counter
Архів Повернутись назад 31 Січня 2016
31 Січня
Події Бойовики 36 разів обстрілювали позиції сил АТО Минулої доби бойовики 36 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, по позиціях ЗСУ в Широкиному бойовики били із зенітної установки. На донецькому напрямку під вогонь з гранатометів та кулеметів потрапили укріплення в Опитному, Пісках, Троїцькому, Авдіївці, Луганському і Первомайському. Близько 18:00 ворог відкрив вогонь з 82- і 120-мм мінометів по опорному пункту в Зайцевому. Також з мінометів калібру 120 мм обстріляли українські позиції в Майорську. На луганському напрямку опорний пункт в Трьохізбенці обстріляли з автоматичного гранатомета. По позиціях у районі Станиці Луганської ворог вів вогонь з 120-мм міномета. На маріупольському напрямку у Красногорівці і Новотроїцькому бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Андрій Забловський Вдосконалювати бюджет 2016 року необхідно, приділяючи увагу податковій системі Удосконалювати бюджет 2016 року необхідно, насамперед приділяючи увагу податковій системі. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт ради підприємців при Кабінеті Міністрів Андрій Забловський. «Починати треба з податкової. Був круглий стіл з обговоренням тих напрацювань, які було підготовано ще до Нового року групою експертів, а потім надійшла інша редакція змін податкової системи. Йдеться про законопроект, який було спрямовано на серйозну лібералізацію податкової системи - створення стимулів для виходу з тіні економіки, зміну філософії основних податків і зборів, філософії сплати податку на прибуток, сплати податку на додану вартість. Взяти хоча б норми про відшкодування ПДВ. Бізнес наполягав на тому, щоб система відшкодування ПДВ була автоматичною, прозорою і зрозумілою для всіх, і не повинно бути першого, другого реєстрів. Має бути один реєстр згідно з поданими заявами у хронологічному порядку. Зараз потрібно зосередити зусилля на тому, щоб було зроблено публічні заяви, що в новому Податковому кодексі буде враховано те, що було запропоновано торік бізнесом та експертним середовищем», - розповів експерт. Забловський зазначив, що часу залишилося не так уже й багато. Він вважає, що потрібно зробити все, аби нова податкова реформа була справді стимулюючою, поєднувала інтереси влади та бізнесу і створила б реальні стимули для детінізації. «І на підставі цього вже має формуватися бюджет наступного року. Зрозуміло, що якщо зміни буде внесено, то вони не позначатимуться на бюджеті цього року. Зміни до бюджету цього року можуть мати точковий характер з урахуванням макроекономічних показників, рекомендацій МВФ, деяких змін за ставками податків і зборів, які вже було прийнято. Головне - щодо бюджету вноситимуться зміни з урахуванням тих проблемних питань, які вже виникли з початку року з ухваленням змін до Податкового кодексу. Маємо класичну ситуацію, коли напередодні Нового року поспіхом щось ухвалюється і потім воно вилазить у новому році, починається робота, з'являються нові законопроекти стосовно усунення допущених прогалин і неточностей. Наприклад, адміністрування податку з аграріїв - система неробоча, у такому вигляді важко адмініструвати не лише бізнесу, а й представникам фіскальної служби. Багато таких речей, які треба виправляти, які враховуватимуться і коригуватимуться на рівні бюджету цьогоріч. Але системні зміни може бути внесено лише на підставі розробки нової податкової реформи та її реалізації. Однак це буде вже наступного року за умови, що цього року ми справді виконаємо завдання із запуску реальної податкової реформи», - резюмував Забловський.
Суспільство Суд відмовився пом'якшити покарання співробітникам колонії, в якій утримували Тимошенко У Харкові Апеляційний суд відмовився пом'якшити покарання колишнім співробітникам Качанівської виправної колонії, які застосували силу до екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Як повідомили УНИАН у відділі зв'язків з громадськістю та ЗМІ прокуратури Харківської області, цього тижня Апеляційний суд області відмовив у задоволенні скарги захисту щодо вироку суду першої інстанції у справі про застосування сили до Тимошенко. За даними прокуратури, Апеляційний суд залишив чинним рішення суду першої інстанції. Тож, згідно з вироком Комінтернівського районного суду Харкова, першого заступника начальника Качанівської виправної колонії та начальника відділу охорони колонії визнано винними у перевищенні службових повноважень, скоєному за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України). Їх засудили до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади у правоохоронних органах строком на три роки. Начальника відділу охорони звільнено від відбування основного покарання з випробувальним терміном три роки.
Політика РФ висунула окупантам Севастополя попередження Федеральна антимонопольна служба Росії висунула попередження окупаційному уряду Севастополя з вимогою припинення дій, що мають ознаки порушення антимонопольного законодавства. Як повідомляє Крым.Реалии, зокрема, ФАС вимагає скасувати постанову, якою «влада» Севастополя запроваджує новий порядок розміщення торгових об'єктів у місті. Як сказано в документі ФАС, постанова «уряду» порушує антимонопольне законодавство в частині захисту конкуренції. На вимогу ФАС «уряд» Севастополя тепер має протягом 10 днів скасувати цю постанову, ухвалену 9 листопада 2015 року, яка, в тому числі, передбачає нові положення про проведення конкурсів та аукціонів під час укладення договорів, нові схеми розміщення торгових об'єктів. ФАС також вказала уряду, що «відповідно до Закону «Про місцеве самоврядування у Севастополі», у переліку питань місцевого значення, регульованих внутріміським муніципальним утворенням, немає регулювання торговельної діяльності». Протягом останніх трьох місяців чиновники Севастополя неодноразово заявляли про майбутню ліквідацію та реконструкцію практично всіх ринків міста. У громадській організації «Спілка підприємців Севастополя» ухвалену в листопаді постанову (№1030-ПП) назвали «типовим проявом корупції». Як зазначають в організації, створене владою Державне унітарне підприємство з організації оптово-роздрібної торгівлі та проведення ярмарків, працює не на поліпшення інвестклімату, а на «переділ сфер впливу на міських ринках». Після ухвалення даної постанови низка підприємців звернулася до суду і Федеральної антимонопольної служби. Зараз «уряд» Севастополя залучено до участі у справі як відповідача.
Події Волонтерська машина швидкої допомоги потрапила під обстріл, є поранені Машина швидкої допомоги волонтерів потрапила під мінометний обстріл на блок-посту в Майорську. Про це йдеться на сторінці організації «Сестра милосердя АТО/Харків» у Facebook. Згідно з повідомленням, швидка вивозила поранених. «Наша волонтерська швидка вивозила тяжких хлопців сьогодні. Приїхали за ними на блок-пост у Майорськ і... блок-пост зазнав мінометного сильного обстрілу. Всі живі», - йдеться в повідомленні. Машина дуже постраждала: радіатор розірвано, вікон та коліс немає. «Водія подряпано. Лікар «Печенька» дістала серйозне осколкове в плече, зараз у лікарні в Артемівську. Незважаючи на поранення, вона надавала допомогу потерпілим від обстрілу. Всі поранені поки що в Артемівську. Вивозитимуть до Харкова», - також зазначили в організації.
Події Столичний готель оточили правоохоронці, можливе рейдерське захоплення У Києві готель «Либідь» оточили понад 10 автомобілів поліції, всередині перебувають люди в камуфляжі, у тому числі із символікою деяких добровольчих батальйонів, повідомляє телеканал 112 Украина. За інформацією каналу, до поліції Києва надійшло повідомлення про озброєних людей, які оточили готель, на місці подій кореспондент телеканала. «Кілька хвилин тому на його порозі (готелю. - Ред.) стояло чимало поліцейських, озброєних автоматами, але зараз вони відійшли від входу і перебувають у машинах, які оточують під'їзд до готелю, ми нарахували їх більше 10. Поки що немає офіційної інформації, що відбувається рейдерське захоплення готелю, але, як повідомили люди, котрі тут, на місці, зараз невідомі намагаються захопити готель», - ідеться в повідомленні телеканала.
За кордоном НАТО перевірить свою підготовку при агресії зі сходу Міністри оборони країн НАТО хочуть перевірити свою підготовку до оперативної реакції на кризову ситуацію в разі воєнної агресії. Як пише DW, міністри хочуть змоделювати реакцію на атаку проти оборонного союзу зі сходу. «Вони відпрацьовуватимуть кризовий менеджмент. Це стандартна процедура для Альянсу. Під час симуляції в умовах дефіциту часу міністри повинні будуть вирішити, як НАТО реагувати - в тому числі і в плані розгортання наземних сил», - заявив представник Північноатлантичного альянсу. Як повідомляється, міністри оборони реагуватимуть на гібридний сценарій воєнних дій, подібний до манери анексії Криму Росією. Водночас Росію під час цієї симуляції не буде вказано як агресора. Згідно з інформацією, симуляція нападу відбудеться наприкінці дводенного засідання міністрів оборони 11 лютого. Цей крок було узгоджено у відповідь на бажання багатьох членів на практиці подивитися, які механізми буде задіяно на найвищому політичному рівні у разі воєнної агресії.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,84420299530029-/ /-pc-/
Top