counter
Архів Повернутись назад 10 Січня 2023
10 Січня
Культура Народні прикмети на 10 січня 2023 року: що не можна робити у Різдвяний м'ясоїд Православні християни називають 10 січня Різдвяним м'ясоїдом через те, що до цього часу піст вже закінчився - настав час забивати худобу. Щоправда, по середах та п'ятницях наші предки все ж таки дотримувалися пісного меню, вірячи, що вживання скоромної їжі в ці дні є гріхом. 2023-го Різдвяний м'ясоїд випадає на вівторок. За повір'ями, 10 січня потрібно накрити багатий стіл та запросити гостей. Чим більше людей вдасться нагодувати, тим вдалим буде рік, вважали у народі. Важливо уважно стежити за темами, які порушуються 10 січня під час трапези. Якщо присутні за столом почнуть сперечатися чи з'ясовувати стосунки, до хати прийде біда. Цього дня необхідно ходити в гості "правильно": переступати поріг із правої ноги (інакше можна впустити в житло нечисту силу), а йти "разом із господарем" - попросити його, щоб він ненадовго вийшов з вами за двері (інакше можна залишити своє щастя у чужому будинку). Незаміжні дівчата не повинні в цей день стояти на порозі - майбутній чоловік часто залишатиме будинок (виявиться гуляючим). Жінкам не рекомендується 10 січня відкривати вікна навстіж, щоб не впустити в будинок зраду. Сімейний розлад трапиться і в будинку того, що на Різдвяний м'ясоїд возитиметься з тестом. У цьому впевнені наші предки.
Гороскоп Гороскоп на 10 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овни мають зайнятися відновленням своїх внутрішніх ресурсів, кажуть зірки. І закликають вас по можливості залишитися наодинці із собою. Суспільство вам лише заважатиме. ТЕЛЬЦІ 10 січня Тільцям треба буде виявити жорсткість. Особливо в тому випадку, якщо у цей день хтось вас до чогось схилятиме. Зірки радять вам не погоджуватися на умовляння бездумно. БЛИЗНЮКИ У Близнюків цього дня може не вистачити терпіння. Якщо це станеться в той самий момент, коли ви займатиметеся якоюсь скрупульозною роботою, результат виявиться плачевним. Краще не починайте. РАКИ 10 січня Ракам доведеться встигати скрізь і всюди, кажуть зірки. І радять вам запастися надійними помічниками. Якщо спробувати зробити все поодинці, можна сісти на калюжу. ЛЬВИ Цього вівторка Левам просто необхідно буде зайнятися... собою. Зірки рекомендують вам перенести виконання громадських завдань на другий день. ДІВИ 10 січня Дівам стане в нагоді чийсь сторонній погляд. Зірки кажуть, самі ви навряд чи будете здатні цього вівторка на об'єктивність. ТЕРЕЗИ 10 січня Терези повинні будуть прислухатися до поради старших (або просто досвідченіших) товаришів. Якщо не зробити цього, можна зазнати великих втрат. СКОРПІОНИ 10 січня перед Скорпіонами може зрости нове завдання. Якщо у цей день ви вирішите взяти її нахрапом - потерпіть фіаско. Будьте вдумливі та обережні. СТРІЛЬЦІ Стрільці повинні будуть добре подумати над чимось. Зірки попереджають: цього вівторка ви не повинні приймати поспішних (або, як вам може здатися, оперативних) рішень. КОЗЕРІГИ Козероги повинні в цей день проявити все своє людинолюбство (навіть якщо оточуючі на це не заслуговують). Це буде важливо швидше не для суспільства, а для вашої карми. ВОДОЛІЇ Водоліям може стати в нагоді зайва пара очей чи рук, кажуть зірки. Але попереджають: 10 січня легко буде помилитись у помічниках. Якщо сумніваєтеся - краще почекайте з виконанням завдань. РИБИ 10 січня Рибам потрібно буде зайнятися реалізацією якихось забутих ідей та планів. Зірки кажуть, цього дня вам вдасться те, що раніше не давалося.
Гороскоп Любовний гороскоп на 10 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ У цей день із другої половинки буде поганий помічник. Проте повідомляти їй про це не варто, кажуть зірки. І закликають вас виявити тактовність 10 січня. Заради ваших стосунків. ТЕЛЬЦІ Цього дня ви у жодному разі не повинні йти на поводу у коханої людини. Зірки попереджають: якщо виявите м'якотілість, це тільки зашкодить вашій парі. БЛИЗНЮКИ Цього дня друга половинка може потрапити під гарячу руку. Зірки радять заздалегідь попередити її про таку небезпеку. Так ви хоча б не на 100% винні у сварці. РАКИ Зірки радять вам цього дня перекласти частину своїх завдань на партнера. Якщо ігноруватимете його 10 січня, згодом розраховувати на його допомогу марно. ЛЬВИ Побудьте цього дня егоїстом, закликають зірки. Особливо в тому випадку, якщо ви давно себе не балували. Дивишся, друга половинка візьме з вас приклад і вирішить вас чимось порадувати. ДІВИ Цього вівторка вам буде гостро потрібна правда, нехай і гірка. А обранець на неї буде нездатним 10 січня, попереджають зірки. І радять вибрати для ролі правдоруба незацікавлену особу. ТЕРЕЗИ Цього дня ви зможете ще більше зблизитися з близькими другої половинки. Якщо на 10 січня у вас заплановано спілкування із її рідними, зробіть так, щоб воно відбулося, радять зірки. СКОРПІОНИ Якщо вам щось знадобиться від коханої людини, у цей день вам потрібно відкласти бік батіг і використовувати тільки пряник. Інакше чекайте на захисну реакцію (навіть якщо зазвичай ваші жорсткі методи працюють). СТРІЛЬЦІ Будьте відвертими з партнером 10 січня. Особливо в тому випадку, якщо вас щось турбує. Зірки кажуть, цього дня тільки разом вам вдасться зробити так, щоби втрати були мінімальними. КОЗЕРІГИ Другій половинці цього дня може знадобитися ваша увага та співчуття. Зірки радять вам не ігнорувати її потреби, інакше ваше місце швидко займе хтось інший. ВОДОЛІЇ Не варто 10 січня чекати від партнера неможливого. Зірки попереджають: розчарування цього дня будуть пов'язані виключно із вашими підвищеними очікуваннями. РИБИ Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, то у цей день у вас буде шанс виконати роботу над помилками. Зірки радять вам не боятися увійти в ту саму річку вдруге.
Суспільство оформление ленты  Погода на 10 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то зима буде холодною. Наші пращури помітили: якщо на вечірній доїні вим'я у корови холодне - чекай похолодання. Існувала в народі і така прикмета: якщо вогонь у печі горить білим світлом – наближається відлига, якщо червоним – холод. 10-11 січня в Україні будуть із сильним вітром, а температурний режим – без особливих змін. Сьогодні протягом дня очікується у східних областях –3-8 градусів (вночі ще сильніше поморозить), у західних областях +2+7 градусів, у південній частині +6+10 градусів, у Запоріжжі холодніше, до –3 градусів. півночі та в центрі протягом дня 10-11 січня від 3 морозу до 2 тепла. Дощ і мокрий сніг періодично випадатимуть у західних областях, ймовірно, у Вінницькій та Житомирській областях. На решті території України – без істотних опадів. У Києві у вівторок-середу без снігу, хіба якась мряка. Вітер південно-східний, сильний, поривчастий. Вночі -5-8, вдень -1-3 градуси. Потепління прийде 13-14 січня до України.
Здоров`я Як відновити режим після свят: рекомендації лікаря За словами лікарів, перший та значний крок відновлення після затяжних святкових днів – нормалізація сну. Лікарі зазначають, що сон вночі має бути не менше ніж 8 годин. Якщо людина спить менше, то наступного дня вона з'їдає на 200-300 ккал більше, щоб підтримувати себе у тонусі. Крім того, перед здоровим сном важливою складовою має бути рутинна підготовка до нього – гарячий душ, тиша, спокій, кілька сторінок улюбленої книги та відмова від гаджетів. Нормалізація харчування – другий крок на шляху до ЗОЖ. Медики радить їсти більше овочів та фруктів, включити до раціону 20 грамів горіхів щодня та рибу 2 рази на тиждень. Звичайно, на думку лікарів, протягом дня має бути присутня і фізична активність. І не варто шукати причин цього не робити, адже все необхідне є у вас під руками. Наприклад: - зайвий раз пройдіться або підніміться сходами (врешті-решт екстрені відключення світла ніхто не скасовував і ймовірність відключення ліфтів досить висока), - запишіться та сходіть на тренування в басейн, там, як правило, вже давно встановлені генератори і вони з високою ймовірністю працюють; - Проходьте протягом дня не менше 10 000 кроків, для цього теж багато не потрібно - пройдіть пару зупинок додому пішки; - кожні 15 хвилин вставайте через комп'ютерний стіл і робіть розминку близько 3-5 хвилин. Щоб швидко не здатися і контролювати свій шлях, слід спостерігати за змінами. Так важливо виміряти проміжні результати. Наприклад, проводити виміри ваги та кола талії 1 раз на тиждень. Останній крок на шляху до здорового способу життя – бути обережним при запровадженні нових звичок. Краще розпочати діяти поступово. Тільки зміцнившись у системі харчування, переходити до розширення фізичної активності. Також спершу можна налагодити сон, а потім перейти на нормалізацію харчування. Лікарі при цьому відзначають – Добре, коли є що відновлювати. Найчастіше ми бачимо, що й до свят не було режиму праці та відпочинку, системи харчування та плану фізичної активності. У будь-якому випадку діємо послідовно та планомірно, відновлюючи режим після свят.
Підсумки 9 січня, 320-го дня війни Окупанти обстріляли ринок у Шевченковому Харківській області, загинули дві жінки. Ще шість осіб отримали поранення, серед яких 10-річна дівчинка, повідомляють в обласній прокуратурі. Окрім Харківщини, росіяни обстріляли Херсон, загинула 1 особа. За словами голови ОВА, ще одна жінка отримала наскрізні поранення від уламків снарядів, лікарі виборюють її життя. Також рашисти вдарили по Очакову: Віталій Кім повідомляє, що постраждали щонайменше 8 людей, через обстріл пошкоджено місцеву лікарню. СБУ заарештувала майно втікача Дмитра табачника більш як на $2 млн - він обіймав посаду міністра освіти при януковичі у 2010-2014 роках, після Революції Гідності втік із країни, переписавши все на родичів. Зрадник брав участь в організації псевдореферендумів у захоплених районах Херсонської та Запорізької областей, а зараз переховується в окупованому Криму. Єдиний авіаносець Росії в технічно незадовільному стані, повідомляють в ГУР МО. Крейсер "адмірал ковалів" знаходиться на судноремонтному заводі в Мурманську - його хотіли перемістити з метою ремонту на один із причалів, але виявилося, що він не в змозі переміщатися своїм ходом. Авіаносець заіржавів, а трюми наповнилися каламутною водою: судноремонтники попередили, що крейсер перевернеться на бік і піде слідом за "москвою". Чергова "гордість путіна" виявилася пустушкою - як і його "друга армія" з кінця списку. На росії "свіже м'ясо" до армії заманюють зарплатами - мінубивства запропонувало підвищити ставку на 10%. Зараз, за офіційними даними, мінімальне грошове забезпечення рядового складає 195 тис. рублів, командира взводу - 225 тис. рублів, командира батальйону - 243 тис. рублів на місяць, але є нюанси. Це – лише цифри на папері. Мобілізовані постійно скаржаться на невиплати чи неповні виплати обіцяних сум. А у разі загибелі більшість із них визнаються державою зниклими безвісти, щоб не віддавати гроші сім'ям. Адже 110 тисяч російських солдат, які вже стали добривами в Україні, пограбований путіним бюджет просто не потягне – доведеться викласти мільярди. Швеція підтвердила проведення саміту Україна-ЄС 3 лютого в Києві - про це заявив постійний представник країни при Євросоюзі Ларс Даніельссон. Проведення саміту Україна-ЄС у Києві — це досить однозначний знак для путіна, що він може забути про перемогу у війні проти України за своїх умов.
Суспільство оформление ленты  Український Інтернет втратив до грудня лише 8% відвідуваності Денна відвідуваність українського сегменту Інтернету в грудні 2022 р. знизилася порівняно з вереснем з 220 до 203 млн. візитів, або на 7,6%, це можна побачити за даними Similarweb. А в останній тиждень грудня вона навіть виявилася вищою, ніж за цей місяць у середньому на 2,2%. З 10 жовтня армія вбивць, ґвалтівників та мародерів фашистської росії завдає ударів по енергетиці України, з якої почалися збої. Але суттєвого спаду у виробленні на кінець жовтня не було помічено. Якщо 9 жовтня Україна виробила 260 ГВт·год електрики, то 27 жовтня – 257 ГВт·год, що лише на 1,2% менше, випливає із даних IEA. З кінця жовтня IEA перестало ділитися даними Укренерго, і стан справ судити складніше. Проте за непрямими ознаками (відвідуваність Мережі) видно, що незважаючи на накопичувальний ефект від ударів, енергетична система України зберігає запас міцності. Принаймні громадяни не мають проблем з тим, щоб зарядити смартфон і увійти в Інтернет. Найчастіше в Україні заходять до Google (11,1% трафіку), Youtube (7,1%) та Facebook (1,8%), після яких йде портал новин ukr_net (1,6%), сайт з прогнозами погоди sinoptik_ua ( 1,2%), pravda_com_ua (1,1%), obozrevatel_com (1%) та ін ЗМІ. Терористичні атаки фашистської росії з енергетики ведуть до періодичних збоїв у роботі Мережі, свідчать дані Netblocks.com. Проте вони мають зазвичай короткочасний характер. Істотний внесок у стабільність роботи Інтернету та, відповідно, українського зв'язку та пропаганди, роблять американські термінали Starlink, які забезпечують супутниковий доступ до мережі. Для підтримки постачання електрики в Україну ввезли вже понад 510 000 генераторів. Причому ввезення Starlink та електрогенераторів звільнили від мит та ПДВ, і їх постачання наростатимуть.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 321-го дня війни 10 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 10.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста двадцята перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Російські загарбники продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави. Не припиняють завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення на території України, тим самим порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Протягом минулої доби противник завдав 8 ракетних та 31 авіаційний удар. Здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі міст Харків, Херсон, Краматорськ Донецької області та Очаків на Миколаївщині. Є постраждалі серед мирного населення. Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України. Противник веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському напрямках, намагається покращити тактичне положення на Куп’янському напрямку. Зосереджує зусилля на захопленні Донецької області в межах адміністративного кордону, успіху не має. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка Кузьміне Луганської області та Соледар, Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Побєда Донецької області. Сіверський та Слобожанський напрямки противник здійснив обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів в районах населених пунктів Бучки Чернігівської області; Старикове, Шалигіне, Волфине, Попівка, Басівка і Петрушівка Сумської області та Стрілеча, Зелене, Амбарне і Гатище на Харківщині. Куп’янський та Лиманський напрямки ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах 22 населених пунктів. Серед них - Дворічна, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області та Стельмахівка, Макіївка, Площанка і Діброва Луганської області. Бахмутський напрямок противник обстріляв райони понад 25 населених пунктів. Зокрема, Спірне, Берестове, Білогорівка, Соледар та Бахмут Донецької області. Авдіївський напрямок вогневого впливу зазнали Авдіївка, Веселе, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області. Новопавлівський напрямок обстріляно Времівку, Велику Новосілку та Вугледар на Донеччині. Запорізький напрямок під вогневе ураження потрапили райони 21 населеного пункту. Серед них - Зелене Поле і Новопіль Донецької області та Гуляйполе, Гуляйпільське, Чарівне, Щербаки і Степове на Запоріжжі. Херсонський напрямок від ворожих артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Чорнобаївки, Антонівки, Золотої Балки та Херсона. Окупанти продовжують проводити заходи з мобілізації місцевого населення на тимчасово окупованих територіях України. Так, у Горлівці Донецької області 6 січня цього року, в ході чергового рейду мобілізовано до 30 осіб, 4 з них - з інвалідністю. Після 2 днів так званої підготовки на полігоні “Восточний” їх направили до однієї з військових частин російських окупаційних військ. Противник продовжує зазнавати втрат. Так, до лікарні в Новотроїцькому Херсонської області за перший тиждень 2023 року привезли близько 120 окупантів. Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також 3 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Також наші воїни збили 2 ворожих розвідувальних БпЛА типу «Орлан». Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили пункт управління, 5 районів зосередження живої сили та військової техніки противника та 2 позицій зенітно-ракетних комплексів окупантів. Підтримуйте Збройні Сили! Ми переможемо! Слава Україні!
Суспільство ISW: Путін встановлює умови для легалізації корупції у Росії Путін вніс на розгляд законопроект, який визначає умови для подальшої інституціоналізації корупції в Росії шляхом маніпулювання законодавством. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). Путін вніс до Держдуми законопроект, який денонсує Конвенцію Ради Європи про кримінальну відповідальність за корупцію та виводить росію з Групи держав проти корупції (ГРЕКО). Путін представив законопроект на тій підставі, що Рада Європи припинила членство Росії у ГРЕКО, тим самим позбавивши росію права голосу, але вимагаючи співробітництва щодо низки зобов'язань. Прес-секретар кремля Дмитро Пісків заявив, що цей крок нібито не підриває здатність російського законодавства боротися з корупцією, і наголосив, що ніде у світі корупція не викорінена. Аналітики зазначають, що раніше путін вже намагався інституціоналізувати корупцію за допомогою різноманітних юридичних маніпуляцій.
Пригожин використовує повідомлення про штурм Соледара, щоб зміцнити репутацію "Вагнера", - ISW Фінансист "ЧВК Вагнера" Євген Пригожин використовує повідомлення про "успіхи" у Соледарі, щоб зміцнити репутацію найманців як ефективної бойової сили. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). У "ЧВК Вагнера" стверджують, що за останні кілька днів захопили територію в межах Соледара. Багато російських джерел розглядають ці "успіхи" як ознаки того, що найманці можуть незабаром оточити Бахмут. На кадрах бою, поширеному в соціальних мережах 9 січня, видно, як "вагнерівці" ведуть запеклий бій зі стрілецької зброї біля будівлі міської адміністрації в центрі Соледара. Пригожин підкреслив 9 січня, що "виключно" підрозділи "ЧВК Вагнера" займають позиції в Соледарі, і зазначив, що наразі найманці ведуть "запеклі бої за будівлю міської адміністрації". Ключові висновки ISW Президент Росії Володимир Путін продовжує відчиняти двері для подальшої інституціоналізації корупції в Росії за допомогою внутрішніх законодавчих маніпуляцій. Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, ймовірно, оцінив готовність російського інформаційного простору до цензури. Російські та українські війська продовжували наступальні дії на лінії Сватово-Кременна. Українські партизани можуть атакувати важливі російські наземні лінії зв'язку у тилових районах Луганської області. Російські війська провели наземні атаки на лінії фронту в Донецькій області та закріпилися в районах Соледара та Бахмута. Російські війська продовжували зміцнювати позиції на східному (лівобережжі) Херсонської області. Російські сили продовжували будівництво оборонних укріплень та транспортування військової техніки в Запорізькій області на тлі побоювань щодо можливого контрнаступу українських військ у цьому районі. Російські та українські джерела вказали, що друга хвиля мобілізації може бути неминучою.
Дозвілля Закони життя: принцип бумерангу для кожного Знака Зодіаку Все, що ми робимо, має значення. Все погане обов'язково повертається, але для кожного Знака Зодіаку цей принцип працює в різних сферах життя через різні інтереси і погляди на життя. У кожного Знака Зодіаку свої вади та слабкості, які змушують перевіряти та переконуватися у стовідсотковій роботі принципу бумерангу знову і знову. Більшість людей встає на ті самі граблі постійно. Цього, на жаль, не можна змінити. Такою є наша природа. ОвенОвнам бумерангом повертаються їхні слова, які вони рідко стежать. З одного боку, це добре, що вони такі чесні, але, з іншого боку, це є руйнівним для них. Буває так, що потрібна допомога колеги, а він нагадує Овну його образу. Про допомогу Овни рідко просять, але у житті буває все. Тут їх бумерангом по голові і шльопає. ТелецьТельці надто високої думки про себе, тому доля повертає їм їхнє самолюбство у формі любовних невдач. Майже всі Тельці думають, що ідеальні, тому часто творять свавілля у стосунках. Це вкрай негативно позначається на їхньому особистому житті. БлизнюкиБлизнюки не цінують того, що для них роблять інші, тому часто залишаються на самоті. Їхня легковажність і повний пофігізм до тих, хто рятує їм життя, любить їх і доглядає їх — ось, що постійно летить до них бумерангом, забираючи друзів та коханих людей, а з ними й удачу. РакПрокляття Раків, яке ніколи їх не відпускає, — це маніпуляція. Вони люблять, коли всі під їхнім контролем, тому зірки роблять часто так, що в їхнє життя приходить хаос, який знищує їхній гарний настрій, забираючи нерви. ЛевЛеви думають тільки про себе і про свою сім'ю, байдуже ставлячись до всіх навколо. Для них світ крутиться особливою орбітою, центром якої є вони самі. Коли це стосується близьких людей, вони йдуть від Львова. Друзів у Лева мало — одні лихварі та лицеміри — що робиш, те й отримуєш. Це егоїстичний Знак, який оточений такими самими людьми, як він сам. ДіваДіва завжди сумнівається у всьому і постійно думає про погане. Такого Всесвіту не прощає жодному Знаку Зодіаку, позбавляючи його удачі. Безпричинний негатив повертає за принципом бумерангу цілком причинні невдачі у коханні, справах, фінансах. pic ТерезиТерези занадто безтурботні, тому в їхньому житті завжди багато труднощів. Вони рідко ходять до лікаря, не стежать за тим, скільки витрачають, неправильно харчуються. Потім вони дивуються, чому в них мало грошей та погане самопочуття. СкорпіонСкорпіони люблять інтриги, маніпуляції та легко перестають спілкуватися людьми, яким подобаються. Саме тому у них за спиною часто пліткують. Саме тому зірки та Всесвіт оточує їх проблемами, позбавляючи здатності визначати добрих та поганих людей. СтрілецьСтрільці надто нетактовні і волелюбні. Складається враження, що вони думають лише про себе. Вони люблять, коли їх називають переможцями, тому готові піти на все заради першого місця. Принцип бумеранга для них обертається постійними дрібними та настирливими проблемами. КозерігКозероги люблять розігрувати із себе королів світу. Вони надмірно серйозні, тому це повертається до них бумерангом у вигляді курйозних неприємних ситуацій, через які всі сміються з них. Це буває рідко, але влучно. ВодолійВодолії вважають себе героями, яким судилося врятувати світ від бід і катаклізмів. Вони намагаються привнести у світ свої думки, нав'язати їх іншим людям і зробити це істиною, за що їхня доля суворо карає сімейними проблемами та несподіваними проблемами — їх часто кидають навіть кращі друзі. РибиЗ Рибами все дуже просто - вони мрійники, які живуть лише думками про прекрасне. Їм не вистачає серйозності, тому карають самі себе, адже мало хто сприймає їх серйозно. Найшкідливіші Знаки Зодіаку зазвичай мають найбільші проблеми. Чим більше ми показуємо свій характер, тим частіше отримуємо ляпас від пані долі. Багатьом людям цього просто не зрозуміти, а іншим просто не хочеться розуміти. Суть людини така, що вона завжди гне свою лінію і не зраджує принципів, закладених батькам та Всесвіту. Так чи інакше, але життя без труднощів не життя.
Здоров`я Емоційна витривалість: як її розвинути і чому вона така важлива У сучасному світі людині для виживання потрібна не так фізична стійкість, як емоційна. Багато хто змушений жити в оточенні негативу, але не всі схильні до його негативного впливу. Настав час дізнатися, як стати сильнішим та стабільнішим емоційно. Емоційне здоров'я та сильна енергетика — це те, що потрібне всім нам як повітря. Не забувайте стежити за своїм внутрішнім станом, оскільки він у більшості випадків відіграє першорядну роль у підтримці удачі. Що таке емоційна стійкість і чому вона важлива Це вміння у будь-якій ситуації зберігати адекватну самооцінку. Якщо у людини щось не виходить, їй необхідно зберігати впевненість у собі, а не йти з головою в негатив і думати, що вона більше ні на що не придатна. Емоційна витривалість — це коли людина залишається у душевній рівновазі у будь-якій ситуації. Чужа критика, образи та натиск не здатні зламати емоційно стійку особистість. Без цього не вийде залишатися максимально продуктивним щодня. Люди з нестійкою психікою та нестабільним емоційним тлом ніколи не зможуть перевершити за показниками продуктивності тих, хто стійкіший за них. Коли ми переживаємо та дозволяємо негативним емоціям брати над нами гору, це змушує нас зміщувати фокус уваги зі справ та роботи на марні переживання та агресію. Так ми втрачаємо енергію і сили марно. Як розвинути емоційну витривалість Багато людей з нею народжуються, але її все одно потрібно розвивати та доводити до високого рівня. Щоб вам було простіше, спочатку потрібно підвищити емоційний інтелект. Це здатність розуміти свої почуття та почуття інших людей. Проблема багатьох із нас у тому, що ми неправильно трактуємо ті чи інші дії оточуючих. Важливо це змінити. Розвивайте оптимізм. Оптимістичні люди є більш здоровими та щасливими. Оптимізм — це не риса характеру, а звичка, що виробляється. Оптимізм народжується тоді, коли ми знаємо досить багато про ту чи іншу проблему. Люди, які мають великі обсяги знань та досвіду, частіше виявляють оптимізм, бо можуть з більшою точністю прогнозувати певні події. Вони знають, до чого можуть привести їх певні рішення, тому що розглядають те, що відбувається, не з однієї, а з кількох сторін. Надмірно оптимістичний спосіб мислення теж не дуже хороший, тому пам'ятайте про те, що все має бути в міру. Правильно організуйте свій день. Проблема з фізичною та емоційною перевтомою з'являється в основному у тих, хто взагалі не займається плануванням. Намагайтеся завжди знати, чим і коли ви займатиметеся. Залишайте при цьому обов'язково час на відпочинок. Релаксація — це завжди важлива та невід'ємна частина процесу. Якщо не відпочивати і не змінювати обстановку, ви неминуче дуже втомлюватиметеся. Починайте день правильно. Емоційні перепади трапляються переважно вранці, коли ми встаємо пізно, поспішаємо, спізнюємося. Коли все йде не так з самого ранку, весь день теж наповнюється нервами і проблемами. Згідно зі спостереженнями, якщо людина встає вранці раніше і перед виходом на роботу займається чимось приємним, це суттєво підвищує її продуктивність протягом дня, а якісь дрібні проблеми вона переживає з більшою легкістю. Тренуйте своє тіло. Експерти зазначають, що якщо людина витривала фізично, вона стає більш стабільною в емоційному плані. Намагайтеся займатися спортом, причому чудовим помічником у формуванні витривалості є кардіотренування. Бігайте на вулиці або біговій доріжці. Це збільшить вироблення гормону щастя, який допоможе переживати будь-які негаразди у справах та в роботі з більшою легкістю. Просто подивіться на спортсменів і як легко вони долають життєві труднощі. Вони звикли до фізичних навантажень та випробувань, тому емоційні перевірки на міцність не можуть позбавити їх впевненості у собі.
Сонник Сон у ніч з 10 на 11 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 19-а місячна доба. Почнуться вони 10 січня о 19:53, а завершаться 11 січня о 21:09. Сни, побачені в ніч 19-ї місячної доби, можуть приховувати психологічні проблеми підсвідомості. Тому найчастіше сновидіння цієї ночі бувають неприємними чи навіть страшними. Якщо є сили, можна спробувати розібратися в тому, що спричинило кошмари. Для цього доведеться подивитись своїм страхам у вічі. Вважається, що енергетика цієї доби допоможе встановити витоки ваших тривог і, можливо, навіть позбутися їх. Якщо копатися в собі немає ні сил, ні ресурсів, необхідно відразу після пробудження вмитися холодною водою і прочитати молитву. Якщо і це не допоможе, то варто вдатися до "механічного" порятунку від сновидінь: про них потрібно розповісти воді, що біжить з-під крана - вона занесе весь негатив із собою. Жінкам у ніч із 10 на 11 січня можуть снитися шанувальники. Навіть якщо насправді вони вам не потрібні (або поряд з вами немає підходящих під це визначення особистостей), такі сни стануть добрим знаком. Швидше за все, найближчим часом ви отримаєте можливість круто змінити своє життя. Причому у хорошому плані. Чоловіки в ніч із вівторка на середу можуть побачити свої нереалізовані ідеї, те, від чого вони відмовилися у минулому. Такі сновидіння скажуть про те, що зараз у вас набагато більше ресурсів, ніж вам здається. Перестаньте шкодувати себе та дійте.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,3865339756012-/ /-pc-/
Top