counter
Архів Повернутись назад 24 Вересня 2016
24 Вересня
Суспільство Microsoft обіцяє перемогти рак протягом десяти років Microsoft розповіла про свої амбітні плани перемоги над раком в найближчі 10 років. Для цього компанія буде використовувати комп'ютерні методи. Боротьбу з онкологічними захворюваннями вчені збираються вести завдяки біоінформатиці, що включає в себе застосування передових обчислень для відображення важких процесів, які відбуваються всередині клітини, передає Science Alert. Одна з цікавих пропозицій включає в себе створення ультра-малих комп'ютерів, які можуть проживати в людському тілі, а також контроль наявності ракових клітин і перепрограмування їх у здорові, тільки-но ті будуть з'являтися. «Я вважаю, що це природний погляд на речі для компанії Microsoft, бо у нас є великий досвід в галузі комп'ютерної науки. А те, що відбувається при раку, є обчислювальним завданням для нас. Це не аналогія, це поглиблена математична єдність», - говорить Кріс Бішоп з лабораторії Microsoft Research.
Суспільство На хабарі в $16 тис. затримали чиновника Дніпропетровської РДА та депутата райради Генеральна прокуратура України (ГПУ) затримала заступника голови з земельних питань Дніпропетровської райдержадміністрації та депутата районної ради під час одержання $16 тис. хабара, повідомили у прокуратурі. За даними прокуратури, затримані вимагали та одержали від громадянина неправомірну вигоду у сумі $16 тис. (416 тис. грн) за вирішення питання щодо відведення останньому у власність 16 земельних ділянок загальною площею 80 га. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Зараз проводиться комплекс невідкладних процесуальних та слідчих дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення.
За кордоном Посол Британії прокоментувала поведінку пропагандиста Філліпса На порушення українського законодавства громадянином Британії Гремом Філліпсом повинна реагувати українська влада. Про це заявила посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, коментуючи поведінку так званого британського «журналіста» Грема Філліпса при обміні 17 вересня українців Володимира Жемчугова і Юрія Супруна на бойовиків. «Я бачила відеозапис цього обміну полоненими минулого тижня. Я вражена поведінкою Грема Філліпса щодо Володимира Жемчугова, це не журналістика. Багато людей закликають владу Британії позбавити Філліпса британського паспорта, однак у уряду Великої Британії немає для цього достатніх підстав, Філліпс не вчинив правопорушення в Британії. Якщо він порушив українські закони, то це повноваження влади України вирішити, які дії вона вважає за потрібне запровадити щодо Філліпса», - сказано в заяві посла Джудіт Гоф, опублікованій на офіційній сторінці посольства Британії в Україні в Facebook. Раніше посол України в Британії Наталя Галібаренко просила владу Великої Британії зупинити в Україні проросійську пропагандистську діяльність Грема Філліпса. Нагадаємо, 17 вересня в населеному пункті Щастя Луганської області українців Володимира Жемчугова і Юрія Супруна обміняли за формулою «два на чотири». Грем Філліпс намагався зірвати обмін полоненими, він провокував і ображав тяжкопораненого Володимира Жемчугова.
Політика В СБУ розповіли, чому не депортують Шувалова СБУ не може депортувати куратора інформаційної політики телеканалу «Інтер», російського громадянина Ігоря Шувалова через відсутність для цього підстав. Про це заявив керівник апарату Служби безпеки України Олександр Ткачук, повідомляє ТСН. «На сьогодні підстав для скорочення терміну перебування в Україні пана Шувалова немає, і я говорю про це відверто. Служба безпеки збирає всю інформацію щодо Ігоря Шувалова та інших працівників телеканалу «Інтер», громадян РФ, як з відкритих джерел, так і через свої спецканали. Потім працівники СБУ дадуть оцінку зібраній інформації на предмет порушення законодавства України», - повідомив Олександр Ткачук. Нагадаємо, 23 вересня активісти пікетували головний офіс СБУ в Києві, вимагаючи депортувати з України російського громадянина Ігоря Шувалова, який займає на «Інтері» посаду заступника директора з розвитку НІС.
Події Бойовики 28 разів відкривали вогонь на Донбасі За минулу добу бойовики в зоні АТО на сході України 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Фейсбук. Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямі - 13. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО в районі Авдіївки, Зайцевого, Новоселівки і Верхньоторецького. На Маріупольському напрямі зафіксовано 11 порушень режиму тиші. Позиції ЗСУ в районі Мар'їнки, Водяного, Павлополя, Старогнатівки, Талаківки і Станиці Луганської бойовики обстрілювали з гранатометів, кулеметів і різної стрілецької зброї. На Луганському напрямі «режим тиші» терористи порушили чотири рази. В районі Новозванівки і Новоолександрівки бойовики стріляли з мінометів 82-мм калібру, зенітної установки і гранатометів.
Політика Росія випадково розкрила справжню кількість військ у Сирії У Сирії воює близько чотирьох тисяч російських військовослужбовців. Велика частина російських військових перебуває на базі Хмеймім. Крім того, за оцінками військових експертів, близько двох тисяч росіян можуть брати участь у військових діях як найманці на боці президента Сирії Башара Асада, повідомляє «Русский еврей». Це стало відомо після того, як ЦВК РФ назвала кількість тих, хто голосував на виборах у Держдуму в Сирії громадян Росії. Одна виборча дільниця була відкрита в російському посольстві в Дамаску. Також урна для виїзного голосування була привезена на російську військову базу Хмеймім. Всього у виборах на території Сирії взяло участь понад 4,5 тисячі осіб. Крім того, раніше в Міноборони РФ повідомили, що на виборах в Державну думу Росії проголосували всі військові, які перебувають у Сирії.
Суспільство оформление ленты  У столичному ботсаду пробують Грузію на смак Спробувати Грузію на смак запропонували в Національному ботсаду ім. Гришка 24-25 вересня організатори фестивалю «Велике грузинське застілля». Цілих 40 ресторанів традиційної грузинської кухні запропонували гостям свята страви з 12 регіонів Грузії: хачапурі по-аджарськи, гурійський пиріг, абхазура. «Застілля - це частина грузинської культури. Люди за столами не тільки їдять, а й співають, говорять тости, спілкуються», - розповідає тамада свята зі сцени. Найцікавіша частина свята - всі ці страви можна не тільки пробувати, а й навчитися їх готувати. Шеф-кухарі ресторанів проводять майстер-класи з приготування хінкалі, лобіо, харчо і аджики - всього більше двадцяти безкоштовних уроків. Шеф Дмитро, працює кухарем з п'ятнадцяти років, розповідає - його мама вчила до кожного продукту підходити індивідуально. «У грузинських селах такий підхід: на столі повинно бути тільки свіже, - пояснює він. - І я вчився працювати з кожним продуктом окремо. Пробував, наприклад, яка баранина на смак при смаженні, варінні або грилі. Як не крути, найсмачніші продукти виходять на вогні». Саме так готують цими вихідними у столичному Ботсаду.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,75436210632324-/ /-pc-/
Top