counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Жіночий гороскоп на тиждень з 28 травня по 3 червня 2018 року


Переглядів: 822


Жіночий гороскоп на тиждень з 28 травня по 3 червня 2018 року

Цей тиждень буде граничним між весною і літом, тому він може стати вельми неоднозначним.
Енергетичні хвилі будуть в постійній динаміці, тому заспокоїтися духовно буде дуже складно. Вам може захотітися відразу все, а може не хотітися зовсім нічого. Вкрай полярний характер впливу зірок буде відчуватися у всіх сферах життя. З іншого боку, динамічний Місяць виявиться вкрай слабким зараз, а Меркурій 30 травня стане сильнішим через перехід в сузір'я Близнюків.

Жінка-Овен

Овнам жіночої статі на цьому тижні доведеться несолодко, тому що змінити ваше життя може що завгодно і в будь-яку сторону. Найкращий варіант - зсув не вперед або назад, а паралельно. Випадкова удача може перешкодити вам залишатися самими собою. Випадковий успіх може засліплювати в такі періоди, тому зберігайте спокій, інакше все хороше піде вже до початку вихідних. Спокійний і слабкий Місяць може вас перетворити в людину без комплексів, без страхів і забобонів. Це гарна новина для тих з вас, хто знаходиться в пошуках нової роботи або потребує «акліматизації» на новому місці. З чоловіками теж буде не все просто, тому знайомств не уникайте, а ось гучних зізнань краще цуратися. Зараз вам необхідно бути в тіні, спостерігати за всім, що відбувається, немов ви хижачка, а все навколо - потенційна здобич.

Жінка-Телець
Спокусити чоловіка, знайти свою любов і знайти духовну рівновагу дамі-Тельцю буде набагато простіше на цьому тижні, проте, ваші прагнення можуть бути помилковими, рівно як і бажання, душевні внутрішні процеси. Вам доведеться трохи цуратися дому та сім'ї, тому що на самоті буде порятунок від усіх проблем одразу. Не втрачайте дипломатичність, тому як проста відстороненість викличе у близьких людей інтерес, особливо, у вашої другої половинки і у батьків. Ваша балакучість може зіграти з вами злий жарт, так що більше слухайте в цей непростий період і менше робіть бездумних вчинків. Все, що станеться зараз, залишить незгладимий слід на вашому найближчому майбутньому. Звичайно, в любові і фінансовій сфері ваша жіноча натура буде максимально вразливою, але зате удача буде чекати Тельців у творчості.

Жінка-Близнюки

Близнюкам астрологи і експерти сайту dailyhoro.ru радять не думати про чоловіків в цілому і, тим більше, про заміжжя. Необхідно знайти шлях до взаєморозуміння між статями в колективі і вдома. На жаль, зробити це буде трохи складніше, тому з чоловіками, другими половинками, братами і батьками буде невелика прірва в спілкуванні та взаєморозумінні. З іншого боку, Меркурій стане сильнішим в середу, що позначиться позитивно на створенні нових зв'язків, на знайомствах. Це буде означати, що нові люди у вашому житті виявляться корисними, але розвивати відносини краще з ними тільки в самому кінці тижня. Це буде прекрасний тиждень для поїздок, переїздів, початку ремонту, для покупки нової нерухомості. Не бійтеся спостерігати те, як стрімко події розвиваються навколо вас. Вчіться на цьому, отримуйте знання, досвід, щоб потім було з ким поділитися емоціями. Ваша пам'ять буде ідеальною, так що не відкладайте на потім підготовку до іспитів. Сходіть до перукаря або стиліста - можна сміливо поміняти образ, якщо хочете.

Жінка-Рак
Ракам цей тиждень потрібен буде для того, щоб підняти собі настрій. Сходіть на шопінг, купіть собі що-небудь приємне. Змініть обстановку, якщо є така можливість. Можна сміливо відправлятися у відпустку, в подорож, у відрядження або в далеку поїздку до друзів або родичів. Це буде прекрасний час для відпочинку, але нічого страшного, якщо вам доведеться попрацювати. Не бійтеся навантажень на ваше жіноче тіло і нервову систему. Остерігайтеся того, щоб ваші дії не виявилися марними. Романтичні вечори підуть вам на користь. Так, Місяць трохи зменшить ваш ентузіазм, так що постарайтеся не падати духом. Шукайте для себе мотивацію, щоб компенсувати недолік Місячної енергетики. Вам необхідно більше часу проводитиме з людьми, які вас надихають. Це кращий варіант розвитку подій на перехресті між весною і літом. Якщо ви зможете знайти підтримку ззовні, то опинитеся в найкращому становищі.

Жінка-Лев
Левицям прийдешній період допоможе пізнати самих себе, свою жіночу сутність і усвідомити те, яким шляхом необхідно довше продовжувати рухатися. Сонце буде стабільним, тому самореалізація в будь-якій сфері буде даватися без особливого клопоту. Головне зараз - це зрозуміти, що відбувається навколо і зрозуміти, як уникнути неприємностей найпростішим способом. Сили доведеться зберегти для кінця тижня, коли на вас звалиться великий обсяг роботи і обов'язків. Якщо це дійсно станеться, то на допомогу прийде почуття гумору. Воно у вас є, будьте впевнені. Дивіться на все простіше, тому що занадто серйозне ставлення до життя в такі періоди може принести вам безліч проблем емоційного характеру. Ваші вороги жіночої та чоловічої статі можуть активізуватися, так що дивіться в обидва і не давайте нікому приводу вас ненавидіти.

Жінка-Діва

Цей тиждень може бути дуже позитивним, але якщо врахувати особливості вашого характеру, то будь-яка дрібниця може зробити пробоїну в судні вашого щастя. Слухайте здоровий глузд, а не голос, який говорить вам, що все втрачено і все необоротно рухається в безодню. Вам потрібно більше часу займатися чимось відволікаючим від поганих думок, тому що слабкий Місяць не нагородив вас особливим оптимізмом. З іншого боку, Меркурій стане сильніше в середу 30 числа, так що з цього часу і до 3 червня вас чекатиме відмінний період для спілкування. Заводити знайомства краще в першій половині цього періоду, а ось призначати романтичні зустрічі краще на кінець тижня. Постарайтеся побачити в майбутньому перспективи, а не проблеми. Уникайте стереотипного жіночого мислення, яке заважає тверезо оцінювати обстановку.

Жінка-Терези
Поки Марс особливо сильний у Водолії, він буде знижувати вашу енергетику. Тому зробити фурор одним гарним зовнішнім виглядом у вас не вийде. Доведеться шукати способи більш витончені. Не варто хитрувати: пускати плітки і чутки про ваших ворогів, брехати або грати в небезпечні ігри за спиною у ваших суперниць, або недоброзичливців. Якщо люди побачать ваш негативний настрій, то можуть відвернутися від вас зовсім. Звичайно, Венера, ваш союзник все ще буде сильною, так що запас енергії у вас буде, але перевтоми на цьому тижні краще уникати. Сумісність у любові і у відносинах з людьми в цілому у вас буде найкращою з найбільш спокійними і відданими колегами, знайомими, подругами. Грубо кажучи, вам необхідно, на думку астрологів, як можна ближче спілкуватися тільки з тими, кому ви повністю довіряєте. З іншими людьми постарайтеся тримати напоготові і дивитися в обидва. Цей період часу може здатися неймовірно складним. Ймовірно, так воно і буде, але цей тиждень навчить вас багато чому.

Жінка-Скорпіон
Скорпіонам краще активізувати свої творчі здібності на максимум. Якщо ви цього не зробите, то обдумування рішень може зайняти занадто багато часу. Жінки і дівчата типу вас завжди влаштовують мозковий штурм, перш, ніж зробити рішучий крок у роботі, любові або в інших сферах. Не потрібно цього робити зараз. Будьте легкими як вітер, щоб життя було таким же. Навіть якщо доля буде притискати вас до стінки, то не потрібно бити на сполох. Спробуйте просто прибрати всі свої симптоми серйозності, поклавши на полицю нервозність і зайву відповідальність. Незвичайні рішення і творчий підхід допоможуть вам у всіх сферах життя. Нехай навіть швидкі рішення і не здадуться особливо ефективними, вони заощадять ваш час і сили, що важливо в ці прийдешні сім днів.

Жінка-Стрілець
Стрільцям удачу принесуть віщі сни, яким, може, і не судилося здійснитися, але які зможуть допомогти вам побачити світ з іншого боку, зрозуміти свої помилки. Це буде прекрасний період для самоаналізу, для усвідомлення того, чи правильно ви себе відчуваєте в цьому світі. Ваша жіноча енергія буде вирувати, але направити її важливо вже в понеділок або вівторок. Знайдіть для себе якийсь певний шлях, яким можна буде слідувати весь тиждень. Це може бути шлях зміцнення відносин з вашим коханим чоловіком, наприклад. Важливо зрозуміти, яка саме сфера вимагає від вас максимальної участі. Пам'ятайте, нежіноча сміливість - це ваше достоїнство, що допомагає вам завжди.

Жінка-Козеріг
Жінкам, народженим під цим Знаком Зодіаку, в найближчі сім днів доведеться шукати любов і удачу в тих місцях, в яких в звичайний час ви б шукати не стали. Труднощі допоможуть вам подолати нудьгу і неробство, а усамітнення допоможе притягти увагу з боку чоловіків. Якщо це не допоможе, то не впадайте у відчай, тому що зараз усамітнення буде найкращим способом врятуватися від негараздів. Монотонна праця допоможе вам сконцентруватися на чомусь важливому. Не відкладайте справи на потім, тому що зараз ви найбільш сильні фізично, емоційно, психологічно. Це не дуже вдалий для відпочинку час, а ось для роботи і справ він підходить практично ідеально. Використовуйте цей час для підготовки до іспитів, для творчої праці, підвищення продуктивності.

Жінка-Водолій
Покладайтеся в усьому на свою інтуїцію, яку вже встиг посилити Юпітер. Поки Венера стабільна, ваша сексуальна енергетика буде на висоті. Ви можете сподобатися собі, а значить і оточуючим. У любові вам допоможе підвищення впевненості в собі. Результати ви зможете спостерігати вже в кінці цього тижня. Абсолютно у всіх сферах життя може наступити сприятливий період, який буде можливість утримати і в майбутньому. Не йдіть на хитрощі заради досягнення своїх цілей. Жінки на кшталт вас часто йдуть на позитивні і дозволені хитрощі заради успіху, але удача зараз буде діяти цілком передбачувано, так що дотримуйтеся планів, не біжіть від самих себе. Можливі перепади настрою через сильний Меркурія, але з цим можна вчасно впоратися, так що не панікуйте.

Жінка-Риби
Рибам потрібна буде підтримка з боку близьких людей на цьому тижні. Буде набагато краще, якщо це будуть інші дівчата або жінки, наприклад: мама, бабуся, сестра, подруга. Залучити в своє життя гроші і удачу вам допоможуть фінансові талісмани типу старих монет, червоних ниток. Звичайно, знадобиться ще і крапля впевненості, якої може, як завжди, не вистачати. Будьте самими собою. Це головна порада тим, на кого буде проводитися величезний тиск з боку начальства або випадкових обставин. Ви можете втратити віру в себе, впасти в депресію, але це не вихід. Ви і самі це знаєте, так що постарайтеся вирватися з лап рутини якомога швидше. Слабкий Місяць зробить вас вразливими і підвищить емпатію, що абсолютно недоречно.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
/-1,4383878707886-/ /-pc-/
Top