counter
Архів Повернутись назад 11 Березня 2023
11 Березня
Культура У перший місяць весни 2023 року буде 3 батьківські суботи Крім поминок після похорону, на 9-й, 40-й день і річницю після смерті, православні відзначають дні особливого поминання, коли за душі померлих моляться. Такі дні називають «батьківські суботи». У березні 2023 року буде три батьківські суботи. Цього дня прийнято згадати померлих близьких. Чіткої прив'язки до дат таких днів немає. Час проведення батьківських субот змінюється залежно від Великодня та Великого посту.  11 березня — батьківська субота 2-го тижня Великого посту (2-а батьківська субота Великого посту) 18 березня — батьківська субота 3-го тижня Великого поста (3-я батьківська субота Великого посту) 25 березня — батьківська субота 4-го тижня Великого посту у 2023 році (4-та батьківська субота Великого посту). Також батьківські суботи будуть  25 квітня – Радониця. Це єдиний день поминання, який відзначається не в суботу, а першого вівторка після Великодня. Ще - 9 травня, 3 червня, 4 та 18 листопада. Взагалі, будь-яка субота (крім тих випадків, коли в цей день трапляється свято: полієлейний, бденний або великий) присвячена в церковному календарі. поминанню померлих, але є й особливо виділені  дні. Батьківськими вони називаються тому, що батько і мати — найближчі  люди, проте помолитися цими днями можна не лише за родичів. У батьківські суботи відбуваються заупокійні богослужіння. Починаються вони, як правило, увечері в п'ятницю. Служба триває зазвичай трохи більше 2 годин, включаючи парастас про померлих. Богослужіння ранку суботи йде дещо довше, ніж звичайно, тому, що відразу після літургії починається панахида. Загалом церемонія триває приблизно 2,5 години. Як правило, до церкви в такі дні не приходять із порожніми руками. На помин приносять пісну їжу, фрукти, овочі. Продукти залишають у спеціально відведених місцях. Також у батьківську суботу багато хто відвідує цвинтар. У ці дні належить упорядковувати могили. А ось їжу і тим більше алкоголь туди приносити не варто. Пом'ятати померлих родичів, якщо немає можливості побувати в храмі, можна і вдома. Адже головна мета – помолитися за упокій їхніх душ.
Гороскоп Любовний гороскоп на 11 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо друга половинка ходитиме по краю, не дайте їй впасти. Зірки закликають вас приглушити голос его і діяти строго за покликом серця. ТЕЛЬЦІ Ваш партнер у цей день може відчувати нестачу вашої уваги. Як результат: сварки, образи, докори. Дайте йому 11 березня необхідну частку турботи, щоб не втратити його прихильність. БЛИЗНЮКИ Якщо є можливість, не спілкуйтесь у цей день із чужими представниками протилежної статі. Зірки кажуть, 11 березня ви можете бути дуже вразливими. РАКИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, то цієї суботи можете сміливо призначати перше побачення. Його фінал буде щасливим для вас (причому незалежно від того, чи продовжите ви зустрічатися чи ні). ЛЬВИ Якщо на вас чекає серйозна розмова з партнером, налаштуйтеся на нього заздалегідь, радять зірки. І попереджають: якщо сприйматимете критику в багнети, на щирість не сподівайтеся. ДІВИ У цей день друга половинка може бути гострою. Не сприймайте її слова всерйоз, радять зірки. Нехай вгамує - іноді це корисно. ТЕРЕЗИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, 11 березня легко зможете залагодити конфлікт. Зірки кажуть, і потрібні аргументи підберуться, і вираз обличчя не підкачає. СКОРПІОНИ 11 березня ви повинні повністю та повністю контролювати діяльність другої половинки. Зірки кажуть, ви допоможете їй уникнути великої помилки. Зрештою, це позитивно позначиться на ваших відносинах. СТРІЛЬЦІ Не робіть обранцю пропозицій цієї суботи. Зірки кажуть, 11 березня ви можете бути недостатньо переконливими. Вдруге піднімати непросту тему буде складно. КОЗЕРІГИ 11 березня ви матимете успіх у протилежної статі. Використовуйте цей факт із розумом, закликають зірки. І радять вам не розмінюватися на дрібниці цієї суботи. ВОДОЛІЇ Ви маєте залучити до своїх завдань партнера. Зрештою, не можна ж тягти все не собі. 11 березня працетерапія буде йому корисна, кажуть зірки. РИБИ Вам необхідно буде звільнити вечір для проведення часу з коханою людиною. Так що встаньте раніше і зробіть усі справи засвітло, радять зірки.
Сонник Сон у ніч з 10 на 11 березня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 19-а місячна доба. Почалися вони 10 березня о 21:59, а завершаться 11 березня о 23:23. Цього дня сни можуть бути важкими. Але це буде пов'язане із непростою енергетикою доби. Якщо вам насниться щось неприємне або навіть страшне, вмийтеся ключовою водою і відпустіть побачене зі словами "куди ніч - туди і сон". Однак цієї ночі можуть снитися і корисні картини, пов'язані з найближчим майбутнім. Так, наприклад, якщо в ніч із 10 на 11 березня побачити блискавку, це знак: у жодному разі не ризикувати. Якщо ж насниться рух нагору (наприклад, сходження на гору), це стане сигналом до того, що зараз зупинятися не слід. Якщо продовжити слідувати у вибраному напрямку, успіх гарантовано. Жінці в ніч із п'ятниці на суботу може наснитися її поточне оточення. Цінність таких сновидінь буде в тому, що в них можна побачити реальний стан речей (наприклад, ставлення до вас колег чи знайомих). Такі сни не варто ігнорувати. Навпаки, потрібно скоригувати свою поведінку відповідно до побаченої. Чоловік у ніч 19-ї місячної доби може побачити себе в ролі командира. Якщо представник сильної статі уві сні роздаватиме комусь вказівки або, скажімо, диригуватиме оркестром, насправді йому необхідно буде взяти якусь ситуацію до своїх рук. Поки цього не станеться, вона не зрушить з мертвої точки.
Дозвілля Як залучити удачу по днях тижня. Субота Екстрасенси стверджують, що будь-який день може бути вдалим. Просто для того, щоб залучити Фортуну, необхідно знати специфіку кожного дня тижня і дотримуватися деяких простих правил. Субота перебуває під впливом Сатурна. Це планета кармічного обов'язку та життєвої гіркоти, тому цього дня не варто говорити про свої печалі та проблеми, інакше вони можуть посилитися. Успіх буде на боці тих, хто зважився з'ясувати стосунки з коханою людиною. Це день, що обмежує людей у їхніх вчинках та бажаннях, тому розмовляючи відверто, людина буде щирою, розмова пройде без претензій та образ. Суботній день ідеально підходить для прибирання, тому забороняється недбале ставлення до всіх домашніх справ. Таке точно з рук не зійде. Жодних любовних ритуалів та обрядів проводити не можна. Можна спричинити неприємності. Не можна переїдати, інакше без проблем не обійдеться. Щоб дізнатися рекомендації щодо залучення успіху в інші дні тижня перейдіть за посиланнями, що ми залишимо нижче: Як залучити удачу по днях тижня. Понеділок Як залучити удачу по днях тижня. Вівторок Як залучити удачу по днях тижня. Середа Як залучити удачу по днях тижня. Четвер Як залучити удачу по днях тижня. П'ятниця Як залучити удачу по днях тижня. Субота Як залучити удачу по днях тижня. Воскресіння
Дозвілля 5 талісманів для спокою душі Часом потрібно довіряти своїм передчуттям, щоб вчасно запідозрити недобре і захиститися від будь-яких негараздів. 5 перевірених талісманів заспокоять і допоможуть відчути всебічний захист, а також запобігти негативному впливу ззовні. Захиститися від бід та негараздів, уберегтися від неприємностей та заспокоїтися допоможуть перевірені талісмани. Експерти рекомендують носити їх із собою, а також використовувати вдома, щоб ніяке зло не могло порушити душевної рівноваги. 1. Захисна руна альгіз, нанесена на двері будинку, дерев'яний кулон або намальована на аркуші паперу, захистити від будь-якого зла. Руна завжди спрацює вчасно і запобіжить назріваючим проблемам, а також віджене геть негативно налаштованих людей. Використовувати її можна і як оберег для підростаючого покоління. 2. Допоможе вберегтися від негараздів і звичайна шпилька. Її носять на одязі так, щоб ніхто не бачив, кладуть у сумочку чи рюкзак, а також приколюють непомітно у коридорі. Для захисту здоров'я використовують зелений намист, для збереження гармонії в сім'ї — червону для повернення благополуччя — білу. Намистини нанизують на гострий кінчик і засувають шпильку. 3. Захист у діловому середовищі принесе дракон. Зображення, фігурка з металу, дерева або в'язана композиція — не має значення. Будь-яке символічне зображення цього могутнього звіра убезпечить від фінансових неприємностей, убереже від укладання угод з непорядними людьми, а також допоможе швидко піднятися кар'єрними сходами. За бажанням зображення дракона вішають як картину, використовують статуетку для прикраси кабінету або носять у кишені невелику вишивку. Намальований дракон, покладений у ящик робочого столу, впоратися із захисними функціями анітрохи не гірше. 4. Відмінним талісманом для заспокоєння душі стане старий ключ. Найкраще для цих цілей використовувати ті ключі, що є в будинку: від механічного годинника, від старого замку, що не використовується, дістався у спадок від давно проданого будинку. Головне, щоб сам ключ викликав позитивні емоції. Такий талісман убереже від поспішних рішень, допоможе відчинити всі двері та прибрати зі шляху заздрісників. 5. Ще один сильний талісман — кельтський вузол. Його використовують як для захисту воїнів, так і для захисту себе від будь-якого негативу. Такий візерунок можна використовувати під час в'язання светра або шапки, а також зробити заставкою в телефоні. Кельтський вузол дарує ясність і не дає нікому обдурити себе.
Генштаб ЗСУ опублікував дані про втрати російської армії на 381 день війни Генеральний штаб Збройних сил України 11 березня 2023 року опублікував російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів під час її спроби окупувати українські території у розв'язаній росією війні проти України та українського народу (з 24 лютого 2022 року). Йде 381-й день війни. За даними генштабу ЗСУ,  Станом на ранок 381 дня війни російські окупанти втратили за минулий день понад тисячу своїх військовослужбовців-вбивць. Загальна кількість втрат армії фашистської Росії: особовий склад – 158000 (+1010) літаки – 304 (+0) вертольоти – 289 (+0) танки – 3458 (+10) бронетранспортери/бронемашини/БМП – 6762 (+20) артилерійські системи – 2483 (+8) системи ППО – 257 (+1) реактивні системи залпового вогню – 493 (+2) крилаті ракети – 907 (+0) автомобільна техніка, включаючи бензовози – 5344 (+7) БПЛА оперативно-тактичного рівня – 2108 (+1) катери/кораблі – 18 (+0) спецтехніка – 242 (+2) На росії продовжують бубоніти, що втрат не зазнає, звинувачуючи українську сторону у поширенні хибної інформації про втрати російських убивць, ґвалтівників та мародерів (армії фашистської росії). Нагадаємо, що західні аналітики дають занижену оцінку втрат окупантів. Так за оцінкою міністерства оборони Великобританії 17.02.2023, безповоротні втрати армії фашистської проти України, за перший рік повномасштабної війни (з 24 лютого 2022 року) становили 175-200 тисяч осіб. У тому числі, втрати вбитими – 40-60 тисяч. Британське оборонне відомство відзначає високу смертність серед поранених російських військовослужбовців, пов'язуючи це з "надзвичайно примітивним медичним забезпеченням більшої частини сил". Також у звіті наголошується, що рівень російських втрат значно збільшився з вересня 2022 року, коли на Росію було введено "часткову мобілізацію". "Сили ПВК "Вагнера" задіяли велику кількість ув'язнених-новобранців. Рівень втрат серед них, ймовірно, сягає 50%", - каже міністр. йдеться у звіті. За оцінкою британської військової розвідки, причиною більшості втрат армії фашистської росії стала українська артилерія.
Дозвілля Чому притягуються нещастя і як цього уникнути Екстрасенси стверджують, що всі нещастя мають енергетичні причини, багато з яких людина створює самостійно. Уникнути злого року вам допоможуть практики, спрямовані на боротьбу з руйнівними програмами. Чорна смуга, низка невдач, невдача — все це та багато іншого може дістатись людині у спадок. Але в силах кожного змінити свою долю. Життя безпосередньо залежить від наших думок, слів та вчинків. Правильне мислення допоможе вам матеріалізувати власні бажання. Звідки беруться неприємності Фахівці з біоенергетики стверджують, що нещастя дістаються нам генетично. Однак це далеко не всі канали, якими в наше життя проникають невдачі. Енергетика людини — Доволі тонка субстанція. Так, ми можемо багато перейняти від рідних — наприклад, життєвий уклад і манеру думати, що є причиною багатьох бід. Але вершити власну долю Всесвіт та Вищі сили дозволяють нам самостійно. Життя людини перебуває в її повному управлінні, тому кожен може змінити її відповідно до своїх бажань. Нещастя беруть початок на енергетичному рівні. Кожна ситуація, що викликає негативні думки, закладає руйнівну програму. Людина емоційно входить у потік негативної енергетики. Інакше кажучи, ми притягуємо себе те, чим зайняті наші думки. Негативне самопрограмування — ось джерело багатьох бід та невдач. Не варто забувати про те, що всі зміни, хай навіть на перший погляд вони здаються важким випробуванням, зрештою, завжди позитивні. Але люди, які не вміють мислити в позитивному ключі, пропускають це повз себе. Не слід занурюватися в прірву відчаю і нарікати на долю при кожній нагоді. Невдачі — уроки Всесвіту, і головне — правильно їх помічати. Вчимося уникати неприємностей Неприємності приходять на наш поклик. Позитивні зміни доступні людям, які розуміють, що будь-яке нещастя — це новий старт, нова можливість, нове життя. Більшість людей мислять в іншому руслі, точніше сказати, вони думають «як усі». І при цьому підсвідомо програмують себе на нещастя. Як приклад можна навести жінку, яка була вихована мамою, яка пережила негативний досвід і впевнена в тому, що всі чоловіки — зрадники. Перебуваючи під тиском материнського досвіду, живучи з підсвідомим страхом, що не проходить, дівчина продумує ситуації, яких з нею ніколи не було і могло б не бути. Вона приміряє він образ дружини, якої змінювати, і самостійно вселяє собі цю установку. І їй змінюватимуть. Один із Законів Всесвіту говорить: не хочеш, щоб щось сталося — не думай про це. Щоб уникати неприємностей, ви повинні відмовитися від усіх помилок на свій та чужий рахунок. Сприймайте себе тим, ким ви є. Позбавляєтеся нав'язаної думки. Робіть не так, як потрібно, а так, як ви хочете. Багатство — не порок. Негативна установка, знову ж таки нав'язана суспільством, що гроші псують людей. Людей псують самі люди, а також користь і жадібність. На духовність та моральні якості людини матеріальні блага не впливають жодним чином. Важливо прагнути того, що зробить ваше життя осмисленим, відкриє новий світ і принесе задоволення. Ви можете вибрати для себе будь-який шлях духовного зростання: самітництво чи подорожі, поневіряння чи комфорт. Неважливо, як ви досягаєте єдності з Вищими силами, важливий процес. Серед багатих набагато більше людей, які зросли душею, ніж серед бідняків. Вибір між матеріальною забезпеченістю та благородною злиднями, звичайно, завжди залишається за людиною, але пам'ятайте про те, що гроші та благополуччя — зовсім не порок. Прийміть відповідальність за власне життя. Жити як усі, безперечно, простіше, ніж творити власну долю і самостійно відповідати за наслідки прийнятих рішень. Набагато легше звалити всі свої поразки на інших. Нещасні люди люблять нарікати на долю, перекидаючи відповідальність за свої провали на начальство, життя, злий рок, батьків і так далі, забуваючи про те, що винуватцем усіх бід та гріхів є сама людина. Ніхто, крім вас, не зробить ваше життя щасливим, і ніхто не зможе його зіпсувати. Не навчайте інших людей жити. Потрібно позбавитися нав'язування людям своєї точки зору. У кожного на цій Землі свій шлях. Радьте лише собі та дотримуйтесь власних принципів. Ви не в силах вплинути на результат життя навіть найближчої та коханої людини. На перший погляд, поділитися особистим досвідом і позбавити людину від гнітючих наслідків — досить благородний жест. Але все набагато глибше. Серйозна помилка людини — це його особисте випробування, без якого він не зможе рухатись далі, розвиватися і духовно рости. Ви вивчили урок життя — так дозвольте іншому вивчити свій. У випадку, якщо людина самостійно звернулася до вас за допомогою, варто подумати, як би ви вчинили в такому випадку. Якщо ваша порада не прийде знайомому до душі — не нав'язуйтесь: це його шлях та його доля. Можливо, ця проблема ще зустрінеться у вашому житті, і таким чином ви проходите етап підготовки до неї. Не дозволяйте собі вбирати чужі негативні емоції. Пам'ятайте про те, що людина, яка часто скаржиться — не хто інший, як енергетичний вампір. Не варто ставати його жилеткою для сліз. При контакті з такими людьми внутрішня енергетика людини, яка відповідає за удачу та щастя, повністю виснажується. Тримайтеся подалі, інакше до вас стануть аналогічні неприємності. Діліться щастям. Коло спілкування має відображати ваш внутрішній світ. Ви не повинні спілкуватися з людьми, які переповнені негативними програмами. Важливо ділитися радістю, щастям, успіхами та отримувати всі ці емоції назад. Забудьте про те, що протилежності притягуються: таке відбувається лише в тому випадку, якщо люди доповнюють одне одного. Удачливі люди дружать із такими ж, а стосунки, один із учасників яких лише скаржиться і не прагне змінювати своє життя на краще, довго не протримаються.
Гороскоп Три важливі уроки життя для кожного Знака Зодіаку Кожен повинен знати, чого його хоче навчити життя. Астрологи вважають, що для всіх Знаків Зодіаку Всесвіт готує три найважливіші уроки, які необхідно засвоїти. Варто пам'ятати про те, що жити потрібно по законам Всесвіту, які відомі людям ще з давніх-давен. Все відбувається не так, як наказано, а так, як ви хочете. Зрозумійте цей головний урок для всіх людей. Якщо ви готові прийняти це, то готові засвоїти і три найважливіші уроки життя. Овен Щастя — це близькі люди. Багатство приходить і йде, а друзі та близькі залишаються поряд з вами завжди. Цінуйте любов і дружбу. Іноді потрібно просто взяти і відпустити щось, щоб стати щасливішим. Найкращий спосіб вирішити проблеми — навчитися уникати зустрічей із ними. Телець Всі ми рівні, і ніхто не має права називати себе надлюдиною. Щоб люди поважали вас, необхідно, щоб ви їх поважали. Нічого не буває просто так, у цьому світі все взаємопов'язане. Цінкуйте тих, хто відкриває вам душу. Близнюки Егоїзм ніколи не буде в ціні, оскільки він дарує лише хвилинне відчуття влади, гарного настрою, насиченості, багатства. Брехня — це те, що може врятувати вас тільки зараз, але не зможе позбавити проблем повністю. Далекоглядність — це вибір не лише людей мудрих, а й тих, хто цінує свій час. Рак За все погане потрібна особлива плата у вигляді щирих вибачень. Якщо ви зробили комусь боляче, це не залишиться безкарним. Не вдавайте, що ви краще, ніж є. Бути собою — це талант, який можна розвинути. Вдавання будує стіни, а не мости. Жадібність вбиває у вас людину, вона здатна зробити вас самотніми і нещасними. Лев Найкорисніше вміння в цьому житті — вміння ставити себе на місце іншої людини. Воно дарує вам силу, яку мріє більшість. Втрачати потрібно стільки, скільки ви можете собі дозволити, а не скільки вимагають мода та статус. Все погане минає, так само як і все добре. Життя — це зміна дня і ночі, позитиву та негативу, любові та ненависті. Діва Ви не можете мати рацію завжди. Помилятися може кожен — ви, ваші вороги та друзі, мудреці та дурні. Малювати іноді просто необхідно, якщо ви хочете бути щасливими. Немає потреби в підтримці з боку іншої людини. Навіть якщо вам здається, що самотужки ви не впораєтеся, ви все одно здатні на все, навіть самостійно. Терези Все буде добре, бо життя являє собою не чорні та білі смуги, а шахівницю. Вибір завжди за вами. Не варто вимагати від оточуючих того, чого ви не можете вимагати від себе самих. Душа завжди важливіша за тіло. Думки завжди важливіші за дії. Думки матеріальні. Скорпіон Навіть якщо ви самі зміните світ на краще, це не буде приводом вказувати іншим, що їм потрібно робити. Хороші вчинки не роблять вас святими. Вони роблять вас щасливішими. Давати поради слід лише тоді, коли вас про це просять. У будь-якій іншій ситуації це може бути розцінено як спробу маніпуляції. Якщо ви зробили комусь боляче, не ображайтеся на цю людину за те, що вона зробить вам боляче у відповідь. Стрілець Дипломатичні люди завжди успішніші, ніж егоїстичні. Це важливий урок життя, який необхідно вивчити якомога раніше. Цінуєте допомогу. Не зловживайте гостинністю, довірою, якщо не хочете, щоб вас ненавиділи. Не ставте себе вище за інших — у всіх є недоліки. Ми всі одночасно і різні, і однакові. Козеріг Ідеальних людей не буває. Чим ближче ви будете до ідеального образу, тим нуднішими здайтеся оточуючим. Зміни — це нормально. Все змінюється: Всесвіт, мир, люди. Все минуле має залишатися в минулому. Не давайте старим ранам просочуватися у реальний світ. Водолій Ми усвідомлюємо, що таке справжнє кохання та дружба, тільки коли починаємо цінувати допомогу та увагу. Тільки ставши кращим у чомусь, можна досягти успіху. Ідеал — це те, чого потрібно прагнути завжди. Ніколи не принижуйте людей, тим більше прилюдно, якщо не хочете, щоб у майбутньому ви мали великі проблеми. Риби Щоб життя приносило задоволення, необхідно знати, чого ви хочете. Рухайтесь до цього завжди. Сім'я потрібна всім. Вчитеся цінувати своїх рідних та все те, що вони для вас роблять. Життя — це не гра в одні ворота. Навчіться жертвувати чимось, а не лише поглинати чуже кохання, якщо не хочете залишитися одні.
Здоров`я 10 найдивніших людських фобій Кожен із нас чогось боїться. Але існує така категорія людей, які страждають не просто на страхи, а на справжні неконтрольовані фобії. І часом вони бувають досить дивними для розуміння. У психології фобію характеризують як яскраво виражений страх, викликаний певною дією, бездіяльністю чи навіть думками. Така реакція на ситуації, як правило, є неконтрольованою, і найчастіше вона спричинена не реальною небезпекою, а уявою, негативним мисленням чи підсвідомими факторами. Вчені провели численні дослідження та дійшли висновку, що з таким явищем можна впоратися. Однак у людини, яка страждає на фобію, має бути дуже сильне бажання позбутися цієї недуги, оскільки під час роботи доводиться зустрічатися віч-на-віч зі своїм страхом. У наш час багато людей почуваються комфортно, маючи часом не одну фобію, а одразу цілий набір. І часто вони відмовляються визнавати, що страждають на якісь страхи. Існує безліч різних фобій. Багато хто з нас чув про клаустрофобію, страх замкненого простору. Багато хто знає про страх деяких перед клоунами, але як правило всі забувають, що вона називається "коулрофобоія", вважаючи її дивною, але повірте, є й інші страхи, які більшості людей здадуться досить дивними і незрозумілими 10 найдивніших людських фобій Реттерофобія — страх помилитися у правильному написанні слів. Така остраха з'явилася нещодавно, і пов'язана вона з впровадженням мобільних пристроїв та інших гаджетів у повсякденне життя. Макрофобія — страх довгого очікування чогось. Ця фобія з'явилася з набуттям популярності різних колл-центрів, де часом час очікування може вивести з себе навіть саму терплячу людину. Омфалофобія — люди з такою хворобою до смерті бояться пупків. Причому в них може початися панічний напад, якщо хтось випадково торкнеться їхнього пупка, або вони самі ненароком зачеплять чужий. Психологи стверджують, що це пов'язано з родовими травмами, адже пупок асоціюється з пологами та пуповиною, яка зв'язує дитину з матір'ю. Консекоталеофобія — це страх перед використанням японських паличок, який з'явився нещодавно. З приходом модної тенденції такої їжі, як суші та роли, багато хто так і не навчився правильно застосовувати традиційні палички. Агменофобія — це страх того, що обрана вами черга просувається повільніше за інших. Він проявляється у людей, які часто подорожують і змушені проводити багато часу в чергах на реєстрацію. Хоча черги в поліклініках і супермаркетах нічим не відрізняються і також багатьох жахають. Антефамафобія — це страх те, що люди обговорюють ваше життя, у вашу відсутність. А у вас бувало таке, що коли ви входите до приміщення, всі різко замовкають і вдають, що нічого не сталося? Аракібутірофібія — така боязнь часто виникає у любителів арахісової олії. Справа в тому, що вони бояться до тремтіння виникнення ситуації, коли олія прилипне до неба. До речі, ця фобія багатьох спонукала до переходу на здорове харчування. Кумпунофобія — найпоширеніша та одна з найдивніших фобій — страх гудзиків. Зверніть увагу на свій одяг, можливо, на ньому знаходяться лише блискавки. Пентерафобія — їй страждають сімейні люди, оскільки цей страх пов'язаний з острахом тещі чи свекрухи. Адже недарма йдеться, що у кожному жарті є частка правди. Придивіться до анекдотів на цю тему. Папафобія — страх Папи Римського. Вже, здавалося б, чим Папа міг залякати оточуючих, проте психологи пов'язують цей страх із ранніми стосунками батька та дитини. Насправді, кожен із нас чогось побоюється. Відмінність тільки в тому, що сильні і  успішні люди долають свої страхи і рухаються до своїх цілей. А іншим комфортно жити зі своїми фобіями та використовувати їх як відмовки. Але не варто боятись змін, вибір завжди залишається за вами. Змінюйтесь, ризикуйте
Дозвілля Чому не можна відзначати 40 років. Прикмети та забобони Існує забобона, згідно з якою, не можна відзначати сорокаріччя. З чим пов'язана ця прикмета і чи варто їй вірити? Езотерики вважають, що позначка в 40 років — це особлива грань, що означає ослаблення енергетики людини. Сили йдуть на спад, людина енергетично слабшає. Згідно з народною прикметою, відзначати 40 років не можна саме з тієї ж причини. Серед гостей може знайтися людина, яка має «дурним оком» може наврочити іменинника. Якщо копнути ще глибше, то ці забобони можна пов'язати з тим, що число 40 само по собі є не сприятливим для людини. Протягом сорока днів після смерті душа людини перебуває на землі, цей час є особливо небезпечним для близьких померлого. 40 років євреї ходили пустелею в пошуках землі обітованої. Протягом 40 днів після пологів жінці необхідно очиститися для того, щоб увійти до церкви. Світовий потоп тривав рівно 40 днів. 40 днів Ісус після хрещення блукав пустелею і боровся зі спокусами диявола. 40 років у стародавніх греків вважалося піком занепаду, оскільки на той час мало хто доживав до 50 днів. Виходить, що з віку 40 років починається новий етап у житті людини. А будь-які зміни обіцяють несподіванки, як приємні, так і не дуже. Якщо ви вірите в народні прикмети та забобони, але хочете відзначити 40 років, то можна обхитрити свою долю: Запросіть тільки найближчих людей на свій день народження, вони вже, напевно, не наврочать вас. Відзначайте 40 років після фактичної дати народження або до неї, тоді вам вдасться уникнути містичної дати. Ви можете відзначити не 40 років, а догляд 39 років. Для цього попередьте гостей, щоб вони вас вітали не із сорокаріччям, а з відходом 39 років. У цьому випадку увага не акцентуватиметься на містичній кількості. Придумайте іншу причину збору гостей та влаштуйте тематичну вечірку. І гості будуть задоволені і ви будете спокійні.
Дозвілля Як пришити ґудзик талісман на удачу Наші предки часто вдавалися до  залучення успіху з використанням звичайного гудзика. Цей старовинний обряд, за словами екстрасенсів, допоможе залучити успіх і виконати бажання. У одяг зашивали гудзики, кістки тварин і навіть робили спеціальні магічні шви. Все це допомагало знайти щастя та щастя. Як залучити удачу за допомогою гудзика Для того, щоб притягнути до себе успіх, необхідно взяти новий гудзик. Стара не підійде, тому що в ній зберігається багато чужої енергетики. Купуйте новий ґудзик невеликого розміру. Колір гудзика вибирайте, виходячи з того, чого ви хочете отримати. Червоні гудзики приваблюють любов, роблять людину впевненішою в собі та приваблюють корисних людей. Чорні гудзики захищають від псування та пристріту, а також оберігають від нещасних випадків. Жовті гудзики благотворно впливають на стан здоров'я як фізичного, так і душевного. Зелені гудзики залучають гроші та успіхи в роботі. Сині гудзики нормалізують відносини з оточуючими людьми і роблять людину мудрою та розважливою. Білі гудзики приваблюють везіння у всьому і дарують гарний настрій. Після того, як ви вибрали гудзик, його необхідно пришити до одягу, який ви носите найчастіше. Рекомендується пришивати її до внутрішньої сторони одягу. Гудзик не повинні бачити інші люди. Пришивати ґудзик потрібно нитками такого ж кольору, як і він сам. У процесі шиття необхідно думати про те, чого ви хочете залучити до свого життя. Можете загадати бажання відповідно до значення кольору гудзика. Обрізати нитку потрібно зубами. Перед останнім стібком промовте наступну змову на удачу: «Все задумане здійсниться. Все, що пришите тепер частину моєї Долі. Хай буде так!».
Дозвілля Ефективні змови на порятунок від шкідливих звичок Кажуть, що шкідливі звички даються нам понад наші гріхи. Позбутися залежності і стати на шлях самодостатності допоможуть змови та віра у власні сили. Шкідливі звички заважають людині реалізувати себе, вона стає залежною і відчуває хибне почуття задоволеності життям. Зазвичай відсутність волі тягне за собою пристрасть до наркотиків, алкоголю, куріння та інших згубних для здоров'я слабкостей. Але існують і залежності, які заважають внутрішньому розвитку та погіршують духовний стан. Позбутися шкідливих звичок самостійно буває досить важко, особливо якщо ви довго ведете нездоровий спосіб життя. Але це можливо: головне — мати бажання змінити своє життя на краще. У цьому вам допоможе турбота близьких людей та ефективні змови. Змови від шкідливих звичокДані змови здатні позбавити пияцтва, наркоманії, куріння та інших пристрастей у домашніх умовах. Для цього необхідне бажання людини, яка страждає від залежності, інакше є ймовірність, що все буде марно. Магічні слова можна читати самостійно або довірити це кровному родичу або близькій людині. Найкращим часом для проведення ритуалів є дні, коли Місяць зменшується. Перед змовою необхідно прочитати «Отче наш», «Богородице Діво, Радуйся», і молитву Ангелу-Хранителю. Перед здійсненням ритуалу бажано дотримуватися посту протягом трьох днів: відмовити собі в м'ясних продуктах та утриматися від шкідливих звичок на цей час. Важливо знати, що при змові потрібно чітко читати магічні слова і не змінювати їх, інакше ви можете досягти зворотного ефекту. Змова від пияцтваЗазвичай такої змови вдаються, коли інші методи вже не в змозі допомогти. Для проведення ритуалу вам знадобиться склянка води, яку ви вип'єте до дна. Прочитати текст слід 5 разів: «Господи, допоможи! Отруйна отрута взяла (ім'я) під свою владу. Закликаю до Божої допомоги, самому (ім'я) не під силу впоратися з такою пристрастю. До гробу, на все життя, відведи від (ім'я) гріха і допоможи відмовитись від пияцтва. Нехай (ім'я) відпустить зле лихо раз і назавжди. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь». Змова від наркоманіїЦя змова чудово допомагає звільнитися від наркотиків, коли людина вже проходить лікування. Це дуже сильне зло, з яким треба боротися всіма силами. Для ритуалу вам знадобиться літр святої води, бажано принесеної з церкви. Змовлену рідину можна випити або облити нею себе з ніг до голови. Магічні слова слід читати над водою тричі: «Господь очистив воду, освятив її своїм поглядом. Допоможи і мені (ім'я) через воду очиститись від зарази та хвороби моєї. Причепилась до мене хвороба, і не можу з нею впоратися без допомоги твоєї та підтримки. Змий, Господи, водою з мене це лихо і вилікуй душу мою від злого пороку. Амінь». Змова від курінняЯкщо ваша сила волі не дозволяє самостійно відмовитися від куріння, ефективна змова допоможе вирішити цю проблему. Потрібно буде хрест-навхрест прошити червоною ниткою почату вами пачку цигарок, а потім викинути її без краплі жалю. Начитувати слова потрібно на пачку, голку та нитку: «Визволи, Господи, раба твого (ім'я) від шкідливої ​​звички. Допоможи мені (ім'я) відмовитися від тютюну та очистити душу мою та тіло моє. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь». Змова від усіх шкідливих звичокЦя змова ефективна і універсальна. З його допомогою можна позбутися як важких залежностей, так і легших. Вам потрібно буде написати на чистому аркуші паперу те, чого ви хочете позбутися (алкоголізм, наркоманія, переїдання, ігроманія тощо), і те, що вам заважає це здійснити (слабкість, лінь, відсутність можливостей, брак підтримки). Після цього перекресліть свої слова, налийте в неглибоку ємність спирт, покладіть туди листок і підпаліть. Дивіться, як полум'я знищує папір і відчуйте, як ви звільняєтеся від залежності. Після того, як вогонь догорить, слід закопати попіл поряд із водоймою. Ці змови здатні допомогти раз і назавжди забути про шкідливі звички, які руйнують ваше життя. З їх допомогою ви зможете відчути себе вільною людиною, якої більше не обтяжує залежність. Також змінити ваше життя допоможуть 7 порад щодо набуття щастя.
Здоров`я 8 звичок, яких потрібно позбутися, щоб стати щасливим Кожна людина на планеті може стати успішнішою, щасливішою і продуктивнішою. Це буде можливим і для вас, але тільки в тому випадку, якщо ви можете позбутися деяких шкідливих звичок, що позбавляють вас енергії. Наше щастя залежить від багатьох факторів. Найважливіше для будь-якої людини — це слідувати законам Всесвіту і не допускати появи звичок, описаних далі. Налаштовувати себе на найгірше Це жахлива звичка, яка властива величезній кількості людей. Ви ще не пробували щось нове, а вже думаєте, що вас чекає розчарування. Коли ми готуємося до найгіршого, але не сподіваємося при цьому на краще, нас наздоганяють великі проблеми і негаразди. Так працює закон тяжіння. Потрібно вірити в успіх і мислити позитивно. Так ваше біополе стає сильнішим, тому негативної енергії його не пробити. Переживати по дрібницях Переживання ніколи не проходять безслідно. Звичка думати про проблеми, знову і знову прокручуючи їх в своїй голові. це не найкраще заняття. Багато людей сильно переживають через дрібниці, які часом і зовсім не заслуговують нашої уваги. Таким чином у них втрачається життєва енергія марно. В кінцевому підсумку це позбавляє їх щастя. Боятися змін Звичка жити в зоні комфорту mdash; це гірше, що тільки може бути для людини, яка мріє про успіх. Якщо ви бажаєте досягти успіху в справах і роботі, то вам просто необхідно прагнути до чогось нового. Навіть негативні зміни в цьому випадку будуть корисними. Стагнація і страх перед чимось новим незвіданим — це найважчий якір для фінансового розвитку та самовизначення. Думати про минуле Так, ви могли робити жахливі помилки, але що зроблено, то зроблено. Потрібно думати про те, як виправити ситуацію і не допустити більше подібного. Помилки повинні вчити нас чомусь, а не змушувати сумувати. Потрібно визнавати їх і не боятися визнавати себе в тому, що ви були неправі. Як тільки ви почнете думати про майбутнє і сьогодення, намагаючись зробити своє життя кращим, ваше життя тут зміниться. Минуле більше не пануватиме над вами, забираючи щастя. Порівнювати себе з іншими іншими Коли ми порівнюємо себе з оточуючими, нас незмінно наздоганяють розчарування і заздрість, адже завжди в оточенні знайдеться людина, яка в чомусь краща за нас. Заздрість — дуже небезпечне почуття, яке знищує удачу і позбавляє нас енергії, щастя. Щасливі ті люди, які порівнюють себе зі своєю минулою версією, а не зациклюються на тому, чому хтось успішніший. Більше того, життя людей відрізняються і часом не мають нічого спільного з тим, що вони викладають в соціальних мережах або розповідають нам. Ви можете бачити тільки зовнішню оболонку і не зможете залізти в голову другу, колезі, партнеру, знайомому. Навчіться цінувати те, що є у вас. Спробувати подобатися всім навколо Багато людей намагаються зробити це, але неможливо неможливо догодити всім і відразу. Життя — це низка рішень і дилем. Нам потрібно робити вибір щодня. Найголовніше — не шкодувати про нього, тому що це зжере вас зсередини. Бажання сподобатися всім і заслужити чуже кохання веде на невірний шлях в житті, тому що щасливий тільки той, хто подобається сам собі. Такою людиною практично неможливо керувати, її неможливо зламати і змусити відчувати почуття провини, яке йде врозріз зі щастям. Ставити чужу думку вище за свою Багато людей живуть зі звичкою слухати батьків, друзів, другу половинку, а не самих. Дуже часто це призводить до розчарування, втрати щастя, а не його набуття. Зрозуміло, часом потрібно враховувати думку інших людей, але вона не повинна бути істиною в останньої інстанції. Робіть те, що ви вважаєте за потрібне, тому що це ваше життя. Критикувати себе Самокритичність властива тільки сильним людям, але не потрібно переборщувати. Якщо занадто часто і занадто завзято шукати в собі недоліки, ваша самовпевненість впаде, як і життєва енергія. Занадто самокритичні люди не бувають щасливими. Експерти радять перейняти п'ять корисних звичок успішних людей, які допоможуть вам змінити своє життя і швидше прийти до своїх цілей. Пам'ятайте, що ніколи не пізно змінитися. Почніть робити це зараз.
Здоров`я Медитация на очищение от обид и негатива Образи і негативна енергія накопичуються в нас, щодня підкидаючи дрова у вогонь зневіри та злості. З енергетичної точки зору вкрай важливо позбутися всього цього якнайшвидше, адже від негативної енергії страждає наше здоров'я та удача. У цьому вам допоможе спеціальна медитація. У цій статті сфокусуємось на очищенні від образ та злості.  Підготовка до медитації Під час цієї медитації важливо скористатися допомогою спеціальних мотивуючих фраз-афірмацій. Ось список подібних фраз, які можна сміливо використовувати у практиці, описаній далі: «я відпускає минуле, тому з легкістю дивлюся в майбутнє»; «мій розум приймає лише позитивні думки»; «для мене важливо лише те, що відбувається зараз»; «образи йдуть геть, і я очищаюся»; «негативна енергія залишає моє тіло». Під час медитації ви повинні повторювати дані фрази, щоб процес очищення відбувається швидше і в рази ефективніше. Медитація на очищення від негативної енергії Для початку займіть зручне для вас положення сидячи, напівлежачи або лежачи. Вам має бути тепло, затишно та максимально комфортно. Медитація на очищення тісно пов'язана зі стихією Води, тому на фоні можна включити звук морського прибою, водоспаду або дощу. Ці звуки не повинні перебивати ваші думки, тому не робіть їх гучними. Подальші дії можете записати на диктофон, щоб прослуховувати їх і робити все правильно. Розслабтеся та почніть занурюватися в медитативний стан. Заплющте очі, щоб не бачити світло, яке вас оточує. Уявіть, що разом зі світлом починає йти геть і матерія, що оточує вас. Ваше тіло стає невагомим, а довкола нього зникає все, що ви пам'ятаєте. Спершу зникають речі. Потім стіни, потім йде вся планета, світло Сонця та зірки. Залишається лише спокійна темрява. Те саме відбувається і з вашою свідомістю. Все те, про що ви думали, повільно випаровується. Ваші думки розчиняються у нескінченній порожнечі. Ви дивитеся на всі боки, але чуєте звуки води. Далі вам потрібно продовжити медитувати тим чином, який підходить для вибраного фону: Це шум прибою. Ви відчуваєте, як невидима для очей вода спочатку стосується ваших ніг, потім хвилі накочують вище та вище — доти, доки ви не відчуєте їх на обличчі, плечах. Це енергетичні хвилі Всесвіту, які стосуються вас і забирають усі ваші погані думки. Ці хвилі теплі, приємні та омивають вашу душу. Ви втрачаєте відчуття часу та насолоджуєтеся кожним зіткненням цих хвиль. Ви ніби лежите на пляжі, але на ньому немає ні піску, ні людей, ні світла, ні самої води. Є тільки звуки та відчуття того, як образи та негатив йдуть геть. Це шум дощу. Ви відчуваєте, як дуже теплий та приємний дощ падає на ваше тіло. Він не б'є по обличчю, а неначе повільно стікає з невидимих небес. З кожною його крапелькою ви втрачаєте зв'язок з реальністю і поринає в медитативний стан. Ви стаєте все легшим і легшим — доки не втрачаєте відчуття свого тіла. Це відчуття говорить про те, що ваші образи та негативні емоції змило цим магічним дощем. Ви перетворюєтеся, повільно очищаєтесь. Це шум водоспаду. Уявіть собі, що шум водоспаду стає дедалі ближче. Ви подумки простягаєте руку вперед і розумієте, що на неї падає тепла, щойно вловлює для вашого тіла вода. Ви повільно і плавно входите в цей потік, відчуваючи, як потоки невидимої рідини змивають із вас усе погане. Це водоспад потужної світової енергії, яка вбирає в себе те, що вам не потрібно, а потім відносить геть. Ви так довго стоїте — доки ваша душа не перестане відчувати цей потік води. Це відчуття говоритиме про те, що ви очистилися. Під час цієї медитації намагайтеся повторювати афірмації, описані вище. Після практики прокидайтеся повільно, плавно. Повертайтесь у цей світ, знизу нагору. Спочатку відчуйте вагу своїх ніг, потім тулуба, рук та голови. Розплющте очі і відчуйте себе новою людиною. Після такої медитації корисно приймати душ, ванну, пити воду.

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,36892604827881-/ /-pc-/
Top