counter
Архів Повернутись назад 05 Грудня 2018
5 Грудня
Політика Двоє вже ходять. В РФ розповіли про стан полонених моряків Український омбудсмен Людмила Денисова розповіла про стан здоров'я українських полонених моряків, яких утримують в СІЗО "Матроська тиша". Поранені, за словами Денисової, наші моряки отримують лікування, медикаменти. У них є теплий одяг і взуття. Двоє з них вже виходять на прогулянки. У одного є рана руки, у другого - пошкоджене сухожилля. Денисова повідомила, що на щастя, рани загояться без ускладнень. У третього полоненого - поранення обох ніг. Йому видали милиці, і тримають в камері зі "зручностями для пересування". Росіяни передали Денисовій, що наші військові виглядають нормально і не скаржаться. Інша частина полонених міститься в СІЗО "Лефортово". У них також є теплі речі. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що 50 адвокатів зголосилися захищати наших військових в російському суді.
Політика "Біль буде сильніше". Держдеп пригрозив РФ за полонених українських моряків У Держдепартаменті США закликали Росію відпустити всіх захоплених в Керченській протоці українських моряків і повернути кораблі. У зворотному випадку країну чекатимуть наслідки таких дій. Таку заяву зробив представник Державного департаменту на брифінгу. Згідно зі стенограмою брифінгу, високопоставлений чиновник Держдепартаменту наголосив, що "будуть наслідки, і біль буде тільки сильніше з часом". Також на брифінгу було зазначено, що інцидент в Керченській протоці є актом агресії, явною військове ескалацією, а також порушує міжнародне право. При цьому, поки РФ утримує в полоні українців, США будуть вживати відповідних заходів. Раніше український омбудсмен Людмила Денисова розповіла про стан здоров'я українських полонених моряків, яких утримують в СІЗО "Матроська тиша". Поранені, за словами Денисової, наші моряки отримують лікування, медикаменти. У них є теплий одяг і взуття. Двоє з них вже виходять на прогулянки.
Дозвілля Останнє Новолуння 2018 року в грудні: не пропустіть свій шанс на щастя 7 грудня пройде останнє Новолуння минаючого року в знаку Стрільця. Цей день обіцяє бути дуже сприятливим, тому дізнайтеся, що необхідно зробити, щоб спіймати удачу за хвіст? Молодик в Стрільці - неймовірно сильний день, в який ви зможете, нарешті, зробити все те, що хотіли і в корені змінити своє життя. Не пропустіть свій шанс і прислухайтеся до своєї інтуїції, адже Всесвіт надає такі можливості не часто. Отже, про які небезпеки варто знати, щоб максимально продуктивно використовувати енергію цього дня? Що потрібно зробити в той день, щоб привернути щастя і удачу? Прекрасний час для того, щоб кардинально змінити своє життя і втілити в життя давно задумане. Вас буде супроводжувати удача і везіння, тому сміливо починайте бізнес, міняйте місце роботи, плануйте переїзд або покупку нерухомості. 6 простих правил як наповнити свій будинок позитивною енергієюЦей день ідеально підходить для того, щоб розлучитися зі своїм минулим, пробачити всі образи, відпустити застарілі себе відносини і почати рухатися далі. Місяць у Стрільці дозволить подивитися на проблемну ситуацію з різних сторін, саме це дозволить знайти вихід з проблемної ситуації. Не очікуйте, що багатство, любов і удача зваляться на вас з неба, почніть робити кроки і поступово ваше життя налагодиться. Якщо не можете знайти щастя в особистому житті, перестаньте зациклюватися, займіться своїм саморозвитком і зовнішністю.Якщо проблеми на роботі, складіть нове резюме, пропишіть свої сильні сторони і почніть розсилати резюме.Не можете визначитися за що хапатися - напишіть чіткий план, який допоможе вам по іншому поглянути на ситуацію і розставити пріоритети. Щоб змінити своє життя на краще і розлучитися з минулими неприємностями, змініть в цей день зачіску або хоча б трохи оновіть стрижку. З обрізаним волоссям з вашого життя піде негатив і негативна енергетика. Будьте уважні! Не звертайте уваги на випадкові неприємності: нічний кошмар, розбита чашка або чорна кішка, що перебігла дорогу не повинні зіпсувати ваш настрій і наміри. Слухайте себе і не реагуйте гостро на зовнішні обставини, інакше зациклилися на негативі, дозволите своєму житті розвиватися зовсім за іншим сценарієм. У цей день думки повинні бути виключно позитивні, всі ваші дії повинні бути спрямовані на благі справи.
Політика Без патріарха, але з митрополитом. Як буде діяти помісна церква Неформальним главою православної церкви в Україні буде Константинопольський патріарх, формальним - митрополит Київський. Такі пункти містяться в проекті статуту автокефальної церкви в Україні. Як повідомляє "Апостроф", в помісної церкви буде Річний Синод замість Священного Синоду. В Річний входитимуть 12 митрополитів, які будуть змінюватися щороку. При цьому Константинополь буде врегулювати виникаючі конфліктні питання і контролювати всю українську православну діаспору за кордоном. Також УППЦ не зможе мати парафії в інших країнах. Раніше повідомлялося, що жителі села Агрономія Арбузинського району Миколаївської області звернулися до єпископа Алексія Вознесенської і Первомайської єпархій Української православної церкви Московського патріархату з проханням прийняти Томос.
Кримінал оформление ленты  Під Києвом бандити в масках Путіна грабували іноземців Банда грабіжників в масках Путіна здійснила розбійний напад на громадян Туреччини в Бородянському районі Київської області, повідомив начальник ГУ Нацполіціі регіону Дмитро Ценов в Facebook. За його даними, в серпні в селі Луб'янка дві іномарки заблокували рух автомобіля «Мерседес-Бенц», в якому знаходилися двоє іноземців і житель передмістя столиці. Погрожуючи пістолетом, зловмисники поклали людей на землю і викрали з салону авто 20 тис. доларів США, після чого зникли в невідомому напрямку. Правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних і проводять обшуки, в ході яких вилучено зброю, вибухові пристрої, патрони, тактична форма, маски, державні автомобільні номери, нашивки і шеврони. Зловмисникам загрожує від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. При цьому раніше повідомлялося, що зазначені зловмисники грабували елітні автомобілі, представляючись співробітниками Служби безпеки України.
Суспільство оформление ленты  "Совкові барани". "Укрзалізниця" підставила з квитками сотні українців Залізничний перевізник "Укрзалізниця" в черговий раз "нахімічив" з квитками на потяги в новорічні свята, що призвело до масового збою роботи онлайн-системи продажу квитків booking.uz.gov.ua. Так, напередодні "УЗ" відкрила продаж квитків на поїзди у святкові дні. У попередні роки продаж на святкові поїзда стартували за 30-40 днів, що дозволяло всім пасажирам придбати квитки на заплановані поїздки. В результаті навантаження на сайт зросло в 6 разів і система "лягла". "Спостерігалися випадки, коли після здійснення оплати клієнти не отримували підтвердження транзакції і надходження квитка на електронну пошту", - повідомляється на сторінці перевізника в Facebook. При цьому "Укрзалізниця" підкреслює, що на даний момент робота стабілізована, однак користувачі говорять про зворотне. У коментарях до посту клієнти пишуть про те, що ні грошей, ні квитків вони так і не отримали, або ж оплата поверталася тільки після того, як їм вдавалося додзвонитися до техпідтримки.   Також користувачі відзначають, що навіть з поверненням грошей квитки купити вже неможливо, так як їх просто немає. "Укрзалізниця" на минулому тижні запустила перший рейс експреса Київ - Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Першими покаталися на поїзді президент Петро Порошенко і прем'єр Володимир Гройсман. У перший же день повноцінної роботи експрес зламався. Поїзд застряг посеред поля на півтори години і чекав, поки його дотягне до аеропорту інший вагон.
Дозвілля 5 речей, які кожному Знаку Зодіаку потрібно зробити в грудні 2018 року У новому році у кожного з'являться нові можливості і перспективи, однак для цього потрібно правильно завершити 2018 рік. Зробивши п'ять речей у грудні, ви зможете залучити в своє життя щасливі зміни. Щоб новий 2019 рік почався з позитивних моментів, необхідно завершити всі незакінчені справи і закласти фундамент для змін вже зараз. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують представникам усіх Знаків Зодіаку скласти невеличкий перелік справ і виконати його протягом грудня. Так кожен зможе досягти поставлених цілей і з 1 січня почати новий життєвий етап, повний щастя і радості. ОвенОвнам варто помиритися з близькими і родичами і визнати свої помилки. Це допоможе «зарити сокиру війни» і надалі не робити необачних вчинків.Виконати дані обіцянки. Хазяйка Нового 2019 року Свиня не шанує людей, які не стримують обіцянок, і може позбавити удачі.Навчитися тримати під контролем емоції, які заважають приймати зважені рішення.Роздати борги, в тому числі позичені речі, щоб не залишитися в боржниках у новому році.Зміцнити імунітет. У грудні варто поправити здоров'я, щоб не зустрічати свята з закладеним носом і зіпсованим настроєм. ТелецьПробачити кривдників і перестати на них гніватися. Негативні емоції - не найкращі супутники людини, яка хоче стати щасливою.Купити те, що хочеться. Гарний настрій дозволить швидше впоратися з труднощами, які повинні залишитися в 2018 році.Навчитися йти на компроміси і прислухатися до думки інших людей, щоб не робити одних і тих же помилок через упертість.Приділяти увагу близьким людям. Їм потрібна підтримка.Зізнатися в коханні і не соромитися своїх почуттів. БлизнюкиНавчитися жити в гармонії з собою і навколишнім світом - це допоможе впоратися з багатьма труднощами.Захистити себе від заздрісників і недоброзичливців, щоб вони не змогли зашкодити задумам або зірвати заплановане справу.Виконати справу від початку і до кінця, щоб навчитися посидючості і терпінню.Зайнятися спортом, щоб зміцнити силу духу і волі.Відмовитися від обману, навіть якщо це брехня для порятунку. РакРозставити пріоритети і приділити увагу собі. Допомагати іншим важливо, але тільки не на шкоду собі самим.У грудні варто зайнятися фінансовими питаннями. Обмеживши витрати на непотрібні речі, можна заощадити непогану суму до новорічних свят.Позбутися від старих образ і тривог, щоб вони не завадили досягти того, що заплановано.Знайти нові грані таланту і розвиватися в цьому напрямку.Помріяти і загадати бажання, а потім виконати його до кінця 2018 року. ЛевЗайнятися творчим проектом або підготовкою новорічної програми для близьких. Таке заняття скрасить будні, і час до свят пролетить непомітно.Припинити спілкування з людьми, які відверто користуються добротою Левів. З ними в новому році буде точно не по дорозі.Навчитися працювати в команді і довіряти людям, які працюють із Левами над однією ідеєю.Доглянути нові прикраси для дому, щоб створити святкову атмосферу.Покататися на ковзанці, щоб зарядитися бадьорістю і відпочити від низки справ. ДіваУ грудні варто відволіктися від низки нескінченних справ. Відпочити можна за допомогою плавання або творчих занять.У вільний час зайнятися не прибиранням, а просто повалятися на дивані або розслабитися після роботи перед телевізором. Відпочинок потрібен всім, а особливо працьовитим Дівам.Скласти список всіх справ, які важливо виконати за грудень, а потім прибрати частину пунктів. Перевтома НЕ доведе до добра.Прогулятися вулицями і подумати про те, що загадати під бій курантів.Пройтися по магазинах і знайти найвдаліший наряд, в якому можна буде покрасуватися в новорічну ніч. ТерезиПереступити через сумніви і нарешті зробити вибір. Досягти бажаного буде простіше, якщо перестати мучити себе сумнівами.У грудні варто познайомитися з новими людьми і розширити коло спілкування. Нові знайомства можуть виявитися корисними.Виділити час для того, щоб побути на самоті і зібратися з думками.Зайнятися особистим життям, особливо якщо пристрасть в парі вщухла. Не виключено, що Терезам час задуматися про поповнення в родині.Знайти в собі сили сказати тверде «ні» тим, хто занадто багато чого вимагає. Боязкість не допоможе позбутися від маніпуляторів. СкорпіонНалаштуватися на позитивне мислення і перестати бачити негатив у всьому.Навчитися контролювати емоції, які заважають не тільки спілкування, а й втілення в життя задумів.Прогулятися по місту в компанії друзів і від душі повеселитися. Заряд бадьорості та гарний настрій стануть відмінною підмогою для завершальних кроків в справах і обов'язках.Подумати про майбутнє і скласти приблизний план дій на перший місяць нового року. Так буде простіше включитися в роботу і зробити перші кроки до підкорення нових вершин.Нарядити ялинку і запалити гірлянди, щоб створити святковий настрій. СтрілецьВтихомирити бурхливі емоції, щоб не пропустити важливі деталі і виключити помилки в справах.Зайнятися медитаціями, які допоможуть тримати під контролем кипучу енергію.Приділити час особистому життю, сходити на побачення або познайомитися з новими людьми.Скласти план справ на грудень, щоб виконувати їх послідовно та уникнути перевтоми.Розвивати інтуїцію і навчитися довіряти внутрішньому голосу. Він може підказати правильне рішення. КозерігБоротися з власною впертістю.Подивитися мотивуючий фільм або прочитати книгу, щоб підвищити впевненість в собі і налаштуватися на успіх.Приділити увагу фізичній підготовці і не нехтувати здоровим харчуванням. Це допоможе зустріти Новий рік в прекрасному настрої і з підтягнутою фігурою.Заводити нові знайомства і обмінюватися досвідом.Знайти цікаве хобі, яке допоможе скрасити зимові вечори і розслабитися після роботи. Водолій У грудні можна знайти справжнього друга або почати серйозні відносини. Водоліям потрібно подбати про те, щоб у їхньому оточенні були дійсно близькі люди, яким можна довіряти.Відволіктися від справ і хоча б один день присвятити невеликій подорожі. Зміна обстановки підбадьорить і подарує гарні емоції.Підняти собі настрій зміною іміджу або креативної зачіскою.Заповнити запаси енергії, займаючись улюбленою справою або, навпаки, байдикуючи.Сходити в спа-салон. Догляд за тілом допоможе розслабитися і відчути себе оновленими. Риби«Виринути» з власного світу і прогулятися красивим передноворічним містом.Відмовитися від сумних думок і провести вечір у галасливій компанії близьких друзів. Емоційний струс допоможе зібратися з силами і завершити заплановані справи.Придбати абонемент в басейн і насолоджуватися улюбленою стихією, яка стирає втому і допомагає тримати тіло в тонусі.Навчитися готувати оригінальне блюдо, щоб порадувати себе і близьких смачним частуванням.Відвідати незвичайну виставку або музей. Розширення кругозору не буде зайвим.
Політика Росія перекинула до кордону з Україною 300 танків - Муженко Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко в ефірі одного з телеканалів повідомив, що Росія збільшує кількість військової техніки біля кордону з Україною. Зокрема, на базу поблизу українського кордону стягнули близько 300 танків Т-62 в період навчань "Схід-2018". Муженко допускає, що Росія може сформувати наступальні угруповання для наступу на північно-східні, східні і південні кордони України. При цьому в Новочеркаську сформована "дивізія прориву". Також, як зазначив Муженко, в два рази збільшено число російських кораблів в акваторії Азовського моря. Раніше спеціальний представник державного департаменту США з Україною Курт Волкер допускає введення нових санкцій відносно Росії або посилення вже чинних після захоплення РФ українських моряків і суден у Керченській протоці.
Події оформление ленты  Під Хмельницьким розбився атобус: шість постраждалих Шестеро людей постраждали в результаті зіткнення рейсового автобуса з вантажівкою на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке Хмельницького району, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. За даними правоохоронців, 49-річний житель Кам'янця-Подільського, керуючи рейсовим автобусом сполученням "Кам'янець-Подільський - Стара Синява" і рухаючись в напрямку села Прибузьке, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованою вантажівкою "Газель 3302" під керуванням 52-річного жителя Кам'янець-Подільського району. За попередньою інформацією, 6 пасажирів рейсового автобуса отримали травми. Для огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх було доставлено в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. Зараз остаточна кількість постраждалих і ступінь тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється. Раніше повідомлялося, що чоловік загинув у результаті наїзду інкасаторського авто в селі Бармаки Рівненської області.
Суспільство оформление ленты  Обшуки в УПЦ МП: СБУ знайшла провокаційні брошури В ході обшуків в окремих адміністративних приміщеннях Української православної церкви Московського патріархату і приватних будинках представників конфесії виявлені брошури, які мають ознаки розпалювання релігійної та міжконфесійної ворожнечі. Як повідомляє прес-служба Служби безпеки України, вилучено 75 примірників брошури "Українська православна церква: Відносини з державою. Ставлення до АТО і церковного розколу. Питання і відповіді". Ці друковані матеріали вже потрапляли в поле зору СБУ, і на них вже є відповідний висновок експерта. Згідно з висновком експертизи Українського науково-дослідного інституту технічної та судової експертиз - це видання "містить пропаганду релігійної нетерпимості... ображає почуття громадян... у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, розпалює релігійну міжконфесійну ворожнечу і ненависть". Іншим вилученим матеріалам кваліфіковані експерти також дадуть оцінку. Нагадаємо, обшуки пройшли у священиків УПЦ МП у містах Києві, Житомирі, Овручі і Коростені.
Дозвілля оформление ленты  Стильні браслети для чоловіків і жінок: різноманіття видів і тренди сезону Браслет - гарний аксесуар, який одночасно може виконувати кілька функцій. Це і стильна прикраса, і оберіг, і предмет з конкретною символікою. Раніше багаті жителі Давнього Єгипту і Риму надягали браслети на руку на урочисті заходи, а воїни носили на передпліччі для захисту. Зараз же вони доречні в будь-якій ситуації, підходять для різних стилів і зовнішності, можуть задовольнити смак кожної людини. Які види браслетів бувають Від початку ці вироби прийнято ділити на чоловічі і жіночі, м'які й жорсткі, ювелірні прикраси і біжутерію. Моделі для чоловіків відрізняються більш простим дизайном і масивністю. Для представниць прекрасної статі дизайнери розробляють витончені рішення з декоративними елементами.  До жорстких видів відносять:• Незамкнуте кільце. Це металеві браслети без застібки з універсальним розміром.• Замкнуте кільце. У нього треба протягувати кисть, тому важливо грамотно підібрати розмір.• Змійка. Прикраса зі складною конструкцією. Виготовляється у формі спіралі або пружини. Серед м'яких видів:• Глідерні браслети. Виріб з окремих елементів, зібраних на пружних пружинках або маленьких шарнірах.• Ланцюжки. Бувають різної ширини, з незвичайним або класичним плетінням, суворого і екстравагантного стилю. Нерідко декоруються підвісками.• З вставками. Такі вироби часто доповнюються дорогоцінними і штучними каменями, елементами з золота, срібла, інших металів.• Анклети - тонкі ланцюжки, які носять на щиколотці. Окрема категорія - браслети з гравіюванням: спеціальним малюнком або написом. Наприклад, знаки Зодіаку, магічні символи, пам'ятні дати, імена, назви улюблених груп тощо. Крім того, прикраси роблять із різних матеріалів: золота, срібла, міді, сталі, ювелірних сплавів, латуні, шкіри і тканин. З усім розмаїттям моделей найпростіше познайомитися в каталозі великого, спеціалізованого українського інтернет-магазину. Досить просто перейти на gold.ua/cat/braslety і вибрати категорії, що цікавлять. На сайті Gold.ua легко і зручно задати потрібні параметри за стилем, статтю, матеріалом, кольором, ціною, плетінням, наявністю різних декоративних елементів. Який браслет на руку надіти, щоб виглядати стильно Будь-який аксесуар повинен поєднуватися із загальним look'ом, підкреслювати обрану стилістику і привабливі сторони зовнішності. Важливо враховувати предмети гардероба, взуття, макіяж, сумку і наявність інших прикрас. Також бажано дотримуватися правил носіння браслетів. Фахівці виділяють п'ять основних:1. Намистини в прикрасах на шию і руку повинні бути приблизно однакового розміру. Масивний верх і більш витончений низ - погане рішення.2. Допускається тільки один яскравий акцент. Якщо хочете зосередити увагу на кисті, вибирайте великий і незвичайний браслет. Ваша мета - підкреслити красу шиї та обличчя? Замовте стильні, оригінальні намиста або ланцюжок, кулон.3. Брошку і браслет прийнято носити на різних сторонах одягу. Наприклад, брошку приколюють на піджаку зліва, а браслет носять на правій руці.4. До довгих, тонких і витончених сережок потрібні відповідні акуратні і немасивні наручні прикраси.5. Клатч носять у тій же руці, на якій надітий браслет. Ще треба грамотно визначити розмір, щоб було зручно одягати і знімати виріб, і визначитися зі стилем. Сьогодні можна купити браслет в Україні з класичних ювелірних і ультрамодних, сучасних колекцій. Дизайнери щороку пропонують нові цікаві варіанти. Модні браслети сезону 2018-2019: від золота і платини до архітектурних формОсновний тренд нинішнього і початку наступного року - помітність та оригінальність, тому браслети сміливо можуть перетягувати на себе всю увагу. Любителям золота варто віддати перевагу тонким крученим обручам або ланцюжкам з підвісками, дорогоцінними каменями. Особливо красиво цей благородний метал буде виглядати і в поєднанні з діамантами, шкірою. Шанувальникам срібла законодавці моди пропонують придбати браслети в стилі «бохо» з перлами, муранским або венеціанським склом, бірюзою. Незвичне і стильне рішення - ажурні і стильні манжети, які треба носити на обох зап'ястях. Також актуальні масивні шкіряні браслети складних форм, з камінням, пір'ям, елементами з золота і навіть мереживом. Виділитися з натовпу допоможуть і мінімалістичні прикраси зі складними геометричними, архітектурними формами, жовтого або білого кольору.
Культура Помер видатний український актор Микола Рушковський Актор театру і кіно, театральний педагог Микола Рушковський помер 5 грудня в Києві у віці 93 років, повідомив журналіст, критик Олег Вергеліс. "Був у лікарні, але мріяв вийти на сцену", - написав Вергеліс у Facebook. Рушковський народився в Москві, в 1952 році закінчив Школу-студію МХАТ, курс Йосипа Раєвського, і був прийнятий в трупу Київського театру російської драми ім. Лесі Українки. З 1963 року - педагог, а потім і художній керівник російськомовного акторського курсу (13 випусків) в Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, з 1976 року - професор. Серед його учениць - Ольга Сумська, Катерина Кістень та інші відомі актриси. В останній раз актор вийшов на сцену 25 листопада 2018 року у виставі "Насмішкувате моє щастя", після якої невдало впав і зламав стегно. Організм 93-річного актора не переніс операцію. Нагадаємо, відомий український мультиплікатор Юрій Гриневич помер в Одесі у віці 47 років.
Економіка Раптово. Звільнився голова найбільшого медіахолдингу України Володимир Бородянський У самий розпал глобальної реструктуризації Володимир Бородянський, який обіймв  посаду директора холдингу StarLightMedia та генерального директора телеканалу СТБ, звільнився. Як повідомила прес-служба, Бородянський вже не працюватиме з 15 грудня 2018 року. Він завершує свою діяльність в медіагрупі за обопільною згодою сторін На пост президента StarLightMedia буде призначено Олександра Богуцького, який буде поєднувати цю посаду з посадою керівника телеканалу ICTV. Обов'язки директора StarLightMedia виконуватиме Михайло Царьов - виконавчий директор компанії EastOne, що керує активами Віктора і Олени Пінчуків (в тому числі і медійними), передає ДетекторМЕдіа. Керуючим директором телеканалу СТБ призначена Людмила Семчук. «Ми вдячні Володимиру Бородянському за співпрацю і бажаємо йому успіхів у подальшій діяльності», - цитує прес-служба StarLightMedia Олену Пінчук, главу наглядової ради StarLightMedia. «Я неймовірно пишаюся дивовижною командою однодумців, яку мені вдалося зібрати протягом цього часу. Дякую кожному члену нашої команди за те, що разом ми змогли створити проекти, які ставали подіями в Україні, багато в чому визначали наші цінності і те, чим нам хотілося б пишатися», - прокоментував звільнення Володимир Бородянський. Він очолював медіагрупу StarLightMedia з березня 2012 року. У минулому Володимир Бородянський працював комерційним директором газети «Московський комсомолець в Україні». З 2000 року керував відділом по управлінню медіаактивами «Альфа-банку» в Україні, відповідав за реалізацію бізнес-проектів з Новим каналом, «Наше радіо», «Московський комсомолець в Україні». Нагадаємо, що медіагрупа StarLightMedia зараз проходить процес реструктуризації і оптимізації. Редакції та виробничі відділи об'єднуються і скорочуються. В рамках трансформації Володимир Бородянський мав займатися СЕО StarLightMedia.
Економіка Одеса отримала 45 млн євро на будівництво надземного метро Два європейських банки проголосували за видачу пільгового кредиту розміром в 45 млн євро для будівництва швидкісного трамвайного сполучення «Північ-Південь». На його реалізацію виділили 20 млн євро. За словами віце-мера Одеси Павла Вугельмана, також Європейський банк реконструкції і розвитку і Європейський інвестиційний банк виділили ще 25 млн євро. Будівництво швидкісного трамвайного сполучення передбачає заміну рейок і тягових підстанцій, а також придбання 45 багатосекційних вагонів. Терміни реалізації - до 5 років. Маршрут покликаний з'єднати дві крайні точки міста - селища Котовського і Таїрова. Шлях буде прокладений через центр Південної Пальміри. Завдяки «наземному метро» з одного кінця міста в інший можна буде доїхати не більше ніж за півгодини.
Дозвілля оформление ленты  Жінка збирається пошити весільну сукню з волосся померлої матері Мешканка Британії, яка збирається вийти заміж у сукні з волосся своєї матері, почала збирати матеріал за 4 роки до її смерті. Майбутній нареченій нещодавно виповнилося 61. Жінка зізнається, що хоч настільки оригінальне рішення про весільну сукню може здатися дивним, але за цю роботу вона готова заплатити хорошому дизайнеру до 15 000 фунтів (близько півмільйона гривень, прим. ред.). Для цього британка, яка побажала залишитися невідомою, розмістила своє прохання на спеціальному сайті, присвяченому весільного гардеробу і сукням. «Я шукаю кого-небудь, хто відтворив би весільну сукню моєї мами 1953 року випуску, яку вона колись наділа на весілля з моїм батьком. Ще в 2014 році я дізналася, що моя матінка невиліковно хвора, і з того самого часу я почала збирати її волосся. Тепер мені хочеться, щоб саме воно стало основним матеріалом».  Як каже сама жінка, спочатку вона зовсім не планувала робити з волосся матері весільну сукню, а збирала його «просто так». Але потім думка про таке незвичайне їх застосуванні більше не покидала її.
Політика Хто чим може. Місцева влада просить у жителів допомоги на оборону У ЗМІ з'являється інформація про те, що місцева влада почала звертатися до мирних громадян з проханням допомогти в обороні. Так влада Кирилівки звернулася до жителів регіону з проханням надати бійцям спальне приладдя терміном на місяць. З метою виконання рішення ради оборони Якимівського району від 3 грудня 2018 «Про укомплектування батальйону територіальної оборони ліжками і спальним приладдям», необхідно передати у тимчасове користування в батальйон територіальної оборони військової частини А7281 односпальні матраци та подушки, йдеться в повідомленні. Також жителі Новосанжарського району, Полтавської області кажуть, що з району до сільрад розіслали вимогу перерахувати за кожного прописаного на їх території жителя в районний бюджет по 10 гривень на військові потреби.
Закон і Право Заплатиш в потрійному розмірі. Як шахраї наживаються на розмитненні "євроблях" В Україні з'явилися шахраї, які намагаються нажитися на розмитненні автомобілів з іноземною реєстрацією. Активіст громадської організації "Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто" Михайло Катрук розповів segodnya.ua, що за свої послуги шарлатани просять 200-500 доларів. Обіцяють зняти автомобіль з обліку в кожній із європейських країн дистанційно, або ж надати пакет документів на постановку на облік в Україні. "Видають роздруковані на кольоровому принтері "документи", людина приїжджає з цими документами на митницю і у неї виникають величезні проблеми. Відповідно до Митного кодексу, якщо підтверджується факт підробки документів, накладається штраф в 100% вартості товару плюс конфіскація автомобіля. Плюс це взагалі кримінал. Тому будьте надзвичайно обережні", - попередив Катрук. Спеціаліст попередив, що в разі дистанційного зняття "євробляхи" з реєстрації в країні походження такого авто, потрібно переконатися в достовірності всіх наданих документів з допомогою фахівців та інформації з відкритих реєстрів.
Дозвілля Хтось буде дуже роздратований, а комусь загрожує небезпека. Гороскоп на 6 грудня 6 грудня Павло Глоба прогнозує успіх тому, хто не звик залишати невирішених справ і питань. Зірки будуть схиляти до ясності в усьому, починаючи від думок в голові і закінчуючи стосунками з близькими людьми. Будь-які неясності можуть викликати напади раптового роздратування. З цієї причини в спілкуванні з оточуючими краще уникати будь-яких недомовок або туманних натяків. Овен 6 грудня гороскоп віщує успіх тому, хто не звик залишати невирішених справ і питань. Зірки будуть схиляти до ясності в усьому, починаючи від думок в голові і закінчуючи стосунками з близькими людьми. Будь-які неясності можуть викликати напади раптового роздратування. З цієї причини в спілкуванні з оточуючими краще уникати будь-яких недомовок або туманних натяків, завтра набагато доречніше буде жити за формулою: «Так – це так, ні – це ні, інше – від лукавого». А ось суперечок завтра краще уникати, так всім буде спокійніше і простіше. ТелецьУ четвер самолюбство Тельця буде піддано найрішучішим випробуванням. День обіцяє бути наповнений великою кількістю палких суперечок. При цьому у самого Тельця загостриться надприродна здатність бачити образливий натяк навіть там, де його і в помині не було. Якщо ви не хочете провести весь день в конфліктах, усіма силами ухиляйтеся від спірних тем. І ні в якому разі не піддавайтеся спокусі розставити всі крапки над «i» в будь-якому важливому питанні. БлизнюкиУ цей день Близнюкам краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки гороскопу раз у раз будуть схиляти їх до прийняття надмірно радикальних заходів, а це далеко не завжди добре. Саме тому завтра Близнюкам корисно зайвий раз все обміркувати, перш ніж висловити свою думку і тим більше почати діяти. Втім, якщо якась ситуація давно назріла і вимагає рішучих заходів, це відмінний день для того, щоб взяти бика за роги! Рак6 грудня Рак може з подивом виявити в собі схильність до пуританства. У цей день його погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти і грубі натяки (неважливо, на чию адресу вони спрямовані) будуть викликати у Рака роздратування і бажання дати негайний відсіч. Так і до сварки дійти недовго! ЛевУ четвер Льву краще рідше з'являтися на людях, особливо в великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж – є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж Льва завтра буде загострене настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад. Діва Щоб цей день пройшов у Діви позитивно, найкраще підготуватися до нього ще з вечора і як мінімум зробити в будинку хороше прибирання. Ніщо не буде завтра дратувати Діву сильніше, ніж бруд і сміття в її квартирі. Навіть банальні крихти на столі завтра можуть зіпсувати Діві настрій на весь день, через що і всі інші її справи підуть шкереберть. Чистота ж, навпаки, налаштує Діву на позитивний перебіг справ. Терези6 грудня Терези можуть долати найрізноманітніші питання, за значимістю і з практичної цінності зіставні з сакральним питанням про сенс життя. Якщо Терези не хочуть провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, їм краще на час переключити свій мозок на що-небудь простіше й практичне. А щоб день зовсім не пропав, не здумайте завтра робити оточуючим зауваження! Тільки гірше буде. Скорпіон У четвер Скорпіон має всі шанси знайти відповідь на сакраментальне питання: «Куди йдуть гроші?». Шкода тільки, що одної відповіді тут мало. Непогано було б ще знайти спосіб як-небудь залатати цей витік, поки він не перетворив гаманець Скорпіона в справжню чорну діру. Ось тільки не треба завтра на цьому грунті з'ясовувати стосунки: шуму і нервів від цього буде набагато більше, ніж користі. СтрілецьУ цей день Стрілець буде точно знати, що, кому і в якому порядку потрібно робити. Навколишні ж цього знати не будуть, тому Стрільцеві доведеться умовляти, переконувати і доводити їм свою точку зору. Звідси і конфлікти. Так може, і не потрібно нікому нічого доводити? Без цього завтрашній день у Стрільця пройде куди продуктивніше і спокійніше. КозерігНайкраще, що може зробити в четвер Козеріг, – це присвятити день собі! Знайдіть час, щоб сходити в фітнес-клуб, в косметичний салон або в солярій. Непогано було б прийняти ванну з ефірними маслами. А ось в чужі справи завтра Козерогу краще не впрягатися – нічим хорошим це не закінчиться. Водолій6 грудня центральне місце в планах Водолія буде займати пошук задоволень. І не тільки духовних. Куди ймовірніше, що з самого ранку в голову Водолія буде раз у раз закрадатися зрадницька думка про те, щоб з'їсти що-небудь смачненьке і аж ніяк не корисне. Обережніше! Завтрашній і післязавтрашній дні становлять велику загрозу для вашої фігури! РибиУ четвер протягом дня Риби будуть відчувати тягу розібратися з усіма назрілими, а також назріваючими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Заодно Рибам непогано навести порядок в сумочці або в ящику свого столу – там завтра можна знайти те, що вважалося безповоротно втраченим.
Події Укрзалізниця по кілька разів продавала одні й ті ж квитки. Покупці штурмують каси Пасажири, які оплатили квитки через онлайн-сервіс Укрзалізниці, не отримали їх, а через деякий час виявили, що ці квитки є в продажу. Тепер вони намагаються вирішити проблему в касах Центрального залізничного вокзалу в Києві, через що там утворилися черги. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. "Вчора купував квитки на сайті Укрзалізниці, оплатив, прийшла смска з банку, що гроші зняті, але самих квитків так і не побачив. Знову заходжу, мої квитки значаться як вільні. Ще раз викуповую. Поступили на пошту. Так а перший раз гроші мої "в трубу"?! " - скаржиться пасажир на ім'я Дмитро. Ще одна пасажирка розповіла аналогічну історію - банк підтвердив транзакцію, але квитки їй на пошту не надійшли. Оплачені нею місця в поїзді були виставлені як вільні.
Суспільство Ці ознаки говорять про те, що чоловік не любить жінку Чи знайомий вам стан, коли начебто відносини протікають нормально, але підсвідомо відчувається щось недобре? Часто інтуїція здатна допомогти жінці краще, ніж розумовий аналіз. Ви сумніваєтеся в надійності свого чоловіка, але постійно шукаєте йому виправдання? Можливо, це і є тривожний сигнал вашої підсвідомості, який змушує подивитися на відносини по-іншому. Щоб зрозуміти справжні почуття свого обранця, не потрібно гадати на ромашці. Існують явні і приховані ознаки нелюбові чоловіка до жінки, за якими сучасна дівчина легко визначить чоловічу байдужість. Багатьом дівчатам подобається жити в світі ілюзій і самообману, тому вони намагаються за всяку ціну врятувати відносини, які від початку були приречені на невдачу. Але чи варто малювати в уяві казкову країну, якщо бажане ніколи не буде відповідати дійсності? Забуті обіцянки Ніхто з нас не застрахований від ситуації, коли з певних причин нам не вдається стримати дане слово. Але якщо ваш коханий систематично не виконує обіцянок, це серйозний привід засумніватися в його щирому ставленні до вас. Адже обіцянка коханій людині – це не порожній звук. Люблячий і відповідальний хлопець не буде кидати слів на вітер і годувати дівчину «сніданками». Постійна брехняДовіра – це основа відносин. Якщо коханий збрехав вам «на благо», можливо, він дійсно хвилювався про вашу безпеку або просто не хотів, щоб ви нервували. Адже часто так роблять навіть найближчі люди. Але якщо бойфренд приховує правду постійно, прикрашаючи її красивими легендами, це привід задуматися, чи потрібен вам такий «казкар». Нездорова зацікавленість вашими фінансамиСправжній чоловік завжди турбується про добробут своєї жінки. Він охоче допоможе, якщо буде потрібна фінансова підтримка. Однак постійні розпитування про вашу зарплату, доходи або майно, швидше за все, свідчать про інтерес не до вас, а ваших грошей. Можливо, вам попався банальний альфонс, який бажає годуватися за ваш рахунок. Ще одна явна ознака нелюбові – закиди за те, що дівчина мало заробляє або не зовсім безробітна. Пам'ятайте, що здобувач – чоловік, а не ви. Небажання брати відповідальність за вас і відносини в ціломуЦе, напевно, «найгучна» ознака нелюбові чоловіка. Тут мова йде про дійсно серйозні труднощі, а не дрібні неприємності, такі, як зламаний каблук, поганий настрій начальника або сварка з подругою. Іноді близькі люди можуть не реагувати на наші дрібні життєві негаразди, оскільки стурбовані своїми проблемами. Але якщо вам потрібна допомога в серйозних життєвих питаннях, люблячий чоловік ніколи їх не проігнорує. Небажання вводити жінку в коло свого спілкування Якщо почуття щирі, хлопець хоче швидше похвалитися коханою і представити всім, як свою дівчину. Але якщо він довго не знайомить її з друзями і родичами, швидше за все, він не дорожить цими відносинами і не надає їм серйозного значення. Задайте собі питання, що це – союз люблячих людей або відносини без зобов'язань? Може, чоловік вас соромиться, а, може, він одружений? Якщо хлопець часто ходить гуляти без вас, значить, ви просто йому заважаєте влаштовувати його особисте життя. До дій нелюблячого чоловіка також можна віднести такі:• Він не ревнує жінку, коли вона відкрито фліртує з іншими чоловіками, а то і зраджує з ними. Якщо зовсім немає ревнощів, значить, і немає почуттів. • Він не допомагає дівчині, якщо вона опинилася в скрутному фінансовому становищі. В такому випадку чоловік ставить на перше місце свої потреби, навіть якщо без цих витрат можна обійтися (шкідливі звички, розваги). • Він не турбується про моральний і фізичний комфорт жінки, шкодує купувати подарунки та частування, навіть якщо він заможна людина. • Він застосовує психологічне або фізичне насильство, постійно дорікає і принижує дівчину, а також звинувачує її у власних проблемах. • Він зі спокійною совістю підсаджує її на шкідливі звички, не турбується про її здоров'я. • Він відпускає жінку вночі йти одною через все місто або в небезпечне місце. Йому байдужа її безпека. Отже, справжнє кохання можна довести лише вчинками, а не словами. Суть всіх ознак чоловічої байдужості полягає в одному: для нього жінка всього лише аксесуар, доповнення до його життя, але ніяк не невід'ємна її частина. А це означає, що таку живу іграшку можна викинути, як тільки вона набридне. Тому так важливо вчасно розпізнати ознаки нелюбові чоловіка, щоб розірвати нездорові відносини. Чоловік, який вас не любить і не цінує, не здатний стати надійним супутником життя і відданим чоловіком.
Здоров`я Популярний знеболюючий засіб може бути смертельно небезпечним Представники науки з Данії зробили висновок, що диклофенак здатний викликати хвороби серця і судин, підвищують ймовірність передчасної смерті. Згідно з проведеним дослідженням, ризик ранньої смерті, пов'язаний з прийомом диклофенаку, збільшується на 50 відсотків. Для отримання інформації експерти проаналізували відомості про здоров'я 63 млн. Людей зрілого віку (46 - 49 років). З'ясувалося, що у людей, які приймали диклофенак, підвищений ризик розвитку інфаркту, інсульту, аритмії і серцевої недостатності. Також експерти порівняли стан здоров'я людей, які приймали інші види знеболюючих ліків (парацетамол та ібупрофен), зі здоров'ям тих, хто вживав диклофенак. Виявилося, що показники здоров'я краще у людей, які п'ють у разі необхідності парацетамол та ібупрофен. Однак застосування і цих засобів може погано позначитися на здоров'ї. Раніше вчені розповіли, що ібупрофен може стати причиною чоловічого безпліддя.
Політика Чому і коли загине Росія. "Тіньове ЦРУ" озвучило сумний прогноз для агресора У світлі все більш зростаючої агресії Росії багато хто цікавиться прогнозом про її майбутнє. Нагадаємо один з найбільш статусних джерел такого прогнозу. 15 червня інтерв'ю польському журналісту видання Polska Times засновник і директор приватної розвідувально-аналітичної організації «Стратфор» (Stratfor) Джордж Фрідман заявив, що Росія розпадеться через 10 років. Джордж Фрідман розповів журналісту видання Polska Times про своє бачення нинішньої політичної ситуації в світі і дав її прогноз на найближчі роки. Істотна частина бесіди була присвячена Росії. Директор «Стратфор» бачить ситуацію в цій країні в похмурих тонах. А майбутнього не бачить ніякого. Відповідаючи на запитання польського журналіста про майбутнє Росії, аналітик підтвердив свій прогноз, який він дав у своїй книзі «Наступні 100 років», випущеної в 2009 році. Згідно з ним «в 2020-і роки Росія розпадеться». Він сказав, що «Росія продовжує втрачати сили. Розпад Радянського Союзу був для неї не кінцем, а початком нового етапу, але зараз вона повторює всі помилки пізнього СРСР, залишаючись великий неефективною країною, яка залежить від цін на нафту». Ціна на нафту відіграє для Росії, за словами Фрідмана, вирішальну роль. «Колишні ціни, коли нафта коштувала 30 доларів, були для Росії трагедією, а нинішній стан можна назвати просто складним. Росіяни отримали можливість частково компенсувати ті збитки, яких вони зазнали в останні три роки», - зокрема сказав він. І ситуація тут, за його поданням, стане ще гірше для цієї країни, адже скоро американські нафтові корпорації «заллють» світ сланцевою нафтою, і ціна на неї знову впаде. Американський експерт оцінив стан російської економіки як дуже слабкий. «В останні три роки вона страждала через низькі ціни на нафту, держава не була в змозі себе забезпечити. Сучасна Росія стала країною третього світу, вона живе за рахунок експорту природних ресурсів, ціни на які вона не контролює. Це означає, що вона не контролює своє майбутнє», - сказав він. Високопоставлений аналітик особливо відзначив поведінку РФ на світовій арені, де останнім часом вона «постійно тисне на інші країни». За його словами, все почалося з України в 2014, а тепер триває в Сирії. Все це йому нагадує введення військ до Чехословаччини в 1968 році. Однак, як він сказав, тоді СРСР міг запропонувати більше фінансів, а нинішньому російському «режиму» нічого запропонувати. Торкнувся Фрідман і стану держапарату РФ. Тут теж все безпросвітно. Так, «сьогоднішня ФСБ поступається за потенціалом КДБ». До того ж, «російські відомства непрацездатні, вони не можуть підтримувати дисципліну, в зв'язку з цим Москві складно надавати комусь допомогу».«Історія повторюється двічі: перший раз у вигляді трагедії, другий — у вигляді фарсу. Росія зараз знаходиться на другому етапі» — Росія перебуває в стані розпаду, підвів свій скорботний підсумок директор «Стратфор». Нагадаємо, Джордж Фрідман (народився в 1949 році) — відомий американський політолог, засновник і беззмінний керівник впливової спецструктури Strategic Forecasting Inc. (Скорочено Stratfor), що займається стратегічним прогнозуванням. Створену в 1996 році структуру часто називають «тіньовим ЦРУ». Експерти відзначають, що часто Stratfor першої починає розвивати якусь тему, яку в подальшому підхоплюють офіційні інстанції США, включаючи ЦРУ. Фрідман — автор декількох книг, в числі яких «Гарячі точки. Геополітика, криза і майбутнє світу», «Наступні сто років: прогноз на XXI століття». Джерело.
Суспільство Школи в Словаччині стрімко заповнюються дітьми українських заробітчан У Словаччині зростає кількість іноземних працівників, які прибувають з України. Ця тенденція для словаків є позитивним моментом, стимулює розвиток підприємництва. Але якщо сім'я іноземців переїжджає до Словаччини з дитиною, то повинні автоматично влаштувати її до навчального закладу. Той факт, що тільки в минулому році в Словаччину прибуло майже 50 000 іноземних робітників, вже відбилося і в статистиці початкових шкіл. Наприклад, початкову школу в Братиславі на вулиці Рязанська відвідують 12 дітей іноземців. Вчителі відзначають - коли вони тільки приходять в школу, то часто не говорять словацькою мовою. Тільки в минулому році в словацьких школах навчалося 2192 учнів з інших країн, але переважають саме українці. На даний момент в словацьких школах не вистачає методичного матеріалу для навчання іноземців.

6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів




/-1,1464970111847-/ /-pc-/
Top