counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Мляво або "взасос": як цілуються різні знаки Зодіаку і що для них означають поцілунки


Переглядів: 868


Мляво або взасос: як цілуються різні знаки Зодіаку і що для них означають поцілунки

Отже - характеристики поцілунків за знаками Зодіаку

Знак Зодіаку Овен

Представники цього знаку Зодіаку володіють найбільш палкими поцілунками. Саме палкими, оскільки їх не можна назвати еротичними. І вже у всякому разі вони не ніжні, хоча і не цнотливі. Також їх не приваблює затяжний поцілунок.

Зазвичай Овни цілують міцно, взасос, нерідко залишаючи на поцілованих місцях відмітини. Можуть при цьому ненароком завдати болю.

Цілуються тільки тоді, коли у них хороший, навіть захоплений настрій. До цінителів  поцілунку цей знак Зодіаку віднести не можна, Овни цілуються достатньо рідко. Найбільше воліють цілувати ділянку обличчя. При цьому вони досить розкуті і готові поцілувати навіть першого зустрічного, якщо він їм сподобається.

Знак Зодіаку Тілець

Поцілунок Тельця міцний, але м'який. Воліють цілуватися довго і пристрасно. Багато хто відзначає, що у цього знаку Зодіаку дивно м'які і теплі губи.

Незважаючи на те, що Тельці цілують міцно, вони незвичайно ласкаві і ніколи не завдають болю. Більшість жінок зазначає, що коли цілує чоловік-Телець, починаєш почуватися як за кам'яною стіною. А поцілунок жінки, народженої під цим знаком, за твердженням багатьох чоловіків, дозволяє забути всі тривоги.

Представники цього знаку Зодіаку воліють за краще цілувати тільки тих, кого добре знають. Більшість із них обов'язково цілує кохану людину йдучи з дому або повертаючись додому, перед сном і в інших подібних випадках, навіть якщо незадовго до цього вони посварилися. Тельцям все одно які частини тіла цілувати, але більшість вважає за краще губи.

Знак зодіаку Близнюки

Рекордсмени за кількістю поцілунків на душу населення - це Близнюки, хоча роблять це поверхнево: просто чмокають в щічку або в губи, іноді навіть займаючись при цьому сторонньою роботою. Їхні поцілунки не відрізняються пристрасністю, хоча багатьох приваблюють своєю різноманітністю. Та й самі Близнюки шукають різноманітність в кожному новому поцілунку, тому зі своїми постійними партнерами по любові і браку можуть цілуватися з часом все рідше і рідше. Зазвичай у свій поцілунок Близнюки вкладають дружню вдячність, тому цілуються частіше з друзями та знайомими при зустрічах або розставання.

Але Близнюки також віртуозно володіють технікою еротичного поцілунку і іноді можуть вразити вас цією здатністю.

Знак Зодіаку Рак

Вважає за краще не стільки цілувати сам, скільки бути поцілованим. Їхні поцілунки дуже ніжні, люблячі, душевні. Так зазвичай матері цілують своїх дітей. Рак не сприймає поцілунків без почуттів, і йому важливо, щоб це було відчуття не так любові, скільки душевної прихильності або піклування.

Більше за інших знаків Зодіаку Рак любить, коли його цілують на ніч перед сном, або вранці. Раки цілують своїх дружин, ідучи на роботу або повертаючись з неї. Але на відміну від Тельця, вони, будучи скривдженими, припиняють цілуватися. Відновлюють поцілунки тільки після того, як пробачать кривдника. Частіше ніж коханих людей, Раки цілують своїх дітей або батьків.

Через збентеження дуже рідко цілуються прилюдно. Еротичний початок у поцілунках Рака слабко виражений. Велика частина поцілунків у Раків припадає на період дитинства.

Знак Зодіаку Лев

Вважає, що в першу чергу від поцілунку потрібно отримувати чуттєве задоволення, тому Леви цілуються найчастіше з коханими. Людей, народжених під цим велелюбним знаком Зодіаку, можна по праву вважати майстрами гарячого і пристрасного еротичного поцілунку. Причому вони не соромляться демонструвати його на людях і навіть отримують від цього особливе задоволення.

Материнські поцілунки, подяки або дружнього ставлення цього знаку майже не властиві. Чоловіки-Леви одні з небагатьох, хто вміє красиво поцілувати жінці руку.

Однак, однією рукою або обличчям вони не обмежуються і завжди готові цілувати в будь-якому місці. Цілуватися "серйозно" Леви починають набагато раніше за інших знаків Зодіаку.

Знак Зодіаку Діва

Веде себе скромно, зазвичай цілується тільки зі своїм партнером по шлюбу або коханою людиною. Діва дуже не любить робити це на людях і дуже дратується, якщо помічає, що за нею підглядають. За кількістю поцілунків займає в Зодіаку одне з останніх місць.

Багато Дів вважають, що "поцілунок переносить заразу", і ретельно дотримуються всіх запобіжних заходів. Через свою гидливість ніколи не будуть цілуватися з людиною, яка їм чимось неприємна. Якщо хочете отримати поцілунок цього знака, вам необхідно бути охайно одягненим, мати відпрасований одяг і вичищене взуття, а чоловіки при цьому повинні бути ретельно виголені.

Непогано також пожувати освіжаючу жуйку або щось подібне. Часто перший любовний поцілунок Діви випробовують вже в зрілому віці.

Знак Зодіаку Терези

Знак Зодіаку, який найбільш знає толк у поцілунках. Віртуозно володіють його технікою, Терези готові цілуватися завжди, скрізь, з усіма, як з дружною, так і з тими, з ким познайомилися півгодини тому.

За кількістю поцілунків займають одне з перших місць, поступаючись хіба що Близнюкам. Але, на відміну від Близнюків, Терези насолоджуються поцілунком набагато повніше.  Самі обожнюють цілувати, і так само люблять, коли цілують їх. Єдиний недолік - не дуже високий чутливий потенціал.

Їхні поцілунки, хоча й еротичні, але не пекуче жагучі, швидше ніжні і ласкаві. Вони ніколи не заподіють трагічного болю, а якщо ви їм прикусили випадково язик або губу, будуть довго потім обережними.

Знак Зодіаку Скорпіон

Скорпіон - єдиний знак Зодіаку, який за допомогою поцілунку найповніше передає всю гаму своїх почуттів. Цілуючи, вони вміють висловити все: від обожнювання, ніжності і вдячності до холодності і повного презирства.

Можуть якийсь час приховувати від сторонніх очей поцілунки з будь-якими людьми, але не тому, що соромляться, а через особливу ​​гостроту відчуттів. Також можуть раптово вразити своїм витонченим еротичним поцілунком в людному місці, нітрохи при цьому не соромлячись.

Скорпіони цілуються часто і завжди пристрасно, але тільки з добре їм знайомими людьми. Якщо ви удостоїлися поцілунку Скорпіона, знайте, що це знак особливої ​​прихильності. Далеко не всіх вони пускають у свій внутрішній світ.

Знак Зодіаку Стрілець

Поцілунок Стрільця частіше висловлює захоплення, вдячність, що походять від широти їхньої неосяжної душі. Для них головне не чуттєве задоволення, а вираження свого ставлення.

Цілуються в урочистих, випадках як наприклад, Брежнєв (Стрілець за знаком Зодіаку) або коли у них гарний настрій (при цьому можуть в пориві поцілувати першого зустрічного, міцно в губи). Зазвичай цілують палко, по-дружньому, але уміють надати поцілую і певну пристрасність. Найчастіше цієї честі удостоюються їхні друзі, потім кохані і діти.

Незважаючи на палкість, техніка поцілунку у Стрільців не на високому рівні. Але при цьому вони прагнуть цілуватися довго, часто і багато.

Знак Зодіаку Козеріг

Козеріг - знак Зодіаку, що цілується найменше. Козероги не схильні, та й не люблять висловлювати таким способом свої почуття. Їхні поцілунки або в'ялі, або холодні і відсторонені. Еротизму, чутливості і теплоти у них майже немає.

Також вважають зайвим оволодіти технікою поцілунку. Козеріг не тільки не цілується прилюдно, але навіть з близькими йому людьми і в інтимній обстановці воліє зберігати дистанцію. Уникають Козероги цілувати інші частини тіла, крім обличчя. У крайньому випадку готові офіційно припасти до руки.

Можуть все життя цілувати партнера по шлюбу перед сном або при зустрічі, але роблять це без будь-якої пристрасті, як ритуал чи данину традиції. Так само цілують дітей і батьків.

Знак Зодіаку Водолій

Поцілунок Водолія не має особливих характеристик. Вони можуть бути абсолютно різноманітними. Це не закомплексований знак Зодіаку, він часто не робить різниці між друзями і з однаковим відчуттям цілує і тих, і інших.

Водолій ніколи не віддається почуттям повністю і не дозволяє пристрасті захопити себе. Але цілуватися з Водолія приємно, бо в такому поцілунку можна знайти все що завгодно. Він в міру еротичний, досить чутливий. Проте цей знак не належить до тих, хто часто цілується.

Найбільше для поцілунків їх приваблює нестандартна обстановка і можливість експериментувати в цій сфері

Знак Зодіаку Риби

Як і Раки воліють бути поцілованими. Чекають від поцілунку чогось неземного (особливого юні дівчата), тому часто розчаровуються. Риби прагнуть повністю віддатися почуттям і пристрасті, розчиниться в них і не думати більше ні про що, хоча і не розглядають поцілунок з еротичної точки зору, так і техніка поцілунку у них досить низька.

У момент поцілунку Риби неначе перебувають поза свідомістю і забувають про все на світі. Але для цього знака Зодіаку почуття понад усе, причому не важливо, які саме, це може бути кохання (до коханої людини, до своєї дитини або батькам), дружнє ставлення, вдячність тощо.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-1,0706808567047-/ /-pc-/
Top