайно, цей спосіб підійде тільки якщо ти здоровий. Пройдися на свіжому повітрі. Якщо відчуваєш, що трохи пригнічений, не обов'язково збирати цілу компанію, щоб підняти собі настрій. Часто це забере у тебе залишилися сили і після такої зустрічі тобі буде ще гірше. Іноді потрібно побути на самоті. Вийди на вулицю, включи спокійну музику в навушниках і прогуляйся біля будинку хоча б півгодини. По поверненню додому тобі вже стане набагато краще. Почни займатися спортом, хоча б іноді. Фізичні навантаження - найефективніші ліки проти поганого настрою. Буде це фітнес зал, басейн, футбол, боротьба, теніс. Неважливо. Елементарна півгодинна домашня тренування у вигляді віджимань, присідань і преса вже зробить свою справу і тобі стане значно краще. А якщо закріпити це все чоловічим колективом, виходом з дому і змагальним процесом, то ефект буде нереальний. Вийди із зони комфорту. Причому, свідомо. Добровільно. Зараз засніжена зима, але ось навесні або влітку, можна поїхати, наприклад на автобусі, подалі від будинку, не взявши собою ні телефон, ні гроші і своїми силами повернутися. Або пішки пройти кілометрів 10-15, або домовитися з водіями якось. У будь-якому випадку ця струс точно не дозволить тобі сумувати. Справа в тому, що відчуття недомінантний провокують величезний сплеск різних гормонів, які включають тебе в режим виживання. Якщо цей спосіб здається абсурдним, запишись на якийсь тренінг, сходи в якесь нове місце. Зроби те, що ти не робив ніколи, спробуй щось нове. Вийди зі звичної зони. Це точно вб'є всі причини для прокрастинації. Нагадую, що ця пам'ятка підтверджена величезною кількістю хлопців. Найгірше, що можна робити під час поганого настрою, це засиджуватися вдома, одурманювати свій розум, йти в серіальні марафони і завантажувати себе роботою. Це все призведе до ще більш поганих наслідків. Тому збережи цей пост де-небудь, щоб вчасно розпочати позбавлення від поганого настрою.

Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
більше матеріалів




/-0,23386788368225-/ /-pc-/
Top