counter
Архів Повернутись назад 13 Квітня 2018
13 Квітня
Наука і технології Експерти пояснили, як зміняться ціни на нові моделі iPhone На думку фахівців, ціни будуть рости, але споживачів подібний розвиток подій не відлякає. Експерт фінансової компанії UBS Стів Мілуновіч каже, що нові смартфони Apple будуть набагато дорожчі, ніж пристрої попереднього покоління. Проте, брак покупців цих пристроїв не очікується. Мілуновіч сказав, що Apple розробила нову стратегію просування своїх продуктів в США і Європі. Керівництво бренду планує збільшити свої доходи за рахунок кожної проданої моделі. Уже в цьому році компанія має намір випустити кілька нових девайсів, які матимуть екрани діагоналлю 5,8, 6,1 і 6,4 дюйма. Експерт запропонував два варіанти розвитку подій: дешевий і вигідний шляхи. У першому випадку для покупки бюджетної моделі смартфона користувач віддасть $700 і $1049 для придбання найдорожчої. Однак є ще один варіант: вартість бюджетного девайса становить 750 доларів, а найдорожчий смартфон - 1099. В результаті покупці будуть брати смартфони з більш дорогого варіанта, а моделі минулого покоління будуть продаватися за середньою або нижчою ціною. Запустивши декілька моделей пристроїв, Apple сподівається залучити нових клієнтів з різних верств суспільства. Деякі з них зможуть купити бюджетний варіант, в той час як інші будуть купувати трендові моделі.
Дозвілля оформление ленты  Єнот підкорив Instagram і став вірним другом собак У 2014 році житель Багамських островів Лаура Янг врятувала маленького єнота після падіння з дерева. У тварини була пошкоджена нога. Мати малюка не знайшлася, тому Лорі довелося залишити малюка у себе і лікувати його. Після курсу відновлення з'ясувалося, що тварина дуже звикла до дому і закохалася у всіх, хто живе в ньому. Тепер єнот на ім'я Тиковка прекрасно живе в будинку з господинею, її чоловіком та двома собаками: Тоффі і Орео. І здається, цей дикий звір також всерйоз думає, що він собака. Тепер Тиковка, Тоффі й Орео - справжні друзі. Їх дружба захоплює мільйони користувачів Instagram. Малюк повторює майже все, що властиво собакам, а ті, в свою чергу, завжди захищають свого маленького і несхожого на них друга. Лора так любить своїх улюбленців, що навіть написала книгу про них.
Здоров`я Лікар розповів, як припинити їсти вночі Дієтолог розповів про кілька причин переїдання в нічний час. Збільшення апетиту ввечері або навіть вночі може бути поганою звичкою або наслідком порушення повсякденного режиму і серйозною психологічною проблемою. Експерт запевняє, що причини нічної обжерливості можуть бути об'єктивними і чисто особистими, суб'єктивними. Перше стосується досить нормальної потреби в їжі, якщо, наприклад, протягом дня ви зазвичай не встигаєте обідати і обмежуєтеся бутербродом з чашкою кави, а додому приїжджаєте тільки пізно ввечері. «Протилежне також відбувається: ви дотримуєтеся строгої дієти, їсте тільки низькокалорійні продукти і то потроху». Природно, не отримуючи необхідних мікроелементів і поживних речовин, організм виснажений і починає вам сигналити про вовчий голод. І не піддаватися йому з кожним днем ​​все складніше, і рано чи пізно відбувається зрив» Апетит через те, що ви їли мало або не вчасно - це об'єктивна причина. Часто основна причина переїдання вночі - чисто психологічна. Наприклад, ви звикли їсти в нічний час, коли ви дивитеся серіал або їсте кожен раз, коли відчуваєте себе засмученим або вам нема чим зайнятися. Тоді ви повинні боротися не з голодом, а зі своїми проблемами, настроєм і шкідливими звичками. «У будь-якому випадку ви не повинні миритися з цим станом, а все-таки перекусити. Важливо вибирати тільки ті продукти, які не створять тяжкості в шлунку, і які не будуть осідати на талії, тому зупиніться на чомусь низькокалорійному: йогурт, нежирний сир, овочевий салат або фрукти без цукру. Пам'ятайте, що для підвищення рівня цукру в крові, нам потрібно як мінімум 15 хвилин, тому не ковтайте їжу, але повільно прожевивайте, насолоджуючись смаком», - радить лікар. Почуття голоду в другій половині дня досить легко минути: не голодуйте протягом дня, інакше переїдання вночі неминуче. Пийте багато чистої води. Іноді апетит проходить і без їжі, досить просто випити склянку води кімнатної температури, каже експерт.
Дозвілля Знаки Зодіаку, які ніколи не зраджують Вибір партнера для відносин - дуже серйозна робота. Всі хочуть вибрати таку людину, яка ніколи не зрадить. Хоча така вірність - рідкісна річ, але астрологія стверджує, що все-таки представники певних знаків зодіаку не схильні до зрад! Телець Телець - це стабільний знак елемента землі, що означає - представники цього знака зодіаку досить зосереджені і визначені за життя. Коли фіксований знак хоче чогось, він домагається цього, і йому все одно, скільки часу буде потрібно, щоб отримати це, вони неодмінно дійдуть до переможного кінця. Це також відноситься і до питання успішних відносин. Вони знають, що потрібно робити, щоб відносини розвивалися в потрібному руслі, і вони не бояться проблем, які можуть виникнути на цьому шляху. Але те, що вони ніколи не приймуть, це якщо їх партнер знецінює свою вірність і починає зраджувати! Вони ніколи в житті не пробачать цього, тому що самі собі ніколи не дозволять зраджувати свого партнера! Діва Діви - є найбільш гнучкими і адаптуються серед земних знаків. Вони можуть працювати над помилками інших і вони іноді можуть обходити їх, тому що вони за своєю суттю дуже прощають. Це також говорить про те, що вони не стануть шукати чогось в іншому місці, якщо ви не виправдаєте їх очікувань. У той час як Діви не романтичні (вони дійсно є прихильниками публічного прояву своїх емоцій), коли вони люблять, їх любов буває надзвичайно безкорисливою, доброзичливою і співчутливою. Вони весь час раз у раз дають вам це, і доти, поки ви зможете отримувати їх доброту з відкритим серцем, ви будете перебувати в найкращих стосунках, які у вас коли-небудь були. Їм потрібно відчувати, що вони вам потрібні! Просто переконайтеся, що ви не стаєте надмірно залежними від Дів в своєму повсякденному житті! Козеріг Козерогам подобається, коли все в їх житті в порядку, вони активні й амбіційні, і ви навряд чи побачите їх розслабленими. Це всі переваги відносин з Козерогом. Іноді може здатися, що вони більше люблять свою роботу, ніж вас, а ви подумайте про це так: вони створюють стабільну основу, необхідну для ваших відносин. Козероги дуже надійні партнери, але в свою чергу вони потребують того, щоб їх партнер підтримував їх. В іншому випадку, виникає питання, для чого вони все це роблять, вкладаються всією душею в відносини, якщо їх партнер не підтримує їх.
Дозвілля Самі згубні чоловічі комплекси Чоловіки часто ще більш закомплексовані, ніж дівчата (так, чоловіки - це теж люди), заморочуються з приводу ваги, росту і недостатньо густої шевелюри. Отже, які ж найпоширеніші комплекси серед чоловіків? Мені треба частіше ходити в спортзал Знаєш, яка процедура пластичної хірургії швидше за всіх набирає популярність серед чоловіків? Ліпосакція. З одного боку, малорухливий спосіб життя і холостяцька фаст-фудівська дієта роблять свою чорну справу. З іншого боку, тенденція така, що все частіше з рекламних бордів на нас дивляться не тільки напівголі красуні, але і красені з м'язистими тілами. А всі ми знаємо, як чоловіки люблять очима. І вони хочуть любити. І ми, жінки, часто любимо не тільки вухами, а й очима. От би зі спини пересадити їх на маківку Кожен хлопець переживає з приводу своєї молодої шевелюри. І ти навіть не уявляєш, як сильно переживає. Лисина - символ старості. Якщо жінку хочуть спотворити в кіно, їй надягають брекети. Якщо хочуть зробити те ж з чоловіком - чіпляють лисину. Тому не дивуйся відчайдушним спробам твого бойфренда всякими хитрощами або сумнівними препаратами затримати волоски довше на їх місці. Не краща робота Не кожна людина погодиться піти працювати медбратом або вихователем в дитячий сад. Не чоловіча це справа, розумієте. І справа тут навіть не в грошах. Просто кожна людина частиною іміджу своєї мрії обов'язково бачить престижну професію з нарадами по Токійському часу і важливими документами в портфелі від Louis Vuitton. Коли вона на каблуках, я зовсім здаюся коротуном Ми знаємо, якого зросту твій ідеальний чоловік: трохи вище, ніж ти на каблуках. Так ось, твій хлопець теж так думає. І якщо щоб зробити свою фігуру красивою, досить здорово харчуватися і регулярно ходити в спортзал, то з ростом нічого не поробиш - яким народився, таким народився. Розповімо тобі по секрету, що саме тому, тобі варто звернути увагу на невисоких хлопців: через цей свій комплекс вони намагаються більше догодити партнерці. Я не можу задовольнити її ось ЦИМ Чоловічий комплекс №1: пеніс. Скільки разів не повторюй, що розмір не має значення, а вміння ним користуватися, він не заспокоїться. Просто він упевнений, що кожна жінка мріє про 30-сантиметрову "бейсбольну биту". А останнім часом їх все частіше турбують вже не тільки габарити, але і естетика цього органу. Ось уявляєш, як короткий і тонкий, так ще і кривий! Ну, погиготіли, і вистачить. З комплексами коханої людини потрібно поводитися дбайливо: не жартувати, не тиснути на них, не підкреслювати і постаратися ставитися з великим терпінням і розумінням.
Культура День лікувальних багать: Народні прикмети і звичаї на 13 квітня 2018 року Говорили, що жінки, які народилися 13 квітня, були «огніщанками». Вони набирали горюче топливо з печі і розводили багаття, які, за давніми віруваннями, були рятівними і дозволяли вилікувати різні хвороби. Тяжкохвору людину 13 квітня проносили через багаття, щоб вона одужала. Також вірили, що вогонь допомагає зберегти цілим весь інвентар, який використовується при проведенні польових робіт. У народі свято називали Іпатій, Іпатій Чудотворець. Молилися святому Іпатію, якщо у породіллі відкривалася внутрішня кровотеча, а також для того, щоб збільшити кількість грудного молока. Крім того, саме в день 13 квітня в святого Іпатія зверталися з проханням надати захист від нечисті. Народні повір'я говорили, що біси всюдисущі і можуть проникнути в людини через пиття, їжу. Також біси могли проникнути в неперехрещену посудину. Говорили, що чорти могли ноги віддавити, штовхнути, налякати, вселитися в людину. До речі, вірили, що біси 13 квітня можуть вразити конкретну частину тіла людини, у якого відніметься кінцівка, губа вздується, ноги віднімуться. Розпізнати біса в людині могла дитина, якій не виповнилося 7 років, або людина, яка знаходиться під захистом ікони. Вірили в те, що нечиста сила дуже боїться хрестів, які слід креслити на вікнах, дверях - для цього використовували свічки, що залишилися з Чистого четверга. На підвіконнях 13 квітня розкладали колючі рослини, шматочки заліза, гілочки будяків. Уникали вимовляти слово «біс» вголос, тому що вважали, що цей злий дух увійде в людину, кличе його. Прийнято було 13 квітня спалювати всі старі речі, які є в будинку - це допомагає не тільки прогнати демонів, але і захиститися від пожеж. Народні прикмети на 13 квітня Синє небо при безвітряній погоді, а також прозорі хмари - буде дощСонячний день - прикмета до того, що літо теплим будеУ клена і берези сік виділяється - чекай потеплінняЧим прозоріше хмари, тим тихіше погода, але можливий дощПерелітні птахи злітаються зграями - прикмета того, що весна буде з гарною погодоюСонячний день 13 квітня - чекай потепління на тривалий термінПрилетівші з теплих країв птахи довго не щебечуть - холоду ще триматисяНесмачний березовий сік - буде хороший урожай хлібаВода 13 квітня тече і піниться - чекай дощуЗатих вітер - ще будуть заморозкиДощ вранці - літо теж мокрим буде.
Події Відомий нумеролог призначив кінець світу на 23 квітня Це вже напевно, більш ніж 2000-ний кінець світу призначений будь-ким. Цього разу відомий нумеролог і тлумач Біблії Девід Мід стверджує, що це перші ознаки кінця світу, передає Ukr.Media. На думку Міда і його прихильників, в Священному писанні сказано, що кінець світу настане вже через 10 днів - 23 квітня. - У вірші 12. 1-2 говориться: "на небі з'явився великий знак: жінка, одягнена в сонце, з місяцем під ногами, а на голові - вінок із 12 зірок. Сузір'я Діви, Лева і Змієносця є унікальним знаком раз на століття , точно такий же, як показано в 12-му розділі Откровення. Це наш маркер часу", - пише нумеролог. Сонце, Місяць, Юпітер і сузір'я Діви вишикуються в одну лінію. За його словами, почнеться Третя світова війна і з'явиться Антихрист - все це говорить про наближення Нібіру, ​​загадкової планети X. Її поява поруч із Землею викличе виверження вулканів, землетруси, масове божевілля. У минулому Мід вже обіцяв кінець світу, причому не один раз.
Дозвілля Найжахливіші звички у кожного знака Зодіаку Овен Ви отримуєте гострі відчуття від того, що піддаєте себе небезпечним для життя ситуаціям, наприклад, стрибати з парашута або ганяєте на автомобілі. Ви довбаєте свої рани до крові, і навіть не помічаєте, коли це відбувається. Вам часто сняться сни про власну смерть. Телець Коли ви їдете, ви заглядаєте у вікна інших автомобілів і будинків, так як любите підглядати за тим, чим люди займаються наодинці з собою. Ви таємно зняли фотографії випадкових людей і відправили їх своїм друзям. Ви ведете сайт, який включає в себе секретну інформацію про судимості людей. Близнюки У вас є погана звичка жартувати про смерть, яка бентежить інших людей. Ви ніколи не залишаєте будинок без ножа. Ви переглянули кілька відеороликів про те, як уникнути зомбі, і як зняти наручники, якщо вас викрали. Рак Ви спостерігали, як хтось помирає - і тепер постійно прокручує цей момент в своїй голові. Ви спалюєте фотографії, листи або одяг того, на кого гнівайтесь. Ви їсте шматочки власної шкіри губ. Лев У вас було видіння майбутнього, яке здійснилося, і тепер ви вважаєте себе віщуном. Ви пробували павуків. Ви часто бачите померлу любов в своїх снах. Діва Ви уповільнюєте хід всякий раз, коли бачите автомобільну катастрофу, тому що хочете зрозуміти масштаб пошкоджень. Ви присягати, що бачили, або чули як пересувалися привиди. Ви відвідали Чорнобиль або будь-яке інше страшне місце. Терези Ви любите пробувати свою кров на смак. Історія вашого браузера заповнена пошуками секретних відомостей, які можуть легко викликати у вас проблеми з урядом. У якийсь момент вашого життя в вашій кімнаті висів плакат «Правди немає!». Скорпіон Ви одержимі переглядом паранормальних шоу. Ви любите чорний колір більше, ніж будь-який інший. Ви не здригаєтеся під час сцен стрибків або падіння з величезної висоти в фільмах. Стрілець Ви якось погрожували комусь ножем. Ви їхали в машині, не дивлячись на дорогу, тому що на той момент вам було все одно, що з вами трапиться. Ви вірите в інопланетян, тому що бачили НЛО. Козеріг Ви бачили, як хтось плакав, падав або травмувався, але не намагалися допомогти йому. Ви по-крупному збрехали, щоб вибратися зі скрутної ситуації, наприклад, сказали, що ваш родич помер. Ви почули про масштабну катастрофу, але не зазнали ніяких почуттів. Водолій Ви одержимі читанням Стівена Кінга та інших жахливих історій, які заважають вам спати вночі. Ви написали уявний некролог і хвалу для ваших близьких. Ви записали тривожні слова або малюнки, які можуть викликати у вас проблеми, якщо їх хтось побачить. Риби Ви одержимі злочинами серійних вбивць, і відчуваєте, що могли б вийти сухим з ​​води, якщо зважилися б на це. Ви намагалися викликати Криваву Мері через дзеркало заради забави. Ви - любитель теорій змови.
Політика Експерт назвав можливу дату початку бомбардувань Сирії Імовірність ударів армії США по позиціях Росії у Сирії зросте напередодні інавгурації російського президента Володимира Путіна. Таку думку висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Бойкотування ЧС з футболу, швидше за все, відбудеться на офіційному рівні. Більшість офіційних делегацій країн Європейського Союзу не поїде в Росію на чемпіонат світу з футболу", - зазначив експерт. За його словами, також сирійський конфлікт має тактичну мету погіршити фон навколо РФ під час інавгурації Путіна, запланованої на 7 травня. "Імовірність ударів по Сирії, такого сирійського салюту, напередодні 7 травня значною мірою зросте", - додав при цьому Бортник. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп у Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів сирійської території. Також він дорікнув світ у відсутності подяки за порятунок від "ІД". Раніше він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами" протягом 72 годин.
Події Російський вертоліт впав у Балтійське море. Усі загинули У Балтійському морі впав і розбився військовий вертоліт Ка-29, що належить російській армії. Всі члени екіпажу - двоє пілотів, загинули. Як повідомила Медуза, вертоліт вночі проводив випробувальні польоти. Погода була льотною. Зараз на місці катастрофи проводиться пошукова операція. Вертоліт Ка-29 призначений для десантування з кораблів підрозділів морської піхоти та їх підтримки вогнем. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в країнах Балтії росіяни готові до проведення гібридної військової інтервенції, подібної до тієї, яку виконали з Україною. При цьому лідери США і європейські союзники не готові до цього. Про це йдеться в дослідженні "Російська військова виправка: бойовий порядок сухопутних сил", проведеному американським аналітичним центром Institute for the Study of War.
Політика Названо країну, яка виграє від втручання Росії у сирійський конфлікт Головним вигодонабувачем в зв'язку з російським втручанням в сирійський конфлікт став Іран. Таку думку висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Головним вигодонабувачем з російського втручання у сирійські справи є Іран. Він не тільки вийшов із тягаря санкцій, а й посилив, поширив свій вплив на Сирію, на Ємен, на Катар, на багато інших прикордонні держави", - зазначив експерт. За його словами, на сьогодні на сирійській карті багато в чому вирішується роль і майбутнє не тільки Сирії, але й Ірану. Росія ж у свою чергу виконує допоміжну роль. При цьому він додав, що зміцнення Ірану на Близькому Сході і створення "Шиїтського моста" до Середземного моря вкрай турбує світові еліти, зокрема в цьому не зацікавлений Ізраїль. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп в Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів сирійської території. Також він дорікнув світ у відсутності подяки за порятунок від "ІД". Раніше він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами" протягом 72 годин.
Політика Що будуть обіцяти народу кандидати в президенти. Перелік тем Президент Петро Порошенко у своїй передвиборчій кампанії згадає про лібералізацію візового режиму з ЄС, а лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко - про дешеві енергоресурси часів її прем'єрства. Таку думку висловив виконавчий директор АП POLITCONSULTANT.org Микола Волга на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "30% активності кандидатів – це буде апелювання до своєї власної кореневої бази. За Порошенко голосуватимуть стабілісти, які завжди голосують за владу, щоб було, як є. Ще Порошенко розповість про зовнішньополітичні успіхи - там хоч є, про що говорити. Тимошенко буде згадувати ціни на газ і на бензин, які були в роки її прем'єрства. Ляшко зараз вже говорить про промисловість", - зазначив експерт. За його словами, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок буде піднімати питання нації. Відрізнятися, на думку політтехнолога, програми кандидатів будуть в частині зовнішньої політики: частина з них буде виступати за ЄС і НАТО, а частина буде "завуальовано" обіцяти налагодження співпраці з країнами СНД, підкреслюючи нерозривність економічних і родинних зв'язків з РФ. При цьому він додав, що близько 50% активності кандидатів на майбутній виборчій кампанії буде йти на "малювання страшного образу опонента". Особливо ця стратегія буде помітна, коли визначаться кандидатури другого туру президентських виборів. Нагадаємо, в березні 2019 року відбудуться чергові вибори президента, восени ж українці оберуть народних депутатів.
Політика Росія демонстративно вийшла з угоди про заборону ракет середньої дальності і загрожує ЄС - Турчинов Росія демонстративно вийшла з угоди про заборону ракет малої і середньої дальності і загрожує безпеці Євросоюзу. Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов в ході Українського форуму з безпеки в Києві, передав кореспондент АСН. "Це демонстративний вихід Росії з угоди про заборону ракет середньої і малої дальності. Це загрожує не лише Україні - вихід Росії з цієї угоди - це фактично загроза всьому Євросоюзу, тому що ракетна атака скорочується до декількох хвилин", - зазначив політик. За його словами, поблизу східного кордону України і в Криму проти нашої держави можуть вже сьогодні бути задіяні близько 260 тисяч російських військовослужбовців, 3,5 тисячі танків, 11 тисяч броньованих машин, близько 4 тис. артилерійських систем, більше тисячі реактивних систем залпового вогню тощо. Більше того, у безпосередній близькості до нашого кордону стоять 4 ракетні бригади "Іскандер", частина яких забезпечується крилатими ракетами, які можуть вражати ціль на відстані до 2,5 тис. км. При цьому секретар РНБО підкреслив, що перед лицем такої загрози Україна змушена розраховувати сама на себе, оскільки з 2014 року кораблів Британії і США не було біля берегів Криму, як це сталося у випадку з Сирією. Нагадаємо, в Києві проходить ХІ Форум з безпеки. Так, сьогодні, 13 квітня, стартував другий день форуму.
Політика Угорщина продовжить блокувати ініціативи України навіть під тиском США - політолог Угорщина продовжить блокувати ініціативи України на зовнішньополітичній арені навіть під тиском США. Таку думку висловив політолог-міжнародник Українського інституту аналізу та менеджменту політики Володимир Воля на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Не варто очікувати, що угорська влада відступиться від своєї позиції щодо мовного питання, тому тиск буде як мінімум тривати. Потенціалу для нарощування цього тиску немає, але формат політики Віктор Орбан вже позначив", - зазначив експерт. За його словами, зокрема, прем'єр-міністр Угорщини, посиливши свій вплив у результаті парламентських виборів в Угорщині, буде чинити протидію Україні на євроатлантичному і євросоюзівському напрямку. "Це вже серйозний формат тиску. Ми бачимо, що вже і саміти не можуть ніяк пройти в форматі Україна - НАТО. І навіть під тиском США Угорщина не може змінити свою позицію", - додав при цьому Воля. Нагадаємо, відносини України і Угорщини загострилися восени минулого року, коли Верховна Рада прийняла закон про освіту, мовна норма якого істотно звузила права національних меншин здобувати освіту рідною мовою. Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто заявив, що якщо українська влада не скасує закон "Про освіту", Угорщина не підтримає проведення зустрічі міністрів оборони Євросоюзу і України, запланованої на квітень, а також заблокує проведення комісії Україна - НАТО за участю президента Петра Порошенка в липні 2018 року.
Політика Росія готується до військової агресії в ЄС і виводить бізнес з "коридору" через Україну - Турчинов Росія готується до військової агресії на території Євросоюзу і виводить бізнес з "коридору" через Україну. Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов в ході Українського форуму з безпеки в Києві, передав кореспондент АСН. "Росія виводить свій стратегічний бізнес із країн своєї потенційної агресії: коридор на Україну, в країни Балтії, Польщу - країни першочергової потенційної агресії Російської Федерації", - зазначив політик. За його словами, підтвердженням цієї тези є будівництво двох газопроводів в обхід України - Північного потоку-2 і Турецького потоку. При цьому О. Турчинов додав, що для ЄС згода на такі проекти означає загроза прямого військового вторгнення в свої межі країни-агресора. Більше того, всупереч санкціям і обмеженням, європейські компанії продовжують співпрацю з РФ, забезпечуючи її, зокрема, елементами озброєння. "Не бачу тут жодної логіки і здорового глузду. Не бачу тут навіть елементів самозахисту", - резюмував секретар РНБО. Нагадаємо, у Києві проходить ХІ Форум з безпеки. Так, сьогодні, 13 квітня, стартував другий день форуму.
Здоров`я оформление ленты  Лікування гірсутизму або повне видалення вусиків у жінок Гірсутизм - це наявність на жіночому тілі росту термінального волосся (жорстке, темне, має швидкий зросрісттання). Такий вид захворювання характеризується появою небажаної рослинності в андроген-зонах: вушні раковини, щоки, підборіддя, верхня губа, спина, низ живота. Пушкове волосся кардинально змінює свою структуру і пігментацію.    Причини гірсутизму: 1. Гормональний збій і дисбаланс (значне перевищення в організмі жінки чоловічих статевих гормонів, які здатні пригнічувати жіночі, зводячи їх кількість в організмі до мінімуму).2. Захворювання і порушення роботи ендокринної системи.3. Пухлина яєчників.4. Тривале застосування лікарських препаратів окремої спеціальної групи.5. Підвищення чутливості волосяних фолікулів щодо чоловічих гормонів навіть у мінімальному їхньому вмісті в організмі жінки.6. Порушення роботи центральної нервової системи. Гірсутизм, повідомляють фахівці клініки "Добробут", часто супроводжують супутні захворювань у вигляді порушення репродуктивної функції жінки, наявність проблемної шкіри обличчя і тіла. При наявності підвищеного оволосіння слід відвідати окремих фахівців із перевірки в організмі наявності пухлинних новоутворень доброякісного характеру, що не завдає шкоди організму, і злоякісного характеру. Комплексне лікування гірсутизму в "Добробуті" До ефективного лікування гірсутизму слід підходити комплексно, враховуючи всі нюанси даного організму. Якщо гірсутизм пов'язаний із захворюванням жіночих статевих систем і органів, то першим і дієвим кроком буде застосування оральних контрацептивів тривалим курсом. Також слід підкоригувати вагу жінкам з наявністю надлишкових кілограмів за допомогою правильного збалансованого харчування і помірних фізичних вправ. Наявність волосяного покриву у жінок в андроген-зонах не є естетично привабливою, може викликати масу комплексів і невпевненість. Слід регулярно відвідувати косметолога для видалення цієї недосконалості, поки причину захворювання не усунено зсередини організму. Косметолог запропонує масу варіантів у залежності від складності захворювання (ультразвукова епіляція, шугарінг, пілінги різного ступеня впливу, воскова депіляція). Швидке і найкраще лікування надає «Добробут», але якщо вирішили боротися самотужки з гірсутизмом, слід запастися витримкою і терпінням. Потрібно розуміти, що захворювання не просте, відповідно для повного одужання слід пройти кілька курсів для коригування усунення причини гірсутизму, це може тривати від кількох місяців до одного року.
Події СБУ затримала "російських диверсантів", які підірвали Меморіал польських орлят у Львові Служба безпеки України (СБУ) викрила "російських диверсантів", що підірвали Меморіал польських орлят у Львові. Про це повідомив заступник глави СБУ Віктор Кононенко на брифінгу в Києві, передав кореспондент АСН. "СБУ викрила та встановила групу осіб, які 13 березня 2018 року здійснили підрив гранати  на польському Меморіалі орлят, розташованому на території Личаківського кладовища у Львові", - зазначив чиновник. За його словами, ця група придбала автомобіль з іноземною реєстрацією за 800 доларів, що допомогло розкрити злочин. Так, слідчі, перевіривши записи відеокамер, відстежили маршрут злочинців. Більше того, в ході відпрацювання групи, оперативникам вдалося встановити, що ті готують нову провокацію - підпал автобуса з польською реєстрацією. СБУ встановила особу безпосереднього виконавця злочину - це житель Київської області 1979 року народження. З ним встановлений контакт, і він вже працює зі слідством. Так, вдалося дізнатися, що раніше він вже вчиняв підпал автобуса, однак  не був зарахований кураторами, оскільки не став резонансною подією. При цьому він додав, що СБУ продовжує розслідувати спроби спецслужб РФ здійснювати диверсії на території України із залученням українських громадян, які переховуються в Росії, для представлення України в негативному світлі на світовій арені. Нагадаємо, 13 березня у Львові кинули вибухівку на Личаківському кладовищі, біля польського Меморіалу орлят.
Дозвілля Мужик чи мужчинка? Як знаки Зодіаку впливають на мужність Чоловік ОВЕННепохитний, вельми агресивний, дуже нетерплячий. По-твоєму це дуже мужньо? Цікаво, а що ти скажеш, коли він при численних свідках заявить тобі, що з твоїми ногами надягати міні щонайменше нерозумно? І це він не зі злоби, а просто тому, що зневажає дипломатію, не визнає романтики і джентльменської поведінки. Ще він не любить розумних жінок - відчуває себе з ними збитковим, і феміністок - з тієї ж причини. «У нього кипуча енергія!» - заперечиш ти. А що толку, якщо ця енергія не приносить плодів? Він піднімає страшний шум навколо будь-якого свого починання, але сама мета його не цікавить. Ідеальна діяльність, з його точки зору, - це все нові способи наступати на ті ж граблі. Адже він повинен довести, що вони зовсім не обов'язково вдарять його по лобі. Здатність раптово «дмухнути» і втрачати інтерес до предмету, в тому числі і до тебе - ще одна родова ознака Овнів. Чоловік ТЕЛЕЦЬЗ ним шалено нудно. Потужна бичача шия не дозволяє йому підняти голову і помилуватися зірками. Телець - тугодум і флегматик. Хтось назве це спокоєм, але більше воно схоже на тотальну байдужість до світу. Але це не найстрашніше. Гірше те, що Тельці люблять накопичувати в собі агресію абсолютно непомітно для оточуючих до того непередбачуваного моменту, коли чаша переповниться, і він буде готовий розтоптати все навколо. Телець страшно ревнивий, але вірність у його розумінні є обов'язковою тільки для жінок. Вийти за нього заміж нескладно. Складніше змиритися з тим, що він вважає за краще проводити час з друзями в ресторані, а не з тобою. А ще з ним не можна наполягати на своєму, чекати подарунків (при цьому ти завжди повинна виглядати ідеально, але тільки не за його рахунок) і як би там не було дратувати його. Тоді він на все життя залишиться з тобою. Щастя-то! Чоловік БЛИЗНЮКИЗ Близнюком взагалі не варто розраховувати на те, що залишиться з тобою на все життя. Він ніколи не знає, чого хоче. Замість того, щоб пошукати причину в собі, він звинувачує жінку в тому, що вона не здатна утримати його інтерес і, пішовши за хлібом, повертається дня через чотири. Весь цей час його мобільний вимкнений, а сам він їздив на одну дуже цікаву кінопрем'єру в Канни. Кількість його  захоплень насилу піддається обчисленню. При цьому в ліжку він не дуже вправний і найменше думає про те, щоб зробити приємність партнерці. До речі, якщо тебе звела з розуму його зовнішність, утішся: Близнюки неймовірно привабливі до 23 років. Потім вони зазвичай дурнішають. А його хвалений інтелект на перевірку виявляється блискучим, але неглибоким, а то і цілком запозиченим з популярної літератури. Чоловік РАКЧи траплялося тобі, пішовши в ванну кімнату і наклавши маску з чорної глини і морських водоростей, почути наполегливий стукіт у двері і хникання, «що ти там робиш?». Якщо так чинив не твій трирічний племінник, значить, ти живеш з Раком. Тебе це розчулює? Але це ж означає, що він - страшний власник. Уміло маніпулюючи, він змусить тебе відмовитися від колишніх друзів, зробить все, щоб ти пішла з роботи (про всяк випадок, кого ти там зустрінеш!), А потім буде хвалькувато розповідати тобі ж, у скільки обходиться йому твоє утримання. Додай до цього патологічну брехливість. Рак ніколи не визнає себе неправим і ніколи не візьме провину на себе. Навпаки, чим більше він винен, тим сильніше схожий на несправедливо скривдженого сирітку з блискучими від сліз очима. Він і справді ранимий і прекрасно знає про це. Тому всіх інших Рак вважає сильними і байдужими і поводиться з ними жорстко і безцеремонно. Чоловік ЛЕВ«Я, я, я!» - чуєш? Це вітальний клич Льва. Ти підкорена його манерою доглядати? А знаєш, навіщо ти йому? Щоб служити його головною прикрасою, щоб він кожному міг сказати: «Це - моя здобич!». Йому потрібна гарна рабиня, тінь, яка буде підкреслювати його достоїнства і приховувати недоліки. Втім, він щиро переконаний, що ніяких недоліків, проблем і комплексів у нього немає і ніколи не було. А все, у кого вони є, - слабаки і невдахи. При цьому іншу сильну особистість поруч з собою він просто не потерпить. І докладе всіх зусиль, щоб переконати тебе в своїй перевазі. Він вимагає від тебе постійних пристрастей, але сам здатний лише приймати їх, нічого не даючи взамін в емоційному плані. І ще один неприємний нюанс. Його жінка повинна бути молодою і красивою, навіть якщо йому самому за п'ятдесят. Якщо дружина не знає секрету вічної молодості - тим гірше для неї, він знайде собі іншу. Чоловік ДІВАЯкщо знадобитися охарактеризувати Діву тільки одним словом, то це буде «холод». Це, як правило, створення, розумове. Діви, зазвичай, самі не здатні відчувати глибокі почуття. Тому вони не в змозі зрозуміти проявів почуттів в інших людях і вважають це слабкістю. Діва - самий несексуальний знак. Замість здорових чуттєвих радощів він цілком може запропонувати тобі удвох щодня мити підлогу, вікна і стіни, ловити шкідливих бактерій, дотримуватися здорової соєвої дієти і займатися йогою (з повною відмовою від сексу для збереження енергії Ци). Зустрічаються, звичайно, винятки, які ніби надолужують згаяне за всіх Дыв, але з Дівами-плейбоями аж ніяк не легше, а навіть набагато складніше. Адже будь-яка Діва постійно робитиме тобі зауваження, повчати і поправляти. При цьому будь-які твої спроби висловити навіть боязке невдоволення будуть клеймо як незаконна агресія. Словом, чоловік-Діва зануда, недовірливий і при цьому неймовірно марнославний, навіть більше, ніж Лев, бо Діва накопичує марнославство всередині. Додай до цього економність і аскетизм у звичках і способі життя, які він, природно, вважає необхідними і для тебе. Чоловік ТЕРЕЗИРомантик, джентльмен, дипломат ... Ну його ж бо у чому можна дорікнути? По-перше, він не проявляє наполегливості, нікого не завойовує, а просто каже «так» тій жінці, яка змогла вселить йому думку, що саме вона - його ідеал. Чоловік-Терези ненавидить конфлікти. Настільки, що заради збереження миру він відмовиться від будь-яких своїх слів і переконань. Його мрія - знайти варіант, при якому все буде добре. Поклавши руку на серце - ти віриш, що це можливо? Він ніколи не хоче засмучувати і нікому не любить відмовляти. Хтось називає це м'якосердям, а хтось донжуанством. Найбільше він любить свій спокій. Ніякого ПМС, ніяких dead-line на роботі не зможе виправдати тебе, якщо ти різким словом або скаргою зруйнуєш кришталевий палац, в якому він живе. Цей чоловік настільки витончений, що інші постійно будуть обганяти його. Його це, схоже, не дуже турбує. А тебе? Чоловік СКОРПІОНВін і сам неодноразово чув, що сповнений магнетизму і діє на жінок як наркотик, викликаючи екстаз, звикання і ломки. Тому, зіткнувшись зі Скорпіоном, будь готова до того, що перед тобою буде постійно розігруватися вистава. Ким він себе вважає? Графом Монте-Крісто? Казановою? Мефістофелем? На жаль, правда про Скорпіона виглядає інакше. У них жахлива гординя, якою вони маскують тотальну невпевненість у собі. Вони старанно створюють імідж одинаків, бо впевнені, що інші люди просто не захочуть спілкуватися з ними і відкинуть їх. Вони часто  вдають вигляд пересичених циніків і скептиків, тому що навколишній світ лякає їх своєю уявною складністю і загадковістю. Словом, Скорпіон - це «важкий» 13-річний підліток, незалежно від свого року народження. Він егоїстичний, істеричний і .... нецікавий, як тільки ти зрозумієш, що саме ховається під чорним плащем і маскою Зорро. Чоловік СТРІЛЕЦЬОптиміст і веселун, він закрутить тебе у вихорі різноманітних нових проектів і фантазій. Тобі знадобитися деякий час, щоб помітити, що майже всі його блискучі ідеї райдужними уламками валяються навколо, невтілені і абсолютно нікому не цікаві. Стрілець - це один з найлегших і повітряних знаків. Він практично ніколи нікого і нічого не сприймає всерйоз. При цьому він абсолютно щирий. І тоді, коли тобі пропонує провести разом ніч через півгодини знайомства, і в той же день, коли по телефону зворушливо-дбайливо просить тебе не турбуватися і лягти спати - він прийде, швидше за все, післязавтра. Він просто обожнює витрачати час даремно, сили - даром. Правда, якщо життя з тобою вирішить його численні і постійні матеріальні проблеми і йому зовсім не потрібно буде піклуватися про хліб насущний (а адже це його так втомлює!), Він, мабуть, затримається ненадовго... Чоловік КОЗЕРІГВтілене впертість. Плюс до цього, Козеріг стежить, щоб його почуття не були помітні нікому, особливо тобі. Мова про ніжні почуття. Демонструвати неприязнь Козеріг любить і вміє. Він - практик і прагматик. Його улюблена середовище проживання - безликий натовп, і він витрачає свою розсудливість і логіку на те, що виглядати ще серее, ще непомітніше. Козеріг ретельно оберігає свій особистий простір і право бути одному, коли йому цього хочеться. Але в той же час він уважно стежить за твоїм ставленням до нього. І якщо в чомусь побачить зневага - тут же почне зводити стіну, щоб відгородитися від тебе назавжди. Його майже неможливо вивести на відверту розмову, сплеском емоцій зробити пролом в зоні відчуження. Не дивно, що при такому ставленні до життя Козероги часто впадають в депресію, страждають від неї самі і мучать своїх близьких. Не смішно? А що робити? Чоловік ВОДОЛІЙВін - індивідуаліст і навіжений. Можливо, через сто років його визнають видатною людиною, але ти ж бо живеш із ним тут і зараз! І хоча видатним його ще ніхто не вважає, всі замашки генія у твого Водолія в наявності. Він вимагатиме від тебе беззастережного підпорядкування і поклоніння. Занадто часто тобі доведеться вибирати між власною думкою і бажанням бути з ним. Адже знаючи, що він важливий для тебе, Водолій не зупиниться перед шантажем, аби бути впевненим у твоєму беззастережне підпорядкування. При цьому його свобода - річ необговорювана і недоторканна.  А його манера шаленіти через дрібниці? Причому, на відміну від Тельця, для якого ця дрібниця - лише привід випустити накопичену образу, для Водолія вона і є причина. Водолії, як правило, рідко одружуються. Але після вищесказаного, погодься, може, воно й на краще. Чоловік РИБИЖінки люблять дружити з чоловіками-Рибами. Ті їх чудово розуміють. Це чоловіки, в характерах яких переважають традиційно жіночі риси: емоційність, чутливість і, на жаль, неврівноваженість і усвідомлення власної слабкості. З тієї ж причини чоловік-Риба навряд чи стане надійною опорою і «істинним чоловіком» у твоєму житті. Його постійно кидає від захмарних солодких ілюзій до гірких розчарувань і назад, у небо. Його наївність на перших порах може імпонувати, поки не виявиться, що завдяки цій якості він віддав всю зарплату особам з кодовою назвою «самі ми не місцеві», так що тепер самому впору йти по вагонах метро з тужливою ​​піснею. Словом, чоловік-Риба дуже хороший, якщо ти нарешті хочеш зрозуміти, чому чоловіки постійно скаржаться на жіночий характер.
Здоров`я У МОЗ визнали проблему нестачі терапевтів. Ліміт пацієнтів буде збільшено У ряді населених пунктів кількість пацієнтів на одного сімейного лікаря і терапевта незабаром перевищив встановлений ліміт. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "У деяких областях, де невелика густота населення, або в гірських районах нам вже сигналізують, що скоро дійдуть до позначки верхнього ліміту у 2000 пацієнтів, і пацієнтів, схоже, буде більше, а лікар один", - зазначив експерт. За його словами, в таких випадках МОЗ має намір робити виняток і укладати контракти з лікарем, навіть якщо ліміт пацієнтів у нього буде перевищено. У той же час, на думку чиновника, в таких випадках місцева влада повинна буде шукати можливості для стимулювання нових медиків до роботи в цій місцевості. При цьому він додав, що кількісно сімейних лікарів та педіатрів в Україні цілком вистачає, проте в зв'язку з тим, що населення розподілено нерівномірно по території країни, а крім того, не всі з лікарів - хороші, нестача медиків вже скоро проявиться. На думку П. Ковтонюка, принцип роботи "гроші ходять за пацієнтом" стимулюватиме молодих лікарів приходити на роботу в державні медустанови, і незабаром дефіцит буде ліквідовано. Нагадаємо, в понеділок, 2 квітня, в Україні стартувала кампанія з вибору лікаря первинної медичної допомоги. Тепер держава буде виділяти кошти лікаря на кожного пацієнта - 370 грн за ведення протягом року.
Дозвілля оформление ленты  "Вони всі бідні і нещасні". Фреймут прокоментувала скандал з хейтерами Телеведуча "Нового каналу" Ольга Фреймут, яка нещодавно влаштувала "розборки" на камеру зі своїми критиками в Мережі, прокоментувала свій вчинок. Як виявилося, на своїх критиків Фреймут не ображається, бо розуміє їх - "це жителі бідних районів і вони нещасні", сказала телеведуча "Фактам". "Це було в рамках моєї нової програми, яка скоро з'явиться. Так я готуюся до неї. Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише. Мені було дуже цікаво дізнатися, хто ці люди. Як виявилося, переважно це мешканки бідних районів. Їх офіси, про які вони пишуть в інтернеті, - невеликі квартири. Тому я б порадила всім ніколи не ображатися на таких ось злостивців, тому що часто це нещасні люди", - сказала телеведуча. Нова програма Фреймут буде називатися "Еллен-шоу" або "Оля-шоу". Про що точно воно буде - поки не відомо. Нагадаємо, в минулому році Фреймут на своїй сторінці в соцмережі виклала фото з відомою американською телезіркою Еллен Лі Дедженерес. "Прекрасне товариство. Правда?" - підписала Фреймут знімок. Нагадаємо, Еллен Лі Дедженерес - американська актриса, комедіантка і телеведуча, отримала 11 премій "Еммі" за своє "Шоу Еллен Дедженерес", ведуча двох церемоній вручення премії "Оскар". Так що можливо, саме вона надихнула Фреймут на нові ідеї.
Події Наталію Орейро терміново госпіталізовано Зірка серіалу "Дикий ангел" скасувати заплановані концерти. Різке погіршення здоров'я привело Наталію Орейро на лікарняне ліжко. Прес-секретар співачки оголосив про це, заявивши, що концерт, який повинен був пройти в ізраїльському Тель-Авіві, скасований. За кілька годин до вильоту в Ізраїль співачка відчула себе дуже погано і звернулася за допомогою до лікарів. Наталії Орейро був поставлений діагноз - фізичне виснаження. Лікарі рекомендували зірці гарненько відпочити після інтенсивної тритижневої роботи на зйомках комедії "Re Loca", яка повинна вийти на екрани в липні 2018 року. На своїй сторінці в одній із соціальних мереж Наталія розповіла шанувальникам, що зараз почувається набагато краще. Так само співачка поділилася, що беззаперечно виконує поради лікарів, бо хоче якомога швидше позбутися проблем зі здоров'ям.
Політика Експерт пояснив, чому Трамп відклав удар по Сирії Американський президент Дональд Трамп вирішив відкласти анонсований удар по Сирії, щоб не загострювати і без того напружену до межі конфронтацію двох країн. Таку думку висловив директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Цілком можливо, що, оцінивши ситуацію, оцінивши можливості військових дій, адміністрація Трампа вирішить відкласти цей удар", - зазначив експерт. За його словами, також у американського президента є можливість провести локальну операцію, попередньо сповістивши російське командування з тим, щоб уникнути втручання останньої в конфлікт. Широкомасштабна ж операція армії США в Сирії навряд чи обійдеться без участі РФ. Для цього потрібен був би висновок російського військового контингенту і Сирії, тому при такому сценарії зіткнення РФ і США було б неминуче. При цьому він додав, що навіть у розпал Холодної війни СРСР ніколи не говорив прямо про можливість застосування озброєння проти військових об'єктів США. У той час можлива ескалація завжди описувалася дуже розмитими фразами, тоді як зараз про це заявив офіційний представник РФ - посол у Лівані. У таких умовах загроза серйозного конфлікту аж до розгортання Третьої світової війни істотно зростає. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп відповів на численну критику, яка почала звучати після того, як минули дві доби, після яких він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами". Лідер США у новому повідомленні у Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів. Також він дорікнув світ у відсутності подяки за порятунок від "ІД.
Політика Турчинов: Росія готується до великої війни в Україні Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє, що російські війська, яка стоїть на кордоні з Україною, готові до масштабного застосування для ведення континентальної війни. Про це він сказав під час виступу на XІ Київському безпековому форумі, передає кореспондент АСН. Проти України Росія готова застосувати понад чверть мільйона військових і 3,5 тисячі танків, заявив секретар РНБО. А зараз Генеральний штаб Збройних сил Росії намагається виграти час, щоб розгорнути свої основні сили на українському кордоні. Турчинов також додав, що на донецькому напрямку Україні протистоїть 8 армія РФ, і одна з її дивізій вже готова почати вести бойові дії в будь-який час. Також він зазначив, що останнє перекидання в Крим зенітного ракетного комплексу С400, який може вражати літаки в будь-якій точці України, свідчить про те, що Росія готує потужний потенціал на півострові не тільки для того, щоб захищатися.
Дозвілля Яким він буде батьком? 6 типових варіантів Ти хочеш від нього дитину. Але яким він буде батьком? При виборі партнера для сімейного життя іноді є сенс подумати не тільки про матеріальний добробут, а й він характері майбутнього чоловіка. 1. Як хлопчина: вашій дитині буде з ким погратиІнфантильний чоловік - не рідкість у наш час. Зазвичай вони не замислюються про майбутнє, не досягають високих посад, вони люблять спорт, посиденьки біля багаття і випити пиво біля телевізора. Вони обожнюють різноманітні розіграші, наприклад, жартома лякати людей, тобто, поводяться як дитина. Вони наївні і довірливі, з ними легше впоратися, ніж з упевненим в собі типом. Дітей такі чоловіки зазвичай люблять і мріють їх завести, якщо у них є друга половинка. Як батьки вони зазвичай ненадійні. Це не означає, що вони можуть кинути свою дитину. Просто вони не думають про майбутнє в силу особливостей свого характеру, а, значить, не завжди можуть забезпечити дитину як слід. Але вони дуже люблять гратися з дітьми, і вашу дитину можна буде завжди залишити з її батьком. 2. Педант: освіта - перш за все Педантична людина дріб'язкова, уважна до деталей і дотримання формальностей. Швидше за все, такий тип заганяє дитину зі шкільних уроків, проте всі ці знання - лише формальність. Педант не прагне до постійного розвитку, йому важливо мати «корочку», і така ж ситуація чекає і дитину. Однак ви можете бути впевнені, що ваша дитина отримає освіту. Сухість педанта аж ніяк не сприяє живому дружньому спілкуванню між дитиною і батьком. І навіть якщо за зовнішньою суворістю чоловіка ховається добре серце, він це чи проявить. Більшу частину уваги дитині доведеться приділяти матері. Особливо це стосується спілкування і загального розвитку. Зате педант цілком здатний поговорити на «чоловічі» теми. 3. Бізнесмен: «Потрібен новий одяг? Ось, візьми гроші, а я зайнятий!» Чоловік-бізнесмен майже гарантовано буде відсутній вдома 10 годин в добу. Він постійно у справах, він - глава сімейства і повинен заробляти гроші. Він швидше найме дитині няню, ніж сам виділить їй кілька годин. Звичайно, він звертає увагу на дитину, але вважає за краще відбутися грошима. А вихованням, на його думку, повинна займатися жінка. Нехай не дружина, але хоча б наймана сила. Зате все змінюється, коли дитина виростає, особливо якщо це син. Тут уже батько на розгубиться: швидше за все, він буде намагатися зробити з нього свою копію - такого ж упевненого в собі ділового чоловіка, справжнього «годувальника». І будьте впевнені: все, що повинен знати і вміти чоловік, він навчить. 4. «Ботанік»: «А тепер, синку, почитаємо Канта»Ця людина по суті своїй - справжній учений, він дійсно розумний, розумний математично. Він читає філософію Канта, занурений у сюрреалізм Кафки, він постійно щось вираховує. Причому творить він не заради слави чи грошей, а просто тому, що це йому подобається. Свою дитину він буде, швидше за все,  використовуватиме для «дослідів», частіше психологічних, він може бути дуже захоплений його освітою, але аж ніяк не шкільною, а розробленою ним самим. Він буде годинами детально описувати всі способи обчислення інтеграла, якісно покращувати функції звичайного телефонного апарату, з його допомогою зможе замінити ще й будильник, і кавоварку... Ваша дитина буде напхана знаннями, які явно підуть їй на користь. 5. Романтик: справжня турбота Він ніжний, мрійливий, завжди витає в хмарах. Він ніколи не підвищує голосу, вранці готує вам сніданок, а вечорами водить у кіно і завжди гріє вас холодними зимовими вечорами. Миліше вас у нього нікого немає, він здатний не бачитися з друзями роками, аби бути з вами.Це практично ідеальний батько. Про дитину він буде дбати так, що вам не буде до чого прискіпатися. Він буде міняти йому підгузники, потім стане водити на прогулянку, пізніше - грати в футбол незалежно від того, любить він спорт чи ні. Він буде ніжний з дитиною не менше, ніж з вами. Він ніколи не підвищить на нього голос і навряд чи стане сварити, не кажучи вже про рукоприкладство. 6. Самозакоханий егоїст: йому завжди ніколиЩо? Ваш коханий - саме цей тип? Не здивуюся, якщо від дитини він відмовиться. Такий буде у першу чергу зайнятий своїми інтересами, дитині в його житті просто немає місця. Прищиками над верхньою губою він буде стурбований більше, ніж хворою свинкою дитиною.У нього завжди є якісь плани, але дитина в них не входить. Або він зустрічається з друзями, або йде в клуб, або зайнятий своєю машиною. Відмовки знаходяться легко. Якщо ж буде ситуація, при якій  перебування з дитиною не уникнути, він просто не знатиме, як поводитися.
Політика СБУ: Росія готує передумови для введення військ в Україну восени Служба безпеки України заявляє, що в керівництві Росії не відмовилися від ідеї вести війну з Україною і готуються вже восени 2018 року зробити чергову спробу дестабілізувати країну. При цьому лейтмотивом країни-агресора знову стане "захист російськомовних", заявив сьогодні на брифінгу заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко, передає кореспондент АСН. "Ми володіємо інформацією про плани російської сторони, оточення Путіна, яка поставила собі за мету створити передумови для введення вже восени цього року в Україну російський військ", - сказав Кононенко. За його словами, як привід для цього вони планують задіяти криміналітет, спортсменів, навколокримінальні структури. Вони будуть організовувати нібито напади на проросійські заходи і хресні ходи.
Політика Конфлікт у Сирії відволікає Росію від Донбасу, але не наближає до миру - політолог Сирійський конфлікт відволікає увагу Кремля від Донбасу, але блокує процес врегулювання ситуації в Україні. Таку думку висловив директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Сирійський конфлікт відволікає увагу від Донбасу. Перший вплив цього конфлікту полягає в тому, що дискусія про розміщення миротворчого контингенту стає суто риторичною. Цілком зрозуміло, що при такому загостренні відносин між Росією і Сполученими Штатами припускати проходження резолюції, яка могла б влаштовувати українську сторону в раді безпеки ООН, - це чиста фантазія", - зазначив експерт. За його словами, усі переговорні формати щодо Донбасу на сьогодні втратили ефективность або ж взагалі заблоковані, включаючи Мінський процес. Так, зокрема, немає ніякої гарантії того, що домовленості про перемир'я будуть виконуватися. Нормандський же формат не діє майже два роки, а переговори у форматі Волкера - Суркова не мають ніяких наслідків. При цьому він додав, що будь-яка ескалація в Сирії, безумовно, відверне Москву від дій на Донбасі. Але цілком можливо, що РФ перенесе частину дій на Донбас, хоча найближчим часом активні наступальні дії неможливі. Для цього, на думку політолога, в РФ немає ні досить контингенту, ні повного уявлення про можливу реакцію ЄС. "Український конфлікт може бути загострений, але не як операція в Сирії, де російські військові задіяні повною мірою", - пояснив Толстов. У той же час, за його словами, в разі, якщо США змусять РФ вийти з Сирії, то тоді Москва, цілком можливо, захоче "відігратися" в Україні. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп відповів на численну критику, яка почала звучати після того, як минули дві доби, після яких він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами". Лідер США у новому повідомленні в Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів. Також він дорікнув світ у відсутності подяки за порятунок від "Ісламської Держави".
Спорт оформление ленты  Яким буде екіпірування національної збірної України з середньовічного бою У Міністерстві молоді та спорту сьогодні презентували екіпіровку національної збірної України з середньовічного бою, а також розповіли про успіхи команди і плани на майбутнє. «У цій формі наша національна збірна буде виступати в найближчі роки, - бере слово президент Всеукраїнської федерації середньовічного бою Володимир Янченко. - Матеріали підібрані історично, це культура наша і заявка на весь світ, що ми зберігаємо свої традиції не тільки у виді спорту, але і в нашому одязі, нашій геральдиці». На прапорі, обладунках і щиті бійця - герб, на якому автентичне зображення лева. До слова, обладунки лицаря важать більше 30 - 40 кг, у них спортсмени повинні бігати, боротися протягом чотирьох днів. «Вперше в історії незалежної України лицарська збірна виступатиме під справжніми історичними національними символами нашої держави, - пояснює чемпіон світу Віталій Федоринин. - Насправді, серед великого вибору символіки нашого середньовіччя тільки один герб для нас особливо важливий. Усі ми знаємо, що на початку зародження нашої потужної середньовічної держави за часів Данила Галицького, а насправді, Данила Волинського, тому що він був князем волинським, а також королем Русі від Перемишля до сходу, королівство Русі було дуже потужним. Тобто ми перші, хто виграв битву з монголами, звільнивши Київ. Під цим прапором наші лицарі брали участь у битвах на Синіх Водах 1362 року, на Ворсклі 1399-го, у Грюнвальдській битві 1410-го». Зараз українська команда готується до чемпіонату світу, який пройде 10-13 травня в Шотландії. «Минулого року в загальному заліку Україна посіла перше місце в світі, - каже капітан збірної України Олексій Лялюшко. - І цього року буде дуже велике навантаження, бо інші країни зробили висновки. Вони тренувалися, запрошували багатьох фахівців для проведення майстер-класів. Буде дуже потужна боротьба, конкуренція з кожним роком все більше і більше». На думку директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Матвія Бідного, сильною стороною середньовічного спорту як такого є те, що, окрім фізичного, тут присутнє ще й культурне виховання. «Наша молодь повинна знати наші культурні традиції, а ми повинні дбати про те, щоб залучати її до цього процесу». «Якщо ми хочемо бути незалежною державою, ми повинні зберігати свою культурну спадщину, - каже Володимир Янченко. Культурна спадщина - це корінь, на якому росте стовбур, спускаються гілки. Ви бачили наші символи, наші обладунки. Це глибока історія, середньовіччя. Скажіть, хто з дітей або навіть дорослих не хоче якоїсь казки, якоїсь мрії. Ми даємо дітям і дорослим мрію, ми говоримо і пояснюємо, хто наші пращури, і при цьому ще й надихаємо на перемогу».
Політика Вихід України із СНД потребуватиме переукладання сотні угод Вихід України зі Співдружності незалежних держав (СНД) потребує від України переукладання сотні угод з іншими членами структури. Таку думку висловила політичний експерт Яніна Соколовська на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Вихід з СНД досить непростий, тому що все, що було домовлено всередині СНД, нам доведеться перекривати двосторонніми угодами. А це приблизно 100 угод, які досить корисні для нас, для України, і які ми використовуємо у відносинах із іншими країнами, які по-колишньому дружні для нас", - зазначила експерт. За її словами, йдеться про безвізовий в'їзд у всі країни СНД, окрім Туркменістану, а також про економічне співробітництво. При цьому вона додала, що Договір про дружбу з РФ виконується тільки за статтею взаємного визнання трудового стажу для пенсіонерів. Нагадаємо, президент Петро Порошенко на XI Форумі з безпеки заявив про підготовку пропозицій спільно з урядом за офіційним припинення участі української держави в СНД. Раніше про таку можливість заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
Економіка Експерт розповів, скільки "протягне" під санкціями Росія та чим небезпечний Китай Більшість санкцій західних країн щодо російської економіки не призвели до істотного впливу на неї. Таку думку висловив директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Ніякого системного придушення економіки немає. Стратегія придушення, якщо вона і є, розрахована, як і антирадянська стратегія стримування, на горизонт за 20 років. На повстання олігархів, як під час зняття Януковича, американці не розраховують, тому що російські олігархи не ставлять за мету вступ Росії до ЄС ", - зазначив експерт. За його словами, на сьогодні позбавлення РФ доступу до дешевих європейських грошей не призвело до кризи ліквідності - навпаки, зараз в РФ на 40% більше активів, ніж під час кризи 2008-2009 рр., і вони весь час зростають. Більш болісно для Росії, за словами С. Толстого, закриття доступу до технологій, які сприятимуть суттєвому відставанню РФ і позбавленню її конкурентних переваг. Однак цей захід розрахований на далеку перспективу. При цьому він додав, що санкції проти Росії Захід проводить "обережно" - щоб не "сполохати звіра" і не загнати його у військовий союз з Китаєм. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп відповів на численну критику, яка почала лунати після того, як минули дві доби, після яких він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами". Лідер США в новому повідомленні в Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів. Також він дорікнув світові у відсутності подяки за порятунок від ІД.
Суспільство оформление ленты  Розлучення року: Високопоставлений український чиновник кинув дружину і трьох дітей Один із найбільш високооплачуваних топ-менеджерів державного сектора, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв залишив свою сім'ю. Він розлучився з дружиною Зоряною, з якою має трьох спільних дітей, повідомляє Главком. Подружжя розлучалося весь 2017 рік. Причиною цього стали сварки та непорозуміння. Два останніх роки подружжя взагалі не жило під одним дахом. Крім дітей і свого прізвища Зоряні від шлюбу Коболєв залишив житловий будинок площею 275,5 кв. м і 12 соток землі в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області, землі під Києвом, а також Porsche Cayenne 2007 року випуску. Нагадаємо, щомісячна зарплата Коболєва становить до 2 млн грн. Восени минулого року керівники «Нафтогазу» отримали премії за виграш справи проти «Газпрому». Тобто до 19 млн грн зарплати Коболєв отримав ще й 19 млн грн. премії.
Дозвілля Чому з ревнощами треба боротися і як Цей стан робить життя пари нестерпним. Якщо підозри мають місце досить тривалий час, це призводить до втрати душевного спокою в сім'ї або навіть до її розпаду. Коли ревнуєш сам, то це в нашому розумінні погано, а коли ревнує інший, то нам це подобається. Це передбачає, що інша людина нас любить. Є умовний поділ на види ревнощів: Якщо людина розважлива і деспот, то його ревнощі можна назвати тиранічною. Якщо ж людина слабка, невпевнена і закомплексована, то його ревнощі перетворюється на комплекс неповноцінності. Їхні ревнощі м'якші, ніж у деспотів, але в будь-якому випадку ревнощі, якщо вони проявляються постійно, стають нестерпними для партнера. Однак такий аспект, про який говорить Психологія людини - PRO: якщо людина ревнує, значить, вона і сам не бездоганна, отже цілком допускає таку ж поведінку і зі свого боку. Він ревнує, тому що знає, що можна зраджувати і приховувати це. Чи мають ревнощі стосунок до кохання? Навряд чи, адже кохання - це бажання віддавати, тоді як ревнощі - це бажання володіти одноосібно, тобто брати. Кожній людині властива, так скажімо, своя сила ревнощів, це залежить від того, які психофізичні риси притаманні тій чи іншій людині.Якщо ви не можете впоратися з почуттям ревнощів, отже ви прирікаєте себе на пекло. Постійні страхи та тривоги можуть отруїти життя кому завгодно. Тривалий психологічний дискомфорт призводить до стресу, і це обов'язково позначиться на взаєминах з іншими людьми. Як же подолати ревнощі? Інколи це непросто, але можливо. Поговоріть зі своєю другою половиною і розставте всі крапки над i. Гірка правда все ж краще, ніж самообман. Якщо все ж людина вам зраджує, що ж - тоді вирішувати вам, прощати їй зраду чи ні. Вирішити - вам жити разом краще, ніж жити самому? Якщо насправді ревнувати вас змушує страх втрати - перемикайте думки на інше, наприклад, на книги, фільми, комп'ютерні ігри. Але головне - займіться, нарешті, собою. Боріться зі слабкостями, недоліками, змінюйте свою зовнішність. Тоді страх, що партнер піде до когось трохи кращого, мине сам собою.
Політика Вихід України з договору про дружбу з РФ затягнеться Згідно з положеннями договору про дружбу з РФ, Україна зможе денонсувати його тільки через рік. Таку думку висловив український дипломат Вадим Трюхан на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Президент помиляється. Не має права Україна, з точки зору міжнародного права, йти на припинення або денонсацію окремих положень договору", - зазначив експерт. За його словами, в нинішній ситуації Київ може призупинити окремі положення цього договору, або денонсувати договір в цілому. При цьому він додав, що, згідно з нормами договору, питання про денонсацію документа може підніматися однією зі сторін тільки після закінчення 10-річного терміну, на який він продовжується автоматично. Термін дії нинішнього договору закінчується 1 квітня 2019 року, таким чином, тільки лише в жовтні Україна має право заявити про свій намір вийти з договору. "Необхідно вести розмову про денонсацію великого договору з Росією в повному обсязі", - додав дипломат. Нагадаємо, президент Петро Порошенко на XI Форумі з безпеки заявив про підготовку пропозицій спільно з урядом офіційного припинення участі української держави у СНД.
Політика Після розриву договору про дружбу Росія може заявити про невизнання України Розірвання договору про дружбу з Російською Федерацією може дозволити останньої заявити про своє невизнання України. Таку думку висловив український дипломат Вадим Трюхан на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Росія є однією з 193 держав-членів ООН, і якщо вона піде на такий жорсткий крок і навіть відкличе визнання України, це не означає, що міжнародне співтовариство раптом перестане бачити Україну", - зазначив експерт. За його словами, міжнародною спільнотою Україна визнається в межах тих кордонів, які існували до 2014 року, коли РФ незаконно анексувала Крим. Це відображено в безлічі двосторонніх договорів, які укладала Україна з різними країнами світу. При цьому він додав, що реакція Росії в разі розриву договору про дружбу Києвом може бути як "млявою" - обмеженою порожніми заявами, - так і радикальною, коли Кремль заявить про розрив дипломатичних відносин і заявить про невизнання України. Нагадаємо, президент Петро Порошенко на XI Форумі з безпеки заявив про підготовку пропозицій спільно з урядом за офіційним припинення участі української держави в СНД. Раніше про цю ініціативу заявляв глава МЗС Павло Клімкін.
Дозвілля Як чоловіки уявляють собі ідеальну в сексі жінку Якими якостями має володіти жінка, що претендує на звання "ідеальної коханки"? Надзвичайною зовнішністю? Африканським темпераментом? Віртуозним виконанням вправ із Камасутри? Насправді це все неважливо. Тобто краса і Камасутра не завадять, звісно, але справа зовсім не в цьому. Результати соціологічного опитування, проведеного фахівцями, показують, що серед найбільш затребуваних якостей жінки сексапільність (55%) чоловіками цінується вище, ніж зовнішні дані (49%). Ненабагато відстає темперамент (40%). Розум в цьому ряду, на жаль, займає далеко не перші позиції, хоча бувають і винятки. Імператор Наполеон, що мав ненаситний сексуальним апетит, досить часто, особливо в походах, практикував одноразові зустрічі з випадковими жінками. Делікатні доручення такого роду зазвичай виконував імператорський ад'ютант. Примітно, що коли Наполеон просив свого ад'ютанта знайти йому пані на ніч, він особливо підкреслював, щоб жінка була розумна. Отже, ідеальна коханка - це та, яка... любить себе. Улюблений предмет чоловічих мрій - ніжна, красива, темпераментна жінка, яка ні в якому разі не втручатиметься в його життя і не зазіхатиме на його свободу. А також розшукувати його, збирати інформацію про улюблені способи проведення дозвілля, вимагати побачень, подарунків та дзвонити без приводу. Жінка, що любить себе, "річ в собі" - загадка для чоловіків. А що може бути цікавіше за розгадування таємниці? Розкута в сексі Мистецтвоо флірту ми всі потроху опанували - кожна по-своєму. Чому ж, легко і з задоволенням ходили в цих іграх у вертикальному положенні, багато хто починає соромитися, зажиматься і німіти в процесі переходу в горизонтальну площину? Продовжуючи піддражнювати партнера, дуріти та пустувати, ви зможете позбутися від напруги, що сковує природні пориви, і принести один одному масу задоволення. Не забувайте, що секс - природне продовження романтичної любові. Зваблива жінка носить красиву білизну або панчохи навіть тоді, коли ніхто не збирається її роздягати. Вона ніколи не щебече, а говорить неголосним і низьким голосом. Навіть якщо у вас від природи найвище сопрано - говоріть приглушено, і ваш голос буде лунати гарно і хвилююче. Головне - не переходити на фальцет. І навчіться отримувати задоволення. Якщо не будете насолоджуватися тим, що відбувається - нічого доброго не вийде. Ініціативна, але не агресивна. Більшість чоловіків в сексі не те щоб ледачі, але часто якось не наважуються зробити перший крок. Це йде від підліткових комплексів, коли хлопчики боялися запросити дівчинку на танець в клубі. У свою чергу, ті, хто агресивно поводиться в ліжку, - в дитинстві явно смикали дівчаток за кіски, щоб привернути їхню увагу. Будь-яка агресія - ознака слабкості, і кращий спосіб погасити її - проявити ініціативу самій. Крім того, активність в ліжку спонукає і партнера поводитися відповідним чином. Якщо лежати, як колода, і чекати, поки чоловік з вами щось таке зробить, то велика ймовірність, що він буде з вами поводитись саме як з колодою, а не як з найчарівнішою, привабливою, коханою та неповторною. Не комплексує через дрібниці Жінка, що втілює чоловічий ідеал, не соромиться свого тіла, яким би товстим (худим, високим, маленьким) воно не було. Це не означає, що вона не стежить за собою, - ні, вона регулярно робить епіляцію та педикюр, зачіску і манікюр. Але є моменти, які просто так, за один похід в салон краси, не вирішуються. Великий ніс. Маленькі груди. Широкі стегна. Саме в цьому і полягає різниця між жінкою просто приємною і жінкою приємною в усіх відношеннях. Те, що легко змінити, остання легко ж і міняє, а те, що змінити складно або неможливо, її і так влаштовує. Якщо ви полюбите себе такою, якою ви є, - те ж саме не забаряться зробити чоловіки. Саме з цієї самої причини пухкенькі жінки, які, побачивши себе в дзеркалі, із задоволенням собі усміхаються і відзначають, що хорошої людини має бути багато, не страждають від нестачі шанувальників. Ще один аспект - не соромтеся, опинившись в незручній ситуації. Зламався каблук - сміливо обламуйте другий і гордо ступайте по життю (в найближчий взуттєвий, додому або до подруги). Лопнули в спортзалі легінси? Привід для жарту і дострокового припинення занять на сьогодні (а також для купівлі обновки!). Ви запитаєте, а яка ж тут зв'язок з сексом? Пряма. Жінку, розкуту в житті, у 90% випадків чоловік сприймає як особу, розкуту в ліжку. Любить робити приємне Деякі дами, розбещені сучасними глянцевими журналами, лягаючи в ліжко з чоловіком, найбільше стурбовані тим, чи зможе він принести їм задоволення. Думка про те, що багато що залежить від них самих, їм якось в голову не приходить. Чоловічі вислови на тему "справжнє блаженство - це коли тобі, мила, добре" викликають у них в кращому випадку недовіру. Тим часом, золоте правило альтруїста - віддавати більше, ніж отримувати - працює в ліжку як не можна краще. Сексологи вважають, що від своїх власних дій людина "заводиться" набагато сильніше, ніж від дій партнера. Саме тому ідеальний сексуальний контакт виникає лише в тому випадку, якщо дама намагається дати партнеру не менше, а то й більше, ніж отримує сама. Розуміє чоловіка Теоретично кожна жінка знає, що чоловік, якщо його розглядати не як особистість, а як самця, досить простий і передбачуваний у своїх бажаннях і реакціях на той чи інший подразник. У той же час на практиці, коли доходить до справи, жінка часто, не віддаючи собі в цьому звіту, чекає від чоловіка якогось особливого розуміння. Ліжко - не місце для недомовленості. Звісно, не завжди просто сказати прямо - чого тобі хочеться, але варто навчитися робити це. М'яко, ненав'язливо, підкреслюючи, що все чудово, але може бути ще краще. Одна з приємних чоловічих особливостей полягає в тому, що умовний рефлекс - "особливі ласки - вона щаслива" чоловік зазвичай вловлює з першого разу. І повірте, чоловік може і не сказати, але буде дико вдячний за підказку, яка позбавить його від вічного пошуку точки "джи" тощо. Вміє робити йому компліменти  "Мій дорогий, мені ні з ким так добре не було, як з тобою", - таке приймають за чисту монету тільки дурні. Розумна жінка говорить своєму чоловікові те ж саме, але в більш конструктивній формі. Вона, безумовно, похвалить всі його гідності (загострить його увагу на деталях, це працює чудово), але при цьому ще й ненароком згадає, що якби він приділив увагу деяким, особливо приємним їй моментам, то щастя її стало б безмежним. Ну, загалом, досконалості немає меж! А вже в цій сфері тим більше. Щасливі та конструктивні сексуальні зв'язки роблять позитивний вплив на життя в цілому. Фахівці стверджують, що благополучні в сексуальному відношенні подружні пари, зазвичай, благополучні і в духовній, і навіть матеріальній сфері.
Здоров`я Близько третини пацієнтів психдиспансерів опинились там помилково або за злочинною змовою До третини замкнених у психоневрологічних диспансерах пацієнтів виявилися там через лікарську помилку або злочинну змову медиків з родичами або шахраями. Таку думку висловив доктор Семен Глузман на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Люди, які живуть в наших інтернатах, знаходяться в стані довічного в'язня. Це спадщина Радянського Союзу", - зазначив експерт. За його словами, 20-30% пацієнтів психдиспансерів не мають на те достатніх підстав. Як пояснив медик, часто, вони виявляються там або в зв'язку з діагностичними помилками, або навіть з "діагностичними злочинами" лікарів-психіатрів, які йдуть на поводу у родичів або мафіозних структур і позбавляють людей квартир і майбутнього. Причому, на його думку, фахівці не можуть повернути до нормального життя людей, які провели в такому ув'язненні більш ніж 4-5 років, оскільки у них порушені соціальні навички. "Але ми повинні припинити потік здорових або трохи хворих людей в психіатричні інтернати. Це наше завдання", - підкреслив С. Глузман. При цьому він додав, що психіатрична служба, спільно з Мінсоцполітики активно працюють над цим завданням, їм допомагають в цьому міжнародні громадські організації. І якщо, за словами доктора, з Мінсоцполітики досягнуто повне взаєморозуміння і є підтримка від нього, то МОЗ повністю ігнорує це питання. У свою чергу, адвокат із Литви Довілі Юодкайте в ході презентації звіту про візит делегації Міжнародної фундації «Права людини в сфері психічного здоров'я - Глобальна ініціатива в психіатрії» (FGIP) в Святошинський психоневрологічний інтернат заявила про серйозні порушення прав людей, які там перебувають на лікуванні. За її словами, в цьому закладі порушується ціла низка статей Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю, ратифіковану Україною. Зокрема, люди в інтернаті перебувають в установі поза їхньою волею, а процедури, яка допомагала б їм оскаржити підстави для перебування в цій установі, не існує. Крім того, всупереч Конвенції та національному законодавству, ніхто не питає згоди у підопічних на лікування, ніхто не говорить про гідність, права людини, необхідності враховувати їх потреби та сприяння розвитку їх здібностей. Більш того, в цьому закладі пацієнти часто піддаються примусовій ізоляції, яку можна розглядати і як катування. Нагадаємо, суд заарештував жінку, яку підозрюють у вбивстві кухонною сокирою 12-річної дочки Каті. Олена перебувала на обліку в психоневрологічному диспансері, у неї проблеми з головним мозком, вона навіть отримала другу групу інвалідності. «Її довго обстежували, так як не могли поставити діагноз, потім протягом півроку вона лікувалася», - розповіли лікарі. Зниклу дівчинку правоохоронці і небайдужі городяни шукали 4 дня. Тіло загиблої дитини знайшли вчора, на одній з баз відпочинку в Обознівці. Правоохоронці оголосили про підозру матері жертви.
Культура оформление ленты  Playboy опублікував фото найсексуальнішої дівчини 2018 року Журнал для чоловіків Playboy оголосив ім'я переможниці в категорії Playmate of the Year - найсексуальнішої дівчини, яку журнал виносить на розворот протягом року. Відзначається, що в 2018 році нею була визнана 29-річна американка Ніна Даніель. За інформацією, Ніна вперше з'явилася на розвороті журналу навесні 2017 року і стала Playmate місяці. Видання пише, що професійну кар'єру моделі уродженка Бронкса Даніель початку вісім років тому. Сама дівчина зазначає: «Я вирішила: замість того, щоб стати тією, кого хоче індустрія, я буду тією, ким є насправді. І вже тоді я зрозуміла, що не зверну з обраного шляху, щоб мені не казали. А потім в моє життя прийшов Playboy. Це так багато значить для мене - не тільки бути побаченою в найбільш уразливому стані, але і розповісти про себе. Пояснити, ким я є насправді. Це важливо для Playboy: як працює мій мозок, як працює моє серце. Через Playboy я змогла розповісти про те, як це відчувати себе жінкою в сучасному суспільстві».
Політика Експерт пояснила, як Україна може використати конфлікт РФ і США в Сирії Зіткнення США і РФ в Сирії дозволять Україні повернути під свій контроль окуповану територію Донбасу. Таку думку висловила політичний експерт Яніна Соколовська на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Нам потрібно, щоб в ситуації, коли Росія захоплена боротьбою з Америкою на полях Сирії, ми домоглися того, що потрібно нам - вирішення долі окремих територій Донбасу, домоглися введення миротворців, припинення стрільби, місцевих виборів там, обрання влади, домоглися, щоб прибрали звідти вовкулаків, які там правлять і у яких там кров на руках", - зазначила експерт. За її словами, Україна не так важлива в інтересах РФ, оскільки Крим вона "закріпила" за собою назавжди як свою територію і переговорів по ньому не веде, а щодо Донбасу Москва тільки й чекає зручного моменту, щоб позбутися його без іміджевих втрат. При цьому вона додала, що спроби Заходу "поламати" Росію санкціями або погрозами насправді тільки зміцнюють рейтинг президента Путіна, який росте на війні. Правильна тактика у відносинах з РФ, на думку Я. Соколовської, повинна полягати у втягуванні Кремля в процес торгів, оскільки він торгуватися не вміє - вміє лише воювати і нарощувати військову міць. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп відповів на численну критику, яка почала звучати після того, як минули дві доби, після яких він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами". Лідер США в новому повідомленні в Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів. Також він дорікнув світу у відсутності подяки за порятунок від "Ісламської Держави".
Політика Український генерал зробив останнє попередження Путіну Будь-який громадянин України має право на фізичне усунення президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це заявив екс-нардеп України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко. "Ще в квітні 2014 року в прямому ефірі одного з телеканалів я прямо заявив, я знав, що Путін це слухав, що при найменшій можливості Путіна буде ліквідовано мною або моєю командою. І це все буде в рамках чинного законодавства і норм міжнародного права", - зазначив він. За словами Омельченка, для нього не буде вважатися злочином ліквідація глави Росії. "З точки зору міжнародного права, законів ведення війни, національного законодавства і Конституції кожен громадянин України в разі фізичної ліквідації Путіна не скоює злочини, а діє в стані крайньої необхідності і необхідної оборони. Але це стосується тільки громадян України", - підкреслив екс-нардеп . Крім того, він заявив, що за останні роки глава Кремля віддав наказ на усунення декількох десятків генералів.
Події В Уфі, в каналізації знайшли тіла п'яти працівників місцевого ресторану Слідчі в Уфі порушили кримінальну справа за фактом загибелі п'яти співробітників ресторану в колодязі каналізації. Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету Росії по Республіці Башкортостан. Зокрема, йдеться про те, що трагедія сталася вдень 13 квітня в колодязі, розташованому на території комплексу «Пристань» в Кіровському районі міста Уфи. За попередньою версією, один працівник заліз в колодязь, щоб включити воду, після чого втратив свідомість. Його колеги спробували прийти до нього на допомогу, однак теж знепритомніли. Прибулі на місце події рятувальники витягли з колодязя трупи чотирьох осіб. Ще два співробітника ресторану змогли вижити і були госпіталізовані, один з них пізніше помер. За фактом події порушили кримінальну справу.
Дозвілля 12 сексуальних речей, які збуджують чоловіків Пісня, яка нагадує йому про минуле Може, саме під неї він колись став чоловіком. У кожного є пісні для відповідного настрою, і вони, як правило, пов'язані з приємними моментами. Духи Запах - один з найсильніших почуттів, які залишають слід у пам'яті. До того ж духи створюються для того, щоб зробити їх «носительку» більш привабливою. Правильна їжа Гарбуз... Полуниця ... Устриці ... Список афродизіаків великий і давно став предметом для дискусій. Також варто дізнатися про його вподобання, спостерігаючи і запам'ятовуючи кожну реакцію на їжу. Ти в червоній сукні Це колір пристрасті, і напевно він відреагує правильно. Так що якщо треба когось налаштувати на інтим, одягнися в червоне. Бій подушками у неділю вранці Нехай це по-дитячому і ти далеко не завжди погоджуєшся, але часто ці дитячості призводять до цікавого продовження. Ти почухаєш йому спину Так, це один з тих фетишів, які мало кого залишать байдужими. Нова постільна білизна Ця дрібниця нагадує багатьом про готелі, де секс відбувається частіше. Ну і в будь-якому випадку приємніше спати на свіжих простирадлах. Страх Ні, не той тваринний страх, який змушує в паніці тікати, а легкий сплеск адреналіну - швидкість, висота, авантюрна пригода, сварка або конфлікт. Ти в його старій майці В цьому є щось сексуальне. Немає особливої ​​причини, навіщо красивій жінці одягати чоловічий одяг, але що є - то є. Здатність розсмішити його Гарне почуття гумору завжди радує - і часто стає прелюдією до прелюдії. Брудні розмови Якщо у тебе це добре виходить - він неодмінно заведеться. Зацікавленість його хобі Для деяких чоловіків це мало не головний фактор збудження. Ти знаєш, хто такий Люк Скайуокер і що таке колінвал? О-О-О-!
Політика Розвідка Великої Британії: Росія тестувала отруту на дверних ручках в Солсбері Росія проводила випробування з нанесенням нервово-паралітичної речовини на дверні ручки задовго до отруєння Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері. Про це йдеться в листі радника британського прем'єра з питань нацбезпеки Марка Седвілла на адресу генсека НАТО Йенса Столтенберга. Седвілл в своєму листі заявляє, що речовина «Новачок» була розроблена на російському дослідницькому об'єкті в місті Шихані в рамках програми наступального хімічної зброї з кодовою назвою «Фоліант». «Протягом 2000-х років Росія почала програму випробування способів доставки хімічних речовин, а також підготовку персоналу спеціальних підрозділів по використанню цієї зброї. Надалі програма включала вивчення методів застосування нервово-паралітичних речовин, включаючи нанесення на ручки дверей», - йдеться в листі. Седвілл зазначає, що протягом останнього десятиліття Росія виробляла і накопичувала невеликі кількості речовин серії «Новачок». «Російська програма хімічної зброї тривала після розпаду Радянського Союзу. До 1993 року, коли Росія підписала конвенцію з хімічної зброї (CWC), цілком ймовірно, що деякі речовини типу «Новачок» пройшли випробування і були дозволені для використання російськими військовими », - йдеться в листі. Седвілл також повідомляє, що російські спецслужби шпигували за Скрипалем і його дочкою мінімум 5 років. Прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей заявила, що Сергій Скрипаль і його дочка були отруєні військовою нервово-паралітичною речовиною з групи «Новачок», розробленою Радянським Союзом в 1970-х і 80-х роках. Пізніше стало відомо, що «Новачок» був застосований в формі прозорого гелю без запаху. Його нанесли на ручку вхідних дверей будинку Скрипаля вранці 4 березня.
Суспільство Названі найбагатші українці За рік загальний статок сотень найбагатших українців зріс майже на 2 мільярди доларів. Загальний капітал найбагатших людей в країні склав 27 мільярдів доларів. Класифікація враховує не тільки українських громадян, але і експатріантів, які заробили основний капітал в Україні. У розрахунку були враховані основні комерційні активи, що належать підприємцям. Крім того, були враховані гроші, отримані від продажу бізнесу за останні вісім років. Загальний капітал 100 найбагатших людей в Чеській Республіці складає 15 мільярдів доларів, в Нідерландах, країні набагато багатшій, ніж Україна, 16 мільярдів доларів, та ж сума належить 100 найбагатшим людям в Швеції. Крім того, серед українських магнатів в минулому році з'явився новий мільярдер. Рейтинг найбагатших до кінця 2017 року знову очолив Ринат Ахметов, який є потужним гравцем в галузях металургії, паливно-енергетичного комплексу, фінансів, нафтогазового сектора і медіаринку. У порівнянні з минулим роком його статки збільшилися на третину і склали 3,1 млрд доларів. Місця трьох наступних учасників рейтингу залишилися без змін. Друге, третє і четверте місце: співвласники групи Приват Ігор Коломойський (1,600 мільйонів доларів) і Геннадій Боголюбов (1,500 мільйонів доларів), власник EastOne Віктор Пінчук (1,400 мільйонів доларів), відповідно. Завершує п'ятірку лідерів Костянтин Жеваго зі статком в 1 мільярд доларів, який піднявся на 3 сходинки в рейтингу. Президент України за рік став біднішим на одну позицію. Якщо говорити про портрет середнього українського мільярдера, то йому 54 роки, він одружений і має статок в 259 мільйонів доларів.
Здоров`я Виявлена нова небезпека знеболюючих Американські вчені повідомили про новий негативний аспект впливу знеболюючих препаратів на організм людини. За словами експертів з США, використання ліків, що містять ібупрофен і аспірин, незважаючи на їх ефективність в полегшенні болю, може завдати шкоди людині. «Анестезуючі препарати, особливо ті, які засновані на ібупрофені та аспірині, мають типові побічні ефекти: діарея, кислотний рефлюкс, запор. Іноді пацієнти з такими симптомами навіть не підозрюють, чим вони викликані», - заявляють дослідники. Особливо часто, кажуть лікарі, в цьому відношенні страждають жінки, використовуючи ці ліки для полегшення болю, пов'язаного з менструальним циклом. Експерти попередили: ця звичка може привести до серйозних проблем зі шлунково-кишковим трактом. Лікарі сказали, що позбавлення від болю за допомогою таблеток є звичайним явищем в житті багатьох людей. Тим часом, знеболюючі слід використовувати як крайній захід лише після того, як інші методи виявилися безсилі. «Біль можна заспокоїти, збільшивши фізичну активність, а також споживання вітаміну B. Спазми можна усунути за допомогою компресів. Таблетка - це винятковий метод», - сказали експерти.
Політика оформление ленты  П'ятниця 13: Facebook заблокував сторінку Тимошенко відразу після створення Соціальна мережа Facebook заблокувала особисту сторінку депутата і лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко через 5 годин після створення. Про це повідомила прес-служба партії. Повідомляється, що за час існування на сторінку Тимошенко вдалося підписатися двом тисячам осіб. У блокуванні сторінки прес-служба «Батьківщини» звинувачує «боти». Повідомляється також, що в мережі з'явилися підроблені сторінки Тимошенко, які відправляли запити про дружбу з відомими особистостями. «За цей короткий період на сторінку встигли підписатися понад 2 тисячі осіб. Перший пост Юлії Тимошенко набрав більше 700 коментарів, більше тисячі лайків і перепис. Приватна поява Тимошенко в соцмережі викликала великий ажіотаж. Тому, ймовірно, сторінка була «забанена» через масові скарги численних «ботів» Крім того, в цей же день в мережі провокатори почали масово створювати фейкові акаунти Юлії Тимошенко зі схожим оформленням, від імені яких були розіслані запити на дружбу до відомих політиків і журналістів», - повідомляє прес-служба.
Дозвілля Американка викинула виграшний квиток на кілька мільйонів на сміття Подружня пара зі штату Мічиган виграла 2 мільйони доларів в лотереї. Відзначається, що глава сім'ї часто дарує дружині в її День народження лотерейний квиток. В цьому році американець вирішив не змінювати традиції і привітав свою дружину ще одним квитком. У свою чергу, іменинниця, знявши захисний шар, вирішила, що вона нічого не виграла і кинула квиток в сміття. Однак чоловік не повірив, що його дружині не пощастило. Він знайшов квиток в кошику і перевірив його. Виявилося, що його дружина виграла два мільйони доларів. Американська пара вирішила отримати одноразовий платіж грошового призу. Після сплати податків американці отримають 1,3 мільйона доларів. Нагадаємо, нещодавно українець виграв 3 мільйони гривень завдяки лотерейному квитку, купленому в Інтернеті.
Здоров`я 5 фактів про секс, які тебе шокують Здавалося б, ну що ще нового можна розповісти про таке звичне заняття, як секс? Виявляється, багато. Читай і запам'ятовуй! Секс - це наркотик Саме так вважає наш мозок: під час сексу в кров викидається велика кількість різних гормонів, які призводять нас в стан щастя і блаженства, і, крім всіх інших - гормону дофаміну. Цей дивовижний гормон, розпізнавши, від чого саме ми отримуємо задоволення, змушує нас знову і знову його бажати і прагнути, відповідно, займатися сексом. Відзначимо в дужках, що дофамін виділяється і у наркоманів, і у алкоголіків, і викликає звикання до задоволення. Краще вже кайфувати від сексу, ніж від наркотиків, правда? Тіло бореться з контрацепцією Так-так, адже з біологічної точки зору єдине виправдання сексу - це дітонародження. Але оскільки ми все частіше і частіше прикладаємо всі зусилля, щоб не «зелетіти», організм намагається обдурити контрацепцію. Так, наприклад, піхва твоєї подруги здатна поглинати сперму, збільшуючи шанс на зачаття. Під час оргазму відбуваються м'язові спазми піхви, вони як би «проштовхують» сперму все ближче і ближче до шийки матки. Будь в курсі. Секс - відмінний косметолог А цей пункт ти дай почитати своїй партнерці. Крім того, що секс - це круто, секс це ще і відмінний спосіб заощадити на косметичних процедурах. Він покращує кровообіг і підвищує вироблення колагену, внаслідок чого шкіра стає більш пружною. «Безпечних» днів практично не існує Знаєш, чому жоден виробник контрацептивів не може дати 100% гарантії захисту від зачаття? Тому що чим частіше займаєшся сексом, тим вище шанси «залетіти», навіть під час критичних днів і з застосуванням контрацептивів. Запам'ятай, брат, запам'ятай цей пункт! Мало того: регулярний секс - відмінна профілактика жіночих хвороб, що призводять до безпліддя. Можна стати сексуальним фанатом І це не жарти: під час занять сексом у нас активізується ділянка мозку, яка називається «центр нагород». Він включається також під час гри в азартні ігри, прийому смачної їжі. І він змушує нас робити все можливе, щоб отримати задоволення негайно.

Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
більше матеріалів




/-1,6341831684113-/ /-pc-/
Top