counter
Архів Повернутись назад 25 Січня 2019
25 Січня
Здоров`я Чергова перевірка масла шокувала експертів. Які марки справжні В Україні 70% продукції, яка продається під виглядом вершкового масла, виявилася фальсифікатом. Зокрема, з 29 перевірених марок тільки 9 є справжнім вершковим маслом, 20 зразків - підробка, свідчать результати дослідження Центру експертиз "Тест", пише Обозреватель. Для перевірки масло купували в різних регіонах України і за різною ціною: від 15 до 40 гривень за пачку в 200 грамів. Згідно з підсумками дослідження, щодо вартості та якості вершкового масла простежується чітка тенденція: чим воно дешевше, тим більша ймовірність купити фальсифікат. Справжнє масло: 1. "Волошкове поле" 2. "Галичина" 3. "Здорово" 4. "Молокія" 5. "Полтавський смак" 6. "Попільнянське" 7. "Радимо" 8. "Чортків" (вагове) 9. "Харківське" Фальсифікат: "3+3 корови " "Квітень" "Богодухівський молзавод" "Брест Литовський" "Воложинське" "ВсеСмак" "Гомель-продукт" "Метелик" "Миколаївмолпром" "Нота смаку" "Пан коцький" "Подільське" "Поліська сироварня" "ПП Матвієнко О.В" "Самбірське" "Сіверянка" "Справжнє" (Турківський маслозавод) "Старокостянтинівський молочний завод" "Токмак-Молоко" "Традиційне" (Рихальський завод сухого молока)  За словами експертів, молочний жир - найдорожчий компонент, тому його в маслі замінюють іншим. Це можуть бути: пальмова і кокосова олія, оскільки при кімнатній температурі вони не рідкі, а тверді; маргарин і гідрогенізовані жири; тваринні жири; суміші з перерахованих компонентів. При цьому за законодавством України додавати будь-які жири, крім молочного, в вершкове масло не можна. Якщо продукт випускається з іншими жирами, то це вже спред або маргарин в залежності від їх кількості. Експерти також пояснили, як купити справжнє вершкове масло: купувати продукцію великих, відомих брендів, які широко представлені в торговельній мережі; звертати увагу на ціну: занадто дешевий продукт не може бути справжнім; купувати продукцію в супермаркеті, магазині, де можна отримати чек і потім пред'являти претензії; звертати увагу на консистенцію продукту: якщо масло з холодильника і тим більше з морозильної камери - м'яке, то це або фальсифікат, або продукт, який зберігають неправильно; не купувати вершкове масло в місцях стихійної торгівлі.
Кримінал 92-річний ветеран помер у холоді. Газовики відключили газ за борги сусіда Вчора помер учасник Другої світової війни Олексій Кирилович Полянчиков, 1927 року народження. В кінці минулого року йому, лежачому ветерану, за яким доглядала стара дружина, відключили газ. Про це в соцмережі повідомила журналіст Любов Бурлакова, пише "Днепр Вечерний". Причому відключення зробили не за борги - їх у ветерана не було. Борги були у сусіда, тому газ відключили по всьому стояку. "Звернення в "Дніпрогаз" і міськраду Дніпра і особисто, і офіційним запитом від телеканалу нічого не змінили, - наголошується в повідомленні. - По стояку газ так і не включили. Це Тополь-1, будинок 25. Сусіди допомагали, як могли, каші навіть їм варили і приносили. Загалом, відмучився чоловік. Сумно, що в таких умовах доживав свій вік учасник бойових дій. Кинутий державою і ображений бездушним газовим монстром ", - написала журналістка. що в таких умовах доживав свій вік учасник бойових дій. Кинутий державою і ображений бездушним газовим монстром", - написала журналістка.
Кримінал Жадібний маршрутник висадив дівчину посеред лісу. Вона померла страшною смертю Жадібний маршрутник, який не захотів дочекатися оплати за місцем приїзду висадив юну дівчину в лісі в Житомирській області. За кілька діб батько знайшов її замерзле тіло в лісі. Виявилося, що нещасної не вистачило для проїзду 15 гривень, які вона запропонувала водієві зняти в банкоматі по приїзду. Двадцятирічній студентці Ірині Дворецькій треба було проїхати всього 30 кілометрів - в лікарню до мами. Вона їхала з села Рудня-Хочинська в Олевськ. Посеред ночі розлючений водій висадив її в лісі. Місцеві жителі звинувачують одну компанію перевізника, яка окупувала ринок в районі - ТОВ "Рим Богдан". Інших перевізників у села району не пускають, через це в багатьох населених пунктах немає автобусного сполучення. У перевізника заявили, що дівчину з маршрутки ніхто не виганяв. Мовляв, вийшла сама. А коли водій повернувся - її вже не було. Поліція на даний момент навіть не проводить ніяких слідчих дій. Найголовніше питання - якщо в автобусі були інші пасажири, то як вони допустили таке знущання.
Здоров`я Найвідоміша харчова компанія відмовилася від пластика і розробляє нову упаковку За даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, тільки 3% відходів в Україні переробляють. Ще стільки ж спалюють, а решта - закопують в землю. А ось досвід західних країн говорить, що 95% того, що ми називаємо сміттям - це вторинні ресурси, які можна використовувати. Про це нагадали в компанії Nestlé. У 2017 році там заявили про зобов'язання до 2025 року повністю перейти на упаковку, придатну для переробки або повторного використання. Для цього серед створили Інститут пакувальних технологій Nestlé, який буде вивчати і створювати функціональні, безпечні і екологічні пакувальні рішення, наприклад, пакувальний папір і біорозкладні матеріали, повідомила прес-служба компанії. Вирішенням глобальних питань займаються кращі вчені, бізнесмени і волонтери. Компанія Nestlé і Danimer Scientific, провідний розробник і виробник біорозкладних виробів із пластику, вже оголосили, що в глобальне партнерство розроблятимуть здатні біологічно руйнуватися пляшку. Використовуючи потужну науково-дослідну базу, партнери розроблятимуть смоли з біологічної сировини. Їх можна буде використовувати для виробництва пляшки для води. В основі буде PGA-полімер Danimer Scientific Nodax - це ефективна альтернатива нафтохімічних пластмас. І в 2018 році Університет штату Джорджія (США) вже провів дослідження які показали, що це дійсно виправдана альтернатива.
Політика Сенат США розгляне важливу резолюцію про допомогу Україні Резолюція, яка закликає до посилення оборонної допомоги Україні і скасування будівництва газопроводу "Північний потік-2", представлена ​​в Сенаті США, повідомляється на сторінці посольства України в США в Facebook. "У документі, внесеному до порядку денного Конгресу поточного скликання групою в складі майже семи десятків сенаторів від Республіканської та Демократичної партій, законодавці наполегливо закликають президента США скористатися положеннями закону про" Бюджеті США на 2018 на потреби національної оборони "для посилення потенціалу Збройних Сил України та надати через відповідні програми Держдепартаменту і Пентагону додаткову підтримку безпеки нашій країні, особливо з метою зміцнення морських можливостей України припиняти і відображати подальшу російську агресію", - йдеться в повідомленні. Також наголошується, що Сенат закликав американського президента Дональда Трампа провести з союзниками операцію для забезпечення свободи навігації в Чорному морі з метою демонстрації підтримки міжнародно визнаних кордонів, двосторонніх домовленостей та принципу безпечного проходження судами через Керченську протоку і Азовське море. Окремо законодавці закликають союзників і партнерів в Європі відмовити кораблям російських ВМС в заході в їх порти для поповнення запасів і дозаправки. Раніше повідомлялося, що Парламентська асамблея Ради Європи у четвер, 24 січня, прийняла резолюцію по Азову.
Дозвілля "Я не витримаю вдруге". Віторган прокоментував зраду Собчак Чоловік телеведучої Ксенії Собчак Максим Віторган нарешті відреагував на галас навколо його бійки з коханцем дружини Костянтином Богомоловим. Як повідомлялося раніше, Собчак приписують адюльтер з Богомоловим, тому Віторган вирішив розібратися в ситуації і побив коханця дружини. У своєму Інстаграмі Віторган висловився про ситуацію після анонімного повідомлення про те, що його дружину нібито бачили в якомусь закладі з Богомоловим. "Хлопці, зав'язуйте! 1. Я не працюю за викликом. 2. Я не витримаю вдруге такого вереску. 3. Цей гештальт я закрив. І, якщо коли-небудь де-небудь побачите мене з ким-небудь Ксюші не пишіть. Пізно. Займіться собою. Все. Всім спасибі, всі вільні", - написав Віторган. Нагадаємо, знаменитий актор Еммануїл Віторган - свекор телеведучої Ксенії Собчак - вкрай серйозно сприйняв бійку свого сина Максима.
Політика оформление ленты  Кандидат у президенти феєрично зганьбився в Давосі через своє жлобство Екс-міністр екології і кандидат у президенти Ігор Шевченко осоромився на Всесвітньому економічному форумі в Давосі через свою жадібність. Він намагався побільше набрати головних уборів з емблемою форуму, які учасникам призначалися безкоштовно. При цьому кожному  по одній шапці, а Шевченко вирішив набрати "скільки влізе". Природно, бачачи таку нахабність, кандидата в президенти України зупинив охоронець. Цікаво, що про інцидент написав у своєму Facebook сам Шевченко, намагаючись виставити свою жадібність за нібито національну рису. "На Всесвітньому економічному форумі в швейцарському Давосі намагався взяти безкоштовні шапки для своїх друзів. Такий головний убір можна брати, але тільки один. Прокинувшись в 6 ранку, я пішов за шапками, але вже до 7 черга з бажаючих стати власниками блакитних головних уборів була велика . Я взяв відразу 4 шапки, але вирішив повернутися і взяти ще кілька. Спробувавши взяти ще шапок, мене зупинила охорона, і ледь не заарештувала. В результаті довгих переговорів охоронець дозволив мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього «не бачив ". Він демонстративно відвернувся переді мною, і я взяв ще одну шапку ", - написав Шевченко, намагаючись обернути ситуацію на предмет гордості. Втім, користувачі мережі їдко відреагували на невихованість Шевченко. Раніше повідомлялося, що зовнішній вигляд президента Петра Порошенка в черговий раз став темою обговорення в соціальних мережах.
Політика оформление ленты  Нардеп поскандалив у ПАРЄ, а Кадиров пригрозив йому розправою У кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи стався конфлікт між народним депутатом Бориславом Березою та російською пропагандистською Аліною Скабєєвою. Під час невеликого брифінгу віце-спікера Ради Ірини Геращенко Скабєєва постійно перебивала представника України. Береза ​​вирішив захистити Геращенко від Скабєєвоє і відтіснив пропагандистської. При цьому з російської делегації прозвучало звинувачення на адресу Берези, що він б'ється з жінкою, втім, на це ніхто не відреагував. Після того, як Геращенко закінчила брифінг, між Березою та Скабєєвою сталася словесна перепалка, в якій нардеп назвав пропагадістку "повією". У результаті глава Чечні Рамзан Кадиров, відомий своєю українофобською позицією, пригрозив Березі ляпасом. "А Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабєєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкий ляпас!" - написав Кадиров у своєму телеграм-каналі. Раніше повідомлялося, що Кадиров заявив про бажання закінчити свою політичну кар'єру на своїй посаді глави Чечні.
Події Неадекватні москвичі виламали в житловому будинку пандус для дитини-інваліда Неадекватні мешканці одного з багатоповерхових будинків у Москві зламали пандус біля під'їзду, який був встановлений спеціально для дитини-інваліда сім'ї, що недавно переїхала в будинок. Як повідомляють російські ЗМІ, інцидент стався на південному заході російської столиці. Мати дитини-інваліда уточнила, що вони з чоловіком і дитиною переїхали в новий будинок, бо поблизу розташована спецшкола. Компанія, яка здавала будинок, дала їм місце на парковці і спеціально встановила пандус. Однак уже через кілька тижнів мешканці будинку почали робити спроби пошкодити пандус - заливали клямку лаком, ламали. В результаті пандус просто виламали. При цьому постраждала жінка повідомила, що розлючені мешканці заявили їй, що "треба було думати головою, коли народжувала дитину-інваліда". Разом з тим, поліція, куди зверталася жінка, ніяк не відреагувала на інцидент. Раніше повідомлялося, що в Старосамбірському районі Львівської області поліція затримала ґвалтівника 87-річної жінки з інвалідністю.
Політика У Зеленського знайшли квартиру у Великій Британії, у його дружини - в Криму Комік і кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив декларацію про доходи за 2017 рік, в якій вказана його власність і власність його дружини. Згідно з оприлюдненими в Єдиному державному реєстрі декларацій документам, у Зеленського є будинки в Іванковичах під Києвом площею 353,3 кв. м, квартира у Києві в 131,9 кв. м, а також дві квартири спільної власності з Сергієм і Борисом Шефір площею в 453,1 кв. м. Також у Зеленського є два паркувальних місця і земельна ділянка. Дружина Зеленського Олена Кияшко має квартиру в Лівадії в окупованих Криму і там же паркомісце, квартиру та нежитлові приміщення в Києві, які у спільній власності з подружжям Шефір та з Сергієм Шефір. Також у кандидата в президенти оренда квартири у Великій Британії площею 91,9 кв. м. Також у Зеленських Land Rover Range Rover і Mercedes-Benz S 500 4Matic, швейцарський годинник, 4 фірми, 26 торгових марок і спільні права у більш 10 товариствах. Нагадаємо, 25 січня Зеленський подав до ЦВК документи на реєстрацію президентом.
Здоров`я оформление ленты  Чому салон автомобіля завжди потребує килимка? Багато водіїв навіть не задумаються про резонність наявності килимка у салоні їхнього транспортного засобу. Але ж цей аксесуар грає досить важливу функцію. І тому важливо мати якісний і надійний виріб у своєму авто, що захистить його від передчасного зносу. Чистота і порядокОдна з головних функцій автокилимків - це підтримання чистоти в салоні. Вони не використовуються для очищення взуття, як квартирні варіанти, а є перешкодою для поширення бруду. Особливо це актуально для дощового міжсезоння, а також пересування за містом. Звичайно, завжди можна користуватися послугами мийки та хімчистки. Але чи резонно це робити щоразу, коли дитина упустить морозиво або хтось розіллє каву? Природно, набагато простіше в таких ситуаціях обмежитися очищенням килимка. Особливо, якщо він гумовий і досить невибагливий у догляді. Захист машиниВарто зауважити, що килими захищають не тільки від бруду, але й від вологи. Остання для транспортного засобу набагато небезпечніша і більш руйнівна. Вона може стати причиною гниття шару шумоізоляції або, того гірше, корозії днища. Захист від вологи забезпечується за рахунок наявності на виробі спеціальних бортиків. Вони перешкоджають подальшому поширенню води по салону. Саме тому важливо звертати увагу не тільки на присутність бортиків на виробі, але і на їхню висоту. Також волога добре затримується, якщо поверхня аксесуара не гладка, а рельєфна. На це теж треба дивитися, збираючись придбати килимовий комплект у салон свого транспортного засобу. Комфорт і затишокІ, звичайно, не варто виключати естетичну функцію автокилимка. Підібраний в тон оббивці або чохлів сидінь, він створює в салоні атмосферу затишку і комфорту. Особливо різноманітністю дизайнів вражають текстильні вироби. Деякі моделі є настільки респектабельними і стильними, що їх можна прирівняти до творів мистецтва. Вибирати їх слід для експлуатації в літній сезон, коли ймовірність забруднення набагато нижче. Однак слід пам'ятати, що в цей час на килимку може накопичуватися багато пилу, якого слід негайно позбавлятися, адже він може потрапляти в органи дихання водія і пасажирів. Втім, килимки в салоні вимагають регулярного чищення. Тільки так можна забезпечити йому довгий і якісний термін служби. А він, у свою чергу, допоможе зберегти охайний вигляд салону вашого авто.
Економіка TKEY DMCC intends to launch the Tkeycoin payment system Незабаром з подачі компанії TKEY DMCC в СНД, Росії і ОАЕ буде запущена перспективна система мобільних і банківських платежів на технологічній платформі Tkeycoin. Згодом система вийде на глобальний рівень. Вибором на користь РФ і ОАЕ творці проекту вирішили продемонструвати вдячність інвесторам двох країн, які вкладали і продовжують вкладати в цифрові активи Tkeycoin. Як відзначають розробники, створена ними система стане першою незалежною від США і Європейського банку платформою, на якій користувачі будуть виконувати внутрішні і транскордонні перекази поза міжнародних платіжних каналів. Система зможе надійно захистити фінансову діяльність своїх клієнтів. У перспективі в її функціонал додасться мультіобмен, коли одержувач платежу зможе сам вибирати валюту прийому. Слід зазначити, що в даний час TKEY DMCC продовжує емісію акцій з розміщенням на біржі. Між іншим, попит на акції після виходу новини про запуск системи швидких платежів Tkeycoin збільшився в два з половиною рази. Призначеного для користувача інструмент системи буде заснований, як програмний додаток для ОС Android і iOS, за допомогою якого через Apple Pay і Google Pay можна буде оплачувати криптовалюта послуги і товари онлайн і офлайн, смартфоном з чіпом NFC. В майбутньому функціонал системи поповниться мультіобменом, що дозволяє одержувачеві платежу здійснювати самостійний вибір валюти прийому.
Економіка Фіскали вирішили заборонити давати субсидії працівникам з "чорною" зарплатою Отримання зарплати "в конверті" повинно враховуватися при нарахуванні субсидій та інших видів соціальної допомоги, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби. Згідно з даними ДФС, виплати доходів нелегальним працівникам можуть використовуватися при призначенні (відмові), перегляді житлових субсидій громадянам, призначенні (виплаті) допомоги по безробіттю, інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, коштів Пенсійного фонду України, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування. З цією метою ДФС приєдналася до розробки проекту розпорядження про проведення заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення в окремих галузях економіки. Так, пропонується перевірити сфери торгівлі і громадського харчування, будівництва, сільського господарства, транспортних перевезень, медичного обслуговування, надання послуг тощо. Раніше повідомлялося, що в грудні 2018 року середній розмір субсидій на послуги ЖКГ в Україні склав 713, що менше на 28,2% в порівнянні з відповідним періодом 2017 року.
Суспільство Вихідні принесуть в Україну потепління На вихідних в Україну прийде потепління і опади, повідомила телесиноптик Наталія Діденко. "У суботу сніг і мокрий сніг переважно невеликий. Найближча ніч ще холодна, особливо на північному сході. Вдень - до відлиги, на півночі -3 ...- 8 градусів", - написала вона на своїй сторінці в Facebook. У неділю черговий циклон знову накриє Україну опадами і сильним вітром. Через потепління сніг буде змішуватися з мокрим снігом, опади можуть бути сильними. Вдень у неділю негода залишить західну частину, там проясниться. У Києві також очікується поступове потепління. У суботу - невеликі опади, в ніч на неділю в столиці циклон насипле снігу, вранці ще негода затримається. Вдень 27 січня поступово все заспокоїться. Стрибки атмосферного тиску і температури будуть провокувати некомфортне фізичний стан. Нагадаємо, на цьому тижні Україну накрили масштабні снігопади.
Дозвілля Фортуна буде щедра на подарунки: гороскоп на 26 січня Приготуйтеся 26 січня до можливих несподіванок: завтра гороскоп обіцяє, що Фортуна буде щедра на подарунки. День вдалий для фінансових справ і придбань, причому інтуїція може допомогти вам в цьому більше, ніж логіка. Також в суботу прекрасний час для спілкування, день може надати можливість звернути симпатії оточуючих собі на користь. Овен 26 січня вам варто діяти не поспішаючи, бо в звичайному темпі ви ризикуєте проскочити повз чогось дуже важливого, ніж в корені змініть подальший перебіг власного життя. Телець У суботу в вас прокинеться ораторський дар. Ви здатні будете переконати кого завгодно в чому побажаєте. Можете підробити комівояжером. Близнюки Цей день для вас може початися щось дуже цікаве і перспективне. Однак початок може здатися вам занадто формальним і нудним. Не відмовляйтеся від наданої вам можливості тільки на цій підставі. Рак Будьте якомога егоїстичні. Сьогоднішній день потрібно витратити на те, щоб доставити собі максимум задоволення. Лев 26 січня ви зможете зробити маленьке диво, треба тільки дуже захотіти. Тільки не треба під ним підписуватися, це зведе нанівець всю красу скоєного. А люди самі здогадаються, хто це зробив. Діва У суботу варто дивитися на стан справ з песимістичної точки зору. Занадто багато треба передбачити, щоб дозволяти собі розслабитися і задовольнитися скоєним. Терези Ви сьогодні можете всерйоз задуматися про зміну роботи. Але нехай навіть ви незадоволені всім: місцем, де працюєте, службовим становищем, зарплатою - не треба поспішати. Оцінюйте свої можливості реально. Скорпіон Самореклама сьогодні може завести вас досить далеко. Будьте обачні, адже вам можуть згодом нагадати ваші слова і ввічливо попросити відповідати. Стрілець Піддайтеся велінням обставин, пливіть за течією. Все складеться так, як і повинно бути, і вашої допомоги при цьому не знадобиться. Козеріг 26 січня ви можете відчути себе незаслужено скривдженим, проте перш, ніж заявляти про це привселюдно, подумайте, у чому, власне, причина цієї неприємності. Можливо не варто стрясати повітря, і краще всерйоз задуматися над необхідністю корінних змін у власному житті. Водолій В суботу ви, можливо, будете дивитися на життя з деяким розчаруванням. Ви з задоволенням повісили б на всі двері табличку "Не турбувати, злий собака". Риби Приділіть сьогодні більше уваги людям, які вас оточують. Дізнаєтеся багато нового і цікавого.
Дозвілля Постарайтеся не втратити голову. Любовний гороскоп на 26 січня Роман, зав'язаний цього дня, навряд чи виявиться довговічним, тому замість флірту з незнайомцем краще від душі пофліртувати з власним бой-френдом або навіть чоловіком. Повірте, ви не пошкодуєте: темперамент у всіх в суботу на висоті! Овен Безумству хоробрих співаємо ми пісню! Мова йде про вашій половинці, яка незважаючи ні на що все ще залишається з вами поруч, продовжує йти з вами по одній колії в одному напрямку. Це дійсно подвигу подібно: ви і самі відчуваєте, що сьогодні з вами особливо непросто. Телець 26 січня вас чекає довгий похід по кіно, кафе, ресторанах, театрах... Можливі варіації, але все одно культурне життя буде кипіти. І все це завдяки вашій коханій людині! Так що вам вирішувати, говорити йому за такий наповнений графік спасибі або ж навпаки насварити як слід. Близнюки 26 січня вашій коханій людині буде радісно і дивно спостерігати, які зміни в вас відбулися. Можливо, відбулися вони досить давно, але помітно це стало лише в цей день. Що ж, спостерігайте за здивованими очима вашої половинки і пишайтеся ефектом. Рак У цей день як би ви не старалися догодити вашій коханій людині, у вас це все одно навряд чи вийде. Чи не тому, що він не оцінить ваших зусиль, а тому що зробити його задоволеним і щасливим буде не в наших силах і поза сферою вашої компетенції. Лев Тільки від вас залежить, чи збудеться ваша мрія про щасливе кохання з цією людиною сьогодні або не збудеться ніколи. Правильно сформулюйте мету, налаштуйтеся на перемогу - і рішуче йдіть в бій з суворою реальністю за право любити і бути коханим. Основних правил три: бачити мету, вірити в себе і не помічати перешкод. Діва 26 січня вашій коханій людині не варто бути занадто впевненим у своїх силах, оскільки вони у нього не будуть нескінченними. Йому в екстреному випадку доведеться підживлюватися енергією від вас, а вона у вас теж не нескінченна, причому аж ніяк. Нагадайте йому про це. Терези Найбільшою помилкою сьогодні були б будь-які дії руйнівного характеру. Якщо ви не в настрої бачити - посидьте склавши руки. Так ви принесете собі і оточуючим куди як менше шкоди. Це, безумовно, стосується і особистого життя. Скорпіон Дивно, але сьогодні вам зовсім не захочеться думати про наслідки вашої поведінки, про те, як воно позначиться на розвитку ваших подальших відносин з вашим коханою людиною, та й взагалі про що б то не було. Будете чинити так, як поступається і робити те, вважаєте за потрібне і належним. Стрілець 26 січня ваш день буде схожий на довгий, добре і радісне свято. Свято для вас і вашої коханої людини, який буде тривати, тривати і тривати, поки вам самим це не набридне. Хочеться вірити, що ви зможете продовжити його на невизначений термін і запам'ятати надовго. Козеріг У суботу ваша кохана людина підготує вам подарунок. Можливо, це не буде приємна дрібниця в красивій упаковці або давно обіцяна грандіозна покупка, проте в будь-якому випадку, ви будете дуже радий тому, що цей ваш день освітило поява чогось нового і світлого, зробленого від душі. Водолій 26 січня ваша підтримка дуже стане в нагоді вашій коханій людині, однак навряд чи ви почуєте прохання про допомогу. Здогадайтеся подати йому руку самі - це буде прийнято з вдячністю. Риби В цей день вам варто згадати, що ви улюблені, вас люблять і все в зв'язку з цим у вас буде добре. Можливо, це відчуття стало для вас настільки звичним, що ви вже і не звертаєте на нього увагу. Зірки рекомендують сьогодні відчути його знову.
Кримінал оформление ленты  Колишній чоловік зацькував і відібрав дитину: Екс-солістка "ВІА ГРИ" пропала безвісти Колишня солістка групи "ВІА ГРА", співачка Дарина Кобець (Даша Медова) пропала безвісти, про це повідомив її батько Володимир Кобець на своїй сторінці в Facebook. Нагадаємо, Медова прийшла в "ВІА ГРУ" в 2013 році, але вже скоро покинула групу, пішовши в сольну кар'єру. "Пропала моя улюблена дочка. Все літо я намагався знайти її своїми силами, але на жаль мені це не вдалося. Восени я подав в розшук. Її звуть Дар'я Володимирівна Кобець (вона ж Даша Медова), вона співачка, екс-учасниця групи ВІА ГРА, колишня дружина Олександра Швеця і мати їх спільної дочки Варвари. Її шукають вже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть ", - написав Кобець. За його інформацією, від колишнього чоловіка співачці неодноразово надходили погрози. На засіданні суду Святошинського району Києва в вересні минулого року її колишній чоловік заявив, що Дар'ї вже немає в живих. "Мені страшно, але я обіцяю шукати її далі, щоб злочинна організація (ГО" Батько має право "- авт), яка прикривається благими намірами, чи не викрадала людей і не змушувала страждати цілі родини. А ще мені страшно, тому що страждає дитяча психіка моєї внучки ... Зараз вона замкнулася і боїться розмовляти зі мною ... вона стала звичайним інструментом бізнесу Швеця, який експлуатує мою внучку, записує ролики на камеру і вимагає гроші від тих, кому його злочинна організація допомагає «відвойовувати» дітей. Переважно, у багатих матерів, за рахунок яких в подальшому можна паразитувати ... ", - уточнив батько зниклої співачки, повідомивши, що колишній зять не дає його сім'ї бачитися з онукою.    Про те, що організація діє, переступаючи межі розумного пише на сайті "Гендер в деталях" поетеса Наталія Бурмака. Вона повідомила, що дійсно, крім юридичної підтримки, організація провела багато протестних акцій, були і нестандартні види діяльності начебто психологічного тиску у вигляді колективних візитів до матерям додому і на роботу. Про кілька таких візитах Швець звітував на сторінках в соцмережі. «ГО" Батько має право "вступилося за свого активіста, звичайного батька. Просто прийшли встановити факт перешкоджання батькові в побаченні з дитиною. І прийшло багато людей. Саме так активісти ГО "Батько МАЄ ПРАВО" тепер будуть зустрічати біля будинку всіх особин, які позбавляють дитину права на батька", - було підписано фото. Тоді залякана жінка взагалі не приїхала додому. Бурмака вказала на негуманне вживання слова "особина" в пості Швеця і вирішила уважніше проаналізувати «життя» організації в інтернет-просторі. Виявилося, що для таких активістських організацій типові дискурсивні концепції мізогінії, звинувачення жінок і звеличення «власної здатності бути турботливим батьком». "Переглядаючи матеріали сайту Батько має право, повідомлення на сторінці організації та коментарі «відповідальних татусів», як вони себе називають, можна спостерігати згадані вище, поширені в інтернеті тенденції і в українських активістів. На сайті ГО є рубрика «АНАЖЕМАМА» з добіркою статей про жахливі вчинки матерів (наприклад вбила, морила голодом, залишила на вулиці і т.д.). Зазвичай їх героїні - самотні маргінальні жінки, присутності тата в житті дитини там не спостерігається. Закономірне огиду до недбалості таких жінок по ается під соусом «зміни стереотипів» за образом дбайливої ​​матері. Жінки як група показані не тільки як не в змозі виконувати материнський обов'язок, а й небезпечними для дітей. На Фейсбук-сторінці батьки з використанням войовничих метафор і мови ненависті ( «анажемама», «самка», «мамашка») закликають один одного «битися» за свої права проти матерів, бо достойних матерів одиниці, жінки повинні в розлученнях, жінки торгують дітьми, наживаються на дітях і т. п. Незважаючи на попередження Олександра Швеця про дотримання поваги, такі коментарі обходять блокування і модерацію ", - написала Бурмака.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,80153203010559-/ /-pc-/
Top