counter
Архів Повернутись назад 30 Листопада 2021
30 Листопада
Коронавірус Місячний календар на 30 листопада 2021 року У вівторок, 30 листопада, Місяць знаходиться у фазі «Знижуючий», у знаку зодіаку Терези . Це 26 місячний день у календарі. Відсоток освітленості супутника Землі становить 21%. Схід у 02:27, а захід сонця о 14:39. У цей день дозвольте собі відпочити та розслабитися. Звільніть голову від зайвих думок і присвятіть час своєму тілу та душі. У професійній сфері на вас чекає прийняття важливих рішень. Роблячи вибір, відштовхуйтеся лише від своїх переваг. Протягом дня до вас надходитимуть різноманітні пропозиції щодо співпраці. Будьте обережні та пильні. Тим більше, не йдіть на поводу у незнайомців. Огляньтеся на своє оточення, є ймовірність, що хтось із них будує підступи проти вас. Як тільки ви переконаєтеся, хто це, відразу розривайте будь-яке спілкування з такою людиною. Не приступайте до нових справ, краще дозвольте вже розпочаті. Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає сил, не бійтеся звертатися по допомогу до близьких. Почніть поступово вводити у життя корисні звички. Їжте більше фруктів та овочів, займіться спортом чи духовними практиками.
Дозвілля 30 листопада: Сівер Зимоуказівник. Народні прикмети на день Православна церква 30 листопада вшановує пам'ять святителя Григорія Чудотворця, єпископа Неокесарійського. Інші назви свята: "Григорій", "Нікон", "Зустріч Сівера", "Предзим'я". Ще день називали "Зимовказівником", оскільки він визначав, яка буде погода настає взимку. У народі цей день називали "Сівером". Сьогодні варто провести зі своєю родиною. Кажуть, якщо зібратися всім разом – родина буде дружною та міцною. Що сьогодні не можна робити  Не варто порушувати обіцянки, які ви дали іншій людині. Якщо знехтувати цією забороною, то чекайте на багато бід. Не можна відмовлятися сім'ї та близьким людям у допомозі, спілкуванні та навіть зустрічі. Інакше можна спричинити свою сім'ю конфлікти, образи і сварки. Дівчатам не варто приміряти чужі каблучки. Це може залучити нещастя у ваше життя Уникайте розбіжностей зі своєю другою половинкою. Відкладіть з'ясування стосунків та лайку на інший час. Заборонено ходити у неохайному вигляді. Одяг, в який ви ходите, повинен бути прасованим і чистим. Якщо не послухатися заборони, то на життєвому шляху вам зустрінуться неприємності. Плани, які ви так довго будували, руйнуватимуться в одну мить. Далекі поїздки та подорожі краще перенести на пізній час. Не радимо відправляти у дорогу в такий день. Не можна хвалитися і ділитися своїми успіхами з оточуючими. Доля може зіграти злий жарт проти вас. Прикмети на 30 листопада  З давніх-давен існують погодні прикмети. У ніч із 29 на 30 листопада насниться віщий сон, на який треба звернути особливу увагу. Наші пращури помітили, якщо у цей день спекотно - сніг. Якщо вірити народному повір'ю, це принесе міцне здоров'я, силу та енергію. Люди, що народилися 30 листопада, мають посидючість і дуже талановиті. Додамо, 28 листопада православні віруючі вступили на Різдвяний пост. Розповідаємо, що категорично заборонено у ці 40 днів.
Суспільство Як запобігти професійному вигоранню? Багато людей скаржаться, що робота приносить їм не задоволення, а сильну втому. Деякі психологи свідчать, що емоційна втома вже давно перейшла у статус епідемії. Людство одержиме ідеєю заробити якнайбільше грошей. У прагненні за цим сім'я, стосунки, відпочинок йдуть на другий план. Але дуже часто відбувається професійне вигоряння: людина зосереджена на роботі, а в нагороду отримує лише стреси, розлади сну. Звісно, ​​хороша робота в Одесі не призводить до таких негативних наслідків. На сторінках сервісу OLX Робота кожен зможе знайти професію до душі. Негативні наслідки Насамперед страждає сама людина: трудоголік постійно перебуває у напрузі, навіть у хвилини відпочинку він не зможе концентруватися на ньому. Проблеми зі сном, порушення концентрації уваги – часті супутники трудоголіка. Потерпає і роботодавець. Співробітники створюють нездорову атмосферу в колективі, частішають прогули та звільнення, знижується продуктивність, зростають медичні витрати. Відповідальні роботодавці виділяють гроші, щоб навчити співробітника протистояти боротьбі зі стресом та емоційним вигорянням. Основні кроки у боротьбі з професійним вигорянням Усього є п'ять простих кроків, які допоможуть упоратися з будь-якими навантаженнями. Головні з них: перерви у роботі — найкраще допомагають фізичні вправи, прогулянки; позитивне мислення — наприкінці робочого дня треба думати про хороше, про свою користь суспільству; відмова від стимуляторів - кофеїн, солодощі у надмірній кількості, фаст-фуд, алкоголь часто посилюють проблему; дихальна практика - повільні вдихи та видихи протягом декількох хвилин; неформальне спілкування з колегами — із співробітниками треба спілкуватися на абстрактні теми за межами офісу. Ці прості кроки не вимагають від працівника офісу чи будь-якої іншої компанії жодних надмірних зусиль чи фінансових вливань. Кожен зможе практикувати їх у важкі для себе хвилини.
Політика Зеленський звільнив начальника контррозвідки СБУ Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Департаменту контррозвідки СБУ Олександра Руснака. На посаді начальника Департаменту контррозвідки СБУ Руснак був понад 2 роки. Про це йдеться на сайті Офісу президента.Відповідний наказ №604 з'явився сьогодні, 29 листопада, на сайті ВП. "Звільнити Руснака Олександра Васильовича з посади начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України", - йдеться у наказі. Причини звільнення з Департаменту СБУ у документі не наводяться. Що відомо про Руснака Олександр Руснак – генерал-майор СБУ. Було призначено президентом Володимиром Зеленським начальником Департаменту контррозвідки СБУ 11 вересня 2019 року. З його біографії відомо лише те, що він брав участь в українській військовій операції на Донбасі з 2014 року. За бойові успіхи та героїзм на фронті удостоєний трьох нагород: ордена Данила Галицького та двох орденів "За мужність" другого та третього ступеня. Волонтери та ветерани ООС, які стикалися з ним під час бойових дій, вважали його призначення на посаду начальника Департаменту СБУ "адекватним кроком"
Політика У Ризі розпочнеться зустріч міністрів закордонних справ країн НАТО. На зборах глав зовнішньополітичних відомств обговорюватимуться актуальні проблеми безпеки, співпраця з партнерами та Європейським союзом, а також розпочнуться дискусії щодо нової стратегічної концепції Північноатлантичного альянсу.Як наголошує МЗС Латвії з 2006 року, коли в Ризі відбувся саміт НАТО, минуло 15 років, і за цей час ситуація у сфері безпеки суттєво змінилася. Характерно й те, що зустріч глав міністерств закордонних справ відбувається у напруженій ситуації на кордоні НАТО та ЄС із Білоруссю. В умовах, коли Захід звинувачує безпосередньо Мінськ, а побічно й Росію в організації гібридної атаки на кордоні. Міністр закордонних справ Латвії Едгар Рінкевич ("Нова Єдність") напередодні зустрічі заявив, що розробка стратегічної концепції розвитку НАТО є одним із основних завдань перед майбутнім Мадридським самітом альянсу. Зустріч міністрів у Ризі стане першим її обговоренням на високому рівні та сприятиме виробленню нових пропозицій щодо стратегії. Зустріч міністрів закордонних справ НАТО в Латвії запланована з 2019 року і відбудеться в умовах суворих заходів епідеміологічної безпеки.
Суспільство Ситуація щодо країн через “омікрон” С 28 ноября Россия запретила въезд для граждан, проживающих на территории ЮАР, Намибии, Ботсваны, Зимбабве, Мозамбика, Мадагаскара, Танзании и Гонконга; С 29 ноября Израиль закрыл границы для иностранцев на 2 недели, а граждане страны при возвращении должны сдать ПЦР в аэропорту, а при возвращении из Африки пройти карантин; В Японии с 30 ноября отменяют послабления для въезда студентов и иностранных бизнесменов, а также вводят для прибывающих из африканских стран карантин в специальных отелях; С 29 ноября Марокко приостанавливает все прямые пассажирские рейсы на 2 недели;Великобритания приостановила сообщение с ЮАР; С 27 ноября Германия ограничила сообщение с ЮАР, авиакомпании могут выполнять только вывозные рейсы для граждан ФРГ; Также приостановили авиасообщение со странами Африки: Франция, Австрия, Турция, Египет, Швейцария, Саудовская Аравия, Аргентина, Бразилия, Иран. Во многих странах ввели карантин для прибывающих.
Суспільство Сильний шторм обрушився на низку провінцій Туреччини та дійшов до українського Криму Сильний шторм обрушився на низку провінцій Туреччини, особливо в регіонах Егейського моря і Мармурового моря Внаслідок розгулу стихії загинуло 4 людей, 19 госпіталізовано Судноплавство на Босфорі та Дарданелла У багатьох районах припинено поромне сполучення. Щорм, що прийшов з Туреччини, накрив Кримський півострів. Він вирує як на узбережжі, так і в глибині окупованого Росією півострова. Внаслідок обриву проводів частину Сімферополя знеструмлено, тролейбуси до моря не ходять, окупаційний уряд не зміг вчасно вирішити проблему. На вулицях столиці Криму, а також Ялти - дерева, що впали, і обірвані дроти. Шквальний вітер перемежується із зливою. Через шторм окупанти перекрили рух у Керченській протоці, а також у Севастопольській бухті.
Політика Столтенберг: у разі потреби до Латвії може бути відправлено понад 40 тисяч військовослужбовців У разі потреби до Латвії можна буде за короткий термін відправити понад 40 000 солдатів, підтвердив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг після зустрічі з президентом Егілом Левітсом. Говорячи про те, чи Північноатлантичний альянс готовий розглянути можливість збільшення своєї присутності в Латвії, враховуючи події останніх тижнів і зростаючу напруженість на зовнішньому кордоні Європейського союзу (ЄС), Столтенберг підкреслив, що НАТО значно збільшило свою присутність в останні роки через агресивні відносини Росії до України та незаконної анексії Криму у 2014 році, а також подальших провокацій з боку Росії, спрямованих на дестабілізацію ситуації на сході України та підтримку сепаратистів у Донбаському регіоні."Ми послідовно здійснюємо найбільш масштабне розширення загальної системи оборони з часів холодної війни. Бойові групи розгорнуті в країнах Балтії та Польщі. Ми посилили свою присутність як на морі, так і в повітрі. Ми також працюємо у тісній співпраці із союзниками у галузі навчання, яке спрямовано на запобігання будь-якій загрозі для союзників, особливо на східному фланзі альянсу - у Балтійському регіоні", - пояснив генеральний секретар НАТО. Він також наголосив, що з метою запобігання будь-якій конфронтації необхідність активізації та зміни присутності постійно аналізується. Столтенберг зазначив, що НАТО забезпечить присутність військ союзників у Балтійському регіоні, щоб не допустити подальшого загострення ситуації на кордоні Латвії, Литви та Польщі. Генсек НАТО повідомив, що як до Литви, так і до інших країн будуть відправлені фахівці, які допоможуть розібратися із ситуацією на зовнішніх кордонах ЄС та з мігрантами. Він також нагадав, що відвідав разом із президентом Європейської комісії (ЄК) Урсулою фон дер Ляйєн не лише Латвію, а й Литву, щоб показати, що і НАТО, і ЄК єдині у боротьбі проти гібридної атаки, спрямованої з боку Білорусії на країни, що входять до Північноатлантичного альянсу.
Суспільство Бойовику терористичної організації за те, що добивав поранених українських військових, дали лише 6 років. Як повідомили у прес-службі СБУ, судом було винесено вирок бойовик «ДНР», який у 2014 році добивав поранених у бою українських військовослужбовців. Його викриттям та затриманням займалася контррозвідка СБУ. Терориста засуджено до 6 років позбавлення волі.У ході досудового слідства встановлено, що мешканець тимчасово окупованого Донецька вступив добровільно до навчального центру НЗФ «ДНР» у Слов'янську. Після закінчення був призначений на посаду заступника керівника цього бандформування. Він здійснював підготовку терористів-бойовиків для незаконних формувань, які брали активну участь у збройному опорі підрозділам сил антитерористичної операції. Крім того, перебуваючи у складі різних підрозділів НЗФ, зловмисник брав активну участь у артилерійських обстрілах позицій Збройних Сил України в районі Донецька, Ясинуватого, Докучаєвська, смт Пантелеймонівка, а також здійснював чергування на військових об'єктах, конвоївав затриманих та військовополонених. Контррозвідники затримали бойовика у жовтні цього року в одному із хостелів столиці, куди він прибув із тимчасово анексованої території АР Крим. Не дивлячись на те, що в повідомленні прес-служби СБУ зазначено, що даний терорист причетний не просто до вбивства українських військовослужбовців, а до вбивства поранених у бою, лише визнаний Шевченківським районним судом Києва винним за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України та засуджений до 6 років позбавлення волі. Український суд - "найгуманніший" суд у світі.
Здоров`я Медики дійшли висновку, що проникнення SARS-CoV-2 в організм майбутніх матерів не загрожує мозку дитини. На щорічних зборах Радіологічного товариства Північної Америки (RSNA), було надано доповідь з дослідження, під час якої розглядався вплив коронавірусної інфекції COVID-19 SARS-CoV-2 хворої матері на плід дитини. У ході дослідження було відстежено розвиток нервової системи плода у кількох десятків вагітних із COVID-19. Згідно з даними, отриманими в ході цих досліджень, медики дійшли висновку, що проникнення SARS-CoV-2 в організм майбутніх матерів не загрожує мозку дитини. "Вагітні часто турбуються, що SARS-CoV-2 вплине на розвиток їхньої дитини, як це іноді відбувається з вірусними інфекціями. Поки що ми не виявили жодних свідчень того, що проникнення коронавірусу в організм майбутньої матері впливає на розвиток мозку її дитини", - розповіла Софія Стекляйн, старший лікар клініки Мюнхенського університету та один із авторів дослідження. У дослідженні брали участь 33 пацієнтки клініки Мюнхенського університету, які пережили COVID-19 легкого або середнього ступеня тяжкості під час виношування плода. Вчені досліджували знімки мозку їхніх майбутніх дітей, зроблені з допомогою магнітно-резонансної томографії. Їх вивчили три сертифіковані фахівці, кожен з яких дав свій незалежний діагноз. У всіх випадках радіологи не виявили жодних свідчень про те, що коронавірусна інфекція проникла в мозок дитини і викликала серйозні пошкодження нервової тканини. Тому вчені роблять висновок, що SARS-CoV-2, на відміну від вірусу Зіка та деяких інших патогенів, не несе серйозної загрози розвитку нервової системи плода.
Суспільство 19 грудня стартує "1000 гривень Зеленського". Які обмеження Як раніше повідомляла АСН-Україна, Президент України порадував українців новиною про те, що запущено нову програму підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки. Відповідно до неї, громадяни, щеплені від COVID-19 двома дозами вакцини, зможуть отримати 1000 гривень через програму «Дія». Вже відомо, що програма стартує 19 грудня та триватиме упродовж наступного року. Про це повідомила у коментарі РБК-Україна заступник міністра економіки Ірина Новікова. За ці кошти громадяни зможуть: купити абонемент у спортзал або фітнес-клуб,відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал,купити квитки для подорожей всередині країни - на внутрішні авіа- та залізничні рейси.Скористатися нарахованою сумою можна буде протягом 4 місяців від дня надходження коштів. "У разі невикористання, суму буде повернуто державі", - повідомила Новікова.
Суспільство У разі прориву мігрантів усі доступні сили та засоби МВС будуть на кордоні протягом 30 хвилин Сьогодні на Волині відбувається масштабне навчання підрозділів системи МВС у рамках спеціальної прикордонної операції «Полісся». Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сказав, що наразі подібні навчання проводяться у всіх п'яти областях, що межують із Республікою Білорусь. «Під час навчань ми побачили, що всі підрозділи МВС – це справжній кулак, який може забезпечити внутрішню безпеку України. Декілька тижнів тому тут була зовсім інша картина. А вже сьогодні ми переконалися, що за 30-60 хвилин після того, як розвідка надасть інформацію про надходження мігрантів, наші підрозділи будуть на кордоні. Послідовність подій буде такою – отримання інформації від розвідувальних органів, спрямування сил та коштів на точки, де йде ймовірність перетину кордону мігрантами, першими на місці буде Держприкордонслужба України. Далі приєднуються сили Нациполіції та Нацгвардії, які повністю готові до того, щоб дати відсіч у разі незаконного перетину державного рубежу», - сказав голова правоохоронного відомства.
Суспільство Колишній президент Латвії Гунтіс Улманіс опинився в інвалідному візку після автомобільної аварії Чотири місяці тому колишній президент Латвії Гунтіс Улманіс потрапив до автокатастрофи, після чого довго лікувався в лікарні і зараз пересувається в інвалідному візку, повідомляє журнал "Kas Jauns". "Причина, через яку я довгий час ніде не був, полягає в тому, що я потрапив у дуже серйозну автомобільну аварію. Протягом чотирьох місяців після автомобільної аварії я був між життям і смертю. Лікарі в Страдині та Вайварі врятували і вилікували мене. Я не відповідав на телефонні дзвінки і не дозволяв нікому щось говорити. Я переміщаюся в інвалідному візку і живу надією, що одного разу я знову зможу ходити самостійно", - сказав Улманіс журналу. На питання про те, як він потрапив в автокатастрофу, Улманіс зізнається, що був "налаштований на подвиги": "Я швидко їжджу, можна сказати, літаю, швидко думаю і швидко приземляюся... Цим усе почалося і закінчилося". Докладніше пояснювати обставини автокатастрофи він не захотів. Раніше повідомлялося, що на початку цього року Канцелярія президента, яка надає Улманісу автомобіль, підписала договір оренди із SIA Pilna servisa līzings на використання машини Toyota Land Cruiser 150 серії 2020 року за 1200 євро на місяць протягом наступних чотирьох років.
Суспільство МОЗ оголосило про зміни у вимогах до адаптивного карантину в Україні На брифінгу  міністра охорони здоров'я щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України Віктор Ляшко назвав дату, коли зміни правил для "жовтої" зони набудуть чинності та оновляться правила адаптивного карантину.За словами Ляшка, зміни торкнулися всіх зон, але найбільша кількість змін до правил карантину стосується правил для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки. Він повідомив, що нові правила карантину почнуть діяти із 6 грудня. З 6 грудня бізнес у "жовтій" зоні буде зобов'язаний перевіряти документи про вакцинацію або негативний тест. Люди, які не отримали принаймні одного щеплення проти COVID-19 або не мають негативного тесту або сертифікату про одужання, в "жовтому" рівні епідемічної небезпеки не зможуть: взяти участь у проведенні всіх масових заходів, що стосується культурних, спортивних розважальних, соціальних, релігійних та інших заходів;відвідувати кінотеатри та інші заклади культури, спортивні зали, фітнес-центри, басейни;скористатися послугами послуг суб'єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, для них будуть закриті бари, ресторани, кафе та інші заклади.Для не вакцинованих буде відкрито:Робота банків, автозаправних станцій, ветеринарних магазинів, аптек та всіх продовольчих магазинів у "жовтому" та "червоному" не обмежується. Правила "жовтої" зони сьогодніУ "жовтій" зоні діють такі правила: масковий режим, соціальна дистанція:проведення масових заходів за участю понад 1 особу на 4 кв. м. площі будівлі чи території,заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць,заповненість спортзалів та фітнес-центрів не більше 1 особи на 10 кв. метрів,дошкільні навчальні заклади та 1-4 класи шкіл працюють у звичайному форматі, проте інші навчальні заклади можуть працювати лише за наявності 80% вакцинованого хоча б однією дозою персоналу.Тепер для роботи в карантинних обмеженнях необхідно мати або одну дозу вакцинації або негативний ПЛР-тест.
Політика Лукашенко заявив про своє визнання окупованого Криму російським. Як відреагує Україна. Сьогодні, в останній день осені 2021 року, колишній президент Республіки Білорусь в інтерв'ю кишеньковому кремлівському ЗМІ заявив головному пропагандисту на Росії Дмитру Кисельову, що що має намір відвідати Крим, є домовленість із Путіним, поїздку куди він хоче почати з Севастополя, вірніше з аеродрому ВКСок військ. Колишній президент уже не ховаючись заявив, що вважає окупований український Крим російським "де-факто, це я тоді ще сказав, де-факто – це російський Крим", - заявив диктатор. Не оминув він увагою і так зване "волевиявлення народу", який "проголосував" на псевдо-референдумі з результатом 120%: ... був, не був "референдум", я не пам'ятаю. А після "референдуму" та де-юре Крим став російським", - продовжив він під схвальне помахування головою Кисельовим. Заявивши це, Лукашенко спробував "згладити" кути, заявивши, що має повне право на відвідування Криму, який він так само вважає своїм, тільки на тій підставі, що саме там він вперше побачив море. Інформації про реакцію українського керівництва ще не надходило, проте вже є реакція білоруської опозиції. Павлович Латушко у своєму зверненні звернув увагу, що ця заява диктатора – це перевірка української влади на рішучість. Він упевнений, що ким би не вважали сьогодні Лукашенка в Україні, після такої заяви Україна має офіційно заявити про невизнання Лукашенка президентом Білорусі, вислати з України посла колишнього президента Білорусі, оголосивши його персоною нон-грата, припинити з Лукашенком та його представниками будь-які міжнародні відносини. , запровадити жорсткі економічні санкції    
Здоров`я оформление ленты  Ляшко заявив, коли на українців чекати нову хвилю коронавірусу Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в інтерв'ю телеканалу BBC, опублікованому у вівторок, 30 листопада, заявив, що зараз є ймовірність того, що нова хвиля поширення COVID-19 в Україні розпочнеться з кінця січня до кінця березня. На ці терміни може вплинути поява нових мутацій коронавірусу. «Нової хвилі (коронавірусу — ред.) очікується до кінця січня — лютого — березня. Якщо інші мутації не приведуть до іншого. У якомусь цьому тимчасовому проміжку буде значне зростання захворюваності», — розповів він. Також чиновник додав, що точніший прогноз буде готовий цього тижня. За його словами, у ситуації з коронавірусом важко щось прогнозувати, оскільки збудник інфекції постійно порушує всі передбачення. «Навіть по цій хвилі були очікування на середину листопада, а серйозний стрибок (захворюваності на ред.) пройшов у середині жовтня», — уточнив міністр. Ляшко додав, що уникнути високої летальності від коронавірусу дозволить активна вакцинація, включаючи бустерні дози. Він зазначив, що в Україні все готове для третього щеплення від коронавірусу. Проте закликав громадян України не бути егоїстами та не вимагати третьої вакцини вже зараз, коли ще перше щеплення зробили далеко не всі в країні. Як ми писали раніше, в Україні станом на 30 листопада до «червоної» зони епідеміологічної небезпеки потрапили 19 областей, до «жовтої» - чотирьох, а до «помаранчевої» - лише двох регіонів.
Гороскоп Гороскоп на 1 грудня 2021 року. Тельці, зверніть увагу на свої помилки – саме час їх виправити. Водолії, будьте товариші. 1 грудня 2021 року, середа. 26, 27 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Терези ♎. Сприятливий день за місячним календарем. Будь-яка робота цього дня буде сперечатися. Тому найкраще витратити цей час на вирішення старих невирішених проблем. Саме в цей день з'являється хороша нагода поглянути на все зовсім з іншого погляду і виявити щось, втрачене з поля зору. Корисне спілкування з представниками старшого покоління, що дозволяє набратися життєвої мудрості. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 1 грудня вважає, що сьогодні відмінний день, щоб порадувати себе приємними покупками. Обов'язково знайдіть час для шопінгу в приємній компанії, це дозволить вам отримати дозу гарного настрою та цікаві обновки. ♉️ Телець Зірки для Тельців на 1 грудня каже, що сьогодні ви ще зможете побачити допущені раніше помилки і спробувати їх виправити, адже якщо цього не зробити, рухатися далі виявиться досить складно. ♊️ Близнюки зірки для Близнюків на 1 грудня говорить, що підходить для спілкування та контактів. Заводите корисні зв'язки, розширюйте поле своєї діяльності. Робота, як ніколи, буде приносити задоволення, але не забувайте, що це - робота. ♋️ Рак Зодіакальний прогноз для Раків на 1 грудня пророкують, що в поводженні з грошима варто проявляти обережність. Не забувайте кілька разів перераховувати здачу, утримайтеся від валютних операцій і великих покупок. При виникненні сумнівних ситуацій радьтеся з близькими. ♌️ Лев Астропрогноз для Львів на 1 грудня кажуть що для того, щоб починати щось нове і будувати плани на майбутнє сьогодні абсолютно непотрібний день, а ось щоб завершити вже поточні справи - відмінний період. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 1 грудня говорить, що цей день може виявитися вдалим за умови, що ви не станете затівати суперечок і сварок з близькими людьми. Не сваріться з родичами, просто робіть все від вас залежне для виконання бажань. Віддайте перевагу справам, які можна швидко довести до кінця. ♎️ Терези Гороскоп для Терезів на 1 грудня пророкують, що доведеться постаратися, щоб не повторити помилок, які в минулому коштували вам чимало нервів. Представники знаку відчувають сильні і суперечливі бажання, впоратися з якими немає ніякої можливості. Постарайтеся абстрагуватися від згубних пристрастей завдяки спорту і хорошим друзям. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 1 грудня радять бути готовим до того, що доведеться працювати не покладаючи рук, не варто відкладати на потім всі, що може бути вирішено вже зараз. Дійте, розслаблятися зараз не час. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 1 грудня прогнозує, що сьогодні навіть якщо сильно хочеться, все одно не варто сьогодні займати оборонну позицію. Всі поради і настанови, які ви сьогодні отримаєте від близьких, будуть тільки з кращих спонукань. ♑️ Козеріг місяць для Козерогів на 1 грудня говорить, що цей день добре підходить для колективних робіт, вони можуть проходити швидше і більш ефективно. Зірки рекомендують вам використовувати цей день для творчості, а не для нудних справ. Обходьте стороною гострі кути як в спілкуванні з людьми, так і в побуті. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 1 грудня радять бути більш товариськими і налаштуйтеся на контакт. Постарайтеся не пропускати заходів, які можуть вплинути на ваше майбутнє. Знайдіть в собі сили вчасно зупинитися, інакше не уникнути неприємних наслідків. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 1 грудня пише, що в цей день якщо приступаючи до виконання завдання, ви все ретельно обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат. Постарайтеся не залишатися в боргу перед тими, хто надав цінну послугу. Не міняйте звички, які приносять користь.

Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
більше матеріалів




/-0,48339891433716-/ /-pc-/
Top