counter
Архів Повернутись назад 30 Грудня 2021
30 Грудня
Сонник Сон у ніч з 29 на 30 грудня: тлумачення за місячним календарем 30 грудня 2021, на 12:00 це 26-й місячний день. Місяць у знаку Скорпіон 21 ° 57 '. Місячний день розпочався у четвер 30 грудня 2021 року о 03:42 та закінчиться у п'ятницю 31 грудня 2021 року о 05:10. Сни цієї місячної доби зазвичай бувають віщими, проте для вірної їхньої інтерпретації необхідно підключити інтуїцію. Якщо сон виявиться неприємним, його необхідно відпустити після пробудження. Для цього потрібно про наснився розповісти воді, що біжить. Головне – щоб вас не чув ніхто, крім неї. У той же час деякі образи цієї ночі будуть трактуватися абсолютно точно. Так, наприклад, відкрите море чи океан, поля чи небо (словом, щось неосяжне), побачені в ніч із 29 на 30 грудня, скажуть про те, що ви стоїте на порозі чогось великого та світлого. І відокремлює вас від нього один крок. Зважитися на нього чи ні – вибір за вами. Якщо в ніч з середи на четвер ви побачите поруч із собою хорошу тварину (особливо собаку), значить, найближчим часом ви зможете знайти вірного партнера або навіть другу половинку (у тому випадку, якщо зараз ви самотні). Якщо у сні вас вкусить дрібна комаха, це буде знаком: скоро ви зіткнетеся з наклепом на вашу адресу. Якщо вчасно вжити потрібних заходів, то серйозно зіпсувати репутацію вона вам не зможе. Якщо в ніч з 29 на 30 грудня вам присняться щасливі діти (навіть не ваші власні), особливо дівчатка, можете очікувати успіху у професійному плані. Сумний малюк, побачений цієї ночі, повинен попередити вас про можливі проблеми зі здоров'ям. Причому що більш дорослим буде дитина, то швидше може виявитися недуга.
Суспільство оформление ленты  Які продукти включити до зимового раціону, щоб бути здоровим У холодну пору року українці відзначають підвищення апетиту, що пов'язане із прискоренням метаболізму та значною витратою енергії. Організм потребує тепла, тому починає працювати інтенсивніше. Людина частіше відчуває голод, за допомогою їжі заповнює ресурси та запаси енергії. Якщо в шлунково-кишковому тракті переважно потрапляють «порожні» вуглеводи та солодощі, відбуваються набір ваги та зниження захисних сил організму. Щоб цього не сталося, слід стежити за харчуванням та переглянути звичне меню. Далі ми розповімо про продукти, які варто включити до раціону. Корисно. Не знаєте, як позбавитися звички їсти булочки, цукерки, шоколад та інші калорійні продукти з низьким вмістом корисних речовин? Чи не купуйте їх. Складіть меню на тиждень, продумайте, що потрібно для приготування страв, і переходьте на сайт «АТБ-Маркета». Доставка продуктів додому – це не просто модна послуга. Під час покупки через сайт легше утриматися від замовлення випічки, шоколаду та інших ласощів. Кур'єр привезе додому лише корисні продукти. Вам вдасться заощадити сімейний бюджет і встояти перед тим, чого не потребує організм.   Напої із шипшини Чергуйте їх із чаєм, імунітет скаже спасибі. Шипшина – доступна рослина, визнана лідером за вмістом вітаміну С. У 100 г міститься 1 200 мг аскорбінової кислоти, а також є чимала кількість таких корисних речовин: залізо;калій;марганець.Компоти та настойки на основі шипшини при щоденному вживанні нормалізують обмінні процеси в організмі та підвищують імунітет. Це потужний натуральний антиоксидант, який допоможе людині залишатися молодою та здоровою. Авокадо у сирому вигляді Цей унікальний фрукт сьогодні є в кожному супермаркеті, в АТБ-Маркеті його ціна нижча, ніж в інших магазинах. Сьогодні авокадо входить у топ корисних та правильних продуктів харчування завдяки високій енергетичній цінності, вмісту поліненасичених жирних кислот, які необхідні нам для: підтримання водного балансу;підвищення стресостійкості, захисту нервової та серцево-судинної системи;здоров'я шкіри;нормальної мозкової діяльності.Додайте авокадо у свіжі салати на основі листової зелені, робіть з нього намазки на бутерброди із цільнозернового хліба. Вийдуть прості страви, які надовго втамовують почуття голоду. Запечена та відварена риба Почуття голоду не завадить вирішенню робочих завдань, якщо в зимовому раціоні 2-3 рази на тиждень будуть присутні лосось, сьомга, мінтай, хек, скумбрія, тунець. Риба - це джерело ситості, оскільки вона багата на білок, Омега-3 та інші жирні кислоти. До того ж на її приготування не знадобиться багато часу. Смачна риба виходить у духовці, якщо її запекти з травами, овочами та лимонним соком.   Сухофрукти замість цукерок Зимові дні не минають без солодкого? Не відмовляйте собі в задоволенні, тільки замініть цукерки, вафлі та шоколад сухофруктами – курагою, інжиром, чорносливом та родзинками. Це джерело корисних речовин, енергії та клітковини.
Суспільство Как в столице будет работать транспорт в новогоднюю ночь Київська мерія опублікувала інформацію про те, що у новорічну ніч громадський транспорт у Києві працюватиме понад звичайний графік. Так метро працюватиме на дві години довше, а фунікулер – цілодобово. Столичний метрополітен працюватиме на дві години довше, ніж звичайно, а разом з ним продовжать час роботи і міського наземного пасажирського транспорту загального користування. Пасажирам, однак, варто звернути увагу на зміни в роботі деяких станцій метрополітену: 31 грудня, 1 січня та 7 січня у разі потреби можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станцій метро "Золоті ворота", "Контрактова площа", "Поштова площа" ", "Хрещатик" та "Майдан Незалежності". У ніч із 31 грудня на 1 січня Київський фунікулер працюватиме цілодобово. Питання можуть виникнути у роботі міської електрички. Вже майже два тижні з технічних причин скасовують по кілька ранкових та вечірніх поїздів цього міського транспорту. Чи зміниться становище на свята – незрозуміло.
Дозвілля Народні прикмети на 30 грудня 2021 року: що не можна робити у цей день У передостанній день року суворо забороняється лестити комусь або говорити неправду. Наші пращури були впевнені в тому, що така поведінка може спричинити негативні події в життя. Взагалі 30 грудня краще провести якомога мовчазніше. Не слід 30 грудня переїдати. Наші пращури помітили, що у цей день погода в цей день спостерігається. Щоб уникнути цього, під час рясної трапези необхідно налягати на продукти зеленого кольору. Якщо 30 грудня почати засуджувати близьких, критикувати їх або висловлювати своє невдоволення їхньою поведінкою, можна зіткнутися з осудом у відповідь на свою адресу. Причому воно виявиться справедливим. У це вірили прапрапрадіди. Не можна 30 грудня бездумно витрачати ресурси. Причому йдеться як про фінанси, так і про нематеріальні субстанції, наприклад, про час. Вважається, що марнотратство в цей день може призвести до тяжкої втрати в майбутньому. Не рекомендується в останній день грудня лаяти дітей. Навіть якщо вони допустять помилку, треба поставитися до цього спокійно. Інакше дитина може увійти в новий рік нещасливою та невдачливою.
Суспільство Погода на 30 грудня 2021 року: народні прикмети та свіжий прогноз синоптиків Наши предки говорили: если 30 декабря метель метет, значит, лето выдастся жарким.Также прадеды замечали: если ветер 30 декабря дует с юго-запада, на Новый год будет снежно и тепло.Существовала в народе и такая погодная примета: если в предпоследний день года стоит безветренная погода, май будет теплым, если 30 декабря повалит снег, то в последний месяц весны будет дождливо.  Погода в Украине с сегодняшнего дня сильно изменится. На смену циклону с осадками придет антициклон с прояснениями, а в канун Нового года станет значительно теплее. По данным народного синоптика Наталки Диденко, уже с 29 декабря циклон  покидает Украину, поэтому осадки прекратятся в большинстве областей. "На дорогах повсюду скользко, гололедица!" - предупредила синоптик. Температура воздуха днем составит -2... -8 градусов, на Востоке потеплеет до -3... +2 градусов. "31 декабря - 1 января в Украине ожидается теплая, с "плюсами", с дождями и мокрым снегом, погода", - добавила синоптик.
Політика Путін попросив телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Він відбудеться 30 грудня У поширеному Білим домом у середу 29 грудня графіком роботи президента США повідомляється, що у четвер 30 грудня 2230 року за київським часом відбудеться телефонна розмова американського лідера з Путіним. Зазначається, що дзвінок пройде у закритому для преси режимі. Також на брифінгу для преси в Білому Домі представник адміністрації американського президента зазначив, що розмова буде здійснена на запит російської сторони. "Президент Байден завжди вважав, що немає заміни прямому діалогу", - зазначили в адміністрації. Розмова зачіпатиме низку питань безпеки та стратегічних питань. Зокрема, двосторонні переговори в рамках діалогу про стратегічну стабільність, а також засідання Ради Росія-НАТО та засідання Постійної ради ОБСЄ, які відбудуться на тижні 10 січня. У Білому Домі при цьому зазначили, що президент Байден ясно дав зрозуміти, що за будь-яких розмов з Путіним США тісно координуватиме свої дії з союзниками і партнерами з усіх питань, що обговорюються. І діятиме за принципом «без них нічого про них». На Росії Пєсков підтвердив ТАРС, що Путін проведе телефонну розмову із Байденом пізно увечері у четвер.
Політика Скандальний Ківа закликав здати Україну Росії Скандальний депутат Верховної Ради від партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Ківа продовжує спливати в інформаційному полі та щоразу з черговою скандальною заявою. Цього разу він "відзначився" у програмі "60 хвилин" на каналі "Росія 1", де заявив, що він підтримує захоплення Росією України. За словами Ківи, 8 років тому Москва «віддала Україну, але забрала Крим, а за 8 років прийшла за всім». «Сьогодні, через 8 років, Росія почала диктувати умови та заявляти про свої права. Правах на ту територію, яка, справді, на мою думку, має бути в одному союзі. Нашому слов'янському союзі», - заявив Ківа. Депутат заявив, що «слов'янські народи» мають об’єднатися для протистояння Заходу, оскільки Україна колонізована. Варто звернути увагу, що навіть пропагандистка Скобеєва звернула увагу, що Ківа своїми висловлюваннями "небезпечно говорить".
Події На Росії грабіжник за пляшку горілки та $100 убив продавщицю пострілом у голову Скандальний Ківа закликав здати Україну Росії В одному з сіл Удмуртії, що на Росії, 59-річну продавщицю магазину було вбито на робочому місці пострілом у голову. Грабіжник після того, як застрелив жертву, зміг поживитися виручкою з каси за день, а також - пляшкою горілки. Про це 30 грудня повідомляє слідче управління СКР по Удмуртській республіці на своєму офіційному сайті.Вбивцю затримали практично одразу. Ним виявився раніше засуджений 43-річний місцевий житель, у момент скоєння злочину він був п'яний. У затриманого вилучено пневматичний пістолет, перероблений під стрілянину бойовими патронами. Зброю він ховав у будинку своєї співмешканки. За даними слідства, 29 грудня близько полудня підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, прийшов у продуктовий магазин у селі Селти з пневматичним пістолетом, який раніше переробив для стрілянини бойовими патронами калібру 5,6. У приміщенні магазину він вистрілив продавцю в голову, після чого викрав пляшку спиртного, виручку з касового апарату в розмірі 7000 рублів (приблизно $100, якщо переводити на нормальну валюту) з місця злочину втік. Від отриманого вогнепального поранення потерпіла на місці. Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за п. «в» ч. 4 ст. 162 КК РФ (розбій із заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю потерпілого) та за п. «з» ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство, пов'язане з розбоєм).
Суспільство оформление ленты  Із 1 січня планують підвищити зарплати чиновникам. На сайті Федерації профспілок України (ФПУ) Національним агентством України з питань державної служби було опубліковано проект постанови Кабінету міністрів щодо оплати праці працівників державних органів. Згідно з цим документом у 2022 посадові оклади чиновників зростуть на 9%. Як зазначається у пояснювальній записці до проекту постанови, мінімальний розмір посадового окладу не може бути меншим за два розміри прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом. Оскільки прожитковий мінімум із 1 січня 2022 року становить 2481 гривню, спеціаліст державного органу отримуватиме не менше 4 962 гривень на місяць. Мінімальний посадовий оклад зросте на 9,3% (зараз – 4 540 гривень). Постановою затверджено Схему посадових окладів на посадах державної служби з урахуванням категорій, підкатегорій та рівнів державних органів у 2022 році. Оклад керівників апарату Верховної ради, Секретаріату Кабінету міністрів, Офісу президента, апарату Ради національної безпеки та оборони України, Центральної виборчої комісії, Рахункової палати, Конституційного суду, Офісу генерального прокурора, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення встановлено на рівні 41 300 гривень зростання на 9,3%). Керівники міністерств, центральних органів виконавчої влади зі спеціальним статусом отримуватимуть 36 700 гривень (зростання на 9,2%). 3579 from Oleksandr Bilous
Суспільство оформление ленты  Залізничники презентували перший український двоповерховий поїзд Як повідомляє прес-служба УЗ, найближчим часом маршрутом Київ – Львів почне курсувати двоповерховий поїзд. Очікується, що він буде запущений незабаром.Даний поїзд здійснено концерном Skoda і він слідуватиме за маршрутом №747 (відправлення з Києва о 16:41 та прибуття до Львова о 00:45). По дорозі склад складатиме зупинки на станціях Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та інших. Що нового є у поїздіПоїзд обладнаний розетками з USB-роз'ємами для кожного пасажира,пеленальними столиками у головних вагонах,пандусами та місцями для перевезення людей з інвалідністю,власниками для велосипедів,системами спостереження, кондиціювання, вентиляції,пожежної сигналізації та пожежогасіння,вакуумні туалети."Ремонт 6-вагонного електропоїзда чеського виробництва Škoda будівлі 2012 року здійснювався на ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця". Потяг прибув на підприємство для проведення ремонтних робіт у лютому 2021 року і за 11 місяців було повністю оновлено", - розповіли в УЗ.
Гороскоп На ці п'ять знаків Зодіаку обрушиться багатство у січні 2022-го Гороскоп на січень 2022 року обіцяє п'ять знаків Зодіаку грошове везіння. Астрологи назвали умови, дотримуючись яких кожному з них вдасться розбагатіти вже першого місяця наступного року. Кому пощастить найбільше, пише SlovoFraza. ♈️ Овен Вам вдасться розбагатіти завдяки тому, що ви станете набагато витривалішими, як фізично, так і емоційно. Астрологи радять Овнам піти у справи з перших днів нового року. Якщо вам захочеться відпочити, краще скоротить новорічні канікули до мінімуму та проведіть їх з користю. Наприклад, займіться шопінгом, ремонтом, поміняйте меблі, обстановку в будинку. ♍️ Діва На вас чекає дуже насичений і важливий місяць, в якому до вас прийде впевненість у собі та спокій. Ви прийматимете ділові рішення з легкістю, а зірки і планети вам у цьому сприятимуть. За бажання Діви зможуть змінити роботу на більш високооплачувану та престижну. Вкладайте кошти у саморозвиток – це окупиться у майбутньому. ♏️ Скорпіон У Скорпіонів буде можливість зірвати фінансовий джек-пот, причому в найкоротші терміни. Січень стане сприятливим часом для шопінгу, при цьому робити покупки будь-якого типу та призначення можна протягом майже всього місяця – навіть після початку ретроградного Меркурія 14 числа. ♐️ Стрілець Астрологи кажуть, що вам у січні везтиме більше, ніж будь-кому. Представники цього Знаку Зодіаку можуть знайти нові джерела доходу, укласти дуже вигідні угоди. Щоб рішення щодо грошей були успішними, варто прислухатися до внутрішнього голосу, але при цьому пам'ятати про логіку і здоровий глузд. ♑️ Козеріг Січень стане воістину доленосним для Козерогів у плані роботи та грошей. Зірки будуть в ідеальному положенні для нових починань та пошуків нових цілей. На початку року вам варто зайнятися мотивацією, знайшовши нові причини підвищеної самовіддачі. Астрологи впевнені, що Козерогам вдасться підвищити доходи, заслужити на підвищення або премію.
Політика На Росії обговорюють, що Путін не привітав Зеленського, а українці тільки раді - "нарешті дійшло, що не брати" Однією з найбільш читаних сьогодні новин на Росії є обговорення новини, що Путін не привітав із Новим Роком та Різдвом Президентів України та Грузії. Сьогодні, у четвер 30 грудня Кремль опублікував новорічне привітання Володимира Путіна главам держав та урядів зарубіжних країн, у ньому не було привітань на адресу керівництва України та Грузії."Володимир Путін привітав з Різдвом та наступаючим Новим 2022 роком глав зарубіжних держав та урядів, а також керівників міжнародних організацій", - йдеться в опублікованому повідомленні.Загалом керівник Кремля привітав лідерів 42 країн. Серед них, наприклад, президент США Джо Байден, президент Франції Еммануель Макрон, президент Туреччини Реджеп Ердоган, голова КНР Сі Цзіньпін, канцлер ФРН Олаф Шольц. Президента України Володимира Зеленського та президента Грузії Саломе Зурабішвілі у списку вітаних не виявилося. Це відбувається вже не вперше, минулого року цю дрібну пакість так само бурхливо обговорювали скріпні сусіди нашої держави. У коментарях під цими новинами іноді можна зустріти і дописи українців, наприклад найпопулярніший з них - "нарешті вони зрозуміли, що ніякі ми не брати)
Гороскоп Юпітер у Рибах з 29 грудня 2021 року: рекомендації для Знаків Зодіаку від Анжели Перл Планета достатку та широти можливостей переходить у сузір'я Риб 29 грудня, і ця подія не залишиться непоміченою. Рекомендації відомого астролога Анжели Перл допоможуть Знакам Зодіаку зустріти 2022 рік на хвилі успіху. Енергетика Юпітера допомагає залучати удачу та процвітання у всіх сферах життя, і її перехід у сузір'я Риб буде позитивно позначатися на якості життя. Експерти рекомендують дізнатися про те, який вплив Юпітер вплине на представників зодіакальних сузір'їв, щоб кожен зміг досягти успіху у певній сфері життя та набути нових можливостей. ОвенЮпітер у 12-му будинку гороскопу символізує міграцію. Овни зможуть розвиватися далеко від дому, отримувати хороший дохід та набувати корисних зв'язків. Енергетика планети дарує впевненість та допомагає розширювати кордони, і Овни можуть почати щось своє, відкрити бізнес та швидко вийти на новий рівень життя. ТелецьУ Тельців Юпітер буде у 11 будинку друзів. Успіх прийде завдяки збільшенню передплатників, розвитку у соціальних мережах. На тельців чекає насичений час, коли завдяки активній роботі вдасться набути популярності, вийти на хороший дохід і почати розвиток у тій сфері, яка пов'язана зі спілкуванням. БлизнюкиЮпітер у 10 будинку статусу та цілей дає розширення та розвиток. Близнюки зможуть змінити свій статус, набути нових обов'язків і бездоганно з ними впоратися, отримавши не лише новий досвід, а й добрий дохід. Близнюків чекає розвиток бізнесу і старт кар'єрними сходами, а також шанс перейти на нову роботу, яка принесе більше задоволення. РакЮпітер у 9-му будинку подорожей вказує Ракам на можливість вивести свій бізнес на міжнародний рівень, познайомитися з людьми іншої країни, вирушити для вивчення мови та культури за кордон. Раки зможуть досягти успіху у всьому, що стосується міжнародного спілкування, і такий подарунок долі не можна ігнорувати. ЛевЛьвів Юпітер буде у 8 будинку гороскопу, який відповідає за фінанси. Це означає, що Леви зможуть досягти успіху у всьому, що стосується грошового благополуччя. Це можуть бути дивіденди з інвестицій, отримання спадщини, вигідні вкладення або зміни у сімейному бюджеті на краще. ДіваПланета достатку буде у сьомому будинку кохання та шлюбу. Дів чекають приємні зміни в особистому житті, набуття гармонії та щастя. Не виключені і розлучення в парах, де стосунки зжили себе, і такий стан справ також відкриє нові перспективи, позбавивши негативу та почуття незадоволеності. ТерезиЮпітер у 6 будинку гороскопу привнесе позитивні зміни у роботі. Терези зможуть розширити клієнтську базу, почати кар'єрне зростання або взяти підробіток, який принесе хороший дохід. Можливе й розширення бізнесу із залученням нових інвесторів та клієнтів. Фінансове становище зросте, а то й упускати перспективних можливостей. СкорпіонЮпітер у 5 будинку гороскопу відповідає за кохання. Це означає, що Скорпіони зможуть не тільки знайти свою пару, а й набути гармонії у відносинах з дітьми, колегами та близькими. Тим, хто шукає своє щастя, у 2022 посміхнеться успіх. Скорпіонам важливо відкриватися назустріч долі. СтрілецьЮпітер у четвертому будинку сім'ї вказує Стрільцям на можливість набути гармонії у відносинах із близькими. Розширюється склад сім'ї, пов'язаний з народженням дітей, одруженням та набуттям нових родичів. Також Стрільці мають бути готовими до переїзду на нове місце проживання. КозерігЮпітер у третьому будинку гороскопа, який відповідає за спілкування, дає Козерогам нові зв'язки та знайомства. 2022 року вдасться підвищити свій статус або змінити його. Козерогів чекає активне співробітництво, переїзд та набуття нового кола спілкування, перехід на нову посаду, пов'язану з комунікаціями. ВодолійЮпітер у другому будинку грошей, що вказує на добрий дохід у 2022 році. Водолії зможуть досягти успіху в справах, що найкраще позначиться як на репутації, так і на особистому світогляді. Водоліям важливо сміливо та активно братися за нові завдання. РибиЮпітер у першому будинку гороскопу вказує Рибам нові можливості. Енергетика планети допомагає реалізуватися, відчути себе впевнено та впоратися з будь-якими перешкодами на шляху до заповітної мети. Риби зможуть перетворитись зовні, змінивши імідж. Енергетика Юпітера дозволяє розширювати горизонти та надає натхнення. Це означає, що розпочати 2022 рік важливо на позитивній хвилі, щоб якнайшвидше залучити до життя потрібні зміни.
Наука і технології Макс Поляков погодився продати частку у компанії під тиском офіційних осіб США Українсько-американський ракетний стартап Firefly Aerospace, створений і підтриманий фінансами українського підприємця Максима Полякова, незабаром повністю втратить своє українське коріння. Комітет із іноземних інвестицій у Сполучених Штатах (CFIUS) зажадав від Полякова та його інвестиційної компанії Noosphere Venture Partners продати частку у Firefly американським інвесторам, що продиктовано турботою про національну безпеку США. Згідно з джерелом, американський регулятор побоюється витоків передових розробок Firefly Aerospace в Україну, Росію або ще кудись. Компанії Firefly вже виділено місце в оборонних ініціативах США та її ракета розглядається як перспективна для військових та цивільних проектів у майбутньому. У таких умовах контроль над компанією має бути винятковим.Згідно з заявою Noosphere Venture Partners, компанія Firefly Aerospace перевірялася компетентними органами США та успішно пройшла всі процедури. Проте, як сьогодні стало відомо, ще наприкінці минулого року влада США змусили Полякова покинути раду директорів компанії, що він і зробив. Без цього Firefly не могла отримати замовлення від військових та держструктур. Також у травні цього року він змушений був продати значну частину частки компанії, а новим листом CFIUS зажадала від нього решта — щось близько 50% у Firefly, чим володіє він сам і його компанія Noosphere Venture Partners. Поляков, який сколотив статки на програмних продуктах, витратив на підтримку Firefly понад $200 млн з особистих грошей, включаючи її фінансування в роки невизначеності. Стартап замислювався як мрія про космічну імперію. Не виключено, що так і буде, адже його ракета навіть під час першого невдалого запуску у вересні цього року показала непоганий результат. Але засновнику Firefly все це доведеться спостерігати вже збоку і без фінансової вигоди.
Суспільство Тихо сам із собою: як відсвяткувати Новий рік самотнім людям Новий рік для багатьох з нас – це перш за все сімейне свято і привід зустрітися з добрими друзями. Але дуже прикро, коли в такий час нікого не виявляється поряд. Розповідаємо як пом'якшити удар долі, якщо ви зустрічаєте новорічну ніч на самоті. Одинокість в мережіАналітичний психолог Ольга Марьяж розповіла, що зі зростанням чисельності міст збільшується кількість самотніх людей. Хтось навіть свідомо прагне усамітнення, знаходячи в ньому внутрішній ресурс та відпочинок. Але для більшості самотність – це борошно та смуток, які ускладнюються у святкові дні. Буває, що людині дуже хочеться опинитися в гущі святкових заходів, радіти поздоровленням інших людей, але за різними обставинами вона позбавлена ​​цього. Тому психолог рекомендує не засмучуватися, а пошукати спілкування за допомогою інтернету. "Якщо друзі та близькі живуть далеко від вас, то створіть відеоконференцію в Skype або Zoom. Розкажіть один одному про те хороше, що трапилося минулого року. Якщо рік, що минає, забрав когось назавжди, "проговоріть" свою втрату. Але після – обов'язково повинні прозвучати слова про життя. Знайдіть позитивні події, щоби обмінятися історіями про них", – пояснила психолог. Експерт також радить продемонструвати учасникам конференції своє святкове вбрання, показати накритий стіл, розповісти про найголовнішу новорічну страву. Можна похвалитися подарунком, який ви приготували собі. Потім дочекатися бою курантів, дружно рахувати удари та заряджатися позитивом під шум новорічних привітань. Вийти в людиЯкщо в оточенні немає людей, з якими можна створити відеоконференцію, то новорічної ночі краще влаштувати прямий ефір у своїй улюбленій соціальній мережі. Для цього заздалегідь викласти анонс про заплановану подію. "Найкраще записати коротке відео із запрошенням на ваш новорічний прямий ефір. Але можна створити трансляцію і спонтанно", – підказала психолог. З віртуальними гостями можна обговорити підсумки року, оголосити конкурс на найкращий жарт, попросити загадати бажання, пообіцявши, що воно обов'язково здійсниться з вашої легкої руки. Кому тяжко перебувати вдома на свято одному, краще не залишатися в чотирьох стінах, а вийти на багатолюдні вулиці міста. За словами експерта, вручаючи подарунки оточуючим, людина наповнює себе новою енергією та позитивом. Обмінявшись із незнайомцем привітаннями, можна запитати, який у нього настрій, поцікавитися, що він чекає від нового року. Така бесіда, що ні до чого не зобов'язує, – це ще й привід познайомитися з іншими людьми, підкреслила психолог. У тиші та спокоїНе всі люди вважають самоту проблемою. Для когось потрібно іноді триматися далеко від людей. "Якщо ви останнім часом втомилися від насиченого спілкування, то використовуйте самоту як спосіб відпочинку. Для вас найкраще у галасливе свято вирушити на природу", – запропонувала Ольга Марьяж. Добре, якщо вдасться вибратися в гори або на море, але прикрасити самотність допоможе і улюблене містечко за містом, де можна прогулятися і подихати свіжим повітрям. Фахівець рекомендувала в тиші та самоті намітити цілі на майбутнє. На думку психолога, у підсвідомості як керівництво до дії обов'язково залишиться все задумане новорічної ночі – не дарма її називають чарівною. "Цей час можна використовувати для створення образу бажаного майбутнього. Складіть план дій на рік, запишіть його та вирушайте спати", - додала психолог. Вдалині від людей і цивілізації важливо дозволити собі виспатися в тиші – це допоможе перезавантажитись і набратися життєвих сил.
Дозвілля Злочин без покарання: 5 способів уберегти новорічну ялинку від кота Передноворічна метушня не обходиться без вибору святкової ялинки. Розповідаємо, куди поставити новорічне дерево у невеликій квартирі та як уберегти його від домашніх тварин. Простір для фантазіїЯк правило, у кожному будинку є своє традиційне місце для новорічної ялинки. Фахівці з інтер'єрів, розробляючи дизайн-проекти, навіть запитують замовників, де господарі планують її встановлювати, і пропонують власникам житла вибрати найприйнятніші варіанти. "Думати про це на етапі проектування важливо, щоб закласти розетки для підключення гірлянд або розрахувати їхнє розташування біля вікон, якщо замовники люблять прикрашати новорічною ілюмінацією вікна та лоджії", - розповіла дизайнерка інтер'єрів Тетяна Півкіна. Місце для новорічного дерева зазвичай залежить від площі приміщення. Якщо вітальня досить велика, то краще поставити ялинку ближче до центру, щоб милуватися з усіх боків. У тісній кімнаті, де немає місця для встановлення дерева на повний зріст, дизайнер пропонує розмістити мініатюрну ялинку на столі. "Можна поставити навіть дві або три маленькі ялинки, щоб створити шикарний інтер'єр в стилі зимової казки. Прикрасити їх краще штучним снігом, фонариками і новорічними іграшками невказівки". Так само ефектно виглядає композиція з живих хвойних гілочок у вазі. Для неї можна знайти місце на підвіконні та оформити "новорічний букет" гірляндами або мішурою. Надія та опораДо встановлення новорічної ялинки потрібно готуватися заздалегідь, особливо якщо в будинку є маленькі діти та домашні тварини. Дизайнер рекомендує як слід закріпити дерево за допомогою стійкої основи. Штучні зазвичай продаються в комплекті з опорою, але ці пристосування не завжди надійні. Підставку можна купити й окремо, щоб вона служила довгі роки. "Важливими критеріями для вибору підставок є міцність конструкції, надійність фіксації, можливість коригувати розміри основи під величину стовбура ялинки. Любителям натуральних дерев потрібно придбати пристосування, яке можна наповнити водою", - пояснила експерт. Півкіна також порадила звернути увагу на матеріал підставки. У сім'ях з дітьми та тваринами краще віддати перевагу металевому пристрою надійної конструкції, який не дозволить новорічній прикрасі впасти. Штучні ялинки краще купити з м'якою хвоєю – тоді можна бути спокійним, що дитина не вколеться. Бажано, щоб прикраси теж були м'якими – з тканини, хутра, пластику або пінопласту. Також важливо не вішати іграшки та гірлянди на нижні яруси дерева. котячий будинокГосподарям, у яких у квартирі проживають домашні тварини, рекомендується враховувати грайливий характер своїх вихованців та відмовитися від серпантину, мішури та дощу. "Кішки люблять стрибати, тому раджу встановити ялинку в кутку кімнати - це дасть більше гарантії, що тварина її не перекине. Бажано, щоб поряд з нею не було комода або тумби, з якою домашній улюбленець міг би стрибнути на святкове дерево", - застерегла. Півкіна. Крім того, не рекомендується підвішувати новорічну конструкцію до стелі або кріпити її до стіни – такі варіанти можуть тільки розбурхати цікавих тварин. Ялинку також можна намалювати або надрукувати на тканині та повісити на стіну, а потім прикрасити гірляндою та новорічними іграшками. "Якщо майструвати настінну ялинку ніколи, то на великому дзеркалі або дзеркальних дверях намалюйте хвойне дерево за допомогою балончика зі штучним снігом. Це буде дуже ефектно та оригінально", - наголосила експерт. Для того щоб відволікти домашнього вихованця від ошатної ялинки, можна купити кішці її власну новорічну іграшку, зроблену з хутра.
Гороскоп Гороскоп на 31 грудня 2021 року. Раки, зосередьтеся на справді важливих речах. Стрільці, на вас чекає дуже насичений і активний день. 31 грудня 2021 року, п'ятниця. 26, 27 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Стрілець ♐. Сприятливий день за місячним календарем. Будь-яка робота цього дня буде сперечатися. Тому найкраще витратити цей час на вирішення старих невирішених проблем. Саме в цей день з'являється хороша нагода поглянути на все зовсім з іншого погляду і виявити щось, втрачене з поля зору. Корисне спілкування з представниками старшого покоління, що дозволяє набратися життєвої мудрості. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зірки для Овнів на 31 грудня говорить, що не варто нікому нічого обіцяти, поки не розберетеся в ситуації, і не поспішайте зайняти чиюсь сторону, якщо у вашому оточенні розгориться конфлікт. Краще відкладіть важливі справи на інший час, а сьогодні займіться звичними роботами. Увечері не варто відвідувати галасливі закладу. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 31 грудня стверджує, що сьогодні краще уникати патогенного спілкування з неприємними людьми. Іноді буде здаватися, що в якихось питаннях ви тупцюєте на місці або навіть пятітесь назад. Якщо спробуєте піти проти впливових людей і законів, багато хто підтримає ваші дії. ♊️ Близнюки Зодіакальний прогноз для Близнюків на 31 грудня каже, що день сьогодні каже, що день сьогодні приємні новини особистого характеру вийдуть на перше місце, тому буде важко сконцентруватися на роботі. Не варто відкривати плани незнайомій людині, навіть якщо він здається нешкідливим і дуже приємним. Не зловживайте солодким, можете нашкодити зубам. ♋️ Рак Зірки для Раків на 31 грудня каже, що сьогодні важливо відкинути всі тривоги і переживання, щоб зосередитися воістину на важливих справах, адже тільки так вам вдасться роздобути бажане. Покупку різних косметичних засобів і аксесуарів краще відкласти на більш сприятливий день. ♌️ Лев Зірки для Львів на 31 грудня стверджує, що сьогодні потрібно бути доброзичливими і спокійними. Не з'ясовуйте відносин з улюбленими людьми, тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. Бажано деякий час провести порізно, щоб розібратися з подальшими планами на життя. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 31 грудня вважає, що сьогодні основна увага повинна бути спрямована на будинок, сім'ю та родинні зв'язки. Комусь із близьких може знадобитися ваша допомога, але не фінансова, а, скоріше, моральна. Дотримуйтеся своїх принципів і не дозволяйте іншим перевищувати свої повноваження по відношенню до вас. ♎️ Терези Астрологи для Терезів на 31 грудня говорить, що потрібно більше часу приділяти своїм рідним. Вам потрібно перестати зловживати шкідливою їжею і газованими напоями, інакше організм дасть збій. Вітаються йога і медитації, організм скаже: "Дякую!". ♏️ Скорпіон Зодіак для Скорпіонів на 31 грудня пророкують, що сьогоднішній день має в своєму розпорядженні до завершення старих справ. Але не варто починати нові проекти. Ви легко і швидко зможете схоплювати нову інформацію, що позитивно вплине на майбутні досягнення. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 31 грудня каже, що сьогодні вас чекає дуже насичений і активний день, правда іноді може здаватися, що оточуючі надто вже вимогливі до вас, але якщо ви хочете отримати відчутні результати - не розслаблюйтеся. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 31 грудня прогнозує, що сьогодні потрібно постаратися не з'ясовувати стосунки з тими, хто вам доріг. Кохана людина може завдати чимало клопоту. Якими б не були проблеми, у них є і свої плюси. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 31 грудня кажуть що відносини з близькими людьми можуть трохи розладнатися через вашої наполегливості. Постарайтеся настроїтися на позитивний лад, і все у вас вийде. Можуть дратувати побутові речі та електроприлади, але ставитеся до подібних побутових негараздів спокійно. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 31 грудня говорить, що в роботі потрібно проявити терпіння і старанність. Сміливо плануйте сімейний відпочинок де-небудь далеко від дому. Не розказуйте нікому про свої плани.

П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
більше матеріалів




/-0,45825004577637-/ /-pc-/
Top