counter
Архів Повернутись назад 12 Жовтня 2018
12 Жовтня
Політика Миротворець розповів, де взяв списки "укро-угорців" Списки українців, які в обхід законодавства отримали угорське громадянство і зараз працюють в держорганах, були вкрадені у російських спецслужб. Про це Мукачево.нет заявили в редакції миротворця. За даними редакції - цим списками вже три роки. "Складність полягала в тому, щоб вибрати з неї громадян України та прогнати через список українських чиновників на Закарпатті. Але ми з цим впоралися, розробивши методику і відповідні фільтри. Базу цю ми поцупили у російських спецслужб ще в 2015 році. Як виявилося, вони дуже активно працюють по Угорщині. у нас навіть є всі підстави припустити, що якщо міністра закордонних справ Угорщини Петера Сийярто пропустити через "Поліграф", то виявиться, що він був завербований російськими спецслужбами", - розповіли в редакції. Також редакція заявила, що буде складати список всіх українців з угорськими паспортами.
Закон і Право У селі Батьків останній учень ходить в школу, де немає вчителів У Львівській області, в селі Батьків з початкової школи звільнилися всі вчителі, а діти перевелися в школу сусіднього села. Таким чином в Батьківській школі залишилася одна дитина, якій нікому читати уроки. Про це повідомляє Zaxid.net. Кожен день хлопчик, який навчається у другому класі, ходить в порожню школу і відразу повертається додому, розповіла в Facebook його мама Леся Піган. В цьому році зі школи випустилися 11 учнів, а вступили тільки 5, серед яких її 7-річний син. За тиждень чотрирьох дітей батьки перевели на навчання в сусіднє село Звижень, а син Піган залишився єдиним учнем школи в Батькові. Вона каже, що не хоче переводити хлопчика в інше село, так як він часто хворіє, а школа в Батькові розташована поруч з її будинком. Однак днями останній вчитель з цієї школи звільнився. Питання про припинення діяльності Батьківської школи депутати Бродівського райради не підтримали. Районний відділ освіти пропонує зобов'язати директора Батьківської школи, фізика за освітою, проводити індивідуальні уроки для сина Лесі Піган.
Суспільство оформление ленты  Дно пробито: дитячий хор в РФ співає "Владимирский централ" для податківців (відео) Під час корпоративу для місцевої податкової інспекції в Росії дитячий хор співав перероблені злодійські пісні типу «Медуза», «Владимирский централ». Порадувані глядачі виклали фото в Мережі, пише Хроніка.інфо. Причому, судячи зі слів, сенс пісень такий, що злодійські поняття, нібито увійшли в дитяче життя: "Також передай бабусі, що мені не потрібен чорний нал", "Батьківський контроль на комп'ютері встановили — карти мені сплутали". Глядач, який виклав відео, не побачив у ньому нічого кримінального. А ось читачі були шоковані таким вчинком вчителів дітей. "Дно ще не пробито?", "Директор відморожений. Нафіга дітей змушувати цю х..ню співати? Невже немає нормальних пісень. А потім з'являються "танці бджілок" та інша подібна х.ня.", "Це вже точно перебір", "Дебільна країна", - написали лютуючі коментатори під відео.
Кримінал САП відкрила справу проти двох депутатів за приховування доходів і рейдерство Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) зареєструвала кримінальне провадження проти нардепа Валерія Дубіля і депутата Чернігівської облради Олега Авер'янова. Про це заявив адвокат Сергій Панасюк, передає Кореспондент. За його інформацією, депутатів підозрюють у скоєнні шахрайських дій, незаконному заволодінні майном підприємств (рейдерство), декларування недостовірної інформації, незаконному збагаченні. Відзначається, що кримінальне провадження зареєстровано у відповідь на заяву бізнесмена Олександра Головача, інтереси якого представляє адвокат. За словами Панасюка, його клієнт протягом декількох років вів спільний агро-бізнес з Дубілем і Авер'яновим в Чернігівській області, а депутати з метою інвестування в цей проект позичали у Олександра Головача кошти. "Загальна сума позичених коштів склала 2 млн 265 тисяч доларів США. Однак депутати не вносили ці фінансові зобов'язання в свої електронні декларації, чим порушили, зокрема, антикорупційне законодавство", - сказав адвокат. Крім того, заявив Панасюк, в 2018 році 75% частка в статутному капіталі юросіб агрохолдингу, що належить Головачу, незаконно опинилася у власності депутатів. "У липні за підробленими протоколами нотаріус і державні реєстратори внесли зміни в склади засновників компанії "Промстройинновация", агрогосподарств Богданівське, Оріон-СКТ і Прилуцьке, а також змінили директорів. Таким чином, Олександр Головач позбувся не тільки агроактивів, але і позичених Дубілю і Авер'янову засобів" , - підкреслив Сергій Панасюк.
Події Не поступилася дорогою: відому модель застрелили за кермом авто 28-річна американська модель Келсі Квейл стала жертвою аварії, проте пізніше у неї знайшли ще й кульове поранення, отримане до зіткнення. Келсі їхала за кермом автомобіля по штату Джорджія. Раптово дівчина втратила керування і врізалася ще в три автомобіля. Як виявилося, до цього в неї вистрілили зі зброї. Модель була поранена в шию. Інцидент стався 8 жовтня. Про поранення Квейл стало відомо після того, як медики вивчили тіло дівчини. За версією слідства, на дорозі сталася перепалка моделі з іншим водієм. Він і вистрілив в неї. Також висувалися версії про те, що вона стала жертвою випадкової стрілянини. Через поранення мозок дівчини був пошкоджений. Сім'я Келсі планує відключити її від апарату життєзабезпечення, так як лікарі кажуть, що її мозок мертвий.
Політика УПЦ КП закликала ієрархів починати підготовку до надзвичайного об'єднавчого собору Київський патріархат Української православної церкви закликав ієрархів УАПЦ і Московського патріархату негайно приступити до підготовки Надзвичайного об'єднавчого собору. Відповідне звернення опубліковане на сайті УПЦ КП. "Після рішення святого і священного Синоду Константинопольського патріархату, що відкриває шлях до утворення в Україні єдиної помісної автокефальної Української православної церкви, і до отримання патріаршого і синодального Томосу про автокефалію, Київський патріархат закликає ієрархів УАПЦ і залучених в процес єднання ієрархів Московського патріархату в Україні приступити до підготовці Надзвичайного об'єднавчого собору", - сказано в заяві Головне завдання цього собору - "прийняти рішення про церковну єдність, вибрати Предстоятеля єдиної помісної автокефальної УПЦ, який від її імені отримає патріарший і синодальний Томос про автокефалію".
Політика Угорщина роздала на Закарпатті більше 100 тис. паспортів - ЗМІ Угорщина роздавала паспорти громадянам України довгі роки, так що в підсумку може виявитися, що громадянство цієї країни має більше 100 тисяч українців. Про це пише місцеве ЗМІ Мукачево.нет. У повідомленні висловлюється невдоволення тим фактом, що сайт Миротворець не публікує імен народних депутатів із подвійним громадянством, а також - інших українців з польським або російським громадянством. "Схоже, що сайту «Миротворець» треба в списки ворогів України внести більше 100 тис. закарпатців, зокрема дітей. За неофіційними даними, саме така кількість жителів Закарпаття має угорські паспорти. Цікаво, що сайт обходить публікацію жителів України, які мають паспорти Росії, Польщі. Румунії та інших країн. Мовчить сайт і про депутатів Верховної Ради України, які мають подвійне громадянство", - йдеться в повідомленні. Закарпатці прагнули отримати паспорт Угорщини, щоб мати вільний виїзд у ЄС, а також - отримати пільги від цієї країни.
Закон і Право Автозаправки ЄС переходять на єдину систему позначення видів пального З п'ятниці, 12 жовтня, на всіх автозаправних станціях Євросоюзу почне діяти єдина система позначення видів пального. Про це пише Euractiv. Нові позначення з'являться і на люках бензобаків у автомобілів, зібраних після введення єдиної класифікації. Пальне розділять на три категорії. Кругом будуть позначені всі види бензину, квадратом - дизель, ромбом - газ. Літерами при цих символах будуть позначати вид біодомішки, цифрами - ступінь концентрації добавки в складі бензину. Передбачається, що на початковому етапі автозаправки поруч з новою системою позначення будуть використовувати і традиційні символи. Багато заправних станцій ввели нову класифікацію вже у вересні.Наприклад, бензин E95 буде відзначений як E5, E92 - E0, E98 - 10, в залежності від максимальної кількості біопалива (етанолу) в бензині. Дизельне пальне - буквою B в квадраті з числами 7, 10, 20 або 30, який вказує максимальну кількість біопального. Взимку арктичне дизельне пальне першого і другого класу як до сих пір буде додатково позначено однією або двома сніжинками і знаком B0. Біодизель буде позначений як B100, а синтетичне дизельне пальне - XTL. Зріджений нафтовий газ буде позначений ромбом і буквами LPG, стиснений природний газ - буквами CNG; а зріджений природний газ - LNG. Оскільки потреба в боротьбі зі зміною клімату стала вкрай актуальною, нові правила дадуть автомобілістам більш чітке уявлення про екологічність пального та автомобілів, вважають у ЄС.
Здоров`я Прісної води в Кирилівці не буде - інвестори втекли звідти в Бердянськ Проблема водопостачання в курортному селищі стоїть досить гостро. Багато баз відпочинку до цього часу використовують привізну воду. Керівники Кирилівської громади розраховували на будівництво нового водоводу, яким дніпровська вода прийшла б у селище. Очікувалося, що побудований він буде на гроші інвесторів і окупить себе в перші три роки, розповідають місцеві  ЗМІ. 11 жовтня в Кирилівці очікували приїзду інвесторів та укладення договору. Однак замість Кирилівки вони поїхали до Бердянська. У водовід цього курортного міста бізнесмени вирішили вкласти свої гроші. Директор ГО "Кирилівка курорт" Микола Борис у коментарі ЗМІ сказав: "На жаль, інвестори з Києва поїхали не до нас, а в Бердянськ. Ми дуже розраховували на них, і де тепер взяти 35 мільйонів гривень на будівництво водоводу важко уявити".
Економіка Запасіться готівкою: "ПриватБанк" призупинить операції з картами "ПриватБанк" на деякий час призупинить всі операції з платіжними картами. Це буде зроблено з 00 годин до 4 ранку неділі 14 жовтня. Така пауза виявилася потрібна банку для того, щоб перейти на оновлену систему управління базами даних. Очікується, що нова версія системи дозволить збільшити проізводітельность.В зв'язку з цим не буде працювати не тільки "Приват24", але і банкомати, звичайні і торгові термінали. Прес-служба банку повідомляє, що нічний час неділі вибрано, як відчуває самі незначні навантаження, коли більшість клієнтів сплять або розважаються. Програмні роботи швидше за все триватимуть до 8 години ранку 14 жовтня. Банк заздалегідь вибачився перед клієнтами і попросив їх запастися готівкою на вихідні. "ПриватБанк" в грудні 2016 року було націоналізовано. На його докапіталізацію держава витратила понад 155 млрд грн. Його хочуть перепродати в 2022 році.
Закон і Право Жертвам тоталітарних режимів надали нові пільги Жертвам нацистських переслідувань надали право на безкоштовний проїзд міським транспортом, а реабілітованим жертвам політичних репресій - знижку на оплату ж/к послуг і додаткову відпустку. Це передбачено Законом № 2542-VIII щодо посилення соціального захисту окремих категорій осіб з числа жертв нацистських переслідувань та політичних репресій, який набрав чинності 11 жовтня. Колишні неповнолітні в'язні концентраційних таборів (особи, на яких поширюється дія статей 61 і 62 Закону «Про жертви нацистських переслідувань») отримали право (без урахування сукупного доходу сім'ї): - на безкоштовний проїзд усіма видами міського та приміського пасажирського транспорту;- на пільговий проїзд залізничним, морським, річковим транспортом, автобусами приміських і міжміських маршрутів міжобласного сполучення. Реабілітовані жертви репресій, які були позбавлені волі або примусово безпідставно поміщені в психіатричний заклад за часів СРСР, отримали соціальні гарантії учасників бойових дій. Визнані особи з інвалідністю з числа таких осіб отримали пільги осіб з інвалідністю в результаті війни. Так, встановлено їхнє право на додаткову оплачувану відпустку тривалістю 14 календарних днів, на пільгове отримання житла, на 100% оплату лікарняних листів.
Суспільство оформление ленты  З'явилися перші фото зі скандальною весілля внучки королеви Єлизавети II - принцеси Євгенії Сьогодні британська принцеса Євгенія вийшла заміж за бізнесмена Джеймса Бруксбенка. 28-річна внучка королеви Єлизавети II влаштувала весілля ще більш пишне, ніж у Гаррі і Меган Маркл. Принцесу недолюблюють і британці і її сім'я за пристрасть до гулянок і розкішного життя. До весілля молодята зустрічалися сім років. Вінчання в каплиці Святого Георгія провів архієпископ Йоркський. Для церемонії Євгенія вибрала білосніжну сукню з довгими шлейфом від дизайнерів Пітера Пілотто і Крістофера де Во. В якості прикраси принцеса віддала перевагу смарагдовій тіарі-кокошнику, що була виготовлена ​​в 1919 році фірмою Boucheron на замовлення Маргарет Греве. Серед численних гостей помічені телеведуча Опра Вінфрі, Сінді Кроуфорд з чоловіком, Вікторія і Девід Бекхеми, Елтон Джон, Наомі Кембел, Демі Мур та інші. Само собою на весілля приїхала королева Єлизавета II з чоловіком, принц Гаррі і Меган Маркл, принц Вільям і Кейт Міддлтон. Весіллю передував цілий ряд скандалів, бо британці вимагали не фінансувати його з державної скарбниці, оскільки Євгенія монарших обов'язків не виконує. Канал BBC відмовився його транслювати, заявивши, що навряд чи весілля матиме великі рейтинги.
Економіка «Нафтогаз» почав поставляти газ «Київтеплоенерго» З сьогоднішнього дня "Київтеплоенерго" вже може постачати гарячу воду жителям столиці. Це стало можливо після підписання напередодні договору на поставку газу між "Нафтогазом" і "Київтеплоенерго" і попереднього мирової угоди. Про це написала прес-служба "Нафтогазу" в Twitter. У мировій угоді йдеться, що "Київтеплоенерго" буде правонаступником "Київенерго" і бере на себе борги компанії Ріната Ахметова в сумі 2,4 млрд грн. У більш ніж половини киян, в основному - жителів лівого берега, немає гарячої води з весни 2018 року. Люди є заручниками суперечки між "Нафтогазом" і владою столиці, так як "Київенерго" спалив газу на 2,5 млрд грн і не сплатив його. У той же час влада столиці напередодні заявила, що швидше за все воду подадуть вже разом із початком опалювального сезону.
Суспільство Мажору не служать? У Києві ухиляються від армії 33 тисячі призовників У столиці понад 33 тис. киян ховаються від армії, не з'являючись до військових комісаріатів та ігноруючи повістки. Матеріали щодо зазначених осіб передані в поліцію для розшуку, розповів на прес-конференції сьогодні військовий комісар Київського комісаріату Сергій Клявін. "Київ повинен був призвати на строкову військову службу 744 громадян. В даний час у нас на обліку перебуває 89420 громадян. З них підлягає призову 57549 чоловік від (20 до 27 років). Але, на жаль, існує дуже велика проблема. З цих 57 тис. чоловік в комісаріати не приходять майже 80%", - визнав полковник. Точне число тих, хто ухиляється, - 33618 осіб і тепер вони стали ще й головним болем поліції, в яку передали їхні списки. Всього з Києва за тиждень пішли в армію 114 призовників. Нагадаємо, президент України Порошенко своїм указом значно збільшив термін осіннього призову. Тепер брати хлопців і дівчат на військову службу будуть протягом трьох місяців. Раніше цей термін становив два місяці. Тепер призов до армії буде тривати з жовтня і до нового року.
Здоров`я У Росії міністра звільнили за пораду росіянам стати вегетаріанцями Губернатор Саратовської області звільнив міністра зайнятості, праці та міграції Наталію Соколову за зневажливе ставлення до людей і їхнього добробуту. Скандал розгорівся після того, як у Мережу потрапило відео з записом спору між Соколовою та депутатом облдуми від КПРФ Миколою Бондаренком. Політики намагалися з'ясувати, на яку суму можна прожити місяць. Чиновниця висловила думку, що 3,5 тисячі рублів цілком достатньо "для мінімальних фізіологічних потреб". Прожитковий мінімум у Саратовській області в другому кварталі 2018 року становить 8707 рублів на душу населення, 7176 рублів - для пенсіонерів, 9354 рублі - для працездатного населення, 9022 рублі - для дітей. Орієнтовно це близько 2-2,5 тис грн. Опоненти вимагали підвищувати мінімум, але міністр у відповідь заявила, що вона змогла б харчуватися на прожитковий мінімум, так як 20 років не їсть м'яса. Нагадала про те, що є пости, яких росіяни могли б дотримуватися, згадала про те, що "макарошки" завжди коштували дешево. Министру труда Саратовской области утверждает, что на установленный прожиточный минимум вполне можно выживатьЕй предложили попробовать самой выжить на эту сумму, ради экспериментаМинистр ответила, что ей "не позволяет статус" Хочет, чтобы это "не выставили в интернет" pic.twitter.com/LFleacl6DR — Выборная Навка (@Gulay_Pole) 11 октября 2018 г.
Дозвілля "Пощастить лише трьом". Ось що чекає всі знаки Зодіаку в 2019 році У 2019 році астрологи передбачають ряд змін у житті всіх знаків. Деяких чекають великі прибутки, а іншим судилося закохатися. Але в цілому новий рік буде складнішим, ніж той, що минає. Овен. У першій половині року у Овнів буде багато шансів змінити своє життя на краще. У них буде можливість проявити себе на роботі і отримати пропозицію про підвищення по службі. У другій половині року зверніть увагу на своє здоров'я, можливе загострення хронічних захворювань. Дайте можливість організму відпочивати і розслаблятися. Телець. Весь рік Тельці будуть наполегливо працювати, і це принесе непогані плоди. Деякі навіть приймуть рішення нарешті почати свою справу, і хоча справ буде сила-силенна, все задумане вийде. Багато з тих, з ким ви випадково зійде в цьому році, залишаться у вашому житті надовго. Самотніх Тельців чекають зміни на особистому фронті; головне - будьте рішучіше і не роздумуйте про те, чи правильно ви робите. Близнюки. Близнюки доб'ються успіху в будь-якій справі, за яку візьмуться. Особливо прихильні зірки будуть до людей творчих професій: їх чекають нові добре оплачувані проекти. Але у цієї медалі є й інший бік: занурившись із головою в роботу, ви можете отримати розлад у родині. Тому постарайтеся приділяти своїм близьким час, влаштовуйте їм приємні сюрпризи. Рак. Рак втомиться від спілкування, замкнеться в собі і мінімізує контакт з оточуючими - можливо, навіть з найближчими. В особистому житті можливі конфлікти в родині. Щоб уникнути неприємностей, постарайтеся пересилити себе і іноді виходити в світ, подорожувати і заводити нові знайомства, не втрачати зв'язку зі старими друзями і рідними. При цьому не витрачайте час на тих людей, які приносять у ваше життя негатив. Лев. У першій половині року Лев буде весь час перебувати в центрі уваги, а його заслуги на трудовому терені нарешті будуть оцінені гідно. Він отримає підвищення по службі, а разом з тим - нове коло посадових обов'язків. Уваги вимагатимуть і близькі, які будуть створювати проблеми, і Леву доведеться їх вирішувати. Розподіляйте сили і не перенапружуйтеся. Задумайтесь, що потрібно саме вам, і не поспішайте вирішувати проблеми інших. Діва. Для Дів цей рік стане роботою над помилками і підбиттям підсумків. Є ймовірність, що до весни ви поліпшите стосунки з колегами, а можливо, навіть заведете службовий роман, який згодом може закінчитися шлюбом. У другій половині року Діви можуть отримати цікаве бізнес-пропозицію. Гарненько зважте всі «за» і «проти», ретельно вивчіть бізнес-план і беріть в партнери тільки надійних людей. Терези. Терези відкриють у собі нові приховані ресурси. У них буде бажання навчатися чогось нового або перетворити своє хобі на джерело доходу. Деякі Терези вирішать змінити роботу або навіть отримати іншу професію. У зв'язку з великою зайнятістю новим захопленням можливі конфлікти в родині, тому постарайтеся не забувати про своїх близьких. Скорпіон. У Скорпіонів в цьому році почнеться новий життєвий етап. Зміни можуть торкнутися кар'єри, бізнесу, навчання, особистого життя. Можливий переїзд в інше місто або навіть країну. На початку літа ви відчуєте прилив сил і побачите нові можливості реалізувати задумане. Також влітку у вас може трапитися бурхливий роман. Стрілець. Зазвичай життєрадісний Стрілець на початку року відчує занепад сил, пов'язаний в першу чергу з переживаннями через матеріальні нестатки. Допомога прийде від близьких друзів і родичів, які допоможуть знайти вихід зі скрутної ситуації. Вже до кінця літа ваше матеріальне становище видужає настільки, що ви почнете замислюватися про благоустрій будинку. Це може бути до речі, так як Стрільці цілком ймовірно можуть вступити в шлюб або очікувати поповнення в сімействі. Козеріг. Новий рік піднесе Козерогам ряд сюрпризів. Це можуть бути серйозні зміни в житті, пов'язані зі зміною роботи або місцем проживання. Також Козерогів чекає багато нових знайомств. В особистому житті все складеться вдало - Козероги зможуть зміцнити відносини зі своєю другою половинкою і перейти на новий рівень, якщо будуть готові чути не тільки свою думку. Водолій. Для Водоліїв цей рік буде непростим. Їх чекають конфлікти з друзями і коханими, які відбудуться, якщо Водолії не стримають свій егоїзм. Постарайтеся бути більш сприйнятливими до почуттів і проблем інших, світ не крутиться навколо вас. В середині літа можливі матеріальні проблеми. Риби. Для Риб 2019 складеться досить вдало. Їх чекає кар'єрний ріст і, можливо, вони навіть очолять якесь підприємство. Сімейні Риби будуть насолоджуватися життям разом з близькими - можливо, відправляться в подорож або придбають щось для сім'ї, про що давно мріяли. Самотні Риби восени зустрінуть дуже цікаву людину, але ймовірність, що з цього вийде щось серйозне, не надто висока.
Політика "Лукаві і підлі!" Колишній угорський міністр визнав, що Угорщина порушувала закони в Україні Колишній міністр фінансів Угорщини Лайош Бокрош підтримав Україну і засудив поведінку угорського МЗС, яке таємно багато років роздавало паспорти своєї країни на території іншої держави, пише Європейская правда. За його словами, заяви угорського МЗС, що в Україні ведеться кампанія ненависті проти угорців не відповідають дійсності, навпаки - державну кампанію ненависті проти угорців веде Будапешт. "Самовпевненій угорській дипломатії вдалося налаштувати проти себе українські органи влади тим, що в угорському консульстві в Берегово роздавались угорські закордонні паспорти і таємно приводили до присяги угорських громадян. Тим самим угорська держава грубо порушила українські закони", - заявив Бокрош. Він зазначив, що не підтримує заборону подвійного громадянства, проте, за його словами, законів слід дотримуватися так само, як угорська влада їх дотримується у випадку зі Словаччиною. "Що це за подвійні стандарти? Віроломне служіння Путіну шляхом ініціації угорської державної кампанії ненависті проти обескровленої і ослабленої через агресію російської держави України? Чому не намагаєтеся порушувати закони Словаччини?", - зазначив екс-міністр. При цьому він назвав угорську дипломатію лукавою, показною, підлою і безчесною.
Культура оформление ленты  На екрани України виходить козацька історія кохання – фільм «Чорний Козак» Під егідою благодійного Фонду Девіда Лінча в Східній Європі та за сприяння благодійного Фонду «Комбат-ЮА» вперше на екрани України виходить козацька історія кохання – фільм «Чорний Козак» Серед головних достоїнств картини – містичний сюжет казкаря Сашка Лірника, саундтрек ДахаБраха і Пікардійська Терція. Фільм знімали десять років толокою – півтисячною командою ентузіастів, які працювали виключно на громадських засадах. Широкий показ фільму в кінотеатрах країни стартує з 25 жовтня. Зібрані від прокату кошти підуть на реабілітацію українських воїнів, які отримали поранення під час бойових дій в зоні АТО. Частина коштів буде перерахована до Фонду Девіда Лінча на навчання ветеранів АТО трансцендентальній медитації, яка вважається найефективнішим методом боротьби з посттравматичним синдромом. Виробництвом фільму займалися громадська ініціатива «Толока Легендзіне» і народна кіностудія «Мальва» під керівництвом режисера і історика Владислава Чабанюка. Сюжет переносить глядачів в епоху козацтва і занурює в містичну історію про кохання. У картині знайшлося місце героїзму, традиціям і магії. Автори відзначають, що цей фільм розповідає про велич українського духу і нескореність української характер. Єдиною професійною актрисою стала Марина Юрчак, яка знялася в ролі головної героїні. Головну чоловічу роль виконав козак, організатор походу козацької чайки в Лондон Василь Середенко. Серед інших учасників команди – історики, культурологи, етнологи, історичні реконструктори, народні майстри, етногрупи, художники, музиканти, тележурналісти та письменники, зокрема, брати Капранови, які знялися у фільмі. Меценатами картини виступили звичайні українці: фермери, підприємці, бізнесмени і всі небайдужі до розвитку українського кінематографа. За словами експертів, команді «Чорного Козака» вдалося довести, що знімати кіно в Україні реально без державної підтримки. Подивитися фільм «Чорний Козак» в широкому прокаті можна з 25 жовтня.
Події оформление ленты  17 тонн жаху. У Кам'янському трамвай на повній швидкості злетів з рейок Страшна аварія сталася сьогодні в Кам'янському. На проспекті Тараса Шевченка трамвай №1 на повній швидкості злетів з рейок і вилетів на проїжджу частину. Якимось дивом в цей час на дорозі не було машин. Однак під час заносу трамвай зім'яв три припаркованих поруч автомобіля, в якому не було людей. Депутат Кам'янського міської ради, директор комунального підприємства «Трамвай», Віталій Чернявський припускає, що швидше за все, причиною сходу трамвая з рейок послужило потрапляння стороннього тіла під задній візок: каменю або бруківки. При цьому на відео видно, що передні колеса пройшли вільно, а задні буквально зірвалися з рейок. Депутат каже, що трамвай їхав зі швидкістю 38 кілометрів на годину, а з рейок злетів, тому що був порожнім. Чернявський стверджує, що 19 вересня в Кам'янське приїжджала київська технічна комісія і цей вагон пройшов повний техогляд.
Політика Президент ввів в дію рішення РНБО щодо невідкладного захисту морів Президент України Петро Порошенко затвердив підписом рішення РНБО від 12 жовтня, яке містить термінових заходів щодо захисту національних інтересів України на півдні та сході, а також на Чорному та Азовському морях. Указ №320/2018 вже є на сайті глави держави. Нагадаємо, на засіданні РНБО повідомлялося, що Росія намагається обмежити рибний промисел України і в той же час почали широкомасштабний видобуток копалин і морепродуктів в українській економічній зоні. Одночасно Росія створила військове угрупування поблизу українських кордонів. Кабмін за указом РНБО підготує претензії України до РФ і внесе до парламенту проектів законів про внутрішні води, територіальне море та прилеглу зону, щодо захисту держкордону. Мінінфраструктури має підготувати плани розвитку потенціалу морських портів України. Протягом місяця в Раду повинні подати законопроекти про внутрішні води і визначити координати серединної лінії в Азовському морі, Керченській протоці і Чорному морю, щоб повідомити їх міжнародним організаціям.
Події оформление ленты  Танцююче НЛО: Таємничий світловий промінь помічений в нічному небі Китаю Надзвичайне світіння в небі бачили відразу кілька тисяч людей вночі 12 жовтня в Китаї. Об'єкт був схожий на великий факел. Місцеві жителі, звичайно, відразу запідозрили в цих витівках прибульців, однак експерти кажуть, що це міг бути слід від ракетного двигуна. Свідки поділилися фотографіями і відео дивного об'єкта, який висвітлив нічне небо, як масивний факел з довгим світловим хвостом, який завивався. Його бачили одночасно жителі Пекіна, Чунцина, Шаньсі і Внутрішньої Монголії «Прибульці йдуть!» Написав один користувач на Weibo, «НЛО залишає Китай після святкування національного свята?» - запитав інший. Однак один з експертів припустив, що кадри швидше за все зловили випробування китайського надсекретного гіперзвукового літака DF-ZF.
Кримінал оформление ленты  Екс-заступник голови Вищого Господарського суду скуповував нерухомість в ОРДЛО Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього заступника голови Вищого Господарського суду на фінансуванні терористичних організації «Д/ЛНР». Виявилося, що на своїй посаді він за хабарі впливав на винесення потрібних замовникам судових рішень. Гроші від хабарів суддя через довірених і підставних осіб вкладав в скупку бізнес-об'єктів і нерухомості в "ДНР". За даними джерел Української правди в СБУ, йдеться про скандальний суддю Вищого господарського суду Артура Ємельянова. СБУ встановила, що підконтрольні судді фірми платили податки "податкової" терористів. В одному з приміщень, придбаних суддею в Донецьку, було розміщено підрозділ фейковий центробанку "ДНР". Ще в 2016 році колишнім голові та заступнику голови Вищого господарського суду України Віктору Татькову і Артуру Ємельянову повідомлено про підозру. Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко, є докази, що вони в 2011-2014 роках підпорядкували собі систему прийняття судових рішень. Доведено близько 7000 випадків незаконного втручання в автоматизовану систему розподілу справ і заяв, втручання в діяльність суддів з метою винесення ними потрібних зловмисникам неправосудних рішень в господарських судах всіх інстанцій.
Дозвілля Уникайте тиску і критики: Найточніший гороскоп на 13 жовтня Завтра, 13 жовтня, гороскоп обіцяє незвичайну ясність в голові і творчий політ думки. Скористайтеся цим, щоб винайти щось неймовірне, скласти блискучий бізнес-план, зайнятися дизайном квартири або написати палке любовне зізнання. Будь-яка розумова і творча діяльність буде даватися на подив легко, проте може виникати раптова дратівливість по відношенню до тих, хто (як вам здається) намагається на вас тиснути. Овен Завтра, за що б Овен не брався, зірки гороскопу не радять йому поспішати – є ризик прийняти необдумане рішення. День буде схиляти його до поспішних, скоростиглих кроків! У якийсь момент Овну може здатися, що зволікання смерті подібно, і якщо він піддасться цьому пориву, то ризикує наламати дров. Щоб не наробити помилок (а такі помилки можуть коштувати дорого), Овну слід тримати себе в руках. Завтра йому краще взагалі нічого не робити, ніж потім картати себе за непродумані кроки. ТелецьЗавтра Телець буде пурхати, як метелик і жалити як бджола! Перше відноситься до його безпосередніх справ і обов'язків, а друге – до конкурентів, яким завтра краще не ставати у нього на шляху. Недоброзичливцям Тельця можна тільки поспівчувати: будь-які спроби поставити йому палки в колеса завтра здатні обернутися тим, що Телець перетворить палицю в дубину відплати, спритно використавши її проти своїх ворогів. БлизнюкиЗавтра зірки гороскопу радять Близнюкам в будь-яких справах не слідувати за кимось, а йти своїм власним курсом. Безумовно, це нелегко, проте день схиляє Близнюків до самостійності, пошуку своєї дороги в житті і свого неповторного «Я». Це зовсім не означає, що Близнюки повинні протиставляти себе оточуючим, але якщо вони хочуть домогтися багато чого, то повинні шукати свій власний шлях і не бути, як усі. РакЗавтра в будь-яких справах Раку буде важко відрізнити важливе від неважливого. Він може надавати підвищене значення другорядним питанням і разом з тим геть забувати про свої основні обов'язки. Більшу частину дня Рак присвятить тим справам, які просто першими попалися йому на очі або ж чимось його зацікавили. Втім, якщо у Рака немає термінової роботи, яка постраждає від такої неорганізованості, день обіцяє пройти продуктивно: адже те, за що він все-таки візьметься, він зробить ретельно, «від і до». ЛевЗавтра зірки гороскопу закликають Льва задуматися над тим, як підвищити свою планку. Навіть якщо його більш-менш влаштовує те місце під сонцем, яке він займає, це не привід, щоб зупинятися. Треба йти вперед! Завтра – відмінний день для того, щоб задуматися над тим, які конкретні кроки Лев може зробити, щоб піднятися хоча б на сходинку вгору по кар'єрних, соціальних або яких-небудь інший сходах. Поговорити з начальством? Реалізувати свій давній проект? Дерзайте! Не чекайте, поки замість вас це зробить хтось інший. Діва Завтра Діві слід бути подвійно обережною: можливі будь-які накладки і прикрі непорозуміння у всіх сферах її життя. Особливу ж обережність слід проявляти з грошима. Зірки гороскопу попереджають, що завтра Діва може бути втягнутою в розгляд з фінансового питання і навіть опинитися перед необхідністю виправдовуватися! Щоб цього не сталося, їй слід вести свої грошові справи акуратніше, ніж зазвичай. ТерезиЗавтра в руках Терезів все буде горіти (в хорошому сенсі цього слова), а дим навколо них – стоятиме коромислом! Терези налаштовані по-бойовому, вони готові направити свої зусилля на будь-який фронт робіт! Інша справа, що ситуація, ніби в насмішку, буде раз у раз вимагати від них перемикати свою увагу з одного завдання на інше. Через це діяльні Терези ризикують пробігати весь день практично даремно. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять їм завтра, незважаючи на провокації, зосередитися на чомусь одному. Скорпіон Завтра чудовий день для всіх Скорпіонів, що мають відношення до бізнесу або просто не мають наміру упускати свою вигоду! Зірки гороскопу надають Скорпіону шанс отримати прибуток навіть там, де він не очікував. Втім, це не має нічого спільного зі знайденими на дорозі грошима. Завтра Скорпіон може розраховувати на щедрі подарунки долі лише в тому випадку, якщо до цього він вклав немало часу і сил в якийсь проект. Нехай навіть було це давно, і Скорпіон вже перестав сподіватися на результат. СтрілецьЗавтра – хороший день для того, щоб будувати стратегічні плани на майбутнє. Мозок Стрільця буде працювати чітко, а мислення – відрізнятися глобалізмом, так що непродуктивно було б використовувати цей день на повсякденні домашні справи. Тим більше, зірки гороскопу завтра мало схиляють Стрільця до рутини, зате в питаннях вибудовування хитромудрих схем йому просто не буде рівних. Присвятивши день плануванню, Стрілець не пошкодує: завтрашні ідеї здатні вивести його на нову висоту! КозерігЗавтра Козерогу найкраще вдасться будувати повітряні замки – вони будуть відрізнятися грунтовністю і навіть, можливо, коли-небудь будуть побудовані на землі. День наділяє Козерога потужною фантазією, завдяки чому креативні ідеї, проекти і плани здатні сипатися з нього один за іншим. Безумовно, з часом якісь з цих ідей відсіються, однак Козерогу завтра варто прислухатися навіть до самих фантастичних і неймовірним з них. Водолій Завтра Водолій має всі шанси заглянути за горизонт: ситуація зіштовхне його з чимось, що має відношення до майбутнього. Можливо, це будуть наукові ідеї і розробки, високі технології або фантастичний фільм. А можливо, Водолій зіткнеться з людиною, чиє нестандартне мислення не знає кордонів. Зірки гороскопу радять Водолію завтра відкрити свій розум для сміливих ідей. Майбутнє вже майже настало! А той, хто не вірить в це, приречений вічно плестися позаду. Риби Завтра для Риб настає новий етап! Не варто цього боятися, навпаки, день подарує їм нові можливості і перспективи. Обставини в цілому складаються вдало для Риб, і хоча найближчим часом можливі неминучі хвилювання і труднощі перехідного періоду, зірки гороскопу запевняють: все буде добре. Риби зможуть не тільки зберегти свої позиції, але і в якихось справах просунуться далеко вперед.
Кримінал оформление ленты  Amazon потрапив під потужну критику через продаж секс-іграшок, схожих на дітей Amazon, незважаючи на судову заборону, все ще продає секс-ляльки «розміром з дитину», через що потрапив під оглушливий шквал критики правозахисних організацій. Хоча жодна з ляльок не рекламується як «лялька-дитина», критики продажів заявляють, що такі ляльки явно імітують малолітніх дівчаток. Раніше в цьому році Amazon вже була розкритикована благодійними організаціями за цей товар, оскільки він може бути розрахований на людей, які використовують такі реалістичні ляльки для задоволення своїх збочених фантазій. Такі цілком можуть застосувати сексуальне насильство і до реальних дітей. Секс-лялька дитина для збоченців продається за 65 фунтів. Продавець описує, що у неї «найсолодші і м'які соски», вона може бути наповнена водою, дає вам реалістичне відчуття і легко чиститься, довговічна і витримує великий тиск. Правозахисні організації звернулися до Amazon з вимогою негайно видалити товар з сайту.

Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів




/-0,83323097229004-/ /-pc-/
Top