counter
Архів Повернутись назад 22 Жовтня 2018
22 Жовтня
Здоров`я оформление ленты  "Я інвалід". Молода голлівудська зірка розповіла про страшну хворобу У відомої голлівудської актриси Сельми Блер діагностували розсіяний склероз. Про своє захворювання зірка повідомила в своєму Instagram.Блер зізналася, що перші симптоми з'явилися ще кілька років тому. Однак актриса не поставилася до них серйозно, вважаючи, що у неї сталося защемлення нерва. "Я інвалід. Іноді я падаю і впускаю речі. Пам'ять затуманюється. А ліва половина тіла просить вказівок від зламаного GPS. Якщо одного разу ви побачите мене на вулиці з розкиданими навколо речами, не соромтеся і допоможіть мені їх зібрати. Одна я витрачу на це цілий день», - написала Блер і подякувала друзям і колегам за підтримку. На рахунку 46-річної Блер більше 70 ролей в кіно і на телебаченні. Найбільшу популярність актрисі принесли роботи у фільмах «Хеллбой», «Жорстокі ігри», «Шосе», «Убий мене пізніше».
Наука і технології У Китаї хочуть запустити над містом штучний «Місяць» Приватна китайська компанія Chengdu Aerospace Science and Technology Microelectronics System Research Institute Co. працює над проектом штучного «Місяця», який хочуть запустити для освітлення міста Ченду. Про це повідомляє Naked science. Як повідомляється, штучний супутник буде обладнаний крилами на основі сонячних панелей з відбиваючим покриттям для направлення сонячних променів з космосу на місто. Освітлення буде у вісім разів яскравішим за місячне і зможе освітлити площу від 10 до 80 квадратних кілометрів. Штучний «Місяць» планують запустити в 2020 році. За словами представників компанії, супутник дозволить значно заощадити на електроенергії, що витрачається для освітлення вулиць міста. Також сутінкове освітлення від штучного «Місяця» може стати і туристичною визначною пам'яткою.
Дозвілля Чоловік Поклонської зізнався, що весілля зіграли в придорожній дірі з поганою їжею У серпні цього року депутатка невизнаної в Україні Держдуми Наталія Поклонська раптово вийшла заміж за чиновника Івана Соловйова. Вони розповіли, що познайомилися в 2015 році під час відрядження Соловйова. Перший раз вони побачилися в споруджуваній церкві, а другий — в будівлі кримської прокуратури. Але про подальший розвиток свого роману обидва вважали за краще промовчати. Зате Поклонська і Соловйов розповіли про весілля, яке намагалися зберегти в таємниці. Але в якийсь момент в Інтернет просочилося відео, на якому Наталія танцює з дітьми, а Іван спілкується з одним з гостей. «Ми вибрали скромне кафе, я б навіть сказав «придорожній заклад» в красивому місці серед дерев на пагорбі, яке було віддалено від центру. Провели дуже скромно, не хотіли робити з цього публічний захід, а після всі ломанулись в цей ресторан дізнаватися, як це було. Власники розповіли, що ми їли, і що не їли — але сам банкет був на трієчку з мінусом», - поділився Соловйов.
Дозвілля Облисіла Волочкова "добила" шанувальників новою зачіскою Анастасія Волочкова показала своїм підписникам в Instagram нову зачіску. Радикальні зміни в іміджі балерини сподобалися далеко не всім. Волочкова на відео поскаржилася, що після нарощування втратила більшу частину волосся, так що думала, що зачіску зробити не вдасться, однак, на її думку, все вийшло чудово. Тепер у танцівниці коротка стрижка з досить рідкими локонами. Не всі шанувальники просто виявилися готові до змін у зовнішності балерини. evgesha4745 Драні джинси теж не відразу в моду війшли. А тепер всі в них.Так і з новою стрижкою. Це треш дівчатка gulyai_xalatnica Дуже добре і свіжо зі стрижкою! Ви головне Настенька ГОЛОВУ МИТИ НЕ ЗАБУВАЙТЕ ХОЧА Б ЧЕРЕЗ ДЕНЬ! zetta_kz підколоте волосся на потилиці. Мабуть довжину залишили. А взагалі дуже молодить і освіжає стрижка mishkalan Там вже немає волосся 3 волосини, пишуть деякі шанувальники.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Анастасия Волочкова (@volochkova_art) 20 Окт 2018 в 12:45 PDT
Суспільство Якщо не можна, але хочеться: п'ять заборон, які порушує королівська сім'я Переліку правил, що регулює поведінку британської королівської сім'ї на публіці, вже кілька століть. Незважаючи на те, що правила ці ніде формально не прописані, необхідність слідувати традиціям спонукає найясніших осіб дотримуватися їх і понині, розповідає ВВС. Раніше цих правил дотримувалися неухильно, проте сьогодні до деяких з них члени династії Віндзорів, слідуючи велінням часу, почали застосовувати більш гнучкий підхід. Ось п'ять з цих правил, які більше не вважаються непорушними. 1. АвтографиЧленам королівської родини не можна роздавати автографи. Вважається, що їх підпис можуть скопіювати і потім підробити. Також вони не повинні давати людям робити з ними спільні селфі. По-перше, до королівським особам не можна повертатися спиною, а на спільних селфі часто так і виходить. По-друге, спільне селфі передбачає підхід до монаршої персони на досить близьку відстань, що створює ризики з точки зору безпеки. Сьогодні в королівській родині часто порушують це правило. 2. Обніматися, цілуватися і триматися за рукиВзагалі-то людям не можна торкатися до монаршої персони, якщо та не простягнула їм руку першою. Нинішнє покоління Віндзорів повністю нехтує цим правилом. Вважається, що принци Гаррі та Вільям перейняли манеру матері, принцеси Діани, яка часто обіймала людей на публіці. Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі і Меган часто  тримаються за руки на королівських раутах. Втім, Гаррі і Меган сьогодні є винятком: навіть його брат, принц Вільям і його дружина Кейт дуже рідко порушують цю заборону. 3. Разом подорожуватиУ минулому будь-яка подорож, особливо далека, несло з собою всілякі ризики і могла закінчитися трагедією, тому правило, що забороняло членам королівської сім'ї подорожувати разом, дотримувалося дуже строго. Таким чином, в разі, якщо з мандрівної найяснішої персоною відбувалося щось недобре, під рукою завжди був інший член сім'ї, який залишався в безпеці. Однак Вільям і Кейт вирішили порушити традицію і сьогодні часто подорожують з дітьми. 4. Чоловіки не повинні носити обручкуЧоловіки в королівській родині, як правило, не носять обручку після шлюбу. Дід, батько і брат принца Гаррі, дотримувалися традиції і утримувалися від носіння обручок. Гаррі і Меган, яких багато хто вважає більш "сучасними" членами монаршої родини, носять обручки. Обмін ними був прописаний у сценарії їхнього одруження. 5. Не одружуватися з розлученими За традицією, члени королівської сім'ї не одружуються і не виходять заміж за людей, які колись уже були одружені. Однак в останніх поколіннях монаршої родини це правило порушили вже двічі. Батько Гаррі і колишній чоловік принцеси Діани принц Чарльз одружився з герцогинею Корнуолльскою Каміллою після того, як Діана загинула, а Камілла розлучилася з першим чоловіком. Меган теж була одружена до того як зустрілася з Гаррі, але цей сімейний союз теж не склався.
Економіка В уряді пояснили причину подорожчання газу Збільшення ціни на газ - це вимушений крок, необхідний для подальшого розвитку країни. Про це повідомив департамент інформації і комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України, передав АСН. Як пояснили в уряді, такого рішення вимагав від уряду Міжнародний валютний фонд, в іншому випадку організація відмовила б країні в необхідному кредиті. "Це вимушений крок, щоб країна могла далі розвиватися. Без кредиту МВФ країна опинилася б на межі банкрутства. У країні почався б доларовий хаос і стрімке зростання цін на товари і послуги. Держава змушена була б скоротити соціальні програми і" заморозити "заробітні плати і пенсії. Загроза повернутися в 90-ті була б реальною", - відзначили в повідомленні. В уряді також уточнили, що переговори з МВФ були складними: кредитори висували вимогу прирівняти ціни на газ для населення до рівня промисловості. У таких умовах платіжка рядового українські за опалення має зрости на 60%. Уряд на це не погоджувався, наводячи основний аргумент: доходи українців поки не дозволяють платити ринкову ціну на газ", - пояснили в Кабміні. Результатом літніх переговорів став компроміс: замість 60% ціна на газ з 1 листопада 2018 року виросте на 23,5%. Крім того, держава захистить тих, хто потребує її допомоги, - малозабезпечені громадяни отримають субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. А вже з січня 2019 року в Україні запрацює монетизація субсидій. Нагадаємо, що в минулу п'ятницю Кабмін прийняв рішення про підвищення цін на газ для населення на 23,5% з 1 листопада 2018 року. До цього часу ціна газу для постачання населення і ТКЕ залишиться на колишньому рівні - 4942 грн за 1 тис. куб. м, а для кінцевого споживача з урахуванням ПДВ та інших зборів - 6958 грн за 1 тис. куб. м. З 1 листопада кінцева ціна для населення складе 8593 грн за 1 тис. куб. м газу.
Події оформление ленты  Відьми навели порчу на Дональда Трампа і записали це на відео У Нью-Йорку в магазині товарів для чаклунів і відьом Catland провели обряд наведення порчі на президента США Дональда Трампа і члена Верховного суду Бретта Кавано, якого звинувачували в сексуальних домаганнях. З магазину велася пряма трансляція ритуалу. У церемонії брали участь 60 осіб. Вони зачитували заклинання над ганчірковими ляльками з фотографіями Кавано, Трампа і лідера республіканської більшості в Сенаті Мітча Макконнелла. Біля магазину зібралися противники нового верховного судді, а також релігійні американці, які намагалися перешкодити проведенню обряду. Наступна церемонія накладення прокляття на Кавано запланована на суботу, 3 листопада. Організатори знову розраховують залучити 60 учасників, квиток коштує 10 доларів. Половину зібраних коштів віддадуть на благодійність.  
Політика Через білборди в Закарпатті порушили кримінальну справу За фактом умисного розпалювання національної ворожнечі на Закарпатті розпочато кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області, передає АСН. "За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури, Ужгородським РОП Ужгородського ОП ГУНП в Закарпатській області зареєстровано кримінальне провадження за фактом умисного розпалювання національної ворожнечі та ненависті (ч.1 ст.161 КК України)", - повідомили в прокуратурі. При цьому у відомстві нагадали, що в ніч з 19 на 20 жовтня 2018, невідомі особи розмістили на білбордах плакати з провокаційним змістом на території кількох сіл Закарпатської області. Особи, причетні до скоєння злочину, зараз встановлюються. Також у прокуратурі уточнили, що досудове розслідування триває. Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня в Закарпатті невідомі розклеїли білборди з зображеннями членів політичної партії «Товариство угорської культури Закарпаття» і різними антиугорськими написами. Як повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, правоохоронці вже шукають винуватців.
Дозвілля Насичений, важливий для сім'ї і бізнесу рік: Чоловічий гороскоп на 2019 рік Кожен рік насичений різними подіями і діями, тому не винятком є ​​2019, господинею якого стає Жовта Свиня. Гороскоп для чоловіків за знаками зодіаку підкаже про те, що чекає і уготовано кожному з чоловічої статі в плані кар'єри, сімейного життя і грошового питання. ОвенУ 2019 чоловіки завоюють незвичайну популярність у жінок. Сукупність сили духу, амбітності та впевненості гідно оцінять ті, хто буде в вашому оточенні. У знака вийде провернути будь-яку справу собі на користь. З цієї дії у них є шанс до себе притягнути увагу і зацікавити потрібних людей. Сімейне життя може складатися якийсь час з нерозуміння і розбіжностей. Але в перше півріччя краще не влаштовувати з'ясувань відносин, інакше це загрожує розлученням. Проявляйте м'якість і чуйність по відношенню до дітей. Сімейні стосунки залежать від вашої уваги до своєї другої половини. Телець2019 наділений різними приємними подіями для вашого знака. Не знижуйте свій звичний темп у роботі, інакше він стане перешкодою на шляху до просування кар'єрних сходів. Уважніше відносьтеся до своїх друзів і колег. Намагайтеся бути захищеним від негативу і заздрісних поглядів. У домашній обстановці рік обіцяє бути тихим і рівномірним. Але на професійній ниві, знаку доведеться пережити серйозну адаптацію. Не намагайтеся швидко просуватися, так можна вилетіти з ладу. Хоча, успіх на шанси у чоловічої статі в рік Свині досить високі. Раціонально плануйте свої дії і не витрачайте даремно свої трудові резерви. БлизнюкиУ 2019 різко зміняться ваші позиції і принципи. Роботи навалиться настільки багато, що знак почне забувати про свої домашні справи. Не ігноруйте робити невеликі перерви на відпочинок, інакше професійне вигорання не за горами. Не варто переступати через свої статути, в іншому випадку ризикуєте потрапити в неприємні ситуації. Не бійтеся нових і неординарних рішень. Менше жалкуйте за минулим або намагайтеся зовсім за нього не чіплятися. Керуйте своїми емоціями і наповнюйте свій внутрішній світ позитивними враженнями. Не соромтеся звертатися за порадами і підтримками до тих людей, з якими ви працюєте або ведете спільний бізнес. РакРік обіцяє бути стабільним і впевненим у всіх починаннях. Всі знаки будуть відчувати емоційний підйом, і буде через що, адже фінансове становище і кар'єрне зростання почнуть стрімко йти вгору. Самотні знаки нарешті наважаться зробити своїй коханій пропозицію руки і серця. Зайнята ніша на трудовому поприщі допоможе стати вам спокійним і гармонійним підприємцем. Нове хобі перенаправить вашу енергію в потрібне русло. Сімейним знакам варто більше уваги приділити дітям. Планомірно вирішуйте побутові питання і не забувайте про літніх родичів. ЛевЦей рік для знака обіцяє бути не настільки насичений подіями. Хоча, деяке кар'єрне зростання можна розцінювати як досягнення, адже з нього піде непогане поповнення сімейного бюджету. У сімейному житті не ставтеся зі зневагою до тих, хто з вами живе під одним дахом. Відмінний рік для відкриття власного бізнесу. Спочатку прибуток буде незначним, але до кінця року фінансовий потік прибуде до знаку лавиною. Перегляньте своє ставлення до партнера по бізнесу, інакше провалу в своїй справі вам не уникнути. Навчіться домовлятися і рівномірно розподіляти гроші. ДіваСкладний період очікує представників знака. Їм доведеться долати важкі моменти, хоча радісні події будуть їх надихати на нові звершення. Не варто метушитися і залишати всі справи на потім. Грамотно поєднуйте роботу та відпочинок, інакше втома дасть про себе знати в першому півріччі. Одиноким чоловікам зірки пророкують серйозний роман, який обіцяє закінчитися взяттям шлюбу. Головне, не помилитися з вибором. Уважно розподіляйте свої фінанси, інакше серйозних витрат вам не уникнути. Не забувайте стежити за своїм здоров'ям і вчасно приймати вітаміни. ТерезиСвоєю комунікабельністю і чуйністю знаки до себе привернуть нових друзів і знайомих. 2019 рік - плідний період для всіх починання, якщо не будете лінуватися. Уважно ставтеся до того, щоб не потрапити під чужий вплив. Хороші поради повинні бути в міру, тому іноді до них прислухайтеся. Ставте перед собою завдання і кидайте всі сили на їх виконання. З усіх цих дій вийде непогана вигода для поповнення сімейного бюджету. Не довіряйте свій бізнес незнайомим людям, працюйте тільки з перевіреними особистостями, інакше банкрутства вам не уникнути. У холостяків є шанс зустріти свою супутницю життя. Сімейним знакам рік обіцяє стабільність і міцність у відносинах. СкорпіонЗірки пророкують знакам часті ділові та особисті поїздки. З такою зміною місць є можливість отримати прибуток і хороші враження. Але не покидайте на занадто тривалий час рідну домівку, під час вашої відсутності в ній можуть відбутися деякі зміни. Між роботою влаштовуйте невеликі перерви, вони вам допоможуть уникнути зайвих стресів. Знайдіть для себе нове хобі, яке допоможе емоційно перезавантажуватися. Не вкладайте частину сімейного бюджету в нову справу. Цей рік в плані фінансових накопичень не ваш. Налагоджуйте стосунки з тими, з ким ви перебуваєте в давній сварці. Вчіться долати складні ситуації. СтрілецьРік приготував для знаків величезний фронт роботи. Від уміння злагоджено працювати буде залежати не тільки фінансове забезпечення, а й подальше кар'єрне просування. Вчіться раціонально використовувати трудові ресурси. Обережно ведіть свій бізнес з конкурентами. Не поспішайте в першій декаді року отримати винагороду, воно буде вас чекати ближче до осені. Професійна сфера на пік популярності піднесеться тільки до кінця року. Прибуток обіцяє бути невеликим, але стабільним. Розфарбувати світ у веселкові барви зірки допоможуть знакам в плані сімейних і фінансових відносин. КозерігЦей рік для чоловічої статі обіцяє бути важким і не стабільним. Вам доведеться багато працювати, щоб завоювати загальне схвалення оточуючих. Але все це протримається до початку весни, а далі вас чекає успіх і зміна настрою. У любовному і кар'єрному плані знаків чекає прекрасний період. Хоча восени ваш емоційний підйом піде на спад і вас відвідає легка нудьга і смуток. Не потрібно дозволяти їм вас скувати в свої руки. Холостим знакам зірки віщують нову зустріч, а сімейні почнуть облагороджувати свій родовий маєток. У літній період бажано відправитися в те місце, де ви відчуєте значне прилив сил. ВодолійЗнаку в 2019 році без втрат вийде подолати всі свої перешкоди. Період з весни до літа буде насичений подіями, які зможуть трохи змінити ваше життя. Ваша відповідальність і доброзичливість дає всі шанси змінити нудну роботу на більш респектабельну. Ваша інтуїція допоможе знайти вихід з будь-якої ситуації як ділового, так і особистого характеру. На кінець року передбачається максимальне зростання енергії, що дасть можливість робити нові справи і вчинки. Найоптимістичніший період з кінця весни до середини літа. РибиРік розкриє вашу талановитість та артистичність. Для знака настає період, коли нудьга і сварки відходять на другий план. Одиноких знаків чекає знайомство з майбутньою другою половинкою, а сімейних - примирення конфліктів. Не піддавайтеся чужій думці, особливо якщо це стосується ведення бізнесу. Не забувайте, що конкуренти спробують збити вас з вірного шляху. Ту планку, яку знаки перед собою поставили, цілком можна підкорювати. Фінансові та кар'єрні справи обіцяють бути в стабільному стані. Але не забувайте, що доведеться багато і наполегливо працювати, щоб отримати те, про що ви мрієте. Джерело.
Події Бойовики нехтують безпекою: у районі Мар'їнки поранений мирний житель У зв'язку з нехтуванням безпекою цивільного населення з боку формувань Російською Федерацією на Донбасі в районі Мар'їнки ворожа куля завдала поранення мирному жителю. Про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил (ООС) з посиланням на українську сторону СЦКК, передає АСН. "21 жовтня 2018 року до української сторони СЦКК надійшла тривожна інформація про черговий обстріл бойовиками збройних формувань РФ населеного пункту Мар'їнка. Вогонь вівся у напрямку окупованого населеного пункту Трудовська. В результаті обстрілу отримав наскрізне кульове поранення нижньої кінцівки місцевий житель", - повідомили в ООС. При цьому у відомстві уточнили, що поранений - чоловік 1978 року народження. У момент стрілянини працював на власній присадибній ділянці. На даний момент, за повідомленням відомства, потерпілий знаходиться в районній лікарні Курахового. "Українські медики докладають зусиль для полегшення страждань черговій невинній жертві свавілля російських окупантів", - додали в ООС. Нагадаємо, як повідомляла АСН, Росія перекинула на Донбас недавно розроблені системи військового зв'язку.
Події оформление ленты  Колапс міської електрички у Києві: люди лізли в кабіну машиніста і чіплялися за вагони Через збій у розкладі міських електричок зранку в Києві деякі пасажири залазили в кабіну машиніста і чіплялися за вагони зовні, щоб доїхати до роботи. Про це повідомляє сайт "Київ оперативний", передає АСН. "З самого ранку, коли тисячі людей намагаються дістатися до своїх робочих місць, організація роботи електричок виявилася вкрай поганою. Електричок не було по годині. В надії хоч якось доїхати на роботу і додому, люди почали штурмувати і чіплятися за вагони ззаду", - повідомив ресурс. За даними видання, ще частина людей почала заходити в кабіну машиністів. Через це електричка взагалі зупинилася. В результаті розлючені пасажири перекрили шляхи на станціях Петрівка і Троєщина.   Нагадаємо, зранку 11 жовтня в Києві пройшла акція, через яку припинили роботу всі маршрутки, рух на багатьох трасах столиці було паралізовано. Акцію підтримали активісти у багатьох містах України.
Суспільство оформление ленты  Українці завоювали вже дві медалі в "Іграх Нескорених" Сьогодні, 22 жовтня, українські Нескорені завоювали дві золоті медалі на "Invictus Games" - "Іграх Нескорених". Про це повідомила прес-служба Міноборони України, передає АСН. За даними відомства, перше золото в скарбничку української збірної Нескорених на «Invictus Games» у важкій боротьбі завоював Олександр Білобоков із веслування на тренажерах в категорії Men's IR3 (швидкість за одну хвилину). Другу золоту медаль для України виборов капітан української збірної «Invictus Games» Сергій Ільницький з веслування на тренажерах у категорії Men's IR6 (швидкість за одну хвилину). Як уточнили в Міноборони, Сергій Ільницький розділив перше місце з австралійським спортсменом. Категорія, в якій брав участь ветеран, була найбільшою на змаганнях: в ній взяли участь відразу 64 спортсмени. Нагадаємо, Трастовий фонд НАТО зняв ролик про українську команду на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених» в Торонто. У ролику повідомляється про команду з 28 спортсменів, які вперше в 2017 році беруть участь в «Іграх Нескорених». Українці виступають в таких дисциплінах, як веслування, легка атлетика, велосипеди, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука і волейбол.
Суспільство Чому варто перестати говорити маленьким дівчаткам, які вони гарні Якщо ми захоплюємося тільки красою дитини, то демонструємо їй, що головне в людині – її зовнішність. При цьому дівчатка починають зосереджуватися на своїх зовнішніх якостях набагато раніше, ніж ми думаємо. Коли ми постійно в своїх розмовах торкаємося певної теми, ми тим самим демонструємо, що для нас це має значення. Якщо ми весь час розмовляємо з нашими чадами про доброту, то тим самим ми даємо зрозуміти, що ця якість дуже важлива. Якщо ми відзначаємо ті моменти, коли дитина з кимось ділиться, ми, таким чином, показуємо їм, наскільки цінуємо щедрість. Все це сприяє формуванню думки, що дівчатка програють у фізичному плані хлопчикам. При цьому в плані рухових здібностей хлопчики не перевершують дівчаток. І ті, і інші починають сидіти і ходити при досягненні приблизно однакового віку. Але коли вчені попросили матерів оцінити те, наскільки задовільно їх 11-місячні дочки повзають, з боку мам часто простежувалася недооцінка здібностей своїх дітей. А матері хлопчиків, навпаки, висловлювали думку, що їхні сини повзають прекрасно. Крім цього, вони вважали, що їх хлопчики відрізняються сміливістю і їм не страшно повзати по похилій площині. Насправді, діти обох статей повзали однаково прекрасно, не відчуваючи страху. Також одним із свідчень наявності описаних стереотипів є і зовнішній вигляд листівок, призначених для привітання батьків з появою на світ дитини. На листівках для тат і мам, в родині яких з'явилися сини, зображувалися різні види фізичної активності. У той час як листівки, орієнтовані на батьків дівчаток, зазвичай прикрашалися різним декором у вигляді мережив і стрічок. При зустрічі з маленькою дівчинкою ми автоматично, навіть не віддаючи собі в цьому звіт, починаємо хвалити її за красу. Але трохи попрактикувавшись, у нас вийде навчитися робити дівчаткам дещо інші компліменти. Ми можемо використовувати спілкування з ними, щоб захоплюватися іншими її перевагами. Тому наступного разу, коли у вас виникне спокуса назвати маленьку дівчинку красивою, подумайте про іншї її якості, які вам подобаються в ній. Направте розмову в іншу сторону. Задавайте їй питання. Цим ви дасте їй зрозуміти, що вам дуже цікаво те, як вона живе. Подібні питання, крім усього іншого, допомагають розвивати пам'ять і мовні здібності. Поцікавтеся у неї, чим вона займається, чому вчиться і що вона любить. Ви також можете попросити її, щоб вона вам описала якусь річ. Попросіть її продемонструвати свою улюблену ляльку або книгу. Запитайте її про плани. Розкажіть їй, чому вона дорога для вас. Поділіться радістю від зустрічі з нею. Скажіть їй, що ви згадували про неї, вам дуже цікаво, що вона такого задумала. Похваліть її за позитивні якості. Відзначте вголос ті моменти, коли вона проявляє старанність і наполегливість у заняттях. Висловіть подяку за прояв доброти до інших людей. Похваліть її за цікавість. Всі ці ідеї однаково добре працюють і для хлопчиків, але ж ми ж не зациклюємось при спілкуванні з ними на їх зовнішній вигляд, правда?
Події ДТП за участю "Дизель шоу": ще шість артистів отримали серйозні травми У результаті резонансної дорожньо-транспортної пригоди за участю групи "Дизель шоу", в якій загинула артистка Марина Поплавська, ще 6 акторів отримали серйозні травми. Про це повідомила прес-служба "Дизель шоу", передала АСН. "Страшна аварія принесла чимало горя акторам і команді «Дизель Студіо», і всім українцям, хто дивиться і любить наше шоу і наших талановитих акторів..." - відзначили в прес-службі проекту. При цьому в "Дизель шоу" уточнили, що в результаті аварії актор Женя Гашенко отримав два переломи пальців ніг, Максим Неліпа - переломи двох ребер і пальця ноги, Олександр Бережко - два переломи на нозі, Євген Сморигін - вивих пальця, розрив зв'язок і перелом хребця. Крім того, стало відомо, що Олегу Іваниці зашивали язик, а Вікторія Булітко відбулася множинними забоями. Нагадаємо, рано-вранці 20 жовтня колектив «Дизель Шоу» потрапив у жахливу ДТП по дорозі зі Львова до Києва, в результаті цієї події загинула Марина Поплавська, а Єгор Круглов та Яна Глущенко були госпіталізовані в лікарню.
Культура оформление ленты  Українська виконавиця продовжує підкорювати світ Потрапивши на початку жовтня в Топ-10 світового чарту платформи Shazam пісня українського проекту KAZKA «Плакала» продовжує утримувати своє положення. В українському рейтингу ТОП-100 Shazam композиція займає п'яте місце, а в Росії - очолює рейтинг. Першим про досягнення пісні проекту повідомив його продюсер Юрій Нікітін на своїй сторінці в Інстаграм.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Юрий Никитин (@yuriynikitin) 9 Окт 2018 в 8:14 PDT Експерти відзначають, що це перший випадок в історії української музики, коли пісня українською мовою викликає такий резонанс. «Плакала» входить до дебютного альбому «Карма», що вийшов в травні цього року. За лічені тижні стало зрозуміло, що на композицію чекає доля суперхіта. Через кілька місяців після прем'єри аудіоверсія пісні в youtube набрала більше 50 млн. Прослуховувань, що стало абсолютним рекордом для пісні українською мовою в російськомовному сегменті youtube. Відео на пісню Плакала режисера Каті Царик проект опублікував 25 вересня. З моменту публікації кліпу на youtube він набрав вже майже 16 млн. Переглядів.  
Закон і Право "Євробляхи" в законі: Верховний суд визнав використання авто на єврономерах законним Розпорядження транспортними засобами особистого користування, що ввозяться з метою транзиту через митну територію України, не є адміністративним правопорушенням. Про таке рішення повідомила прес-служба Верховного суду України, передає АСН. "Користування або розпорядження транспортними засобами особистого користування, що ввозяться з метою транзиту через митну територію України, не є адміністративним правопорушенням, передбаченим у ч. 2 ст. 469 Митного кодексу України", - відзначили в прес-службі відомства. При цьому в повідомленні уточнили, що до такого висновку дійшов Верховний Суд, розглянувши в касаційному порядку позов фізичної особи до митниці. Так, позивач у приватному порядку оскаржив постанову, якою його визнали винним в скоєнні порушення митних правил і наклали штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн). Суть спору полягає в тому, що позивач, будучи власником автомобіля з реєстраційним номером Естонії і не знятого там з реєстрації, 26 лютого 2016 року ввіз цей автомобіль на митну територію України на підставі митної декларації з метою транзиту. Під час судових засідань сам позивач визнав, що ввіз автомобіль для тривалого використання на території України, а режим "транзит" вказав, щоб уникнути необхідності митного оформлення автомобіля та сплати відповідних платежів. Апеляційний суд, скасувавши постанову суду першої інстанції, відмовив у задоволенні позовних вимог. Позивач не погодився з таким рішенням і оскаржив його в касаційному порядку, пославшись на Рішення Конституційного Суду України № 1-рп/2015 року, в якому зазначено, що користування або розпорядження транспортними засобами особистого користування, що ввозяться з метою транзиту через митну територію України, не є адміністративним правопорушенням, передбаченим у ч. 2 ст. 469 МК України. Верховний Суд в складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду визнав, що касаційна скарга підлягає задоволенню. Нагадаємо, на пункті пропуску "Устилуг" в кінці вересня у власника вилучили автомобіль Ford Focus через фіктивне нотаріальне доручення. З початку року прикордонники зафіксували вже близько 40 транспортних засобів, тимчасово вилучених на склад митниці за аналогічне правопорушення. Відповідальність, яка настане після вступу в законну силу рішення суду у справах, для громадян означатиме конфіскацію автомобіля і накладення штрафу в розмірі 100% його вартості.
Дозвілля Астрогодини успіху по днях для знаків Зодіаку Кожен день або тиждень перебувають під заступництвом того чи іншого знака Зодіаку. Представники ж можуть користуватися запропонованим астрологічним розкладом в будь-який час, при цьому, будуючи своє життя по зоряному плану. Кожен знак знайде для себе день, який буде найвдалішим для звершення своїх інтересів. І в залежності від зоряного дня, вся решта тижня буде наповнена позитивними емоціями. ОвенВдалий день для знака — понеділок. В цей час до обіду можна братися за будь-які важливі справи, витрачати свої сили і здійснювати намічені плани. Питання особистого характеру найкраще будуть вирішуватися в другій половині дня. У суперечках буде правда на вашому боці, якщо вона має під собою чесну мета. ТелецьНайзнаковий день понеділок і вівторок після обіду. Динамічний старт ранкового часу трохи спаде, і після обіду знак отримає впевненість в своїх діях. Можна вирішувати найпідступні питання матеріального плану, рахувати свій дохід, піклуватися про своє здоров'я і будувати плани на майбутній відпочинок. На вечір можна планувати розслаблюючі процедури. БлизнюкиНайвдалий час для знака вівторок з 4 ранку і до 18 вечора. У цей період легко і невимушено вирішуються всі питання бізнесу та побуту. Також сприятливий день для запланованих зустрічей, поїздок і спілкування. РакВечірня пора вівторка після 18 і середа з півночі до 8 ранку підходить до заняття домашніми справами, ремонтом, облаштуванням побуту і виховання дітей. Все це потрібно виконувати в спокійній обстановці без зайвих емоційних навантажень. ЛевПовноцінний день середи дає можливість знаку радіти життю, влаштовувати гучні вечірки, приймати гостей і займатися своїм улюбленим хобі. В цей день прекрасний результат дають всі омолоджуючі процедури або методики по зниженню зайвої ваги. ДіваПісля 22 вечора в середу і в четвер до полудня знаку можна вирішувати всі поточні питання, займатися моделюванням свого тіла і починати курс будь-якого лікування. Є шанс в цей період задуматися про минуле і будувати плани на майбутнє. Службові питання принесуть результат своїми новими договорами і угодами. ТерезиКращого часу, ніж четвер після полудня і до п'ятниці 2 години ночі, знаку годі й шукати. У цей період бувають вдалі угоди і будуються міцні відносини. Також можна вступати в шлюб, вибирати предмети інтер'єру і шукати нову роботу. Все, що не робиться корисного, принесе свої плоди. СкорпіонУ п'ятницю до 16 годин саме час вирішувати всі питання, які пов'язані з підприємництвом і бізнесом. Для тих, хто вирішив взяти кредит або оформити страховку, зірки допоможуть у вирішенні питань. Години успіху в призначений день обіцяють великий виграш, тому не бійтеся ризикувати, але в межах розумного. Сприятливий момент для застосування різних методик по догляду за своєю зовнішністю. СтрілецьП'ятниця після обіду і субота до 6 ранку — прекрасна пора для купівлі квитків для подальшої відправки в подорож або поїздку. Усі застосовані методи виховання для дітей стануть вдалими і порадують своїм результатом. Всі справи можна виконувати з легкістю, якщо укладатися в відведений час успіху. КозерігВесь день суботи для знака ознаменований прийняттям важливих рішень. Всі цілі, яких потрібно досягти, дадуть свої сходи і здивують несподіваним результатом. Планування важливих справ виявиться дієвим лише в тому випадку, якщо в ньому будуть продумані всі кроки. Організація зустрічей не терпить зволікань. ВодолійЗ пізнього вечора суботи і по ранковий час неділі — хороший привід для того, щоб зустрітися з друзями, вирішувати складні завдання і застосовувати практичну магію. У цей час добре працює інтуїція, тому її можете сміливо брати для себе в союзники. Відмінний період для мотивації і самовдосконалення. РибиЦілий день неділі знак може витратити на розслаблення, відпочинок та заняття собою. Всі витрачені за тиждень сили можна відновити за допомогою медитації або насолоди природою. Непогано влаштувати романтичну вечірку з легкою їжею. Цей період практичний для підведення підсумків.
Події Сьогодні ворог вже двічі обстріляв позиції ЗСУ на Донбасі - Міноборони Сьогодні, 22 жовтня, станом на 11 ранку російські окупанти вже двічі обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Про це повідомив полковник Дмитро Гуцуляк з прес-центру Міністерства оборони України, передав кореспондент АСН. "Станом на 11.00 зафіксовано 2 прицільних обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил із боку російсько-окупаційних військ. Вночі противник вів обстріл із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Новотроїцького. Крім цього, вранці російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї поблизу Мар'їнки", - зазначив спікер Міноборони. За його словами, українські військові застосували штатне піхотне озброєння і без порушення Мінських угод примусили окупантів до подальшого дотримання режиму тиші. Втрат серед захисників України з початку поточної доби немає. При цьому в Міноборони підкреслили, що обстановка на лінії фронту є контрольованою українськими військовими зі складу Об'єднаних сил. Нагадаємо, на думку британського військового експерта Глена Гранта, військовослужбовці Збройних Сил України якісно відрізняються від російських найманців, які воюють на Донбасі. Найбільша проблема у терористів - це алкогольна та наркотична залежність.
Кримінал "Місцева влада ЛНР" планує віддавати порожні квартири окупантам "Місцева влада" "ЛНР" складає списки квартир, що пустують, і розробляє механізм легітимізації рейдерського захоплення цієї житлоплощі. Про це в коментарі РБК-Україна розповів представник уповноваженого ВРУ з прав людини на Донбасі Павло Лисянський. "За джерелами інформації, які у мене є, в" ЛНР "" місцева влада "почала обговорювати так звану "програму розвитку ЛНР". Так ось - у рамках цієї програми стало обговорюватися питання того, що дуже багато житла пустує. Вони почали обговорювати питання того, що це житло треба передати у "власність їхнього комунального товариства". Іншими словами, вони розробляють механізм, щоб надати законність рейдерському захопленню житла", - розповів він. За його словами, "владі ЛНР" це потрібно, щоб у порожні квартири розселяти військових і лікарів. "Їм це потрібно, їм ці квартири потрібні, щоб розселяти військових і лікарів, які прибувають. Місцеві жителі ж бачать, що заїжджають російські військові. Вони розробляють таку подобу закону, вони його поки обговорюють. Там же була недавно інформація, що лікарям заборонили виїзд на територію України і РФ. За моєю інформацією, квартири потрібні лікарям і військовим, адже там вже були випадки, коли квартири забирали. Йдеться про однокімнатні квартири. Я думаю, що за красивими словами про "розквартирування", вони будуть просто захоплювати житло" , - повідомив він. За його словами, місцеві жителі розповідали, що так звана влада ходила по домівках і складала списки квартир, що пустують. "Коли Україна відновить цілісність - це все буде нівельовано (незаконне захоплення і продаж квартир). Місцеві кажуть, що складаються списки місцевими так званими адміністраціями порожніх квартир. Мені повідомили про такі дії в Антрациті, Красному Лучі та Свердловську", - резюмував він.
Політика оформление ленты  Занадто зайняті: понад півсотні нардепів пропустили майже всі голосування Ради в жовтні 54 народних депутати майже не голосували в жовтні, пропустивши 90% голосувань, 14 із них жодного разу не проголосували протягом усього місяця. Про це повідомила прес-служба Комітету виборців України, передала АСН. "Нульові показники голосувань у Вадима Рабиновича, Костянтина Жеваго, Дмитра Яроша, Льва Підлісецького, Романа Зварича, Гліба Загорія, Юхима Звягільського, Дмитра Голубова. Жодного разу не проголосували депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко", - відзначили в дослідженні . При цьому в прес-службі організації уточнили, що також не голосували В'ячеслав Костянтинівський і Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а крім того, Надія Савченко, яка зараз перебуває під вартою. За даними сайту ВР, офіційно вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто не через хворобу або відрядження.  Частина відомих депутатів проголосували лише кілька разів за весь місяць. Серед них - Дмитро Добкін (взяв участь у 5,4% голосувань), Андрій Білецький (7,3%), Віталій Хомутинник (7,6%), Євген Мураєв (7,6%), Сергій Ківалов (8,8% ) Семен Семенченко (9,4%), Олесь Довгий (9,4%), Андрій Лозовий (10,2%). Часто політики не голосували, хоча офіційно було зареєстровано на засіданні. Найбільше депутатів, які пропустили 90% голосувань, належать групі «Воля Народу" (8 осіб) та фракції «Опозиційний блок» (11 осіб). Також у КВУ уточнили, що всього в жовтні відбулося дванадцять пленарних засідань парламенту, на якому було проведено 275 голосувань. За цей час було прийнято 17 законодавчих актів Верховної Ради. Зокрема, прийнятий за основу проект закону про статус української мови, підтримане так зване Постанова про телеканалах 112 і NewsOne, а також Закон про визнання офіційним вітання "Слава Україні! - Героям слава!". Нагадаємо, Верховна Рада не зняла недоторканність з народного депутата  від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Таким чином його не зможуть притягнути до кримінальної відповідальності за підозрою в корупції. За подання ГПУ проголосували лише 137 народних депутатів з необхідних 226. В той же час не голосувало більше 70 депутатів, найбільше - з БПП і Народного фронту.
Здоров`я 7 правил, які допоможуть не захворіти восени Осінь здається досить невинною порою: холод настає плавно і майже непомітно, а ми все ще намагаємося вловити останні теплі деньки. Це нерідко призводить до першої ж осінньої застуди. Варто бути уважніше і дотримуватися деяких правил, щоб залишатися здоровим і бадьорим весь сезон. 1. Не ігноруйте зниження температури на вулиці. Так, вона знижується поступово і здається, що ще не досить холодно для того, щоб змінити джинсову курточку на пальто, а кросівки і кеди на чоботи. Але як тільки промерзнуть ноги, а до того ж промокнеш — перша застуда не змусить себе чекати. Подбайте про те, щоб взуття було водонепроникним, нехай навіть без утеплення. Досить буде якісних щільних шкарпеток. Верх теж не обов'язково міняти відразу на занадто теплий — просто додайте до нього хоча б шарф, щоб горло було захищеним від холодного вітру. 2. Не уникайте прогулянок на свіжому повітрі. Незважаючи на те, що температура все-таки знижується, а дощі йдуть все частіше — не варто закриватися будинку і уникати прогулянок на вулиці. Таке рішення призведе до різкого зниження імунітету і ви, навпаки, захворієте, як тільки вийдете на вулицю в погану погоду. Не упускайте можливості провести хоча б півгодини в парку або просто пройтися по вулиці, особливо, коли немає дощу. 3. Підвищуйте кількість годин для сну і запасайтеся вітамінами. Навіть якщо ви встигаєте прогулятися на свіжому повітрі і одягаєтеся по погоді, імунітет восени вимагає особливої ​​уваги. Ночі стають довшими, організм швидше втомлюється і йому потрібно більше часу на відновлення. Так що не зайвим буде збільшити кількість сну на 1 годину. І бажано, щоб ця година додалася не вранці, а ввечері. Крім того, значно підвищать шанси не застудитися відповідні вітаміни. Проконсультуйтеся з лікарем і пропийте спеціальний осінній курс — це точно піде на користь. Якщо ж немає бажання або можливості — можна згадати традиційні методи зміцнення імунної системи: настойки з імбиру, перетертий лимон, цибуля і часник. 4. Змініть домашні звички. Є повсякденні ритуали з яких складається наше життя. Наприклад, випити кави з ранку, вмитися, почистити зуби. Є й такі звички, які змінюються в залежності від сезону. З першими осінніми дощами потрібно змінити прохолодні напої на чай з прянощами або какао, а домашню футболку з шортами доповнити теплим халатом і вовняними шкарпетками. 5. Зробіть генеральне прибирання і стежте за чистотою. Пора остаточно позбутися від річного пилу і провести генеральне прибирання — викинути все зайве, прочистити меблі, килими, ковдри. А так само не забувати провітрювати кімнати в той час, коли вас немає вдома, і протирати регулярно пил. Наявність свіжого повітря підвищить шанси вашої сім'ї залишатися здоровою і не хворіти цієї осені. 6. Може статися так, що ви робите все правильно, але ймовірність захворіти велика, тому що застудився хтось із близького оточення: член сім'ї, колега на роботі, один. У такому випадку потрібно не тільки ретельно дотримуватися всіх перерахованих вище пунктів, але і не нехтувати медичною пов'язкою. А так же подбати про те, щоб колега/друг/родич негайно почав лікуватися вдома і не розносив застуду серед інших. 7. Не турбуйтеся через настання осені і постарайтеся насолодитися нею. Начебто банальний рада, але він дійсно допоможе вам не захворіти. Часто причиною застуди стає моральна втома або занепад мотивації. Розлад через погоду, поганий настрій і небажання вести активний спосіб життя можуть легко похитнути здоров'я людини. Так що постарайтеся згадати про те, що вам подобається в осінній порі і насолоджуватися її наближенням!
Політика Окупанти на Донбасі посилено ведуть виборчу кампанію серед місцевих бойовиків - розвідка Російські окупанти на Донбасі активно проводять виборчу кампанію серед місцевих бойовиків. Про це повідомив полковник Дмитро Гуцуляк з прес-центру Міністерства оборони України, передав кореспондент АСН. "За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування під керівництвом співробітників ФСБ РФ проводить заходи контролю за передвиборними настроями населення тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей", - зазначив спікер Міноборони. За його словами, зокрема, під керівництвом російських кураторів місцева "влада" підсилює агітаційну роботу серед особового складу з'єднань і частин 1 і 2 АК ЗС РФ з метою отримання «потрібних» результатів на т.зв. «виборах» 11 листопада. При цьому він додав, що під приводом уточнення списків виборців представники т.зв. «місцевих виборчих команд» обходять квартири місцевих жителів з особового складу супротивника, під час яких проводять агітацію за «правильних» кандидатів. Нагадаємо, на думку британського військового експерта Глена Гранта, військовослужбовці Збройних Сил України якісно відрізняються від російських найманців, які воюють на Донбасі. Найбільша проблема у терористів - це алкогольна та наркотична залежність.
Політика У Кремлі сказали, чому Путін звинуватив Україну в убивстві ватажка «ДНР» Російський президент Володимир Путін на недавньому засіданні міжнародного дискусійного клубу «Валдай» у Сочі заявив, що за ліквідацію ватажка терористів «ДНР» Олександра Захарченка несе відповідальність Україна. Такі висновки були зроблені після проведення слідства на місці вибуху в окупованому Донецьку. Про це розповів прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. «Висновки про причетність України до вбивства Олександра Захарченка були зроблені на підставі тієї роботи з встановлення обставин і замовників убивства, яка велася на місці злочину, а також на підставі інших терактів у «республіках» Донбасу», - заявив Пєсков. Крім того, він зазначив, що це слідство ведуть тільки місцеві органи і в Кремлі спираються на інформацію, яку отримують з окупованого Донецька.
Суспільство Коли діти виросли: що таке «синдром спорожнілого гнізда» і як із ним впоратися Синдром спорожнілого гнізда - це не психічний розлад і не клінічний діагноз. Швидше, це термін, використовуваний для опису відчуття глибокої печалі, туги і самотності, які долають батьками, коли їх діти виросли і покинули рідну домівку. Звичайно, не всі батьки схильні до синдрому спорожнілого гнізда в повній мірі, але все ж варто знати, до чого слід бути готовими. ● Як це - відчувати синдром спорожнілого гнізда?Він частіше зустрічається у матерів, чия основна відповідальність - це турбота про своїх дітей. Синдром може посилюватися іншими життєвими подіями, що відбуваються одночасно: вихід на пенсію, менопауза або розлучення. Батько, чиє життя обертається навколо життя його сина, безперечно буде відчувати негативні емоції, коли дитина вилітає з гнізда і більше не знаходиться під його прямим керівництвом і наглядом. Знову ж таки, рівень відчутних печалі і туги варіюється. Чим сильніше батько залучений в життя і діяльність своєї дитини, забувши про себе, тим більша ймовірність виникнення емоційних потрясінь, страждань і горя. ● Як уникнути синдрому спорожнілого гнізда?Чарівного рецепта в природі не існує. Проте є способи запобігти цьому стану. Деякі ключові моменти включають в себе підготовку вашої дитини до «вильоту» з гнізда, її підтримка, наявність власних інтересів і потреб, а також інвестиції в свій шлюб або відносини. 1. Допоможіть дитині підготуватися до «вильоту» з гніздаЩо таке «синдром спорожнілого гнізда» і як з ним впоратисяДля багатьох батьків, які відчувають цей синдром, почуття туги часто пов'язано з думками, що їхня дитина ще не готова вийти в світ. Значить підготуйте її заздалегідь. Чи вміє вона готувати собі їжу? Чи справляється з домашньою технікою? Чи є у неї все необхідне для проживання в новому житлі? Допоможіть їй підготуватися до від'їзду, навчивши основним життєвим навичкам, які знадобляться, щоб вижити і стати успішним. 2. Заспокойте себе і свою дитинуУ вашої дорослої дитини теж може бути стрес у зв'язку зі змінами в житті. У неї тепер є новий будинок (квартира, гуртожиток). Нехай дитина знає, що двері рідної домівки завжди для неї відкриті. Ви як і раніше одна сім'я, навіть якщо перебуваєте на відстані один від одного. Ви завжди будете її захистом і опорою. Обов'язково говоріть дитині про свою безумовну любов і підтримку. Це основа, яка забезпечує близькі і здорові відносини. До речі, це не означає, що ви повинні бути «гаманцем» для своїх дорослих дітей. 3. У вас повинні бути інтереси і діяльність крім ваших дітейЩо таке «синдром спорожнілого гнізда» і як з ним впоратисяЩоб не відчути порожнечу в житті, коли ваша дитина залишає будинок, знайдіть час для своїх захоплень та інтересів, які виходять за межі сім'ї і дітей. Нам всім необхідно займатися тим, що нам цікаво. Справа не в тому, що ми егоїстичні - це дійсно корисно і повертає вас до повноцінного життя. Не забувайте про себе як про самостійну особистості, повністю занурившись в турботи про своїх близьких. 4. Не забувайте про свій шлюб (відносини)Поки ваша дитина все ще вдома, почніть зміцнювати свій взаємозв'язок із чоловіком або партнером. Взаємодійте один із одним щодня, ведучи розмови, що не обертаються виключно навколо дітей. Знайдіть інтереси і хобі, цікаві і захоплюючі для вас обох. Коли дитина виросте і поїде від вас, ви залишитеся разом у порожньому будинку. Ця тиша може бути приголомшливою, якщо ви не знаєте, як жити тільки удвох один із одним. Источник.
Політика оформление ленты  Хто в пекло, хто в рай. У Кремлі прокоментували слова Путіна про ядерний удар У Кремлі роз'яснили слова російського президента Володимира Путіна, коли той заявив про «райські» наслідки ядерної війни для росіян і «пекельні» муки їхніх супротивників. За словами його прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, журналісти пропустили суть сказаного російським лідером і спотворили весь сенс. «Головним чином йшлося не про рай і не про те, хто куди потрапить. Йшлося про те, і це всі пропустили, що Російська Федерація на доктринальному рівні не залишає за собою право превентивного удару», - сказав Пєсков. Нагадаємо, 18 жовтня на засіданні дискусійного клубу «Валдай» Путін заявив, що Росія не буде ініціатором ядерної атаки, оскільки її військова доктрина не передбачає превентивного удару. При цьому лідер РФ зазначив, що не боїться знищення всіх росіян у результаті ядерного удару, бо всі вони після цього потраплять в рай, а противник Росії «просто здохне».
Культура Як штучні квіти впливають на енергетику будинку Вважається, що штучні квіти в будинку ставити не можна, бо вони несуть енергетику розрухи, самотності і хвороб. Серед штучних рослин погану славу здобули плющ і очерет, які, за повір'ям, залучають негатив. Наші предки ніколи не прикрашали будинки штучними квітами. Замість них використовували цілющі трави, квіткову вишивку і малюнки.У сучасному світі все частіше зустрічаються красиві штучні квіти, які замінюють дорогі натуральні рослини. Однак багато, як і раніше, відмовляються від таких прикрас, вважаючи, що штучним квітам місце лише на кладовищі. Насправді штучні квіти можуть викликати різні захворювання, тому що на них накопичуються частинки пилу, які можуть спровокувати алергічні реакції. Проблеми зі здоров'ям можуть виникнути і в разі, якщо прикраса було створено з неякісної сировини. Є й інша версія, згідно з якою штучні рослини не несуть негативу. Відомо, що їх використовували з найдавніших часів: наприклад, в Давньому Єгипті і Китаї ними прикрашали не тільки оселі, але і зачіски. Неживі квіти використовуються навіть у церквах і храмах, особливо якщо справа стосується великого свята. Використовувати штучні квіти для декору приміщень можна, але з оглядкою. Переконайтеся, що вони не викликають у вас неприязнь, вам не страшно перебувати в приміщенні, де знаходяться квіти. Езотерики рекомендують перевірити свої відчуття в темну пору доби. Якщо вночі штучні квіти не викликають острах, сміливо залишайте їх у себе.
Політика В СБУ розповіли про агента ФСБ Тимофія Нагорного Бізнесмен Тимофій Нагорний мав створити в Україні політичну партію для просування інтересів Російської Федерації. Про це на брифінгу 22 жовтня в Києві заявив глава столичного управління СБУ Олег Валендюк. «Як уже встановлено, бізнесмен і громадський діяч Тимофій Нагорний, за завданням російської ФСБ, повинен був створити і розвинути в Україні політичну партію як інструмент просування зовнішньополітичних інтересів Росії і як елемент дестабілізації ситуації в нашій країні Україні. Ця партія повинна була взяти участь у виборах в 2019 році. Після проходження в парламент ця партія повинна була перешкоджати вступу України в Євросоюз і НАТО. А також підняти питання про надання статусу державної російській мові», - розповів Олег Валендюк. Також в СБУ повідомили, як Тимофій Нагорний був завербований Федеральною службою безпеки РФ в 2013 році. На брифінгу було продемонстровано відеозапис, на якому Нагорний розповідає, як у Москві його затримали, а потім вербували.
Культура РПЦ вимагає від Константинополя вибачень за Україну Російська православна церква може почати конструктивний діалог з Константинопольським патріархатом, коли той усвідомить усю помилковість своїх дій в Україні та принесе вибачення РПЦ. Про це в понеділок, 22 жовтня, заявив прес-секретар патріарха Московського і всієї Русі священик Олександр Волков. «Дії Константинопольського патріархату в Україні завдали істотної шкоди всьому світовому православ'ю. У Російській православній церкві сподіваються, що Константинополь усвідомлює всі наслідки таких своїх необдуманих дій і стане на шлях діалогу. Але єдиною можливістю для початку цього діалогу може бути принесення Константинопольським патріархатом вибачень за ті дії, які завдали шкоди світовому православ'ю», - заявив Олександр Волков. Нагадаємо, 11 жовтня Синод Константинопольського патріархату скасував акт про тимчасову передачу Московському патріархату Київської митрополії і визнав канонічними предстоятелів УПЦ КП і УАПЦ. А вже 15 жовтня Російська православна церква заявила про розрив відносин з Константинополем у зв'язку з посяганням на канонічну територію РПЦ.
Політика Путін ввів в дію відповідні санкції проти України Як повідомляється на офіційному сайті Кремля, Президент РФ підписав указ «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації». Даний документ підписан як відповідь на українські санкції. Вказується, що санкції накладаються "у відповідь на недружні і такі, що суперечать міжнародному праву дії України, пов'язані з введенням обмежувальних заходів стосовно громадян і юридичних осіб Російської Федерації". Згідно з указом уряд Росії має визначити переліки фізичних і юридичних осіб, щодо яких застосовуються санкції, а також визначити сам характер санкцій. Нагадаємо, що в червні 2018 президент Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про введення санкцій проти 14 фізичних осіб і 30 юридичних з Росії. Серед фізичних осіб виявився російський мільярдер Аркадій Ротенберг і члени його сім'ї.
Здоров`я Названі продукти, через які шкіра старіше швидше, ніж зазвичай Вживання деяких продуктів харчування може стати фактором передчасної появи зморшок на обличчі, стверджують експерти. Такі продукти замість того, щоб використовуватися тільки зрідка, найчастіше входять в щоденний раціон харчування, – в цьому вчені вбачають головну проблему. Зокрема, фахівці виділяють цукор. За їх словами, молекули цукру мають здатність пошкоджувати білки. Коли цукор руйнує зв'язки в протеїнах, ті деформуються і виділяють токсини, які порушують клітинний метаболізм. Особливо вразливий до такого руйнування колаген – білок, що забезпечує шкірі здоровий вигляд, гладкість і пружність. У ласунів еластичність шкіри знижується швидше, активніше проявляються пігментація і купероз, раніше виникають зморшки через дії ультрафіолету. На думку дослідників, для шкіри небезпечні і замінники цукру – вони здатні стати причиною мішків під очима і запалень на шкірі. Також провокувати появу зморшок (а заодно подразнення, запалення на шкірі) може молоко. Хоча і не у всіх, все залежить від індивідуальних особливостей організму, пов'язаних із засвоєнням молочних продуктів. Вчені пов'язують негативні ефекти молока на організм з наявністю галактози (вид цукрів). Експерименти показали, що навіть не дуже велика кількість галактози може прискорювати старіння тварин. Крім цього з обережністю потрібно вживати прянощі, спеції, гостру їжу. Прянощі прискорюють кровообіг, але при схильності до куперозу така особливість цих продуктів може призводити до специфічних проблем з розривом дрібних кровоносних судин. Якщо судини слабкі, розташовані близько до поверхні шкіри, а на обличчі легко виникають почервоніння, від вживання гострої і пряної їжі краще відмовитися. Іншим небезпечним продуктом для обличчя є ковбасні вироби, які містять в своєму складі фосфатні добавки. При попаданні в організм вони утворюють з'єднання з кальцієм, що негативно впливає на стінки артерій і судин, робить шкіру млявою і в'ялою. Зморшки можуть бути викликані і вживанням чаю або кави. Ці напої – діуретики і сприяють зневодненню в організмі. Позбавлена ​​вологи шкіра втрачає еластичність і пружність, на ній швидше виникають пошкодження і зморшки. Джерело.
Дозвілля Чому вам постійно сниться одна і та сама людина Коли ви бачите одну і ту ж людину, чи знаєте ви його/її чи ні, ви продовжуєте думати про це, намагаючись проаналізувати причину вашого сну. І якщо ви не знаєте цю людину, ваше найбільше занепокоєння: хто ж ця людина ?! 1. Це людина, яку ви бачите кожен деньВаші спогади і думки безпосередньо впливають на ваші сни. Тому, якщо людина, що з'являється знову і знову в ваших снах, є тим, кого ви бачите дуже часто, тоді нема про що турбуватися. 2. Це може бути ваш колишнійЯкщо ви зараз не перебуваєте у відносинах, тоді можливо, що ваш розум візуалізує вашого колишнього, щоб завершити романтичні почуття до нього. Це не означає, що у вас все ще є почуття до вашого колишнього. Це може означати, що ви відчуваєте себе неповноцінним. 3. Незнайомець уві сніЯкщо людина, що з'являється уві сні, незнайомець, спробуйте проаналізувати його дії або підхід до вас. Дослідження говорять, що незнайомці к вашому сні, як правило, чоловіки, тому що вони агресивні і схильні бути жорстокими. Їх аналіз може допомогти в аналізі вашого сну. 4. Хтось, щодо кого у вас є почуттяЦе найвідоміша причина повторної появи однієї і тієї ж людини уві сні. Він або вона може бути кимось, з ким у вас були почуття в минулому, або хтось, хто навіть не знає, що у вас є почуття до нього, або хтось, щодо кого ви відчуваєте поки що неясні почуття .
Здоров`я П'ять несподіваних провісників ішемічної хвороби серця Ішемічна хвороба серця є наслідком звуження основних артерій серця через їхню закупорку атеросклеротичними бляшками. Згодом їх стає більше, і коли просвіт судини перекривається на 50% і більше, - порушується кровообіг. Вчені розповіли про те, як дізнатися початок розвитку цього порушення. Медичні фахівці назвали п'ять несподіваних провісників ішемічної хвороби серця, прояв яких вказує на початок розвитку проблеми. Так, за їхніми словами, одним з таких ознак що починається ІХС може бути втрата волосся. Зокрема, дослідження 31 тисячі чоловіків і 4 тисяч жінок виявило зв'язок між ранньої втратою волосся і закупоркою артерій тромбами. У жінок ішемічна хвороба серця часто проявляється спазмами в щелепі або шиї. Також при ІХС у них погіршується стан хребетних дисків, жінки при цьому страждають болями в попереку. Ще один маркер хвороби - складка, яка з'являється від нижньої частини мочки до вушного каналу. Такі зморшки виникають через ослаблення кровообігу, пов'язаного з закупоркою судин бляшками. Курці на початковій стадії захворювання нерідко скаржаться на болі в ногах, - наприклад, на болі в гомілці. Може виникати і кульгавість. Звичайно, при появі цих симптомів буде доцільно звернутися до лікаря. В якості домашніх заходів потрібно більше гуляти і споживати більше овочів. Источник.
Дозвілля 7 снів, які є провісниками щастя Сни часто є відображенням реально пережитих подій, проте в певний час кожна людина може побачити не просто сон, а підказку або знак. Сновидіння можуть бути чорно-білими, і на них потрібно звернути особливу увагу. Яскраві сонячні промені уві сні обіцяють швидку радість в житті. Яскравий промінь, який вказує вперед, говорить про нові можливості. Сяюче сонце на блакитному небосхилі - радісна новина, звістка про швидкого прибутку. Промені, що торкаються людини уві сні, - до набуття багатства. Гарний сад, в якому цвітуть плодові дерева, - на щастя. Доглянута земля і велика кількість розсади - до прогресу в ділових відносинах і розширенню бізнесу. Велика кількість фруктів на деревах - щастя в особистому житті, благополуччя сім'ї і будинку. Будинок в кінці саду і щасливий сміх сняться до вирішення будь-яких конфліктів і щастя, а також до поповнення в родині. Висока гора, на яку підіймається людина уві сні, - до швидкого успіху. Щастя в житті буде у тих, хто дійде до самої вершини і подивиться вдалину. Яскраве сонце над горою - надбавка до заробітної плати. Гризуни або комахи, що розбігаються з-під ніг або потрапили в пастки, - до зцілення від хвороб, перемоги над недоброзичливцями і наклепом. Щасливий сон обіцяє удачу в будь-якій справі і відсутність перешкод на шляху до заповітної мети. Багато меду сниться до удачі і щастя. Є мед - бути щасливим на довгі роки. Ласощі в сотах віщують удачу в особистому житті, а мед, що ллється в банку,  обіцяє удачу в домашніх клопотах. Диригувати оркестром - до успіхів у житті. Сон обіцяє сприятливий час для змін. Людина зможе зробити правильний вибір, який приведе її до щастя. Летіти в літаку і вдало приземлитися або бути за штурвалом - до удачі в діловій сфері. Такий сон обіцяє успіх в будь-якій справі, за яку візьметься людина.
Здоров`я Названа несподівана причина занадто швидкого старіння Журнал American Journal of Psychiatry опублікував дані нового дослідження, згідно з якими люди, які страждають депресією, старіють швидше тих, у кого її немає. «Депресія прискорює старіння. Пацієнти з тяжкою формою хвороби можуть бути на 10-15 років старше хронологічного віку», - констатували вчені в публікації видання. За словами науковців, депресія, особливо при наявності дитячої травми у людини, залишає слід на молекулярному рівні і включає клітинні механізми, пов'язані з процесами старіння і скорочення тривалості життя. Подібний висновок був зроблений дослідниками після аналізу ДНК 811 пацієнтів з великим депресивним розладом і 319 осіб без депресії. Цей аналіз показав, що при наявності депресії біологічний годинник «біжить швидше». Якщо в минулому у людини був досвід жорстокого поводження, фізичного, психологічного або сексуального насильства, - біологічний годинник ще сильніше прискорює свій хід, змушуючи старіти раніше. Вчені відзначили, що особливо явним таке прискорено старіння стає у віці 50-60 років.
Політика Порошенко вимагає від Гройсмана розширити програму субсидій Президент України Петро Порошенко наказав Кабінету міністрів збільшити програму субсидій для населення через підвищення цін на газ. Малозабезпечені українці не повинні відчути, що тарифи на природний газ змінилися, наполягає Петро Порошенко, цитує главу держави його прес-служба. "Я поставив уряду дуже жорстку вимогу: ми повинні захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, щоб від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і все, для кого підвищення може стати критичним", - сказав Порошенко. Президент упевнений, що в попередній сезон завдяки впровадженню субсидій вдалося "зняти страх" малозабезпечених українців. У той же час вже відомо, що на даний момент цілі села не отримали жодної субсидії в цьому сезоні. Нагадаємо, з метою економії, майже рік тому уряд почав звірку одержувачів субсидій і посилив правила їх отримання. Таким чином близько половини одержувачів втратили право на держдопомогу. Через численні недоліки, правда, минулого тижня Кабмін в черговий раз змінив правила отримання комунальних субсидій. Зокрема в Кабміні заявили, що зміни стали результатом аналізу недоліків і проблем, які виникли при наданні держдопомоги. Дізнатися, хто знову отримав право отримати допомогу, дивіться тут.
Здоров`я Запах з рота може бути передвісником інфаркту Згідно з даними, представленими у звіті наукових фахівців з Університету в Буффало (США), поява неприємного «аромату» в порожнині рота може бути маркером небезпечних порушень у роботі серця. Дивну закономірність американські дослідники виявили, коли вони аналізували медичні дані про чоловіків які перенесли інфаркт. Виявилося, що у таких чоловіків в ротовій порожнині скупчується більше бактерій у порівнянні з чоловіками, у яких в анамнезі не було інфаркту. Вчені виявили два різновиди бактерій: Tannerella forsynthesis і Prevotella intermedia. За словами дослідників, саме висока концентрація бактерій в роті найчастіше виявляється чинником смердючого дихання. Вони висловили припущення про те, що збільшення вмісту бактерій у роті може свідчити про наявність ішемічної хвороби серця.
Дозвілля Ваш єгипетський знак зодіаку: що він каже про ваш характер У єгиптян є дванадцять знаків Зодіаку, такі, як і у нас. Вони вірять, що ці знаки можуть багато сказати про людину. Кожен знак — символ єгипетського Бога, який допоможе вам. Ось докладний опис кожного єгипетського знака зодіаку. 1. Ніл (1 — 7 січня, 19 — 28 червня, 1 — 7 вересня, 18 - 26 листопада)Перший знак в єгипетській зодіакальній системі, означає початок. Люди, народжені під цим знаком, ненавидять конфлікт. Вони пристрасні мрійники. Знаки, з якими вони найбільш сумісні, — це Амон-Ра і Сет. 2. Амон-Ра (8 — 21 січня, 1 — 11 лютого)Наступним знаком в системі є Амон-Ра. Це знак, у яких добре розвинені здібності керівника. Люди, народжені під цим знаком, завжди мотивують і заохочують інших, знають, як формувати і підтримувати команду. Вони завжди впевнені у своїй позиції. Найбільш сумісні з Хорусом і Нілом. 3. Мут (22 — 31 січня, 8 — 22 вересня)Це знак матері. Всі, народжені під цим знаком мають виховний характер, вони повинні бути батьками. Вони — ідеальний баланс ідеалізму і практичності. Ідеальні професії для них — навчати і доглядати. Вони найбільш сумісні з Амон-Ра. 4. Геб (12 — 29 лютого, 20 — 31 серпня)Геби — найчутливіші. Це добрі і м'які люди, які дійсно піклуються про світ, в якому вони живуть. Вони відчувають біль світу і ненавидять, коли Земля страждає. Хорус і Сет найбільш сумісні з ними. 5. Осіріс (1 — 10 березня, 27 листопада — 18 грудня)Осіріс має дві відмінні риси своєї індивідуальності — вони сильні, але і уразливі одночасно. Вони повністю віддаються своїй мрії, дуже сумісні з Тотом і Ізідою. 6. Ісіда (11 — 31 березня, 18 — 29 жовтня, 19 — 31 грудня) Ізіда найбільш сумісна з Осирисом і Тотом. Люди, народжені під цим знаком не люблять конфліктів, тому вони не терплять скандал заради скандалу, але можуть з'ясовувати стосунки тільки, коли на це є причина. У них дуже прямий підхід до речей. 7. Той (19 квітня, 8 —17 листопада)Той, хто народився під цим знаком, володіє здатністю професійно вирішувати проблеми. Той — бог мудрості. Люди з цим знаком мають відмінну пам'ять, ніколи не забувають людей, які роблять добрі речі. Вони вміють бути вдячними.Шукають стабільні відносини, вони справжні романтики. Вони найбільш сумісні з Ісидою і Бастетом. 8. Хорус (20 квітня — 7 травня, 12 — 19 серпня)Хорус — найвідважніший знак. Їм подобається ризикувати і жити на межі, але в той же час почуття безпеки їх заспокоює. Вони оптимістичні. Вони найбільш сумісні з Гебом і Бастет. 9. Анубіс (8 — 27 травня, 29 червня — 13 липня)Анубіс — це знак, який любить самотність. Вони інтроверти, які насолоджуються мирною і спокійною обстановкою. Вони пристрасні і відчувають сильні емоції у всьому їх спектрі. Вони найбільш сумісні з Бастетом і Ісідою. 10. Сет (28 травня — 18 червня, 28 вересня — 2 жовтня)Це справжні перфекціоністи. Їм не подобається знаходиться в застої, вони завжди прагнуть змін. Сидіти на одному місці занадто не для них. Цей знак найбільш сумісний з Нілом і Гебом. 11. Бастет (14 — 28 липня, 23 — 27 вересня, 3 - 17 жовтня)Все, що вони хочуть в житті — це баланс, структура і спокій, вони постійно шукають його. Вони відчувають глибокий зв'язок з метафізикою і мають сильну інтуїцію. Вони надзвичайно сумісні з Сехкетом і Хорусом. 12. Сехмет (29 липня — 11 серпня, 30 жовтня — 7 листопада)Люди, народжені під цим знаком, надзвичайно прямі. У них виняткове почуття справедливості, тому ці люди — відмінні судді і юристи. Геб і Бастет з ними найбільш сумісні.

Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
більше матеріалів




/-1,1172630786896-/ /-pc-/
Top