counter
Архів Повернутись назад 27 Червня 2021
27 Червня
Спорт Євро 2020. Підсумки шістнадцятого дня. Перший день 1/8 фіналу У 16-й день Євро визначилися перші чвертьфіналісти турніру: Австрія і Уельс додивляться чемпіонат по телевізору. УЕЛЬС - ДАНІЯ - 0: 4 Збірна Данії навіть після двох поразок на старті не здавалася слабкою. Це підтвердили гри з Росією і Уельсом: хлопці Гарета Бейла виявилися розчавлені в битві за чвертьфінал. Навіть на тлі проблем скандинавів зі складом: Юссуф Поульсен отримав травму, а Даніель Васс підхопив якусь дрібну інфекцію. Поульсена замінив забутий усіма янгстер Каспер Дольберг: форвард вперше вийшов в старті на матчі Євро і до 48-й хвилині оформив переможний дубль. Спочатку гравцеві «Ніцци» вдався класний удар з-за меж штрафного, пізніше він скористався дикої помилкою суперника і в упор розстріляв воротаря. Після другого голу Дольберга Уельс розвалився, а Бейл пропав. На останніх хвилинах данці додали ще двушку від Йоакима Меле і Мартіна Брейтуейт, а видалення Харрі Вілсона на 90-й хвилині вже нічого не вирішувало. У чвертьфіналі червоно-білі чекають переможця пари Нідерланди - Чехія. Дольберг майже пішов в «МЮ» і раптом пропав. Що з ним сталося Цифри матчу: Данія вийшла в чвертьфінал Євро втретє за 33 роки - правда, вперше з чемпіонату Європи-2004. Скандинави вперше пройшли одну стадію навиліт на великому турнірі з ЧС-1 998. Данія вперше забила чотири м'ячі в матчі плей-офф Євро. Плюс вона стала першою командою з чотирма голами в двох зустрічах ЧЄ поспіль. Дольберг - перший датчанин з 2012 року, який оформив дубль на Євро. Останнім був Ніклас Бендтнер. ІТАЛІЯ - АВСТРІЯ - 2: 1 Багато експертів (як і 97% читачів в опитуванні Eurosport) не сумнівалися в тому, що Роберто Манчіні легко проскочить до чвертьфіналу. Але все вийшло для фаворита набагато складніше. По-перше, крута Австрія цупко тримала оборону і не пропускала. По-друге, у другому таймі домінували аж ніяк не хлопці в синьому. Зустріч справедливо перетекла в екстра-тайми, де позначився клас. Спочатку супермяч забив Федеріко К'єза - відмінно обробив, переклав, обдурив захисника і пробив в дальній. Пізніше уперто суперника добив одноклубник Олексія Олексій Андрійович Міранчук Маттео Пессіна. Австрія не здалася і на 114-й хвилині відродила інтригу: Саша Калайджіч продавив Джанлуїджі Доннарумма і зіпсував йому рекорд. Але не більше - «Скуадра Адзурра» вже чекає бельгійців. Або португальців. Цифри матчу: Тепер у Федеріко К'єза стільки ж голів на Євро, скільки у його батька Енріко (по одному). Італія побила рекорд Діно Дзоффа - 1143 хвилини без пропущених м'ячів. Сухий період тримався 47 років. Серія збірної Італії перервалася на позначці в 1168 хвилин - її зламав Саша Калайджіч, який відзначився на 114-й. «Скуадра адзурра» не пропускала з жовтня 2020 го. На останніх шести мейджорів Італія лише раз не пробивалася до чвертьфіналу Євро - в 2004-му. 31 матч без поразок - новий рекорд збірної Італії.
Спорт Ломаченко здобув перемогу у видовищному бою В ніч з суботи на неділю в готельному комплексі Virgin Hotels в Лас-Вегасі відбувся боксерський поєдинок українця Василя Ломаченка (15-2, 11 КО) і японського боксера Масайоші Накатані (19-2, 13 КО). Наш спортсмен у легкій вазі повернувся в ринг після 8-місячної перерви. Сам по собі матч був досить видовищним з великим числом ударів і нокдаун. Василь підійшов до бою тактично правильно, не соромлячись одиночних ударів, піднімаючи, що у нього мало шансів в серійних атаках проти довгорукого японця. Перший раунд пройшов у своєрідній розвідці. До кінця першої хвилини Василь зміг в атаці донести свій правий боковий в голову японця. Так само в кінці раунду боксери зіткнулися головами, в результаті чого Ломаченко отримав розсічення на лобі, а японець - гематому під оком.Добре пройшов лівий прямий назустріч і знову в голову Масайоші. Це сталося під кінець третього раунду. Екватор бою пройшов при повному домінуванні Ломаченко. В середині 6-го раунду уродженець Білгород-Дністровського просто затиснув суперника в кут, б'ючи його і не дозволяючи піти в клінч. Вася не на мить не зупинявся, раз по раз потрапляючи в голову спортсмена з Японії. У Васі успішно проходили фірмові вертушки, коли після різкого догляду вправо або вліво слідував удар в голову. У 8-му раунді Лома просто ганяв Накатами по рингу, періодично працюючи по корпусу. Анатолій Ломаченко в паузі радив своєму синові не вимикатися після атак і тримати дистанцію. Розв'язка наступила в 9-й трихвилинці. Ломаченко став просто бити японця, той присів на ринг і суддя зупинив бій. "Я дуже, радий тому що повернувся в ринг перемогою. Я закінчив достроково. Моя стратегія спрацювала я переміг, я знову в строю. Всі бачили, як я це зробив. Всі чекають реванш. Я думаю що реванш з Лопесом обов'язково потрібно зробити. Якщо вони готові після свого поєдинку з Камбососом провести реванш, то ми готові. Це те, що чекають люди ", - сказав українець. "Як вдалося перемогти? У мене була стратегія працювати другим номером, так як антропометрія опонента не дозволяла бути першим в рингу. Я контролював своє плече і ніколи не давав йому різких рухів", - додав наш співвітчизник.
Економіка І так холодно: українці споживають морозива в 10 разів менше американців Обсяг споживання морозива в Україні на душу населення в 10 разів нижчий, ніж у США. Таку думку висловив президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігор Бартковський на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Споживання морозива на душу населення в Україні становить 2,3 кг морозива на рік, у країнах ЄС - 12,9 кг на людину, а в США - більше 24 кг", - зазначив експерт. За його словами, істотну різницю в обсягах споживання можна пояснити низькою купівельною спроможністю, оскільки серед продуктів харчування в українців морозиво знаходиться далеко не на першому місці. У той же час, істотним фактором залишається і температура повітря. Так, у зв'язку з тим, що в нинішньому році спека почалася раніше, ніж звичайно, попит на цей продукт виріс. Якщо в 2015 році жителі України з'їли 80,6 тис. тонн морозива, в 2016 році - 85,9 тис. тонн, а в 2017 році - 91,8 тис. тонн. За даними глави асоціації, в цілому в 2017 році в Україні було вироблено 96,8 тис. тонн морозива, а експортовано понад 5 тис.тонн. Причому експортується українське морозиво відразу в 50 країн світу. Нагадаємо, м'яке морозиво, відповідно до стандарту, має бути реалізовано відразу після виробництва. Про це повідомила член правління громадської організації "Споживча довіра", головний редактор журналу "Споживча довіра" Олена Куликова.
Економіка Названо топ-10 машин, які частіше доводиться ганяти на ремонт до дилера Днями сайт iSeeCars.com проаналізував дані про відзивні компанії в США, коли сам виробник просить власника пригнати автомобіль до дилера, щоб замінити в ньому якусь проблемну деталь. Вийшов рейтинг машин, на яких частіше доводиться їхати не на роботу, а на плановий ремонт. У ньому, до речі, трапляється не тільки американська екзотика, а й добре відомі в Росії моделі. 1 місце: Mercedes-Benz C-класуОчолює антирейтинг найбільш проблемних моделей з точки зору відгуків Mercedes С-класу в кузові W205. Його антирезультат перевищує середній по вибірці з 69 автомобілів в 7 разів! Незважаючи на це останні три роки З-клас утримує в США друге місце по продажах у своєму сегменті. 2 місце: GMC SierraДругим по щільності відгуків на кількість випущених автомобілів йде пікап GMC Sierra, який представляє собою більш розкішну версію «трака» Chevrolet Silverado. Хоча на тлі «цешки» Sierra виглядає значно краще: результат лише в чотири рази перевищує середній. Восени на ринок вийде Sierra нового покоління, побудована на більш сучасній платформі. Питання - чи стане менше проблем? 3 місце: BMW 3/4 серіїБронзу античарту отримує BMW третьої і четвертої серії. Щільність відгуків у цих моделей майже така ж, як у пікапа GMC Sierra, але це не заважає «трійці» з «четвіркою» утримувати лідерство в своєму сегменті в Штатах. 4 місце: Dodge DurangoНинішньому поколінню Durango, побудованому на платформі позашляховика Jeep Grand Cherokee, йде вже дев'ятий рік, але відозв, як і раніше, багато. 5 місце: Nissan PathfinderСучасне покоління «Слідопита» виробляється  з 2012 року, але Nissan продовжує відкликати машини для доробок. 6 місце: Ram PickupДо 2010 року ім'ям Ram називалися пікапи марки Dodge, яка входить до складу концерну Fiat-Chrysler, але потім з'явилося окремий підрозділ. Ram - це третій за популярністю «трак» у США, а зовсім недавно на ринок вийшла модель нового покоління. 7 місце: Toyota 4RunnerНе очікували побачити тут «Тойоту»? На жаль, рамний позашляховик, до речі, близький по техніці до LC Prado, частенько потрапляє під відозви. 8 місце: Dodge ChargerЦей седан користується ім'ям легендарного масл-кара 70-х і тримає лідерство по продажах у своєму сегменті в США, проте власникам частенько доводиться витрачати час на відвідування офіційного сервісу. 9 місце: Chrysler 300Chrysler 300, він же 300C, - це близький родич Dodge Charger, тому не дивно, що в даному рейтингу ця парочка стоїть поруч. Нагадаємо, що в основі цих машин лежить платформа від Мерседеса Е-класу W211. 10 місце: Chevrolet TahoeЗамикає десятку Chevrolet Tahoe, беззаперечний лідер продажів у сегменті повнорозмірних SUV в США.
Політика оформление ленты  BBC надала документи, що підтверджують сплановане рух есмінця HMS Defender На сторінках популярного видання BBC з'явилася інформація, що з ними зв'язався звичайна людина, яка побажав зберегти анонімність і повідомив про те, що знайшов на автобусній зупинці в британському графстві Кент пакет документів з позначкою "секретно" і маркуванням міністерства оборони Великобританії. У цих документах йдеться про подробиці пересування есмінця HMS Defender в українських територіальних водах уздовж окупованого Криму ..Інформації, яку вдалося дізнатися з цих документів варто довіряти, бо представник міністерства оборони заявив про те, що про втрату даних документів було відомо, так як працівник повідомив про втрату конфіденційних документів, додавши: "Було б недоречним коментувати далі". Розмокший стос паперів, в цілому майже 50 сторінок, зайшли за автобусною зупинкою в Кенті рано вранці у вівторок. ВВС вважає, що документи, які включають електронні листи і презентації PowerPoint, були створені в офісі вищого чиновника міністерства оборони. Документи, що стосуються есмінця Королівського флоту типу 45, HMS Defender, показують, що місія, описана міністерством оборони як "безневинний прохід через українські територіальні води проводилася в очікуванні що РФ може відреагувати агресивно". Відзначається, що для руху есмінця був запропонований альтернативний маршрут в обхід місць, які Росія, як країна агресор вважає своїми. Але при цьому вказується, що даний крок, хоч і дозволив би уникнути конфронтації, але міг бути представлений Росією як доказ того, що "Британія злякалася і втекла", що дозволило б Москві заявити, що Лондон з запізненням прийняв претензії Москви на територіальні води Криму .Як зазначається, документи, виявлені в Кенті, підтверджують, що проходження корабля у водах Криму було продуманим рішенням британського уряду продемонструвати підтримку Україні, незважаючи на можливі ризики. Другий пакет документів деталізує плани можливого військового присутності Британії в Афганістані після закінчення там операції НАТО під керівництвом США. Більшість документів позначені як "чутливі", до них застосовується порівняно низький рівень секретності. Але в одному документі, адресованому приватному секретарю міністра Бена Уоллеса, з написом "Secret UK Eyes Only", викладаються надзвичайно чутливі рекомендації по військовому сліду Британії в Афганістані після закінчення операції НАТО "Рішуча підтримка". Представник міністерства оборони в коментарі журналістам про знайдені документи повідомив: «Як і слід було очікувати - Міністерство оборони все ретельно планує»      
Суспільство оформление ленты  Стихія пройшла по Україні. Кадри з постраждалих місць Погана погода дісталася і до України. Після двотижневої спеки країну накрила фронтом і температура різко знижувалася з +35 +38 до +22. При таких різких скидах температур на кордоні фронту можливі ураганні явища, дощі з грозами і град. Про це попереджали синоптики, а МНС оголосило по країні штормове попередження. Хвиля фронту вчора докотилася аж до Києва, і вчора в околицях столиці випав величезних розмірів град, який громив автомобілі і побив розсаду. Деякі градини досягали п'яти і більше сантиметрів в діаметрі. Сильний дощ і шквальний вітер обрушилися на Рівненську область. Руйнівний ураган і грози натворили багато бід. Рівненська область постраждала від сильного урагану. Шквальний вітер, дощ і гроза накоїли лиха: поламали стовпи, обірвали лінії електропередач, зносили дахи з будинків, виривали з коренем дерева і т.д. Люди рятувалися від негоди будинку, а ось тим, кого негода застала в дорозі, не пощастило. Машини буквально плавали по дорогах, а обласна траса була перекрита. Через сильний вітер було повалено безліч дерев. Вони падали на припарковані машини і обривали лінії електропередач. Деякі населені пункти в області досі залишаються без світла. Рятувальники і комунальні служби вже почали боротьбу з наслідками урагану. Однак усунути всі неприємності, які принесла стихія, не так-то просто. Ураган бушував недовго, а ось його наслідки усувати набагато довше.    На Київську область обрушилося рекордна кількість опадів, що призвело до прориву дамб. Як повідомляє прес-служба Бишівський територіальної громади, на село Лішня обрушилися зливи і ураган, що спровокувало прорив дамб і розмиву під'їзних шляхів до населеного пункту.  
Події На село Лішня обрушилися зливи і ураган, що спровокувало прорив дамб На Киевскую область обрушилось рекордное количество осадков, что привело к прорыву дамб. Как сообщает пресс-служба Бышевской территориальной общины, на село Лишня обрушились ливни и ураган, что спровоцировало прорыв дамб и размыву подъездных путей к населенному пункту. В Киевской области продолжаются работы по ликвидации последствий непогоды, но большое количество воды усложняет работу специалистам. "Вчера, в селе Лишня, в результате урагана и большого количества осадков прорвались дамбы, были размыты подъездные пути и сильный ветер на своем пути ломал деревья. Работы по ликвидации последствий непогоды продолжаются, что усложняется большим количеством воды, которая до сих пор сходит и не дает возможности обследовать участки порыва и определить объем дальнейших работ", - говорится в сообщении. В населенном пункте уже возобновили движение транспорта и работает газовая служба, которая тщательно исследует газопровод. Но в самом селе заблокировано движение к домам из-за того, что смыло полностью дорогу. Местные жители в комментариях под публикацией рассказывают, что между Яблоновкой и Леоновкой снесло насыпной мост, из-за того, что много воды с Лишни прошло через село.
Гороскоп Гороскоп на 28 червня 2021 року. Тельці вечірня прогулянка піде вам на користь. Водолії, не треба напружуватися. 28 червня 2021, понеділок. 18 місячний день. Місяць у знаку Водолій ♒ Несприятливий день за місячним календарем. Досить несприятливий день, пов'язаний з виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Гороскоп для Овнів на 28 червня стверджує, що сьогодні варто бути обережними. Висока ймовірність травматизму. Також небезпека може підстерігати на дорозі. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 28 червня говорить, що можливо, вам потрібна зміна цілей і пріоритетів. Нове знайомство приведе до романтичних наслідків вільних представників знака. Увечері піде на користь прогулянка на свіжому повітрі. ♊️ Близнюки Зодіак для Близнюків на 28 червня говорить, що в роботі потрібно проявляючи терпіння і старанність. Сміливо плануйте сімейний відпочинок де-небудь далеко від дому. Не розказуйте нікому про свої плани. ♋️ Рак Зірки для Раків на 28 червня радять варто навчитися трохи контролювати себе. Ви можете мимоволі торкнутися чиїсь інтереси або просто образити словом. Заздрісники не дрімають, але ви сильніше енергетично, тому нічого не бійтеся. ♌️ Лев Астропрогноз для Львів на 28 червня каже, що сьогодні конкурентоспроможність ваших заздрісників сьогодні зросте. Але і ви не будете відставати, - зберете всю внутрішню силу і підете в наступ. Відбирайте найважливіші справи і здійснюйте їх по черзі. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 28 червня каже, що сьогодні ви не будете безпосередньо залучені в усі події, але в цьому немає нічого поганого. Сплануйте заздалегідь свій графік і тоді ніхто не зможе збити вас з пантелику. ♎️ Терези Зірки для Терезів на 28 червня стверджує, що сьогодні не варто йти назустріч нових любовних пригод - вірогідні неправдиві обіцянки, розчарування або хвороба. Зараз не найкращий період для романтичних знайомств. Гарний час для побутових покупок. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 28 червня радять бути дуже обережними. Будь-які, навіть самі незначні помилки, доведеться дуже довго виправляти. Якщо в чимось не орієнтуєтеся, - порадьтеся з фахівцями. ♐️ Стрілець Гороскоп для Стрільців на 28 червня стверджує, що сьогодні вам варто навчитися мовчати. Стримуйте емоції, інакше вони вам будуть основною перешкодою у прийнятті вірних рішень. День буде насиченим, але навіть без особливих зусиль ви досягнете хороших результатів. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 28 червня говорить, що може здатися, що на вас занадто тиснуть рідні. Спробуйте на якийсь час забути про всі поточні обов'язки і справах і трохи відпочити: відверніться, подбайте про своє тіло, внутрішній стан. Блокуйте свідомість від негативних думок. ♒️ Водолій Астрологи для Водоліїв на 28 червня радять уникати фізичних, емоційних і серйозних розумових навантажень. Буде правильно, якщо дозволите вам допомогти людині, якій ви довіряєте. Остерігайтеся спілкування з скандальними і важкими людьми. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 28 червня говорить, що можуть з'явитися перспективи, що стосуються професійної діяльності. Довіряйте своїм рідним і їх вибору, в кінці ви буде задоволені. Ранкова йога допоможе відчувати себе бадьоро цілий день.

Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів




/-0,21778512001038-/ /-pc-/
Top