counter
Архів Повернутись назад 27 Лютого 2023
27 Лютого
Сонник Сон у ніч з 26 на 27 лютого 2023 року: тлумачення за місячним календарем 7-а місячна доба. Почалися вони 26 лютого о 9:22, а завершаться 27 лютого о 9:39. У снах, побачених у ніч із 26 на 27 лютого, будуть підказки, які допоможуть розкрити сенс вашого життя. Як правило, вони досить прості і легко трактуються. Для цього потрібно лише підключити інтуїцію та слухати те, що будуть говорити оточуючі протягом 7-х місячних діб. Тоді осяяння не забариться. Однак є кілька образів, які будуть тлумачитись однаково для всіх. Так, наприклад, якщо в ніч з неділі на понеділок вам насниться, як ви когось ловите (рибу чи комах), це скаже про те, що незабаром у вашому житті відбудуться зміни. І чим більшою буде ваша "жертва" уві сні, тим відчутнішими будуть зміни в реальності. Якщо жінці в ніч 7-х місячних діб насниться багата трапеза з безліччю страв і напоїв, це стане сигналом: жінці час зайнятися своїм здоров'ям. Можливо, останнім часом вона багато уваги приділяє зовнішньому, не переймаючись внутрішнім - у буквальному значенні цього слова. Якщо чоловік цієї ночі побачить агресивну тварину, готову напасти, це попередження: найближчим часом представник сильної статі може зіткнутися з несподіваним протистоянням. Поки є можливість, потрібно прокачати свої сили та навички.
Гороскоп Любовний гороскоп на 27 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНЫ Если вы находитесь в поисках пары, в этот день должны их усилить. Звёзды пророчат вам успех только в том случае, если вы будете настойчивыми и непоколебимыми. ТЕЛЬЦЫ Если вы окажетесь в окружении представителей противоположного пола, следите за своим языком. 27 февраля вас могут неправильно понять, предупреждают звёзды. БЛИЗНЕЦЫ Если в этот понедельник вторая половинка предложит вам нечто неожиданное, не отказывайте ей сразу. Возможно, это именно то, что нужно вам обоим. РАКИ Слушайте то, что говорит партнёр, но постарайтесь прочесть то, что он оставил между строк. Звёзды говорят, 27 февраля важно будет именно последнее. ЛЬВЫ Если вы в настоящий момент одиноки, то в этот понедельник сможете встретить свою судьбу. Если же у вас уже есть пара, 27 февраля можете произойти нечто такое, что изменит ваши отношения. Осталось действовать по наитию. ДЕВЫ Отвергая, предлагай. Именно этот принцип должен главенствовать 27 февраля в вашем общении со второй половинкой. Звёзды предупреждают: голая критика в этот день может быть воспринята ей враждебно. ВЕСЫ В этот понедельник любимый человек может начать задавать вам неудобные вопросы. Звёзды предупреждают: если будете увиливать, он это быстро почувствует. Будьте с ним честны 27 февраля. СКОРПИОНЫ Если вторая половинка окажется рядом с вами в самый неудачный момент, оберните ситуацию в свою пользу. Не пытайтесь скрыть от неё своё поражение - лучше привлеките для достижения победы. СТРЕЛЬЦЫ Если предмет ваших чувств до сих пор не отвечал вам взаимностью, в этот день можете пойти ва-банк. Звёзды советуют вам не бояться действовать смело 27 февраля. КОЗЕРОГИ Звезды говорят, любимый человек может не с первого раза согласиться с вашими словами и идеями. Не отступайте - пробуйте второй, третий раз. Настойчивость будет вашим главным коньком 27 февраля. ВОДОЛЕИ Если вы давно хотели завершить токсичные отношения, 27 февраля будет отливным днём для этого. Важно лишь решиться - остальное сложится само собой. РЫБЫ В этот день вы можете так сильно поругаться с избранником, что налаживать отношения будет невероятно сложно. Звёзды советуют вам проявить мудрость и дальновидность 27 февраля.
Юмор Гороскоп на 27 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овни мають взяти якусь ситуацію до своїх рук. Причому оперативно, інакше ініціативу можуть перехопити опоненти, попереджають зірки. ТЕЛЬЦІ 27 лютого не всі з оточення Тельців заслуговуватимуть на їхню довіру. Зірки радять вам у цей день підвищити градус пильності, але при цьому ні з ким не вступати у відкриту конфронтацію. БЛИЗНЮКИ 27 лютого у Близнюків може вкотре з'явитися шанс щось змінити у своєму житті. І в черговий раз ви ризикуєте його упустити. Зірки закликають вас бути уважними до знаків долі. РАКИ 27 лютого Раки мають мовчати та слухати. Зірки кажуть, цього дня ви можете зробити важливі висновки, якщо не піддаватиметеся емоціям. ЛЬВИ 27 лютого Леви можуть досягти визнання, кажуть зірки. І радять вам слідувати голосу інтуїції - цього понеділка вона буде сильна як ніколи. ДІВИ Якщо Діви вирішать поставити когось на місце, повинні пам'ятати про те, що їх може спіткати та ж доля. Іншими словами, розслаблятися 27 лютого вам точно не варто, кажуть зірки. ТЕРЕЗИ 27 лютого Терези можуть опинитися під пильною увагою оточуючих, кажуть зірки. І радять вам цього дня діяти так, як підказує вам совість, а не логіка. СКОРПІОНИ 27 лютого Скорпіонам може знадобитися чиясь допомога, кажуть зірки. Не намагайтеся цього дня зробити все самостійно – лише час втратите. СТРІЛЬЦІ Стрільцям треба буде на щось наважитися, кажуть зірки. І попереджають: якщо не зробите цього 27 лютого, зручний момент з'явиться ще дуже не скоро. КОЗЕРІГИ 27 лютого Козерогам доведеться багато говорити. Можливо, з тими, хто буде налаштований негативно. Зірки радять вам адекватно сприймати критику. Інакше ваше реноме може сильно постраждати. ВОДОЛІЇ У Водоліїв цього дня може з'явитися шанс щось змінити у житті. Ось тільки чи скористаєтеся ви ним - питання. У будь-якому випадку зірки радять вам ретельно обмірковувати свої рішення. РИБИ 27 лютого Риби можуть розлютитися на рівному місці. Зірки закликають вас у цей день контролювати емоції. Хоча б у присутності опонентів.
Суспільство Білоруські партизани пошкодили обов'язкового учасника всіх повітряних тривог в Україні У Мачулищах внаслідок двох вибухів отримав значні пошкодження літак ДРЛО А-50У ВКС РФ з реєстраційним номером RF-50608 (бортовий номер "43 червоний", заводський номер 0093479377, серійний номер 60-05): пошкоджено передню та центральну частини літака, авіон радіолокаційна антена. Повідомляється, що літак ДРЛО А-50У рашистів у Мачулищах був атакований двома дронами. Керівник BYPOL Олександр Азаров підтвердив виданню "Наша Ніва" та виданню Belsat, що до інциденту на аеродромі в Мачулищах причетні білоруські партизани, які атакували літак управління БПЛА. "Це були дрони. Учасники операції - білоруси, учасники плану "Перемога", вони тепер уже у безпеці за межами країни. Усі виїхали, нехай тепер шукають вітер у полі", - сказав він. "Білоруський Гаюн" повідомляє, що силовики лукашенка знайшли сумку з пультами керування дронами. Як повідомляє "Білоруський Гаюн", цей борт прилетів до Білорусі 3 січня 2023 року і на даний момент пробув у РБ 54 дні, зробивши 12 вильотів. До цього, попереднього разу, борт прилітав до Білорусі 24 лютого 2022 року. У ВКС Росії знаходиться всього 9 таких літаків, причому вдосконалених (з модифікацією "У") всього 6 одиниць. Один такий літак обслуговує 19 осіб (5 льотного, 11 радіо та 3 інженерно-технічного персоналу). Вартість такого літака складає $330 млн.
Суспільство Система очистки воды для дома – решение всех проблем Вода, яку ми даємо своєму організму, повинна бути найвищого рівня, мати гарні смакові якості і не мати неприємних запахів. Системи очищення води для дому допоможуть забезпечити вас водою найвищої якості. Навіщо потрібні фільтри і які вони бувають, розповість наша стаття. Чому потрібно використовувати фільтр очищення води Вода, яка подається до будинку із свердловин або колодязів містить нерозчинні частинки, які погано впливають на здоров'я людини. Системи очищення води дозволяють отримати такі результати: усунення нітратів; фільтрація нерозчинних частинок; виключення неприємних запахів; пом'якшення та прозорість води; позбавлення води від шкідливих речовин та організмів, які шкодять людському організму. Комплексне очищення води дає можливість отримати якісну воду, яку можна приймати алергікам та дітям від народження. Види фільтрів для дому Позбутися забруднень води, неприємних запахів і смаків дозволяють саме фільтри. Фільтри поділяються на два види: Засипні. Магістральні. Магістральні фільтри поділяються на такі типи: Глибоке очищення. Діапазон роботи від 18 до 100 мкм. Картриджні. Є колбою, всередині якої розташований картридж з поліпропіленової нитки або спіненого поліпропілену. Засипні. Призначені для роботи зі змістом завислих частинок. Сітчасті. Усередині корпусу знаходиться дрібнокомірчаста сітка, яка і виконує функцію фільтрації. Прекрасно підходить для роботи з невеликим вмістом механічних частинок. Дискові. Ідеально підходять  для грубої очистки. Зовні ідентичні сітчастим фільтрам, але як фільтра – потужні диски Фільтрують механічні частинки та органічні. Надійні в використання, прості в експлуатації. Засипні фільтри бувають: освітлювальні, сорбційні та пом'якшені типи засипних фільтрів. Такі фільтри працюють за допомогою зернистого матеріалу, що фільтрує, який розташований в корпусі приладу. Зернистий матеріал – спінений алюмосилікат. Речовини, які забруднюють воду, затримуються на поверхні або у матеріалі, що фільтрує. Засипні фільтри можуть утримувати частинки розміром до 20 мкм. Досягти ідеальної очистки води за допомогою засипного фільтра просто: перед засипним фільтром слід встановити дисковий або сітчастий фільтр.
Наука і технології оформление ленты  Який електроскутер Yadea купити у 2023 році? У пошуках маневреного та екологічного автомобіля варто звернути увагу на електроскутер Yadea. Поєднуючи технологічність, продуманий дизайн та хорошу швидкість, скутери виробника залучають доступним цінником та різноманітністю моделей. Спеціалісти інтернет-магазину Stylus підготували добірку актуальних електроскутерів від бренду Yadea для покупки у 2023 році. YADEA G5 2300Вт Електроскутер на літієвому акумуляторі поєднує стиль та технологічність. YADEA G5 2300Вт виконаний у мінімалістичному стилі: м'яка та витончена лінія кузова підкреслює зручність та функціональність скутера. Завдяки ємному акумулятору гонщик може насолоджуватися комфортною їздою протягом усієї поїздки. На одному заряді скутер здатний проїхати до 80 км., а максимальна швидкість транспортного засобу може становити 55 км/год. Сучасна амортизаційна поїздка запобігає втомі від тривалих поїздок, зменшуючи вібрації та роблячи поїздку плавною. YADEA G5 2300Вт оснащений компактним дисплеєм 7", який відображає всю необхідну інформацію: заряд, швидкість, кілометраж, що залишився.  YADEA T7 Двомісний електромопед з потужним двигуном 1500 Вт, який дозволяє розвивати швидкість до 55 км. Запас ходу одному заряді сягає 60 км. Завдяки світлодіодній фарі та габаритним вогням ви зможете комфортно пересуватися на дорозі навіть у темну пору доби. За рахунок невеликих розмірів та ваги електромопед маневрений на дорозі і не займає багато місця на парковці. Yadea Leiman Ергономічний електроскутер відрізняється першокласною якістю складання, високою продуктивністю та продуманим дизайном. Завдяки високій прохідності з Yadea Leiman ви можете підкорювати дороги, недоступні для більш громіздкого транспорту. Електроскутер оснащений заднім барабанним гальмом та переднім дисковим. Є USB-роз'єм для підзарядки мобільних пристроїв, а всю актуальну інформацію про подорож можна переглянути на LCD-дисплеї. У Yadea Leiman передбачена сигналізація, тримач для рук пасажира та безкамерні шини.  Під сидінням розташований багажний бокс на 21 л, в якому можна комфортно перевозити особисті речі. Також попереду є гачок для кріплення багажу. Максимальне навантаження на електроскутер не повинно перевищувати 150 кг. YADEA Y1S 2700W Електроскутер приводиться в дію завдяки електродвигуну потужністю 2700 Вт. З ним скутер розганяється до 45 км/год та забезпечує комфортну та плавну їзду. Поєднуючи в собі ергономічність та першокласний дизайн, скутер Y1S вражає інноваційними технологіями: він працює на літій-іонному акумуляторі, оснащений системою захисту від перепадів напруги в мережі та гідравлічною амортизацією з триступеневими амортизаторами. Такі особливості як задній тримач та передній кошик роблять Y1S зручним скутером для кур'єрської доставки. Запас ходу Y1S складає 100 км, а припустиме навантаження – 210 кг. YADEA JS Дешевий електричний скутер для міських поїздок стане чудовим вибором для щоденного використання. Завдяки кошику, розташованому спереду, з YAFEA JS можна відправитися за покупками до супермаркету та комфортно доставити все куплене додому. Двигун потужністю 400 Вт розвиває швидкість до 30 км/год. Це не найбільший показник, але якщо ви шукаєте бюджетну модель для комфортної їзди в межах міста, то оптимальний варіант. Одного заряду батареї вистачить, щоби проїхати відстань 45-50 км. Максимальна вага гонщика для цієї моделі 100 кг. YADEA S-WAY, 1500 Вт Легкий та маневрений електроскутер S-Way стане чудовим вибором для їзди міськими вулицями. Маючи високу прохідність, він здатний проїхати там, де не зможе габаритний транспорт. S-Way працює на свинцево-кислотному акумуляторі великої ємності, що дає запас ходу до 80 км. А електродвигун 1500 Вт дозволяє скутеру розганятися до 45 км/год. Завдяки світлодіодній фарі та габаритним вогням ви зможете комфортно пересуватися дорогами навіть у темний час доби. Допустиме навантаження на скутер – 150 кг. Замовляйте електроскутери бренду Yadea на сайті Stylus.ua за доступною ціною. Доставка замовлень здійснюється по всій Україні.    
Гороскоп Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 27 лютого до 5 березня 2023 року Незважаючи на те, що зима 2022 року в Україні досі триває, а зима початку 2023 року порадувала своєю не морозною погодою, що було як ніколи до речі у дні загострених російськими окупантами, календарна весна вже на підході. Довгоочікувана,яскрава і як завжди незвичайна, зі своїми приємними сторонами та труднощами. Дотримуйтесь порад астролога, щоб не потрапити в халепу. У мережі публікують поради популярного астролога Павла Глоби. Вони дозволять представникам кожного Знаку Зодіаку частіше залучати у своє життя успіх на стику двох сезонів. Якщо ви хочете знайти нові можливості у всіх сферах свого життя та зберегти вже здобутий успіх, то цей гороскоп для вас. Овен Овнам астролог настійно рекомендує виходити із зони комфорту та діяти, доки є така можливість. Інші люди можуть мати певні складнощі у справах та роботі, і цим точно варто скористатися, щоб вирватися у лідери. Є кілька речей, які Овнам потрібно найбільше побоюватися в житті. Зараз вони дуже актуальні. Там, де решта знаків буде змушена підкорятися правилам під загрозою зриву планів, Овни зможуть дозволити собі більше свободи дій. Словом, найгірше, що можна вигадати зараз — це сидіти без діла і чекати на диво. Телець Тільцям терміново потрібно почати милити позитивно, інакше початок березня може бути затьмарено різними проблемами. Венера все ще слабка, так що доведеться ретельно планувати свої справи, щоб витрати сил не перевищували надходження енергії. Тільцям терміново необхідно позбавитися всього що сіє сумніви в їх голові щодо любові, справ, роботи. Сумніви зараз вкрай небезпечні тим, що на боротьбу з ними може витрачати дуже багато часу, який легко можна витратити на роботу та справи вдома, а не на марні самоумовляння та самокопання. Близнюки З 2 березня у Близнюків може розпочатися складний період через послаблення їхнього головного покровителям в особі Меркурія. Так, буде складно, зате цей час переходу від зими до весни навчить цих людей дуже багато. Удача піде за впевненими в собі Близнюками, які знають, чого хочуть, а також можуть сміливо робити вибір. Багато людей захочуть отримати підтримку та тепло, але при цьому нічого не дадуть натомість. Близнюкам треба буде викинути таких людей зі свого життя, оскільки цей тиждень стане якимось фільтром, який допоможе відокремити ворогів від друзів та маніпуляторів від доброзичливців. Рак Ракам у ці сім днів варто побоюватися думок, що призводять до бід і невдач. Звичайно, від них варто йти у будь-який період, але зараз особливо. Це не найкращий тиждень для того, щоб постаратися розширити межі можливого, але така можливість буде. Раки можуть навчитися чогось дуже важливого та приємного. У цьому їм мають допомогти близькі люди, а також деякі дивні події та збіг обставин. Їм необхідно адаптуватись до труднощів, а не лити сльози. Духовна стійкість — важливий елемент успіху на початку березня 2023 року. Лев У Львові очікується вкрай нервозний та незвичайний тиждень, але біди та негаразди можуть мати дуже малі наслідки, якщо ці люди почнуть вчасно боротися зі стресом. У цьому їм допоможуть, наприклад, ефективні копінгстратегії, про які ми розповідали раніше. Виконувати справи на стику лютого та березня краще в режимі «повільно, але вірно». Будь-який поспіх може негативно позначитися на кінцевому результаті. У ці сім днів краще все зробити правильно з самого початку, щоб потім не довелося нічого переробляти. А ще зараз корисно спілкуватися з добрими та позитивними людьми. Діва Дівам варто лише повірити в те, що вони можуть все, і це вже буде половиною пройденого шляху до мети. Так, буде складно та будуть розчарування. Так, багато речей і подій принесуть Дівам негатив, але з цим можна впоратися. Ці люди можуть зазнати потужних внутрішніх змін. На це вказуватимуть шість важливих ознак. Тиждень почнеться зі сприятливої ноти, але до кінця можуть початися деякі труднощі. Тут астрологи радять Дівам згадати просту приказку: «Немає худа без добра». Багато проблем, які Дівам доведеться пережити, принесуть їм в кінцевому рахунку користь. Терези Вагам можна і навіть потрібно почати тиждень з прибирання. Якщо часу немає, можна зробити її у вихідні, але якщо вони не зробили її наприкінці лютого, то вона буде обов'язковою. Цієї весни потрібно зустрічати в чистоті, тому що порядок і відсутність бруду в будинку допоможуть цим людям очистити свідомість від токсичних думок. Головні ліки від бід зараз — це спілкування з родичами та другою половинкою. Всім самотнім Терезам можна спробувати витягнути своїх друзів на прогулянку або в цікаве місце, щоб поспілкуватися та допомогти один одному у вирішенні проблем та підняти настрій. Скорпіон Скорпіонам астрологи радять навчитися чути внутрішній голос, тому що цього непростого тижня Всесвіт намагатиметься налагодити зв'язок зі Скорпіонами через енергетичний канал. Це означає, що Скорпіони зможуть почути підказки всесвіту через свої думки, сни. Безцеремонність — головний ворог у пошуку нових друзів та другої половинки. Нахабство та небажання робити інших людей щасливими може дорого коштувати Скорпіонам. Астрологи рекомендують пам'ятати про доброту та чесність, а також про те, що зараз їм не варто приймати поспішних рішень. Стрілець Всесвіт на стороні людей даного Знаку, тому він допоможе їм відповісти на важливі питання та дізнатися про майбутнє. Саме тому Стрільцям на початку тижня варто приділити хвилинку швидким ворожінням про те, кого чи чого варто побоюватися найближчим часом. На думку астрологів, у ці сім днів виживе не найсильніший, а найгнучкіший. Стрільцям потрібно не перти вперед, а підлаштовуватись під ситуацію. Тільки так вони зможуть зрозуміти, як далі розвиватись і де шукати натхнення. На даному етапі ці люди можуть вважатися одними з найперспективніших у будь-якій сфері. Козеріг Козерогам варто бути обережнішими у другій половині тижня через серйозне ослаблення Меркурія. Швидше за все, представники цього Знаку будуть дуже сильно втомлюватися через наплив проблем, так що їм варто якнайшвидше позбутися п'яти установок, які призводять до емоційного вигоряння. Настав час ступити на шлях правди і чесноти. Астрологи рекомендують говорити частіше правду і добре відгукуватися про людей за їх спиною. Цього тижня краще не пліткувати, інакше може початися нова чорна смуга. Водолій Друга половина тижня для Водоліїв може бути дуже проблемною. У зв'язку з цим астрологи радять користуватися магічними правилами збереження удачі на кожен день. Це допоможе їм утриматися на плаву та використати свою креативність на благо сім'ї. Настав час переходити від слів до дій. Початок тижня — чудовий момент для початку нових справ. Водолії отримають потужний заряд мотивації, тому важливо використати його до 2 березня — до початку перебування Меркурія у ворожому йому Знаку риб. Риби У представників цього Знаку в період з 27 лютого по 5 березня може розпочатися період креативного та інтелектуального застою. Всім Рибам, які думають, що їхній творчий потенціал вичерпаний, варто звернути увагу на звички, які вказують на зворотне. Все, що потрібно Рибам зараз — це невелика струс. Потрібно спробувати відпочити від набридлої рутини, причому зробити це так, щоб потім було що згадати. Також астрологи нагадують, що відправна точка всіх досягнень — це вірна мета.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,31961584091187-/ /-pc-/
Top