counter
Архів Повернутись назад 11 Січня 2023
11 Січня
Дозвілля Народні прикмети на 11 січня 2023 року: що не можна робити у Страшний день 11 січня називають Страшним днем із двох причин. Перша – релігійна. За переказами, цього дня (29 грудня за старим стилем) було вбито 14 тисяч невинних немовлят віком до 2 років. Цар Ірод віддав такий наказ, щоб позбутися народженого Месії. З того часу 11 січня називають Днем побиття немовлят, або Страшним днем. До речі, саме тому 11 січня в жодному разі не можна ображати дітей, лаяти їх марно і вимагати від них неможливого. Цього дня дитину потрібно оточити турботою та любов'ю, інакше можна втратити її назавжди (мова в першу чергу про духовний зв'язок). Друга причина, через яку 11 січня називають Страшним днем, - народна. За повір'ями, у цей день особливо активна нечисть. Щоб позбутися її, за старих часів здійснювали певні обряди. Так, наприклад, було прийнято зібрати кіл з двору (їх розставляли по периметру напередодні), скласти в одну купу, натрусити на неї соломи з ліжок старців і спалити все це за допомогою вугілля з печі. Вважалося, що це допоможе відвадити від будинку хвороби та лиха, які можуть принести темні сили. Предки забороняли цього дня дітям гуляти одним після заходу сонця (а треба пам'ятати, що темніє в цю пору рано). Нечиста забере, попереджали у народі. 11 січня не рекомендується бажати будь-кому вітати або навіть просто всього хорошого. Наші пращури вірили, що цими словами можна, навпаки, забрати у людини удачу та здоров'я. Не слід у Страшний день змінювати долю (тобто приймати серйозні рішення) – нічого позитивного це не дасть. Але й скаржитися на свою долю не слід, інакше в життя можуть увірватися ще більші проблеми.
Гороскоп Любовний гороскоп на 11 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНЫ Если вы находитесь в поисках пары, в эту среду можете готовиться к повышенному вниманию со стороны противоположного пола. Только используйте его по верному "назначению". ТЕЛЬЦЫ В этот день вы должны быть готовы к борьбе с соперниками. Не факт, что вы ее сразу распознаете - тогда время будет упущено. Так что не расслабляйтесь, советуют звезды. БЛИЗНЕЦЫ В этот день вам не следует слушать вторую половинку, даже если она будет настаивать. Звезды предупреждают: если пойдете на поводу у близкого человека - проиграете. РАКИ Звезды не советуют вам привлекать партнера к выполнению своих задач. Вряд ли вы будете на одной волне в этот день. К чему вам лишние разочарования? ЛЬВЫ Будьте осторожны с незнакомыми представителями противоположного пола, особенно если они будут оказывать вам знаки внимания. Звезды предупреждают: не все из них в этот день будут честны с вами до конца. ДЕВЫ 11 января вторая половинка может вас неприятно удивить. Звезды рекомендуют вам сначала выяснить причину происходящего, а уже после размахивать шашкой. ВЕСЫ Если любимый человек в чем-то хорош, не стоит в этот день пытаться перетянуть одеяло на себя. Звезды советуют позволить ему вас "укрыть" - так будет быстрее и "теплее". СКОРПИОНЫ Не давайте партнеру заведомо невыполнимых обещаний. Звезды предупреждают: если 11 января вы не сдержите слово, отношения могут начать рушиться. СТРЕЛЬЦЫ Если у вас пока нет пары, то 11 января отнеситесь серьезно к предложениям от представителей противоположного пола. Звезды говорят, они могут перевернуть всю вашу жизнь. КОЗЕРОГИ Если предмет ваших чувств до сих пор не отвечал вам взаимностью, то это, возможно, из-за злых языков. 11 января вы сможете с ними познакомиться, говорят звезды. ВОДОЛЕИ Если вторая половинка не будет разделять ваших взглядов в эту среду, не пытайтесь ее убедить, советуют звезды. Время расставит все по своим местам. Еще прощения просить будет, как говорила героиня известного фильма. РЫБЫ Не ждите, пока любимый человек начнет молить вас о помощи, - действуйте. Звезды говорят, ваша чуткость, проявленная 11 января, может сильно возвысить вас в его глазах.
Суспільство Погода на 11 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Також пращури помічали: якщо горобці розчирикалися - незабаром підніметься хуртовина. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо гуде в пічній трубі - чекай на похолодання. Але велика Україна – строката погода. Поки морози в Україні ще тріщать чи потріскують, а десь пробують ласкаво "обнулитися", то в західних областях країни морози скоро віднесуть до розділу стародавньої історії, бо там стовпчики термометрів вже сягають +5+8 градусів! 11 січня, в Україні у західних областях тепла погода утримається, очікується 0+5 градусів. У східних областях очікується удень -4-9 градусів. У північних та центральних областях протягом дня –1–5 градусів. У південній частині +1+4 градуси, у Криму +4+8 градусів, у Запоріжжі 0,-2 градуси. Вітер південно-східного та південного напрямів залишається в Україні рвучким, сильним, некомфортним. Вночі та вранці 11 січня дощ, місцями з мокрим снігом, пройде у західних областях, а переважно сніг – на півночі України. Проте протягом дня у більшості областей України жодних серйозних опадів не передбачається. У Києві найближчої ночі літає сніг, удень у столиці - без опадів. Вітер південно-східного спрямування, сильний. Не забувайте – сильний вітер посилює відчуття морозу на кілька градусів. А оскільки в Києві навіть вдень ще передбачається -4 градуси (а вночі всі -6-8 градусів), то тепло не здаватиметься.Вимкнення струму спричиняє відключення опалення – тому вдома також намагайтеся не заглядати у велике дзеркало, ризикуючи побачити там себе на десять кілограмів товщі за улюблені домашні теплі штани та светри. А вже з п'ятниці, якраз на Маланки-Василя, 13-14 січня, в Україну прийде атлантичне повітря з теплою погодою та "плюсовою" температурою повітря скрізь!
Гороскоп Гороскоп на 11 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ У Овнів може з'явитись смілива ідея, кажуть зірки. Загалом це буде день креативу – не стримуйте свою фантазію та не бійтеся 11 січня реалізовувати те, за що інші не беруться. ТЕЛЬЦІ 11 січня Тільцям потрібно буде зайнятися збереженням своєї репутації. Зірки попереджають: цього середовища хтось може спробувати її підмочити. Запасіться "парасолькою". БЛИЗНЮКИ Близнюкам цього дня знадобляться нові соратники. Шукати підтримки у старих загрожує, попереджають зірки. І рекомендують вам вибирати з-поміж професіоналів, а не добрих друзів. РАКИ 11 січня Ракам потрібно буде діяти самостійно, якщо вони хочуть, щоб результат був блискучим. Якщо згодні на середню, можна сміливо делегувати повноваження. ЛЬВИ 11 січня Левам треба зайнятися якоюсь рутиною, кажуть зірки. Якщо на це не вистачить сил, бажання чи часу, для цікавих завдань просто не буде місця у вашому житті. ДІВИ 11 січня Дівам треба буде стримувати свій темперамент, радять зірки. Якщо дозволите обставинам вивести вас із себе, справам на користь це явно не піде. ТЕРЕЗИ 11 січня Терезам потрібно буде скористатися чиїмось досвідом. Зірки попереджають: власних компетенцій цієї середи у вас може не вистачити. Важливо собі вчасно зізнатися. СКОРПІОНИ 11 січня Скорпіони можуть отримати цікаву, але трудомістку пропозицію. Зірки рекомендують вам оцінити свої сили, щоб згодом не виглядати блідо. СТРІЛЬЦІ Стрільці цього дня можуть зробити доленосний вибір, кажуть зірки. Загалом 11 січня має визначити вашу подальшу долю, тож "акуратніше на поворотах". КОЗЕРІГИ 11 січня Козероги мають бути обережними у своїх висловлюваннях. Зірки кажуть, поряд з вами цього середовища можуть виявитися якщо не вороги, то "доброзичливці" точно. ВОДОЛІЇ 11 січня Водолії зможуть здивувати себе. Зірки кажуть, для цього в середу вам знадобиться лише одне: віра у свої власні сили. РИБИ Риби мають комусь допомогти цього дня. Причому безоплатно та оперативно. Це буде важливо для вашої подальшої долі, кажуть зірки.
Гороскоп Найгірший Знак Зодіаку за версією астрологів Астрологи повідомляють, що однозначної відповіді на питання, хто найжахливіший Знак Зодіаку, зрозуміло, немає. Вивчаючи характерні риси 12 Знаків, можна сказати, що ніхто з них не ідеальний — у кожному є своя ложка дьогтю. Водночас лідерів «нестерпного» параду все ж таки можна визначити. Сьогодні експерти розкажуть вам, про які вади у характері кожного Знаку мовчать делікатні астрологи. Владний та запальний Овен Відкриває зірковий парад дитини Вогню Овен. Нещадний володар — так коротко можна описати цю запальну персону. Любить домінувати, причому настільки, що часом стає страшно від його тотального контролю. Яскраві риси: зарозумілість; жорсткість; вимогливість; деспотичність; агресивність. Сердитий і занудливий Телець Телець нагадує скелю. Він твердий, гордий і непохитний. У своєму розумінні він є центром світобудови. Занурений до остраху, а також противник змін і всього нового. Упертий, як бик, часто впадає в залежності. Яскраві риси: пишність; жадібність; лінь; любитель закидів та критики. Двоособисті Близнюки Близнюки — Знак двоїстий, тому для нього абсолютно нормально обіцяти одне, а робити зовсім інше (щоправда, до другого справа рідко доходить). Близнюки — це притворники, майстри таємної гри, маніпулятори, у яких в арсеналі тисячі масок та ролей. Дізнатись справжні наміри представника цього Знака практично неможливо. Яскраві риси: мстивість; лицемірство; болтливість; егоїзм; вітряність; легковажність. Ображений і плаксивий Рак Рак уже з дитинства впевнений, що всі довкола створені для того, щоб його ображати. У будь-якому сказаному слові Рак знайде прихований зміст. Настрій Раку — річ непередбачувана. В один день він радіє, в інший — сумує, в третій — розносить усе своєму шляху. Жити поряд з Раком — це як сидіти на дрімаючому вулкані: ніколи не вгадаєш, зігріє чи спопелить. Яскраві риси: нервовість; невпевненість у собі; образливість; надмірна емоційність; плаксивість; озлобленість. Самовдоволений і егоцентричний Лев Самозакоханість цього Знака зашкалює. Лев переконаний, що, як тільки він заходить до кімнати, всі повинні встати та аплодувати його пишноті. Нерозбірливий у людях, тому часто піддається лестостям та маніпуляціям. Любить командувати, карати впертих і прощати провинених. Життя Лева — це спектакль, де він грає головну роль. Яскраві риси: самолюбність; марнотратство; епатаж; гординя; байдужість. Прискіплива і метушлива Діва Улюблене заняття Діви — занепокоєння, причому щодо і без. Хвилюється завжди, а якщо в житті штиль, а на горизонті все спокійно, то причиною занепокоєння стане його відсутність. Застати Діву спокійним і задоволеним життям неможливо. У неї завжди багато приводів для критики, претензій та закидів. Схиблена на пошуку досконалості. Яскраві риси: категоричність; критичність; уїдливість; вимогливість; занепокоєння. Нерішучі та удавані Ваги Повітряний знак починає кожен новий день з надягання маски. Терези люблять пускати пил в очі. Вони вітряні, що робить їх поганою партією у любовному плані. Постійні сумніви та коливання заважають Терезам приймати самостійні рішення. Дивно, але саме Терези, за словами астрологів, — один із найгірших Знаків. Але зайняти перше місце у цьому рейтингу вони не поспішають, адже є ще один претендент. Яскраві риси: хвастливість; самолюбство; змінність; нещирість; інфантильність. Злопам'ятний та небезпечний Скорпіон Токсичний Скорпіон, мабуть, найгірший представник зодіакального ланцюжка. Вставати в нього на заваді не варто. Цим персонажем рухає бажання утвердитися за рахунок інших, і навіть у відносинах він вважає за краще бути самотнім. Пам'ятає всі образи, а мститься повільно та дуже жорстоко. Любить себе. Любитель маніпулювати та керувати іншими. Яскраві риси: жорсткість; мстивість; агресивність; ревність; деспотичність. Добознаний і божевільний Стрілець Стрілець — Знак вогню, якого слід боятися. Нагадує не просто багаття, а лісову пожежу. Виглядає завжди привітним і добрим, але це лише гра. Любить розбивати серця та гордо шукати нову жертву. Улюблене заняття — йти на голос серця, через що Стрілець часто потрапляє в абсурдні та смішні ситуації. Яскраві риси: нетерплячість; упертість; запальність; самовдоволення; неприборканість. Корисний і бездушний Козеріг Козеріг — заручник холодного розрахунку та скнарості. Єдине, що його цікавить, — гроші, ним зароблені. Любить розповідати про себе та досягнуті висоти. У коханні холодний, байдужий, стриманий. Козеріг міг би сміливо претендувати на звання найнестерпнішого Знака, якщо аналізувати його манеру спілкування. Яскраві риси: розважливість; занудство; меркантильність; гордовитість; емоційна холодність; твердість. Волюбливий і непостійний Водолій Зрозуміти, що рухає Водолієм, не в змозі навіть астрологи. Сьогодні він готовий жити як бідолаха, завтра — вирушити на пошуки незліченних багатств. Астрологи стверджують, що Водолії не можуть всидіти на місці, вони одержимі прагненням нових вражень. Плани Водолія не піддаються земній логіці, вони глобальні і часто здаються божевільними. У коханні жахливий, оскільки зосереджений лише у собі постійно потребує свободи. Панічно боїться тиску. Яскраві риси: скандальність; прямолінійність, що нагадує грубість; песимізм; невпевненість у собі; хвастовство. Відхилені та мрійливі Риби Риби — люди недисципліновані, які постійно ширяють у своїх мріях. Вважають за краще реальне життя повітряні замки. Вразливі і не впевнені у собі настільки, що все своє життя тікають від труднощів, страхів та комплексів. Впоратися з неприємностями не хочуть, воліючи плисти за течією замість того, щоб боротися. Найчастіше лицемірні і дуже уразливі. Яскраві риси: емоційна неврівноваженість; примхливість; неуважність; безвідповідальність; ранімність; ревність. Підбиваючи підсумки, можна сказати, що самого нестерпного Знака Зодіаку немає — все по-своєму «хороші». Астрологи повідомляють, що всі Знаки однаково наділені індивідуальними вадами. Мета кожного — навчитися контролювати свої емоції та пориви. І, зрозуміло, не варто сприймати астрологічні спостереження як догму. У будь-якій статистиці є винятки із правил.
Арестович розповів про ситуацію під Соледаром, назвавши атаки російських PR-акцією У вечірньому ефірі 10 січня на каналі Фейгін-live радник Офісу Президента України Олексій Арестович розповів про ситуацію на фронті до кінця 321 дня війни. За його словами, російська армія вбивць, ґвалтівників і мародерів, не зумівши за чотири місяці запеклих боїв захопити Бахмут, переключилася на Соледар. Намацавши слабкі місця в нашій обороні, десантники, мобілізовані з окупованої частини Луганської області та ПВК Вагнер, пішли на масований штурм Соледара. Цією PR-акцією противник хоче продемонструвати, що «здатний брати міста», підняти моральний дух російських силовиків, розпіарити Вагнер та особисто Пригожина. У масштабах цієї війни можливе взяття 10-ти тисячного зруйнованого міста не дасть противнику жодних результатів, крім заголовків у ЗМІ та колосальних втрат. Для захоплення всієї Донецької області піхотинців, яких відправляють до лобових атак під страхом смерті, не вистачить. Подібна жорстока тактика є дієвою для локальних боїв, і перспектив для ведення великої війни не має, запевняє Арестович.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 322-го дня війни 11 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 11.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста двадцята друга доба російського широкомасштабного вторгнення. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області, Стельмахівка - Луганської та Спірне, Роздолівка, Веселе, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка і Пречистівка на Донеччині. В тойже час противник завдав 6 ракетних та 16 авіаційних ударів. Здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Херсонської областей. На всій території України залишається небезпека ворожих авіаційних та ракетних ударів. Закликаємо при сигналах повітряної тривоги йти в укриття. Сіверський напрямок обстрілів з мінометів та ствольної артилерії зазнали райони Сеньківки Чернігівської області та Кучерівки, Олександрівки і Покровки на Сумщині. Слобожанський напрямок обстріляно райони 19 населених пунктів. Серед них - Соснівка, Зелене, Вовчанськ, Хатнє, Красне, Лопань, Красне Перше та Дворічна Харківської області. Куп’янський напрямок ворожего вогневого ураження зазнали райони Вільшаної, Орлянки і Кислівки на Харківщині та Новоселівського і Стельмахівки Луганської області. Лиманський напрямок під вогневий вплив потрапили Макіївка, Невське і Червонопопівка на Луганщині та Терни і Серебрянка Донецької області. Бахмутський напрямок обстріли фіксувалися у районах Яковлівки, Білогорівки, Соледара, Бахмута, Кліщіївки, Білої Гори, Спірного, Дружби та Парасковіївки Донецької області. Авдіївський напрямок обстріляно Авдіївку, Веселе, Невельське, Георгіївку, Мар’їнку та Первомайське на Донеччині. Новопавлівський напрямок під ворожий вогонь знову потрапили Времівка, Велика Новосілка та Вугледар Донецької області. Запорізький напрямок ворог обстріляв райони 22 населених пунктів. Серед них - Вільне Поле і Новопіль на Донеччині та Ольгівське, Залізничне, Мала Токмачка, Гуляйполе, Степове, Щербаки і Білогір’я Запорізької області. Херсонський напрямок від російських артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура 12 населених пунктів. Зокрема це - Антонівка, Веселе, Республіканець, Дніпровське, Дудчани, Милове, Золота Балка та Херсон. Постраждали мирні люди. Російські окупаційні війська здійснюють моральний та фізичний тиск на населення тимчасово окупованих та зайнятих територій. Так, майже 1500 працівників Запорізької АЕС, які відмовилися отримувати російські паспорти та підписувати договір з Росатомом, позбавлені перепусток та доступу на підприємство. Загарбники шукають нових працівників для АЕС на території російської федерації та готують житловий фонд для майбутніх працівників шляхом так званої “націоналізації” квартир місцевих жителів, які виїхали. Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження противника, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Українські ракетники і артилеристи уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії і 8 районів зосередження живої сили окупантів. Підтримуйте Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Підсумки 10.01: Бої за Солідар та депутати-зрадники ЗСУ продовжують утримувати Соледар У Соледарі Донецької області ситуація залишається критичною, і в ході запеклих боїв та російськими окупантами у місті позиції та будівлі переходять із рук у руки, при цьому українські захисники тримають оборону та не залишили місто. При цьому кількість загиблих на території міста настільки велика, що їх "ніхто не вважає". Станом на вечір вівторка неясно, яка частина міста утримується росіянами. Мін'юст подало позов про конфіскацію українських активів Дерипаски Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду про стягнення активів російського олігарха Олега Дерипаскі до доходу держави. У ході розслідування Міністерство юстиції зібрало докази того, що підконтрольна Дерипасці група "Русал" (один із найбільших виробників алюмінію у світі) постачає алюмінієву продукцію російським підприємствам оборонного комплексу. Таким чином він безпосередньо залучений до виробництва бронетехніки, яку країна-агресор використовує у війні проти України. Зеленський позбавив громадянства Медведчука, Козака, Кузьміна та Деркача Президент Володимир Зеленський позбавив громадянства нардепів Віктора Медведчука, Тараса Козака, Рената Кузьміна та Андрія Деркача. Медведчука, як відомо, було передано росіянам в обмін на командирів оборони Маріуполя кілька місяців тому. Козак і Кузьмін є його соратниками за забороненою партією ОПЗЖ – нещодавно останній отримав підозру у держзраді, він неодноразово виправдовував збройну агресію РФ проти України. Деркач також підозрюється у держзраді та незаконному збагаченні. ЄС та НАТО виводять партнерство на новий рівень на тлі війни Європейський Союз і НАТО підписали спільну декларацію про стратегічне партнерство на тлі війни, що розв'язана Росією проти України. У підписаному сьогодні документі наголошується, що російська агресія стала ключовим викликом євроатлантичної безпеки та стабільності. Генсек НАТО заявив, що московський режим хоче "іншої Європи", хоче контролювати своїх сусідів і бачить загрозу у демократії та свободі. Фон дер Ляйєн анонсувала санкції ЄС проти країн, які допомагають РФ у війні проти України.
У ISW розвінчали заяви РФ про "захоплення" Соледара В новому звіті аналітиків Інституту вивчення війни говориться, що російсько-фашистські окупаційні війська  не захопили місто Соледар (Донецька область), а інформація, що поширюється ними, та заяви про нібито контроль над населеним пунктом не відповідають дійсності. Про це передає АСН-Україна з посиланням на ISW. Російські війська не захопили весь Соледар, незважаючи на кілька хибних заяв росіян про те, що місто впало і що Бахмут ризикує опинитися в неминучому оточенні, зазначають експерти. Кілька російських джерел стверджували, що 10 січня "вагнерівці" просунулися на захід від Соледара. Засновник російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин спростував ці твердження, зазначивши, що сили групи "Вагнера" все ще борються з українськими захисниками. ISW лише 10 січня спостерігала візуальне підтвердження присутності "вагнерівців" у центрі Соледара. Однак реальність поквартального контролю над місцевістю в Соледарі "затемняється динамічним характером міських боїв", і російські війська протягом кількох місяців значною мірою намагалися досягти значних тактичних успіхів у районі Соледара, йдеться у публікації. Аналітики додали, що навіть якщо брати за чисту монету "найгучніші" заяви росіян та їх домагання, взяття Соледара не віщувало б негайного оточення Бахмута. Контроль над Соледаром не обов'язково дозволить російським силам встановити контроль над критично важливими наземними комунікаціями ЗСУ до Бахмута, як раніше оцінювала ISW, пишуть аналітики. У вечірньому ефірі каналу "Фейгін.Live" радник Офісу Президента Украни Олексій Арестович зробив кілька заяв щодо питання ситуації в районі Соледара: Соледар не в оточенні, а в "напівохопленні", - ЗСУ утримують захід та північ міста Дорога, що веде до Соледара з півдня, - під вогневим контролем окупантів
Гороскоп Венера у Водолії з 3 по 26 січня 2023 року: поради всім Знакам Зодіаку Венера майже весь січень перебуватиме у Знаку Водолія. Астрологи розповіли, чим це загрожує і як це може вплинути на представників кожного із Знаків Зодіаку. Також експерти дали корисні поради щодо того, як потрібно прожити цей місяць. Почати варто з того, що Венера у Водолії почувається далеко не найкращим чином. Цей період не можна назвати однозначно небезпечним, але й сприятливим він не є. Енергетика планети буде недостатньо сильною, тому на нас можуть очікувати безліч негативних дрібниць, зривів планів, а також не найкращий настрій. ОвенОвнам у період з 3 по 26 число першого місяця дуже непросто залишитися на плаву. Дрібні проблеми постійно з'являтимуться практично у кожній сфері. Єдиний плюс. Який можна буде з них винести, це підвищення мудрості. Якісь негаразди підштовхнуть Овнів до здобуття нових знань. ТелецьЩоб удача була поруч із Тельцем якнайчастіше і довше, їм у жодному разі не можна буде надто агресивно та гостро реагувати на зміни та проблеми. Що б не трапилося, важливо залишатися вірними собі та своїм моральним підвалинам, а також боротися з зневірою, неробством та упередженістю. Венера хоче, щоб Тельці стали добрішими до людей. БлизнюкиБлизнюків чекаємо не найпростіший час у коханні. Так, інші планети частково компенсуватимуть проблеми, породжені Венерою, але це не означає, що Близнюкам не доведеться діяти самим також. Першорядним завданням для них буде побудова планів на цей відрізок часу. Не треба ризикувати. РакНа Раків у січні через слабку Венеру може чинитися внутрішній тиск. Це буде наслідком підвищеної тривожності, недовірливості. У перший місяць року астрологи радять представникам даного Знака оточити себе добрими і розуміючими людьми, які завжди можуть допомогти у важкій ситуації. ЛевЛевам у січні через слабку Венеру доведеться пережити деякі проблеми з настроєм, але всі енергетичні перепади швидко себе вичерпають. Леви, мабуть, постраждають через Венеру найменше. Вони стійко візьмуть на себе всі удари, які не зможуть вибити їх із колії. ДіваУсім, хто був народжений під впливом Діви, у січні варто як слід відпочивати. Перевтома може бути небезпечною — особливо для тих, хто надто багато працював наприкінці минулого року. Настав час відпочити. У січні можна сміливо брати відпустку, займатися легкими домашніми справами та змінювати обстановку. ТерезиТерези сильно постраждають від цієї тимчасової слабкості Венери, оскільки ці люди дуже залежать від енергетики цієї планети. Звести проблеми до мінімуму їм допоможе лише вміння фільтрувати вхідну інформацію. Не варто читати погані новини в інтернеті та вести діалог із токсичними людьми. СкорпіонСкорпіонів у січні чекає на зниження мотивації. Венера зробить так, що у цих людей зменшиться продуктивність, з'явиться бажання більше відпочивати. Можливо, це на краще, оскільки в січні корисно зробити перезавантаження свідомості. Важливо відпочивати, займатися абстрактними справами та отримувати від життя позитив. СтрілецьУ Стрільців буде значно менше енергії на улюблені справи, тож доведеться вибрати максимально спокійні проекти для роботи. Стрільці через Венеру можуть зустрітися з непоступливістю та агресією з боку оточуючих, а також самі стати менш гнучкими та готовими йти назустріч. КозерігПоки Венера у Водолії, Козерогам краще не поспішати з ухваленням рішень. Ймовірно, що у січні ці люди змінять ідеологію, світогляд. Козерогам захочеться покарати нахабних і жадібних людей, але не варто грати в суддю, так як це загрожує появою нових ворогів. ВодолійВенера формує прагнення Водоліїв, тож у січні їх буде менше. Зникне більшість мотивації і ентузіазму. Знайти наснагу стане набагато важче, тому астрологи радять Водоліям триматися ближче до тих людей, які здатні заражати оптимізмом та потягом до роботи. Це допоможе уникнути лінощів і зневіри. РибиРибам астрологи у січні радять залишатися усередині зони комфорту. Якщо працювати, то лише над тими справами, які звичні. Якщо відпочивати, то краще в той спосіб, який доступний. Також у січні експерти не радять Рибам сильно ризикувати у сфері кохання. Не треба давати обіцянок, які не вдасться виконати. Так можна втратити повагу.
Дозвілля Що таке закон рівноцінного обміну і як за його допомогою зробити своє життя кращим Всесвіт діє згідно з певними правилами та законами, які важливо завжди пам'ятати. Один із найважливіших законів — Рівноцінний обмін. Експерти розповіли, як за його допомогою можна зробити життя кращим. Існує безліч законів Всесвіту, кожен з яких важливо зрозуміти і прийняти. Закон рівноцінного обміну є одним із базових, тому його потрібно усвідомити повною мірою найперше. У чому полягає закон рівноцінного обміну Все дуже просто. Якщо ви хочете щось отримати, ви повинні щось віддати. Без цього теж можна досягти успіху, але доведеться докладати значно більше зусиль. Віддати — не тільки означає дати щось Всесвіту або іншій людині в прямому розумінні. Ви дійсно можете віддавати непотрібні речі іншим людям, дарувати їм подарунки і робити для них щось хороше, але також важливо позбавлятися непотрібного вам мотлоху. Віддав стару річ — отримав нову. Як зробити своє життя кращим За допомогою цього закону ви можете не тільки стати багатшими, а й загалом змінити своє життя. Перше правило, яке варто слідувати, — не шкодуйте того, що віддаєте. У більшості випадків людям здається, що вони завжди віддають більше, ніж одержують, але це не так. Насправді всі ми отримуємо трохи більше, нехай і не відразу. Обмін називається рівноцінним, тому що ніщо не пропадає без сліду. Якщо ви зробили кому щось хороше, добро обов'язково повернеться, хоч і неясно, коли і в якій формі. Енергія грошей може перетікати у здоров'я. Наприклад, ви допомогли грошима незнайомій людині, а Всесвіт повернув вам цей обов'язок здоров'ям. Неможливо передбачити, яким саме буде крок світу у відповідь. Як отримувати те, чого ви хочете Всесвіт не терпить абстрактності. Їй потрібна конкретика. Обов'язково складіть список цілей та бажань або просто опрацьовуйте свої бажання чіткіше. Якщо ви просто хочете досягти успіху, світобудова не зможе вам його дати, тому що цей термін розмитий. Вам потрібно бажати щось конкретне— нову роботу, вигідні пропозиції, певні суми для закриття боргів або купівлі чогось важливого. Те саме стосується і кохання. Потрібно знати, яку людину ви хочете бачити поряд із собою. Давайте Всесвіту більше за конкретику. Пам'ятайте також, що ви завжди отримуєте лише те, з чим можете впоратися. Наприклад, ми рідко отримуємо неймовірні суми, тому що ми просто не зможемо з ними нормально впоратися. Одна людина знає, як працювати з мільйоном рублів, а друга витратитиме все на щось марне. З кожним із нас відбувається лише те, до чого ми готові. Насамкінець варто сказати, що ви не володієте нічим. Ваше володіння квартирою, золотими прикрасами чи машиною — це ілюзія. Все це належить Всесвіту. Ви лише користуєтесь її благами. Єдине, що дійсно належить вам по праву, — це задоволення від користування тією чи іншою річчю. Ваші емоції — це і є багатство,яке накопичується і не зникає. Саме тому важливо бути щасливими тут і зараз, не скнарити і намагатися шукати щось приємне в кожному моменті.
Дозвілля Як знайти своє справжнє призначення за допомогою нумерології Нумерологія — наука про числа, яка може давати відповіді на різні питання. Наприклад, ви можете легко дізнатися про своє найвище призначення за датою народження. Раніше ми розповідали про те, як знайти своє призначення за допомогою карт Таро. Це теж дієвий метод, тому ви завжди можете використовувати і числа, і карти Таро, щоб підвищити точність відповіді на поставлене запитання. Нумерологічний розрахунок У нумерології є лише дев'ять цифр, за якими відбувається оцінка того чи іншого життєвого параметра. Дані розрахунки — не виняток. Щоб отримати число від 1 до 9, необхідно скласти всі цифри дати народження. Наприклад візьмемо дату 18.10.1991. 1+8+1+0+1+9+9+1=30. Складаємо цифри до того часу, поки отримаємо число від 1 до 9. 3+0=3. Залишилося лише розшифрувати отримане число. Розшифрування чисел призначення   Одиниця. Сенс вашого життя полягає у коханні та дружбі. Ви можете робити світ краще, навіть якщо просто перебуватимете поруч із людьми. Ваша найвища мета та призначення — кохати і бути коханими. Також ваша мета — робота в команді та з'єднання людей разом. Ви немов клей, який пов'язує між собою різні групи людей. Просто спілкуйтеся та будьте відкритими. Двійка. Якщо при розрахунках у вас вийшла Двійка, ваше призначення — наука, знання. У вас чудова пам'ять, тому ви можете легко вивчати щось нове. Важливо лише зрозуміти, що вам подобається. Цього буде достатньо для того, щоб стати успішними, шановними людьми. Чим більшим обсягом знань ви будете володіти, тим щасливіше ставатимете. Трійка. Число Три є символом божественного проведення. Ваше призначення — виконувати волю долі та карми. За покірність ви отримаєте великі нагороди. Намагайтеся прислухатися до інтуїції, коли ваше життя стоятиме на роздоріжжі. Трійка означає, що у вас досить доросла душа, яка хоче бути корисною для світобудови, людям. Ви маєте бути джерелом добра. Четвірка. Ваше призначення полягає у створенні чогось важливого з нічого. Ви вмієте надавати форму тому, що не зрозуміло ні вам, ні оточуючим. Чоловіки стають психологами, лікарями, чудовими тренерами, проектувальниками. П'ятірка. П'ятірка уособлює новаторський підхід. Ви — типовий першопрохідник. Якби ви жили в давнину, то стали б першовідкривачами типу Колумба або Амеріго Веспуччі. Благо, що і зараз є те, що чекає на відкриття. Не втрачайте нагоди зробити щось нове або придумати щось корисне. Це і ваше призначення. Шістка. Це творче число. Ваше справжнє завдання, поставлене Всесвітом — творити. Ви можете бути вродженим музикантом, письменником, актором, художником. Ваші таланти можуть спати — ви їх можете не бачити, але це зовсім не означає, що їх нема. Почніть шукати себе якнайшвидше, тому що в надрах вашої аури міститься дуже багато творчої енергії.   Сімка. Це число суто духовного складу. Воно уособлює пошуки себе, усвідомлення свого місця у Всесвіті. Це число, яке допомагає людині знаходити зв'язок із божественним, із вищими силами. Вам набагато простіше, ніж іншим, досягти просвітлення. Використовуйте цю перевагу, щоб зрозуміти не лише своє призначення, а й мету людства як такого. Вісімка. Це число самодостатності. Тому люди, які народилися під її впливом, мають бути саме такими. Ваше призначення — перетворення роботи на корисну форму енергії — у гроші, а також інші матеріальні блага. Ціль людей цього числа — організація оточуючих. Швидше за все, ви є прекрасним лідером і маєте твердий характер, потужну енергетику. Дев'ятка. Ваша справжня та найвища мета — це допомога оточуючим. Ви могли б стати людиною, яка все своє життя присвятила благодійності. Ви можете допомагати людям не лише грошима, а й своєю добротою, увагою. Ваше дійсне призначення — духовне наставництво, допомога у розвитку та всебічна підтримка людей. Якщо хтось звернеться до вас за допомогою, намагайтеся не відмовляти.
Культура оформление ленты  Лялька оберіг своїми руками Оберіг створений своїми руками завжди буде надійнішим і сильнішим, ніж придбаний. У народі вважалося, що лялька, зроблена самостійно найкраща захисниця від зла. Дізнайтеся, як зробити ляльку оберіг і як наділити її захисною силою. Правила створення ляльки оберега Щоб оберіг вийшов надійним, захищав від бід і допомагав виконувати бажання потрібно дотримуватися простих правил при його створенні: До роботи завжди приступайте в хорошому настрої, позбавтеся негативних думок, придуште в собі злість. Виготовляти талісман найкраще в період зростаючого Місяця, тоді лялька наповниться особливо сильною енергетикою. Під час створення оберега не можна використовувати голки. У цьому полягає головна складність: нитки доводиться обривати руками, а зшивання замінити зв'язуванням. Кількість вузликів обов'язково має бути парною. Щоразу зав'язуючи вузол, потрібно прошепотіти собі побажання, наприклад: щастя, багатство, любов, захист від пристріту та псування. Лялька оберіг для дитини Діти особливо вразливі та потребують сильного захисту. Було прийнято оберігати дитину за допомогою ляльки. Оберіг обов'язково мала пошити мама малюка. Для виготовлення ляльки обереги вам знадобляться яскраві шматки тканини, вовняні нитки та вата. Окремо виконуються тіло і головка, бавовняна тканина набивається ватою і зв'язується так, щоб вийшли мішечки, потім вони з'єднуються між собою нитками. На тільці перев'язується товста червона нитка хрест на хрест. На голову лялечки потрібно пов'язати хустку із червоної або зеленої тканини. Так само можна приробити і ручки. Після чого з яскравих клаптиків створити одяг, тут кожен може сам вибирати, який зовнішній вигляд буде у ляльки. Для прикрас краще взяти тонкі атласні стрічки. Дитина повинна носити ляльку із собою. У багатолюдних місцях вона прийматиме на себе потоки негативної енергетики і не дозволить навести на дитину пристріт чи псування. Оберіг для дому Лялька оберіг для дому дуже проста у виготовленні, але при цьому має сильні захисні властивості. Вона здатна вберегти житло від бід та недуг, відвести від родини сварки та конфлікти, а кожному її члену подарувати благополуччя та успіх. Вам знадобиться каркас, солома, вовняні нитки та клаптики різних тканин. Два прути або два шматки дроту потрібно скласти хрестом і з'єднати червоною ниткою. До міцного каркаса прив'яжіть солому, щоб вийшла голова, тулуб і руки. Низ ляльки робиться у вигляді пишної спідниці. Нитки можна замінити вузькими стрічками. На грудях у ляльки нитки зав'язуються хрест на хрест. Далі створюється одяг, на обережі обов'язково має бути фартух червоного кольору, все інше ви робіть на власний розсуд та смак. Такий талісман потрібно повісити на чільне місце, найкраще перед входом або на місці, де зазвичай збираються до столу всі члени сім'ї.
Культура 12 січня. Що не можна робити на Аніссю Зимову, щоб збулася мрія і побільшало грошей 12 січня Православна церква згадує Анісію Солунську, вбиту римським воїном. У народі пам'ятний день називають «Анісья Зимня» або «Анісся Шлуночниця». Шлуночницею святу називають тому, що удар меча їй припав у бік, в область розташування шлунка. Їй прийнято молитися тим, хто має захворювання, пов'язані зі шлунком та шлунково-кишковим трактом.   Що можна робити 12 січня: За старих часів 12 січня різали свиней, а особливою стравою на святковому столі вважався свинячий шлунок. По ньому, до приготування, можна було й гадати. Наприклад, якщо шлунок був порожнім, то зимові холоди затягнуться. Традиційна блюдо «кендюх» — варений шлунок — повинні були з'їсти ті, у кого часто хворів живіт. Також прийнято ходити в гості або запрошувати друзів до себе. Це обіцяло здоров'я не тільки господарям будинку, а й усім запрошеним. Якщо на вулиці людина побачить дівчину з рудим волоссям і зеленим очима, то з нею обов'язково варто привітатися. Під таким чином може ховатися погань, а якщо їй побажати здоров'я, то нашкодити вона вже не зможе. Крім того, щоб нечисть не наближалася, обов'язково варто бути добрим, привітним, усміхненим, робити добрі вчинки і допомагати іншим. Чого не можна робити 12 січня: У такий час лютують відьми, здатні навести око та псування. Не можна нічого піднімати на дорозі та приносити знахідки додому. Таким чином можна приректи себе на нещастя. Якщо до взуття причепилася нитка або мотузка, не можна чіпати її руками з тієї ж причини. Нічого не варто брати з рук тих, хто займається чаклунством і помічений в цьому. Такі люди також можуть наврочити.  Не можна ходити одному вулицею та безлюдним місцям. Так може нечисть зустрітися, яка все добре і дороге в людини забере. На нещастя призведе в'язання, вишивання, рукоділля та шиття. Тому подібні заняття краще відкласти. Не можна солити їжу, інакше можна втратити здоров'я. Не можна торкатися чужого рушника, інакше всі проблеми та хвороби його господаря перейдуть до того, хто не послухався заборони.  Прикмети 12 січня: Горобці цвірінькають голосно — буде відлига.  Кітка спить животом вгору — до тепла. Ворони сидять на нижніх гілках дерев — до вітру.  Кітка сховала мордочку в лапках — скоро буде мороз. 
Дозвілля Зурочення і пристріт. Як розпізнати й уберегтися? Щоб своєчасно позбутися негативного впливу, необхідно швидко помітити його ознаки, які по-різному проявляються у чоловіків і жінок. Найчастіше зуроченням і псуванням піддаються успішні люди, які досягли певних успіхів у справах і особистому житті. Однак негативний вплив можна отримати «ненавмисно»: наприклад, підібрати річ, на якій є негативна програма. Експерти рекомендують з обережністю ставитися до знахідок, особливо якщо це дрібні гроші, а також уважно вибирати коло спілкування. Крім того, щоб не піддатися негативному впливу, важливо зміцнювати біополе, яке здатне захистити від агресивного зовнішнього світу. Ознаки пристріту і псування у чоловіків Визначити, чи є на чоловікові негативний вплив, можна за такими ознаками: • хвороби стали частими гостями, в тому числі почали загострюватися давно забуті недуги; • нові захворювання почали набувати хронічну форму і не піддаються лікуванню; • стали з'являтися нехарактерні для чоловіка агресія або апатія. Різкі зміни в характері не можуть відбутися на порожньому місці. Якщо в його житті не було раптових змін, то можна говорити про пристріт і навіть псування; невдачі «посипалися», як з рогу достатку; з'явилися шкідливі звички; почастішали конфлікти з близькими і колегами. У разі, якщо пристріт або псування були наведені суперницею, чоловік буде прагнути піти з дому. Його агресія буде рости з кожним днем, і якщо не вжити заходів, то він може покинути сім'ю або серйозно захворіти. Ознаки пристріту і псування у жінок Ознаки негативного впливу у жінок схожі з чоловічими, проте представниці слабкої статі більш чутливі. Зрозуміти, чи є пристріт або псування, можна за такими симптомами: • погіршення самопочуття і загострення захворювань; • апатія, дратівливість і небажання доглядати за собою; • низка невдач і втрат, наприклад, зникнення улюблених речей; • забудькуватість і неуважність; • головні болі, а в разі, якщо псування або пристріт навела суперниця, - відраза до сім'ї і коханій людині; • порушення сну - постійна сонливість або безсоння; • шкідливі звички, в тому числі непомірність в їжі. Як захиститися від псування і пристріту Визначити пристріт або псування можна самостійно в домашніх умовах, і лише після того, як побоювання підтвердилися, потрібно приступати до рішучих дій. Для того щоб позбутися від негативного впливу, важливо чітко дотримуватися правил зняття зурочень. Коли негативні програми будуть зняті, важливо убезпечити себе надалі. У цьому допоможуть: • амулети і обереги, які носять не знімаючи; • очищення будинку, завдяки якому можна оновити енергетику і прибрати навіть натяк на негативний вплив; • огляд житла на можливі підкладали, через які зло може повернутися; • зміцнення біополя. Крім того, необхідно уважно придивитися до людей, з якими підтримується спілкування. З великою ймовірністю серед них є ті, хто бажає зла. Від них потрібно триматися подалі, а краще зовсім припинити спілкування. Джерело: mistika.xyz.

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,42642188072205-/ /-pc-/
Top