counter
Архів Повернутись назад 03 Червня 2018
3 Червня
Суспільство МВС РФ: мільйони паспортів громадян Росії виявилися недійсними через помилки МВС Росії визнало наявність масштабної проблеми з документами багатьох російських громадян, паспорти яких можуть вважатися недійсними в базі даних ЄІАС «Російський паспорт». У міністерстві внутрішніх справ РФ пояснили ситуацію, що склалася, технічним збоєм, який стався в 2006 році при створенні єдиного масиву інформації. «Паспорти російського громадянина видаються з 1997 року, однак протягом майже десяти років відомості про них включалися в різні бази даних. У 2006 році з введенням у дію єдиної інформаційної системи «Російський паспорт» було вироблено об'єднання баз паспортів. Але через відсутність належної технічної можливості при завантаженні інформації статус багатьох паспортів змінився з «дійсний» на «недійсний», - повідомили в прес-центрі МВС Росії. Як запевнили у відомстві, виявлені помилки в найкоротші терміни виправляють територіальні органи МВС. Крім того, за необхідності громадяни РФ можуть отримати в МВС офіційне підтвердження того, що їх паспорт дійсний.
Здоров`я Названа основна небезпека пальмової олії Не все, що з'їдає людина, йде їй на користь. Проте з кожним роком різновид шкідливої їжі тільки збільшується. Вчені регулярно проводять дослідження, щоб довести шкоду від деяких продуктів харчування. Представники наукового товариства з Німеччини вважають, що пальмова олія провокує підвищення цукру в крові і сприяє виникненню хвороб печінки. Для отримання відомостей був проведений експеримент за участю чотирнадцяти добровольців від 20 до 40 років. Виявилося, що сам по собі організм переносить пальмову олію не так уже й погано. Але підступність полягає в тому, що вона може в організмі накопичуватися і не виводитися. Нерозчинні речовини глибоко осідають в тілі і чинять негативний вплив на печінку, провокуючи розвиток цирозу, гепатиту та стеатозу печінки. Ще один небезпечний компонент пальмової олії - пальмітинова кислота. Вона схильна утримувати поганий холестерин в організмі. Коли кількість такого холестерину зростає, підвищується ймовірність настання хвороб серця і судин. Також, пальмова олія може стати причиною діабету і підвищення цукру в крові. Крім того, така олія пригнічує гормон лептин, який регулює відчуття ситості. Тому у людей, що вживають цей продукт, може з'явитися зайву вагу. У 2005 році пальмову олію було визнано ВООЗ небезпечним для здоров'я людей. Тому експерти рекомендують виключити його з раціону. Пальмова олія доцільно замінити більш корисними оліями, наприклад, оливковою. Воно приємне на смак, легке для шлунка і сприятливо впливає на організм, насичуючи його корисними елементами.
Суспільство Про Вайнштейна знімуть фільм жахів про секс-гвалтівника Кінорежисер з США Брайан Де Пальма заявив про намір зняти фільм жахів за мотивами гучного секс-скандалу за участю знаменитого американського продюсера Харві Вайнштейна. Про повідомляє AFP. Як повідомляється, кінорежисер Брайан Де Пальма вже пише сценарій до цього фільму, а головного героя кінострічки зватимуть не Харві Вайнштейн. Як заявив режисер, фільм буде «хоррором» за участю насильника, а всі події будуть розвиватися в сфері кіноіндустрії. Над фільмом працюватимуть кінокомпанії Plan B Entertainment і Annapurna Pictures. Ці компанії придбали права на екранізацію у журналістів Джоді Кантроу і Меган Тейх, є авторами скандального розслідування про Харві Вайнштейна. Нагадаємо, починаючи з жовтня 2017 року понад 70 жінок звинуватили продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях.
Політика Мавпа з гранатою. Росія знайшла новий спосіб шантажу України Влада РФ придумали новий важіль тиску на Україну та Захід, створюючи загрозу екологічної катастрофи на Донбасі. Про це розповів аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич, коментую затоплення в окупованому бойовиками Єнакієве шахти «Юнком», де за часів СРСР було здійснено ядерний вибух. «Це гра на підвищення ставок, що називається - мавпа схопила гранату. Перед цим мавпа просила банан, але ви не давали. А тепер, коли вона вже з гранатою, ви будете самі пропонувати їй банан і не один. Вони затоплюють небезпечну шахту та кажуть - що нам буде за те, що ми почнемо відкачувати воду. Так вони вимагають поступок від України. Це абсолютно нормальна тактика для теперішньої Росії. Був анексований Крим - йшли переговори, Росія взяла та підвищила ставки на Донбасі. Зайшов у глухий кут Донбас - Росія підвищила ставки в Сирії», - пояснив аналітик. Ігар Тишкевич зазначив, що зараз населення на окупованій території Донбасу стало заручниками ситуації, проте Росію не турбує доля мирних людей. «Згадайте історію Другої світової війни і знамениту фразу «баби ще народять», - додав аналітик.
Події Помер відомий режисер і хореограф Микола Бойченко У п'ятницю, 1 червня, раптово помер відомий український режисер і хореограф 32-річний Микола Бойченко. Прощання з Миколою Бойченко відбудеться 5 червня, повідомили  в прес-службі телеканалу СТБ. Офіційно про причини смерті Миколи Бойченка поки не повідомлялося. У коментарях пишуть, що він міг померти від ускладнень після запалення легенів. Микола Бойченко - уродженець Севастополя. До Києва він переїхав у 13 років і заснував балет D'Arts Dance Project. Відтоді його кар'єра була дуже успішною. Він став режисером-постановником на проекті «Україна має таланти», хореографом постановником кількох сезонів шоу X-Factor, виконавцем однієї з головних ролей у відомому мюзиклі «Барон Мюнхгаузен». Також багато глядачів пам'ятають його як фіналіста першого сезону шоу «Танцюють всі».
Політика У Москві затримано російського режисера Местецького, який підтримав Сенцова На Пушкінській площі в Москві працівники поліції затримали кінорежисера Михайла Местецького, який влаштував одиночний пікет на підтримку української політв'язня Олега Сенцова. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на інформацію знайомої затриманого. «Співробітники поліції мотивували затримання Михайла Местецького тим, що він порушив указ президента про обмеження права на свободу зібрань в РФ на час проходження футбольного Чемпіонату світу. Його доставили у відділ поліції по Тверському району, а ввечері відпустили, склавши адміністративний протокол за статтею 20.2 КоАП (порушення порядку проведення публічного заходу)», - розповіла жінка. Нагадаємо, 14 травня Олег Сенцов у в'язниці оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх 64 українських політв'язнів, які перебувають в Росії та окупованому Криму.
Події Українського морпіха, що зник 27 травня, вдалося знайти Морський піхотинець 36-ї окремої бригади ЗСУ, що зник 27 травня після бойового зіткнення з терористами на маріупольському напрямку, повернувся до свого підрозділу. Про це 3 червня повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил. «Морський піхотинець 36-ї окремої бригади ЗСУ, зниклий під час бойового зіткнення 27 травня на маріупольському напрямку, і з яким було втрачено зв'язок, благополучно повернувся в підрозділ», - сказано в повідомленні. У прес-центрі ВЗГ не уточнюють, де весь тиждень перебував військовий і чому він не виходив на зв'язок зі своїм командуванням. Нагадаємо, ввечері 27 травня в 36-й бригаді ЗСУ повідомили про зникнення одного свого військового в ході бою під Маріуполем. 28 травня в штабі ООС повідомили, що зниклий морський піхотинець знайшовся, але незабаром ця інформація була спростована.
Події У Києві впав ліфт. Жінка пролетіла 10 поверхів У Києві на вулиці Бальзака вдень 2 червня пенсіонерка пролетіла 10 поверхів з 16-го поверху в ліфті, що обірвався, і залишилася жива, повідомляє dtp.kiev.ua. За словами постраждалої, вона зібралася прогулятися на вулиці і викликала ліфт на 16 поверх, ліфт проїхав два поверхи, потім вимкнулося світло і він почав стрімко падати вниз. Ліфт пролетів вниз 10 поверхів і загальмував лише на рівні 3-го поверху. Літня жінка виявилася замкнутою в темній кабіні. На місце події прибули поліцейські, медики та ліфтери, але визволити пенсіонерку швидко не вийшло, оскільки двері кабіни ліфта заклинило. Пенсіонерці довелося провести в темній кабіні ще годину, поки фахівці відчиняли двері. Після порятунку, Лікарі оглянули постраждалу і не виявили на ній травм. Жінка фізично не постраждала, проте дуже сильно злякалася.
Економіка Данилюк: Україна залишається залежною від траншів МВФ Глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк впевнений, що фінансова допомога від Міжнародного валютного фонду стане додатковим стимулом для інвестування в Україну капіталів з Європи. «Зараз Україна просто не може відмовитися від макрофінансової допомоги Міжнародного валютного фонду. Йдеться навіть не про один мільярд євро, як це раніше зазначалося в Кабінеті міністрів, нам необхідно отримати два мільярди євро, щоб європейські партнери продовжили програму фінансової допомоги для України», - розповів міністр. За його словами, в цьому році Україна хоче провести кілька раундів переговорів з Світовим банком, оскільки в плані зазначена сума в 90 мільярдів, яку Україна хоче отримати від зовнішніх кредиторів. А всі ці транші підуть на погашення кредитів за 2014-2015 роки.
Політика СБУ: Журналістку "РИА Новости" не вербували, а викрили на завданні Кореспондент видання "РИА Новости" в Литві Ірина Високович приїхала в Україну з пропагандистською метою. З нею була проведена профілактична бесіда, після чого її відправили назад. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Раніше в міністерстві закордонних справ РФ заявили про те, що Служба безпеки України намагалася завербувати кореспондента "РИА Новости" Ірину Високович, яка приїхала в Херсон висвітлювати суд у справі керівника "РИА Новости" України Вишинського, обвинуваченого в державній зраді. «Ніхто кореспондента "РИА Новости" в Литві Ірину Високович не вербував. З нею було проведено співбесіду, в результаті якої було встановлено, що журналіст їхала в Україну з пропагандистською метою. За це вона отримала значну суму грошей», - повідомили в СБУ. На питання журналістів про те, на яких підставах Ірина Високович заявила про спроби СБУ «завербувати» її, у відомстві пояснили, що журналістка зайняла таку позицію через те, що провалила завдання, за яке їй добре заплатили.
Суспільство Гопота без грошей. Кримчани обурені туристами з Росії Новий Кримський міст не привів до великого припливу російських туристів на анексований півострів. Про це розповідають місцеві жителі, повідомляє «Обозреватель». «Міст відкрито тільки для легкових авто, але на дорозі до Сімферополя вже кілометрові затори, тому що нову дорогу не побудували. Я по Алушті бачу, що туристів не додалося. Відомий пансіонат «Політ», судячи з туристів на пляжі, заповнений тільки на чверть. Росіяни з грошима до нас не поїдуть, вони полетять туди, де інфраструктура набагато краща. З Росії до нас їде гопота без грошей, але з претензіями. Їм і кондиціонер, і окремий санвузол з душем подавай. З материкової України в Крим майже не їдуть. Мені ще дуже подобаються білоруси, вони не такі нахабні, як росіяни, але вони чомусь до нас не їдуть», - розповів кримчанин Василь Черніков.
Події У Києві пограбовано квартиру головного редактора «РИА Новости Украина» Вишинського У неділю, 3 червня, в квартиру головного редактора «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського, який затриманий за підозрою в державній зраді, проникли невідомі та винесли з неї деякі речі. Про це повідомив адвокат журналіста Андрій Доманський. «3 червня в квартиру Кирила Вишинського було скоєно незаконне проникнення. Речі в квартирі розкидані, меблі перевернута. З квартири зникло кілька речей, проте які саме, поки точно невідомо», - розповів Андрій Доманський. За його словами, поліція вже почала розслідування за фактом пограбування і з'ясовує всі обставини події. Нагадаємо, Вишинського затримали 15 травня біля його будинку в Києві. Головного редактора «РИА Новости Украина» підозрюють в зраді і підтримки терористичних угруповань «ЛДНР». За цим обвинуваченням журналісту загрожує до 15 років ув'язнення.
Події оформление ленты  На Донбасі бойовики захопили в полон двох бійців 14-ї бригади ЗСУ У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики захопили в полон двох бійців 14-ї окремої механізованої бригади ЗС України. Про це в  Facebook  повідомила прес-служба 14-ї окремої механізованої бригади. «26 травня два наших військових під час висунення на передовій спостережний пункт були підло захоплені ДРГ ворога. Про долю наших військових нічого не було відомо протягом тижня. Зараз командування бригади робить все можливе для звільнення військовослужбовців з полону», - повідомляє прес-служба. Посилаючись на відео, опубліковане сепаратистським ЗМІ, в бригаді запевнили, що українські полонені живі. «Дешево зрежисовані ворожі сюжети свідчать, що на полонених бійців ЗСУ чиниться величезний психологічний, і не виключено, що фізичний тиск. Під цим тиск полонені розповідають брехню про ЗСУ в цілому і про бригаду, зокрема», - наголосили в бригаді.
Політика Росія боїться знищення Кримського моста та вживає заходів проти України Влада Російської Федерації намагається знищити торгове судноплавство в портах українських міст Маріуполь та Бердянськ і надати відповідні фрахти своїх портів Азова, а також чинити економічний тиск на Україну. Про це заявив постпред президента України в АР Крим Борис Бабин, пише «Обозреватель». «Росіяни думають, що хтось хоче знищити новий міст до Криму, проте будь-яка розумна людина, яка знає технічні характеристики об'єктів, прекрасно розуміє, що будь-яка аварія з будь-яким торговим судном, що проходить через Керченську протоку, а там кожен день проходять десятки суден, може призвести до незворотних наслідків для Кримського моста. Через це росіяни вживають заходів, вони зараз з порушенням норм морського права перевіряють всі судна, що йдуть з українських портів. В останні дні ці перевірки роблять на відстані всього в 8-10 кілометрів від узбережжя України», - розповів Борис Бабин. Представник президента України наголосив, що такими перевірками росіяни так сказати вбивають двох зайців. «З одного боку вони проводять «антитерористичні» дії, з іншого - намагаються знищити торгове судноплавство в українських портах на Азовському морі і надати ці фрахти своїх портів», - наголосив Борис Бабин.
Здоров`я Названо головні вороги чоловічої потенції Така проблема, як зниження потенції, відома багатьом чоловікам. І впоратися з цією недугою допоможуть фахівці. Однак, щоб не допустити її існує ряд профілактичних заходів, яких варто дотримуватися кожному чоловікові. Так які існують головні вороги потенції. Напої міцнішеЩоб відчувати себе розкутим, розслабитися і підвищити сексуальне бажання, багато чоловіків п'ють спиртні напої. Добре, звичайно, якщо чоловік чітко знає свою міру і те, як на його організм алкоголь впливає. Але навіть в такому випадку є ризик переборщити. Тому краще всього перед побаченням відмовитися від спиртного. В іншому випадку є ймовірність заснути, не дійшовши до самого пікантного моменту; а якщо до нього дійде, ерекція може підвести. Якщо дуже хочеться вжити міцного під час хвилюючого побачення, запропонуй дівчині випити по келиху шампанського, але не більше. Цей ігристий напій вважається найкращим і збудливим. Однак його дія триває недовго, тому потрібно правильно підібрати момент. Цигарки Те, що куріння завдає колосальної шкоди всьому організму - ні для кого не секрет. Однак куріння також вважається головним ворогом чоловічого здоров'я. Згідно зі статистичними даними, 90% чоловіків, у яких проблеми з ерекцією, є курцями; і це не збіг. Тютюн провокує спазми судин в усьому тілі, в тому числі і в дітородному органі. Якщо таке станеться, то в потрібний момент ерекція не наступить. Тому перед побаченням найкраще зняти хвилювання іншим способом. Якщо ти куриш, то зроби це після сексу. КаваКава впливає на організм так само, як і сигарети: судини починають звужуватися, заважаючи настанню ерекції. Особливо вибухонебезпечне поєднання - кава з сигаретами. Такий дует з хорошим сексом несумісний. Важка їжа Їжа з великою кількістю жирів і трансжирів дає організму багато холестерину, який потрапляє і в судини. Через жирну їжі з'являються проблеми з метаболізмом, ішемічні хвороби, а також еректильна дисфункція. Тому така їжа не підкріпить перед побаченням, а зіпсує його. Замість жирної їжі найкраще з'їсти свіжі овочі і фрукти, перець чилі, зелень, горіхи, морепродукти, червону рибу. У таких продуктах містяться корисні вітаміни і мікроелементи, які будуть підтримувати судини в хорошому стані і сприяти сексуального збудженню. Їжу потрібно їсти без хліба, так як дріжджі і цукор пригнічують ерекцію. Якщо ти звик їсти тільки з хлібом, віддай перевагу хлібобулочним виробам з житнього борошна. Також не забувай про головного помічника чоловічої потенції - часник. Але їж їх не перед самим побаченням, звичайно ж. Лікарські засобиБагато препаратів погано впливають на лібідо. Найчастіше це засоби від тиску, виразкових хвороб, а також седативні препарати. Щоб на побаченні не потрапити в халепу, є кілька виходів із ситуації. Якщо ліки виписує лікар, ти можеш попросити у нього підібрати альтернативний препарат без пригнічуючого потенцію ефекту. Якщо дозволяє графік прийому ліків, не пий його перед побаченням. В крайньому випадку, можна перенести побачення, організувавши його вже після відміни препарату. Пам'ятай, приймати ліки для підвищення ерекції потрібно тільки за інструкцією, найкраще виданою лікарем. Безконтрольний прийом таких засобв може бути смертельно небезпечним. Анаболічні засобиАнаболіки шкідливі для організму в цілому. Але особливо вони погано впливають на сексуальне бажання. Коли їх в організмі стає багато, тіло «думає», що у нього надлишок тестостерону. В результаті організм починає виробляти важливий чоловічий гормон «тестостерон» в меншій кількості. Крім того, яєчка стають менше. Стреси Затяжні стреси і переживання стимулюють в організмі вироблення кортизолу (гормон стресу). Це призводить до набору зайвої ваги і пригнічення ерекції. Тому багато людей, які часто відчувають стрес, страждають не тільки від ожиріння, але і від проблем з сексуальним збудженням. Тому важливо спершу позбутися стресів, наприклад, за допомогою психологів чи різних технік розслаблення, а потім вже налагоджувати сексуальне життя. Варто зауважити, що невеликий емоційний струс піде на користь. Запропонуй дівчині покататися на американських гірках, позмагатися на картингу або сходити в кінотеатр на фільм жахів. Від таких емоцій виділяється адреналін, який стимулює вироблення тестостерону. КонфліктиПристрасні примирення в ліжку бувають або в фільмах, або на початковому етапі відносин. Але коли пара разом багато років, тліючі конфлікти і претензії накопичуються, погано впливаючи на відносини, а особливо на інтимну близькість. Якщо ти плануєш інтимну близькість зі своєю другою половинкою, забудь і відпусти претензії, сварки і недомовленості. Найкраще забути погані моменти назовсім, і говорити своїй партнерці тільки ніжні і гарні слова.
Здоров`я Чому сивина - це добре. Вчені дають незвичайну відповідь Як відомо, багато людей помічають у себе перше сиве волосся після перенесення серйозних хвороб або затяжних стресів. Американські фахівці пояснили, що саме провокує сивину в таких випадках. Науковці з США провели ряд експериментів за участю лабораторних гризунів, в результаті яких їм вдалося виявити взаємозв'язок між пігментацією волосся і імунною відповіддю. За словами фахівців, коли відбувається зіткнення організму з різними вірусами або бактеріями, запускається активізація вродженого імунітету. Як тільки патогенні мікроорганізми вторгаються до клітин, ті запускають активне вироблення інтерферонів. Це особливі білки, що підвищують рівень експресії генів, що підсилюють захист організму і стимулюють імунні клітини. Крім того, вони перешкоджають розмноженню вірусів. Так, в результаті досліджень експерти простежили чіткий взаємозв'язок між вродженим імунітетом, MITF і сивиною. Відомо, що транскрипційний фактор під назвою MITF є ключовою ланкою в регулюванні великої кількості функцій меланоцитів (клітин, які виробляють пігмент меланін). Нові дослідження показали, що MITF також здатний стримувати інтерферонову відповідь. І в разі, якщо MITF переставав контролювати інтерферонову відповідь в стовбурових клітинах меланоцитів, лабораторні миші тут же знаходили сиве волосся. Плюс до всього, у гризунів, що мають схильність до ранньої сивини, кількість побілілих волосків зростала, якщо вчені штучно активували вроджений імунітет. Тому поява сивини може бути реакцією імунної системи на різні віруси або бактерії. Що свідчить про добре працюючі захисні системи організму.
Дозвілля Знаки зодіаку, які люблять отруювати життя оточуючим Є люди, яким подобається робити капості іншим. Від цього вони заряджаються енергією або просто отримують задоволення. На жаль, зрозуміти, чи є людина енергетичним вампіром, не завжди легко.Дізнатися, хто саме з вашого оточення любить бачити, як ви страждаєте, допоможе психологічний аналіз Знаків Зодіаку, проведений фахівцями з біоенергетики астрології. В ході досліджень було з'ясовано, що отримувати задоволення від чужих бід можуть майже всі Знаки, але ось навмисно робити щось для того, щоб іншим жилося несолодко, можуть лише представники п'яти Знаків. Стрілець Стрільці дуже доброзичливі, але це лише верхівка айсберга. Насправді це найсильніші маніпулятори, які ніколи не упустять можливості скористатися вами в своїх цілях. Якщо ви хочете досягти чогось, а на шляху у вас стоїть Стрілець, то його не потрібно намагатися «відсувати». Краще просто обходити таких людей, коли вони є вашими потенційним суперниками або ворогами. Вони спочатку увійдуть до вас в довіру, а потім скористаються вами, спритно обвівши навколо пальця. У них немає мети отруїти вам життя, але вони зроблять це на раз-два, без особливих проблем. А ще їм подобається, коли хтось скаржиться на них. Чим більше уваги ви будете звертати на їх дії, тим більше негативу отримаєте. Це дуже небезпечні люди, які не роблять нічого спеціально, але не відлипнуть від вас психологічно ніколи. КозерігКозероги - дуже заздрісні особистості, тому вони обожнюють пускати чутки. Ви ніколи не дізнаєтеся, що саме вони пустили про вас жахливий слух або пліткували у вас за спиною. Це жахливі люди, якщо ви їх ворог. Вони багато працюють заради свого щастя, але якщо комусь дістається щось просто так, вони просто не можуть пройти повз. Якщо ви заважаєте їм завоювати довіру важливої людини, то вони розтопчуть вас непомітно, принизивши вас в очах інших. Ці люди дуже небезпечні, тому що вони отруять вам життя за дві секунди, а провиною всьому буде заздрість. Як тільки ви впадете на саме дно, вони посміхнуться про себе, а вам скажуть слова дружнього характеру, щоб підбадьорити. Близнюки Близнюки отруюють життя тим, хто їх любить. Роблять вони це, на відміну від інших, не спеціально, але і не намагаються змінитися. Коли в них закохуєшся, вони є ідеальними, але потім їм стає нудно. Вони починають робити те, що робили до відносин. Їх залишає почуття обов'язку і відповідальності, коли в них вкладають душу. Вони топчуть любов. Що найжахливіше, так це той факт, що вони просто так вас не відпустять. Вони будуть благати не йти, але ні краплі не зміняться. Граючи на почуттях, вони будуть отруювати життя вам і всім, хто вас цінує і любить, тому що ви не станете колишніми вже ніколи, хіба що тільки після розставання з Близнюками. ЛевЛеви дуже мстиві, якщо їх вивести з себе. Вони люблять отруювати життя оточуючим, якщо ці «навколишні» перейшли їм дорогу. Звичайно, іноді бувають пориви злості через заздрість до чужих успіхів, але в основному все погане, що роблять Льви іншим людям, відбувається через їх честолюбство. Помста Львів жахлива і страшна, тому що вони вміють чекати, як ніхто інший. Спочатку вони дочекаються потрібного моменту, потім будуть зловтішатися над вами, отримуючи щире задоволення. Вони не прощають в повній мірі людей, а й мстять не завжди. Якщо у них є шанс отруїти життя тим, хто їм навіть просто не подобається, вони не упустять такої можливості. СкорпіонСкорпіони отруюють життя людям просто так, без особливої ​​причини, причому їм це дуже подобається. Коли їх виводять на чисту воду, вони не визнають своїх помилок і своєї пристрасті до безпричинного заподіяння психологічної шкоди. Ці люди - невиправні патологічні вампіри, яким не просто приносить задоволення бачити, як інші мучаться, але яким це життєво необхідно. Це їх суть, тому їх ніяк не змінити. Особливо сильно це відчувається найближчими - Скорпіони налаштовують людей один проти одного, щоб подивитися, що з цього вийде. Більше до цього схильні жінки, ніж чоловіки, але і сильна стать може похвалитися неслабкою тягою до інтриг і отруєння життя оточуючих.Що стосується інших Знаків Зодіаку, що не увійшли в топ-5, то можна відзначити любителів подивитися на ваші страждання, які не особливо сильно прагнуть до заподіяння болю. Це Діви, Риби і Раки. Вони можуть помститися вам, але просто так не будуть нічого поганого робити.
Суспільство Не кажіть цього дітям: 8 батьківських фраз, які перетворюють життя на пекло Коли ви тільки народилися, ваша всесвіт був рожевим і пухнастим – ви раділи подарункам Діда Мороза, ліпили замки з піску, обіймали примхливу Мурку і клянчили у бабусі цукерки. Але поступово все змінювалося. Ви росли, розвивалися, вбираючи від «досвідчених» мами з татом обмежуючі установки і негативні сценарії, що давалися з добрих спонукань. Насіння батьківських вимог дбайливо проростали в вашій голові, щоб до 18 років дати багатий урожай і зробити вас «дорослим і відповідальним». На жаль, бажаючи кращого, батьки допустили безліч помилок, які і зародили ваші комплекси і проблеми. Не вірите? Читайте. «Не будь егоїстом» Мета цієї маніпуляції ясна – навчити дитину піклуватися про оточуючих, проте отриманий ефект перевершив очікування. Швидше за все, ви росли з думкою, що просто зобов'язані ділитися всім, що дороге, інакше будете поганим. Не можна ставити себе на перше місце. Не можна думати тільки про свої бажання. Поступово ви навчилися засовувати свої інтереси в дальній ящик, нехтуючи почуттями, прогинаючись під оточення. Це зробило вас тривожним, незадоволеним і залежним. Але от питання: якщо вам не можна про себе думати, хто буде про вас думати? «Руки не з того місця»Ця фраза повинна була спонукати вас робити роботу краще, однак ефект вийшов протилежним. Чим би ви не займалися, батьки завжди виявляли своє невдоволення, все переробляли, критикували. Тоді-то ви і вирішили: навіщо взагалі старатися? Все одно виходить погано. Так ви зовсім зневірилися в своїх здібностях, стали відкладати справи на потім, тікати від відповідальності. А потрібно було всього лише допомогти вам зробити роботу краще. «Та кому ти потрібен, крім нас?»Як змусити дитину поважати свою працю, показати їй важливість сім'ї? Вселити, що, крім батьків, вона взагалі нікому не потрібна. Правда, діти мислять прямолінійно і не вловлюють підтексту, тому починають думати, що й справді нічого собою не представляють, а значить, і любити їх нема за що. Як підсумок, виростає ще одна тривожна особистість, невпевнена в собі, яка нікому не вміє довіряти, що негативно позначається на її любовних відносинах. Таким людям важко повірити в щиру любов. «Ти ніхто, ось і мовчи»Найчастіше такі слова прилітали дітям, які невчасно активізували свої пропелери, потрапляючи під гарячу руку. Батьки могли бути просто в поганому настрої, але їх роздратування робило свою справу - підсвідомість ввібрала установку як губка. І ось ви виросли з чітким переконанням, що нічого собою не уявляєте, талантами не блищите, хорошого партнера не заслуговуєте, оточуючим видніше. Тепер вам важко відстояти себе, зважитися озвучити свої бажання, ризикнути щось змінити. Але це неправда, ви давно виросли і стали дорослою людиною. Ви особистість. «Будь хорошим і приємним» Хіба не чудово мати дитину, якою всі захоплюються? Тримаємо парі, батьки просто хотіли допомогти вам стати краще, щоб у вас було більше шансів на успіх. Однак ви почули інший посил: потрібно вгадувати чужі бажання, щоб нікого не образити, щоб ніхто з вас не сміявся. Це змусило вас боятися чужої критики, нервувати перед перспективою припуститися помилки, ви стали перфекціоністом. Шкода, що ніхто так і не сказав, що подобатися всім не під силу навіть Богу, що перш за все потрібно подобатися собі самому. «Вирішуй свої проблеми сам»Посил був хорошим - навчити вас відповідальності, щоб ви виросли самостійним і незалежним. З іншого боку, звичка у всьому покладатися на себе виховала у вас недовіру до оточуючих, ви так і не навчилися просити допомоги, ділитися своїми емоціями, розділяти обов'язки. Ви стали черствим і закритим від світу, звикли мовчки зносити образи, терпіти розчарування, все тягнути на своїх плечах. Але це програшна тактика, яка робить з вас «цапа-відбувайла», не даючи побачити інші можливості. «Досить думати тільки про себе!»Такий фразою батьки намагалися зробити вас корисним, домогтися роботи по дому, яку не встигали зробити самі. Зрозуміти їх можна, але сама по собі установка негативна, принижує особистість дитини. В результаті виростає людина з чітким переконанням, що вона зобов'язана допомагати оточуючим, виконувати їх прохання і примхи тільки тому, що «так треба». І навіть якщо їй самій погано, немає часу або можливостей - гріх голосити. Іншим ще гірше, потрібно бути розуміючим і зручним. «Світ жорстокий і несправедливий»Такий сценарій батьки вселяли з добрих спонукань, щоб підготувати вас до невдач, не дати труднощам вас зламати. Проблема в тому, що подібна установка зробила з вас вороже налаштованого соціофоба, який ще нічого не пізнав, але заздалегідь переконався в програші. Ви росли з переконанням, що всі навколо бажають вас використовувати, ні від кого не варто чекати добра, цей світ холодний і бездушний. А якщо так, який сенс намагатися? Потрібно убезпечити себе, закритися вдома і полетіти в світ любовних романів, комп'ютерних ігор або уявних світів, де ніхто не зробить вам боляче. Як боротися з установками? Для початку доведеться усвідомити їх негативний вплив. Потім спробувати відокремити нав'язані цінності від своїх справжніх бажань, пошукати себе справжнього. Хто ви, чого хочете, що заважає вам реалізувати свій потенціал? Як тільки ви відповісте на ці питання, свідомість сама намалює вам шлях, яким потрібно йти. Змінити себе непросто, але і жити минулим сценарієм ви вже пробували.
Суспільство Жіночі звички, які дратують чоловіків і руйнують любов Безумовно, прекрасна стать - дивні створіння. Вони намагаються бути гарними, доглянутими і на які процедури тільки не йдуть, аби сліпуче виглядати. Проте, є речі, які чоловіки не розуміють, більш того - хотіли б їх викорінити. Тому в статті ми зробили підбірку жіночих звичок, які не подобаються чоловікам. Забобони, ворожіння, гороскопи Одного разу, прийшовши додому з роботи, ти застаєш її в сльозах. Прокрутивши навіть найстрашніші варіанти, ти біжиш її втішати ... Але з'ясувавши причину, ти впадеш в ступор. Виявилося, що гороскоп пророкує розставання з коханою людиною, і вона вже фактично поставила на відносинах хрест. Дівчата! Якщо ви читаєте цю статтю, запам'ятайте, чоловіки вірять не в силу гороскопів, а в силу дій і вчинків. Крім того, захопленість забобонами сприймається, як погана звичка. Нагадування про чоловіче походження з корисливих цілей Іноді від дівчат доводиться чути «Купи мені в косметичному магазині лак з перламутровим блиском». На твою спробу уникнути такої долі вона використовує козир: «Адже ти ж чоловік!». Звичайно, є речі, якими на-віч займатися саме чоловікам - полагодити розетку, пересунути меблі, купити для полювання зброю. Але бігати по жіночим магазинах косметики явно не чоловічі повноваження. Чоловіки вважають заклики до чоловічого походженням непереконливою маніпуляцією і добре вміють розрізняти, коли жінкам дійсно потрібна допомога, а коли це просто каприз. То холодно, то жарко Ще кілька хвилин тому їй було душно. Але після того як ти встав з затишного дивана і відкрив вікно, їй стало дуже холодно і вона жалібним голосом почала просити вікно закрити, так як їй шкідливо переохолоджуватися. Але ти ж упевнений, що як тільки ти його закриєш, їй знову буде душно, і знову ти крайній. Розмови після сексу Навіть вченими не раз було доведено, що практично 80% представників сильної статі засинають буквально відразу ж після статевого акту. Виною всьому гормон, який відповідає за силу м'язів, рівень якого різко знижується після настання оргазму. Тому чоловіків і хилить в сон після сексу. Дівчатам, в свою чергу, після інтимної близькості хочеться ще і душевного зближення. І в цей період вони залишаються енергійними і бадьорими. Питання про колишніх Є легенда, що існують дівчата, які ніколи не цікавилися колишніми своїх чоловіків.Спершу вона занудно розпитує про твої минулі відносини, ти якийсь час йдеш від відповіді, але потім все ж піддаєшся і розповідаєш деякі нюанси. Однак її реакція часто буває абсолютно несподіваною. Дівчина похмурніє, на якийсь час замикається в собі, а потім час від часу згадує в розмовах твою колишню пасію не в твою користь, з якої ти давно навіть не спілкуєшся. Спроби стати твоїм косметологом Звичайно, практично всі чоловіки люблять, коли ніжні жіночі руки роблять їм розслабляючий масаж. Але виникають зовсім протилежні почуття, коли вона намагається люто тиснути на тобі прищі або того гірше - висмикувати з носа волоски. Ще деякі дівчата так і норовлять випробувати на своєму чоловікові нову маску для обличчя або крем. Однак не кожен представник сильної статі готовий на подібні експерименти. Любить з'ясовувати стосунки перед важливим заходом У день важливого заходу ви вже практично готові до виходу з дому, і тут їй здалося, що ти сьогодні був до неї занадто холодний або вона згадала, що ти давно не дарував їй квіти, і почалося: «Ти охолов!», «Ти мене не любиш!». А ти всього лише спантеличений поточними клопотами. У підсумку вона приїжджає на свято заплаканою і з докором поглядає на тебе. У гіршому випадку ви залишаєтеся вдома з остаточно зіпсованим настроєм і нервами. Бажання все тримати під контролем У будь-яких відносинах настає момент, коли дівчина починає зазіхати на свободу її коханого і намагатися все взяти під контроль. І це стосується всіх сфер життя - порядку в будинку (у кожної речі має бути своє місце), зовнішнього вигляду ( "Зніми це, одягни ось це!"), зустрічей з друзями ( "Хто був і про що говорили?"), твого місцезнаходження (у всіх месенджерів на смартфоні активується функція геопозіціі). В результаті такий тотальний контроль може призвести до плачевних наслідків. Занадто ранима і жіночна Мова не йде про те, щоб вона була Сталлоне в спідниці. Але не личить дівчатам верещати і падати в непритомність побачивши жабу або жучка. Також дратує зайве сюсюкання з тваринами, маленькими дітьми, ну і, звичайно ж, з чоловіками. Фрази на кшталт: «Ти мій маленький милашка!» краще взагалі не вимовляти, ні за яких обставин. Занадто часто робити селфі В її телефоні 25368 фотографій в стилі селфі - і це ще не межа! Вона фотографується буквально скрізь - удома, в ліфті, на вулиці, в машині, в ресторані, на прогулянці, в гостях, в салоні краси, в примірювальній магазину... Так вже склалося, що самозамилування - це невід'ємна частина жіночої сутності. Однак чоловіки, з їх конструктивним мисленням, такі дії вважають недоцільними і позбавленими будь-якого сенсу. Тому на цьому грунті можуть трапляться розбіжності.
Суспільство Жіночий гороскоп на тиждень з 4 по 10 червня 2018 Тиждень з 4 по 10 буде досить складним, астрологи відзначають кілька аспектів Нептуна з іншими планетами, що принесе чимало пристрастей, конфліктів і розбіжностей.На тлі опозиції Венери і Плутона результати можуть бути вражаючими за своєю руйнівностю. Тому представницям прекрасної статі краще не робити ніяких різких «рухів», не приймати легковажних рішень і не затівати нових перетворень (хоча вплив Плутона буде до цього шалено підштовхувати). Враховуйте, що вплив цієї планети спотворюють сприйняття, і чим масштабніше будуть зроблені зміни, тим більше катастрофічним може виявитися підсумок. Жінка-Овен Прекрасним представницям Овна до середини тижня краще взагалі не показуватися на очі оточуючих. Вплив ретроградного Сатурна вистрілить в вас такою інтенсивною енергетикою, яка просто зіб'є з ніг. Постарайтеся не привертати до себе зайвої уваги, уникайте нападів справедливості і блискавичних рішень. Найекстремальніше, на що ви можете розраховувати на даному етапі - розмірене і спокійне життя. Інакше, ви ризикуєте потрапити в смугу невдач. З середи, вже можна не поспішаючи залишати притулок. До кінця тижня ймовірні зустрічі з примарами минулого, унікальні пропозиції, багатообіцяючі плани, новоспечені шанувальники і доленосні моменти. На жаль, ви ризикуєте оступитися і стати жертвою заздрості, шахрайства і навіть зради. Тому протягом тижня краще буде з обережністю відповідати на великодушні пропозиції та інші авантюри. Жінка-ТелецьПредставниці Тельців - щасливий виняток: до вас планети на цьому тижні будуть досить прихильні. Астрологи зазначають, що на даному етапі, вам немов підморгує саме небо, і необачно цим не скористатися. Головна мета на цьому тижні - зберегти звичний темп життя і пріоритети. Не порівнюйте себе з іншими, а покладайтеся лише на свої головні достоїнства. Не виключено, що під егідою Меркурія, в ці сім днів назріють яскраві зміни в особистому житті. Якщо захочеться змінити гардероб, імідж або навіть роботу, то не ігноруйте свої бажання. Ваш покровитель буде достатньо сильний, щоб допомогти вам втілити все задумане в життя. Просто обговорюйте свої мрії конкретно, не думаючи, що Всесвіт «і так все розуміє». В іншому випадку будуть конфузи. Жінка-БлизнюкиНа цьому тижні ви зміните своє життя, причому в кращу сторону. Однак, приємні зміни теж можуть попсувати нерви, так що бажано підготуватися до них заздалегідь. Вплив посиленого Сатурна пробудить бажання щось змінити, виправити, переписати. З'явитися імпульс наблизиться до своєї головної мети, що стосується роботи, сім'ї або коханої людини. Однак, астрологи звертають вашу увагу на те, що мова йде не про сміливі і ризиковані переміщення, а про невеликі, і може навіть боязкі кроки - не квапте події. Це буде чудовий тиждень для багатьох жінок-Близнюків. А якщо ви з когорти творчих людей, то будьте готові і до того, що вас відвідає натхнення, муза і високий сенс. Насолоджуйтесь кожною миттю, і пам'ятайте зміни близько, залишилося трохи потерпіти. Жінка-РакЖінки-Раки, ви переходите в проблемний період. Під покровительством Венери в вашому Знаку очікуються кризи в стосунках з близькими людьми. Ревнощі і невпевненість в собі, на жаль, можуть зіпсувати вам початок літа. До всього іншого, дуже великий шанс, що життєві негаразди змусять вас часто брехати - нехай навіть з гуманних міркувань. Всесвіт попереджає: знизити загрозу розбіжностей можна, змінивши обстановку, а також скоротивши кількість розмов на делікатні теми з коханим чоловіком і ріднею. Якщо вам вдасться впоратися з собою, взявши під контроль емоції, то тиждень в цілому буде досить сприятливим і продуктивним, як для роботи, так і для переміщень в особистому житті. Жінка-ЛевЦей тиждень здасться вам ідеальним, але лише в тому випадку, якщо ви любите і хочете працювати. Достаток невідкладних справ, термінової роботи, сімейних обов'язків переступить всі мислимі межі. Астрологи зазначають, що все, з чим ви зіткнетеся з 4 по 10 червня буде навантажувати вас і фізично, і розумово, і морально. Найприкріше, що сховатися від цього буде неможливо. Всьому виною негативний вплив Нептуна. Альтернативою цього фестивалю старанності може стати апатія, стрес або просто тривалий занепад сил. Рекомендовано займатися якщо не роботою, то, у всякому разі, підвищенням своєї енергетики і зміцнення біополя. Жінка-Діва Тиждень з 4 по 10 червня обіцяє представницям Дів гармонію і удачу, особливо в сфері любові. Любов почне цвісти плодами, причому чим триваліше ваші відносини, тим щасливішими і духовнішими вони стануть. Жінки-Діви, в цю семиденку вам взагалі краще зробити ставку на те, що ви добре знаєте. Астрологи рекомендують уникати нових романтичних знайомств, пошуку захоплень, зміни роботи або посади. Вся справа в тому, що в незвіданій вами сфері буде великий ризик нарватися на обман або випадково обдурити інших. Зірки повідомляють, що на цьому тижні з'явиться можливість позбутися від багатьох проблем, завершити тривалі процеси, добитися поставлених цілей. Займіться покращенням життя і постарайтеся відстрочити нові перетворення хоча б до середини тижня. У 6 і 7 числах червня Місяць допоможе вам подивитися на ситуацію життя зовсім інакше, нагородивши бойовим настроєм. Жінка-ТерезиПозитивний вплив Меркурія загрожує багатообіцяючим приростом прибутку. Хотілося б зауважити, що приплив грошей буде разовим, але зате дуже рясним. До речі, придбання грошового талісмана, нехай навіть в якості сувеніра, підвищить шанси на раптову, але бадьорить удачу. Прийдешній тиждень також сприятливий для зізнань у коханні. А ось чого не віщують зірки, так це тривалих поїздок і апатичного настрою. На даному етапі вам краще уникати непомірності в чому-небудь. Незважаючи на те, що почалося літо, ви можете продовжити жити в форматі зимової нервозності. Астрологи радять частіше вибиратися з дому, особливо разом з коханою людиною. Зараз у вас вийде поліпшити свої відносини, підлатати довіру в парі. Жінка-Скорпіон Нарешті зірки встали в ідеальну для вас конфігурацію, і на цьому тижні вам вдасться поліпшити своє життя. Фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують покладатися не так на революційні ідеї, а на звичайні і прості - в цьому ваш ключ успіху. До хороших новин можна віднести позитивну участь Марса в події вашого життя. Його сильна, але войовнича енергетика нейтралізує гострі ситуації, однак нагородить бажанням вступати в конфронтацію і домагатися свого за будь-яку ціну. Для повної розрядки від негативних емоцій, бажано тримати в голові дві важливі думки: «Все що не робиться, все на краще» і «Рахуй до десяти, а потім говори». Жінка-СтрілецьЕгоїзм і марнославство - не найприємніші якості вашого характеру, але зараз не гріх ними скористатися. Вплив посиленого Меркурія загрожує вам невдалими покупками і необачними рішеннями. Наступний тиждень, яка пройде під заступництвом вашого антагоніста, взагалі не підходить для будь-яких грошових витрат. Астрологи рекомендують заощаджувати не тільки гроші, але і сили, енергетику й емоції. На даному етапі ви зможете акумулювати величезну кількість енергії, якщо не будете витрачати її на інших людей. Займіться собою. Самотність в період з 4 по 10 червня принесе величезну кількість користі. Відокремлені прогулянки, глибокі роздуми, перегляд фільмів, внутрішній діалог - все це піде на примноження життєвих сил. Якщо ж вам так сильно необхідно приділяти багато енергії на роботу, то спробуйте хоча б вечорами звільняти собі час для неробства. Жінка-КозерігЖінки-Козероги дуже ризикують на початку червня стати жертвою обману і загрузнути в небезпечних ілюзіях. Всьому виною буде різко-негативна дія Нептуна, бога ілюзій. Астрологи рекомендують запастися скептицизмом і ставити під сумнів все, навіть те, в чому сумніватися просто неможливо. З іншого боку, є сфери, де фантазії не такі небезпечні, навіть якщо вони закінчуються крахом. До цього можна віднести любов і творчість. Але все ж не дозволяйте вашій уяві забирати вас за межі реальності, пам'ятайте, що все, що відбувається з вами на цьому тижні здебільшого є міражем. Жінка-ВодолійМарс в вашому Знаку, і тепер ви маєте честь приймати у себе в гостях цю потужну планету, у якої досить агресивна енергетика. Тримати себе в руках буде дуже складно, але немає нічого неможливого. Спробуйте духовні практики, медитації, головне - не загострювати увагу на негативі. Час від часу вам доведеться перемикати себе на суть справи, але астрологи обіцяють, що ви швидко до цього звикнете. Під заступництвом Марса вдасться зробити багато корисного, наприклад, відстояти кордон, знайти і показати оточуючим свої сильні сторони, заявити про себе, пробитися вперед і багато іншого. Просто навчити керувати емоціями, до того, як вони почнуть керувати вами. В іншому випадку, хвилеподібний настрій, бажання поплакати і посумувати, може поглинути вас. Жінка-РибиВплив Місяця на цьому тижні нагородить вас незвичайним талантом до обману і лестощів. Не те, щоб ви і раніше були новачками у цій сфері (представниці Риб славляться чудовою маніпуляцією і акторською грою), але на даному етапі з вас вийдуть найяскравіші шахрайки, аферистки, вигадниці і актриси. Якщо ви завжди виступаєте в жанрі «театр одного актора» і не марите думками про власну вигоду, то в ці сім днів зірки благословлять вас на меркантильний і підлий обман, заради досягнення своїх цілей. Зрозуміло, право вибору залишиться за вами - подаватися цьому прагненню або придушити його. Але врахуйте, що навіть без нахабного вдавання ваші слова можуть змінити будь-яку людину, змусивши, хоч і мимоволі, бути вашою маріонеткою.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-0,74270105361938-/ /-pc-/
Top