counter
Архів Повернутись назад 25 Січня 2023
25 Січня
Сонник Сон у ніч з 24 на 25 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 4-а місячна доба. Почалися вони о 24 січня о 10:20, а завершаться 25 січня о 10:28. Сни, побачені в ніч із 24 на 25 січня, можуть бути пророчими, особливо якщо вони були кольоровими. Крім того, цієї ночі часто сниться щось заплутане - нитки, волосся, канати, шнурки та ін. Такий сон скаже про те, що потрібно терміново змінювати плани – швидше за все, вони ведуть вас до великої життєвої помилки. Якщо в ніч 4-х місячних діб вам приснилися батьки, це знак: нині якісь родові вади заважають вам у досягненні цілей. Після пробудження необхідно проаналізувати "шкідливі звички" своєї сім'ї та по можливості відмовитися від них. Якщо жінці в ніч з 24 на 25 січня здасться щось біле і велике (від хмари до простирадла – не так важливо, що це буде, головне – світле та об'ємне) – значить, попереду на неї чекають якісь щасливі зміни. Щоб не злякати успіх, протягом наступної доби потрібно зберігати гармонію і ні з ким не конфліктувати. Якщо жінка побачить уві сні цієї ночі брудний одяг або взуття - їй потрібно терміново зайнятися своїм здоров'ям - можливо, зараз воно готується "підірватися". Чоловікові в ніч із вівторка на середу може наснитися загнана в клітину тварина. Якщо звір був великим, значить, представник сильної статі незабаром зіштовхнеться із великими проблемами. Втім, пасувати перед ними не потрібно – бар'єр у сновидінні скаже про те, що чоловік подолає перепони. Якщо ж у пастці виявиться маленька тварина – це до появи пліток та інших дрібних підступів з боку оточуючих. Реагувати на них не варто, інакше можна розтратити енергію, відведену для чогось, що по-справжньому стоїть.
Дозвілля 25 января: Татьянин день. Запрещено употреблять алкоголь и выносить мусор. Что еще запрещено У вівторок, 25 січня, православний народ відзначає Тетянин день. Як відомо, цієї дати вшановують пам'ять святої мучениці, яка приходила на допомогу всім нужденним, а завдяки своєму доброму серцю творила справжні дива. Також, Святу Тетяну прийнято вважати покровителькою всіх жінок та різних наук. Незважаючи на те, що 25 січня (12 січня за старим стилем – церковним юліанським календарем) вважається днем її смерті - у народі свято прийнято відзначати весело. Проте є й деякі заборони щодо цієї дати. Свята Тетяна за часів окупації України російської імперії шанувалася як покровителька всіх студентів. Це пов'язано з тим, що саме 12 січня за ст. ст. (25 січня за н. ст.) імператрицею Катериною II було підписано указ про створення першого, як стверджували тогочасні окупанти, на росії університету, який отримав назву московського. Незважаючи на те, що це твердження було хибним, назва до свята від імені святої прижилася в народі. Нагадаємо, що в Україні на той час уже існували Києво-Могилянська академія, яка у 1658 році набула статусу академії і стала першим православним вузом у Східній Європі. А також найстаріший вуз країни фактично є першою навчальною установою у Східній Європі. Острозьку слов'яно-греко-латинську школу, розташовану в сучасному місті Острог Рівненської області України, взагалі було засновано у 1576 році князем Костянтином Острозьким. Що не можна робити 25 січня 2022: Заборонено вживати алкогольні напої. Згідно з повір'ям, погань може знайти п'яного за запахом і може серйозно нашкодити; Не варто сваритися та йти на конфлікти з близькими, а також відмовляти у допомозі оточуючим; Не можна потурати бардаку в хаті. Цього дня краще навести лад: зайнятися пранням та прасуванням. Однак потрібно бути обережним зі сміттям, а саме – не рекомендується викидати його з особистої кімнати, інакше разом із ним з дому піде й удача. Народні прикмети: Якщо у Тетянин день іде сніг - чекай на дощове літо.Сильний вітер та хуртовина – буде мало врожаю.Якщо на Тетяну морозно та ясно – буде добрий урожайНа Тетяну сонечко прогляне рано – до раннього прильоту птахів.якщо на Тетянин день ясно, сонячно чи крізь хмари проглядає сонце – чекайте на ранній приліт птахів;сніг припинився, але небо затягнене хмарами - наступного дня знову піде снігопад;надвечір мороз послабшав — до снігу чи дощу;хуртовина - до посушливого літа;
Гороскоп Любовний гороскоп на 25 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо ви з другою половинкою посваритеся цього дня, не поспішайте рубати з плеча. Зірки кажуть, вам потрібно пропустити ситуацію через наявний у вас досвід. І, можливо, ви зміните свою точку зору, а, відповідно, і рішення. ТЕЛЬЦІ Якщо на вас чекає серйозна розмова з коханою людиною, не надумайте "нападати". Зачекайте, доки він сам почне тему. Можливо, ви неправильно сприймаєте його претензії. Тоді є ризик показати себе не з кращого боку. БЛИЗНЮКИ У цю середу ви можете як посваритися з партнером, так і зберегти добрі стосунки, виявивши зрілість і мудрість. Згодом вони відіграють важливу роль у вашому житті, кажуть зірки. РАКИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, то 25 січня вам не слід застосовувати свої звичні "хитрощі". Зірки кажуть, цього середовища треба працювати акуратніше і тонше. ЛЬВИ Зірки рекомендують вам у цей день враховувати потреби обранця, особливо якщо ви готуєтеся зробити якийсь важливий крок. Радьтеся з ним у всьому 25 січня. ДІВИ Якщо цієї середи друга половинка чекатиме від вас рішень, не тягніть, радять зірки. Цього дня ви зможете якісно змінити свої стосунки. Якщо, звісно, хочете цього. ТЕРЕЗИ Зірки рекомендують стежити за своєю мовою в цей день. І попереджають: 25 січня ви можете сказати партнерові щось таке, що дуже підірве його віру у вас. СКОРПІОНИ Якщо ваш керівник - представник протилежної статі, краще цього дня не зустрічайтеся з ним, радять зірки. Якщо спілкування не уникнути, не перечитайте йому. Інакше можете опинитися біля розбитого корита. СТРІЛЬЦІ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, в цю середу можете сміливо оточувати себе представниками протилежної статі. Зірки кажуть, спілкування з ними буде плідним. КОЗЕРІГИ Друга половинка цього дня може виявитися вашим головним та практично незамінним помічником, кажуть зірки. І рекомендують вам у цей день прислухатися до її погляду. ВОДОЛІЇ 25 січня ви можете бути жорстким із приятелями обранця. Але зірки радять вам не стримувати емоцій. Цей день має очистити ваші стосунки від баласту. РИБИ Найкраще – ворог хорошого, нагадують зірки та радять вам не вимагати від партнера те, що він вам дати не може. 25 січня ви ризикуєте бути особливо недалекоглядними у цьому питанні. Краще мовчіть.
Гороскоп Гороскоп на 25 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Овни мають діяти з огляду на минуле. Якщо у цей день ви покладетеся на авось або навіть просто поспішите, будучи впевненим у своїй правоті, може статися непоправне. ТЕЛЬЦІ 25 січня Тільцям потрібно зайняти вичікувальну позицію. Якщо у цей день діяти випереджаючими темпами, можна перехитрити самого себе. БЛИЗНЮКИ У Близнюків день може розпочатися, прямо скажемо, не найкращим чином. Але саме від вас залежатиме, як він закінчиться, кажуть зірки. І радять вам налаштуватися на позитивне сприйняття світу. РАКИ Ракам треба діяти акуратно, кажуть зірки. Навіть якщо ви повністю впевнені у своїх силах, обережність 25 січня вам точно не завадить. ЛЬВИ Леви мають перед кимось виправдовуватися чи комусь щось доводити, кажуть зірки. Якщо 25 січня ви проявите черствість або недалекоглядність, наслідки можуть бути найсумнішими. ДІВИ Діви мають діяти швидко цього дня. Зірки кажуть, часу на роздуми 25 січня може бути зовсім. Так що зберіться з силами з самого ранку і постарайтеся не розслаблятися до вечора. ТЕРЕЗИ Терезам слід пам'ятати про те, що кожне їхнє слово в цей день може стати щасливим або фатальним. Зірки радять вам провести 25 січня максимально відповідально. СКОРПІОНИ 25 січня Скорпіони мають бути тихішими за воду нижче трави. Звісно, це не зовсім ваш стиль поведінки. Але зірки радять вам не висуватись. Згодом самі ж спасибі скажете. СТРІЛЬЦІ Стрільцям знадобиться їхня ораторська навичка, кажуть зірки. Якщо 25 січня вам доведеться виступати перед великою кількістю людей, не тягніть із цим. Вам сподобається увага в цю середу. КОЗЕРІГИ 25 січня Козерогам може чогось не вистачити, кажуть зірки. Сил, терпіння чи навичок – вони не уточнюють, але радять вам не боятися просити про допомогу. Якщо ваше его переможе, нічого хорошого з цього не вийде. ВОДОЛІЇ Водоліям потрібно буде зайнятися чищенням оточення. Зірки кажуть, 25 січня ви як ніколи ясно побачите, хто поруч із вами зайвий. Позбавлятися такого спілкування потрібно рішуче і без жалю. РИБИ 25 січня у Риб може з'явитися якийсь важливий шанс змінити своє життя. Якщо вас щось не влаштовує – дійте. Якщо вам все подобається, не шукайте добра від добра.
Суспільство Погода на 25 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною. Сніг пластівцями або безсніжний мороз, навпаки, обіцяли багатий урожай. Також пращури говорили: якщо 25 січня стоїть ясний день, значить, весна буде рання. Існувала в народі і така прикмета: якщо 25 січня місяць здається червоним - чекай снігу та потепління. Найближчої ночі пощипає морозом в Україні -2-6 градусів, на сході та північному сході -7-12 градусів. Вдень сьогодні від 3 морозу до 3 тепла по всій країні. 25 січня опади в Україні є малоймовірними. Через морози місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, невеликий, проте у Приазов'ї поривчастий. У Києві середа з морозною вночі -5-7 градусів та свіжим днем до -2 градусів. На дорогах слизько. Опадів у столиці завтра не передбачається.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 336-го дня війни 25 січня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 25.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста тридцять шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом доби противник завдав 4 ракетних та 26 авіаційних ударів. Також здійснив понад 100 обстрілів із РСЗВ. Високою є загроза російських авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Ворог, зазнаючи численних втрат, все ж не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському  напрямках. На Куп’янському, Запорізькому та Херсонському - обороняється. Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Красна Гора, Бахмут, Новобахмутівка, Красногорівка, Мар’їнка і Чарівне на Донеччині. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки ознак наступальних угруповань противника не виявлено. Обстрілів зазнали райони понад 40 населених пунктів. Серед них Хрінівка та Карповичі Чернігівської області; Глухів, Бояро-Лежачі, Атинське, Соляники та Павлівка Сумської області, а також Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна на Харківщині. Куп’янський напрямок противник обстріляв райони населених пунктів Вільшана, Синьківка, Іванівка, Котлярівка, Табаївка Харківської області, а також Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині. Лиманський напрямок вогневого ураження зазнали Макіївка, Площанка, Червонопопівка, Невське, Терни та Ямполівка Луганської області. Бахмутський напрямок під вогневий вплив ворога потрапили понад 30 населених пунктів. Зокрема, Верхньокам’янське, Спірне, Білогорівка, Краснополівка, Красна Гора, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Ступочки, Біла Гора, Курдюмівка, Дружба, Північне, Залізне та Нью-Йорк Донецької області. Авдіївський напрямок від вогню окупантів постраждали Новобахмутівка, Бердичі, Орлівка, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Михайлівка на Донеччині. Новопавлівський напрямок обстріляні Новоукраїнка, Вугледар, Пречистівка, Нескучне, Богоявленка, Велика Новосілка, Золота Нива та Микільське Донецької області. Запорізький та Херсонський напрямки від танкового та артилерійського вогню постраждали райони понад 40 населених пунктів. Серед них - Староукраїнка, Залізничне, Мала Токмачка і Новоандріївка Запорізької області, а також Золота Балка, Михайлівка, Новоберислав, Одрадокам’янка, Іванівка, Велетенське Херсонської області та місто Херсон, де загарбники обстріляли пологовий будинок, школу та поліклініку. росія вербує ув’язнених громадян України, яких було примусово вивезено до російських місць позбавлення волі. Зокрема, в Краснодарі відбувається активне вербування таких осіб до складу приватної військової компанії “вагнер”. Більшість українських ув’язнених не задоволені примусовою зміною становища та зневажливим ставленням до них російських ув’язнених. Найбільш активно закликають до участі у війні проти України людей, які відбувають покарання за тяжкі кримінальні злочини. З Каховки на Херсонщині окупанти вивозять медичне обладнання центральної міської лікарні до міста Генічеськ Херсонської області. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження противника, а також 3 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. У той же час наші захисники знищили СУ-25, 3 ударних російських вертольоти КА-52, 3 БПЛА типу «Орлан», 1 - типу «Мерлін» та 1 БПлА типу «Ланцет». Артилеристи та ракетники уразили пункт управління противника та 9 районів зосередження окупантів. Вірте у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Закон і Право Підписано Закон про посилення відповідальності військових Президент у вівторок підписав закон №8271  про посилення відповідальності військових, ухвалений парламентом півтора місяці тому.Ці поправки до кримінального кодексу посилюють відповідальність військових за невиконання наказу, залишення поля бою чи військової частини, і навіть за адміністративні провини. Багато правозахисників вважають, що ці поправки обмежують солдатів у їхніх фундаментальних правах.За цим законом, зокрема, судам заборонять пом'якшувати покарання або давати умовні терміни для військових, засуджених за окремі види злочинів: ▪не непокора (ст. 402),▪невиконання наказу (ст.403),▪️загрози або насильство щодо начальника (ст.405),▪ Самовільне залишення військової частини (ст.407),▪️дезертирство (ст.408),▪ Самовільне залишення поля бою (ст. 429). Також зростають терміни покарання за військові злочини та адміністративні правопорушення. Зокрема, за такі як розпиття військовими алкогольних напоїв. Правозахисники давно протестують проти цього закону та закликали президента не затверджувати його. "Тепер судді не враховуватимуть усіх обставин справи, коли ухвалюють вирок у справах про військові злочини. Тепер судова практика буде одностайна - всім військовим реальні та великі терміни. І тим, хто самовільно залишив місце служби, бо перебував у стані алкогольного сп'яніння, і тим, хто за станом здоров'я справді не зміг вчасно прибути на службу", - цитує видання "Українська правда" аналітика правозахисного руху ЧЕСНО Вікторію Олійник. Петицію проти поправок було опубліковано на офіційному сайті електронних петицій ще 15 грудня і одразу, протягом півтори доби, набрало більше, ніж необхідні для її розгляду 25 тис голосів. "Коли законопроект 8271 стане законом, командування отримає безпрецедентні важелі шантажу та покарання військових в'язницею практично за будь-яку критику його рішень, навіть якщо рішення некомпетентні та спираються на невдалий бойовий менеджмент (а таке трапляється нерідко)", - написала авторка петиції Тетяна Костогризенко. "Замість подяки військовим, які майже рік стримують повномасштабне вторгнення росіян та проводять успішні операції зі звільнення територій, ми отримуємо в'язницю за найменшу незгоду чи заперечення командирам (багато з яких часто віддають накази, залишаючись у глибокому тилу", - вважає автор петиці). Поправки, однак, підтримав командувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний.
Політика Безпека України у майбутньому гарантують не договори, а сильна армія - Washington Post На думку США, безпеку України у майбутньому гарантують не договори, а сильна армія – Washington Post. Також американське видання вкотре порушило не популярну в Україні тему відкласти повернення окупованого фашистською росією українського Криму.США дедалі більше схиляються до думки, що безпека України у майбутньому найкраще забезпечить не її прийняття до НАТО чи подібного договору з частиною союзників, а потужна армія, здатна стримувати фашистську росію. Про це пише оглядач газети Washington Post, переказуючи розмови з держсекретарем Ентоні Блінкеном та іншими людьми, які формують зовнішню політику США. “Загальні риси системи стримування [фашистської росії] за Блінкеном дещо відрізняються від того, що обговорювали з Києвом минулого року, від гарантій безпеки, схожих на ті, що дає Стаття 5 НАТО. Деякі офіційні особи США дедалі більше схиляються до думки, що ключем до вирішення проблеми будуть не формальні обіцянки у договорі, а надання Україні засобів самооборони”, - пише міжнародний оглядач Washington Post Девід Ігнатіус. "Безпека буде забезпечена потужною зброєю - особливо бронетехнікою та ППО - поряд з сильною, не корумпованою економікою та членством у Євросоюзі", - продовжує Ігнатіус. Окремо оглядач газети розглядає питання Криму та повідомляє, що і у Вашингтоні, і в Києві вважають, що повернути його силою навряд чи вдасться. “Масштабна кампанія із захоплення Кримського півострова нереалістична, так вважають багато офіційних осіб у США та Україні. Почасти тому, що путін натякав, що наступ на Крим може стати спусковим гачком для ядерної ескалації”, - пише Ігнатіус. За його оцінкою, адміністрація Байдена згодна з українцями в тому, що Крим має бути повернутий, але у найближчій перспективі для України важливіше, щоб він хоча б перестав бути базою для нових нападів на неї. “Одна з формул, яка видається мені цікавою – це демілітаризований статус із відкладеним питанням про політичний контроль. Українські офіційні особи торік казали мені, що обговорювали таку можливість із адміністрацією США”, - пише оглядач Washington Post.
Суспільство Бі-бі-сі вдалося встановити імена 92 російських вбивць, знищених під Макіївкою 1 січня На основі відкритих джерел Бі-бі-сі вдалося встановити імена 92 російських убивць, знищених під час обстрілу ПТУ в Макіївці поряд з Донецьком 1 січня за прем'єром прослуховування записаної промови російського диктатора путіна.Ця цифра суттєво нижча від заявлених українською стороною та очевидцями подій, але більше, ніж цифра загиблих, названа міноборони на росії. Сім'ї ще щонайменше 16 військових не можуть знайти їх ні серед мертвих, ні серед живих.Враховуючи суттєвий суспільний інтерес до обстрілу будівлі ПТУ у ніч на 1 січня 2023 року та важливість теми, Бі-бі-сі вирішила опублікувати список загиблих у Макіївці російських військових. Варто врахувати, що до списку потрапили імена лише тих вбивць, які точно загинули саме в Макіївці та чию загибель підтвердили на російській стороні. Цей список може бути неповним, і доповнюватиметься, повідомляють в агенції.
Культура Народні прикмети на 25 січня у Тетянин день 25 січня православні згадують мученицю Татіану Римську. Вона вважається заступницею всіх студентів, тому 25 січня ще святкують День студента.Народна назва: Тетяна, Тетянин день, Тетяна хрещенська, сонеч, бабій кут. Крім традиційних заборон, які діють у будь-яке церковне свято (поганословити, з'ясовувати стосунки, посилено трудитися та ін.), у цей день є особливі рекомендації, які допоможуть уникнути негативних подій у житті. Так, 25 січня учні не повинні поводитися тихо. Наші пращури вірили, що тоді Тетяна не помітить таких студентів і не зможе заступитися за них. Батькам не можна 25 січня лаяти дітей шкільного віку та студентів – словом тих, хто нині навчається. Інакше в будинку може статися велика сварка, яка віддаляє членів сім'ї один від одного. Не слід 25 січня хвалитися своїми досягненнями, а тим більше ділитися з будь-ким своїми планами. У народі говорили, що тоді можна розгубити все, що вдалося заробити, і не зробити те, що було намічено. Не рекомендується 25 січня одягати чужий одяг. За повір'ями, той, хто не послухається цієї заборони, змінить свою долю. І не на краще. Не варто залишати підручники відкритими - всі отримані знання зникнуть. У цьому були впевнені пращури і намагалися 25 січня закривати все, зокрема й не навчальні видання (наприклад, кухонну книгу).
Спорт Віктор Циганков – у Жироні: чому цей трансфер став сенсацією Головною темою для українських уболівальників на початку 2023 року став перехід Михайла Мудрика. Вінгер Шахтар довго намагався купити Арсенал, але сторони не змогли домовитися, і несподівано для всіх гравця придбав Челсі. Як повідомляли новини тут, цей перехід побив низку рекордів, ставши найдорожчою угодою в історії Шахтаря. "ltr">Однак головною сенсацією зимового трансферного вікна в УПЛ може виявитися зовсім не Мудрік. Слідом за ним ще один гравець збірної, вінгер київського Динамо Віктор Циганков, зненацька перейшов до іспанської Жирони. І цей трансфер здивував з низки причин. Чому Циганков у Жироні – несподіваний поворот подій Більшості вболівальників відомо, що президент Динамо Ігор Суркіс дуже любить утримувати головних зірок команди за рахунок великої зарплати. Він не поспішає їх продавати, допоки не отримає двозначну пропозицію в мільйонах доларів від сильної команди з топ-5 чемпіонатів Європи. І ціла низка обставин, за яких відбувся перехід Циганкова, не вписується у загальні тенденції: Жирона – це середняк Ла Ліги, якого від зони вильоту відокремлює приблизно таку ж кількість очок, як і від єврокубків, і він зовсім не схожий на топ-клуб; сума угоди, за даними Transfermarkt, склала 5 млн євро + 50% від майбутнього перепродажу, при тому що той самий ресурс оцінює ринкову вартість гравця в 22 млн; трансфер відбувся вже після того, як Циганкова помітили в Іспанії, на трибунах під час матчу Жирони; до Нового року ніхто не обговорював швидкий перехід Циганкова, на відміну від Мудрика чи Малиновського. Через збіг обставин трансфер досі здається мало реальним. Повірити, що Динамо відпустило одного з лідерів у середняк Ла Ліги за невеликі гроші, навіть складніше, ніж те, що Челсі легко виклав 70 млн. за українського гравця УПЛ. Адже, для порівняння, улітку Ман. Сіті відпустив Зінченка, який має досвід гри в АПЛ, «всього» за 35 млн. Чому Циганков перейшов до Жирони Причини, через які Віктор Циганков змінив клуб на Жирону, можна побачити, якщо розібратися в цій історії трохи глибше. Головним фактором став контракт гравця: він закінчувався влітку 2023 року. І з огляду на бажання футболіста пограти в Європі вже влітку він міг би піти з Динамо безкоштовно. З огляду на цей факт, вибір у киян був неприємний: або продати футболіста недорого зараз, або взагалі не отримати компенсації. Другий фактор – це зв'язок Жирони з «Сіті груп», компанією, яка володіє Манчестер Сіті та рядом інших клубів. Крім того, в числі її співвласників – ndash; футбольний агент Пере Гвардіола, брат Пепа з того ж Сіті. Саме він (Пере) умовив динамівця перейти до клубу без гучного імені. У таких умовах не виключено, що у разі успішної гри Віктор має шанси піти на підвищення до АПЛ. І цей момент мав дуже істотний вплив на вибір гравця.  

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,36333799362183-/ /-pc-/
Top