counter
Архів Повернутись назад 08 Січня 2022
8 Січня
Політика Ситуація у Казахстані. Зведення новин за ніч з 7 на 8 січня 2022 року За ніч із 7 на 8 січня від офіційних джерел надходить інформація про відновлення роботи інфраструктурних об'єктів. Частина інформації стосується звітів виконавчої ласті на місцях. При цьому є інформація і про стрілянину в деяких містах країни. ♦ У Білому домі висловили стурбованість наказом Токаєва стріляти на поразку ♦ Влада Сполучених Штатів схвалила добровільний від'їзд за бажанням американських держслужбовців співробітників генконсульства в Алмати, не задіяних у вирішенні критично важливих завдань, та членів сімей усіх працівників. ♦ У Московському центрі Алмати з 5 ранку триває стрілянина. Поодинокі постріли так само чути у квадраті вулиць Желтоксан – Толе бі та Тулебаєва – Макатаєва. (Vласть о главном) ♦ Поодинокі постріли чути у Кизилорді, повідомляє кореспондент Sputnik Казахстан. ♦ У магазинах Алмати спостерігається дефіцит продуктів харчування, великі АЗС закриті (Sputnik Казахстан) ♦ Учасників мирного протесту в Уральську було заарештовано на 10 діб та відправлено до СІЗО. Серед них громадянський активіст Бекнур Сражанов та журналіст Лукпан Ахмедьяров. Їм звинувачують у адміністративній статті за участь у незаконному мітингу. (Уральський тиждень) ♦ У столиці Казахстану Нур-Султані знову відновлено доступ до дротового інтернету ♦ Військовослужбовці та техніка ВДВ окупаційних військ Російської Федерації зі складу ОДКБ у суботу розпочали завантаження в Іванівській області для доставки до Казахстану. Відео від Міноборони РФ ♦ Для ліквідації наслідків заворушень у Казахстані залучать волонтерів, консультаційна, інформаційна та організаційна допомога проводитиметься на базі Центру підтримки громадянських ініціатив. ♦ «Агентство із захисту та розвитку конкуренції республіки розпочало розслідування щодо 180 роздрібних реалізаторів зрідженого нафтового газу», — йдеться у повідомленні на сайті агентства. ♦ «По всьому Казахстану до органів поліції доставлено 4266 осіб. В одному з сіл Алма-Атинської області затримано понад 100 людей. За попередніми даними, затримано громадян сусідньої держави», — йдеться у повідомленні Kazinform. ♦ У Казахстані повністю відновлено рух пасажирських поїздів. Національний перевізник АТ НК "КТЖ" повідомляє, що об'єкти інфраструктури не постраждали. ♦ Повідомляється про поновлення міжнародних авіарейсів у/з міст Москва, Франкфурт, Баку, Дубаї, Шарджа, Мінськ, Стамбул, Ургенч, Дубаї, Мінськ, Калінінград в аеропортах міст Нур-Султан, Алмати, Актау, Туркестан, Шимкент, Костанай. ♦ Затримано екс-главу КНБ Каріма Масімова Попереднє зведення новин з Казахстану доступне за посиланнями: станом на 14 годину за Києвом 7 січня 2022 року станом на 16 годину за Києву 7 січня 2022 року станом на 18 годину за Києву 7 січня 2022 року станом на 21 годину за Києвом 7 січня 2022 року  
Політика Казахстан: У Білому домі висловили стурбованість наказом Токаєва стріляти на поразку Адміністрація США висловила занепокоєння у зв'язку з наказом президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва стріляти на поразку під час придушення заворушень і попередила, що міжнародне співтовариство стежитиме за дотриманням прав людини у країні."Цей наказ викликає занепокоєння, і світ спостерігатиме за порушеннями прав людини та належних процедур", - сказала журналістам офіційний представник Білого дому Карін Жан-П'єр. Вона заявила, що США закликають урядові сили Казахстану виявляти стриманість під час наведення порядку. Також і міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch  закликала владу Казахстану негайно скасувати відданий силовим структурам наказ "стріляти без попередження" в рамках так званих "антитерористичних операцій", які проводять у низці міст країни, зокрема Алмати, з 6 січня. В офіційній заяві організації з цього приводу йдеться, що ці заходи "порушують міжнародні правові зобов'язання Казахстану поважати та захищати право на життя".У HRW зазначили, що влада повинна "застосовувати силу, зокрема смертоносну силу, тільки в крайньому випадку", а профільні відомства повинні "забезпечити оперативне, незалежне та ретельне розслідування будь-яких заяв про насильство та незаконні вбивства". Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв 7 січня у зв'язку із ситуацією в країні віддав правоохоронним органам та армії наказ відкривати вогонь на поразку без попередження.
Політика Росія звинуватила США у провокуванні кризи в Казахстані Посол Росії у США поклав провину на зовнішню політику Вашингтона за те, що вона допомогла спровокувати кризу в Казахстані, де, за його словами, Москва прагнула швидко встановити стабільність у рамках союзницької військової інтервенції під час зростання напруженості у відносинах з Україною. Посол Росії в США Анатолій Антонов заявив Newsweek, що «існує серйозне занепокоєння щодо подальшого поширення радикальної релігійної ідеології в Центральній Азії». Він також визначив, що корінна проблема виникла внаслідок двох десятиліть дестабілізуючої військової інтервенції США у Західній та Центральній Азії. "Це відбувається через дестабілізацію на Близькому Сході та в Афганістані, викликану, у свою чергу, військовим втручанням Заходу під приводом захисту прав людини та демократії", - сказав Антонов. Також посол країни, яка окупувала український Крим, зазначив, що ОДКБ, до якої також входять Вірменія, Білорусь, Киргизстан і Таджикистан, відповіла на цей заклик про допомогу, розгорнувши миротворчі сили для придушення заворушень у Казахстані відповідно до статті 4 пакту про взаємну. оборона блоку. Безпрецедентне втручання викликало стурбованість у США, але Антонов постарався розсіяти будь-які побоювання щодо цього кроку.«Щодо ролі Вашингтона, то ми сподіваємося, що ніхто не ставитиме під сумнів право Казахстану на застосування статті 4 статуту ОДКБ. Вона здійснювалася для забезпечення правопорядку у союзній республіці», - сказав Антонов.
Сонник Сон у ніч з 7 на 8 січня: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч із 7 на 8 січня, зазвичай бувають пророчими. Щоправда, збудуться вони лише в тому випадку, якщо ви нікому про них не розповісте, навіть близьким та фахівцям з трактування сновидінь. Крім того, у снах 6-ї місячної доби можуть наснитися люди, перед якими ви в боргу. Вважається, що його треба віддати максимально швидко, інакше доведеться зіткнутися з якимись втратами. Тому якщо вам уві сні з'явиться той, кого ви давно не бачили, варто провести в пам'яті аудит щодо наявності боргів перед цією людиною. Також у ніч із п'ятниці на суботу ви зможете побачити ті області вашого життя, які вимагають підвищеної уваги. Наприклад, якщо сюжет сновидінь буде пов'язаний із сім'єю, значить, потрібно більше уваги приділяти близьким людям. Якщо у снах цієї ночі ви намагатиметеся вирішити якісь робочі завдання - попереду на вас чекають кар'єрні зміни. Якщо в ніч з 7 на 8 січня вам насниться якась реальна ситуація з життя, зверніть увагу на те, чим вона дозволяється уві сні. Цієї ночі ви зможете побачити альтернативний кінець. Якщо він вам сподобається, спробуйте втілити цей варіант у життя – велика ймовірність того, що у вас все вдасться.
Дозвілля 8 січня: Собор Пресвятої Богородиці. Що категорично не можна робити 8 січня 2022 року відбувається християнське свято Собор Пресвятої Богородиці. У цей день весь православний світ прославляє Діву Марію як матір Ісуса Христа, а також інших осіб, близьких до Спасителя (цар Давид, святий Яків). Прикмети: У народі свято 8 січня отримало назву Бабині каші або Бабине свято. Він сприймався як жіночий день, коли господарки влаштовували колядки, відвідували баб-повитух, пригощали один одного кашею, спеціально приготовленою для такого випадку. Особлива увага приділяється породіллям та всім сім'ям, які чекають на народження дитини. Жінки разом із дітьми вирушали до повитух із привітаннями та дарами, а вони пригощали своїх гостей кашами. Звідси пішла традиція, що цього дня потрібно приготувати та поставити на стіл кашу.8 січня можна позбутися старіння, непотрібного мотлоху, битого посуду — на щастя.Під час свят потрібно робити добрі справи, щоб відлякати нечисть і залучити сили світла. Допомагати бідним, хворим, родичам та іншим людям, яким потрібна ваша допомога та кому ви можете її надати.Народжений цього дня буде господарським, умілим, про таких кажуть «руки з того місця ростуть». Будь-яка справа, особливо яка робиться руками, йому буде по плечу. Крім того, матиме такі якості, як сила волі та прагнення до самовдосконалення.Існує повір'я, що в ніч із 7 на 8 січня до храму сходяться всі покійники, тому цього дня проводили обіди та панахиди за померлими.Що не можна робити цього дня? Забороняється відмовляти у допомозі вагітним жінкам і тим, хто займається їх вагітністю, допомагає під час пологів.Не можна показувати новонароджених дітей віком менше 40 днів незнайомим людям.Небезпечно пускати на нічліг малознайомих людей до будинку, де є новонароджений.Не можна шити, вишивати, в'язати, займатися іншими рукоділлями — батьки вважали, що через це можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, особливо із зором.Заборонено лаятися з рідними та близькими людьми – до хвороб у сім'ї.Не можна залучати нечисть ницими проявами свого характеру, неправильною поведінкою, лайкою, розпусканням рук, поганими вчинками.Не можна лихословити, брехати, задумувати і робити недобре, хитрувати, шахраювати.Не можна займатися домашньою роботою: прати, гладити, мити підлогу і таке інше. Вважається, що з дому може піти достаток.Не рекомендуються фінансові угоди, купівля та продаж. Дозволяється невеликий шопінг.Не рекомендується займатися складною та серйозною роботою, важкою, відповідальною, розпочинати нові справи – це призведе до провалу. Проте заборона не належить до музикантів і теслярів — представників цих професій у всьому 8 січня буде супроводжувати успіх. Особливо суворо дотримуватися заборони на роботу потрібно вагітним жінкам, так як праця в таке свято може принести проблеми з вагітністю або здоров'ям дитини.
Дозвілля Народні прикмети на 8 січня 2022 року: що не можна робити у цей день 8 січня православні християни відзначають Собор Пресвятої Богородиці. Це велике свято, яке щорічно припадає наступного дня після Різдва і присвячене тій, хто справила Ісуса Христа на світ. Як і напередодні, 8 січня не можна сваритися, забиратися та рукоділити. Особливо вагітним жінкам, оскільки 8 січня шанують усіх матерів та акушерів (тих, хто допомагає у народженні дітей). У народі вважали: якщо не послухатися цієї заборони, дитина може народитися з фізичними відхиленнями. Не слід 8 січня скупитися і економити там, де без цього можна обійтися. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Побутовими справами, як уже було сказано, 8 січня не варто займатися. Але мова саме про вологе прибирання, підмітання підлог, прання та прасування. Щодо сміття, то цього дня потрібно позбутися всього непотребу, битого посуду та зламаних речей. 8 січня не можна не лише займатися хендмейдом. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то буде холодно. Так що якщо є можливість, уникайте взуття на шнурках цієї суботи.
Дозвілля Як оформити робоче місце знакам Зодіаку, щоб домогтися успіху на роботі Домогтися успіхів в кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола. У новому 2022 році візьміть на замітку корисні рекомендації, які допоможуть стати успішніше і забути про проблеми в діловому середовищі. Будь-яка робота може приносити дохід, якщо вона стане справою всього життя. Тим, хто знайшов своє покликання, працювати на власний добробут значно простіше, і успіх приходить в рази швидше. Дізнайтеся як потрібно оформити робоче місце, щоб 2022 рік став для вас проривом, коли проблеми в колективі зникають, а особистий рахунок приємно радує значною сумою. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують використовувати натуральні камені, які допоможуть впоратися з труднощами вашої професії і залучать удачу. ОвенОвнам буде простіше працювати, якщо їхній стіл буде знаходитися недалеко від дверей. Спиною їм краще сидіти до стіни, щоб відчувати себе захищеними. У новому році досягти успіхів в кар'єрі їм допоможуть не тільки професійні навички, а й уміння приймати виважені рішення. Імпульсивні Овни можуть поставити під загрозу кар'єру і репутацію, якщо будуть нестримані і продовжать перемикатися з однієї справи на іншу. Їм варто поставити на стіл фігурку ваг або повісити поряд з собою фотографію з їх зображенням. Так їм буде простіше приборкати емоції і блискуче виконувати обов'язки. Телець Тельцям заважає повільність і любов до деталей. Вони працездатні і можуть досягти успіхів у професії, але обережність і любов до тривалого прийняття рішень плутає їм усі карти. У новому році Тельцям варто прискоритися, інакше вони можуть втратити привабливі та перспективні пропозиції. Довести свій професіоналізм вони зможуть, якщо візьмуться за складні проекти і з блиском виконають їх у належні терміни. Робоче місце представникам цього Знака найкраще розташувати поруч з вікном, привести стіл в порядок, щоб не відволікатися на пошук потрібних паперів. Це допоможе збільшити темп роботи і приверне удачу в кар'єрному зростанні. БлизнюкиБлизнюкам варто розташувати робоче місце таким чином, щоб проглядалося все приміщення, а поруч розмістити оригінальний календар. Представникам цього Знака без праці вдається кар'єрне зростання, проте заважати може бажання попліткувати і «проговорити» весь робочий час. Їм потрібно вчитися зосередитися на ділі, виділяючи певні години для відпочинку і час, коли вони будуть занурені в роботу. Активним Близнюкам складно всидіти на місці, тому в перерві їм можна зайнятися фізичними вправами або прогулятися біля офісу, щоб мозок зміг відпочити і «перезавантажитися». Рак Ракам зосередитися на роботі допоможе затишне місце, де вони будуть відчувати себе захищеними. Поруч зі столом варто поставити акваріум або вазу з живими квітами, щоб енергетика води допомагала водним представникам Знака черпати сили. Можна також розташуватися біля вікна, якщо воно виходить на затишний сквер з фонтаном або невеликим ставком. Раки не тихі, як багато хто, і цілком можуть постояти за себе, і в новому 2022 році їм варто згадати про це як, щоб маніпулятори перестали долати їх своєю увагою. Лев Леви звикли до розкоші, тому намагаються перенести її на робоче місце. Їм підійде стіл на чолі кабінету або біля вікна. Прикрасити простір поруч з собою їм можна пісочного годинника, які сприятливо впливають на енергетику Львів, а також поставити кілька фотографій близьких людей і повісити красиві годинник на стіну. Просування по службі піде швидше, якщо Леви навчаться взаємодіяти з колегами і виконувати спільні проекти. ДіваПрацьовитість Дев не знає кордонів, однак якраз воно і може погубити кар'єру. Часті перевтоми можуть стати причиною професійного вигорання, тому Дівам потрібно переглянути графік роботи і обов'язково відпочивати між серйозними проектами. Важливу роль відіграє і правильно оформлене робоче місце. На ньому Дівам варто розташувати статуетку слона, хобот якого піднятий угору. Цей китайський символ приверне удачу і фінансові потоки, а також допоможе направляти сили в потрібне русло і не відволікатися на незначні завдання. ТерезиВиконувати роботу якісно Терезам заважає безлад на робочому столі. Їм варто прибрати все зайве, щоб виключити зволікання з пошуками документів або канцелярії, а також прикрасити стіл красивими письмовим приладдям. Наприклад, дизайнерської ручкою на підставці. Така прикраса простимулює Терезів до підйому кар'єрними сходами. Допоможе в роботі і органайзер, бажано виконаний за індивідуальним замовленням. Акуратне робоче місце стане ідеальним способом зосередитися на роботі і швидко вийти в лідери. Скорпіон Скорпіони люблять тримати ситуацію під контролем, тому сидіти спиною до дверей їм важко. Таке положення ускладнює роботу і змушує постійно відволікатися. Переставивши стіл і прикрасивши його грошовими талісманами, Скорпіони зможуть почати шлях до успіху. Їм варто звернути увагу на ліву частину столу, яка відповідає за благополуччя, і поставити там грошову жабу. Крім того, діяльним представникам Знака можна придбати невелику мішень, яка також буде стимулювати їх до перемоги. СтрілецьНепосидючим Стрільцям простіше працювати, якщо вони знаходяться в русі, тому застати їх на робочому місці вельми проблематично. Вони здатні виконувати кілька дій разом, братися за ведення численних проектів, але такий стан справ може зіграти злий жарт. Не виключено, що активних Стрільців наздожене перевтома, тому їм варто дотримуватися чіткого плану. Зосередитися на найважливішому їм допоможе картина або фігура якоря на робочому місці. Кар'єрне зростання буде можливий, якщо Стрільці зможуть контролювати емоції і навчаться слухати колег, які часто дають цінні поради. КозерігКозероги є кар'єристами, і досягти успіхів у діловому середовищі їм не важко буде. Незважаючи на це, щастя навряд чи буде поруч з Козерогами, адже вони звикли проводити на роботі весь особистий час. Удача в 2022 році прийде до тих, хто зможе попрощатися самотністю. Близькі друзі, а ще краще друга половинка, надихатимуть на подвиги, але не дозволять запрацюватися до «зелених мушок» в очах. Козерогам найкраще підійде окремий кабінет, де вони зможуть працювати в оточенні живих рослин. Кімнатні квіти сприятливо впливають на енергетику і нервову систему людей, допомагаючи швидко відновлювати сили. Водолій Творчим Водоліям для успіхів у кар'єрному зростанні варто звернути увагу на місце біля вікна. Дивлячись на величний захід або світанок, вони будуть представляти себе нові можливості і черпати натхнення у самої природи. Кар'єрний ріст можливий і в тому випадку, якщо Водолії розташуються безпосередньо «під боком» у начальства. Так їм буде простіше зосередитися на справах, а не витати в хмарах, уявляючи, що черговий проект завершений, і попереду маячить нагорода. РибиРиби воліють до усамітнення, тому їм варто пошукати для себе затишний куточок, де вони зможуть зосередитися на своїх обов'язках і прийти до успіху. Рибам буває складно взяти себе в руки й активно працювати через фантазії і мрії, куди вони можуть «полетіти» в розпал робочого дня. Зосередитися допоможе яскравий щоденник, в який потрібно заносити всі обов'язки і чітко слідувати виконання. Рибам варто вписувати туди не тільки справи, але і вносити в розпорядок дня час для відпочинку, щоб перепочити і перезавантажити мозок.
Дозвілля Як врятувати стосунки від краху для кожного знака Зодіаку Для різних знаків Зодіаку існують свої специфічні правила і прийоми в питанні збереження відносин. Овен Щоб уберегти відносини від розпаду, Овнам потрібно завжди пам'ятати про те, що партнеру слід приділяти якомога більше уваги і турботи. Якщо забувати про другу половинку, ставитися до неї байдуже, то ніякі відносини успішними не будуть. Телець Тельцям якнайкраще підійде пам'ятати про те, що турботу слід не тільки дарувати, але і приймати. Відносини здатні розвиватися і виживати тільки в умовах рівності. Близнюки Близнюкам для збереження любові потрібно позбавлятися буденності. Це слід зробити і їхнім партнерам. Це гарантує потік нових емоцій і відкриттів, які дозволять поглянути один на одного з нового боку. Рак У відносинах Раку потрібно більше довіряти партнеру і відкриватися йому. У свою чергу, партнер також повинен бути відвертим. Але варто пам'ятати, що є межа, яку в своїй чесності переступати не варто. Лев Льву потрібно пам'ятати, що відносини - не тільки карнавал яскравих фарб, але і сірі будні, які теж потрібно проходити і проживати разом. Діва Представникам цього знака потрібно меньше концентруватися на своїх недоліках і відкинути всі комплекси. Насправді їхні проблеми нікому не цікаві, тому Дівам можна спокійно будувати відносини в якості повноцінного супутника життя. Терези Щоб відродити відносини, Терезам не варто відмовлятися особистих інтересів і своїх встановлених правил. Повинна бути присутнім своя зона комфорту, яка і робить відносини турботливішими. Скорпіон Скорпіону потрібно послабити контроль над життям партнерів, слід вчитися довіряти і знаходити порозуміння. Стрілець Стрільцям потрібно забути про своє егоїзмі або хоча б перенести його з першого плану. Не треба ставити свої інтереси вище інтересів партнера, потрібно шукати компроміс і приходити до спільної думки. Козеріг Козерогам буде корисно відмовитися від маніпуляцій у відносинах. Потрібно робити акцент на чесність і відкритість, що дозволить партнеру перейнятися до Козерогам довірою. Водолій Водоліям слід навчитися поступатися супутнику, адже без цього спільне проживання неможливо, а відносини можуть потерпіти крах. Риби А Рибам потрібно проявити дорослість і взяти нарешті на себе відповідальність за свої вчинки. Це матиме на відносини благотворний вплив. Джерело: cluber.com.ua.
Дозвілля Як різні знаки Зодіаку зустрічають старість Усі люди старіють по-різному, проте у кожного знака Зодіаку є свої особливості. Овен Овни не зациклюватися на віці, тому старіють непомітно, бо до самого похилого віку продовжують проявляти активність, залишаються веселими і повними енергії. Телець Любителі смачно поїсти зустрічають старість із зайвими кілограмами, а їхня впертість тільки посилюється. Втім, вони рідко будуть подорожувати самі або відвідувати нові місця, тому що не виносять самотності. Близнюки Близнюки після настання пенсійного віку не так-то просто захочуть піти на спокій. Цей знак любить постійний рух і активність, тому вони завжди знайдуть собі заняття. Рак Раки зазвичай бувають двох типів: перші дорослішати не хочуть, а другі в старості намагаються про всіх піклуватися. Люди цього знаку стають відмінними бабусями і дідусями, якщо бачать віддачу і щиру подяку. Лев Леви підходять до старості вже спокійними і раціональними особистостями. Але при цьому вони не втрачають спраги авторитету і лідерства. Представників цього знаку часто можна побачити на лавці біля під'їзду, так як вони прагнуть бути в центрі всіх подій і знати все про всіх. Діва Діви в старості впадають починають сприймати світ негативніше, але намагаються тримати себе в формі і розвиватися. У похилому віці вони строгі і мудрі. Терези Терези педантично ставляться до своєї зовнішності і болісно сприймають появу зморшок. Вони намагаються виглядати молодше, часто відвідують косметологів, тому їм вдається домогтися ефекту, коли в 60 вони будуть виглядати куди молодше своїх однолітків. Скорпіон Із Скорпіонів у старості виходять хороші викладачі і вчителі, бо вони прискіпливі, але в міру суворі. Вони завжди готові поділитися своєю життєвою мудрістю. Стрілець Цей знак просто зациклюється на питанні старіння, тому їх може заспокоїти парочка компліментів з приводу їхнього зовнішнього вигляду. При цьому їм насправді вдається зберегти привабливість. Козеріг Козероги починають з віком проявляти більше веселощів і поблажливості. Вони будуть вести себе, як діти, за що їх будуть дуже любити внуки і внучки. Водолій Водолії з віком перестають цікавитися чужою думкою, дуже стежать за зовнішнім виглядом. При цьому старіє тільки тіло, а душа Водоліїв залишається молодою довгі роки. Риби Цей знак боїться старості, як вогню. Вони починають підбивати підсумки, що призводить їх у зневіру. Втім, такі переживання погано відбиваються на їх зовнішності. 
Дозвілля 3 речі, на які ви погодилися, перш ніж прийти в цей світ 1. Ви погодилися все забути.Уявіть, що, перш ніж прийти в цей світ, ви розпланували все ваше життя і підписали духовний контракт. Що ви зробили б далі? Якби ви знали всю цю інформацію заздалегідь, ви б розгулювали світом, вважаючи себе неймовірним створенням. Так і є, ви чудові! Не зрозумійте мене неправильно, але якби ви пам'ятали, що з вами було до того, як ви прийшли в цей світ, ви не знали б, що з цим робити. Ми всі ходили б із роздутим духовним его. Всесвіт знає це, тому змушує нас забувати все, що було до нашого народження. Ми втрачаємо всі спогади про своє життя у духовному світі. Нас змусили повністю забути, щоб ми могли почати все спочатку без болю, страждань, розчарувань та жалю про минуле життя, які б не покидали наші думки, перешкоджаючи здобуттю нового досвіду та знань. Чому так? Я не знаю. Мені відомо лише те, що життя є своєрідним тестом, і під час цього тесту наш учитель зберігає повне мовчання. Ніхто не отримує правильних відповідей під час складання тесту. Ми маємо прийти до них самі. Відповідно, цю загадку ми розгадаємо лише тоді, коли наша робота буде зроблена. Я вірю, що підсвідомість нічого не забуває. Як і душа. Ось чому деякі люди завжди будуть відчайдушно прагнути того, чого вони навіть не знають, або відчуватимуть, що їм чогось не вистачає. Інші ж відчуватимуть, що це місце не є їхнім місцем, і прагнутимуть повернутися додому. Ось чому деякі люди використовують гіпноз чи регресію, щоб згадати минулі життя та повернути свої спогади. Вони розуміють, що їм чогось не вистачає, але не можуть сказати чого саме. Тому вони використовують духовну практику, щоб згадати аспекти своєї сутності їхнього минулого життя. 2. Ви погодилися на виконання місії.Перш ніж ваше народження взагалі було заплановано, вам доручили певну місію. Вас запитали, чи зможете її виконати, і ви відповіли згодою. Потім вас перепитали, але ви знову сказали: "Не хвилюйтеся, я впораюся". Вас попередили, що ви забудете про свою місію і що на вашому шляху буде багато факторів, що відволікають від неї, на що ви відповіли: «Я все одно згадаю, хто я». Звичайно, життя було б набагато простіше, якби ми одразу знали, хто ми й навіщо сюди прийшли. Але життя не настільки просте. Життя – штука складна. Вона не була б тестом, якби ми знали заздалегідь правильні відповіді. Ми можемо навіть забути про присутність вчителя, якщо він нічого не каже. Але, незважаючи на своє мовчання, учитель все бачить і все помічає. Він має всі відповіді. Є певні речі, які ваша душа не встигла пізнати в минулому житті, тому вона вирішує повернутися назад, щоб надолужити втрачене. Можуть бути й речі, яких ви так і не згадаєте. Тоді ви провалили тест, а тепер повернулися, щоб здати його успішно та перейти на новий рівень. Ваша душа змусить вас пригадати. Вона підштовхне вас до виконання вашої місії. Будьте уважні. Ви повинні згадати свою місію, щоб ваше завдання на цій планеті було виконане. А коли ви закінчите, на вас чекатиме піднесення. 3. Ви погодилися надавати кожній ситуації правильного змісту.Перш ніж прийти в цей світ, ви вже знали, що все, через що вам доведеться пройти, можна буде назвати позитивним або негативним лише виходячи з вашого ставлення до того, що відбувається. Тому що все, що трапляється з людиною на землі, має нейтральний відтінок. Все залежить від сенсу, що ви надаєте речам. Ви повинні вирішити, як все буде влаштовано у вашому житті, а саме те, чи будуть відбуватися речі з вами або для вас. Те, як ви ставитеся до події, визначає ваші емоції та думки. Так, ваше хворобливе розставання з коханою людиною не можна назвати ні позитивною, ні негативною. Воно може бути позитивним, якщо в результаті допоможе згадати, хто ви, або негативним, якщо біль від нього буде нестерпним. У той самий момент, коли ви дивитеся на подію і наділяєте її змістом, ви наповнюєте її емоціями. А ваші емоції – це енергія, яка рухає вами. Значення і сенс визначають емоційне забарвлення досвіду, що переживається, і генерованих вами відчуттів. У вас має бути позитивний погляд на життя, який допоможе надати позитивного значення речам, що відбуваються навколо. Наша головна сила пов'язана із тим, як ми визначаємо свою реальність. У нас є унікальна можливість доторкнутися до джерела безмежного потенціалу, але вона нерозривно пов'язана зі змістом поданих нами подій. Весь секрет успіху полягає у світогляді. Коли ви змінюєте свої погляди на світ, змінюється ваше сприйняття речей. Не важливо, що зараз відбувається у вашому житті, тому що ви можете надати цьому свого сенсу, який додасть сил для здійснення наступного кроку, а не паралізує вас. Ви заздалегідь знали, що життя часом здаватиметься сумним, але погодилися не забувати надавати речам значення. Що б з вами не сталося, ви можете змінити це, адаптувавши своє ставлення до того, що відбувається, і надавши йому якогось особливого сенсу. При цьому адаптація не має на увазі удавання в тому, що явно негативна ситуація є чимось добрим. Ніхто не зобов'язує говорити, що ви гаразд, якщо боляче і всередині ви розпадаєтесь на частини. Суть у тому, щоб прийняти те, що сталося, зрозуміти, що можна було б покращити, засвоїти уроки, щоб не проґавити цінні знання, і визначити, як можна використати цю ситуацію, щоб зробити краще і своє життя, і життя інших людей. Кожна ситуація, позитивна чи негативна, може чомусь вас навчити.
Дозвілля 3 ознаки нездорового душевного зв'язку Такий зв'язок утримує вас на тому місці, де інша людина вас залишила. Ви підтримуватимете токсичні стосунки, з яких слід би швидше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас божеволіти! 1. Ваші думки поглинені лише цією людиною.Душевні узи - це дуже глибокий духовний зв'язок з іншою людиною. Її формування можливе лише в тому випадку, якщо двоє людей перебувають у близькому фізичному, емоційному та духовному контакті. І сили цих уз достатньо для того, щоб надати на життя людини глибокий і негативний вплив у разі їх розриву. Якщо вас та іншу людину об'єднують душевні узи, ваша душа переплітається з його душею, пов'язуючи вас на набагато глибшому рівні, ніж фізичний. Це не означає, що людина, з якою у вас є такий зв'язок, це ваше близнюче полум'я або споріднена душа. Ні. У цю помилку впасти дуже легко, втрачаючи при цьому здатність відпустити людину. Душевні узи можуть пов'язати вас з абсолютно випадковою людиною, яка не є членом вашої духовної сім'ї. І його енергія може погано впливати на вас. Душі по-справжньому споріднених душ і близнюкових полум'я не пов'язані між собою і не формують безладне переплетення. Це відгалуження одного духовного потоку, які можуть бути спрямовані у різні боки, бо знають, що завжди можуть повернутись до початку. Душі не повинні бути пов'язані. Їм судилося бути вільними! Якщо ж ви пов'язані душевними узами, ваш розвиток обмежений. А це є проблемою, оскільки ви більше не можете мислити чи рухатися без огляду на іншу людину. Кожен із нас може, сам того не усвідомлюючи, легко створювати душевні узи з іншою людиною. Перша ознака, за якою ви можете визначити, що вас пов'язують із кимось душевні узи, це поглиненість вашого розуму думками про людину, яку ви зараз навіть не бачите. І виявляється це не в тому, що він раптово приходить у ваші думки і ви починаєте радісно хихикати, а в тому, що ви прокидаєтеся вранці з думками про нього ще до того, як у вас з'явиться можливість помолитися, а ввечері лягайте спати з тими. ж думками. Що б ви не робили, ви постійно зосереджені на ньому всією своєю сутністю (як у психологічному плані, так і в духовному), ніби ця людина є для вас центром всесвіту. Іншими словами, ви не можете викинути його зі своєї голови. Ви вірите, що він - це весь ваш світ, і що ви не можете без нього жити. Ви вдень і вночі одержимо і нав'язливо думаєте про нього. Ви можете навіть стежити за ним з однією метою переконатися, що він теж думає про вас. А якщо ви побачите, що без вас він щасливо живе своїм життям, ваш добрий настрій зміниться глибоким відчаєм. Виглядає так, ніби ця людина має над вами владу, контролюючи ваші дії незалежно від того, хоче вона цього чи ні. Якщо інша людина захопила всі ваші думки, ви повинні оцінити ваш духовний стан і постаратися змістити фокус своєї уваги на Бога, Джерело, Всесвіт, Вищу силу або як ви це називаєте. Перший крок на шляху до розриву душевних зв'язків полягає в усвідомленні їх існування і в здатності дозволити божественної енергії позбавити вас цієї нездорової, що займає всі ваші думки, що забирає життя і сковує душу одержимості, замінивши її свободою і зв'язками, що наповнюють вас життям. Всесвіт покликаний зцілювати та відновлювати. Вона може розривати будь-які нездорові стосунки, повертаючи вам втрачене почуття цілісності. Все, що вам потрібно для цього зробити, це попросити її про це і повірити в можливість лікування, намагаючись зосередитися на тому, що для вас найважливіше (а це безумовно не та людина). 2. Ви приймаєте всі свої рішення, думаючи про цю людину.Найнебезпечніша ситуація, в якій ви тільки можете опинитися, це коли ви починаєте щось робити тільки з метою отримати визнання з боку іншої людини, незалежно від того, чи збирається вона взагалі висловлювати таке визнання чи ні. Це коли всі ваші дії спрямовані на те, щоб догодити людині, якій ви можете бути байдужі. Коли ви поводитеся не властиво своєму характеру. Або коли ви робите шалені вчинки! Такими вчинками можуть бути регулярні публікації в соціальних мережах певних речей, щоб привернути до себе його увагу, або відвідування певних місць, де існує висока ймовірність з ним зіткнутися. Ще один варіант – стеження і навіть переслідування. Все це дуже небезпечно, оскільки ви переходите від нав'язливих думок про людину до конкретних дій, спрямованих на те, щоби бути побаченими або привернути до себе увагу. Ця людина захопила контроль над вашим розумом та вашою сутністю. Ви втратили всю силу волі і перетворилися на його раба. Якщо раніше ви заради цієї людини робили якісь цілеспрямовані дії, то тепер щоб звільнитися від душевних оків, аналогічні дії повинні бути спрямовані і ваш бік. Ви повинні бути серйозно налаштовані на боротьбу за свою свободу або ви застрягнете у всьому цьому назавжди! Душевні пута занадто сильні, щоб ви могли звільнитися від них самостійно. Ви зіткнетеся з низкою проблем. Цей процес безперечно супроводжуватиметься боротьбою, тому вам знадобиться божественне втручання. Очищення вашої енергії від усього, що до вас не відноситься, буде неможливим без молитов та медитації. Вам необхідно буде визнати свою слабкість та потребу у допомозі. Все в цьому всесвіті буде готове прийти до вас на допомогу, якщо ви щиро попросите про це і якщо бажання звільнитися буде виходити від щирого серця. 3. Ця людина є причиною ваших духовних страждань.Душевні узи ставлять все ваше духовне життя під серйозну загрозу. Якщо важливість, що надається вами іншій людині, пригнічує або замінює важливість, що надається вами Богу; якщо ви більше не молитеся, не читаєте Біблію і не медитуєте, значить, ви зробили цю людину своїм ідолом. Його енергія пустила своє коріння глибоко у ваше серце як об'єкта вашої глибокої духовної прихильності. Ви не можете перестати думати про свого ідола. Все, що ви любите всім своїм серцем, усе, про що думаєте, і все, про що мріє ваша душа, це все ідол. Коли відбувається подібне, душевні пута отримують нездоровий доступ до вашого духу і починають його руйнувати. Вони осідають у вашій душі і керують усім вашим життям. І це дуже помітно, оскільки тепер ви у всьому керуєтеся лише однією річчю страхом. Страхом втратити цю людину. Страхом, що він більше не повернеться. Страхом того, що він буде з кимось іншим. Ця думка не дає вам спокою. Якщо ваше життя зосереджене навколо ідола у формі душевних зв'язків, ви впадаєте в залежність від цієї людини. У залежність, яка має бути у вас від найвищої сили. Якщо вашому зв'язку якимось чином щось загрожує, то ви відчуваєте паніку. Ви почуваєтеся зломленими і вам здається, що ви вмираєте. Ви щиро вірите, що без цієї людини у вас більше немає жодної надії і що її втрата означатиме кінець вашого життя. Душові узи будуть утримувати вас на тому самому місці, де ця людина вас залишила. Ви підтримуватимете токсичні стосунки, з яких вам слід би швидше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас божеволіти! Душевні пута відволікають. Вони перешкоджають розвитку та просуванню на вашому духовному шляху. Вони не дають вашій душі рости та еволюціонувати. Саме тому ви повинні усвідомити все це та розірвати їх. Якщо ви розумієте, що виявилися пов'язаними душевними узами, зробіть щось. Накажіть усім частинкам своєї душі знову до вас повернутись. Попросіть Бога відновити цілісність вашої душі (Псалом 23, вірш 3). Візьміть під контроль усі свої непокірні думки та навчіть їх підкорятися вам. Немає нічого поганого, якщо у вас щось не так. Погано приймати такий стан як нормальний. Набагато краще, якщо у вас все гаразд. Весь всесвіт прагне надати вам допомогу. Скористайтеся цим, щоб звільнитися від душевних зв'язків і повернути собі свою силу. Для цього потрібне лише ваше бажання.
Гороскоп Як знаки Зодіаку поводяться, якщо їх ігнорують Як ви реагуєте на мовчання? ОвенВи відповідаєте тим, що блокуєте контакти з цією людиною у всіх сферах свого життя. Тому якщо він захоче повернутися до вас, це буде неможливо. ТелецьВи перечитуєте кожне відправлене йому повідомлення, вишукуючи той момент, коли все пішло не так. Ви звинувачуйте себе, вважаючи, що десь припустилися помилки. БлизнюкиУ своїх спробах відволіктися ви знову починаєте ходити на побачення. Ваша мета – забути про нього якнайшвидше. РакВи стежите за ним, доки не знайдете задовільного пояснення його поведінки. Ви не можете розслабитись, поки не отримаєте відповіді. ЛевВи намагаєтеся публікувати якнайбільше «цікавих» фото, щоб змусити його ревнувати. І хоча ви більше не спілкуєтеся, він все одно продовжує дивитися усі ваші сториз. ДіваВи розумієте, що він не поганий чоловік і, ймовірно, пішов тільки тому, що не хотів поранити ваші почуття. Вам дуже боляче, але життя продовжується. ТерезиВи слухаєте сумну музику і дозволяєте собі нудитися. Навіть якщо ваші стосунки і не були серйозними та багатообіцяючими, все одно дуже боляче піклуватися про когось, а потім дивитися, як ця людина йде від вас, не сказавши жодного слова. СкорпіонВи відвідуєте місця, де він з'являється найчастіше, сподіваючись знову з ним зустрітися. Ви хочете поговорити з ним та висловити свою думку. Ви не дозволите цій людині поводитися з вами неповажно. СтрілецьВи смієтеся з того, що сталося. Ви розумієте, що вам двом не судилося бути разом, тому немає жодних причин бажати його повернення. КозерігВи раптово згадуєте, чому ненавидите сучасні побачення та берете невелику перерву в особистому житті. Зрештою, ви цілком щасливі і самотніми. Ось чому ви вирішуєте ізолювати себе від будь-яких контактів. ВодолійВи стаєте надмірно недовірливими і починаєте сумніватися у всьому, що робите. Ви не знаєте, як вам вдалося відштовхнути від себе кохану людину і як тепер все це виправити. РибиВи просите своїх друзів провести вам невелике розслідування. Вони повинні запитувати знайомих про те, куди, чорт забирай, поділася ваша друга половинка, не сказавши жодного слова.
Гороскоп Що заважає вам знайти своє кохання — відповідно до знака Зодіаку Якщо ви ставите питання, що не дає зустріти хлопця або дівчину вашої мрії, гороскоп готовий надати відповідь. ОвенОвни дуже самовпевнені. Спочатку це може здаватися привабливим, але зрештою ця риса стає тягарем для партнера. Ось чому знайти щастя в особистому житті їм заважає їх егоїзм. Навчіться ставити на перше місце свого партнера та йти на компроміси, бо це єдиний спосіб побудувати міцні стосунки. Овни часто поспішають, що також може бути причиною проблем у відносинах. ТелецьСтабільність стосунків призводить до того, що Телець перестає дбати про себе. Народжені під цим знаком почуваються добре, тому починають занадто багато їсти та пити, не звертаючи уваги на свій зовнішній вигляд. У той же час вони стають надто лінивими, щоб пам'ятати про мінімально потрібну романтику, приймаючи партнера як належне. Впертість Тельця також є проблемою. Ці люди схильні нагадувати коханій людині всі його помилки, затіваючи через це одні й ті ж сварки. БлизнюкиГоловний недолік Близнюків у тому, що поруч із ними їх партнер не почувається впевнено. Представники даного знаку люблять фліртувати з іншими людьми, а це завжди неприємно для їхньої другої половинки. Близнюки не створюють відчуття стабільності та надійності, через що їхній партнер відчуває, що не може на них покластися. Схильність до частої зміни думки та різких перепадів настрою не можна назвати привабливими рисами характеру, адже ніколи не знаєш, яку маску Близнюків побачиш перед собою за хвилину. РакРаки це емоційні особи. Любов грає важливу роль у їхньому житті, тому вони від початку відносин стають залежними від партнера. Але надто ранні розмови про шлюб і спільне життя можуть злякати будь-кого. У відносинах партнер Рака стає центром його всесвіту, через що часом стає важко дихати. У той самий час Рака досить легко образити, оскільки дуже чутливий. ЛевВи повинні вміти впоратися з великим его Лева. Досить складно жити з людиною, яка ображається на все поспіль і готова через це кілька днів не розмовляти з партнером. Лев завжди ставить себе на перше місце, що згодом стає великою проблемою. Він не визнає своїх помилок і любить фліртувати, тому його партнер іноді почувається невпевнено. ДіваДівам складно демонструвати свої справжні почуття, навіть у стосунках. Деякі люди вважають це проблемою, оскільки не знати, що насправді відчуває ваш партнер непросто. Крім того, Діви дуже скрупульозні та дріб'язкові, критичні та трохи жорсткі. Спільне життя з ними не можна назвати простим. Їхня одержимість чистотою та здоров'ям теж може бути стомлюючою. ТерезиТерези часто вибирають собі партнерів, які є емоційно недоступними. У відносинах вони нерішучі і постійно гадають, чи є їхній партнер тим самим єдиним. Їхня схильність фліртувати зводить людей з розуму. Терезам не подобаються сварки, тому вони готові сказати все, що хоче почути їхній партнер, що з часом може стати проблемою, оскільки основою будь-яких успішних стосунків завжди є чесність. СкорпіонЕмоційні та пристрасні Скорпіони часто і швидко втрачають самовладання. Вони ревниві та владні, що дуже обтяжує їхніх партнерів. З іншого боку, ці люди дуже потайливі і постійно щось недомовляють, чим змушують партнерів страждати від почуття, що їхня друга половинка не до кінця з ними чесна. Скорпіони мстиві і ніколи нічого не прощають, регулярно перетворюючи дрібні суперечки на тривалі конфлікти, сповнені звинувачень та спроб емоційного маніпулювання. СтрілецьСтрільці часто, але несвідомо завдають біль своїм коханим. Вони живуть заради гострих відчуттів та постійного руху, а тому їм швидко все набридає. Партнер Стрільця відчуває, що має бути йому цікавим, але це створює напруга. Найбільша проблема представників цього знака в романтичних відносинах полягає в їх потребі у повній свободі та веденні окремого соціального життя, що не влаштовує багатьох його партнерів. КозерігПерш ніж вступити з кимось у відносини, Козеріг повинен переконатися, що може повністю довіряти цій людині. На це може піти чимало часу і навряд чи сподобається потенційному партнерові Козерога, оскільки жити з тими, хто не показує своїх емоцій, досить непросто. ВодолійЛюди, народжені під знаком Водолія, часто здаються відстороненими через свою любов до індивідуальності та свободи. А це може стати проблемою для їхніх партнерів, які часом відчувають почуття, що для Водолія важливіше хтось інший. Насичене соціальне життя змушує багатьох партнерів ревнувати, що є незрозумілим для Водоліїв. Улюблена людина завжди знає, про що думає Водолій, але не має жодного поняття про її почуття, тому що розмови про емоції у відносинах з нею не вітаються. РибиРиби часто ідеалізують свого партнера, та їх нереалістичні очікування рідко виявляються задоволені. Представники даного знака регулярно опиняються у відносинах з людьми, які на них не заслуговують або заводять інтрижку на стороні. Як правило, у Риб складне особисте життя. Через свою звичку жертвувати собою вони готові брати на себе занадто багато, а це дозволяє партнерам Риб використовувати своїх коханих і поводитися з ними неповажно. Рибам потрібно усвідомити, що кохання означає не тільки віддавати, а й приймати у відповідь.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,42917418479919-/ /-pc-/
Top