counter
Архів Повернутись назад 22 Січня 2022
22 Січня
Суспільство 22 січня: Скрута Будня або Пилипів день. Категорично не можна пришивати гудзики. Що можна і не можна робити 22 січня було прийнято ходити до лазні, щоб відмитися від гріховності святкових вечорів. Свята закінчилися і наставали звичайні будні. "Прийшла пора - турбот гора". "Скрута будня" - навалювалося безліч повсякденних справ. У холоди примовляли: "Васильєвські морози через хрещенські перейшли". Тут після рясних свят полінниця поубула - треба було дров напилити, нарубати, двір снігом замело - почистити треба, коротше всіх справ по господарству і не перелічиш. 22 січня православні вшановують пам'ять про святителя і чудотворця Філіпа. Святий жив за часів Івана Грозного і був відомий як викривач опричнини. Він був проти політики государя і заслужив його немилість: був позбавлений сану і відправлений на заслання в Успенський монастир у Твері, де надалі був убитий одним із керівників опричнини Малютою Скуратовим. Так само православні шанують цього дня Полієвкта Мелітинського - святого, був першим мучеником у вірменському місті Мелітені (нині місто Малатья у Східній Туреччині). Полієвкт був воїном за часів імператора Деції (249—251) і постраждав за правління Валеріана (253—259). Святий був другом воїна Неарха, твердого християнина, а сам, ведучи доброчесне життя, залишався язичником. Коли настало гоніння на християн, Неарх сказав Полієвкту: «Друже, ми скоро розлучимося з тобою, мене візьмуть на муки, а ти, мабуть, зречешся дружби зі мною». Полієвкт відповів йому, що бачив уві сні Христа, який зняв з нього одяг і надів інший, світлий. "З цієї хвилини, - сказав він, - я готовий служити одному Христу". Полієвкт вийшов на міську площу, розірвав указ про обов'язкове поклоніння богам і вибив з рук жерців ідолів, яких вони несли. Тесть Полієвкта, правитель Фелікс, якому було доручено виконувати імператорський указ, з жалем дізнався про його вчинок, і заявив, що якщо той не покається, він змушений буде стратити його. За переказами, і сам Фелікс, і дружина Полієвкта благали його зректися Христа, проте святий залишився непохитним і був страчений (близько 259 року). Незабаром, коли християнство за Костянтина перемогло по всій Римській імперії, в Меліті святому Полієвкту був присвячений храм. Як на Сході, так і на Заході мученик Полієвкт шанується як хранитель клятв та договорів. Історія Полієвкта Мелітинського лягла основою твору «батька французької трагедії» П'єра Корнеля; драма «Полієвкт» побачила світ 1642 року. 22 січня категорично заборонено: ходити немитим і в нечистому одязі;лаятися і лихословити;сміятися з інших людей;сваритися та лаятися з близькими людьми;прямувати у далеку дорогу;пити спиртні напої.Традиції: Існує повір'я, що пришивати гудзики не можна, інакше можна зашити старі негаразди. Крім того, цього дня в народі було прийнято працювати. Існувало повір'я, що якщо ворон йде снігом значить гряде потепління.
Сонник Тлумачення снів у ніч із 21 на 22 січня. Сьогоднішні сни - "замовні" і обов'язково здійсняться Сни у ніч із 21 на 22 січня можна "замовити". Для цього необхідно відповідно налаштуватися: щонайменше за годину до відходу до сну відкласти всі гаджети, не дивитися телевізор і нічого не читати, а уявити те, що ви хочете побачити, і постаратися заснути з позитивними думками. Вважається, що тоді в сновидіннях 20-х місячних діб ви зможете опинитися там, де мріяли, і поспілкуватися з тим, за ким скучили. Крім того, сни цієї ночі можуть попередити вас про щось. Так, якщо з п'ятниці на суботу вам наснилася галаслива вечірка, зверніть увагу на свою роль: якщо ви дивитеся на неї збоку, значить, ви недооцінили якусь ситуацію. Якщо самі веселитесь і танцюєте, готуйтеся до клопоту. Якщо у снах, що приснилися в ніч з 21 на 22 січня, хтось дорослий поряд з вами сильно сміятиметься - насправді на вас чекають розчарування. А якщо ви почуєте дитячий сміх, це скаже про те, що ваше здоров'я найближчим часом буде гармонійним.
Дозвілля Традиції на Філіппов день: чому в цей день прийнято прибирати будинок і митися у лазні Православна церква сьогодні шанує святителя Пилипа та мученика Полієвкта. Але в народі ходовою назвою дня стало Скрута Будня, яке пішло від українського слова "скрута", що перекладається російською мовою як "утруднення". І все тому, що до сьогодні офіційно закінчувалися довгі зимові святкові дні і починалася звичайна робоча рутина. Саме з цим пов'язані народні прикмети і приказки на цей день, вони всі так чи інакше були пов'язані з роботою. Цього дня говорили: «Настав час, турбот гора». Після тривалої низки свят у людей накопичилося безліч справ. У будинку проводили генеральне прибирання, перепрали одяг та білизну. Всі ці турботи лягали на плечі господині будинку, про яку в народі говорили: «Не та господиня гарна, що гарно каже, а та, що борщ смачно варить». У народі на Пилипа суворо заборонялося лінуватися. Вважалося, що удача втече від того, хто працюватиме абияк, і прилипне до того, хто покаже старанність у праці. Не слід цього дня займатися зміною іміджу, хірургічними втручаннями та навіть легкими маніпуляціями з тілом (особливо з обличчям): масажем, масками, чищенням та іншим. 22 січня краси додати не вдасться. У цьому впевнені наші предки. Вони ж вірили, що на Скруту краще не писати листів – погану звістку отримаєш, говорили в народі. У вік месенджерів дотриматися цієї поради складно. Однак завжди можна обмежити письмове спілкування, замінивши його на особисте або телефонне. Потрібно частіше зустрічатися. Не рекомендується 22 січня одягати брудне взуття чи одяг та спати на несвіжій білизні. Цього дня бажано сходити в лазню, щоб "змити Святки" - позбутися ледарства. Тоді намічена робота сперечатися в руках, говорили батьки. Однак паритися треба правильно: 22 січня в лазні в жодному разі не можна сперечатися, пліткувати і лаятись. Банщик може роздратуватися і ошпарить того, хто не послухався цієї поради.
Суспільство Сьогодні українці святкують День Соборності України Сьогодні, 22 січня, у день проголошення 1919 року Акту Об'єднання (Злуки) Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, відзначається День Соборності України. 22 січня 1918 року Центральна Рада своїм четвертим універсалом проголосила Українську Народну Республіку самостійною, незалежною, вільною державою українського народу. А через рік, 22 січня 1919-го, в Києві на Софійській площі був проголошений Акт Злуки, яким під прапор єдиної держави об'єднувалися в одну соборну і демократичну державу дві державні освіти - Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка. Акт Злуки більше мав декларативний характер, оскільки об'єднання українських територій у повному розумінні цього слова не відбулося. Але все ж таки об'єднання УНР та ЗУНР мало велике політичне та історичне значення для утворення Української держави. 1990 року напередодні річниці возз'єднання, 21 січня, між Києвом та Львовом десятки тисяч людей, тримаючись за руки, вишикувалися в "живий ланцюг". Дехто при цьому тримав у руках транспаранти, які пояснювали суть акції. У міру наближення до західних областей над "живим ланцюгом" дедалі частіше майоріли не визнані колишньою владою жовто-блакитні прапори. За офіційними даними Міністерства внутрішніх справ УРСР, в акції взяли участь майже 450 тис. осіб, за даними організаторів – близько мільйона. На мітингах, що проходили в містах, з'єднаних живим ланцюгом, звучали заклики до незалежності. Акція стала демонстрацією єдності українського народу.
Суспільство оформление ленты  У ніч на 22 січня до Києва прибув літак із США: на борту літака 90 тонн летальної зброї Як повідомляється на офіційній сторінці посольства США в Україні до Фейсбуку, до Києва в ніч на 22 січня прибула перша партія оборонної допомоги зі США. Літак, що приземлився в аеропорту "Бориспіль", привіз на болту 90 тонн летальної зброї та інших боєприпасів.Цей пакет допомоги здійснюється в рамках пакету оборонної допомоги Збройним силам України на суму 200 мільйонів, прийнятий президентом США Джо Байденом у грудні. "Ця допомога, що включає близько 200 тис. фунтів (90 тонн - ред.) летальної зброї, у тому числі боєприпаси для захисників України на лінії фронту, демонструє жорстку відданість Сполучених Штатів суверенному праву України на самооборону", - йдеться у повідомленні посольства. У посольстві також зазначили, що минулого року США надали Україні допомогу в галузі безпеки на суму понад 650 млн. доларів. Починаючи з 2014 року США виділили Україні з цією метою допомогу у розмірі 2,7 млрд. "Сполучені Штати продовжуватимуть надавати таку допомогу для підтримки Збройних сил України, підтримуючи їх у захисті суверенітету та територіальної цілісності України від російської агресії", - йдеться у повідомленні.
Суспільство Міністр оборони Ізраїлю, який заразився COVID-19, був щеплений 4 рази. Наразі можливі зараження вищого керівництва країни За повідомленням ізраїльських ЗМІ, надійшла інформація про те, що міністр оборони країни Бені Ганц отримав позитивний тест на коронавірус. Також ЗМІ повідомляють, що воєначальник до цього був щеплений 4 рази вакциною від COVID-19. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Times of Israel. У його прес-службі міністерства оборони Ізраїлю повідомили, що Міністр продовжить працювати в режимі самоізоляції на карантині. Ганц зможе продовжувати роботу завдяки використанню спеціальних систем, заздалегідь встановлених у його будинку в Рош-ха-Аїні. При цьому наголошується, що почувається Ганц добре. Це пояснюється 4 дозами вакцини від коронавірусу, які отримав міністр. "Я почуваюся добре, тому що я щеплень. Будьте здорові, дотримуйтесь правил і йдіть і зробіть щеплення", - написав Ганц у Twitter. Відомо, що у четвер Ганц зустрічався з прем'єр-міністром Нафталі Беннетом, начальником штабу ЦАХАЛ Авівом Кохаві та іншими високопоставленими армійськими офіцерами. Це, ймовірно, призведе до того, що всі, хто контактував з міністром оборони, також пройдуть тестування на COVID-19.
Дозвілля Просте ворожіння у лазні на сьогоднішній день Як уже писала АСН-Україна, сьогодні 22 січня було прийнято ходити в лазню, щоб відмитися від гріховності святкових вечорів. Ялиновий віник для відмивання гріховності святкових вечорів, а не для хвойного аромату. Прийшовши в лазню наші пращури предки намагалися простий, але виявилося ефективний метод гадання наступного дня.Перш ніж приступати до ворожіння, прочитайте заклинання на правдиве передбачення: Ім'ям Бога Ісуса Христа,Усі двадцять чотири години,Усі двадцять чотири духи,Скажіть мені, не збрехайте,Що на мене чекає, що на мене чекає.В ім'я Отця і Сина та Святого Духа.Нині і повсякчас і на віки віків.Амінь. Візьміть голку або шпильку і, заплющивши очі, тицьніть навмання в слова, які наводяться далі, - в цих словах і передбачення.   ОБРУГАЮТ · ПРИГОЛУБЯТ · ПОХВАЛЯТ · ПРЕПЯТСТВИЕ В ТРУДЕ · ДОСТИЖЕНИЯ · КОНФУЗ · СПОР ИЗ НИЧЕГО · ПОДДЕРЖКА ДРУГА · НЕДОУМЕНИЕ · ПОТЕРЯ ДЕНЕГ · ПРИБЫЛЬНОЕ ДЕЛО · ПУСТОЙ ДЕНЬ · ВАМ ПОТРЕБУЕТСЯ ТЕРПЕНИЕ · УТРАТА · СТЫД · НОВОСТИ · ВСТРЕЧА С ПОДХАЛИМОМ · РАЗОЧАРОВАНИЕ В ЛЮБВИ · НОВОЕ УВЛЕЧЕНИЕ · СОПЕРНИЦА · ПРИЕЗД ГОСТЯ · СПЛЕТНИ · ВЕРНОЕ РЕШЕНИЕ · ПРОМАХ · ТИХИЙ ВЕЧЕР · ОХЛАЖДЕНИЕ В ЛЮБВИ · ЛЮБОВНАЯ ИГРА · УЖАС · ПОЛУЧИТЕ УДОВОЛЬСТВИЕ · ВАС ОЖИДАЕТ ХОРОШЕЕ ЗАСТОЛЬЕ · БЕГОТНЯ · ВОЗВРАЩЕНИЕ НАДЕЖДЫ НА УДАЧУ · ССОРА С РУКОВОДСТВОМ · ВАША БОЛТОВНЯ ВАС ПОДВЕДЕТ · НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ЗДОРОВ'Я · ЗГОДА І СВІТ З НЕДРУГОМ · ЗУСТРІЧ СТАРИХ ДРУЗІВ ·
Гороскоп Непередбачуваність та емоційність - ось сьогоднішній коник у стосунках. Любовний гороскоп на 22 січня Не варто очікувати спокою та послідовності від подій сьогоднішнього дня – вони ризикують захопити вас, як вир паперовий кораблик. Зірки схиляють до непередбачуваності та емоційності, що у любовних відносинах може вилитися як у бурхливі розбірки, так і в несподівані сплески пристрастей. Сьогодні може захотітися всього й одразу, причому чимало шансів за те, що ваші примхи будуть розглянуті всерйоз. ♈️ Овен 22 січня вам необхідно побути на самоті. Зірки кажуть, будь-яке спілкування цього дня, у тому числі й з обранцем, може закінчитися плачевно. ♉️ Телець 22 січня друга половинка може продемонструвати незгоду з вашою точкою зору. Не намагайтеся переконати її словами – доведіть справою. ♊️ Близнюки Цього дня ви зможете вразити обранця, кажуть зірки. Чим саме вони не уточнюють. Про всяк випадок, прислухайтеся до інтуїції 22 січня. ♋️ Рак 22 січня Ракам буде властива підвищена чутливість та ранимість. Повідомте про це коханій людині на початку дня, щоб вона почекала з критикою. ♌️ Лев 22 січня вам не варто залишатися на самоті. Можливо, ви надумаєте собі те, чого близько немає, кажуть зірки. Спробуйте поговорити з другою половинкою до душі. ♍️ Діва Вам необхідно повірити у себе та власні сили. 22 січня обранець допоможе вам це зробити, кажуть зірки. І рекомендують вам не ігнорувати його слова. ♎️ Терези Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 22 січня зможете її знайти, кажуть зірки. Важливо не прогавити ту саму зустріч. Для цього встаньте раніше і приведіть себе в порядок. ♏️ Скорпіон Поділіться своїми завданнями із обранцем, радять зірки. Цієї суботи він стане вам надійним помічником. Навіть якщо нічого не розуміє у ваших справах. 22 січня буде важливим ваш загальний настрій. ♐️ Стрілець Цієї суботи ви можете посваритися з партнером на рівному місці. Можливо, виною тому буде ваша емоційна нестабільність. Пам'ятайте про це 22 січня. ♑️ Козеріг 22 січня ви можете втратити пильність і зробити щось таке, що засмутить вашу кохану людину. Зірки радять вам стежити за своєю поведінкою та особливо – за словами. ♒️ Водолій Цього дня ви у жодному разі не повинні йти на поводу у обранця, кажуть зірки. 22 січня вам потрібно стояти на своєму до кінця. ♓️ Риби Якщо ви перебуваєте з другою половинкою у сварці, 22 січня можете спробувати виправити ситуацію. Зірки будуть на вашому боці.
Політика Агресія Росії. Чехія приєднається до санкцій проти РФ Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що Чехія готується до найгіршого сценарію щодо вторгнення Росії в Україну. За його словами, уряд країни підтримає санкції у разі агресії проти України. Про це повідомляє  irozhlas. При цьому глава МЗС Чехії підкреслив, що позиція уряду в російсько-українському конфлікті однозначна. "Я хотів би сказати, що Чехія готова і відповідально готується до найгіршого сценарію, який може статися. Це може стати російським вторгненням в Україну", - сказав він. Ліпавський назвав військове вторгнення Росії в Україну найгіршим сценарієм. Він вважає, що це сценарій, якого ніхто не хоче і який дипломати намагаються запобігти. Однак на думку Ліпавського, Чехія повинна бути готова до такого результату. "Ми готові підтримати санкції ЄС проти Росії у разі їх введення", - сказав Ліпавський. При цьому він підкреслив, що питання вторгнення РФ в Україну буде розглядатися на щоденній основі міжвідомчою групою, створеною сьогодні в Міністерстві закордонних справ. Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони Чехії заявили, що нададуть Україні артилерійські снаряди. Пропозиція буде розглянута урядом країни 26 січня.
Суспільство Народні прикмети та прогноз погоди на 22 січня 2022 року. Наші пращури говорили: якщо 22 січня худоба, випущена у двір, прагне назад у стійло, значить, насуваються міцні морози. Якщо у цей день погода спостерігалася, то зима буде холодною. Так, молодим у це може і важко повірити, але за старих часів у наших широтах добре мело снігом. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо вранці хмари збираються, а до вечора розсіюються, то опадів у найближчий день можна не чекати. Існувало чимало й інших погодних прикмет на сьогоднішній день, придивившись до яких предки могли зробити прогноз на погоду та майбутній урожай. Собака спить, згорнувшись у клубок, настає похолодання. Сонячна погода в цей день обіцяє хороший урожай влітку. Хмари йдуть проти вітру - до снігопаду. Ясний день – на хороший урожай. Морозна погода – до врожаю ярих. Ворони та галки сидять на верхівках дерев – до морозів, на снігу – до відлиги. Кішка на піч залазить – до похолодання, лежить догори черевом – до потепління, точить пазурі об дерево – до вітряної погоди, спить цілий день – до тепла. Собака спить, згорнувшись клубком, – до холодів. Синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Вони повідомили, що в Україні будуть снігопади у західних та північних областях, а також морози до -4 градусів вдень. Про це повідомляє АСН-Україна, посилаючись на Укргідрометцентр. Сьогодні очікуються снігопади у західних та північних областях. На іншій території України – мінлива хмарність. Температура повітря складе: на заході вдень -1-4, а вночі -3-8, на півночі вдень 0-3, а вночі-3-5, на сході вдень -3+1, а вночі-6-8, на півдні вдень -1+2, а вночі-3-7, у центрі вдень 0-3, а вночі -3-7. Прогноз у КиєвіУ Києві сьогодні є снігопад. Температура повітря вдень становитиме 0-2, а вночі -3-5.
Суспільство Українки досягли скорочення списку професій військовозобов'язаних жінок У Міністерстві Оборони України опублікували нову редакцію наказу взяття на військовий облік жінок, скоротивши список професій, представниці яких мають стати на обов'язковий облік військовозобов'язаних. Про це повідомляє АСН-Україна із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України. У повідомленні йдеться, що список професій для військового обліку було скорочено з 35 до 14 спеціальностей. При цьому нова редакція включає шість професій. Водночас у Міноборони повідомили, що спеціальності та професії, представниці яких мають стати на військовий облік, споріднені з близько 100 військово-обліковими спеціальностями. У Міноборони додали, що на обов'язковий облік військовозобов'язаних ставатимуть жінки, які працюють у сфері медицини, електроніки, зв'язку, метрології та картографії, фінансів, бухгалтерського обліку та аудиту. "Остаточний список буде затверджено після отримання погоджень від інших відомств. Також у проекті наказу закладено механізм перегляду цього списку", - йдеться у повідомленні. Нову редакцію указу про військовий облік жінок уже направили на розгляд до Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та Служби зовнішньої розвідки.
Політика Нові санкції від України проти російських підприємств: повний перелік На сайті Президента України опубліковано указ глави держави №19/2022 про набуття чинності рішення РНБО від 30 грудня 2021 року. Відповідно до цього документа запроваджуються персональні економічні санкції проти російських підприємств та організацій. До "чорного списку" України потрапили 24 підприємства. Для них введені однакові обмеження. Зокрема, це: блокування активів;обмеження торгових операцій;запобігання виведенню капіталів за межі України;призупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань;анулювання або зупинення ліцензій та документів дозвільного характеру, отримання яких є умовою для здійснення певного виду діяльності.У списку опинилися такі підприємства, як: Акціонерне товариство "Ленпромтранспроект";Акціонерне товариство "Страхова бізнес-група";Акціонерне товариство "Страхове товариство газової промисловості";Акціонерне товариство Транспортна компанія "Гранд Сервіс Експрес";Відкрите акціонерне товариство "Гіпрошахт";Відкрите акціонерне товариство "Російський інститут містобудування та інвестиційного розвитку "Гіпрогор";COOP HIMMELB (L) AU Wolf D. Prix & Partner ZT GmbH;Товариство з обмеженою відповідальністю "АЛАРМ911 НЕВА";Товариство з обмеженою відповідальністю "Геозембуд";Товариство з обмеженою відповідальністю "Криммереженергопроект";Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-дослідний інститут діагностики";Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-дослідний інститут перспективного містобудування";Товариство з обмеженою відповідальністю "Нівад";Товариство з обмеженою відповідальністю "СІРІУС ПРОЕКТ";Товариство з обмеженою відповідальністю "Транспроект";Товариство з обмеженою відповідальністю Керівна компанія "ТЮС";Товариство з обмеженою відповідальністю Холдингова компанія "Трансбуд";Федеральна казенна установа "Дирекція державного замовника щодо реалізації федеральної цільової програми "Модернізація транспортної системи Росії";Федеральне державне підприємство "Відомча охорона залізничного транспорту Російської Федерації";Федеральне державне підприємство "Управління відомчої охорони Міністерства транспорту Російської Федерації";Фонд проектів соціального та культурного призначення "Національна культурна спадщина";Автономна некомерційна організація сприяння діяльності "Російські сезони";державний автономний заклад міста Севастополя "Центр розвитку туризму".
Політика Агресія Росії. У Болгарії відреагували на "ультиматуми" з Росії: вони неприйнятні Як повідомляє "Радіо Болгарія", президент країни Румен Радєв виступив із реакцією на ультимативні вимоги Росії щодо виведення сил НАТО з Болгарії, якими вона намагається шантажувати цивілізований світ. Радієв, незважаючи на досить теплі відносини між двома країнами, назвав вимоги Росії неприйнятною та безпредметною. За словами президента, у Болгарії немає постійно розташованих союзницьких контингентів та бойової техніки.У позиції глави держави йдеться, що суверенне рішення про таку постійну присутність або тимчасове розгортання належить Болгарії, у відповідність до її зобов'язань союзника. "Наша країна не приймає ультимативні вимоги ні від кого", - був категоричним президент Болгарії. Нагадаємо, Болгарія, яка була одним із найближчих союзників Москви в епоху холодної війни, вступила до НАТО у 2004 році. Раніше МЗС Росії заявило, що вимоги щодо "гарантій безпеки" крім невступу України та Грузії до НАТО мають на увазі виведення військ з Болгарії та Румунії.
Дозвілля 11 ознак справжніх друзів, які допоможуть не витрачати час на непотрібних Дружба - одна із самих чудових речей у житті. Що може бути краще, ніж мати в цьому житті людину, яка буде поруч, не дивлячись ні на що? 1. Справжній друг ніколи не буде розпускати плітки за вашою спиною.Довіряти комусь, а через якийсь час дізнатися, що ця людина розпускала плітки про вас вже досить давно... Що може бути гірше? Справжній друг ніколи не буде говорити про вас погано, адже ваша дружба для цієї людини куди важливіша пліток. Пліткареві може здаватися, що його ніколи не спіймають «на місці злочину». Але рано чи пізно таємне стане явним. Це дуже сильно ранить людину, яка вважала пліткаря своїм другом. Вона не зможе про це забути... Справжній друг ніколи навіть не подумає про те, щоб брехати про людину, яку він вважає своїм другом. Він не поставить дружбу під удар. 2. Справжній друг робить вас щасливішими.Ваш друг зовсім не зобов'язаний робити вас щасливим. Кожен сам відповідає за своє щастя. Однак справжній друг здатний зробити вас щасливим навіть тоді, коли ви цього зовсім не очікуєте. Поруч з цією людиною ви не відчуваєте тривоги. Вас не напружує її компанія. Кожна зустріч з нею - радість. 3. Справжній друг приймає вас таким, яким ви є.Всі ми живі люди зі своїми недоліками. Часом нам буває важко приймати себе такими, якими ми є. Нашим друзям зробити це ще складніше. Проте ніхто (особливо кращий друг) не зароджувати в вас огиду до самого себе. Друг постійно вказує на ваші недоліки і критикує? Цілком можливо, ця людина не дуже дорожить вами. 4. Поруч зі справжнім другом ви відчуваєте себе комфортно.У присутності тих чи інших людей ми можемо відчувати себе по-різному. З кимось нам комфортно, а з кимось - не дуже. Ваші найближчі друзі - це люди, поруч з якими вам просто і легко. У вас не виникає бажання вести себе певним чином тільки для того, щоб заслужити їхнє схвалення. Те ж вірно і для ваших друзів. Вони теж повинні відчувати себе комфортно поряд із вами. 5. Справжній друг скаже вам правду, якою б важкою вона не була.Іноді правда може бути дуже жорстокою і гіркою. Це зовсім не означає, що її слід всіма силами ігнорувати. Ми можемо брехати собі. Ми можемо говорити собі те, що хочемо почути. На щастя, тут нам на допомогу приходять наші справжні друзі. Саме вони скажуть правду. Вони скажуть нам правду, навіть якщо ми не хочемо її чути. Справжні друзі розуміють, що вам важливо знати, як усе йде насправді. Ці люди завжди чесні з вами. 6. Справжній друг ніколи не ревнує вас до інших людей з кола вашого спілкування.Таких друзів часто показують у фільмах для підлітків. У реальному житті ревнивий чоловік, який всіма силами намагається зробити все, щоб залишатися вашим єдиним другом, - це проблема. Якщо ж ці ревнощі виникають в ваших відносинах постійно, на це варто звернути увагу. Ви людина, а не річ. Друг намагається сконцентрувати вашу увагу тільки на себе? Це нездорові відносини. Крім того, така одержимість може призвести до негативних наслідків. 7. Справжній друг працює над вашими відносинами нарівні.Люди не завжди порівну ділять зусилля, які вони докладають для розвитку і підтримки відносин. У якісь моменти одна людина старається більше, ніж інша. Це нормально, але так не повинно бути весь час. Ви завжди робите перший крок і тільки ви завжди докладаєте максимум зусиль для того, щоб зберегти дружбу? Це поганий знак. Справжній друг не залишиться осторонь, коли справа торкнеться вашої з ним дружби. Він нарівні з вами буде робити все для того, щоб зберегти цю дружбу. 8. Справжній друг завжди поруч із вами і в прикрості, і в радості.Домашній улюбленець помер? Ви захворіли? У вас неприємності на роботі? Справжній друг буде поруч, коли ви цього потребуєте. Він буде поруч не тільки тоді, коли у вас усе добре, і ви щасливі. Він буде з вами в сумні і важкі для вас часи. 9. Цей друг не роздуває з мухи слона.Чи є у вас такий знайомий, який з будь-якої дрібної проблеми прагне роздути щось неймовірне і надмірно драматизувати? Справжній друг вже точно не буде робити подібне. Як сказала Ханна Монтана: «У всіх нас у житті бувають дні, коли ми робимо помилки». Це дійсно так. Ви зробили помилку, але це було виправдано певними обставинами? Справжній друг пробачить вас і забуде про це. Людина, яка вдає себе вашим другом, спробує роздути з мухи слона і перевернути ситуацію з ніг на голову. 10. У вас безліч загальних спогадів.Зі справжніми друзями вас об'єднує мільйон прекрасних спогадів. Ви через багато що пройшли з цими людьми. Вам є з чого разом посміятися. У вас є жарти, які розумієте тільки ви і ніхто інший. 11. Справжній друг радіє вашим успіхам.Справжні друзі першими порадіють за вас завжди. Вони хочуть, щоб ви в житті досягли всього, про що мрієте. Людина, яка тільки прикидається другом, буде заздрити. Такий «друг» може навіть постаратися зіпсувати вам настрій, і це принесе йому радість.
Здоров`я Названо небезпечну для здоров'я фізичну вправу Популярна вправа «скручування», яку виконують для прокачування м'язів пресу, може стати причиною госпіталізації або візиту до травмпункту. За статистикою, понад 30% тих, хто робить цю вправу, потрапляють до лікарні після тренування. Неправильно виконане «скручування» веде до повної втрати здатності рухатися на нетривалий час, стверджують експерти. Справа в тому, що в певний момент часу сильно навантажується  поперек. Корпус не зафіксовано, і, коли ми піднімаємо спину, на неї йде досить серйозне навантаження. Людям із хворим попереком, зокрема, з грижею або протрузією, таку вправу робити не варто. Однак будь-яка здорова людина здатна виконати «скручування» без особливої ​​шкоди. При правильному виконанні «скручування» і без додаткового навантаження у вигляді штанги або гир організм не постраждає.
Дозвілля Причини занепокоєння у знаків Зодіаку Овен (21 березня - 19 квітня) Ви занадто дбаєте про те, що інші люди думають про вас. Ви вірите, що вам судилося робити великі справи. Овнам хочеться мати дивовижне і неймовірне життя. Однак для них також важливо, щоб люди були вражені їхнім життям. Телець (20 квітня - 21 травня) Ви щиро турбуєтеся про багато зобов'язань. Ви часто берете на себе непосильну ношу. Але все зводиться до того, що ви дуже віддані. Ви не хочете розчаровувати когось і боїтеся не виконати свої обіцянки. Близнюки (22 травня - 21 червня) Ви дуже турбуєтеся, коли залишаєтеся наодинці з собою. Ви не дуже добре справляєтеся з самотністю. Ви звикли оточувати себе різними людьми. І в той момент, коли ви залишаєтеся один на один зі своїми думками, ви не знаєте, що робити. Рак (22 червня - 22 липня) Ваше найбільше занепокоєння в житті - невдоволення і розчарування оточуючих вас людей, особливо тих, хто вам небайдужий. Ви завжди хочете бути корисними для оточуючих. Однак ви покладаєте занадто великі надії на себе. Ви не можете догодити всім, кого зустрічаєте у своєму житті. І щоразу, коли ви цього не робите, ви щиро переживаєте. Лев (23 липня - 22 серпня) Ви турбуєтеся, коли думаєте про можливість зазнати невдачі й не виправдати того, чого ви очікуєте від себе. У вас є схильність до самообману. Однак з усіма цими великими очікуваннями ви також налаштовуєте себе на велике розчарування. І це те, що дійсно лякає вас; і не в змозі відповідати вашим власним стандартам і очікуванням. Діва (23 серпня - 22 вересня) Ви завжди турбуєтеся, коли справи йдуть не за планом. Діви завжди дуже піклуються про те, щоб усе йшло так, як вони запланували. Однак щоразу, коли життя кидає вам кілька спонтанних поворотів, ви губитеся. Ви хочете переконатися, що у вас є абсолютний контроль над ситуацією. Терези (23 вересня - 22 жовтня) Терези завжди будуть турбуватися під час сутичок. Вони не справляються з конфліктом. Ви справжній миротворець. І щоразу, коли порушується баланс або гармонія у вашому житті, ви дійсно турбуєтеся; і ви не знаєте, що з цим робити. Ось чому у вас є тенденція якомога більше ухилятися від драми і конфронтації. Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада) Ви щиро турбуєтеся, коли знаєте, що вам брешуть. Правда дуже важлива для вас. Ви - природний скептик, тому що знаєте, як важко бути чесним у цьому сучасному столітті. Ви той, хто завжди хоче правди від людей; але завжди готові до зради. І невизначеність змушує вас дійсно турбуватися. Стрілець (23 листопада - 21 грудня) Ви ненавидите те, що вам потрібно робити упор на терміни. Вам завжди подобається робити все у своєму власному темпі. Ви ненавидите, коли вас кваплять. Ви ненавидите дотримуватися суворого графіка. І саме тому ви прокрастинатор. Ви любите відкладати справи до останньої хвилини. І тоді ви просто можете бути приголомшені кількістю накопичених дедлайнів. Козеріг (22 грудня - 20 січня) Ви шалено турбуєтеся про кількість грошей і успіхів у вашій кар'єрі. Ви мрієте про ідеальне професійне життя. Ви чините великий тиск на себе, щоб домогтися успіху - ось звідки береться більша частина вашого занепокоєння. Водолій (21 січня - 18 лютого) Ви щиро турбуєтеся про необхідність «вписатися» в колектив. Ви прекрасно розумієте і приймаєте свою ексцентричність. Ви знаєте, що ви не зовсім та людина, яка слідує за натовпом. Ви першопроходець, й іноді ви знаєте, що ваша ексцентрична натура може бути великою перешкодою для багатьох людей. Ви часто боїтеся ділитися своїми думками. Риби (19 лютого - 20 березня) Ви дуже замкнута людина; і саме тому ви найбільше турбуєтеся через високий тиск соціальних ситуацій. Це не означає, що ви не любите людей. Просто у вас є тенденція бути пригніченим, коли ви оточені великою групою людей. Ось чому великі вечірки змушують вас нервувати. Джерело: cluber.com.ua.
Політика Агресія Росії. Німеччина у суботу встала не з тієї ноги? Заява головного комітету ВМС Німеччини викликають непорозуміння На конференції індійського інституту оборонних досліджень імені Манохара Паррікара, що проходить зараз, головком ВМС Німеччини, віце-адмірал Кай-Ахім Шенбах зробив низку заяв щодо ситуації навколо України, які повністю суперечать офіційній позиції німецької держави. Зокрема, за його словами, Україні не вдасться повернути тимчасово окупований Крим, а вступ Грузії до НАТО нерозумний. У світлі останніх подій та загального знаменника європейських країн у питанні можливої ​​агресії Росії слова високого воєначальника викликає безліч запитань. Що ще заявив Шенбах: 1. Він заявив, що Україні, щоб вступити до НАТО, необхідно відповідати всім вимогам Альянсу. Зараз це неможливо через окупацію (спасибі віце-адміралу хоч слово "окупацію" правильно вимовив – ред.). 2. Висловив незрозумілу заяву про окупований український Крим "Щодо того, що сталося в Україні. Кримський острів втрачений і він ніколи не повернеться. Це факт", - сказав Шенбах. 3. Згадав про Грузію, яка свого часу так само зазнала акту агресії з боку Росії. Він заявив, що її членство в Альянсі він вважає нерозумним, хоча "вона відповідає всім критеріям". "Це не те саме, що з балтійськими державами, тому що вони були суверенними країнами до того, як Росія відступила від них", - сказав глава ВМС. 4. Спробував порушити питання про повагу Путіна Зокрема він зазначив, що мета Путіна - не "маленька смужка української землі", а розкол Євросоюзу та відновлення поваги, "якого він, ймовірно, навіть заслуговує". "Росія стара країна, Росія важлива країна... нам потрібна Росія. Це велика країна, але ця країна не є демократією на наш погляд... Звичайно, ми не можемо погодитися з тим, що робить Росія, і в Чечні, і в інших точках, ситуація в яких має бути вирішена. І так, це також стосується того, що сталося в Україні", - сказав голова ВМС Німеччини.
Політика Агресія Росії. МЗС України вимагає від уряду Німеччини публічного спростування висловлювань головкому ВМС Сьогодні голова ВМС Німеччини Кай-Ахім Шенбах заявив, що окупований Крим не повернеться до складу України, а вступ Грузії до НАТО – нерозумний. В українському МЗС різко відповіли німецькому високопосадовцю. Про це в коментарі РБК-Україна заявив речник українського МЗС Олег Ніколенко. За його словами, такі заяви категорично неприйнятні. "Кримський півострів може бути втрачений лише в уяві німецького віце-адмірала. Крим неодмінно повернеться завдяки наполегливим зусиллям України та її партнерів, які виявлятимуть рішучість у протидії державі-агресору. У зв'язку з цим вимагаємо роз'яснення з боку німецького уряду як слова командувача ВМС корелюються із послідовною підтримкою Німеччиною Кримської платформи", - йдеться у заяві. В Україні також здивовані словами Шенбаха про "необхідність відновлення діалогу з Росією", тоді як кількість жертв російської агресії вже перевищила 14 тисяч, а більш ніж стотисячна армія Росії вишикувалася вздовж українського державного кордону. "На території самої Німеччини російські спецслужби знищують політичних опонентів, проводять дезінформаційні кампанії та намагаються втручатися у внутрішні справи. Навіть спроба зрозуміти Путіна з боку командувача ВМС Німеччини повинна мати свої моральні, політичні та небезпечні межі. У цьому випадку ці кордони грубо порушені", - заявили у МЗС.
Політика Агресія Росії. Німеччина назвала нерозумним крок відключення Росії від SWIFT Німеччина сьогодні у топі новин в українській стрічці. Не встигли вщухнути хвилі від висловлювання головного комітету ВМС Німеччини, як з'являється інформація із заявою тепер уже міністра закордонних справ цієї країни. Як пишуть у Deutsche Welle, Анналена Бербок сумнівається у необхідності відключити Росію від міжнародної міжбанківської системи передачі інформації та здійснення платежів SWIFT. Таке рішення, за її словами, може бути найсильнішою відповіддю на російську агресію проти України, але не обов'язково найдієвішим, сказала Бербок в інтерв'ю німецькій газеті Sueddeutsche Zeitung. Міністр пояснила, що західні країни ретельно вивчають, які саме економічні та фінансові санкції проти Кремля "справді завдадуть удару російській економіці та керівництву, але не обернуться бумерангом". "Канцлер і я чітко дали зрозуміти, що обговорюються будь-які засоби та заходи на випадок подальшої військової ескалації. І це стосується газопроводу "Північний потік-2"", - додала Бербок.
Суспільство Росія почала перекидання 10 відсотків всього свого авіапарку винищувачів Су-35 до Білорусі На Росії продовжують нагнітати ескалацію конфлікту, пов'язану з накопиченням військового контингенту окупаційних військ на кордоні в Україною, а також перекиданням підрозділів своїх військ у Білорусь під виглядом проведення навчань. Так, вранці 22 січня Росія почала перекидання до Білорусі багатоцільових винищувачів Су-35. Раніше Міноборони Росії повідомляло про плани направити на навчання до Білорусі 12 винищувачів Су-35. У деяких джерелах згадується, що буде спрямована нова версія винищувача Су-35С, що відрізняється удосконаленою версією інформаційно-керуючої системи ІУС-35. Варто зазначити, що Росія серйозно підходить до проведення цих навчань, адже згідно з інформацією з відкритих джерел всього на кінець літа 2021 року на Росії вироблено цілих 124 винищувачі Су-35 різних модифікацій. Тобто на "навчання" планують направити 10 відсотків всього парку цих винищувачів. Міністерство оборони країни окупанта заявило, що головне завдання винищувачів на так званих навчаннях — відпрацювання польотів на максимальну дальність. Також у планах посадка на білоруських аеродромах та підготовка до повторних вильотів разом із місцевими фахівцями. Перекидання російських окупаційних військ до Білорусі триває цілий тиждень. 21 січня повідомлялося, що залізничним транспортом вже прибуло близько 30 ешелонів із запланованих 200. Два дивізіони систем ППО С-400 їдуть до Білорусі з Далекого Сходу. Також буде перекинуто дивізіон зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С". Так звані навчання "Союзна рішучість-2022" плануються з 10 до 20 лютого.
Політика Блінкен обговорив із Кулебою підсумки зустрічі з Лавровим у Женеві. Якою буде відповідь США у разі вторгнення РФ до України? Після проведених учора переговорів між держсекретарем США із главою МЗС РФ, Ентоні Блінкен на прес-конференції за підсумками зустрічі заявив, що США готові швидко відреагувати на агресію проти України. У своїй промові Блінкен знову зазначив, що США повністю підтримують суверенітет та територіальну цілісність України. І висловив надію на вирішення ситуації дипломатичним шляхом. Також, після переговорів Ентоні Блінкен провів телефонну розмову з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебом після. Про це повідомляє прес-служба Держдепу, а також про це повідомив сам міністр Кулеба у своєму твіттері акаунті. У розмові держсекретар розповів про підсумки своїх зустрічей з представниками партнерів та російськими чиновниками в Берліні та Женеві та наголосив, що будь-яке подальше вторгнення РФ в Україну призведе до «швидкої, жорсткої та єдиної відповіді» з боку США та союзників. Держсекретар також підтвердив підтримку США суверенітету та територіальної цілісності України та запевнив, що без України не прийматимуть жодних рішень щодо неї. «Ентоні Блінкен поінформував мене про підсумки зустрічей у Берліні та Женеві. Я вдячний за нашу тісну координацію. Обговорили подальше зміцнення обороноздатності України. Дипломатичний трек контактів із РФ продовжує працювати, і це добрі новини», — написав Кулеба у своєму Twitter.   Провів розмову з держсекретарем США. Ентоні Блінкен поінформував мене про підсумки зустрічей в Берліні та Женеві. Я вдячний за нашу тісну координацію. Обговорили подальше зміцнення обороноздатності України. Дипломатичний трек контактів з РФ продовжує працювати, і це гарні новини. — Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) January 21, 2022  
Суспільство В Казахстане продолжаются чистки после протестов: возбуждено более 1,8 тыс. дел по фактам терроризма и насилия За повідомленням місцевих ЗМІ, під час наради президент Казахстану Касим-Жомарта Токаєва з керівниками окремих державних органів, міністром внутрішніх справ Єрланом Тургумбаєвим було повідомлено про перебіг проведення так званого «оперативно-профілактичного заходу «Правопорядок» у всіх регіонах країни, передає Казінформ. Продовжується вилучення зброї, що незаконно зберігається у населення. Загалом за фактами тероризму, вбивств, застосування насильства щодо представників влади, хуліганства, нападів на будівлі держорганів та інших злочинів порушено 1822 кримінальні справи, 116 з них передано прокурорам. Голова КНБ Єрмек Сагімбаєв повідомив про заходи «щодо нейтралізації терористичних загроз та вироблення механізму їх недопущення в майбутньому». Генеральний прокурор Гізат Нурдаулетов подав звіт «про розслідування фактів тероризму та масових заворушень». За його інформацією, суди в адміністративному порядку заарештували 3314 осіб. Прокурори до апеляції подали 1884 клопотання про пом'якшення покарання, після їх розгляду з-під арешту звільнено 1083 особи.
Події оформление ленты  Арнольд Шварценеггер на великому позашляховику потрапив у серйозну ДТП Як повідомляє видання TMZ Арнольд Шварценеггер потрапив у ДТП, знаходять недалеко від свого будинку.За попередньою інформацією, яку вдалося отримати журналістам видання за попередньою версією, винен колишній губернатор Каліфорнії: кажуть він повертав ліворуч, але стрілка лівого повороту все ще була червоною.Шварценеггер знаходився за кермом величезного рамного позашляховика GMC Yukon. За словами очевидців, актор виїхав на перехрестя на сигнал світлофора, що забороняє, і скоїв наїзд на Toyota Prius. В аварії також постраждав електронний Porsche Taycan. Зважаючи на те, що у всіх машинах, що потрапили в ДТП, спрацювали подушки безпеки, удар був остаточно жорстким. Повідомляється про одну поранену учасницю ДТП. Жінка, яка була за кермом Prius, була госпіталізована на швидкій, у неї сильно кровоточила голова.Шварценеггер не отримав серйозних травм та від госпіталізації відмовився. Прес-секретар актора повідомив, що той визнає свою провину і має намір найближчим часом особисто відвідати жінку у лікарні.
Політика Німеччина має припинити заохочувати Путіна до нового нападу на Україну, - Куліба Сьогоднішні заяви офіційних осіб із Німеччини викликали, м'яко кажучи, подив. Нагадаємо, спочатку голова ВМС Німеччини, віце-адмірал Кай-Ахім Шенбах заявив, що Україні не вдасться повернути тимчасово окупований Крим. При цьому він зазначив, що мета Путіна - не "маленька смужка української землі", а розкол Євросоюзу та відновлення поваги, "якого він, ймовірно, навіть заслуговує". Україна вже відповіла главі ВМС Німеччини на слова про Крим та Путіна і вимагає від країни роз'яснення. Потім міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок сумнівається у необхідності виключати Росію із SWIFT. Міністр пояснила, що західні країни ретельно вивчають, які саме економічні та фінансові санкції проти Кремля "справді завдадуть удару російській економіці та керівництву, але не обернуться бумерангом". І на завершення міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт заявила, що Берлін поки не постачатиме Україні зброю, тому що її країна дотримується позиції - "не постачати летальну зброю в зони конфлікту". Після цього Німеччина відмовилася видавати Естонії дозвіл на експорт німецької зброї в Україну на тлі загрози вторгнення РФ. Проблема пов'язана з експортом гаубиці Д-30, яка стріляє 122 мм снарядами приблизно на 20 кілометрів. Глава МЗС України Дмитро Кулеба різко відреагував на останні заяви німецьких чиновників про відмову надання Україні зброї та неможливість повернення Криму до складу української держави. Він закликав Німеччину припинити заохочувати президента РФ Володимира Путіна до нового нападу на Україну. Про це повідомляє АСН-Україна, посилаючись на Twitter-сторінку міністра. "Недавні заяви Німеччини про неможливість передачі Україні оборонної зброї, зокрема через надання дозволу на це третім сторонам, безперспективності повернення Криму, коливання щодо відключення РФ від SWIFT - не відповідають рівню наших відносин та поточній безпеці", - заявив міністр. За його словами, сьогодні як ніколи важлива єдність Заходу щодо Росії для її стримування. "Німецькі партнери повинні припинити такими словами та діями підривати єдність та заохочувати Володимира Путіна до нового нападу на Україну", - вважає Кулеба. Водночас він подякував Німеччині за вже надану підтримку, починаючи з 2014 року, а також за дипломатичні зусилля щодо врегулювання російсько-українського збройного конфлікту. "Але нинішні заяви Німеччини розчаровують і суперечать цій підтримці та зусиллям", - додав він.
Дозвілля Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 22 січня 2022 року За допомогою нумерологічних розрахунків можна дізнатися про те, яким стане наступний день, і експерти в цій галузі поділяться з нами своїми знаннями про це. Їхні рекомендації допоможуть обійти стороною проблеми та залучити в життя удачу. Цієї суботи успіх і успіх залежатимуть від особистого настрою та уважності. Нумерологи радять покладатися не тільки на аргументи розуму, але і на передчуття. Вони допоможуть знайти шлях до щастя, тому навчитеся чути себе, давши волю внутрішньому компасу. Число-покровитель 22 січня 2022 рокуОбчислити число, яке буде покровителем цієї суботи, не важко. Для цього необхідно скласти всі цифри сьогоднішньої дати, а потім додати до отриманого результату порядкове число дня тижня: у суботу це буде 6. 2+2+0+1+2+0+2+2+6=17. 1+7=8. Вісімка керуватиме цим днем. Це число відповідає за інтуїтивні здібності, чесність та матеріальні блага. Сьогодні воно допоможе нам знайти правильні рішення у складних ситуаціях. Воно уособлює вісім планет, а також процвітання, багатство і успіх. Також Вісімка допомагає цінувати час, а значить, головним символом дня стає годинник. Цінуйте кожну хвилину і не лінуйтеся сьогодні. Важливі події 22 січня з минулого22 січня 1506 року папа Юлій II запросив на службу до Ватикану швейцарських гвардійців, які з тих пір охороняють папську резиденцію. Це день народження майбутніх традицій. 22 січня 1905 - "Кровава неділя" в Санкт-Петербурзі. Це був початок Першої російської революції. Вісімка часом підштовхує нас до радикальних методів досягнення бажаного, але сьогодні краще не отримувати бажане силою та агресією. 22 січня 1969 року була зроблена безуспішна спроба замаху на Брежнєва. Сьогодні люди можуть бути непередбачуваними. Стережіться тих, кому ви раніше перейшли дорогу. Ці люди можуть спробувати вам помститися. Поради нумерологів цієї суботиЯкщо у вас сьогодні немає роботи, займіть себе справами по дому або спортом. Будьте активними фізично. Вісімка це любить. Основу успіху сьогодні складатиме працьовитість. Вісімка не допомагає тим, хто сидить і чекає слушної нагоди. Пам'ятайте, що вода під лежачий камінь не тече. Намагайтеся рухатися до своїх цілей. Під час переговорів та бізнесу краще бути максимально тактовними. Якщо вас попросять пояснити причини вчинків, зробіть це. Якщо хтось намагатиметься завадити вашому щастю, не відповідайте тим самим. Ті, хто нас не любить, зазвичай або дурні, або нам заздрять. І тих, і інших чіпати не варто. У бізнесі та роботі сьогодні може статися глобальне перезавантаження. Можливо, вам захочеться спробувати нові методи досягнення цілей. Головне, щоб вони були обґрунтовані. Дійте у звичному для вас ритмі. Число 8 не любить, коли люди ризикують, беруть він занадто багато обов'язків. Правильне розташування пріоритетів і послідовність у діях допоможуть згорнути гори там, де ще вчора ви змирилися б з поразкою і зробили крок назад. По можливості намагайтеся заощаджувати час, а не гроші. Саме час сьогодні є найціннішим ресурсом. Талісмани удачі на 22 січняОбсидіан. Мінерал посилює інтуїтивні здібності, допомагає відокремлювати правду від брехні та захищатися від ворогів. Енергетика цього каменю не дасть людям обвести вас навколо пальця і ​​навіяти хибні істини. Інь-Ян символ. Поставте його на робочий стіл комп'ютера або заставку в смартфоні. Він допоможе знайти гармонію із собою і із зовнішнім світом, спрямувавши сили у вірне русло.  
Дозвілля Місячний день сьогодні 22 січня 2022 року Вплив Місяця часто змінює плани та настрій, тому так важливо заздалегідь знати про те, чи буде нічне світило дружелюбним у певні дні. Поради астрологів допоможуть визначитися зі стратегією і легко обійти пастки долі на шляху до особистого щастя. Сьогоднішній день буде досить гармонійним, і це означає, що порушувати плавну енергетику дня немає сенсу. Експерти рекомендують спрямовувати енергію в русло самовдосконалення і не забувати про те, що різкі дії, як і ризиковані кроки, можуть стати причиною проблем та негараздів. Фаза Місяця: 20 місячний день пройде під егідою спадного Місяця в сузір'ї Діви. Суботній день варто провести у стані спокою та рівноваги, що досягається духовними практиками та вмінням обходити агресивно налаштованих людей стороною. Магнітні бурі 22 січня: магнітні бурі на цей день не прогнозується. Сонячні вітри не турбують геомагнітне поле Землі. Що принесе успіх сьогодніспокій;довіра до інтуїції;духовні практики;завершення поточних справ;наведення порядку;складання планів;позитивне спілкування;навчання.Що відлякає успіх у цей деньпотурання страхам та сумнівам;ризиковані дії;спілкування із токсичними людьми;засмучення. Домашні справи за місячним календарем Суботній день підходить для того, щоб навести лад у своєму будинку. Педантична Діва впливає на настрій і багатьом захочеться організувати житловий простір таким чином, щоб усе було під рукою. Астрологи рекомендують звернути увагу на робоче місце, позбавити його інформаційного шуму та розкласти документи таким чином, щоб працювати було зручно. Також у цей день важливо подбати про себе: прийняти розслаблюючу ванну, змінити імідж або насолодитися творчою роботою, яка знімає стрес, накопичений за робочий тиждень. Одяг та талісмани удачі на 22 січняСубота — спокійний день, тому одяг потрібно вибирати так, щоб він не асоціювався з бажанням бігти та діяти необдумано. Найкращим вибором буде вільний крій, натуральні тканини та нейтральні забарвлення. Бежевий, сірий, каштановий кольори допоможуть зосередитися та зберегти внутрішній спокій. Енергетика цього дня спокійна, тож можна обирати будь-які талісмани. Астрологи радять носити із собою камінь за датою народження, щоб розкрити свої найкращі риси характеру. Як прикраси на цей день підійдуть вироби з натуральних матеріалів, і дерево буде найкращим провідником енергії. Фінанси та робота у 20 місячний деньСьогодні найкраще зайнятися плануванням та завершенням поточної роботи. Енергетика Місяця в Діві є позитивною і для укладання запланованих угод, а значить, не потрібно відкладати ділові зустрічі. Також непогано просувається навчання та вдосконалення отриманих навичок, збір необхідної інформації та покупки за складеним заздалегідь списком. Цього дня важливо не змінювати плани, щоб не зайти в глухий кут через поспішні та невірні висновки. Кохання та стосунки 22 січняПрактична Діва диктує свої умови, і цього дня не можна конфліктувати: з'ясування стосунків віддалить партнерів та порушить тендітну рівновагу. Побачення, дружні зустрічі та спілкування збережуть позитивний настрій, проте якщо йдеться про токсичних людей, то їх важливо оминати. День пройде успішно, якщо визначитися з цілями і неухильно дотримуватися правил гри. Настрій та здоров'я за місячним календарем20 січня важливо подбати про себе. Духовні практики додадуть впевненості і позбавлять стресу, а процедури, що доглядають, допоможуть зберегти не тільки впевненість, а й красу на довгі роки. День підходить як для розслаблюючого масажу, так і помірних фізичних навантажень. Цієї доби важливо повноцінно відпочити та відновити життєву енергію, щоб позбутися накопиченої втоми та не захворіти на тлі зниженого імунітету. Субота буде одним із найстабільніших днів січня, тому досягти успіху у справах та особистому житті зможуть багато хто. Для того щоб успіх не відвернувся, можна укласти договір з Фортуною і впевнено слідувати до поставлених завдань, не боячись оступитися.
Політика США з понеділка евакуювали сім'ї дипломатів посольства у Києві, завили у Fox News. Але Держдеп спростував цю інформацію Журналіст Fox News у Пентагоні Лукас Томільсон опублікував на своїй сторінці у twitter повідомлення з позначкою ТЕРМІНОВО. За його інформацією, Держдепартамент наказує сім'ям співробітників посольства США в Україні розпочати евакуацію з країни вже в понеділок. Держдеп буквально протягом півгодини оперативно спростував інформацію журналіста Fox News, що з'явилася, про підготовку евакуації американських дипломатів з України. Про це заявили в російському пропагандистському виданні "РИА Новости", посилаючись на коментар Держдепу. З огляду на те, що спростування надане пропагандистським виданням, а інформації від офіційних осіб США поки що не опубліковано, ми продовжуємо стежити за цією ситуацією BREAKING: State Department orders families of U.S. embassy personnel in Ukraine to begin evacuating the country as soon as Monday: U.S. officials — Lucas Tomlinson (@LucasFoxNews) January 22, 2022
Дозвілля Фен-шуй робочого столу Якщо ви багато часу проводите за роботою, вам необхідно обов'язково мати гармонійний робочий простір. З цією проблемою може впоратись фен-шуй робочого столу. Робоче місце, організоване за всіма правилами фен-шуй, дозволить вам створити довкола себе сприятливу обстановку, що сприяє плідній діяльності, а також убезпечить від заздрісників, інтриг та підвищить ваш рівень витривалості. Існує кілька основних правил, дотримуючись яких ви зможете досягти гармонійності простору навколо себе на своєму робочому місці. Розташування столуУ фен-шуй офісу дуже важливе розташування робочого столу. Не можна сидіти спиною до дверей та вікна. Якщо за вами знаходиться робочий стіл вашого колеги, це може дати вам невдачу в роботі. Важливо як до вас ставиться той, хто сидить у вас за спиною. Якщо це ваш недоброзичливець, то у ваш бік необоротно надсилаються негативні потоки енергії. Найкращий варіант для розташування робочого столу – спиною до стіни. У цьому випадку ви відчуватимете підтримку та надійність, що зробить вашу роботу не такою стомлюючою та стресовою. Зверніть увагу і на те, яке місце у вас перед обличчям. Несприятливі розташування: обличчям до стіни та обличчям до дверей. Вдалий фен-шуй столу - обличчям до вікна, колеги. Організація робочого столу з фен-шуйРобочий стіл по фен-шуй обов'язково повинен утримуватися в чистоті та порядку. Хаос на робочому місці обіцяє плутанину у справах, фінансові труднощі. Постійну втому, стрес та апатію.На робочому столі повинні стояти тільки ті речі та предмети, які вам потрібні в роботі. Це допоможе вам максимально сконцентруватися на справах і не відволікатиме від робочого процесу.Найчастіше наводьте лад на своєму робочому столі, у паперах та ящиках. Наскільки все буде організовано на вашому робочому місці, настільки краще підуть ваші справи.Складайте план своїх дій щоранку. Це правило фен-шуй дозволить вам все встигнути протягом робочого дня і не втомитися.Не вішайте поруч із собою годинник. У фен-шуй офісу годинник вважається несприятливим елементом - вони відраховують час вашого перебування на посаді.Поставте на стіл талісман фен-шуй. Це може бути грошова жаба, китайські монетки, статуетка коня, фігурка Ганеші. Талісмани на робочому столі повинні сприяти не тільки збільшенню доходів, але й успіху в роботі, концентрації уваги, підняттю витривалості, прояву ділових якостей.Правильно організувавши своє робоче місце по фен-шуй, ви зможете зробити свою роботу більш легкою, цікавою, прибутковою та перспективною.
Гороскоп Гороскоп на 23 января 2022 года. Девы, все у вас получится, будьте терпеливы. Весы, сегодня не стоит лезть из шкуры вон - не оценят 23 січня 2022 року неділя. 21, 22 місячний день. Зменшений Місяць у ваги ♎ . Сприятливий день за місячним календарем. День творчої та фізичної активності. Корисна колективна робота, всілякі подорожі або подорожі. Корисні водні процедури, повітряні ванни та будь-які фізичні вправи. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Зірки для Овнів на 23 січня кажуть, що сьогодні правильно зроблений вибір принесе зміни, які збільшать шанси на успіх. Можливо, саме в цей день ви зможете проявити несподівані таланти. Не бійтеся проявляти інтерес до чогось нового. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 23 січня каже, що сьогодні все заплановане буде легко вдаватися, так що не варто витрачати час даремно. Будь-яке сумнів негативно позначиться на результаті, тому ви повинні довіряти своєму передчуття, як ніхто інший. Пийте більше води. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 23 січня говорить, що якщо раніше ви дозволили собі закрити очі на деякі нюанси, сьогодні доведеться до них повернутися. Поставтеся до всіх труднощів мудро і планомірно, без зайвих переживань постарайтеся з усім розібратися. ♋️ Рак Астрологи для Раків на 23 січня радять сьогодні утриматися від великих придбань, фінансових і торгових операцій, ця діяльність не тільки не принесе вам бажаних результатів, але може засмутити збитками. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 23 січня вважає, що сьогодні ви будете оточені увагою з усіх боків. Якщо виникне необхідність, візьміть собі в помічники людей, яким довіряєте. Благодійність в будь-якому прояві тільки вітається. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 23 січня говорить, що ви неодмінно досягнете поставленої мети, але не варто з цим поспішати, все прийде вчасно. Вечірньої пори можете присвятити новим знайомствам. Ви неодмінно досягнете поставленої мети. ♎️ Терези Гороскоп для Терезів на 23 січня стверджує, що сьогодні важко буде перемогти бажання допомагати всім і кожному, але геройствовать немає сенсу. Розбирайтеся з уже наявними своїми проблемами, особливо якщо вони знаходяться в критичній стадії. Бережіть сили і енергію для вирішення завдань всередині сім'ї. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 23 січня говорить, що Зараз важливо не розслаблятися, а продовжувати діяти в тому ж активному темпі, який ви встигли набрати. Намагайтеся реалізувати свої ідеї, придумати нові рішення загальних запитань, дізнатися більше повної та необхідної інформації. А ось на відпочинок не варто витрачати цей день. ♐️ Стрілець Зірки для Стрільців на 23 січня радять провести цей день у колі тих, кого любите і хто вам шалено доріг. Відчуття підтримки з боку неймовірно важливо сьогодні для вас. У спілкуванні з оточуючими будьте стриманими і контролюйте свої емоції. ♑️ Козеріг Зодіакальний прогноз для Козерогів на 23 січня вважає, що сьогодні ви здатні навіть ледачих і нерозторопних надихнути на подвиги. Постарайтеся відкласти гроші "на чорний день" в банк, така операція ніколи не зашкодить. Діти піднесуть гарну новину, яка зарядить оптимізмом. ♒️ Водолій Зодіакальний прогноз для Водоліїв на 23 січня вважає, що сьогодні спокій і врівноваженість допоможуть вам гіпнотично впливати на своїх співрозмовників, а отже роздобувати від них бажане. Це хороший день для зустрічей, участі в масових заходах. ♓️ Риби Гороскоп для Риб на 23 січня стверджує, що сьогодні везіння на вашому боці. Саме час брати від життя свій жирний шматок успіху. Не забувайте стежити за здоров'ям.
Дозвілля Золота хвилина доби: коли загадати бажання, щоб воно збулося Як багато сил та часу ми витрачаємо на те, щоб здійснити нашу мрію! На даний момент існує безліч способів здійснити бажане якнайшвидше. Найпростіший із них — загадати своє бажання у певну хвилину доби. Кожна людина мріє здобути щастя, і часом здається, що для цього потрібно не так вже й багато. Ми хочемо знайти своє кохання, улюблену роботу, займатися тим, що дозволить нам реалізувати себе, а точніше, ми просто прагнемо до виконання своїх бажань. Багато людей вже перестали вірити в те, що мрії можна втілити в реальність і справді зробити це не зовсім просто. Від вас знадобиться терпіння та зусилля. Однак є спосіб досягти бажаного результату якнайшвидше — для цього необхідно загадати бажання в «золоту хвилину». У цей короткий період у вас з'явиться унікальна можливість знайти все, що ви захочете. Що таке золота хвилина добиПерш ніж приступити до втілення своїх бажань, потрібно зрозуміти, чому ця чарівна хвилина називається "золотою" і чим вона відрізняється від інших. Насправді вона справді безцінна для кожної людини, особливо якщо ви зрозумієте її справжній сенс. Уявіть, що в певний момент будь-яке сказане вами слово позначиться на вашому житті, і неважливо, що ви вимовляєте вголос. У ці лічені секунди відкривається канал прямого зв'язку із Всесвітом. Вона неодмінно почує все, що ви забажаєте цієї хвилини. Не рекомендується загадувати бажання, які можуть завдати шкоди оточуючим. Навіть якщо воно здійсниться, то його негативний сенс може позначитися і на вашому житті. Важливо, щоб ваше бажання стосувалося саме вашого життя. Звичайно, кожен із нас мріє, щоб наші близькі були щасливі та здорові. Однак про своє благополуччя вони можуть подбати самі, ваша ж мрія має стосуватися тільки вас. Також заборонено загадувати бажання, вживаючи у своїй частинку «не». Наприклад, якщо ви прагнете міцного здоров'я, скажіть «хочу бути здоровим», а не «не хочу хворіти». В останньому випадку ви використовуєте заперечення, тому Всесвіт може просто проігнорувати ваші слова. Пам'ятайте, що, загадуючи бажання, ви повинні бути в хорошому настрої, а значить, у момент настання «золотої хвилини» ваші думки мають бути лише позитивними. Не треба заздалегідь навіяти собі, що ваша мрія не здійсниться. Всесвіт реагує не тільки на те, що ми вимовляємо вголос, але й розуміє те, що ми думаємо. Налаштуйтеся на позитивний лад і уявіть, що ви близькі до своєї мети. Випробуйте ті ж почуття та емоції, які б ви випробували, якби ваше бажання цю ж хвилину втілилося в реальність. Тільки ваша віра в чаклунство і могутність Всесвіту допоможе вам знайти все, що ви забажаєте. Як розрахувати золоту хвилинуВиявляється, вступити в контакт із Всесвітом не так просто: для цього нам належить лише одна хвилина. Саме в цей короткий момент Вищі сили почують вас і дозволять розповісти про найпотаємніше. Все, що ви побажаєте цієї хвилини, обов'язково виповниться. Настав час навчитися розраховувати «золоту хвилину» доби. Загадуючи бажання з 1 по 24 число місяця, ви повинні запам'ятати, що число місяця це година, а номер місяця це золота хвилина. Наприклад, якщо ви хочете загадати бажання 20:03, ви можете зробити це о 20:03. Саме в цей період настане "золота хвилина". З 25 по 31 число кожного місяця правила розрахунку трохи відрізняються від наведених вище. Якщо ви бажаєте загадати бажання 31.12, зробити це потрібно о 12:31. Як ви помітили, змінився лише порядок чисел, але на виконання вашого бажання це не вплине. Крім того, це означає, що в Новий рік ви зможете розповісти Всесвіту про свої мрії не лише опівночі. Не забувайте, що у вас є лише 60 секунд, щоб озвучити свою мрію. Не треба звалювати на Всесвіт величезний вантаж: загадуйте на день лише за одним бажанням. У цьому випадку вони здійсняться набагато швидше. Після того, як ваше бажання здійсниться, ви зможете розпочати життя з чистого листа. Перш ніж приступити до нових починань, потрібно позбавитися негативних спогадів. У цьому вам допоможуть кілька простих, але найефективніших рекомендацій. Нехай усі ваші бажання здійсняться. Будьте щасливі

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,60190796852112-/ /-pc-/
Top