counter
Архів Повернутись назад 12 Березня 2018
12 Березня
Суспільство У США черниця померла під час суду проти співачки Кеті Перрі У п'ятницю, 9 березня, на засіданні суду в американському Лос-Анджелесі 89-річна черниця Кетрін Роуз Хольцман, яка кілька років брала участь в тяжбі з відомою співачкою Кеті Перрі, померла просто під час слухань. Про це передає BBC. Монахиня померла просто під час судового засідання щодо продажу співачці монастиря в Лос-Анджелесі. Останніми словами жінки були: «Кеті Перрі, будь ласка, зупиніться! Це не принесе нікому добра». Як повідомляється, в 2015 році Кеті Перрі вирішила купити ділянку з монастирем за 14,5 мільйона доларів і перетворити його в житлову резиденцію, але колишні мешканці монастиря проти виступили. Сестри Кетрін Роуз і Рита Келланан заявили, що їм неприємно передавати монастир співачці, яка співає такі пісні як Ur So Gay (Ти так схожий на гея) і I Kissed A Girl (Я поцілувала дівчину).
Політика Самойлова представлятиме Росію на Євробаченні-2018 Російська співачка Юлія Самойлова представлятиме Росію на конкурсі Євробачення-2018, передають РІА Новини. Самойлова повинна була виступати на Євробаченні-2017 в Києві з піснею про кохання Flame Is Burning. Однак Служба безпеки України заборонила артистці в'їзд на територію країни на три роки через її виступ в Криму. Європейський мовний союз пропонував Росії транслювати конкурс через супутник або змінити конкурсанта. На Першому каналі назвали ці варіанти неприйнятними і відмовилися від трансляції. Нагадаємо, Україну, за результатами голосування, на пісенному конкурсі «Євробачення» буде представляти 20-річний співак Melovin  (Костянтин Бочаров). Журі віддало виконавцю п'ять балів, а глядачі - найвищий бал - шістку. Цікавий факт - Вірменію на міжнародному конкурсі «Євробачення-2018» представлятиме переможець українського шоу «Х-фактор-7» Севак Ханагян. Євробачення-2018 пройде в Лісабоні з 8 по 12 травня, участь у ньому візьмуть представники 43 країн. Переможцем конкурсу в 2017 році став португалець Салвадор Зібрав.
Суспільство Чи правда, що Мерлін існував? Королева Великої Британії написала лист школяреві із Запоріжжя Королева Великої Британії Єлизавета II написала лист школяреві із Запоріжжя. 10-річного хлопчика звуть Савелій Васильєв, раніше він написав королеві звернення-прохання розповісти про життя в Букінгемському палаці. Він цікавився культурою Великої Британії, багато читав про королеву, але відповідей на всі питання, які його цікавили, отримати не міг, тому і направив лист королеві, повідомляє Укрінформ. "Англійськими казками і легендами про короля Артура, лицарів Круглого столу і чарівника Мерліна, вивчав географію цієї острівної держави, Букінгемський палац, багато читав про англійську королеву, намагався уявити її життя. І одного разу прийняв рішення написати Єлизаветі II - запитати чи відчуває вона себе по справжньому королевою в своїх королівських палатах, який з 6 тронів у неї найулюбленіший, чи вірить вона, що чарівник Мерлін існував і так далі", - розповів школяр. Хлопчик розповів, що через деякий час після відправки він отримав лист, підготовлений фрейліною Дженніфер Гордон-Леннокс за дорученням королеви Великої Британії. У відповіді містилася подяка королеви за лист, інтерес до королівської сім'ї і британської культурі. Васильєв зазначив, що лист надруковано на королівському папері кольору слонової кістки з гербом Букінгемського палацу. Звернення і підпис були зроблені від руки.
Події оформление ленты  "Я вже текст забув, б...ть!". З'явилося відео з п'яним Єфремовим на виставі У Мережі з'явилося відео, на якому відображені скандальні витівки в дрова п'яного російського актора Михайла Єфремова. Нагадаємо, скандал розгорівся днями в Самарі, де театр "Современник" ставив спектакль "Не ставай чужим". Єфремов запізнився до початку виступу, вийшов на сцену п'яним, мимрив свою роль невиразно і забував слова. Глядачі зробили йому зауваження, на що п'яниця відповів благим матом. "Ну вийди сюди, б...ть, скажи звідси, - відповідає Єфремов глядачеві, - Ти, може, беруші витягнеш? Так чи ні? Б..ть, ще кричати мені буде! Ми граємо англійців! Для вас! Серйозну навчальну комедію ... Я вже текст забув, б...ть", - витріщивши очі кричав в зал актор. При цьому деяких глядачів це розсмішило і вони навіть аплодували. "Современник" почав розслідування інциденту.
Події оформление ленты  Масова бійка військових і місцевих жителів на Херсонщині. З'явилося відео У селі Нова Збур'ївка, що в Херсонській області, вночі 9 березня натовп військових побив двох хлопців, повідомляє «Типичный Херсон» з посиланням на лист місцевих жителів. Обидва потерпілих потрапили в реанімацію, повідомили в листі люди, додавши, що військові в цій частині відбилися від рук і постійно провокують конфлікти з місцевими жителями, бешкетують в тому числі і зі зброєю. У ніч інциденту двоє молодих хлопців зайшли в магазин за сигаретами. Все сталося буквально за кілька секунд - натовп військових налетів і почав бити хлопців. Одному з потерпілих напередодні виповнилося 20-років. "Люди гинуть на війні, а ці з жиру бісяться. Навіщо вони в селі? Село проти того щоб такі "захисники" знаходилися поруч з нами, депутати села просто ігнорують інциденти, що відбуваються", - написали селяни в листі. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідство відпрацьовує версію про можливу участь в бійці військовослужбовців з місцевої військової частини. У Військово-Морських Силах ЗСУ заявили, що бійку спровокували п'яні місцеві жителі, які побили військовослужбовця. Мовляв місцеві жителі напилися і приїхали до військової частини, ображали військовослужбовців і вели себе агресивно. Їх затримали за незаконний перетин охоронного периметра. Можливо в ВМС не знали, що існує відеозапис нападу. На ньому чітко видно і місце і обставини події.
Події На Дніпропетровщині закривають пункти прийому металобрухту На Дніпропетровщині масово ліквідують підпільні пункти зі збору металобрухту. Основна причина, по якій проводяться рейди пов'язана з тим, що подібні підпільні пункти є джерелом прибутку для викрадачів металобрухту, які останнім часом помітно активізувалися на території Дніпропетровщини. Зокрема, нещодавно на території Кривого Рогу співробітники поліції і місцеві чиновники почали проводити спільні рейди, в ході яких вдалося ліквідувати двадцять сім пунктів прийому кольорових металів. В ході рейду було вилучено вісім тонн металобрухту. Раніше АСН розповідала, що в пункті прийому металобрухту в російському місті Чита вибухнула ракета ЗРК С-200 "Ангара". Невідомі вкрали три ракети в одній з військових частин і здали їх на металобрухт. Один з боєприпасів, при спробі його розрізати, вибухнув, в результаті чого загинули двоє працівників пункту прийому. Ще один отримав важкі поранення. Дві інші ракети не здетонували. Працівників металобази і місцевих жителів евакуювали.
Політика В ЄС офіційно висловилися про ідею введення миротворців на Донбас Високий представник Європейського Союзу Федеріка Могеріні, яка сьогодні, 12 березня прибуде в Україну і зустрінеться з керівництвом країни, в інтерв'ю УНІАН заявила, що Європейський союз виступає за введення миротворчої місії ОБСЄ на Донбас і надання миротворцям доступу до всієї території України. "Ми хотіли б, щоб Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні мала повний доступ до всієї території України, в тому числі вздовж українсько-російського кордону, відповідно до свого мандату. Якби місія, узгоджена Радою Безпеки ООН, могла б все це прискорити і допомогти просуванню реалізації Мінських угод, ми б, звичайно, були тільки "за", - заявила Федеріка Могеріні. Також чиновниця ЄС помітила, що Мінські угоди залишилися поки повністю не реалізованими, і в ЄС як і раніше вважають, що вони повинні бути, оскільки свого часу їм вдалося зупинити небезпечну ескалацію насильства. За її словами, Росія була, але вже не є партнером ЄС, але союз підтримує з цією країною контакти там, де вигідно йому, підкреслила Федеріка Могеріні. Раніше український блогер і боєць АТО Мартін Брест розкрив деякі деталі закритої зустрічі з президентом України Петром Порошенко, на якій обговорювалося питання введення на Донбас миротворців ООН. «План влади такої. Спочатку заходять миротворці і перекривають державний кордон на всій її протяжності. Потім заходять Збройні Сили України та зачищають Донбас, в стилі «без зброї - живи, зі зброєю - смерть", - написав Брест. Раніше АСН розповідала, що глава європейської дипломатії Федеріка Могеріні повідомила, що, на її думку, за підсумками Brexit Британія більше може втратити, ніж Євросоюз.
Політика оформление ленты  У Запоріжжі священика МП, який молився за українських військових, вигнали з храму У Запоріжжі священика Московського патріархату Ігоря Саву позбавили приходу за проукраїнську позицію. Як виявилося, отець Ігор молився за перемогу ЗСУ і не згадував у богослужіннях російського патріарха Кирила, повідомляє ТСН. Ранок. «Якщо на Україну напали, то це зло, і церква не може бути осторонь від цього зла, вона повинна висловити свою думку. Тому, напевно, це найголовніша тема, по якій висловлювалися претензії до мене особисто», - заявив священик. Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука, приїжджав на місце, спілкуватися з віруючими відмовився. У храмі тепер буде правити інший священик, якого надішле МП. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в Києві активісти зняли хрест Української православної церкви Московського патріархату. Хрест був розміщений на вулиці Золотоворітській, в районі метро "Золоті ворота", в центрі столиці, повідомляє «Еспресо.TV». На даний момент група невідомих активістів заявила, що прибирає хрест, оскільки вважає, що він встановлений незаконно, нібито для того, щоб на цьому місці незабаром збудувати "чергову малу архітектурну форму Московського патріархату".
Кримінал оформление ленты  Доба в АТО: один військовий загинув, ще троє – отримали поранення За добу 11 березня в зоні АТО на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще троє – отримали поранення. Про це на сторінці в соцмережі повідомляє прес-центр штабу АТО. Протягом доби терористи порушували домовленості про припинення вогню, здійснивши чотири обстріли позицій українських захисників. Зокрема, на Луганському напрямку бойовики з гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по укріпленнях ЗСУ в районі населених пунктів Троїцьке, Луганське та Новозванівка. На Донецькому напрямку терористи обстріляли сили АТО в районі населеного пункту Верхньоторецьке, використовуючи великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Нагадаємо, напередодні бійці ЗСУ затримали бойовика терористичного угрупування «ЛНР» при спробі пройти на підконтрольну Україні територію, повідомляє прес-центр штабу АТО. При ньому виявлено автомат АК-74 і військовий квиток на ім'я Солоіда Ігоря, Виконуючі бойові завдання на Луганському напрямку бійці окремої механізованої бригади ЗСУ запобігли спробі проникнення бойовика «ЛНР» на підконтрольну Україні територію. Після обстрілу ворогом позицій ЗСУ бойовик спробував пройти углиб між наглядовими постами, але був узятий в полон», - сказано в повідомленні.
Кримінал Путін особисто наказав збити пасажирський літак у 2014 році Президент Росії Володимир Путін особисто віддав наказ збити пасажирський літак в 2014 році. Про це заявляє агентство Reuters, посилаючись на фрагмент документального фільму "Путін", розміщений 11 березня в російських соцмережах. Новий документальний фільм «Путін» викладений в соцмережу "Однокласники". У двогодинному фільмі "Путін" президент РФ розповів пропагандисту державного телеканалу Росія 1 Андрію Кондрашову, як 7 лютого 2014 року, перед відкриттям Олімпіади в Сочі, йому повідомили про захоплення літака, який летів із Харкова до Стамбула. На борту лайнера Boeing 737-800 турецької авіакомпанії Pegasus було 110 пасажирів і нібито "бомба". Зловмисники вимагали посадки в Сочі. "Я сказав: дійте відповідно до плану", - сказав Путін, додавши, що через хвилину виявилося, що тривога була помилковою, а пасажир - просто напився. Тому літак збити просто не встигли.
Культура оформление ленты  Жан Рено зворушливо попрощався із Закарпаттям Відомий актор Жан Рено, який приїхав у Закарпаття до озера Синевир знімати свій останній фільм, тепло попрощався з його жителями і персоналом готелю, повідомляє КР24. Менеджер готелю Костянтин Філіп розповів, що коли знімальна група виїжджала, був скажений ранок. "Всі навколо метушилися. Але пан Рено не забув, що обіцяв нам. Він влаштував з усіма охочими фотосесію, кожен отримав фото на пам'ять", - розповів чоловік.Не скупився легендарний актор і на автографи. Місцеві жителі подарували Жану Рено дві картини. Одну з них він залишив працівникам готелю. До речі, на останній свій сніданок біля  озера Синевир Жан Рено замовив яєчню з беконом, а також традиційно випив неміцну каву з молоком. Нагадаємо, Жан Рено прожив у Закарпатті майже два тижні. Зйомки українсько-французького фільму «Останній крок» (у якому Жан Рено виконує головну роль) у Карпатах завершилися.
Події оформление ленты  ДТП з вантажівкою на Дніпропетровщині: загинули 3 дорослих та дитина Вчора, 11 березня, в 6:57 в службу порятунку надійшло повідомлення про ДТП на трасі Київ - Луганськ - Ізварине біля села Богуслав Павлоградського району Дніпропетровської області. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області. Вантажівка зіткнулася з ВАЗ 2112, почалася пожежа, вогонь охопив 20 кв. м. Загинули 4 людини, серед них - 1 дитина, ще троє - постраждали. Рятувальники витягли тіла загиблих з авто, їхні особи встановлюються. Причини ДТП з'ясовують правоохоронці. Нагадаємо, вчора 10 березня в Києві боєць Нацгвардії потрапив під колеса мікроавтобуса, коли поспішав на допомогу збитому на трасі пішоходу. Як повідомляється, подія сталася на Набережному шосе, автомобіль Volkswagen Passat, рухаючись від Дарницького моста в бік моста Патона, збив пішохода, який намагався перетнути жваву 8-смугову трасу в недозволеному місці. 
Економіка ЄС пообіцяв Україні 1 мільярд євро, про умови поки мовчать - Гройсман Євросоюз ухвалив рішення виділити Україні макрофінансову допомогу в розмірі 1 мільярд євро у формі кредитів для підтримки економічної стабільності країни і структурних реформ. Про це заявив прем'єр Міністр України Володимир Гройсман під час спільного брифінгу з високим представником Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні в Києві, передав кореспондент АСН. "Це рішення, яке дозволяє нам отримати макрофінансову підтримку  Україні в рамках 1 млрд євро. Всі умови будуть визначені саме європейською комісією", - зазначив прем'єр. За його словами, відповідно до попередніх домовленостей, таку фінансову підтримку буде спрямовано в бюджет країни. При цьому Гройсман додав, що зараз сторони працюють над визначенням умов отримання такої допомоги. Також глава уряду підкреслив, що Україна вкрай потребує такої допомоги, оскільки перед нею стоїть важке завдання виплати боргів за кредитами. Нагадаємо, згідно з думкою економічних експертів, кредит Міжнародного валютного фонду може прийти тільки в кінці поточного року, проте в 2019 році Україні буде вкрай важко обслуговувати борги.
Здоров`я В Україні переводять годинники на літній час: як підготувати організм заздалегідь В ніч з 24 на 25 березня в Україні відбудеться перехід на літній час. О 3:00 ранку стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед. Переведення стрілок завжди пов'язане зі зміною ритму життя, а отже - з додатковим стресом. Тому медики склали перелік порад, як пережити перехід на літній час з найменшими наслідками для здоров'я. 1. Свіже повітря Свіже повітря і регулярні прогулянки повинні бути невід'ємною частиною здорового способу життя кожної людини. Однак коли попереду - зміна режиму дня, піші прогулянки повинні стати невід'ємною частиною вашого способу життя. Щонайменше за тиждень до переведення стрілок на літній час. 2. Лягайте раніше Приблизно за тиждень до майбутнього переведення годинників варто почати лягати спати раніше. Таким чином ваш організм зможе заздалегідь адаптуватися до прийдешнього зрушення в розпорядку дня. 3. Знижуйте навантаження Постарайтеся уникати стресу і знижувати навантаження на мозок і нервову систему в дні, що передують переведенню годинників, а також у перші тижні після нього, адже в перші дні після переведення стрілок на літній час кількість нещасних випадків на виробництвах зростає на 5%. Варто дати організму можливість пристосуватися до нового розпорядку дня. Ризик інсультів після переходу на літній час зростає на 8%! 4. Увага до їжі Щоб уникнути додаткового стресу від неправильного харчування, слід виключити жирну і гостру їжу, їсти менше солодкого. 5. Не сідайте за кермо Порушення режиму, брак сну можуть спровокувати стан, в якому краще не керувати авто. Згідно зі статистикою, в перші дні після переведення годинників кількість ДТП на дорогах зростає. 6. Відмовтеся від кави і алкоголю Вони можуть негативно впливати на нервову систему і посилити стрес від зміни розпорядку дня, повідомляє КР24. 
Кримінал Отруєння Скрипаля: Велика Британія висуне звинувачення режиму Путіна Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей висуне проти Росії звинувачення в замаху на вбивство колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки. Про це повідомив The Times з посиланням на своє джерело в групі розслідування, передає Обозреватель. Якщо це станеться, то проти режиму Путіна будуть введені нові санкції. Не виключено, що Британія вишле зі своєї території осіб, які потрапили в список санкцій. Про те, чи відбудеться це, стане відомо сьогодні, після засідання Ради національної безпеки, на якому міністри представлять нові відомості про хімічну атаку в Солсбері. За даними джерела, у британських правоохоронців є вагомі докази того, що саме режим Путіна намагався вбити колишнього російського агента і його дочку за допомогою нервово-паралітичного газу. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що в ресторані Zizzi британського міста Солсбері експерти виявили сліди нервово-паралітичної речовини, якою були отруєні колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка. Саме в цьому ресторані вони обідали перед отруєнням.
Кримінал Бойовики обмежили поїздки жителів з Луганська Бойовики без попередження і пояснення причини припинили поїздки з окупованого Луганська в Станицю Луганську. Місцеві жителі кажуть, що не можуть купити заздалегідь квитки на автобуси, повідомляє Ліга.net. За словами співрозмовника агентства, продаж квитків припинено поки на два дні, бойовики нічого не пояснюють людям. При цьому багато громадян приїжджають на місце відправки, сподіваючись виїхати в порядку живої черги. Щоб дістатися таким чином у Станицю, потрібно встати о 04:00. У людей немає ніякої альтернативи, оскільки бойовики заборонили і приватні перевезення. У той же час луганчани їздять у Станицю на роботу або за їжею. У місті діє комендантська година, тому люди намагаються потрапити додому завидна. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що ватажок бойовиків «ЛНР» Леонід Пасічник готовий до прямих переговорів з владою України щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. «Що буде далі, невідомо, але ми готові до діалогу, ми за те, щоб вирішувати всі конфлікти за круглим столом», - заявив Пасічник.
Економіка Гройсман сподівається, що з економікою України цього року відбудеться "5% диво" Український уряд прагне досягти показника економічного зростання на рівні 5% ВВП в поточному році. Про це заявив прем'єр Міністр України Володимир Гройсман під час спільного брифінгу з високим представником Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні в Києві, передав кореспондент АСН. "Я проінформував високого представника про те, що для нас залишається пріоритетом в 2018 році - це підтримка економічного зростання. Ми орієнтуємося на зростання вище 5%, хоча цього року ми запланували 3% зростання національної економіки", - зазначив прем'єр. За його словами, проведення необхідних структурних змін дозволить залучати в країну більше необхідних інвестицій. При цьому  Гройсман додав, що в кінці лютого український парламент разом з урядом і представниками ЄС розробили дорожню карту щодо імплементації плану заходів, передбачених угодою про асоціацію з Євросоюзом. Нагадаємо, згідно з думкою економічних експертів, кредит Міжнародного валютного фонду може прийти тільки в кінці поточного року, проте в 2019 році Україні буде вкрай важко обслуговувати борги. Так, тільки в наступному році Україні доведеться виплатити 6,5 млрд доларів за зовнішніми боргами.
Здоров`я 10 хвороб, які лікує секс Багато хто чув про користь, яку приносять тілу інтимні стосунки, однак не всі знають, що вони можуть ще й виліковувати багато недуг. Сьогодні ми розповімо, які 10 захворювань можна вилікувати за допомогою регулярних постільних тренувань, пише Ukr.Media. 1. Серце Часті фізичні тренування взагалі і любовні зокрема прискорюють кровообіг і зміцнюють серцево-судинну систему. Тому таким приємним способом можна ще й знизити загрозу інфаркту та інших захворювань серця. 2. Головний біль Тепер ваш партнер або навіть ви самі не зможете відмахнутися цим приводом. Секс сприяє вивільненню окситоцину і ендорфінів, які розслаблюють тіло і голову. Навіщо ковтати таблетки, якщо можна поєднати приємне з корисним? 3. Антидепрессант Цей засіб краще за ліки підвищує самооцінку і настрій, бо є досить ефективним антидепресантом. 4. Безсоння Секс призводить до повного розслаблення, знімає напругу в тілі і допомагає швидше заснути. Тому, якщо ваш партнер після бурхливих ласк відвертається до стінки і сопе - не ображайтеся, а, навпаки, пишайтеся, адже ви врятували його/її від безсоння. 5. Нетримання сечі Що може зміцнити м'язи малого тазу краще, ніж секс? Змінне напруження і розслаблення цих м'язів, та ще й на регулярній основі, допоможе вам контролювати їх набагато краще, тому нетримання перестане бути для вас загрозою. 6. Грип Це прекрасний спосіб зберегти здоров'я в розпал сезонних хвороб. Можете не вірити, але інтим допомагає подолати грип і застуду. Річ у тім, що антитіла в тілі виробляються тоді, коли ми відчуваємо задоволення, тому можна сказати, що любов справді зцілює. 7. Перенапруження Як уже згадувалося, секс сприяє глибокому розслабленню. Тому нескладні вправи наодинці з коханою людиною допоможуть зняти напругу в м'язах і суглобах після важкого дня. 8. Шкіра Секс прискорює кровообіг і обмінні процеси, допомагаючи тілу швидше звільнитися від токсинів. Наслідком регулярних інтимних тренувань стане чиста і сяюча шкіра. 9. Простата Секс знижує ризик розвитку раку простати. Загалом, він захищає організм від появи пухлин. 10. Рак грудей Як і чоловіків, жінок секс теж захищає від раку. Під час стимуляції грудей виробляється гормон окситоцин, який запобігає виникненню цього виду раку. Все добре запам'ятали? Тепер ви зможете висловити своїй половинці більше аргументів, налаштовуючи на правильний лад.
Політика Могеріні назвала умови, за яких ЄС готовий відновити Донбас Євросоюз готовий надавати Україні допомогу у відновленні Донбасу за умови реалізації Мінських угод. Про це заявила високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могеріні в ході брифінгу в Києві, передав кореспондент АСН. "Ми підтримуємо повну реалізацію Мінських угод. Ми як Європейський союз готові робити більше щодо реконструкції цього регіону, однак, в першу чергу, ми хочемо направити наші зусилля на повне виконання Мінських угод", - зазначила вона. За її словами, два тижні тому ЄС прийняв рішення про виділення Україні додатково 24 млн євро гуманітарної допомоги. Таким чином, з 2014 року ЄС надав Україні допомогу в обсязі 700 млн євро. При цьому Федеріка Могеріні додала, що представництво ЄС в Україні уклало договори з неурядовими організаціями для підтримки цивільного населення, яке постраждало від конфлікту на Донбасі. Нагадаємо, Україна отримає 24 млн євро гуманітарної допомоги для громадян, які постраждали від конфлікту. Про це заявив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш після візиту в Брюссель.
Кримінал оформление ленты  «Підривають Україну»: СБУ проводить десятки обшуків, зокрема і в журналістів Служба безпеки України 12 березня проводить більше 25 обшуків у журналістів за підозрою в сприянні Росії в проведенні антиукраїнських акцій. Про це спікер СБУ Олена Гітлянська повідомила в соцмережі. "Більше 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах України в осіб, які сприяють країні-агресору в проведенні антиукраїнських акцій. Вилучено пропагандистські матеріали, зброю, вибухівку та багато інших доказів підривної роботи проти нашої країни", - написала вона. Речник СБУ з жалем відзначила, що серед людей, у яких проводять обшуки, є і журналісти, однак рід їхньої діяльності причиною для поблажливості не буде. Видання "Вести" повідомило, що одним з тих, у кого пройшли обшуки, є журналіст Юрій Лукашин. Гітлянська підтвердила це, додавши, що він - не єдиний підозрюваний журналіст.
Суспільство Нічого божественного: вірменський священик розкрив таємницю "благодатного вогню" Вірменський священик Самуїл Агоян вступив у конфлікт з представником коптської церкви через процес сходження Благодатного вогню. Під час репортажу для телеканалу «Хадашот 2», який знімали в Кувуклії (каплиця, де знаходиться ложе Спасителя), Агоян заявив, що кілька разів бачив, як патріархи просто запалюють зв'язки воскових свічок від лампади. Сама ж лампада не являє собою нічого особливого, тож ніяких чудес при сходженні вогню не відбувається. «Бог творить чудеса, але не на потіху людям», - заявив вірменський священик. При цьому коптський священик, який був на зйомках, обурився, зажадав зупинити репортаж. "Він бреше. Зупиніть зйомку, вогонь сходить з неба і патріарх виносить його і ділиться ним з оточуючими". Але вірменин заперечив йому, що копти не присутні при сходженні Благодатного вогню, а значить - не мають поняття, як усе відбувається насправді.
Кримінал У калюжі крові і непритомна: у Дніпрі знайшли зниклу дівчину 8 березня в Дніпрі зникла неповнолітня Ксенія Павлова. Родичі шукали її чотири дні. Останній раз дівчинку бачили на вулиці Боброва, потім вона повинна була прийти в клуб "Лабіринт" на вулиці Харківській, 3. Про це "Інформатору" повідомили родичі Ксенії. Хлопець дівчинки, Артем, повідомив виданню, що Ксенію вже знайшли: "Півгодини тому її знайшли в районі Тополя. Всі ці дні вона лежала вся в крові і непритомна в покинутому будинку". За словами Артема, Ксенію забрали в лікарню до Києва. Інші подробиці поки невідомі. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що російську соцмережу «ВКонтакте» частково закрили в Індії у зв'язку із загрозою життю дітей, які грають у суїцидальну гру «Синій кит». Про це повідомляє Times of India. Індійські чиновники зараз з'ясовують, скільки людей використовують «ВКонтакте» для гри в «Синій кит».
Суспільство З таким щастя не буде: 15 причин покинути чоловіка Ви думаєте, що у вас прекрасні відносини, що ви знайшли кращого партнера в житті та що саме час збиратися під вінець. Але одного разу ваш партнер може перетворитися з ідеального чоловіка на повну протилежність. На жаль, багато партнерів виявляють свою справжню личину тільки після весілля. Як ви можете цьому запобігти? Як ви можете зрозуміти, що зробили правильний вибір? Є 15 основних факторів, на які ви повинні звернути увагу, передає Ukr.Media. 1. Якщо ваш партнер не дозволяє зустрічатися з друзями, особливо якщо у вас є друзі протилежної статі, ви не повинні поспішати виходити за нього заміж. Кожна людина повинна мати свою нішу в суспільстві, і це - не тільки сім'я. 2. Він вимагає, щоб ви виглядали так, як він хоче. Наприклад, він намагається весь час вибирати, яку сукню ви повинні носити, взуття або навіть як ви повинні стригти волосся. 3. Він сердиться без причини. Ви завжди будете нервуватися через таку людину. 4. Він не зацікавлений у вашому житті, йому байдужі ваші захоплення або інтереси. 5. Йому не подобаються ваша сім'я або друзі. Він є частиною вашого життя, але ваша сім'я і друзі теж ваше життя. 6. У нього самого немає друзів. Добре, якщо ваш партнер хоче провести з вами більше часу, але спробуйте виявити причину, з якої він уникає людей, чи то пак - вони його. 7. Він насміхається з вас публічно. 8. Якщо він хоче контролювати час, який ви проводите з сім'єю або друзями. 9. Він хоче дивитися порнографію більше, ніж проводити час із вами. 10. Він увесь час бреше. Не закривайте очі на це. 11. Він не поважає свою сім'ю. Якщо так, будьте обережні, через деякий час він не буде поважати вас. 12. Він не поважає обслуговуючий персонал. 13. Він намагається принижувати вас за ваші недоліки. Моральне або фізичне приниження - табу у відносинах. 14. Він не забув про свою попередню супутницю. 15. На підсвідомому рівні ви постійно сумніваєтеся, що варто продовжувати стосунки із цією людиною.
Події оформление ленты  У Катманду літак не втрапив на посадкову смугу. Загинуло більше 40 людей Страшна і безглузда авіакатастрофа сталася в аеропорту Катманду. Пасажирський літак з невідомої причини промазав повз посадкову смугу і зазнав аварії. В результаті аварії загинули більше 40 осіб. Зараз місцева поліція поки що не може назвати точну кількість жертв. Всього на борту було 67 людей, пише The Sun. Приблизно, півтора десятка людей з травмами різної тяжкості доставлені в лікарні. Аварії зазнав літак із Бангладеш. В адміністрації аеропорту припустили, що причиною інциденту могла стати технічна несправність літака. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що президент Росії Володимир Путін особисто віддав наказ збити пасажирський літак у 2014 році. Про це заявляє агентство Reuters, посилаючись на фрагмент документального фільму "Путін", розміщений 11 березня в російських соцмережах. Новий документальний фільм «Путін» викладений в соцмережу "Однокласники".
Кримінал оформление ленты  Платив податки "ДНР": у Харкові затримано власника великої мережі супермаркетів У Харкові затримали бізнесмена, власника однієї з найбільших мереж продуктових супермаркетів, який займався бізнесом з дозволу влади «ДНР» - постачав продукти харчування і тютюнові вироби з Росії. Частина товарів віддавав терористам. Також бізнесмен сплачував податки місцевій владі, - розповіли в СБУ.За документами затриманий є «чинним депутатом» Горлівської міської ради і одним з найбільших платників податків псевдореспублікі. У квартирі підприємця в Харкові знайшли вилучили документацію і електронні носії інформації, які доводять фінансування незаконних озброєння формувань бойовиків.Також силовики знайшли 50 тисяч доларів США, 150 тисяч гривень і банківські картки, на яких зберігаються кошти, отримані від незаконної діяльності.Раніше АСН розповідала, що представники Державної автоінспекції РФ зупинили автомобіль голови «Гірницької районної адміністрації» окупованій Макіївки Сергія Голощапова і наказали «чиновнику» змінити номерні знаки терористичного угрупування «ДНР» на справжні, українські номери.А ватажок російських терористів «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що військові дії на Донбасі закінчаться, якщо будуть «відновлені» кордони так званої «ДНР» в межах Донецької області.
Здоров`я Які медичні послуги залишаться безкоштовними для українців. Повний список У 2018 році в Україні введено в дію так звану реформу охорони здоров'я. Згідно з нововведеннями, частина послуг залишиться безкоштовними, а частина - будуть переведені на комерційну основу. Отже, які ж послуги первинної, невідкладної, паліативної та вузькоспеціалізованої допомоги повинні бути безкоштовними. Безкоштовно невідкладна допомога надаватиметься в наступних випадках: - ураження електричним струмом; - опіки; - обмороження вище II ступеня; - кровотеча з судин; - отруєння; - інсульти; - інфаркти; - набряк легенів; - гостра ниркова недостатність. Первинна допомога, що надається безкоштовно: - спостереження за станом здоров'я пацієнтів за допомогою різних досліджень, діагностики та лікування найбільш поширених хвороб, травм, отруєння, патологічних, фізіологічних (під час вагітності) станів; - супровід пацієнтів з хронічними захворюваннями; - надання невідкладної допомоги; - направлення пацієнта для надання йому вторинної (спеціалізованої) або третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги; - проведення профілактики: вакцинація, огляди і дослідження пацієнтів з груп ризику; - консультування. В рамках первинної медичної допомоги пацієнти гарантовано і безкоштовно можуть отримати такі аналізи: - загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою; - глюкоза крові; - загальний холестерин; - аналізи сечі; - загальний аналіз сечі; - електрокардіограма (ЕКГ) в стані спокою; - мікроскопія мокротиння; - швидкі тести на ВІЛ, вірусний гепатит, сифіліс. Послуги вузькоспеціалізованих фахівців. Безкоштовні послуги вузькоспеціалізованих лікарів: - алергологів; - венерологів; - гінекологів; - кардіологів; - мануальних терапевтів; - логопедів; - нейрохірургів; - пульмонологів тощо. Зауважимо, послуги лікарів будуть безкоштовними тільки в тих випадках, коли пацієнт отримав направлення від сімейного лікаря. В іншому випадку пацієнт буде платити за тарифом, визначеним державою.
Політика Пєсков відповів на слова Путіна про його "пургу" Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає критику з боку Володимира Путіна "нормальним робочим процесом". На зустрічі з журналістами в Кремлі сьогодні Пєсков зізнався, що його "робота з президентом завжди супроводжується критикою", передає ТАСС. "Критика буває іноді більш напруженою, іноді менш напруженою", - додав він. Відповідаючи на запитання про те, чи завжди Пєсков у своїх публічних коментарях викладає точку зору Кремля чи іноді висловлює власну думку, він заявив, що приватну думку ніколи не викладає в ділових коментарях. Нагадаємо, раніше Путін дав велике інтерв'ю американському телеканалу NBC. В одному з запитань журналістка запитала Путіна, що означають слова Андрія Крутських, радника Кремля з питань кіберпростору, в лютому 2016 року. Той, виступаючи на Форумі з питань міжнародної безпеки, заявив: «Я попереджаю вас: ми зараз знаходимося на порозі того моменту, коли ми будемо на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі». На це Путін обурився, що не відповідає за всі слова всіх своїх чиновників. І привів за приклад Пєскова, "який теж часто несе пургу".
Закон і Право Україна визнає одного з 20 біженців, даючи кожному по 17 гривень Україна визнає лише 5% шукачів притулку, причому виділяючи на них по 17 гривень "допомоги". Таку думку висловила адвокаційний координатор БФ "Право на захист" Дарина Толкач на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "На сьогоднішній день рівень визнання шукачів притулку, які звертаються за захистом до державних уповноважених органів, а саме в Державну міграційну службу, може дорівнювати математичній похибці. У різні роки він не перевищує 5-9%", - зазначила експерт. За її словами, переважна більшість шукачів притулку не можуть захистити свої права в Україні, причому і на рівні міграційної служби, і на рівні судів щодо біженців приймаються "абсолютно невмотивовані рішення". При цьому вона додала, що українська держава взяла на себе обов'язок захищати право людини на життя, не залежно від того, громадянином якої країни ця людина є. У той же час, як підкреслила Толкач, Україна приєдналася до Європейської конвенції захисту прав біженців, в результаті чого взяла на себе зобов'язання створювати ефективний механізм захисту біженців та шукачів притулку. Також країна взяла на себе зобов'язання створювати умови для їхньої інтеграції, нормального і безпечного життя в Україні. У свою чергу, експерт з міграції Аналітичного центру CEDOS Андрій Солодько підкреслив, що Українська держава не працює з біженцями, і план інтеграції - аналог європейських документів - складається в країні формально, без будь-якого аналізу ситуації, контролю над його реалізацією і маркерів виконання. Також Солодько додав, що на кожного такого шукача притулку держава виділяє 17 гривень. "Це такі гроші, яких можна було б не виділяти зовсім", - додав експерт. Нагадаємо, в Польщі є близько 2 млн громадян України. Про це заявила міністр з гуманітарної допомоги і справах біженців Польщі Беата Кемпа.
Політика оформление ленты  Дружина Порошенка не змогла прочитати «Заповіт» Шевченка Перша леді України, дружина президента Петра Порошенка Марина на одній із зустрічей з представниками ЗМІ розповіла про те, який вірш Кобзаря любить найбільше і досить невдало продекламувала «Заповіт», пише «Фраза». Спочатку Марина Порошенко заявила, що Шевченко - один з її улюблених авторів. Потім почала по пам'яті декламувати «Заповіт». Але потім, після кількох рядків збилася, розгубилася і була дуже збентежена. При цьому журналісти підказували їй слова. Перша леді відкрила книжку, але й прочитати вірш толком не змогла. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що образ першої леді України - Марини Порошенко назвали одним із найстильніших на Віденському балу. Вона разом із Петром Порошенком сходила у Віденську оперу на запрошення президента Австрії Олександра Ван дер Беллена. До слова, місця українській зоряній парі дісталися почесні - поруч із вищим керівництвом Австрії.
Суспільство оформление ленты  У Національному інституті раку дощ іде пацієнтам просто на голови У Національному інституті раку сьогодні намагалися лікувати за допомогою парасольок. Цього разу хворим виявився дах медичного закладу над відділенням онкогематології. Акцію влаштували волонтери. Її мета - привернути увагу до побутових умов у лікарні, де протікає покрівля. Через високу вологість у приміщеннях грибок руйнує стіни і підлогу. Пацієнт відділення Михайло Бену вперше потрапив на лікування в клініку в 2012 році. Зараз хлопець потребує трансплантації кісткового мозку - на операцію йому треба зібрати понад 120 тисяч доларів. Він, сидячи на ліжку з парасолькою, каже, що за шість років в установі мало що змінилося: «У таких умовах людям тривалий час перебувати складно, але ж деяким доводиться бути і до півроку. А тут коли йдуть сильні дощі - вода капає на ліжко». «Для людей з проблемами імунітету має бути забезпечений необхідний температурний режим, і в цілому - комфортні умови для перебування», - каже заступник директора Інституту Анатолій Головко. Він розповідає, що дах протікає вже більше п'яти років: «Після здачі в експлуатацію будівлі капітального ремонту не було. Адміністрація просила, щоб гроші були виділені з держбюджету, а також залучала благодійників, які могли б допомогти не тільки з лікуванням пацієнтів, але і з ремонтом - щоб це лікування було більш досконалим». У Національному інституті раку існує кілька корпусів, і в кожному з них свої проблеми - десь протікає дах, десь встановлені ще старі вікна. Внутрішні приміщення також потребують ремонту.
Події Помер актор Олег Табаков, який зневажав Україну У Москві після тривалої хвороби помер режисер, актор, художній керівник МХТ імені Чехова Олег Табаков. Артистові було 82 роки. Табаков потрапив до лікарні ще 27 листопада 2017 року. Після планового візиту до стоматолога, він був терміново доставлений у реанімацію. У лікарні йому повинні були вставити імплантати. Як виявилося, у актора виявили сепсис. Але, як відбулося зараження крові, не уточнювалося. Кілька разів актор то йшов на поправку, то знову опинявся на межі смерті. Олег Табаков - засновник, художній керівник театру під керівництвом Олега Табакова ("Табакерка"), удостоєний звання "Народний артист СРСР". 25 грудня 2015 року Міністерство культури України оновило список осіб, які становлять загрозу для національної безпеки країни. У нього в цей день був внесений Олег Табаков. Свого часу відомий радянський і російський актор і режисер, педагог Олег Табаков заявив, що йому соромно за ті гидоти, які роблять українці, вбиваючи людей і руйнуючи їхні житла. "Вони в якомусь сенсі убогі. Їхні кращі представники завжди були на другій або третій позиції після росіян", - заявляв він.
Економіка Виплати по регресу хочуть передати до Пенсійного фонду: постраждалі грошей не побачать Виплати по регресу хочуть передати у відання Пенсійного фонду, в результаті чого постраждали на виробництві працівники своїх компенсацій грошей не побачать. Таку думку висловив представник Профспілки працівників вугільної промисловості, член Ради Всеукраїнського союзу шахтарів-інвалідів Віктор Тарасенко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Якщо об'єднають регресні фонди з Пенсійним, регресних виплат не буде. Пенсійний фонд постійно дотується, а коли вони об'єднаються, наші гроші підуть на виплату пенсій, тому що пенсійні виплати мають захищеність номер 1, а до регресників вже кошти не дійдуть", - зазначив експерт. За його словами, в сучасній історії України вже був сумнозвісний інцидент, коли за рахунок інвалідів праці Мінсоцполітики "вирівнювало фінансову стабільність у країні" шляхом заморожування виплат по регресу в 2015-2016 роках. При цьому він додав, що зараз подібна ініціатива обговорюється на рівні чуток, проте вона вже викликала дуже сильний опір з боку обласних і районних громадських організацій працівників важкої промисловості і шахтарів. Нагадаємо, Фонд соціального страхування заявив про незаконність створеної при ньому громадської ради та відмовляється надати звіт про фінансову діяльність за останні три роки. Таку думку висловив представник Всеукраїнської профспілки працівників наземного, водного та авіаційного транспорту Дмитро Сарьян.
Події Трагедія в світі моди - помер творець маленької чорної сукні Живанши Французький модельєр, засновник будинку Givenchу Юбер де Живанши помер у Франції у віці 91 року, повідомляє Le Figaro. Про смерть модельєра повідомив його партнер Філіп Вене, з яким Живанши жив у шато неподалік від Парижа. За його словами, дизайнер помер уві сні ще 10 березня. Юбер де Живанши народився в 1927 році. У 1952 році, у віці 25 років, він відкрив власний будинок моди, ставши наймолодшим із творців високої моди. У числі його постійних клієнток були перша леді США Жаклін Кеннеді і актриса Одрі Гепберн, для якої він створив знамениту чорну сукню, що з'явилася у фільмі "Сніданок у Тіффані". Для Гепберн дизайнер також створив свої перші парфуми - аромат L'Interdit. Вони вийшли в 1957 році, через п'ять років після показу його першої колекції від-кутюр. Успіх цього квітково-альдегідного, з пудровим відтінком аромату, визначив створення компанії Parfums Givenchy. У 1995 році модельєр заявив, що відходить від справ. У січні 2007 року пошта Франції випустила дві марки, присвячені Дню святого Валентина, автором дизайну яких був Юбер де Живанши.
Економіка Українці можуть перевірити свій робочий стаж на спеціальному сайті З ініціативи Пенсійного фонду України розроблено сайт, який дозволяє перевіряти робочий стаж, а також всю необхідну інформацію про відповідні нарахування. Про це повідомляє Na chasi. Щоб скористатися послугою, спочатку необхідно зареєструватися або оффлайн, з подачею заяви до територіальних органів ПФУ, або онлайн, з електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП). Кожен користувач матиме свій «особистий кабінет», де можна дізнатися, чи робить його роботодавець відповідні внески, в якому розмірі, отримати інформацію про спеціальний або пільговий стаж. Як стверджують розробники, будь-які питання можна вирішити оперативно, не чекаючи, поки прийде час отримувати перші виплати. Для цього є контакти управлінь, графіки прийому, інформація про умови, порядок призначення, перерахунку пенсій, зразки бланків. Також можна відправити запит на підготовку певних документів (паперових і електронних). Для зручності дані розділені на три категорії: пенсіонерам, застрахованим особам і страхувальникам. Раніше АСН розповідала, що громадяни, які не мають достатнього для виходу на пенсію трудового стажу, проте за віком вони вже пенсіонери, будуть отримувати спеціальну соціальну допомогу. В уряді України затвердили правила призначення пенсій таким громадянам, повідомляє урядовий портал. Документ визначає механізм призначення в період з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2020 року тимчасовим допомоги громадянам, які досягли пенсійного віку, але мають менше 15 років страхового стажу.
Кримінал Савченко викликали на допит в СБУ Народний депутат Надія Савченко викликана на допит до Служби безпеки України у справі Володимира Рубана. Про це повідомив у понеділок генеральний прокурор Юрій Луценко, передає АСН. Він заявив, що СБУ направила Савченко виклик на допит на вівторок. Однак народний депутат 12 березня о 4-й ранку покинула Україну. За інформацією Луценка, депутат поїхала на міжнародну конференцію як неофіційний член української делегації. Луценко заявив, що не сумнівається в тому, що Савченко поїхала саме на цей захід і закликав її з'явитися на допит. Нагадаємо, нардерп Савченко з'явилася на судове засідання у справі переговірника Володимира Рубана і мала намір взяти його на поруки. Там же Савченко повідомила про те, що повинна на кілька днів поїхати за кордон. Раніше позафракційний народний депутат Надія Савченко таємно їздила до російських терористів в окупований Донецьк і вела переговори з ватажком бойовиків так званої «ДНР» Олександром Захарченком.
Суспільство Лікарні Києва змушують скорочувати штати: медсестер залишать з "голою" ставкою Департамент охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації (КМДА) змушує головлікарів медичних установ столиці масово скорочуватися штати співробітників, в результаті медсестри і санітарки залишаться без можливості брати по півтори-дві ставки. Таку думку висловив голова Вільної профспілки медичних працівників України Олег Панасенко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Найбільше від нововведень постраждають медичні сестри та санітарочки. Однак на 60% оздоровлення хворого залежить саме від медсестер. І зараз вони залишаться зі своєю жебрацькою заробітною платою", - зазначив експерт. За його словами, 19 лютого Департамент охорони здоров'я Києва видав наказ про скорочення 3 тис. ліжок в лікувальних установах столиці і, відповідно, скорочується кількість так званих вакантних ставок. Згідно з цими нововведеннями, медичні працівники втратять можливості брати підробіток у зв'язку зі своєю низькою заробітною платою. При цьому він додав, що чиновники, прикриваючи свої незаконні дії, змушують головних лікарів лікарень писати заяви на скорочення штату нібито на прохання колективів. Причому, як підкреслив Панасенко, все це робиться без узгодження з трудовими колективами і профспілками медиків. Нагадаємо, жителі Києва в ході соцопитування оцінили медичне обслуговування в державних медустановах нижче середнього і заявили про необхідність реформи. Також 30% опитаних відзначили погіршення якості послуг, що надаються в державних медустановах.
Суспільство Які імена приносять удачу Кожне ім'я дає своєму власникові певний набір корисних якостей. Головне - ці якості знайти і реалізувати. Всі жіночі та чоловічі імена якоюсь мірою приносять удачу, але в різних сферах життя. Про ім'я багато розповідають цифри. Наприклад, нумерологія легко відповість вам на запитання про те, що чекає вас у майбутньому і яка ваша доля або призначення. Жіночі імена. Значення Найбільш очевидний фактор, який робить те чи інше жіноче ім'я щасливим - це його первісне значення. Доля визначається тим, що в це ім'я вкладалося на етапі створення. Наприклад, якщо Вікторія означає «перемога», то вона частіше буде домагатися успіху, бо це саме по собі притягує успіх. Анастасія означає «безсмертна», тому жінки з таким ім'ям теж вельми щасливі, але проявляється це в їхній неймовірній стійкості. Ольга перекладається як «свята» або «мудра», тому вона дуже щаслива в шлюбі, рідко ображає людей без вагомої причини, і у неї багато близьких. Прикладів може бути безліч, але іноді переклад не означає щось важливе, тому сліди удачі слід шукати в чомусь іншому. Вивчайте значення і таємницю свого імені, щоб дізнатися, в чому вам може пощастити в житті. Енергетика Найкращий спосіб дізнатися, наскільки ви можете бути щасливі - це перевірити енергетику свого імені. Раніше ми писали про 10 найбільш енергетично сильних жіночих імен. Це показник того, що цим жінкам щастить більше звичайного. Однак і інші імена найчастіше приховують у собі таємні ключі до успіху. Серед списку найсильніших імен можна виділити Варвару, Вікторію, Владиславу, Дарину і Ірину. Потрапляючи в біополе цих жінок, будь-яка людина відчуває їхній вплив. Якщо ці дами в гніві, то їх бояться більше, ніж інших. Якщо вони сповнені любові і тепла, то, зближуючись з ними, ви заразитеся цим теплом. В принципі, ця властивість може діяти як ахіллесова п'ята, але коли ситуація стабільна і потрібно привернути до себе людину, жінкам з такими іменами майже нічого не потрібно робити. Це допомагає в любові, а також у діловій сфері. Якщо ви є власницею одного з цих імен, ви можете зробити його своїм оберегом. Милозвучність Присутність в імені різних букв і їх поєднань також сильно впливає на удачу в тій чи іншій сфері життя. У справах і фінансовій сфері, а також для просування по кар'єрних сходах будуть корисні імена з великою кількістю дзвінких приголосних: Аріна, Діана, Лідія, Маргарита, Дарина, Інга, Валерія, Віра, Вероніка, Галина тощо. М'які імена, на кшталт Світлани, Інеси, Ніни, Христини, Тетяни, Анастасії, Фаїни або Уляни, щасливі в любові і сімейному житті. Вони підсвідомо сприймаються чоловіками м'якше, бо в них відсутнє звукове посилення. Звучання імені дуже важливо, але не тільки в плані звучності. Звичайні слов'янські імена зараз повільно виходять з моди, а є і зовсім забуті і такі, що практично повністю втратили популярність, такі як Зінаїда, Варвара, Ярослава або Марфа. Проте вони досить сильні через зв'язок із Родом. Тільки враховуйте, підбираючи ім'я малюку, що не зовсім милозвучні для сучасного вуха варіанти краще все ж виключити, інакше ваша дитина буде піддаватися глузуванням. Зараз набирають популярність імена західного типу або незвичайні і такі, що сучасно звучать: Мадлен, Марта, Неллі, Ніка, Олівія, Роза, Ванесса тощо. Це приносить дітям удачу, яка переростає у великий успіх у всіх сферах життя в майбутньому. Так було завжди і так буде з усіма популярними зараз іменами. Рідкісні імена Останній пункт - це рідкість імені. Василиса, Венера, Єва, Елеонора, Карина, Лілія - ​​такі жінки завжди запам'ятовуються, і чоловіки відчувають у них якусь родзинку, бо рідкісні і незвичайні імена дуже добре відображаються в їхній пам'яті. Багато пані, напевно, помічали, що чим більш унікальне ім'я, тим більше чоловікам вони подобаються, тим більших успіхів вони досягають у бізнесі. Людей завжди тягнуло на все незвичайне. Будьте обережні, бо надмірна увага може зіграти і злий жарт, адже погане запам'ятовується краще хорошого. Один невірний крок, і ніхто ніколи не забуде, що ви зламали каблук перед важливою зустріччю, ваш син двієчник, а чоловік любить випити. Увага може як подарувати удачу, так і забрати її у вас назавжди. Чоловічі імена. Вимова і звучання імені Чоловіки повинні бути сильні духом. Їхній характер визначається стійкістю до проблем і невдач. Справжні чоловіки зазвичай приймають усі негаразди без прояву яскравих емоцій. Наявність твердих приголосних букв в імені помітно підвищує мужність. Природно, це не означає зворотного - м'які букви не роблять чоловіка жіночним. Серед по-справжньому «твердих» і чоловічих імен слід виділити такі імена: Віктор, Олександр, Валерій, Артур, Ярослав. Комусь може пощастити більше, оскільки його ім'я може мати не одне достоїнство, а кілька. В такому випадку слід зазначити імена на кшталт Давида, Дмитра, Владислава, Володимира, Андрія, Євгена, Данила, Григорія, Георгія, Олега, Єгора, Леоніда. Ці імена звучать голосно, твердо і не завжди складно. До слова, чим простіше ім'я, тим більша ймовірність того, що чоловік досягне успіху в бізнесі. Хотілося б також відзначити, що все вищесказане працює для будь-яких імен, навіть іноземних, що дуже важливо. Чоловіки з більш м'якими імена дипломатичні, але не настільки впевнені в собі і мають менше шансів на досягнення великого успіху у фінансовій сфері, якщо підуть напролом. У їхньому випадку все вирішить вміння домовлятися, шукати вигідні для себе компроміси або навіть маніпулювати людьми в своїх цілях. Енергетика імені Куди ж без енергетики? Чоловік повинен вміти змінювати світ навколо себе, а ім'я, що володіє сильною і незалежною аурою, - найкращий помічник у цій справі. Не всі імена здатні на перетворення енергетичного простору і залучення удачі. Раніше ми писали про 10 найбільш сильних чоловічих імен, але зараз виділимо най-най. Сюди можна віднести Олександра, Віктора, Ігоря, Михайла, Сергія, Дмитра і Володимира. Потрапляючи в особистий простір цих чоловіків, не тільки жінки, а й інші чоловіки можуть відчувати їхнє потужне біополе. Це відбувається через контраст енергетичних полів. Один з одним ці імена взаємодіють без подібного ефекту, тому намагайтеся, щоб енергетика у імен ваших дітей збігалася з енергетикою імені їхнього батька. Рідкість імені У жінок у цьому плані все набагато простіше - чим ім'я унікальніше, тим більше шансів на успіх у будь-якій сфері життя. У світі чоловіків все трохи інакше. Рідкість імені важлива для тих, хто хоче, щоб їхня дитина була більш творчою. Зазвичай, хлопчики і чоловіки з рідкісними іменами набагато успішніші в будь-якій галузі мистецтва. Як приклад можна назвати такі імена: Августин, Ростислав, Денис, Ярослав, Валентин, Влас, Алмаз, Артур, Гліб, Герман, Юхим, Марк, Захар, Оскар. Є поширена думка про те, що рідкісні імена дозволяють справити більше враження на жінок. Деякі психологи впевнені в правдивості цієї заяви. Значення імені У чоловіків значення імені грає важливу роль в становленні життєвих принципів, характеру і погляду на життя. Чоловічі імена приносять удачу своїм власникам, але тільки ті, які означають щось унікальне і воістину сильне. Серед таких імен слід виділити Владислава, Володимира, Данила, Олега, Кирила, Артема, Святослава. У перекладі з різних мов ці імена означають щось дуже важливе. Кирило, наприклад, перекладається як «пан», що не може не відбитися на успіху в бізнесі і сімейному житті. Ці чоловіки зазвичай дуже шановані і мають багато друзів. Володимир створює навколо себе ауру любові і тепла, тому що він «володіє світом», причому не тільки в матеріальному, але і в духовному сенсі, розповідає Дейлі.Горо
Економіка WOG та ОККО синхронно підвищували ціни на бензин - АМКУ Протягом 2017 року мережах АЗС WOG і ОККО спостерігалися найвищі ціни на бензин А-95 і дизпальне, також оператори синхронно підвищували вартість нафтопродуктів, створюючи передумови для антиконкурентних дій. Про це йдеться в річному звіті Антимонопольного комітету України за 2017 рік, передає "Нафторинок". В АМКУ повідомляють, що в період з 1 січня по 19 грудня 2017 року ціни на бензин А-95 і дизельне пальне на АЗС WOG та ОККО виросли на 17,3% і 21,7% відповідно. В антимонопольному комітеті відзначають, що ТОВ "ОККО Рітейл" та ТОВ "ВОГ Рітейл" на одному рівні встановлювали ціни на АЗС, підвищуючи їх синхронно або з інтервалом в 1-2 дні. "ОККО Рітейл" та "ВОГ Рітейл", встановлюючи на одному рівні ціни на високооктанові бензини А-95 і дизельне пальне, при відсутності об'єктивних причин для вчинення таких дій, усувають конкуренцію між собою і створюють передумови для підвищення іншим учасникам", - йдеться у звіті АМКУ. Відносно компаній розпочато розгляд справи за ознаками порушень. АМКУ збирає і аналізує докази в зазначеній справі, в тому числі, проводять позапланові перевірки членів "Нафтогазовій асоціації України", куди входять ОККО і WOG.
Здоров`я Чиновники КМДА взялися скорочувати ліжко-місця: особливо обділили інфарктників Чиновники Київської міської державної адміністрації взялися економити за рахунок скорочення ліжко-місць у лікарнях, причому особливо постаралися у відділеннях для людей, які перенесли інфаркт. Таку думку висловив адвокат з медичного права Максим Баришніков на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Щороку формується місцевий бюджет, виходячи з показників державного бюджету, виходячи з показників економіки. Треба десь скорочувати. А де скорочувати? Вони шукають повсюдно. Проблема тільки в тому, що якщо українській медицині потрібно більше грошей, а вони намагаються давати їм менше грошей", - зазначив експерт. За його словами, згідно з указом №33, скорочення ліжко-місць по окремих відділеннях, наприклад - в інфарктному відділенні Олександрівської лікарні, становить 50%, хоча показники кількості хворих за останній рік змінилися в межах 1%. При цьому він додав, що незрозуміло, навіщо департамент охорони здоров'я КМДА взагалі зайнявся питанням скорочення ліжко-місць - адже це взагалі не стосується питання про лікування. Водночас про закупівлю нової медтехніки в відповідному указі не йдеться. Нагадаємо, жителі Києва в ході соцопитування оцінили медичне обслуговування в державних медустановах нижче середнього і заявили про необхідність реформи.
Дозвілля оформление ленты  "Найгарячіша" дівчина Instagram. Анастасія Квітко показала 15 відвертих весняних образів Російська красуня, яка переїхала в США, Анастасія Квітко порадувала передплатників в instagram новими фото з пляжів, ще більше підігріваючи наше прагнення якомога швидше зануритися під перші весняні промінчики сонця. Квітко відверто позує у крихітних купальниках на пляжі, валяється на теплому пісочку. Анастасію Квітко, одну з головних зірок російського Instagram - у неї майже 8 млн передплатників, постійно порівнюють з іншою інтернет-знаменитістю - Кім Кардашьян. Дівчат об'єднують не тільки видатні форми, а й любов до відвертого вбрання. Анастасія Квітко народилася 25 листопада 1994 року в Калінінграді, займалася легкою атлетикою. У віці 17 років почала кар'єру моделі. Знялася в кліпі на пісню «Ay mi Dios» разом із виконавцями Pitbull і Yandel. Настя ніде не працює - але має солідний дохід від реклами прикрас, годинників і біодобавок в instagram. У красуні - нестандартні параметри фігури: 95-63-105. Вона ніколи не робила пластичних операцій, втім - ми знайшли для вас її юнацькі фото - так що судіть самі.
Закон і Право Податок на нерухомість в 2018 році: скільки і за що доведеться платити і хто звільнений від нього Отже, яка ж нерухомість оподатковується в 2018 році в Україні та що буде, якщо не оплачувати ці податки. Для початку - перелік оподатковуваної податками нерухомості: - Квартира, кімната в комунальній квартирі. - Приватний будинок, дача. - Гараж, сарай, літня кухня (на цю нерухомість більшість місцевих рад встановив нульову ставку). Яка площа оподатковується: Заплатити податок на нерухомість ви зобов'язані, якщо: - площа квартири перевищує 60 кв. метрів. - площа будинку перевищує 120 кв. метрів. - сумарна площа квартири і будинку понад 180 кв. метрів. Якщо площа вашої квартири перевищує 300 кв. метрів або площа будинку більше 500 кв. метрів, то вам доведеться розщедритися на 25 тис. гривень на рік. Якщо у нерухомості відразу кілька власників, то пільгова площа ділиться між кожним з них. Наприклад, якщо у квартири площею 100 кв. метрів - два власники, то податок на цю нерухомість не нараховується через  те, що пільгова (неоподатковувана) площа на одну людину становить 60 кв. метрів, а на двох, відповідно, - 120 кв. метрів. В цьому випадку в документах на власність житлоплощі має бути чітко вказано, яка частина майна належить кожному з власників. Які ставки податку на нерухомість Ставку податку на нерухомість встановлюють місцеві органи влади, тому вона відрізняється в різних містах і може змінюватися щороку.У 2018 році по всій Україні ставки податку зменшилися з максимальних 3% до 1,5%. Це пов'язано з підвищенням мінімальної заробітної плати. Дізнатися ставку податку можна або в органах місцевої влади, або в податкову службу. Як обчислити суму, яку доведеться сплатити У 2018 році ми будемо оплачувати податок на нерухомість за 2017 рік. Для розрахунку податку буде враховуватися мінімальна зарплата в 2017 році. Тобто, якщо ставка податку в вашому населеному пункті 0,5%, то податок за кожен «зайвий» квадратний метр становитиме 16 гривень. Це 0,5% від мінімальної зарплати в 2017 році (3200 гривень). Якщо ставка 1% - 32 гривні за кв. метр, 1,5% - 48 гривень. У 2019 доведеться заплатити за кожен «зайвий» квадрат більше через те, що мінімальна зарплата в Україні зросла до 3723 гривень. Таким чином, якщо ставка податку в вашому населеному пункті 0,5%, то податок за кожен «зайвий» квадратний метр становитиме 18,6 гривні. Це 0,5% від мінімальної зарплати (3723 гривні). Якщо ставка 1% - податок складе 37,23 гривні за кв. метр, а при ставці в 1,5% - 55,85 гривні. Хто може не платити податок на нерухомість - багатодітні та прийомні сім'ї, в яких 5 або більше дітей; - ті, хто утримує дитячі будинки сімейного типу; - діти-сироти та діти з обмеженими можливостями, які виховуються тільки одним з батьків (максимум одне житлове приміщення на одну дитину); - учасники антитерористичної операції на сході України; - громадяни, які проживають в зоні відчуження Чорнобильської АЕС; - громадяни, які проживають в будинках, які перебувають в аварійному стані (якщо це офіційно визнано рішенням місцевої ради); - власники промислових приміщень (цехів, складів); - власники релігійних організацій; - не оподатковуються будівлі дитячих садків та загальноосвітніх навчальних закладів незалежно від форми власності. Як бути з тими, хто здає квартиру в оренду Якщо ви в квартирі не проживаєте, а здаєте її в оренду, то заплатити податок доведеться за всю площу. Коли прийдуть платіжки з податкової Обчислення суми податку здійснюється контролюючим органом за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості. Після цього податковий орган надсилає фізичній особі податкові повідомлення-рішення про сплату податку та платіжні реквізити за місцезнаходженням кожного з об'єктів нерухомості. Повідомлення-рішення надсилаються (або вручаються) платнику податку контролюючим органом за місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 1 липня року, що настає за базовим податковим роком. Коли термін сплати податку У 2018 року ми повинні оплатити податок за 2017 рік. Оплачувати податок доведеться, навіть якщо платіжка десь «загубилася» - термін її дії становить 3 роки. Податок за звітний рік повинен бути сплачений протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. Які штрафи за запізнення зі сплатою податку на нерухомість За несвоєчасну сплату податку передбачені такі штрафи: - 10% від непогашеної суми податкового боргу - при затримці до 30 календарних днів; - 20% від непогашеної суми податкового боргу - при затримці більше 30 календарних днів. Якщо податок буде сплачено несвоєчасно, то після закінчення граничних термінів для його сплати на суму податкового боргу буде нараховуватися пеня (з розрахунку 120% річних ставки НБУ, що діє на день виникнення податкового боргу). Що буде, якщо не платити Якщо ви не сплатите податок, то до частини вашого майна може бути застосована податкова застава (тобто фіскальна служба може продати частину вашого майна, щоб погасити борг з податків). І якщо ви злісний неплатник, то ваше майно можуть продати за рішенням суду. Якщо сума боргу понад 800 тисяч гривень, то в цьому випадку вам може «світити» кримінальна відповідальність. Джерело - Оnlineua.
Кримінал Нічого не отримувала: У Савченко відреагували на виклик в СБУ Нардеп Надія Савченко зараз перебуває в Страсбурзі і не отримувала ніяких повісток або викликів. Про це на своїй сторінці в соцмережі написала прес-секретар народного депутата Тетяна Проторченко. "Надія Савченко перебуває з робочим візитом в ПАРЄ, де в неї заплановані зустрічі з європарламентарями з питань звільнення українських політв'язнів з РФ. Повісток, запрошень чи будь-яких інших документів Надія Вікторівна, відповідно, не отримувала", - написала вона. Народний депутат Надія Савченко викликана на допит до Служби безпеки України у справі Володимира Рубана. Про це повідомив у понеділок генеральний прокурор Юрій Луценко, передає АСН. Він заявив, що СБУ направила Савченко виклик на допит на вівторок. Однак народний депутат 12 березня о 4-й ранку покинула Україну. Раніше помічник нардепа Надії Савченко - Олег Мезенцев заявив, що тільки з новин дізнався про те, що є фігурантом підозри СБУ у справі глави Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. Він також розповів, що написав заяву на звільнення з посади помічника Савченко. Після цього він поїхав працювати за кордон, звідки отримав запрошення на роботу.
Економіка 12 гривень на лікування і 19 на харчування: названі бюджети державних лікарень На лікування одного хворого в деяких державних лікарнях Києва виділяється 12 гривень на день, ще 19 йде на його харчування в разі потрапляння в стаціонар. Таку думку висловив голова Вільної профспілки медичних працівників України Олег Панасенко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "У деяких столичних лікарнях на харчування одного хворого виділяється 19 гривень. А скільки виділяється грошей на лікування? Аж 12 гривень на добу", - зазначив експерт. За його словами, хворий після важкої операції, якому належить дієтичне харчування для відновлення сил, не може повноцінно і швидко одужувати з таким скромним бюджетом на харчування. З ліками справа йде ще гірше. При цьому він додав, що держава нічого не робить для порятунку хворих в Україні, хоча використовує на утримання лікарень гроші платників податків. Також Панасенко додав, що в нинішніх складних економічних умовах в Україні лише у невеликої частини населення є кошти на лікування, зокрема і важких захворювань. У свою чергу, президент Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів Віктор Сердюк додав, що в той же час в медустановах Одеси на харчування хворого виділяється 70 грн на добу, тому хворі там не поспішають виписуватися зі стаціонару. Нагадаємо, жителі Києва в ході соцопитування оцінили медичне обслуговування в державних медустановах нижче середнього і заявили про необхідність реформи. Ще 30% респондентів відзначили погіршення якості послуг.
Політика Влада показала Заходу, що готова створити лише декоративний антикорупційний суд - думка Українська влада демонструє західним партнерам, що піде на створення лише декоративного антикорупційного суду. Таку думку висловив політолог Олексій Якубін на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "З приводу Антикорупційного суду влада вже визначилася: президент чітко сказав, що Київ не буде готовий голосувати за нього, якщо громадська рада при цьому суді матиме ультимативне право з відбору суддів", - зазначив експерт. За його словами, таким чином глава Української держави намагається показати Заходу, що ідея створення Антикорупційного суду можлива в Україні тільки на умовах, які влаштовують Банкову. При цьому він додав, що навіть пропонований владою законопроект про Антикорупційний суд побудований таким чином, щоб вивести з-під компетенції нового органу значну частину справ - зокрема, пов'язаних з великими розкраданнями бюджетних коштів. "Ми бачимо бажання так чи інакше обмежити компетенцію Вищого антикорупційного суду і просто з нього зробити ще одну красиву картинку для Заходу, але абсолютно безпечну для влади", - додав Якубін. Нагадаємо, Євросоюз прийняв рішення виділити Україні макрофінансову допомогу в розмірі 1 мільярд євро у формі кредитів для підтримки економічної стабільності країни і структурних реформ. У той же час Євросоюз очікує від України суворого дотримання дорожньої карти імплементації реформ у країні.
Кримінал оформление ленты  "Звідки таких даунів беруть?". Безлер поскаржився на брак кадрів у "ДНР" Екс-командир горлівських бойовиків «ДНР» Ігор Безлер на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що в окуповану Горлівку прислали нового «комбрига». При цьому Безлер підкреслив, що новий «генерал» справляє гнітюче враження перш за все тому, що навіть не з'явився на шикування. Безлер сказав, що три генерали-попередники відзначилися старанністю в походах по жінках легкої поведінки і героїчним знищенням алкоголю. "Боже, звідки таких даунів беруть? Або в Горлівку весь непотріб зливають? Тепер унікального командира взводу "в'ючних віслюків" надіслали", - журиться Безлер, повідомляє Донпресс. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що відомий прихильник так званого «русского мира» Костянтин Долгов повідомив, що «міністр доходів і зборів» терористичної організації «ДНР» Олександр Тимофєєв відомий, як «Ташкент» - агент Служби безпеки України. "Боже, откуда таких даунов берут? Или в Горловку весь непотреб сливают? Теперь уникального командира взвода „вьючных ишаков“ прислали", - горюет Безлер,сообщает Донпресс. Напомним, ранее АСН рассказывала, что известный сторонник так называемого «русского мира» Константин Долгов сообщил, что «министр доходов и сборов» террористической организации «ДНР» Александр Тимофеев известный, как «Ташкент» - агент Службы безопасности Украины.
Політика Банкова зняла кадрове питання з порядку денного Ради через відсутність домовленостей із МВФ Адміністрація президента України вирішила відкласти рішення з кадрових питань в органах державної влади через відсутність домовленостей з Міжнародним валютним фондом (МВФ). Таку думку висловив політолог Олексій Якубін на прес-конференції в Києві, передав кореспондент АСН. "Фігура Якова Смолія, Валерії Гонтаревої - чому не голосуються? Тому що є чітке розуміння того, що зараз взаємодія з Міжнародним валютним фондом неможлива... І порядок денний Ради свідчить про те, що за ключовими кадрових питань не домовилися", - зазначив експерт. За його словами, в даний час позиція української влади щодо антикорупційного суду розходиться з позицією Заходу, що робить неможливим продовження співпраці України з МВФ. При цьому він додав, що ситуація з підтримкою запропонованих президентом кандидатур на вакантні посади в органи державної влади демонструє і наявність протиріч усередині "залишків правлячої коаліції". "Ми бачимо, що Народний фронт висунув зустрічну пропозицію - омбудсмена, плюс - Рахункова палата, я вже не кажу про двох заступників глави Національного банку. Я так розумію, що Банкова кадрове питання зняла", - зазначив політолог. Нагадаємо, Євросоюз прийняв рішення виділити Україні макрофінансову допомогу в розмірі 1 мільярд євро у формі кредитів для підтримки економічної стабільності країни і структурних реформ.
Здоров`я Про що мріють чоловіки: 11 найпоширеніших секс-фантазій Про що потай мріє більшість чоловіків в ліжку? Яку жінку хочуть бачити в своїх обіймах? Які сексуальні фантазії хочуть втілити в реальність? Давайте заглянемо краєчком ока в джунглі бурхливої чоловічого уяви. Але перш за все скажемо собі - фантазувати і не тільки чоловікам, абсолютно нормально! 1. Секс з кінозіркою. Банально, але факт: багато чоловіків хочуть опинитися в одному ліжку з кінозіркою. Більш того, деякі з них під час коїтусу представляють на місці своєї партнерки яку-небудь відому актрису з пухкими губами або пишним бюстом. І таким чином втілюють свою фантазію. Що ж, чоловіки люблять очима. І хіба вони можуть залишатися байдужими до ідеальних форм жінки, яка уособлювала в собі зразок сексуальності? Так вже вони влаштовані, навіть якщо їх партнерка не поступається кінодіві. 2. Секс з леді-бос Прийнято вважати, що чоловіки - це головні спокусники, від яких завжди виходить ініціатива зайнятися сексом. Але самі представники сильної статі так не вважають. Навпаки, вони мріють бути спокушені, особливо сильною жінкою, наприклад, своєю начальницею. Більш того, мріючи опинитися в сексуальному підпорядкуванні жінки-керівника, вони готові також виконати будь-яку волю свого леді-боса в ліжку. 3. Секс з незайманою Деякі чоловіки мріють зайнятися сексом з незайманою. В обіймах недосвідченої дівчини вони відчувають себе важливими і значущими. Більш того, чоловіча самооцінка після сексу з незайманою значно підвищується. Адже їм першим довірилися, а значить - вони багато значать в очах прекрасної статі. Але як вплине втілення цієї фантазії на розвиток подальших відносин з недосвідченою дівчиною? І чи зможе вона здивувати, а головне - утримати свого першого чоловіка іншими достоїнствами - невідомо. 4. Екстремальний секс Деякі чоловіки мріють про секс з адреналіном, тобто про його екстремальний вид. Наприклад - на висоті тисячі кілометрів від землі, на швидкості за кермом автомобіля або про секс в ліфті. Адже враження після екстремального сексу ні з чим не порівняти. Але, з іншого боку, такий секс може призвести до незворотних наслідків, якщо обидва партнери забудуть про заходи, особливо практикуючи секс за кермом автомобіля. 5. Оргія. Чоловіки люблять, коли під час сексу партнерка піклується про те, щоб доставити йому задоволення. А якщо догоджати і задовольняти його будуть кілька жінок, і до того ж кожна з них буде виконувати виключно свої функції, то секс перетвориться в якусь фантастичну дію. Іншими словами, деякі чоловіки потайки мріють про груповий секс з декількома партнерками, і бажано, щоб це були мулатки, азіатки і т.д, розповідає Укр.медіа. 6. Кінозйомка Більшості чоловіків подобається спостерігати за процесом з боку. Тому нерідко під час постільних сцен чоловіки вважають за краще не закривати очі, а ще краще - мати велике дзеркало, де можна розглянути всі деталі того, що відбувається. І бажання зняти домашнє відео інтимного характеру - досить поширене чоловіче бажання, яке вони не завжди готові озвучити своїй коханій. В їх фантазії малюється досить ідеалістична картина: красиві оголені тіла віддаються любові, переплітаючись в напівтемряві кімнати. На ділі ж home video подібного змісту найчастіше виглядає далеко не еротично, а іноді може викликати огиду, розвинути комплекси, посварити пару. Але фантазія є фантазія, в ній завжди все красиво і чарівно. 7. Різниця поколінь Бажання вступити в любовний зв'язок з жінкою набагато молодшою або старшою - фантазія кожного четвертого чоловіка. В юності вони марять про «маму друга», як це називається в Штатах, дорослу і досвідчену жінку, яка зможе навчити їх пристрасті і любові. У більш зрілому віці чоловіків приваблюють дівчата, які молодші за них, а часом годяться в дочки. Далеко не завжди подібні фантазії реалізуються і вже тим більше - виправдовують очікування. Проте, практично кожен другий чоловік у віці 25-50 років не проти був би зайнятися коханням з дівчиною, що ледь досягла повноліття, а більшість юнаків до 30 років неодноразово уявляли в своєму ліжку зрілу, красиву жінку, здатну на будь-які експерименти і яка має сексуальний досвід. 8. Не така, як всі Ще одна з найпоширеніших чоловічих еротичних фантазій - секс з жінкою незвичайної зовнішності. І значить це може що завгодно - починаючи від бажання володіти жінкою пишних форм і закінчуючи фантазією про бурхливу ніч із чорношкірою красунею. До речі, нерідко чоловіки мріють про жінок з великою кількістю татуювань і пірсингу на тілі і в найнесподіваніших місцях, дівчат з оригінальним кольором волосся ... Представники сильної статі думають, що якщо панночка виглядає інакше - значить, і секс з нею буде разюче відрізнятися від сексу зі звичайною дівчиною. Так це чи ні, можна дізнатися, тільки випробувавши це на собі. 9. Жорсткі ігри Нерідко чоловіки, які на роботі займають керівні посади і тримають в підпорядкуванні інших людей, хочуть «підкорятися» самі, але не в рамках офісу, а наодинці з коханою. Фантазії про «сувору пані» в шкіряному корсеті, на високих шпильках і з батогом в руках розбурхують кожного третього самодостатнього і успішного чоловіка. У той же час, є і зворотна сторона питання - багато джентльмени не проти зайняти домінуючу роль і виплеснути накопичені емоції за допомогою ляпасів, наказів і підпорядкування другої половини хоча б в рамках одноразової гри. 10. Таємний спостерігач У секс-індустрії, крім традиційних магазинів еротичних товарів і стриптиз-клубів, є досить популярна розвага, що називається «піп-шоу», що дозволяє створити ефект підглядання. І дійсно, вуайєризм - досить поширена чоловіча фантазія. Спостереження за чимось інтимним із затишного місця збуджує і стимулює, а усвідомлення того, що це безкарно і виключає дотики до об'єкта бажання, буквально зводить з розуму. Тому нерідко чоловік може попросити свою кохану попестити себе при ньому, зробити інтимне фото і надіслати на пошту і так далі. 11. Здрастуй і прощай Більшість чоловіків, в тому числі які перебувають в постійних відносинах або шлюбі, мріють про розпусний, нестримний і одноразовий секс з незнайомою жінкою. В їх фантазіях дії розвиваються приблизно так: вони зустрічаються поглядом в барі, не змовляючись йдуть в туалет, і там, не дізнавшись навіть імені один одного, віддаються тому необачному сексу. А після цього їхні шляхи розходяться назавжди, розповідає Пешн.ру. .
Події оформление ленты  У Греції видали ордер на арешт російського бізнесмена, який погрожував судді футбольного матчу У Греції видано орден на арешт російського олігарха, який є власником грецького клубу ПАОК Івана Саввіді. Про це пише ВВС. Саввіді в ході гри ПАОК з АЕК вискочив на поле з пістолетом і погрожував арбітру зброєю. Як зазначив глава МВС країни Панос Скурлетіс, поведінка бізнесмена зашкодила футболу Греції. «Будь-хто, виходячи на поле з пістолетом, влаштовує неприпустиму провокацію», - підкреслив чиновник. Інші представники кабміну країни закликали до рішучих кроків проти росіянина. Прем'єр Алексіс Ціпрас з цього приводу навіть зібрав нараду, за результатами якої вирішили призупинити проведення чемпіонату Греції. У Міжнародній федерації футболу також заявили, що поведінка Саввіді неприпустима. Однак у зв'язку з тим, що інцидент стався в національному чемпіонаті, дисциплінарні заходи буде присуджувати Федерація футболу Греції. У самому клубі ПАОК рішуче наполягають, що бізнесмен нікому не погрожував. За словами помічниці Саввіді Тетяни Гордін, її шеф вийшов на поле, порушивши спортивні регламенти, «але ніяких загроз, тим більше зброєю, не було». El presidente del PAOK baja al campo con la pistola y se la enseña al árbitro, luego se lleva a los jugadores para adentro y en vez de suspender el partido definitivamente están esperando para acabar el encuentro, que iba en el 88 pic.twitter.com/lEt98m0aOm — Nuevo Foro MDM (@nuevoforomdm) 11 марта 2018 г.
Суспільство Люди-паразити. Як розпізнати і позбутися тих, хто робить вас невдахою Негативні люди мають негативний вплив. Вони можуть перекреслити всі ваші життєві плани і позбавити сил навіть найсильнішу людину, зіпсувати їй життя, плани, настрій і навіть - підірвати здоров'я. Негативна людина - це та, хто постійно скаржиться і вивалює на вас купу своїх проблем. Вона і пальцем не поворухне, щоб самостійно їх вирішити, але благально, а іноді і вимогливо буде волати про допомогу. Варто вам хоч раз піти на поводу, і вас зроблять відповідальним за всі нещастя, які сталися або тільки відбудуться у майбутньому з такою людиною. Негативна людина ніколи не підтримає вас. Більше того, вона готова докласти всіх зусиль, щоб ваша ідея провалилася. Якщо ви почнете худнути, чекайте її в гості зі смачним тортиком. Якщо ви кидаєте палити, то вона буде із задоволенням пускати дим в очі. Ваші невдачі і відчуття власного безсилля роблять її щасливішою. Негативні люди, як правило, повністю закриті для критики і вкрай болісно її сприймають. Вони не хочуть мінятися самі і з ненавистю ставляться до будь-яких спроб змінити існуючий порядок речей. Чужий успіх викликає у них роздратування, а провал - глузування. Негативна людина в усьому бачить тільки погане, не вірить у свої сили і поширює навколо атмосферу зневіри і безвихідності. Розберемо ознаки людини-паразита. Перше - навколо цієї людини всі страждають. Це найголовніша ознака. Всі, хто перебувають поруч із цією людиною, всі страждають. Якщо, наприклад, це чоловік, і він сходиться з жінками - у всіх жінок після нього руйнується доля. Якщо ця жінка з чоловіками зустрічається - те ж саме. Тому дивіться на людину: якщо навколо неї  всі щасливі - ця людина не паразит. Але якщо всі страждають навколо неї, хворіють - то ця людина - паразит. Далі, така людина дуже сильно егоїстична, живе тільки для себе. Хоча зовні вона може робити якісь речі про людське око. Але внутрішня її позиція - егоїзм. Ця людина так влаштована, що підсвідомо присмоктується до вас і провокує вас на розкриття. Це називається «енерговампіризм». І якщо ви розкрилися - ви втратили енергію. Паразит іноді починає всіх ображати, провокувати на негативні емоції, щоб отримати заряд енергії. Людина - провокатор - це завжди людина - паразит. Ці люди живляться благочестям. Щоб було зрозуміло - запасом добрих вчинків, запасом вашої хорошої карми. Тобто варто вам розірвати зв'язки з цими людьми, як у вас з'являється здоров'я, гроші, любов, свобода, щастя, знання. Але ці люди так просто вас не відпустять. І вам потрібно набратися сміливості, якщо така людина є поруч із вами, і зрозуміти, що вона вам потрібна для того, щоб ви отримали силу і сміливість сказати їй  «Ні!». Так ось, якщо розірвати зв'язок, така людина-вампір може навіть померти, якщо вона не підключиться до когось іншого.Чому ж так важливо вигнати негативних людей зі свого життя? Є три основні причини. Негативні люди не дозволяють вам рости і досягати життєвих цілей. Вони відмовляють вас від активних дій, сіють сумнів і збивають вас зі шляху. Негативна енергія таких людей впливає на ваш енергетичний рівень. Крім того, вони здатні викликати стрес і тривогу.Ваше життя безпосередньо залежить від оточуючих. Чим більше серед них негативних персонажів, тим воно буде більш важким і приземленим. Позитивні люди допоможуть вам досягати бажаного, негативні перетворять ваше життя на болото, в якому ви потонете. Як позбутися негативних людей Для початку з'ясуйте, які у вас є проблеми, а потім складіть план щодо їхнього вирішення. Запитайте себе, чи все вас влаштовує в собі і в житті. Подумайте, що вам заважає досягати поставлених цілей. Вирішіть, які ваші цілі і наскільки сильно ви хочете їх досягти. Чи здатні ви в корені змінити свої звички, оточення, спосіб життя заради них? Визначте, які люди з вашого оточення заважають вам, а які підштовхують уперед. Негативні люди змушують вас почуватися зле. Вони знижують вашу енергію і залишають відчуття спустошеності і досади. Після спілкування з ними ви відчуваєте занепад сил, роздратування, образу. Такі люди завжди відмовляють вас від дій. Вони співчутливо цікавляться вами і вашими намірами, але ніколи не пропонують допомогу, а тільки відмовляють від змін. «У тебе не вийде», «Це занадто небезпечно», «Треба почекати», «Ти вже запізнився» - ці та подібні слова завжди у них напоготові. Негативні люди можуть бути різними й іноді цілком можуть виявитися приємними. Але якщо ви все ж побачили токсичний заряд у людині, то краще від неї триматися подалі. Уникайте їх. Не беріть трубку. Видаліть їх із друзів у соціальних мережах. Уникайте пояснень. У всякому разі правдивих. Інакше це може перетворитися на з'ясування стосунків, яке дасть ще один привід попити вашу кров. Негативні люди можуть проводити майстер-класи зі з'ясування відносин, тому краще не зв'язуйтеся з ними. Якщо ви вирішили прибрати людину зі свого життя, швидше за все, до цього ви перепробували всі способи змінити її. Якщо ніякі мудрі слова не допомогли, то у вас не залишилося іншого виходу, як позбутися такої людини. Ви не зобов'язані все життя водитися з одними і тими ж людьми.Не забувайте, що негативний вплив негативних людей не можна недооцінювати. Він може перекреслити всі ваші життєві плани і позбавити сил навіть найсильнішу людину. Джерело - Лайфхакер і Цілитель.
Кримінал В ході бійки цивільних з військовими під Одесою загинув 19-річний хлопець В Іванівському районі Одеської області в минулі вихідні після бійки військових з цивільними загинув 19-річний хлопець. Про це повідомили в прес-службі 28-ї окремої механізованої бригади на своїй сторінці в Facebook. Відзначається, що 30-річний солдат механізованого підрозділу Ігор відзначав день народження разом з дружиною і бойовим товаришем за місцем проживання в Іванівському районі Одеської області. На них напала група п'яних молодиків, яким було по 18-20 років, вони спровокували бійку з військовими, в ході якої від ножового поранення загинув 19-річний Дмитро. У бригаді підкреслили, що юнак помер по дорозі в лікарню від втрати крові. Зараз проводиться слідство, командування частини висловило рідним і близьким Дмитра щирі співчуття. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Нова Збур'ївка, що в Херсонській області, вночі 9 березня натовп військових побив двох хлопців.
Політика Тереза Мей: Росія ймовірно причетна до отруєння екс-розвідника Скрипаля Прем'єр Великої Британії Тереза ​​Мей в ході засідання Ради нацбезпеки заявила, що Росія швидше за все причетна до отруєння екс-полковника розвідки Сергія Скрипаля в Солсбері. Про це пише ВВС. За словами Мей, Британія має намір прийняти широкі заходи проти Росії, але дає послу РФ 36 годин для роз'яснень про походження речовини, яку використовували для отруєння. Від російського посла також хочуть почути, як речовину доставили в Сполучене королівство. Мей уточнила, що колишнього розвідника і його 33-річну дочку отруїли нервовопаралітичною речовиною з назвою «Новачок», розробленою радянськими військовими в 1970-і роки. Прем'єр уточнила, що, якщо влада РФ не дадуть відповіді, що заслуговує на довіру, отруєння Скрипаля порахують протизаконним використанням РФ сили на території Великої Британії. Нагадаємо, 66-річний екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка були отруєні 6 березня. Постраждав також 21 житель міста. У справі про отруєння проходять близько 200 свідків.
Економіка У Кабміні готують проект про автоматичний арешт рахунків боржників Міністерство юстиції України готує систему впровадження арешту коштів боржників і примусового вилучення коштів в автоматичному порядку. Інформацію передає прес-служба відомства. «Введення електронного арешту коштів, що містяться на рахунках боржника в банках та інших фінансових установах, є одним з пріоритетних кроків реформи примусового виконання рішень та інших органів, адже Україна взяла зобов'язання перед Міжнародним валютним фондом щодо прийняття закону, який автоматизує процес збору та примусового стягнення боргу», - стверджують в Мін'юсті. На даний момент примусове стягнення коштів проводиться тільки через Госфіскальную службу. Поки запит опиниться в потрібному банку, боржник зазвичай вже встигає вивести свої кошти. Раніше Мін'юст створив дошку ганьби неплатників аліментів. Про це з трибуни Верховної Ради України в ході години запитань до уряду заявив міністр юстиції Павло Петренко, передає кореспондент АСН. "Закон про посилення відповідальності злісних неплатників аліментів діє трохи більше одного місяця. Ті діти, які були жертвами безвідповідальності своїх батьків, почали отримувати мінімальну допомогу у вигляді аліментів. Йдеться про 600 тис. українських дітей, які не отримували гроші на їжу, на одяг і нормальне життя", - заявив міністр юстиції Павло Петренко.
Наука і технології Ілон Маск постарається переселитися на Марс до нової світової війни Колонію на Марсі потрібно організувати до початку нової світової війни на Землі. Про це заявив бізнесмен, глава компанії SpaceX Ілон Маск, передає ВВС. Маск підкреслив, що заселення Марса вкрай важливо для людства, і це потрібно зробити до того, як на Землі почнеться нова війна, якої, на жаль, навряд чи вдасться уникнути. «Я думаю, навряд чи у нас ніколи більше не буде світової війни», - зазначив Маск. Він додав, що колонія на Марсі зменшить можливість довгих «темних часів», якщо на той момент ядерна війна «знищить життя на Землі». «Я думаю, найкраще було б, якби формою правління на Марсі була пряма демократія: кожен голосує з кожного питання», - зазначив Маск. Нагадаємо, 6 лютого 2018 року SpaceX вперше запустив надважку ракету-носій Falcon Heavy. На орбіту вивели особистий автомобіль Маска Tesla Roadster. Передбачається, що електрокар перетне орбіту Марса в найближчі місяці.
Події Дівчина померла після секс-ігор з мінометним снарядом Житель Перу Рубен Валера Корнехо був заарештований за підозрою у вбивстві дружини мінометним снарядом, який пара вирішила використати в якості секс-іграшки. Як стверджує Корнехо, вони з дружиною випивали, і дружина попросила його використовувати різні предмети, щоб урізноманітнити їх статеве життя. Чоловік заснув і зрозумів, що сталося, лише тоді, коли прийшов до тями і виявив дружину в несвідомому стані. Правоохоронці виявили в сумці з секс-іграшками закривавлену міну. У будинку також були знайдені болезаспокійливі засоби. Як в будинку опинилися снаряди від мінометів - невідомо. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, про таємні сексуальні фантазії чоловіків в ліжку. А також про те, що знаменитий голлівудський актор Бред Пітт вирішив рік не займатися сексом. Він вирішив не займатися сексом і спробувати морально відновитися після розлучення з Анджеліною Джолі. За інформацією джерела редакції, актор має намір заглибитися в роботу над тілом, повністю віддатися тренуванням і медитаціям.
Дозвілля оформление ленты  Порнозірка покинула 72-річного мільйонера через його слабкості в сексі Молода тайська порнозірка покинула свого чоловіка - 72-річного мільйонера так як той не витримував сексу з нею.31-річна тайська модель і колишня порнозірка Нонг Нат, яка в 2016 році під впливом буддизму вийшла заміж за 70-річного мільйонера з США, розлучилася з чоловіком і планує повернутися назад в індустрію для дорослих. Актриса заявила, що хоче тепер зайнятися виробництвом кіно і фотосесій сексуального характеру, а не зйомками порнофільмів. За словами Нонг Нат, після розлучення у неї залишилося достатньо грошей і коштовностей, для безбідного життя, пише Mirror. Вона боялася, що у чоловіка в ліжку трапиться інфаркт: «Я побоялася, що під час енергійного сексу зі мною у нього станеться серцевий напад, тому подала на розлучення». Уже на 14 березня порнозірка запланувала операцію зі зміни форми грудей. До зустрічі з мільйонером Гарольдом Дженнингсом Нонг Нат активно знімалася в порнофільмах. Навіть була оштрафована, оскільки в Таїланді порно заборонено. Після цього випадку дівчина вирішила стати глибоко віруючою буддисткою. Але як бачимо, на довго її не вистачило.

Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
більше матеріалів




/-1,1044631004333-/ /-pc-/
Top