counter
Архів Повернутись назад 28 Жовтня 2022
28 Жовтня
Гороскоп Любовний гороскоп на 28 жовтня 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ У цей день вам потрібно буде дотримуватися дистанції з чужими представниками протилежної статі. Зірки попереджають, що вас можуть неправильно зрозуміти. Навіщо вам зайві мінуси до карми? ТЕЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цієї п'ятниці зможете серйозно просунутися в цьому питанні, якщо повірите в себе і свої власні сили. Так кажуть зірки. БЛИЗНЮКИ Якщо кохана людина погано розуміється на тому, чим ви займаєтеся, не намагайтеся цього дня залучити її до своїх завдань. Тільки час втратите та стосунки зіпсуєте, кажуть зірки. РАКИ Друга половинка 28 жовтня погано розумітиме ваші натяки, кажуть зірки. І радять вам прямо повідомляти про те, чого вам хочеться. ЛЬВИ Вам потрібно буде організувати розмову до душі. Зірки кажуть, цього дня вас із обранцем пов'язуватиме щось більше, ніж просто любовні стосунки. ДІВИ Якщо у цей день кохана людина вимагатиме від вас підвищеної уваги, не поспішайте задовольняти її. Зірки радять вам 28 жовтня побути трішечки егоїстом. ТЕРЕЗИ Друга половинка може надати вам суттєву допомогу. Вам залишається лише вчасно попросити її про це. Вона ще не надто прокачала свої телепатичні навички. СКОРПІОНИ Якщо ви опинитеся у компанії представників протилежної статі, постарайтеся триматися індиферентно. Зірки кажуть, вам у цей день не варто сильно активувати. СТРІЛЬЦІ Якщо друга половинка буде настроєна негативно по відношенню до ваших ідей, постарайтеся не залишати її наодинці з цими думками. Вам важливо буде увійти у вихідні з гармонією у стосунках. КОЗЕРІГИ 28 жовтня між вами та коханою людиною може пробігти чорна кішка. Ловити блискавки доведеться обом, так що постарайтеся рухатися в унісон. ВОДОЛІЇ Якщо партнер 28 жовтня надто зайнятий власними завданнями, не намагайтеся його відволікти. Інакше ризикуєте потрапити під гарячу руку. РИБИ 28 жовтня стане чудовим днем ​​для того, щоб розібратися у своїх почуттях. Робити це краще в повній самоті. Тож відправте обранця погуляти.
Гороскоп Гороскоп на 28 жовтня 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 28 жовтня Овнам потрібно буде приготуватися до плідного дня, повного емоцій та рішень. Зірки радять приглушити логіку та робити ставку на інтуїцію. ТЕЛЬЦІ 28 жовтня Тільцям необхідно зробити якийсь ривок, кажуть зірки. Якщо зволікатимете або коливатиметеся, ризикуєте програти по-великому. БЛИЗНЮКИ Цієї п'ятниці у Близнюків може не опинитися під рукою потрібного соратника. Зірки радять вам відкласти якусь важливу справу і попереджають: самотужки вам не впоратися. РАКИ Цієї п'ятниці Ракам навряд чи вдасться відпочити, кажуть зірки. Якщо відчуєте, що власних сил не вистачає на щось, зверніться по допомогу. Не чекайте коли ситуацію доведеться виправляти всім світом. ЛЬВИ Львів може бути не найвдалішою, зате одна з найбільш повчальних п'ятниць на рік. Зірки радять вам робити висновки, що називається, не відходячи від каси. ДІВИ 28 жовтня Діви можуть опинитися перед вибором: робота чи особисте життя. Зірки радять вам добре подумати, перш ніж приймати рішення. Вихід на поверхні не лежатиме. ТЕРЕЗИ У Терезів очікується спекотна п'ятниця, кажуть зірки. І рекомендують вам налаштуватися на боротьбу з самого ранку 28 жовтня. Як стартаєте цього дня, так його і завершите. СКОРПІОНИ 28 жовтня Скорпіони не мають розслаблятися. Особливо у компанії сторонніх людей. Зірки кажуть, цього дня вам необхідно буде підвищити градус підозрілості та уважності. СТРІЛЬЦІ Стрільцям необхідно буде цього дня завершити якусь розпочату справу, кажуть зірки. Навіть якщо вам здасться, що ви не впораєтеся, вірте в себе і не переносите нічого на вихідні. КОЗЕРІГИ 28 жовтня Козероги можуть бути зайво запальними. Звідси – сварки, аж до спалення мостів. Вам потрібно постаратися тримати себе в руках. Тоді вдасться зберегти залишки добрих стосунків із оточуючими. ВОДОЛІЇ Водолії можуть цього дня опинитися в якійсь незрозумілій ситуації. Зірки закликають вас не звертатися за допомогою до першої-ліпшої особи. Вибирайте ретельно помічників. РИБИ 28 жовтня Риби повинні будуть зайнятися підбиттям підсумків. П'ятниця цілком сприятиме цьому. Важливо не брехати собі, кажуть зірки. І радять вам цього дня ненадовго побути на самоті.
Сонник Сон у ніч з 27 на 28 жовтня 2022 року: тлумачення за місячним календарем 3-й місячний день. Почалися вони 27 жовтня о 9:58, а завершуватимуться 28 жовтня о 11:27. Сни, побачені цієї ночі, повинні продемонструвати, наскільки ви готові до життєвих викликів, чи ефективно витрачаєте відпущену вам енергію. Тому у снах третьої місячної доби важливим буде не стільки сюжет, скільки ваше поведення в ньому. Так, якщо ви були наполегливі і досягли своєї мети, значить, вам не складе особливих труднощів у реальності подолати перепони і досягти бажаного. Якщо в ніч з 27 на 28 жовтня вам присниться, як хтось вас ображає, а ви покірно спостерігаєте за цим – необхідно терміново прокачати свої внутрішні сили. Для цього достатньо після пробудження продумати прокрутити ситуацію до победного кінця (дати відсіч ворогові, наприклад). Якщо в ніч із четверга на п'ятницю представниці прекрасної статті насниться тяжка праця (та, яку вона зазвичай не виконує), значить, в реальності їй необхідно буде вкласти трохи більше зусиль у суто жіночі заняття (виховання дітей, налагодження побуту та ін.) . В іншому випадку в цьому напрямку може утворитися ґрунтовна прогалина. Якщо в ніч із 27 на 28 жовтня чоловікові з'явиться його победа в чомусь (ті, чим він справді пишеться) – треба звернутися до свого досвіду. Саме він стане найголовнішим помічником для вирішення поточних завдань. Хоча спочатку може здатись, що власних компетенцій не вистачить. Важливо вірити в себе та довести справу до кінця самостійно. Тоді вдасться вийти на якийсь якісно новий рівень.
Дозвілля 28 жовтня: Євфимій Осінній. Що потрібно робити, щоб не позбутися здоров'я та грошей У народі 28 жовтня святкували день Євфимія (Єфимія) Осінника або Ефімія Пасічника. А православна церква згадує і молиться за преподобного Євфимія Солунського. Народився майбутній святий у християнській сім'ї 824 року. Йому дали ім'я Микита. Коли юнакові виповнилося 16 років, мати наполягла на тому, щоб син одружився. Але вже в 18 років він прийняв рішення залишити сім'ю (дружину і дочку) і, вирушивши в християнський монастир на горі Олімп, прийняв чернечий постриг, взявши ім'я Євфимій. Молодого послушника направили до монастиря Писидіон, що має загальножитейський статут, звідки пізніше він пішов на Афон, де познайомився з самітником Йосипом. У 863 році Євфимій прийняв подвиг стовпництва. А після смерті друга Йосипа заснував свою громаду, а незабаром і жіночий монастир, де оселилися його родички, які також присвятили себе духовному подвигу. Помер у Палестині. Традиції 28 жовтня. Вважалося, що цього дня дерева та комахи остаточно йдуть у сплячку і не прокинуться вже до самої весни. Казали в народі, що 28 жовтня може за прядку сісти Кікімора і всю роботу зіпсувати. Щоб не допустити цього, осіняли прядку хресним знаменням і молилися святому Євфимію. Нитка, спрощена на Юхима, – відмінний засіб від усіх хвороб. Її зберігали окремо від інших та обв'язували зап'ястя захворілому. Він з нею ходив доти, доки не йшов на поправку. Також цю ниточку вдягали під час епідемії. У день Єфімія треба багато сміятися, розповідати жартівливі історії, а також веселитися як сім'єю, так і разом із гостями. Домовик побачить, як добре у домі, і не захоче з нього йти. Тільки потрібно не забути поставити маленькому господареві частування – солодощі та кисіль. Що не можна робити 28 жовтня: розповідати про свої плани та мрії — не втіляться у життя; ходити з розпущеним волоссям — у них може заплутатися нечисть; займатися лагодженням поламаних речей – до травми; сумувати, плакати, вдаватися до дурних спогадів – так і буде поганий настрій завжди. Прикмети 28 жовтня: зима буде м'якою, якщо з'явилися комарі; атмосферний тиск знижується – до вітряної погоди з опадами; якщо сонце сходить, а над ним хмара – хорошої погоди не чекай; добра погода збережеться, якщо небо чисте, блакитне та ясне; сильна мряка віщує мороз.
Суспільство Погода на 28 жовтня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури говорили: якщо в ніч на 28 жовтня місяць "скували" кола - чекай на заморозки. , незабаром піде остання злива за цю осінь.Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо свійських тварин мучить спрага, потрібно готуватися до затяжної негоди. Прикмети погоди на 28 жовтня: зима буде м'якою, якщо з'явилися комарі; атмосферний тиск знижується – до вітряної погоди з опадами; якщо сонце сходить, а над ним хмара – хорошої погоди не чекай; добра погода збережеться, якщо небо чисте, блакитне та ясне; сильна мряка віщує мороз. Прогноз погоди у Києві та області на 28 жовтня У Києві та Київській області у п'ятницю, 28 жовтня, хмарно з проясненнями, без опадів. Повітря в регіоні максимально прогріється до +15°С. Вітер переважно західний, 5-8 метрів за секунду. "Температура вночі +4-9°С тепла, вдень +10-15°С; у Києві вночі +7-9°С, вдень +12-14°С", - йдеться в повідомленні від Гідрометцентру. >
Кадиров підтвердив загибель десятків чеченських військовослужбовців у Херсонській області внаслідок обстрілу ЗСУ Пізно ввечері 27 жовтня центровий тиктокер всієї цугундерної армії замобильникових військ на росії рамзанкадиров, у своєму офіційному телеграм-каналі підтвердив, що в Херсонській області на початку цього тижня в результаті артобстрілу ЗСУ було знищено бойовиків підрозділу його формування, а також дістали поранення. За словами генерала-відеоблогера знищено ЗСУ 23 окупанти, поранено - 58 з яких четверо тяжких ЗСУ ввечері в день обстрілу позиції бойовиків не давало точних цифр знищеної нечисті, яка прийшла вбивати українців, давали тільки попередні оцінки знищених класичним бавовною окупантів. ! Зазначимо, що повідомлення про загибель чеченських військовослужбовців із зазначенням їхніх імен почали публікувати невдовзі після цього інциденту. З'ясувалося, що один із текток-воїнів допоміг нашим військовим, "засвітивши" місце дислокації загарбників. "Можна подякувати одному з кадирів донів, який передав відео з їхньої бази бійцям ЗС України, а сам втік з місця дислокації. Дуже розумний дон", – сказано у підписі    
Дозвілля П'ять дуже важливих справ, які потрібно обов'язково зробити 28 жовтня  Згідно з календарем до настання зими залишається трохи більше  місяця. Приходять перші морози і наші предки вірили, що починає виявлятися нечиста сила, яка намагається перешкодити жінкам під час домашньої роботи: б'є посуд, переплітає нитки в верстатах, псує їжу, лякає домочадців і так далі. Особливо пустують кімімори. Вважається, що в цей момент її необхідно перехрестити та прочитати молитву святому Єфимію. Однак зовсім кікімору можна вигнати з дому тільки з приходом весни, здійснивши певний обряд.  П'ять дуже важливих справ у свято ікони Божої Матері «Спорителька хлібів» і святого Євфимія Солунського Цього дня потрібно намагатися бути в хорошому настрої, радіти, посміхатися, щоб задобрити дух будинку Домового. Тоді він допомагатиме вам у всьому і притягуватиме удачу.  Цього дня до холодів готували зимове взуття: його начищали, мили й упорядковували, щоб ноги завжди були в теплі.  Постільна білизна у цей день завжди міняли, оскільки вважалося, що в брудній білизні могла зачаїтися нечиста сила, яка людину буде кошмарами зводити і пошепки вночі.&lbsp; Щоб хвора людина швидше одужала, їй на руку пов'язували свіжу сплетену нитку з льону, яка вважалася відмінним засобом від будь-яких хвороб і лихоманок. Щоб до хати не прийшла Кікімора і не псувала побуту, брали домашню прялку і тричі читали над нею молитву, збризкували святою водою та перехрещували.  Крім важливих справ у цей день ще було безліч заборон.
Суспільство Сім категоричних заборон у свято ікони Божої Матері «Спорителька хлібів» та святого Євфимія Солунського 28 жовтня в народі святкують Єфімія (Євфимія) Осінника або Єфимія Пасічника. Назва свята походить від того, що саме сьогодні православна церква шанує святого Євфимія Солунського. Так само цього дня відзначається свято ікони Божої Матері «Спорителька хлібів». Це шанований у православ'ї чудотворний образ Богородиці, який допомагає у духовних та земних справах. На іконі Богородиця зображена сидить в хмарах, а її руки розкинуті на благословення стисненого поля зі снопами і квітами. спостерігалася велика потреба. У народі цей день ще називали Смотринами льону, оскільки сьогодні у наших предків було прийнято обробляти льон, ткати з нього свіжі нитки, але поки що не використовувати їх у рукоділлі.  Сім категоричних заборон у свято ікони Божої Матері «Спорителька хлібів» і святого Євфимія Солунського Не можна займатися будь-якою роботою по дому, в тому числі забиратися, прати, розкладати речі, робити ремонт та інше. Вважається, що роботі завадить кікімора, яка обов'язково створить щось погане. Не можна коси заплітати і робити стрижку, оскільки в волосся можна вплести всі хвороби, а стрижкою вкоротити життя.  Не можна про свої плани будь-кому розповідати, в тому числі своїм рідним і близьким - нічого з озвученого в життя не втілиться.  Не можна сумувати, плакати, визнавати зневіру та тугу, смуток, погані спогади - дух будинку може образу на вас затаїти та відмовлятися допомагати у справах та проблемах.  Не можна в цей день гладити постільну білизну: той, хто на неї ляже, притягне до себе різноманітні негаразди та хвороби, всі можливі смутку та прикрості. Не можна займатися лагодженням будь-яких поламаних речей, оскільки під час процесу ремонту можна серйозно поранитися і навіть травмуватися.  Не можна займатися рукоділлям і будь-якими справами, які з ним пов'язані, інакше Кікімора розлютиться, всіляко заважатиме і плутатиме нитки, та так, що їх ніколи вже не розплутати.  Крім усього іншого, цього дня потрібно було зробити п'ять важливих справ.
Суспільство 10 ознак того, що прийшов час розлучатися з партнером 1. Хтось хоче, щоб ви були кимось іншим, змінює васНе намагайтеся змінити саму свою суть заради кого б то не було. Куди мудрішими втратити когось, будучи собою, ніж утримати, зробивши вигляд, що ви хтось інший. І пам'ятайте - простіше загоїти поранене серце, ніж збирати по осколках розбиту особистість. Простіше заповнити те місце у вашому житті, де знаходився інша людина, ніж те місце всередині вас, де знаходилися ви самі. 2. Слова цієї людини розходяться зі справамиВсім нам іноді потрібен хтось, хто надихає нас, і допомагає дивитися в майбутнє з надією. І якщо який перебуває з вами поруч людина чинитьна вас абсолютно протилежний вплив, якщо її слова постійно розходяться з її справами - що ж, мабуть, прийшов час завершувати ваші з нею відносини. 3. Ви зловили себе на тому, що намагаєтеся змусити когось вас полюбитиЗапам'ятайте раз і назавжди - неможливо змусити когось нас полюбити. І ми не повинні просити когось залишитися, якщо він хоче піти. Це і є сутність справжнього кохання - свобода. І якщо хтось дійсно вас любить, він ніколи не дозволить вам у цьому засумніватися. 4. Ваші особисті відносини засновані лише на фізичній привабливістьКраса - це не тільки зовнішній вигляд, що змушує людей проводжати вас поглядом, або те, як вас сприймають інші. І ті, кого привернуло лише ваше миле обличчя або красиве тіло, якщо і залишаться поруч, то навряд чи надовго. Зате ті, хто розгледить красу вашої душі, не покинуть вас ніколи. 5. Ваша довіра постійно зраджуєтьсяЛюбов - це коли даєте комусь шанс поранити вас прямо в душу, але настільки довіряєте, що вірите - ця людина такого не зробить. Ви або переконайтеся в тому, що людина, якій ви довірилися, гідна цієї довіри, або ви отримаєте можливість позбавити від неї ваше життя, і пошукати іншу. І в підсумку ви зрозумієте, хто чого вартий, і хто - той єдиний, готовий заради вас ризикнути всім. І можете мені повірити, багато людей здатні неабияк вас здивувати. 6. Вас постійно недооцінюютьЗнайте собі ціну! Коли ви зав'язуєте близькі стосунки з кимось, хто вас не поважає, ви відриваєте від себе шматочок душі, який вже ніколи не відросте назад. Для всіх нас одного разу настає момент, коли нам варто просто здатися, і перестати ганятися за деякими людьми. Якщо хтось захоче, щоб ви були в його житті, він знайде спосіб залишити вас там. 7. Ви ніколи не говорите по душахЧасом сварка може врятувати ваші відносини, а мовчання - зруйнувати їх. Спілкуйтеся з людьми. Говоріть з ними по душам, від чистого серця, так, щоб у вас потім не було ніякого жалю. Ви прийшли в цей світ не для того, щоб бути щасливим, але для того, щоб бути чесним, і ділитися своїм щастям з іншими. 8. Від вас постійно потрібно жертвувати своїм щастямЯкщо ви будете дозволяти людям брати від вас більше, ніж віддавати, ваш баланс стане негативним куди швидше, ніж ви це уявляєте. Намагайтеся зрозуміти, коли варто вирвати з жадібних рук кредитну карту вашого життя. Краще залишитися одному, але зберегти гордість, ніж залишатися в стосунках з ким-то, хто постійно вимагає жертвувати від вас власним щастям і самоповагою. 9. Вам не подобаються ваше нинішня життя, робота, побутКраще вже потерпіти невдачу в чомусь, що вам дійсно подобається, ніж досягти успіху в ненависному справі. Не дозволяйте комусь, хто відмовився від своєї мрії, позбавити вас вашої. Найкраще, що ви можете зробити зі своїм життям - йти по ній, підкоряючись покликом серця. Ризикувати. Не варто йти по шляху найменшого опору лише тому, що ви боїтеся того, що може трапитися. 10. Ви розумієте, що минуле вас не відпускаєРано чи пізно ви забудете про сердечного болю, забудете про те, що викликало у вас сльозу, і тих, хто заподіяв вам біль. Рано чи пізно ви зрозумієте, що ключ до щастя і волі не у владі, і вже тим більше не в помсті, але в тому, щоб дозволити життя йти своєю чергою, і вчитися у неї все, чого можна. І тому відпустіть минуле, звільніть себе, і відкрийте свій розум для можливостей, які несуть нові відносини і безцінний досвід.
Суспільство "Відступ" росіян з Херсона - інформаційна спецоперація - Зеленський Спроби рашистської пропаганди створити інформаційну видимість навколо евакуації з Херсона на тлі можливого настання. Тому всі розмови про "відступ" росіян із Херсона – це інформаційна операція. Таку думку висловив Володимир Зеленський у інтерв'ю Corriere della Sera. "Я не бачу, щоб вони втекли з Херсона. Це інформаційна атака. Це така атака для нас, щоб ми пішли туди, щоб перекинули війська з інших небезпечних напрямків... Вони не готові покинути Херсон. Але вони знають, що якщо ми досягнемо успіху, вони не зможуть вийти", - сказав Президент.Окупанти не тікають із Херсона, це інформаційна операція, – Зеленський За словами президента, всі найбоєздатніші окупаційні підрозділи залишаються на місці. "Вони не готові залишити Херсон. Але знають: якщо ми досягнемо успіху, вони не зможуть вийти. Це оточення, так. Росіяни знають про цю проблему та небезпеку".
Суспільство США нададуть ЗСУ ЗРК NASAMS Сполучені Штати планують на початку листопада передати Україні американські зенітні ракетні комплекси (ЗРК) NASAMS і тоді почати навчати українських військовослужбовців тому, як застосовувати в бою це озброєння. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін на прес-конференції у Пентагоні. "Ми докладаємо всіх зусиль, щоб надати Україні NASAMS. Очікуємо, що на початку наступного місяця вдасться передати їм ці кошти та провести навчання українських військовослужбовців", - зазначив міністр. На його думку, Україна зараз потребує систем ППО та США розглядають можливість постачання їй систем Hawk зі своїх запасів для захисту від ракетних ударів та безпілотних літальних апаратів. "Ми продовжуємо докладати всіх зусиль, щоб переконатися, що можемо надати якнайбільше коштів у плані протиповітряної оборони для підтримки України так швидко, як тільки можна", - додав керівник військового відомства.
Дозвілля Чи вийде з вас ділова жінка? Перспективи для різних знаків Зодіаку За словами астрологів, знаки Зодіаку наділяють кожного з нас певними якостями незалежно від статі.І багато жінок, нарівні з чоловіками можуть відкривати бізнес або управляти великою компанією. А що каже про ділові якості ваш знак Зодіаку? Овен Під знаком Овна на світ з'являються вольові і сміливі жінки, що відрізняються сильним характером і незалежністю. Вони люблять ризикувати і нерідко працюють поодинці, так як звикли сподіватися тільки на себе і не дуже довіряють оточуючим. Жінки-Овни - прекрасні організатори, жорсткі, вимогливі, але справедливі керівники. Їхня головна мотивація - високі амбіції, які вони намагаються задовольнити протягом усього життя. Максимально проявити свої ділові якості такі жінки можуть в торгівлі і логістики, а також у виробництві, де в основному задіяні чоловіки. ТелецьНа відміну від Овнів, представниці знака Телець не люблять ризикувати, віддаючи перевагу тихому поступовому розвитку і стабільності. Панянки цього знака прагнуть до матеріальної забезпеченості, а тому всіма силами намагаються забезпечити собі стійкий дохід, а не сподіватися на коханого чоловіка. Жінки, народжені під знаком Тельця, прекрасно розбираються в тому, що пов'язано з бухгалтерією і фінансами. Однак в цих сферах вони рідко стають управлінцями, швидше за заступниками або кращими працівниками. Їх ідеальною сферою є продаж меблів, творів мистецтва та всіляких товарів для будинку. БлизнюкиУ жінок, народжених під знаком Близнюків, завжди повно цікавих ідей, які вони готові здійснювати, але тільки при наявності підтримки. Без надійних партнерів такі дими активно розвиватися не можуть. З жінок знака Близнюки виходять чудові торговці. Вони можуть знайти себе в дипломатичній сфері, де потрібно домовлятися і укладати контракти. Ви можете зустріти таку жінку провідною навчальні семінари або дає юридичну консультацію. А ще з них виходять виняткові фахівці з ревізії і контролю. Бентежить лише те, що невгамовний характер таких бізнес леді не дозволяє їм довго сидіти на одному місці. РакНароджені під знаком Рак жінки не надто пристосовані для бізнесу, і займаються ним швидше з вини обставин, наприклад, якщо отримали спадщину або продовжують справу своїх батьків. Це чуйні і дуже ніжні панянки, створені для любові і домашнього затишку, які не звикли ризикувати і не бачать себе на чолі великої компанії. Однак якщо чоловік не забезпечує свою Ракиню, така дама цілком може проявити свою ділову хватку, відкривши кафе або пекарню, ветлікарню або зоомагазин, антикварну лаву або приватний дитячий сад. Якщо вже Раки чимось займаються, роблять це з натхненням і повною відповідальністю. ЛевЖінки Леви народжуються гордими, незалежними і самодостатніми. Любов до грошей у них в крові, а тому протягом життя вони роблять все, щоб не просто забезпечити себе, а й увійти в елітарні кола. Це необхідно для їх високої самооцінки. Правда, Левиці зовсім не вміють економити, вважаючи за краще жити на широку ногу і оточуючи себе предметами розкоші. В оточенні Левиць завжди є особистості впливові, які допомагають їм у просуванні свого бізнесу. А найкращим способом проявити свої ділові якості стає індустрія розваг, торгівля прикрасами і дорогоцінними металами, азартні ігри, а також гра на біржі. Діва Ці панянки воліють до поступового стабільного розвитку, ніж до різних ризикованих заходів, які можуть як збагатити, так і обнулити їх. Причому заради власної безпеки прагматичні Діви прораховують все до дрібниць: вивчають тенденції ринку, знайомляться з можливостями конкурентів, складають бізнес план і лише потім починають похід за славою і збагаченням. Насправді Діва може зайнятися абсолютно будь-яким бізнесом, і немає сумнівів, що ця людина доб'ється свого, адже у нього завжди все під контролем. Однак ці ненависники суєти частіше віддають перевагу роботі бухгалтера або фінансиста в державних компаніях і установах. ТерезиТерези мають різноманітні інтереси і, здається, могли б проявити себе в абсолютно будь-якій сфері бізнесу. Однак для цього їм необхідна підтримка колег і хороших друзів, які мають схожі погляди. Особливо гармонійні ділові союзи Терези утворюють з Дівами, Козерогами і Тельцями. При всьому різноманітті сфер діяльності, найбільшого успіху Терези домагаються в індустрії краси, наприклад, відкриваючи SPA-салон або перукарню, а також займаючись виготовленням сувенірів, прикрас та аксесуарів. Торгівля творами мистецтва, мабуть, краще, на чому можуть зробити кар'єру жінки-Терези. СкорпіонСкорпіонами управляє Плутон - планета, що символізує достаток і збагачення. Напевно, тому жінкам Скорпіонам по життю досить просто вдається очолити велику компанію або відкрити власний бізнес. Ці леді - бізнесмени до мозку кісток. Їхній рішучості та авантюрному складу розуму можуть позаздрити чоловіки, а вміння притягувати до себе людей і  нав'язувати їм свою волю і зовсім є унікальним. Правда, Скорпіони дуже безтурботні, а тому такі панянки можуть як стрімко розбагатіти, так відразу стати банкрутами. Призначення таких дам - ​​банки і кредитні агентства, ресторанний бізнес або похоронне бюро. А ще вони з легкістю можуть відкрити магічний салон або заробляти на вірі людей в нетрадиційну медицину. СтрілецьДівчата Стрільці мають високий рівень соціальної взаємодії, завдяки чому з легкістю знайомляться з людьми і входять в довіру. Ця особливість визначила для них такі сфери розвитку, як туризм або ресторанний бізнес, міжнародна торгівля або дипломатія. Жінка-Стрілець може стати звичайним учителем, а може очолити видавництво або стати успішним юристом. Потрібно лише зауважити, що ці представниці прекрасної статі легко розвиваються спільно з чоловіками, тоді як з партнерами-жінками порозумітися їм знайти досить важко. КозерігБажання знайти матеріальну незалежність штовхає жінок Козерогів в сферу бізнесу. До слова, для розвитку у них є всі якості, перш за все самодисципліна і неймовірна завзятість, холодна голова і математичний склад розуму. Такі риси характеру можна назвати чоловічими. Напевно, тому жінки-Козероги досягають успіху в «чоловічих» сферах розвитку, таких як промисловість, будівництво, а також робота з нерухомістю. У той же час, жінка-Козеріг може відкрити стоматологічну клініку, зайнятися фармакологією або надавати нотаріальні послуги. Водолій З Водоліїв фінансисти нікудишні, а все тому, що цим знаком управляє Уран. Однак дівчата цього знака - справжні генератори ідей, які беруть свій за рахунок оригінальності і можуть стати «паличкою-виручалочкою» для будь-якого підприємства. Водоліїв приваблює все нове і ультрасучасне, а тому вони можуть чудово проявити себе в IT-сфері та комп'ютерних технологіях, можуть відкрити бізнес в інтернеті або організувати торгівлю електроприладами і побутовою технікою. А ще Водолії успішно розвиваються в фітнес індустрії, зокрема, в продажу спортивного харчування і товарів для схуднення. Риби Риби - ще один знак, далекий від світу фінансів. Він, скоріше, пов'язаний з шахрайством, розрахунком на удачу і здатністю пристосовуватися до наявних обставин. Однак жінки-Риби володіють неймовірною інтуїцією, що дозволяє вибирати саме ту сферу розвитку, яка принесе їм успіх і процвітання. Важливо лише, щоб поруч завжди був надійний партнер, який допомагатиме Рибці в розвитку бізнесу. Панянки цього знаку можуть відкрити приватну клініку, стоматологічний центр або масажний салон, проводити психологічну консультацію або стати успішним адвокатом. Источник.
Політика Норвегія запровадила черговий пакет санкцій щодо фашистської Росії Міністерство закордонних справ Норвегії запровадило новий пакет антиросійських санкцій, що стосується проти кровожерного психопату путіну та російського «режиму». Санкції набирають чинності сьогодні. Як передає прес-служба норвезького уряду, Норвегія ухвалила новий пакет санкцій щодо фашистської росії, куди включила 30 російських громадян та 7 організацій. "Норвегія знову підтримує ЄС щодо санкцій проти росії, щоб зберегти тиск на уряд країни та його прихильників", - сказала міністр закордонних справ Норвегії Аннікен Хюітфельдт. У Кабміні країни зазначили, що рестрикції зазнали, зокрема, організатори референдумів у т.зв. "ДНР" та "ЛНР", Херсонській та Запорізькій областях. Санкції покликані зменшити здатність фашистської Росії фінансувати воєнні дії в Україні. Новий пакет санкцій запроваджує обмеження на товари та послуги, важливі для країни-терориста. Він також містить адресні санкції щодо осіб, причетних до референдуму в окупованих областях України. - Санкції стають все більш всеосяжними і є сильною і чіткою реакцією Європи на дії росії в Україні. Можливості для ведення торгівлі з росією зараз дуже обмежені та пов'язані з високим ризиком, наголошує міністр закордонних справ.
У британській військовій розвідці заявили, що російська армія переходить до оборонної позиції Про це йдеться у новому зведенні Міноборони. За словами військових експертів, росія, зважаючи на все, посилила деякі зі своїх підрозділів на захід від Дніпра мобілізованими резервістами. До цього рівень комплектування був дуже низьким. Ще у вересні російські офіцери стверджували, що роти на херсонському напрямку складаються із шести-восьми осіб, хоча мають складатися зі 100. Як зазначають аналітики, останні шість тижнів спостерігається явний перехід російських сухопутних військ до довгострокової оборонної позиції. Причому це відбувається на більшості ділянок лінії фронту. Експерти вважають, що керівники мабуть зрозуміли, що сильно недоукомплектовані та погано навчені сили в Україні поки що здатні лише до оборонних операцій. Тим не менш, у британській розвідці вважають, що навіть якщо росія зможе зміцнити довгострокові оборонні рубежі, її оперативна схема залишиться вразливою. Щоб повернути собі ініціативу, російська армія має відновити якісніші, мобільніші сили, здатні динамічно протистояти українським проривам та проводити власні великомасштабні наступальні операції.
Здоров`я Масло вершкове: корисно чи шкідливо насправді? Масло отримало погану репутацію через чутки, що воно стрімко збільшує рівень холестерину, забиває артерії і збільшує ризик серцево-судинних захворювань, пише The Hearty Soul. Однак деякі лікарі і вчені вважають, що ви не повинні демонізувати насичені жири. Фонд Weston A. Price ще в далекому 2000 році вони провів масштабне дослідження. І тепер Фонд вважає, що масло приносить користь і рятує від: Хвороб серця;Раку;Проблем з імунною системою;Артриту;Остеопорозу;Хвороб щитовидної залози. Також масло допомагає:Підтримувати здоров'я шлунково-кишкового тракту;Боротися зі збільшенням ваги;Рости і розвиватися дітям. 1) Масло багате вітамінами. Найбільше в маслі вітаміну А. Дослідження показали, що вітамін А допоможе зберегти вашу здатність бачити вночі (перешкоджає розвитку нічної ("курячої") сліпоти) і захищає ваш зір, особливо в міру старіння. Цей потужний вітамін також допомагає зміцнити імунну систему, яка, в свою чергу, бореться з інфекціями. Також було доведено, що вітамін D, який також міститься у вершковому маслі, прискорює втрату ваги через свою здатність пригнічувати апетит і знижувати ризик надмірної ваги у людей, що страждають серцево-судинними захворюваннями. Дослідники також виявили, що вітамін D допомагає боротися з депресією (тепер зрозуміло, чому все дійсно краще з маслом). Ще одним джерелом енергії в маслі є вітамін B12, поживна речовина, яка, як показали дослідження, уповільнює психічний спад у пацієнтів на ранній стадії деменції, а також покращує здоров'я кісток і запобігає остеопорозу. Масло також багате на вітамін К, живильну речовину, яку не так легко знайти в інших продуктах. Ще краще, якщо ви споживаєте масло, молоко для якого зібрали у годуючих корів, бо воно має ще більш високий вміст вітаміну K. Крім того, ця поживна речовина може допомогти боротися з ішемічною хворобою серця, раком передміхурової залози і підвищеним ризиком переломів кісток. 2) Масло містить коротколанцюгові жирні кислоти. «Молочний жир містить приблизно 400 різних жирних кислот, які роблять його найскладнішим з усіх натуральних жирів, - розповіла автор дослідження Хелена Ліндмарк Менссон для журналу Food & Nutrition Research (стаття за 2008 рік). Це правда, масло містить багато насичених жирів. Однак, всупереч багатьом заявам про підвищення рівня холестерину і ризик серцево-судинних захворювань, дослідники знаходять у маслі більше плюсів, ніж мінусів. У метааналітичному дослідженні, опублікованому в The American Journal of Clinical Nutrition, було виявлено, що насичені жири насправді збільшують рівень ЛПВЩ, відомого як "хороший холестерин", що знижує ризик серцевих захворювань. Масло і ожиріння. Ще один з гріхів, який приписали маслу, полягає в тому, що це погано для вашого здоров'я через високу кількість калорій і жиру. Звичайно, якщо людина їсть масло з хлібом, а не хліб з маслом, у неї будуть проблеми. Однак дослідники виявили, що, коли люди споживають нормальну кількість масла у поєднанні зі збалансованою дієтою, вірте чи ні, «молочні продукти (наприклад, масло) були пов'язані зі зменшенням ризику ожиріння». Американська асоціація серця рекомендує обмежити кількість насиченого жиру, яке ви їсте, до менш 7% від загальної кількості щоденних калорій - це 16 грамів насиченого жиру. І, звичайно, якщо ви вже вирішили їсти масло, купуйте натуральний жирний продукт.
Дозвілля Дратують вічними сумнівами: 3 найбільш невпевнених знаки Зодіаку Внутрішні страхи і сумніви притаманні кожній нормальній людині. І навіть зовні сильні і впевнені чоловіки часом не є винятком з правил. Астрологи пропонують список найяскравіших і закомплексованих представників всього зодіакального спільноти. РакиЦі чоловіки в багатьох ситуаціях вкрай нерішучі і знають про це, тому дуже болісно реагують, коли їм на цей момент вказують. Все їхнє свідоме життя можна охарактеризувати всього одним реченням: «Крок уперед і два назад». Однак не здумайте засумніватися в їхній показній хоробрості, інакше отримаєте самого непримиренного ворога, який буде мстити вельми талановито і витончено. ДівиТут ситуація вкрай неоднозначна. Ці чоловіки не ухиляються від роботи, однак так сильно люблять себе, що готові «хворіти» цілодобово безперервно, розповідаючи рідним і близьким, як погано вони себе почувають. Ось тому з роботою у них часто не ладиться. При першому ж нездужанні Діви придумують собі купу неіснуючих діагнозів і запасаються ліками. СкорпіониЯк і Раки, представники цього знака часто виявляються дуже вразливими натурами. Цим чоловікам властива надмірна емоційність, сором'язливість і надмірна сентиментальність. Причому виявляється це практично в будь-яких сферах їхнього життя. І щоб впоратися з хвилюванням, Скорпіони нерідко вдаються до крайніх заходів, проте в цьому випадку роблять тільки гірше самим собі.
Юмор Норвезькі студенти крутитимуть диктаторів на причинному місці У Норвегії випустили партію контрацептивів під назвою The DICKtators. На упаковках зображені Путін, Сі Цзіньпін та Лукашенко у вигляді пеніса.Міжнародний фонд допомоги норвезьким студентам та академікам (SAIH) роздає безкоштовні презервативи із зображенням «диктаторів» У рамках нової кампанії SAIH безкоштовно роздає презервативи із зображеннями Володимира Путіна, Олександра Лукашенка та Сі Цзіньпіня. Гасло кампанії: «Захистимо студентів від д**ктаторів та інших хвороб».- У Норвегії ми маємо свободу говорити, що хочемо, одягатися, як хочемо, і спати, з ким хочемо. Це не стосується студентів у багатьох частинах світу, де підйом авторитарних режимів є ще більшою загрозою. Наш посил у тому, що студенти потребують захисту, — каже Хектор Уллоа, глава SAIH. – Ми обрали гумористичний підхід до серйозної теми. Найближчими тижнями ми запрошуємо вас на низку заходів, на яких ми розглянемо стан демократії на міжнародному рівні з різних точок зору, — каже Уллоа.
Суспільство День 247. Підсумки дня 247-й день війни: Пентагон допомагає Україні, проблеми зі світлом продовжуються, мобілізація в Росії і завершується, і не дуже Ще більше зброї. У США офіційно оголосили про новий пакет допомоги Україні. До нього увійдуть боєприпаси для HIMARS, бронеавтомобілі та багато іншого. Тепер наша армія матиме ще більше підручних засобів, щоб робити «смерть ворогам». Мобілізація Шредінгера у Росії. міністр нападу Росії Сергій Шойгу доповів путіну про завершення «часткової мобілізації». Але чи це завершення? Справа в тому, що відповідного указу президента Росії досі немає. А це означає, що її можна продовжити будь-якої миті, і всі заборони залишаються в силі. Проблеми зі світлом продовжуються. "Укренерго" запроваджує безпрецедентні екстрені обмеження електроенергії. Це робиться, щоб не допустити знеструмлення столиці та центральних регіонів України. Наші фахівці роблять все можливе, щоби вирішити проблему. Фахівці-енергетики – проблему зі світлом, спеціалісти-військові – проблеми з окупантами, які створюють тимчасову проблему зі світлом. У нас добрі фахівці, у них все вийде. Нове ППО вже у Києві. Добру новину повідомив мер столиці Віталій Кличко. Величезна подяка нашим друзям та партнерам. А ще прохання. Нам потрібно більше. Тільки так ми зупинимо російський тероризм. Реформи у Twitter. ЗМІ пишуть, що Ілон Маск після покупки соцмережі планує скасувати «довічне» блокування облікових записів. Що, безперечно, порадує багатьох людей. Дональда Трампа, наприклад. «Бойові комарі» проти Росії. І, насамкінець, про черговий маразм російської пропаганди, який вони активно просувають на офіційному рівні. Постпред Росії при ООН неодноразово розповів нову страшилку. Тепер Росію турбують «бойові комарі США». Страшно уявити, які історії на нас чекають далі.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,61670088768005-/ /-pc-/
Top