counter
Архів Повернутись назад 26 Червня 2021
26 Червня
Юмор оформление ленты  Ілон Маск пожартував в Twitter про захоплення Росії Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в Twitter мем про спробу Наполеона захопити Росію."Час вирішує все", - такою фразою підписав картинку американський підприємець. Мем виконаний в стилі "діалогу", коли перший персонаж своїм мовчанням підтверджує вимагає заперечення питання другого учасника мема. На зображенні французький імператор нібито повідомляє своїй першій дружині Жозефіні про бажання завоювати Росію, після чого вона уточнює у нього, чи збирається він зробити це влітку. У відповідь Наполеон мовчить, чим викликає здивування у Жозефіни.Не всі передплатники Маска оцінили даний пост, багато зажадали роз'яснень. У коментарях бізнесменові почали згадувати і звинувачувати інші його твіти, коли читачі втратили через нього гроші, вкладені в криптовалюта Dogecoin..
Події Забобонна, старообрядницька: суддя перед засіданням обсипала зал сіллю У російському місті Уфа суддя обсипала зал засідань доріжками з солі, а свій стіл окреслила соляним кільцем, пише регіональний портал ProUfu. "Ритуал" судді Наілі Ідіатової помітили позивачі, які подали позов з вимогою скасувати ув'язнення держекспертизи по проектній документації одного з заводів. Коли очевидці увійшли в зал, вони побачили, що по всій підлозі розсипана сіль. При цьому Ідіатова не стала пояснювати свій вчинок і проігнорувала всі питання. "Заходжу в зал і бачу, що через поріг, навколо нас і навколо столу судді насипана смужками сіль. Я питаю у судді:" Що навколо мене насипали? ". Вона не відповідає, мовчить. Питаю: "Я в суд прийшла або до шамана?"- передає портал слова правозахисниці, що застав суддю за незвичайним заняттям. Одна з очевидиць розповіла, що намагалася сфотографувати весь зал засідань разом з суддею, але на неї напали ззаду і спробували вирвати телефон з рук. За словами правозахисниці, цією людиною виявився судовий пристав. Нагадаємо, серед народних повір'їв дійсно є обряд, коли доріжка з солі "захищає від нечисті".
Дозвілля Що можна і чого не можна робити 26 і 27 червня, в останні перед Петровим постом вихідні Петрів піст в 2021 році починається в понеділок, 28 червня, через тиждень після свята Трійці. Останнім днем ​​посту є 11 липня. Він готує християн до дня вшанування святих апостолів Петра і Павла. Мета посту - удосконалити себе шляхом добровільного утримання. Очищатися в цей час потрібно не тільки тілом, а й духом, таким чином можна прийти до просвітління і чистоті в душі. Відмова від будь-яких благ, співчуття, покаяння і молитва зближують людини з Богом і об'єднує всіх православних. Петрів піст вважається одним з найлегших в дотриманні, оскільки в усі дні, крім середи і п'ятниці, дозволяється риба. Також в літній сезон можна вживати свіжі ягоди, фрукти і овочі, тому стриманість буде ледь помітним навіть для не має досвіду людини. Не слід вживати алкогольні напої, відвідувати розважальні заходи, сваритися, лихословити і проводити будь-які магічні ритуали. В останні вихідні перед Петровим постом відзначаються відразу два православних свята - День пам'яті Акиліни (субота 26 червня) і Собор всіх святих (27 червня). У ці дні також краще дотримуватися певних правил і заборон, тоді можна буде убезпечити себе і увійти в Петрів піст з чистою совістю. Що можна і чого не можна робити 26 червня: День вважається святковим, тому можна сміливо збиратися з сім'єю і друзями за одним столом, обговорювати важливі питання і ділитися своїми думками. Можна, і навіть потрібно, вживати в їжу гречку. Так можна поліпшити свій добробут. Якщо влаштувати широке застілля на Килину, то фортуна точно стане на ваш бік і допоможе в здійсненні всього задуманого. Не варто в цей день пити молоко, вважалося, що воно піде тільки на шкоду. Також не рекомендується сваритися, з'ясовувати стосунки, думати про погане або нарікати на життя, інакше потім ще більших бід не минути. Не можна багато працювати, в іншому випадку це принесе безліч невдач. Що дозволено й чого не можна робити в Собор Всіх святих 27 червня: Рекомендується в цей день багато працювати або ж наводити порядок в домі, це допоможе поліпшити і внутрішній стан, і загальну атмосферу. Краще утриматися від шкідливої ​​і жирної їжі. Вважається, що організм необхідно очистити від негативу і шлаків, що накопичилися. Розчісуватися потрібно акуратно, дотримуючись при цьому строгі правила. Спочатку гребінь потрібно промити, зробити потрібну зачіску, потім також промити і покласти на місце. В такому випадку ніяких хвороб волосся не буде. Байдикувати, лежати в ліжку і нічого не робити - суворо заборонено. Незабаром ледарі можуть зіткнутися з низкою невдач і неприємностей. Не можна пити спиртні напої, в іншому випадку можна просто отруїти організм. Переїдання 27 червня загрожує вкрай негативними наслідками. Також не слід рвати квіти жовтцю, інакше викличете на себе серйозну біду. Від цього безпосередньо залежить ваша майбутня кар'єра і особисте життя.
Коронавірус Чому третя хвиля небезпечніше? Лікарі про індійський штамі коронавируса Російський Імунолог Володимир Болібок, аналізуючи зростання заражень на Росії, говорить, що третя хвиля безумовно буде гірше, ніж перші дві, - саме через нового штаму «дельта», або, як його ще називають, індійського. Він не тільки більш небезпечний, але і більш заразний, до того ж активніше вражає молодих людей. - По-перше, дуже різкий сплеск, по експоненті, «свічка» на кривій захворюваності, говорить про те, що вірус дещо змінив свої властивості і став більш заразним, - говорить доктор. - По-друге, хворіють і вмирають молодші люди. Це говорить про те, що вони отримують відносно вищу дозу зараження. По-третє, помітно зросла летальність, швидше за все, в цілому по Російській Федерації вона буде вище, ніж в першу і другу хвилю. Це говорить про те, що вірус швидше вбиває. Хвиля тільки-тільки почалася, а летальність вже різко пішла вгору. Все це говорить про те, що ми зіткнулися з новим варіантом коронавируса, який більш заразний, більш агресивний і швидше вбиває. За його підрахунками, у нещепленої людини ймовірність загинути від Уханьского штаму коронавируса була 1 до 30. Говорити про летальності індійського штаму «дельта» поки рано, більш точні дані з'являться в кінці місяця. Поки, за прогнозами імунолога, ймовірність буде 1 до 20. Лікарі вважають, що на даний момент все залежить не стільки від обмежувальних заходів, які можуть ввести влади, скільки від самих людей - будь-які заходи можна порушити, до будь-яких прохань і вимогам не прислухатися. Різкі обмеження на кшталт локдауна застосовують, коли ніяк по-іншому вирішити проблему неможливо. Лікарі впевнені, що вплинути на ситуацію може вакцинація, але це справа не одного дня.
Суспільство оформление ленты  Українська "Мрія" Ан-225 знесла паркан на британській базі (відео) Скрізь, де з'являється найбільший в світі літак "Мрія" Ан-225 виникає ажіотаж серед місцевих жителів і журналістів. Всі пам'ятають, як кілька років тому люди зі всієї Австралії приїжджали і ночували прямо під аеродромом, щоб побачити цей велетень. "Мрія" є найбільш містким вантажним літаком у світі і в цей раз привезла на базу британських ВВС 3 вертольоти RAF Puma, кожен з яких базовими характеристиками важить до чотирьох тонн висотою більше п'яти метрів і довгою більше вісімнадцяти метрів. Даний політ був здійснений Ан-225 в рамках своєї комерційної місії з підтримки виведення сил НАТО з Афганістану.Закінчив розвантаження літак вирулив на злітну смугу і готувався до старту. Це один з найцікавіших моментів для спостерігають за літаком. Журналісти і фотокореспонденти на авіабазі відійшли подалі, щоб зняти цей момент ззаду, і отримати ефектні кадри, як "Мрія" йде в небесну далечінь. Однак 6 турбовентиляторних двигунів Ан-225 створили такий повітряний потік, що дерев'яну огорожу, встановлену по периметру бази, що не вистояло, покосилася і впало.
Суспільство Синоптики обіцяють різку зміну погоди Як і попереджали синоптики, погода на вихідні буде багатогранна. Практично два тижні вся країна задихалася від спеки і ось на вихідні із заходу до нас йдуть дощі, які приведуть за собою і похолодання. Однак синоптики попереджають і про небезпеку, яку несе така різка зміна температур. При різкому перепаді з спекотної погоди на більш холодну температуру (в зоні фронту - від +22 до +37 градусів) атмосферна активність може спровокувати шквали і град. Як вже видно погода в Україні на вихідних, 26 і 27 червня, очікується непростий через рясні опади на більшій частині території країни з сильними зливами і грозами в деяких регіонах. Зверніть увагу, в Україні через метеорологічної ситуації оголошений I рівень небезпеки. У суботу, 26 червня, сухо і жарко буде в східних регіонах. У той час як в західних, вдень північних і південних областях очікуються грози. Стовпчики термометрів на заході України покажуть +24 ... + 28 градусів, а від "лінії" Житомирської та Вінницької областей включно і далі - на термометрах буде від +31 і до +35 градусів. Хіба що в Херсонській області трохи нижче: +29 ... +31 градус. У неділю, 27 червня, грозова активність зміститься далі на схід, зате в західних областях дощі вже не прогнозуються. При цьому в північних, центральних і південних областях місцями будуть сильні зливи. Температура повітря на більшій частині України знизиться: градусники покажуть в середньому вдень близько +24 ... +28 градусів, однак в східних регіонах буде тепліше - до +32 градуса.
Події оформление ленты  У Харкові неадекват розгромив McDonald's (відео) Очевидці події поділилися з популярним харківським паблік ситуацією з неадекватний, який влаштував погром вуличної частини ресторану McDonald's 26 червня.На відео видно, що буйний був в одних трусах і майці, але при цьому з одягненою на голову каструлею. Очевидці уточнили, що перед цим неадекват застосував газовий балончик, розпорошивши його в автомобіль, який стояв навпроти McDrive. Інцидент стався під ТРЦ "Французький бульвар" на вулиці Академіка Павлова цієї ночі. Повідомляється, що чоловік в "шоломі" з рюкзаком підійшов до машини, в якій хтось очікував своє замовлення, і раптово розпорошив всередину транспортного засобу балончик з газом.Після цього забіг на відкриту територію літнього майданчика, почав кидати підноси, перевертати стіл, щось кричав. На щастя, в цей нічний час відвідувачів майже не було, і від дій неадеквату ніхто не постраждав. Незабаром чоловіка затримали правоохоронці. На кадрах можна побачити, як він лежить на землі з наручниками на руках за спиною, і б'ється головою з одягненою каструлею об асфальт. Попереджаємо, на відео звучить ненормативна лексика!       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от ХС | Харьков (@h_saltovka)
Гороскоп Гороскоп на 27 червня 2021 року. Овни починається час змін. Риби не вдавайтеся в суперечки 27 червня 2021, неділя. 17, 18 місячний день. Місяць у знаку Водолій ♒ Сприятливий день за місячним календарем. День відчуття радості від буття, набуття внутрішньої свободи. Ідеальний для укладення шлюбу, розкріпачення, сублімації статевої енергії. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зодіакальний прогноз для Овнів на 27 червня вважає, що сьогодні настав час змін. Дуже скоро ви самі помітите зміни, які почнуть відбуватися в душі і свідомості. У фінансовому плані можуть виникати тимчасові труднощі, але вони не обмежать ваші потреби. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 27 червня каже, що сьогодні фізична робота або заняття спортом допоможуть відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус. Вкладати кошти і робити великі покупки краще через деякий час, тому що зарплата може затриматися. Хороший день для прибирання в будинку, побутових справ. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 27 червня пише, що в цей день якщо приступаючи до виконання завдання, ви все ретельно обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат. Постарайтеся не залишатися в боргу перед тими, хто надав цінну послугу. Не міняйте звички, які приносять користь. ♋️ Рак Зірки для Раків на 27 червня пророкують, що варто прийти додому раніше і провести теплий вечір у родинному колі. Постарайтеся доставляти собі і своїм близьким більше приємних емоцій. В роботі здадуться нові грані ваших можливостей. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 27 червня вважає, що сьогодні в роботі необхідно вибудувати нову стратегію, бути трохи хитріше. Вийдіть з ділового режиму, щоб стати чуттєвими і чесними. Доведеться займатися фінансовими операціями, але потрібно бути дуже уважними. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 27 червня кажуть що потрібно бути сміливішими і впевненіше братися за свою мрію. Втілення в життя нових ідей тільки на перший погляд здається чимось неможливим, але в дійсності все набагато простіше. Сприятливий час для відряджень. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 27 червня говорить, що потрібно подивитися на себе з боку. Постарайтеся плисти за течією і осмислювати події, що відбуваються навколо, не забувайте також робити висновки і черпати натхнення. Варто добре все обміркувати, тому що нові люди можуть відібрати у вас дуже багато часу. ♏️ Скорпіон Місяць для Скорпіонів на 27 червня говорить, що деякі люди можуть вносити дисбаланс у ваше життя. Спілкуйтеся лише з тими, хто вам приємний, і прислухайтеся до їхніх порад. Чи не беріться за важкі завдання, спочатку завершіть давно розпочате. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 27 червня каже, що в цей день якщо вам пропонують нову перспективну роботу, постарайтеся не приймати остаточного рішення саме сьогодні. Є висока ймовірність, що ви захочете комусь допомогти, але не варто поспішати роздавати поради. Відмінний день для занять спортом, удосконалення зовнішності і внутрішнього світу. ♑️ Козеріг Гороскоп для Козерогів на 27 червня стверджує, що сьогодні ваш настрій не зможе зіпсувати нічого. Чи зможете заручитися підтримкою співрозмовника і отримати від нього те, на що розраховуєте. Не залишайте на завтра те, що можна зробити сьогодні, інакше навряд чи взагалі повернетеся до цієї справи. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 27 червня говорить, що не варто виснажувати себе фізичною роботою. Після обіду не приділяйте багато часу справах, як би вдало не розпочинався день. Без труднощів неможливо досягти того результату, на який ви розраховуєте, тому не позбавляйтеся від ілюзій. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 27 червня прогнозує, що сьогодні не вплутуватися ні в які конфлікти, особливо з неврівноваженими людьми. Скорегуйте свою поведінку і деякі уявлення про життя, після такої переоцінки цінностей відкриються нові сторінки ваших відносин. Можливі невеликі зміни в робочому графіку.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,25188684463501-/ /-pc-/
Top